Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldainiu medeliai-3
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
karalyste
QUOTE(Nuokata @ 2010 06 19, 17:57)
Pievoje prisigaudysiu  lotuliukas.gif Juokauju  lotuliukas.gif
*

Ko gi ne buna kad ir pievoje ant medelio kkio spiecius pasikabina i terbike ir bek i parde:) mano sunelis po paskutinio pagaudimo zemuogeujant prie bityno ne zingsnio neeina rolleyes.gif
Dieter
Sveikos smile.gif
Atėjau pasirodyti su savo 'saldainių medeliu' smile.gif Apie juos sužinojau per šias Velykas ir nors nesu rankdarbių gerbėja (pati nieko nedarau, neužtenka kantrybės) bet visgi nusprendžiau padovanoti draugei gimtadienio proga vietoj gėlės smile.gif Tikiuos, kad jai patiks, ji mėgsta staigmenas. smile.gif
Nežinau ar pirmas blynas prisvilęs ar ne, tačiau buvo galima ir geriau smile.gif Ir atsiprašau už prastą kokybę ax.gif

user posted image
Pupu_mama
tarp visu jusu medeliu buteliuka pastatysiu smile.gif

user posted image
barbarux
user posted image
Antras mano blynas blush2.gif , kol kas bandymus darau, šitą vaikams į kaimą šiaip vežu, įdomu buvo ar gražu bus skirtingų spalvų bambonkės.
Išvada - man vienos rūšies saldainiai gražiau žiūrisi ax.gif 4u.gif
karalyste
Vienos rusies sald. ir man graziau nei skirtingu bet nevisiem...

na paskutini darbuka rodausi...

user posted image
user posted image
neila
Visu mergaiciu darbeliai begalo grazus, thumbup.gif na tiesiog skanios ir grazios dovaneles thumbup.gif noreciau ir pati pasigaminti,noriu jusu paklausti ka butu galima i vazoneli ideti be gipso ?kad saka laikytusi,is anskto visoms dekoju labai labai lauksiu jusu atsakimo.
Aušraitė
QUOTE(knielita @ 2010 06 09, 11:09)
Burbula tik uzdedu, nes padovanojus kiti iskart nori ji nuimti ir atidaryti butelaiti, tad turi pats burbulas patogiai nusiimti  4u.gif

Pasirodau paskutinius darbelius

user posted image

*

gražu thumbup.gif kaip suprantu čia vestuvinis bigsmile.gif kokie saldainiukai ir iš ko žiedai susukti? g.gif
barbarux
QUOTE(neila @ 2010 06 22, 17:11)
Visu mergaiciu darbeliai begalo grazus, thumbup.gif  na tiesiog skanios ir grazios dovaneles thumbup.gif  noreciau ir pati pasigaminti,noriu jusu paklausti ka butu galima i vazoneli ideti be gipso ?kad saka laikytusi,is anskto visoms dekoju labai labai lauksiu jusu atsakimo.
*

Be gipso dar tinka rotbandas, čia tinkas turbūt blush2.gif , nežinau, nuo remonto pusė maišo liko, tai atrodo, subaigsiu medeliams lotuliukas.gif , turbūt ir cementas tinka, o jei ne iš statybinių, tai kažkas iš merginų siūlė bandyt modelinu, daugiau nežinau blush2.gif
MysticWoman
Mano pirmas medelis ax.gif

user posted image

user posted image
zmirzlina
QUOTE(MysticWoman @ 2010 06 22, 22:09)

*

na labai tikroviškai papartis pražydo...............labai...........
dre
bigsmile.gif Kokia saunia tema radau, wub.gif wub.gif thumbup.gif visi darbeliai labai grazus, saunuoles mirksiukas.gif !
*Pavasarė*
QUOTE(MysticWoman @ 2010 06 22, 22:09)
*

Va čia tai grožis thumbup.gif
Šauni idėja. Darysiu ir aš kada nors, kai sugalvosiu kam vazoninę gėlę dovanoti. Manau, su tikra neprasčiau atrodytų ax.gif
jurg@
MysticWoman

tiesiog nuostabus paparcio ziedas ir mintis thumbup.gif sia proga, ir dar turint omeni, kad tai pirmas medelis, na tiesiog saunuole, labai graziai padarytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

karalyste
Labai graziai sugalvota kaip tik mociute mano JANINA artik nesusigundysiu nukopijuoti blush2.gif

Jurg@ kai pamaciau kad tavo parasyta puoliau ziuret sakau o gal jau koks grozis , bet deja kaip as visada laukiu tavo darbeliu blush2.gif wub.gif
Nikolia2010
Sveikos merginos, esu naujokė, labai dažnai apsilankau šitoje temoje... Visų darbelaiai labai gražūs.. Pati šiokius tokius medelius darau, norėčiau jums parodyti, bet nemoku prikabinti nuotraukos:( Gal kas galėtų pasakyti, kaip prikabinti ar bent jau nurodyti, kur galėčiau pasiskaityti apie tai??? Būčiau dėkinga:)
MysticWoman
QUOTE(Nikolia2010 @ 2010 06 23, 12:57)
Sveikos merginos, esu naujokė, labai dažnai apsilankau šitoje temoje... Visų darbelaiai labai gražūs.. Pati šiokius tokius medelius darau, norėčiau jums parodyti, bet nemoku prikabinti nuotraukos:( Gal kas galėtų pasakyti, kaip prikabinti ar bent jau nurodyti, kur galėčiau pasiskaityti apie tai??? Būčiau dėkinga:)
*

eik i uzduodami klausimai smile.gif

aciu merginos uz pagyras 4u.gif ax.gif
jurg@
QUOTE(karalyste @ 2010 06 23, 12:42)
Jurg@ kai pamaciau kad tavo parasyta puoliau ziuret sakau o gal jau koks grozis , bet deja kaip as visada laukiu tavo darbeliu  blush2.gif  wub.gif
*

na baig jau blush2.gif ax.gif , tai gi parase tie mano darbeliai, ten gali pasiziureti mirksiukas.gif
na gerai jau, viena imesiu su sampes buteliu, palyginimui koks medelio dydis mirksiukas.gif
user posted image
karalyste
Na jurg@ parasas yra parasas o tokiu graziu darbuku slepti oi negalima . NA TU MANO FAVORITE SU MEDELIAIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mama-zmona 2in1
sveikos merginos jau senokai duomiuosi sitais medeliais,bet noiekaip nesuprantu kaip tuos saldainius priklijuoti gal paaiskinsit? blush2.gif
Papildyta:
o jai as babandyciau tiesiog su moment klijais ar laikytu? doh.gif
karalyste
Aisku ir su momentu priklijuotum , bet seip momentas man kazkaip ne prie dusios:)
Landrita
Man taip pat MOMENT klijai nepatinka, juk jie labai tasus ir net turi nemalonu kvapa schmoll.gif
mama-zmona 2in1
o tai jai neturi sautuvo kaip tada juos tvirtinti g.gif
Landrita
Jei nenorite pirkti sautuvo, kuris is tikruju nedaug kainuoja, tai saldainiukus dar galima pritvirtinti dantu krapstukais biggrin.gif
mama-zmona 2in1
QUOTE(Landrita @ 2010 06 24, 22:55)
Jei nenorite pirkti sautuvo, kuris is tikruju nedaug kainuoja, tai saldainiukus dar galima pritvirtinti dantu krapstukais  biggrin.gif
*

niu reikes zeti gal sautuva pirksiu doh.gif bo su tais krapstukais lotuliukas.gif
Karolina.K
Čia mano pirmas pabandymas medeliu pasaulyje 4u.gif

P.S Nesu gera Fotografė blush2.gif

user posted image
Ritulia
QUOTE(azalija170 @ 2010 06 10, 09:29)
labai grazu wub.gif o,kuo jie ten ivynioti ? blush2.gif
*

visos puosmenos medeliui daromos is tokios medziagytes organzos, tai i ja ir saldainiukai susukti smile.gif
*Radvileee
Mano darytas medelis sūnaus krikštynoms smile.gif
user posted image
mill
Sveikos merginos, gal kas daro ir vaisiu medzius?
genovaite
QUOTE(mill @ 2010 06 28, 11:30)
Sveikos merginos, gal kas daro ir vaisiu medzius?
*

Karalystė yra dariusi ir beje labai gražus buvo thumbup.gif
kaspinelis
o kaip jus vaisius irgi su karstais klijais klijuojat/ blink.gif kaip tada vaiiu pvz obuoli nuimt banana tai dar suprasciau nulupi zieve ir viskas g.gif
karalyste
Vaisius smaigstau smeigtukais arba veriu ant iesmuku mediniu mirksiukas.gif
Amica
Na ir grožybių čia pas Jus prisižiūrėjau wub.gif . Šaunuolės visos 4u.gif
karalyste
Na spalvinu puslapiuka smile.gif

user posted image
user posted image
barbarux
user posted image

Niu ką, rodau kas gavosi blush2.gif . Košmaras, lipdžiau lipdžiau, nelabai džiugus rezultatas, bet dar viena pamoka ateičiai. Pirmiausia, keista buvo, kad saldainiai (gimtadienininkei labai patinka "Aguonėlė", o jie kampuoti, ne apvalūs kaip bambonkės) sunkiau buvo sulipdyti, kad baltas pagrindas nesimatytų, antra klaida - turbūt ant priekio reikėjo tą bumbulą klijuot, gal ant šono (kepurės nenorėjau), nes po ta saldainių puokšte išlenda nugarėlės etiketė ir ji visai nesižiūri doh.gif , paskui prikišau gėlių kokių radau blush2.gif , niu vienžo, liapsusas gavosi blush2.gif
barbora666
Visai nieko tas tavo liapsusas gavosi, tik gal būčiau nuleidus žemiau saldainius. Tai tik mano nuomonė. smile.gif
karalyste
Barbarux man labai graziai ziuris tik as buciau tvirtinus saldainiukus kad priekyje matytusi etikete , bet tikrai labai grazu 4u.gif
genovaite
QUOTE(barbarux @ 2010 06 29, 15:59)
Niu ką, rodau kas gavosi  blush2.gif . Košmaras, lipdžiau lipdžiau, nelabai džiugus rezultatas, bet dar viena pamoka ateičiai. Pirmiausia, keista buvo, kad saldainiai (gimtadienininkei labai patinka "Aguonėlė", o jie kampuoti, ne apvalūs kaip bambonkės)  sunkiau buvo sulipdyti, kad baltas pagrindas nesimatytų, antra klaida - turbūt ant priekio reikėjo tą bumbulą klijuot, gal ant šono (kepurės nenorėjau), nes po ta saldainių puokšte išlenda nugarėlės etiketė ir ji visai nesižiūri  doh.gif , paskui prikišau gėlių kokių radau  blush2.gif , niu vienžo, liapsusas gavosi blush2.gif
*

O man visai gražu - vis kitaip negu visų ( mėgstu kai yra daroma ne pagal taisykles ar nusistovėjusias normas) ax.gif
zmirzlina
BARBARUX, labai įdomiai ir gražiai ir neįprastai atrodo. Žodžiu - šaunuolė. thumbup.gif Šiaip prie aguonos saldainių aš dedu tik aguonos gėlytes, bet pas tave ir rožės vizualiai puikiai dera thumbup.gif
barbarux
Fuuu, su baime temą atsidariau, jau maniau rasiu patvirtinimą savo baimėms, kad nenusisekė... bet ačiū, merginos, ir už patarimus, ir už palaikymą 4u.gif friends.gif
Vat apie aguonas net nepagalvojau doh.gif , bet ir neturėjau... Idėja gera - perki saldainius, tuo pačiu ir gėlytes papirkt drinks_cheers.gif
zmirzlina
vat, parodysiu savo "teminius" medelius. Foto laaaaaaaaabai prasta, o esmė ta, kad aguoniniai saldainiai tokiame pat indelyje, kaip ir su vyšniniais saldainiais, ten pribėriau ir vyšnių kauliukų. Niekur tik negavau aguonos galvutės, pritaikiau kažką.................
user posted image
karalyste
Kur gi slepiat savo grozybes g.gif
karalyste
user posted image spalvinu apleista temuke
karalyste
Tikriausiai merginos jau as viena cia lankausi sad.gif

user posted image
aledaiva
Labukas 4u.gif

Prisijungiu ir aš su savo darbeliais mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
genovaite
QUOTE(aledaiva @ 2010 07 07, 22:47)
Labukas  4u.gif

Prisijungiu ir aš su savo darbeliais  mirksiukas.gif

Tiesiog gražu 4u.gif

Karalystės medeliai kaip visuomet - be žodžių 4u.gif
waidamigle
QUOTE(karalyste @ 2010 07 05, 13:33)
user posted image spalvinu apleista temuke
*

koooks grazus medelis thumbup.gif
karalyste
Na va pagaliau temuke atgijo smile.gif
ACIU UZ PAGYRAS

labai grazi puokstele is ferero roshel thumbup.gif
aledaiva
QUOTE(karalyste @ 2010 07 08, 14:57)
labai grazi puokstele is ferero roshel  thumbup.gif
*

Ačiū 4u.gif
Smagu, kad patiko mirksiukas.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.