Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dailė būreliai nuo 2 metų
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
ashiuke
Sveikos mamytės.Mano 2,5 metų sūnelis labai noriai piešia, norėčiau vesti jį į kokią mokyklėlę. Bet čia pasiskaičiau apie mokyklėlės tai visos nuo 3 metukų tik priima. Gal kurios nors iš jūsų vaikutis lanko ir mažesnis? Norėčiau kokios nors informacijos kas žino. 4u.gif
Kipse1
Sveiki, mes lankome Sypseneles mokyklele mokytoju namuose (viena pamoka - daile, kita - sokiai) 4u.gif .
Vaikui kol kas labiausiai patinka daile, piesimas su ivairia technika - ypac su kempynemis lotuliukas.gif
ashiuke
QUOTE(Kipse1 @ 2010 03 29, 08:13)
Sveiki, mes lankome Sypseneles mokyklele mokytoju namuose (viena pamoka - daile, kita - sokiai)  4u.gif .
Vaikui kol kas labiausiai patinka daile, piesimas su ivairia technika - ypac su kempynemis lotuliukas.gif
*

Bet ten parašyta,kad nuo 3 metų priima,ar klystu? g.gif o kada tos pamokėlės vyksta?ir ar jūs kartu eint ar vienas vaikutis?
Nattaly
Mes lankėme taip pat nuo 2,5 Brazauskaitės dailės mokyklą. Jie Prie Petro Povilo bažnyčios Vilniuje.
Mums labai patiko, nes kaskart visko naujo prigalvodavo, įvairiom technikom piešia, ant sienų priklijuoti lakstai popieriaus, ant molbertu, namie taip nepasitaškysi.
Su moliu lipdėm.
Labai patiko, bet pasikeitė mokytoja ir vaikas nebenorėjo eiti.
Dar yra Smaragdo mieste, Antakalnyje ir Mokytoju namuose.
Rekomenduoju mokytoju namuose - ten rimta dailes studija, daugiau info mokytoju namu puslapyje.
Smaragdo mieste tai žaidimų kambarys - reikia ilgokai palankyti, kol vaikas pradės piešti, nes taip eina žaisti.
Kipse1
QUOTE(ashiuke @ 2010 03 29, 10:18)
Bet ten parašyta,kad nuo 3 metų priima,ar klystu? g.gif o kada tos pamokėlės vyksta?ir ar jūs kartu eint ar vienas vaikutis?
*

Galima susitarti, kad priimtu anksciau, visur teveliai gali dalyvauti kartu thumbup.gif wub.gif
ashiuke
Ačiū mamytės už informaciją 4u.gif
san
gal mano klausimas ir ne visai pagal temos pavadinimą, bet gal sutilpsime vienoje temoje.

mane domina vyresnių vaikų (pradinukų) dailės užsiėmimai (Vilniuje).

peržvelgiau, apie ką radau informacijos:

Valstybinės dailės mokyklos:
Čiurliono menų mokykla;
Dvariono muzikos mokyklos dailės skyrius;
Vienožinskio dailės mokykla (bet čia kaip supratau tik nuo 12 metų);

Nevaldiškos:
Stauskaitės studija Mokytojų namuose;
Brazauskaitės Menų terapijos centras;

man tiek pavyko kažko rimtesnio rasti. Kas dar?

mes su tėvu tuose menuose labai jau žali - visai neturime informacijos kas kur kaip... o dukra, matyt, bus į senelį g.gif tai ir ieškome, kur galėtume lavinti šį jos pomėgį.

gal kas nors galėtų pakomentuoti šias ir kitas galimybes mokytis dailės Vilniuje: koks užsiėmimų intensyvumas, koks laisvo polėkio lygis ir pn.

amarilė
QUOTE(san @ 2010 05 07, 19:48)
gal mano klausimas ir ne visai pagal temos pavadinimą, bet gal sutilpsime vienoje temoje.

mane domina vyresnių vaikų (pradinukų) dailės užsiėmimai (Vilniuje).

peržvelgiau, apie ką radau informacijos:

Valstybinės dailės mokyklos:
Čiurliono menų mokykla;
Dvariono muzikos mokyklos dailės skyrius;
Vienožinskio dailės mokykla (bet čia kaip supratau tik nuo  12 metų);

Nevaldiškos:
Stauskaitės studija Mokytojų namuose;
Brazauskaitės Menų terapijos centras;

man tiek pavyko kažko rimtesnio rasti. Kas dar?

mes su tėvu tuose menuose labai jau žali - visai neturime informacijos kas kur kaip... o dukra, matyt, bus į senelį g.gif tai ir ieškome, kur galėtume lavinti šį jos pomėgį.

gal kas nors galėtų pakomentuoti šias ir kitas galimybes mokytis dailės Vilniuje: koks užsiėmimų intensyvumas, koks laisvo polėkio lygis ir pn.
*

Nuo rugsėjo mėnesio planuojame atidaryti vaikų nuo 1,5-2 m. iki 9-10 m. amžiaus laisvalaikio studiją - planuojami dailės, teatro užsiėmimai. Studija bus Karoliniškių mikrorajone. Svetainė dar ruošiama, dėl smulkesnės informacijos rašykit į AŽ. 4u.gif
Rituke laimingoji
laba, ar esate girdeje apie dailes uzsiemimus Stauskaites dailes mokykloje vaikuciams nuo 3 metuku?Mes pernai pradejome ir buvome patenkinti:). Ten uzsiemimai vyksta valdorfo ped metodu...žodžiu naturalios medžiagos, sekama pasaka, vaikai pajuda ( įvairūs žaidimukai) yra grupė kur ir tevai gali būti kartu....Mes tesime toliau, mano anūkytei tai patiko:) 4u.gif
liulia7
QUOTE(ashiuke @ 2010 03 18, 10:18)
Sveikos mamytės.Mano 2,5 metų sūnelis labai noriai piešia, norėčiau vesti jį į kokią mokyklėlę. Bet čia pasiskaičiau apie mokyklėlės tai visos nuo 3 metukų tik priima. Gal kurios nors iš jūsų vaikutis lanko ir mažesnis? Norėčiau kokios nors informacijos kas žino. 4u.gif
*

Labai nebloga mokyklele http://www.strazdaneles.lt/new/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.