si menesi nieko nesitikiu, nes nebuvo laiku ND atlikti
Sveikinu naujas
si menesi nieko nesitikiu, nes nebuvo laiku ND atlikti QUOTE(auxxe @ 2010 03 23, 15:50) oi butu nerealu
Gussste23, o kelinta cikla planuojate?
QUOTE(arualcom @ 2010 03 23, 14:38) Sveikos merginos, senokai buvau uzsukusi, primirsau kaip ikelti grafikeli parodyti bet pabandysiu zinau kad reikia laukti, bet laukimas toks sunkus, ruosiames 2IUI kita cikla darytis, bet viltele rusena kad jos neprireiktu Tokie pakritimai nebutinai ka nors reiskia, tiesiog pasoka, nukrenta, pakrenta, pakyla BT. Zinoma, vienas is variantu - ankstyva implantacija, bet cia tik viena is galimybiu QUOTE(gussste23 @ 2010 03 23, 15:47) Labukas o sakyk kodel tu tyrimus daraisi, ar tau blogai kas nors Zemaiciuke? As galvoju gal ir man reikia, kaip jus manote, ar dar kenteti, ziureti kas kita cikla vyks? na turiu beda, policistines kiausides. nereguliarus mm ciklas, nevisada buna O. tad reikia dabar issitirti visus hormonus, ziuresim ko truksta ir ka galima padaryt, kad pagaliau pamatyciau II ir buciau laiminga QUOTE(arualcom @ 2010 03 23, 15:08) oi butu nerealu As tai nedeciau daug vilciu vien i ta pakritima Va, cia is FF paaiskinimo apie BT kritima II fazeje (cia kalbama, kai krenta zemiau linijos, bet esme ta pati " What does it mean if my temperature dips below the coverline during the luteal phase? Should I be worried? Could I be pregnant? A single temperature point doesn't usually carry much significance on its own as individual temperatures can be affected by so many factors, both hormonal and non-hormonal. What you are looking for are trends and patterns over time."
Siaip planuojam jau koks 5 ciklas, na bet rimtai dirbam 2 cikla, bet tik si cikla matuoju bt
Papildyta: QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 23, 15:13) na turiu beda, policistines kiausides. nereguliarus mm ciklas, nevisada buna O. tad reikia dabar issitirti visus hormonus, ziuresim ko truksta ir ka galima padaryt, kad pagaliau pamatyciau II ir buciau laiminga Tai va, mes irgi vis mastom, kad gal viskas bus gerai, bet turbut reikia mauti pas gine, blogiau juk nebus QUOTE(Tahoe @ 2010 03 23, 16:09) Tokie pakritimai nebutinai ka nors reiskia, tiesiog pasoka, nukrenta, pakrenta, pakyla BT. Zinoma, vienas is variantu - ankstyva implantacija, bet cia tik viena is galimybiu na taip QUOTE(Tahoe @ 2010 03 23, 16:15) As tai nedeciau daug vilciu vien i ta pakritima Va, cia is FF paaiskinimo apie BT kritima II fazeje (cia kalbama, kai krenta zemiau linijos, bet esme ta pati " What does it mean if my temperature dips below the coverline during the luteal phase? Should I be worried? Could I be pregnant? A single temperature point doesn't usually carry much significance on its own as individual temperatures can be affected by so many factors, both hormonal and non-hormonal. What you are looking for are trends and patterns over time." tai va kaip ir sakiau pripratau jau nusivilti Aciu merginos uz paaiskinimus QUOTE(gussste23 @ 2010 03 23, 15:20) Siaip planuojam jau koks 5 ciklas, na bet rimtai dirbam 2 cikla, bet tik si cikla matuoju bt Nepanasu Ir BT vietoj to, kad kiltu ar bent laikytusi aukstesne (kaip budinga II fazei), ji labiau leidziasi ... Pasijauciau kaip kokia pesimiste...
Na ka merginos nuleidot mane ant zemes eisiu uzsitrauksiu cigarete
Tahoe na ir teisingai, nes taip ir reikia.. aisku reikia kartais ir optimizmo, bet kai jo per daug ir gale rezultatai buna dar ne tokie,kokiu tiketasi, tada buna ojojojoj...
as irgi vis ilendu i mergytes planuojanciu tema.. aisku ir pati apsisprendziau del 3cio vaikelio su ta viltimi, kad galbut ir man lemta tureti mergyte, bet per daug "svaigti" tai tikrai nera gerai.. tai paskaitau ten, kai bandoma pastoti 5 dienos iki O Papildyta: arba va paziurejus i Montanos grafikeli, tai nera isvis jokiu pakritimu, o rezultatas + QUOTE(Tahoe @ 2010 03 23, 15:28) Nepanasu Ir BT vietoj to, kad kiltu ar bent laikytusi aukstesne (kaip budinga II fazei), ji labiau leidziasi ... Pasijauciau kaip kokia pesimiste... jo jo tu teisi as pati parasiau ir pagalvojau, kad nusisnekejau
Sveikutes
Didziausi sveikinimai Montannai Rytojaus testininkems-teigiamu testuku O mano rytojaus tempa parodys ar jau visiskai nurasyt si cikla ar dar ne.. bet siaip jau beveik nurasiau.
kur geriau matuoti temperatura, makstyje ar isangeje?
Na, buvau siandien pas gine - paziurejo echo - viskas graziai issivale, naujas ciklas pilnai isibegejes, bet ir gine patare si cikla praleisti, padarem chlamidiju, ureplasma ir mycoplasma tyrimus, ir sake vistik spermograma reikes pasidaryt (po tyrimu ats.).O siaip nuramino - procesas vyksta, kiausintakiai tikrai praeinami, si cikla po O gerti Dufa, kita cikla jau galima bus normaliai planuot
Pakalnute, vienodai "gerai" ir ten, ir ten - kur tau patogiau. Patikimumas tas pats. QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 23, 17:46) Na, buvau siandien pas gine - paziurejo echo - viskas graziai issivale, naujas ciklas pilnai isibegejes, bet ir gine patare si cikla praleisti, padarem chlamidiju, ureplasma ir mycoplasma tyrimus, ir sake vistik spermograma reikes pasidaryt (po tyrimu ats.).O siaip nuramino - procesas vyksta, kiausintakiai tikrai praeinami, si cikla po O gerti Dufa, kita cikla jau galima bus normaliai planuot Pakalnute, vienodai "gerai" ir ten, ir ten - kur tau patogiau. Patikimumas tas pats. Kodel po O gerti Duf? QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 23, 17:46) Na, buvau siandien pas gine - paziurejo echo - viskas graziai issivale, naujas ciklas pilnai isibegejes, bet ir gine patare si cikla praleisti, padarem chlamidiju, ureplasma ir mycoplasma tyrimus, ir sake vistik spermograma reikes pasidaryt (po tyrimu ats.).O siaip nuramino - procesas vyksta, kiausintakiai tikrai praeinami, si cikla po O gerti Dufa, kita cikla jau galima bus normaliai planuot Kas yra ureplasma ir mycoplasma tyrimai, ir kaip juos daro, ka nustato? Kodel dufa reiks gerti po O? QUOTE(Tahoe @ 2010 03 23, 18:58) Kas yra ureplasma ir mycoplasma tyrimai, ir kaip juos daro, ka nustato? Kodel dufa reiks gerti po O? Na tie tyrimai yra del lytiskai plintanciu ligu, tiesa sakant nelabai suprantu, kodel man juos dare, bet sake, kad reik O del Dufo - tai sake si men. papildysim progesterono kitam ciklui
skaitinedama pastebejau viena dalyka, jog Jolanditos, Kristiandros ir mano vaiku amzius tas pats skiriasi tik keliais menesiukais ir visos jau ilgokai planuojam antra vaikeli
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 23, 16:13) nes mes taip metelius jau pralaukem tikedamiesi jog stebuklas ivyks be gydytoju pagalbos Tai dziaugkis, kad gine protinga ir emesi visu reikalu, kad tvarkyti padeti. O kai as nuejus pas gine, puse metu nesulaukus mm, ji zinojo, kad mano policistines bujoja, tai spek ka patare - pagalvele po santykiu pasikisti po sedmenim QUOTE(Tahoe @ 2010 03 23, 16:28) Pasijauciau kaip kokia pesimiste... ors.. gal greiciau realiste nes zinau, kad labai sureiksminant kai kuriuos pozymius ar BT suolius, po to buna labai sunku, jeigu nepasiteisina... Zinok daug kartu geriau realiai ziureti i padeti, nei isisvaigti del esamu-nesamu pozymiu, o paskui pulti i juoda apatija, kai sugriuva tos rozines svajones QUOTE(auxxe @ 2010 03 23, 16:51) .....va uztenka pasiziureti i jau pastojusiu grafikelius, kur pilna besilaukianciu ir jau sulaukusiu mergyciu su ND 1 diena iki O.. tai ten truputi ir parasiau realia situacija, tai speju tuoj busiu pomidorais apmetyta Pomidorais nemetysiu. Kaip tik pagyrimas butu QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 23, 19:19) Na tie tyrimai yra del lytiskai plintanciu ligu, tiesa sakant nelabai suprantu, kodel man juos dare, bet sake, kad reik Sios ligos nuo kuriu tave tyre gali kliudyti pastoti. Nesvarbu kad partneris vienas, ta liga galima tureti nuo senu laiku, visai jos nejausti ir suzinoti tik nepavykus plavimams QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 23, 19:26) skaitinedama pastebejau viena dalyka, jog Jolanditos, Kristiandros ir mano vaiku amzius tas pats skiriasi tik keliais menesiukais ir visos jau ilgokai planuojam antra vaikeli Mes planuot antra pradejom pries metus...na, bet tikrai sulauksim QUOTE(Tahoe @ 2010 03 23, 19:29) Pas mane, kai darem tyrima - buvo PRG "ant ribos", nebuvo didelio trukumo, bet gine sake - tai irgi galejo itakoti nesivystancius nestumus... QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 23, 17:26) skaitinedama pastebejau viena dalyka, jog Jolanditos, Kristiandros ir mano vaiku amzius tas pats skiriasi tik keliais menesiukais ir visos jau ilgokai planuojam antra vaikeli QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 23, 17:40) Tai dziaugkis, kad gine protinga ir emesi visu reikalu, kad tvarkyti padeti. O kai as nuejus pas gine, puse metu nesulaukus mm, ji zinojo, kad mano policistines bujoja, tai spek ka patare - pagalvele po santykiu pasikisti po sedmenim QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 23, 19:40) Tai dziaugkis, kad gine protinga ir emesi visu reikalu, kad tvarkyti padeti. O kai as nuejus pas gine, puse metu nesulaukus mm, ji zinojo, kad mano policistines bujoja, tai spek ka patare - pagalvele po santykiu pasikisti po sedmenim deja pabegau ir as nuo savo gines, dabar einu privaciai. kai moki pinigelius i kisene tai tada dar ziuri. mano buvus gine liepe gert KT ir bandyt gamint. labai nustebo kai sakiau jog po KT nekimba, sake negali buti. ryt turesiu pirmus tyrimus. pirma leliuka planavom ilgai (man isvis viena profesore pasake jog vaiku tureti negaliu atseit per kuda QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 23, 09:37) na tiesiog yra sakoma, kad su mergaite arba daugiavaisiu nestumu daugiau gaminasi HCG. Daznai pasitvirtina Siaip pradzioje HCG dvigubeja kazkur kas 48-72 valandos. O pas tave kas 30 kazkur saunuole laikykis. O del tu svyravimu- tu PRG tyrima gal del visa ko pasidaryt. Bus matyt ar pas tave PRG normaliai gaminasi. Nes kol kas nestumas puikiai auga, bet gal PRG ant ribos? Siandien grizau vel i virsu Papildyta: QUOTE(Monttana @ 2010 03 23, 12:00) Oho kiek daug sveikinumu Taip. Kaip matau jau Papildyta: QUOTE(jolantida @ 2010 03 23, 19:00) O jau pakilimas toks grazus QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 23, 20:07) deja pabegau ir as nuo savo gines, dabar einu privaciai. ..... Privaciai - nebutinai gerai QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 23, 20:17) Siandien grizau vel i virsu Zinoma, kad bus labai gerai viskas QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 23, 20:33) Privaciai - nebutinai gerai zinai vyresnio amziaus moterims vaiku susilaukti gal neaktualu tai joms ir uztenka to ka ji ismano
Sveikos, man pasiule cia kreiptis patarimo
gavau hormonu tyrimo atsakymus, gal galit pasakyt ar viskas gerai pakomentuokit placiau buciau labai dekinga : Estradiolio (E2) nustatymas pmol/l 198 Folikulus stimuliuojantis hormonas (FSH) IU/l 6,38 Liuteinizuojančio hormono nustatymas IU/l 7,27 Prolaktino kiekis serume mIU/l 105,16 59-619 Testosteronas nmol/l 1,07 0,5-2,6 Tikiuosi uztektinai pateikiau info, nes man atsiunte kazkokias lenteles,bet manau tie rezultatai ir yra svarbiausi kur as surasiau ACIU
as noreciau issitirt hormonus sorpo centre. kokius pagrindinius hormonus reiketu issitirt?
QUOTE(Monttana @ 2010 03 23, 10:00) Oho kiek daug sveikinumu Sveikinimai QUOTE(arualcom @ 2010 03 23, 13:38) Sveikos merginos, senokai buvau uzsukusi, primirsau kaip ikelti grafikeli parodyti bet pabandysiu Gali buti implantacija, gali buti, kad kazkiek estrogeno isskyre geltonkunis QUOTE(mmeda @ 2010 03 23, 13:56) Sveikinu naujas si menesi nieko nesitikiu, nes nebuvo laiku ND atlikti O kada tie ND atlikti? QUOTE(Tahoe @ 2010 03 23, 16:58) Kas yra ureplasma ir mycoplasma tyrimai, ir kaip juos daro, ka nustato? Ai nu cia bacilos visokios, jos gali kliudyti pastojima ir lemti persileidima QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 23, 17:40) Zinok daug kartu geriau realiai ziureti i padeti, nei isisvaigti del esamu-nesamu pozymiu, o paskui pulti i juoda apatija, kai sugriuva tos rozines svajones Pritariu QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 23, 20:47) Ingutevi, o kas cia per stimuliacijos?dabar kai parasei...lyg gine kazka minejo apie tai siandien, nu gal ka ne taip suprataun Nuo ciklo pradzios leidziami vaistukai folikulu auginimui, o kai jie pakankamai uzauga, leidziami vaistukai- sprogdukai issaugti O. QUOTE(aves @ 2010 03 23, 21:29) Sveikos, man pasiule cia kreiptis patarimo gavau hormonu tyrimo atsakymus, gal galit pasakyt ar viskas gerai pakomentuokit placiau buciau labai dekinga : Estradiolio (E2) nustatymas pmol/l 198 Folikulus stimuliuojantis hormonas (FSH) IU/l 6,38 Liuteinizuojančio hormono nustatymas IU/l 7,27 Prolaktino kiekis serume mIU/l 105,16 59-619 Testosteronas nmol/l 1,07 0,5-2,6 Tikiuosi uztektinai pateikiau info, nes man atsiunte kazkokias lenteles,bet manau tie rezultatai ir yra svarbiausi kur as surasiau ACIU Kuria CD dareisi? Kokios normos? Geriausia to klausti Hotmonu turimu skyrelyje. Pakalnute, susirask Hormonu tyrimu tema nesulaukianciu gandro skyrelyje Jolantida, laikykis
Dar norejau paklausti, kada sukami laikrodziai?? Paskutini kovo savaitgali? Reikia nesusimakluoti su BT matavimu.
Labas rytas,
As vis dar laukiu savo O Ingutevi, kaip BT siryt, kokios naujienos? Laikrodzius sukam kovo 28 QUOTE(aves @ 2010 03 23, 22:29) Siaip, kiek man teko skaityti, tai prie tyrimu skaiciuku visada skliaustuose buna nurodytos norms, o pas tave nera ju?
labas rytas
ką reiškia FF brūkšninė linija? pagal BT man panašu, kad O nebuvo, nors atrodė, jog vaisingos dienos apie 16CD http://www.fertilityfriend.com/home/1e328f šiandien matavau 50min anksčiau, tai ta temp. reiškia kąnors, ar ne? QUOTE(virvė @ 2010 03 24, 07:14) labas rytas ką reiškia FF brūkšninė linija? pagal BT man panašu, kad O nebuvo, nors atrodė, jog vaisingos dienos apie 16CD http://www.fertilityfriend.com/home/1e328f šiandien matavau 50min anksčiau, tai ta temp. reiškia kąnors, ar ne? Kodel panasu, kad nebuvo? Bruksine linija reiskia, kad FF nera 100% tikras, jog O ivyko butent ta diena Jeigu angliskai supranti, tai paciame FF yra paaiskinta: "Why do I have a dotted line on my chart? The dotted lines on your chart for the coverline and ovulation detection mean that there is something about your data that puts your ovulation date in question. Usually this is because one or more of your non-temperature fertility signs do not confirm the ovulation date that your temperature would suggest. This may not mean anything significant for you, especially if your thermal shift is clear. Sometimes your fertility signs just do not all match up to show a perfectly correlated picture. In most cases, the detection is still quite reliable, but it means that you have to keep looking at your chart and your fertility signs and have intercourse if you see any signs of increased fertility. When the lines are dotted and the thermal shift is not clear or dramatic, it is especially important to keep having intercourse since it is possible that you are still waiting for ovulation. If a more likely ovulation date becomes apparent later, the software will usually adjust the detection automatically." QUOTE(Tahoe @ 2010 03 24, 08:00) Labas rytas, As vis dar laukiu savo O Ingutevi, kaip BT siryt, kokios naujienos? Laikrodzius sukam kovo 28 Siaip, kiek man teko skaityti, tai prie tyrimu skaiciuku visada skliaustuose buna nurodytos norms, o pas tave nera ju? Labas rytas,na kiek matau Ingutevi BT tokia pat,ale NT ziuriu pazymejus,kad neigiamas irute1984,ziuriu mums vienodai 11DPO http://www.babyplan.ru/profile/66945
Labas rytelis, mergytes,
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 24, 09:23) irute1984,ziuriu mums vienodai 11DPO http://www.babyplan.ru/profile/66945 Bitute, ar siandien tavo mmm diena?graziai laikaisi Tahoe, kaip tu si cikla, planuoji? Irute, irgi sauniai laikaisi Jolandida, kaip siandien tavo BT? QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 24, 08:41) Planuoju... Bet tyrimus pasidarysiu. Man BT pakrito siandien, tikiuosi, ryt jau kilsiu, ziuresiu ka man OT parodys, nes kolkas vis buvo negiami Kiek daug naujienu, tikiuosi geru, nusimato greitu metu QUOTE(Tahoe @ 2010 03 24, 09:51) Planuoju... Bet tyrimus pasidarysiu. Man BT pakrito siandien, tikiuosi, ryt jau kilsiu, ziuresiu ka man OT parodys, nes kolkas vis buvo negiami tai sekmingo tau ciklo linkiu
laba ryta merguzeles,vakar ziurejau laida apie ta mergina kuri mire,tai beveik visa laida praverkiau galvodama kodel dievas toks neteisus,net pagalvojus jau ir baisu eit pas daktarus.jatau kokia neteisybe mums kurios nori turet vaikeliu,o tom kurios juos svaisto po visus kampus dalinama vaikai kaip nereikalingi daiktai.
Sveikos matuoklės
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 23, 22:47) Ingutevi, o kas cia per stimuliacijos?dabar kai parasei...lyg gine kazka minejo apie tai siandien, nu gal ka ne taip suprataun Tai vaistai naudojami užauginti folikului iki O. Paskui skiriama leidžiami, kad padėti ovuliuoti užaugusiems folikulams. Pradinė stimuliacija - tai yra geriamos tabletės, kai sugėrus 5, 10 arba 15 echoskopu stebima kaip auga folikulai. QUOTE(jolantida @ 2010 03 23, 22:47) zinai vyresnio amziaus moterims vaiku susilaukti gal neaktualu tai joms ir uztenka to ka ji ismano o mums reikia daug daugiau QUOTE(aves @ 2010 03 23, 23:29) Sveikos, man pasiule cia kreiptis patarimo Hormonų temoje tikrai atsakys greitai. Be to kurią ciklo dieną šie tyrimai daryti? QUOTE(Selva @ 2010 03 24, 01:01) Nuo ciklo pradzios leidziami vaistukai folikulu auginimui, o kai jie pakankamai uzauga, leidziami vaistukai- sprogdukai issaugti O. Leidžiami vaistai jau aukštesnis lygis QUOTE(Tahoe @ 2010 03 24, 08:00) Ingutevi, kaip BT siryt, kokios naujienos? BT - gera. O NT ir nuotaika - švelniai tariant šūdini QUOTE(ksise @ 2010 03 24, 09:01) laba ryta merguzeles,vakar ziurejau laida apie ta mergina kuri mire,tai beveik visa laida praverkiau galvodama kodel dievas toks neteisus,net pagalvojus jau ir baisu eit pas daktarus.jatau kokia neteisybe mums kurios nori turet vaikeliu,o tom kurios juos svaisto po visus kampus dalinama vaikai kaip nereikalingi daiktai. Kurioj laidoj rode? Per LNK? Gal siandien kartos... Papildyta: QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 24, 08:56) Aciu! As kazkaip rami, kaip bus taip bus.. QUOTE(mmeda @ 2010 03 24, 09:00) tai, kad spermiukai lyg iki 5 paru isgyvena, todel nemanau, kad viskas prarasta |