Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
daivutyte
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 18, 08:23)
Sveikutes, as irgi registruojuosi naujuose namukuose 4u.gif  tiek daug jau priplepejote ax.gif  man siandien dar ne O doh.gif
*

stai ir as su savo ovuliuojanciu neovuliuojanciu grafiku.
BdB
B - (neigiamas kraujo tyrimas)

Jus panos juoksites, bet vat as tiek visko jauciau kol nesuzinojau, kad nesilaukiu, tai dabar nors ir 15DPO dingo ir pilvo maudenimai ir nuovargis ir visi kiti pozymiai lotuliukas.gif

tempa kazkaip laikosi jau kelias dienas mazdaug tokia pati, bet tikiuosi mm atleks jau ryt, norisi greiciau pradeti nauja cikla ax.gif

Jusu pagalba (ACIU) labai daug suzinojau, apsidziaugiau, kad antra faze ilga.
Sekanti C, MB nesakysiu apie jokias O, nes jis stresuoja, del to matyt ir nesigavo iskarto blush2.gif Kazkaip po O visai kitaip mums sekesi smileysex.gif tiesiog malonumas, o per vaisingas dienas lyg kas kabetu virs galvos doh.gif net nz kaip paaiskinti blush2.gif

Visoms, kas nelaukia mm - linkiu nesulaukti! O kas laukia greiciau atkeliaujancios O - daug daug ND! 4u.gif

Dar kilo klausimukas, gali buti, kad antibijotikai naudoti pries O, galejo paveikti? Mane MB uzpuole ligota, kai pasakiau, kad OT + tai dabar mastau, kad gal turejo itakos kazkokios... g.gif
egluzius
[quote=Eglute;),2010 03 18, 13:47]
nestuke.gif nestuke.gif ??
ne dar rolleyes.gif
auxxe
Pupushiukas aha, tikrai kad geriau nesakyti.. mes ana men irgi vargom per 'gamybos' meta, si men va visi buve ND taip gerai ejosi, o vakar kaip ziopla prasiziojau, kad "reikia dar uztvirtinti", tai va tas "reikia" ir nedave reikiamu rezultatu sad.gif kaip ir ana men pirmi ND buvo OK, o kai ovuliacjos diena uzsiminiau, kad va ovuliuoju, ir vel snipstas isejo doh.gif tai va si menesi vel ND 2 dienos iki O, tai bijau jog gali neduoti norimu rezultatu.. o taip tikejausi O 11 CD ax.gif ir niekaip nesuprantu kas pas tuos vyrus ten taip uzsiblokuoja unsure.gif
BdB
lotuliukas.gif

Kita karta busim gudresnes drinks_cheers.gif

kodel gali neduot g.gif mano draugei, kuri jau beveik metus nepastoja daktare patare ND 4 - 3 dienas iki O smile.gif gal ji ir teisi g.gif

Man va ir per pacia O neuzkibo

Nestresuok anksciau laiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
auxxe
na as nestresuoju, nes gi visaip buna.. va ziurineju nestumo grafikelius FF, tai vienas ziuriu net ND daryti 5 dienos iki O ir uzkibo.. o pvz ir tame brezinyje ant paradiniu duru rodoma, kad 2 dienos iki O didziausias procentas pastojimui smile.gif na, pagyvensim, pamatysim kas cia bus iseje smile.gif
R. Denisenko
Na ka,buvau nulekus iki pardes ir uzejus i vaistine nusipirkau 1 OT,na tokie po viena parduodami baltoje dezuteje,kazin jie geri?kas nors bandet? g.gif
auxxe
ale ziurineju tuos grafikelius ir juokas ima.. koks tikslas gadinti NT 2-3 dpo? doh.gif
R. Denisenko
QUOTE(auxxe @ 2010 03 18, 17:28)
ale ziurineju tuos grafikelius ir juokas ima.. koks tikslas gadinti NT 2-3 dpo? doh.gif
*

drinks_cheers.gif durniuoja panos
Papildyta:
kazkur maciau,kad ir savaite pries ND daryti ir uzkibo,juk spermiukai isgyventi gali apie savaite,o jeigu labai stiprus tai ir visas 10 dienu,bet tikslo daryt NT 2 dpo is vis nematau jokio,juk uzkimba tik per O g.gif
*DJD*
QUOTE(auxxe @ 2010 03 18, 15:28)
*

doh.gif doh.gif

QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 15:39)
drinks_cheers.gif durniuoja panos

*

drinks_cheers.gif
R. Denisenko
Na ka,tai ar niekas nebandet tu OT is vaistines?balta dezute,raudonai parasyta LH testas juostele,nu jie be pavadinimo ir jautrumo niekur neradau g.gif
auxxe
Denisko na as ne LT ir Ov isvis nenaudoju 4u.gif
ale tikrai radau FF parasyta: With the corrected data, the most probable days for intercourse to result in pregnancy have been found to be one or two days before ovulation rather than the day of ovulation itself g.gif
R. Denisenko
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 18, 16:23)
Sveikutes, as irgi registruojuosi naujuose namukuose 4u.gif  tiek daug jau priplepejote ax.gif  man siandien dar ne O doh.gif
*

Sveikute,o is kur zinai,kad ne O,juk pakilai 1 laipsniu rolleyes.gif ,ryt dar pakilsi ir nubres tau FF ka reikia,as juk vakar sakiau,kad pakilsi ryt tongue.gif
Gelyte13
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 17:45)
Na ka,tai ar niekas nebandet tu OT is vaistines?balta dezute,raudonai parasyta LH testas juostele,nu jie be pavadinimo ir jautrumo niekur neradau g.gif
*

Ar ne is eurovaistines pirkai?
irute1984
Ar butini yra OT besimatojuant BT? ax.gif Mano galva nelabai reikalingi o jus kaip manote? g.gif
R. Denisenko
Na ka panos,pasidariau ta OT,galvojau pamatysiu viena juostele ir vsio,o pamaciau dvi ryshkias juosteles,ir testine zymiai ryskesne uz kontroline thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 18, 18:03)
Ar ne is eurovaistines pirkai?
*

Nea,is Seimos vaistines
Papildyta:
Suplojau uz ji 9 Lt,bet dabar jau nesigailiu.Taip gera pamatyt bent teigiama OT bigsmile.gif
Kristiandra
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 18, 16:40)
B - (neigiamas kraujo tyrimas)

Sekanti C, MB nesakysiu apie jokias O, nes jis stresuoja, del to matyt ir nesigavo iskarto  blush2.gif Kazkaip po O visai kitaip mums sekesi smileysex.gif tiesiog malonumas, o per vaisingas dienas lyg kas kabetu virs galvos  doh.gif  net nz kaip paaiskinti  blush2.gif

Visoms, kas nelaukia mm - linkiu nesulaukti! O kas laukia greiciau atkeliaujancios O - daug daug ND!  4u.gif

Dar kilo klausimukas, gali buti, kad antibijotikai naudoti pries O, galejo paveikti? Mane MB uzpuole ligota, kai pasakiau, kad OT + tai dabar mastau, kad gal turejo itakos kazkokios...  g.gif
*

Pas mus irgi panasiai per tas vaisingas dienas - geriau nesakau, ramiau jam buna ax.gif
Antibijotikai tikrai galejo itakoti spermiukus...
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 17:45)
*

Nea, as nebandziau - isvis esu tik viena menesi bandzius su OT, bet ten su tokia pakuote, kur yra komplektas (gal kokie 6-8 vnt nepamenu).
Gelyte13
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 18:11)
Na ka panos,pasidariau ta OT,galvojau pamatysiu viena juostele ir vsio,o pamaciau dvi ryshkias juosteles,ir testine zymiai ryskesne uz kontroline  thumbup.gif
Papildyta:
Nea,is Seimos vaistines
Papildyta:
Suplojau uz ji 9 Lt,bet dabar jau nesigailiu.Taip gera pamatyt bent teigiama OT  bigsmile.gif
*

Siaip as irgi pirkau toki baltoj dezutej, raudonas uzrasas. Tai viduj informaciniam lapelyje parasyta jog jis 40 - ies jautrumo. Bet ka as zinau.Kartu dariausi ir 20-ies jautrumo, tai ties 20 ties visai neryskus, o tie is vaistines tai visada ryskus. kazkaip as jais nepasitikiu... beje eurovaistinej jie kainuoja berods apie 6 Lt.
R. Denisenko
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 18, 18:24)
Siaip as irgi pirkau toki baltoj dezutej, raudonas uzrasas. Tai viduj informaciniam lapelyje parasyta jog jis 40 - ies jautrumo. Bet ka as zinau.Kartu dariausi ir 20-ies jautrumo, tai ties 20 ties visai neryskus, o tie is vaistines tai visada ryskus. kazkaip as jais nepasitikiu... beje eurovaistinej jie kainuoja berods apie 6 Lt.
*

Na ziuresim kaip ten bus,pagal bt bus matyt,o visada ryskus, tai kaip?ar testine budavo visada ryskesne uz kontroline?
Gelyte13
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 18:37)
Na ziuresim kaip ten bus,pagal bt bus matyt,o visada ryskus, tai kaip?ar testine budavo visada ryskesne uz kontroline?
*

viena syki buvo ryskesne, kitus blankesne, bet ryski ir beveik kaip kontroline... o per pus jautresni- geroookai blyskesni nei kontroline. kazkuri cia man apie juos irgi sake, kad nesamones rode. Nu bet matysim- ar kurie man pasitvirtins kaip teisingi smile.gif Pranesiu.
*DJD*
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 18, 16:03)
Ar butini yra OT besimatojuant BT?  ax.gif Mano galva nelabai reikalingi o jus kaip manote? g.gif
*

siaip tai nera butina kas nori tas naudoja ax.gif . as tai pavyzdziui naudoju kaip s cikla tai buciau galvojus kd mano grafikiukasgrybajanes 11CD O buvo ,nes tempa pakilo o as sakau jauciu vel pradesiu varyt kalnais klneliais ir paskui sugalvojau pasidaryt OT ir ka jis buvo teigamas tai tada ir isitikinau kad man O blush2.gif lotuliukas.gif
Selva
Jolantida pagal isskyras, OT, ovuliacijos skausmus, O tikrai galejo buti ir veliau mirksiukas.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 12:42)
Tu kartais ne UK gyveni  g.gif  biggrin.gif
*Temperatures above Cover Line:5 - penkios BT uzfiksuotos virs raudonos linijos. tai nei gerai, nei blogai, tai tiesiog faktas  biggrin.gif

**Early Pregnancy Signs:  8pts - Ankstyvi nestumo pozymiai - 8taskai (is 100), ci lygina su pastojusiu merginu grafikeliais wink.gif
*

* taip, tai tiesiog konstatuojamas faktas. Bet siaip gerai, kad po O BT islieka auksciau linijos.

**early pregnency signs nustato pagal tai, ka zymime savo grafike tame konkreciame cikle- isskyros, papildoma info- kaip spazmai, krutines jautrumas ir t.t. ir pan. Kuo maziau zymime, tuo maziau ir tasku. Juk ten turi buti parasyta salia (bent jau man taip buvo)= uz creamy tiek ir tiek tasku, uz tender breasts tiek ir tiek.

QUOTE(aves @ 2010 03 18, 13:03)
Man si menesi buvo iki 79 tasku  unsure.gif
*

Tai daug prizymejai thumbup.gif Bet nereikia per daug sureiksminti tu tasku mirksiukas.gif

QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 18, 13:47)
merginos o buna kad po O pilvuka dar jauti?
*

Man niekada nieko neskauda. Tai labai individualu- kas budinga vienai, nebus budinga kitai 4u.gif
QUOTE(auxxe @ 2010 03 18, 15:47)

ale tikrai radau FF parasyta:  With the corrected data, the most probable days for intercourse to result in pregnancy have been found to be one or two days before ovulation rather than the day of ovulation itself  g.gif
*

Na taip, ir sios temutes 1 poste yra diagrama aiskiai parpdanti, kada statistiskai taikliausi ND mirksiukas.gif
Selva
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 18, 08:06)

Snd as pakilau ir gan neblogai, gal super musu merginos pakomentuotu ar tiketis O ar ne smile.gif

Nebesitikek, nes panasu,kad jau ivyko mirksiukas.gif
QUOTE(ich @ 2010 03 18, 08:36)
Sveikos 4u.gif
As pradedu nauja cikla unsure.gif

Priklauso 4u.gif Labai patariu si cikla pasidaryti PRG tyrima 7DPO- del viso pikto mirksiukas.gif
QUOTE(auxxe @ 2010 03 18, 09:21)

o kodel sakot, jog po O pakilus paskui irgi reikia pakilti, nugi nebutinai  ax.gif  as va siand padala pakritau, jau tikrai issigandau, kad bus man koks anovuliacinis ciklas sis ar kas, bet kad va paziurejau ir sakykim rytoj bunant vel 36.5 breziama istisine linija. nors aisku as jau tikiuosi, kad rytoj bus aukstesne nei 36.5  g.gif
http://www.fertilityfriend.com/home/20ea53
*

Tai jei pakrenta ne iki BT, kuri buvo pries O lygio, tai niekis.

QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 10:01)
Kad tik netektų žemyn snukučiu plotis  g.gif
*

Laikom kumscius uz tave!!!!
gussste
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 16:48)
Sveikute,o is kur zinai,kad ne O,juk pakilai 1 laipsniu  rolleyes.gif ,ryt dar pakilsi ir nubres tau FF ka reikia,as juk vakar sakiau,kad pakilsi ryt  tongue.gif
*

Nu gal gal tu ir teisi, tikiuos rytoj bus aisku 4u.gif
ich
QUOTE(Selva @ 2010 03 18, 20:35)
Priklauso  4u.gif  Labai patariu si cikla pasidaryti PRG tyrima 7DPO- del viso pikto  mirksiukas.gif
*

Aga, bandysiu jau po mmm pas ginekologa eit, tikiuosi pades jis man g.gif Aciu tau uz patarimus wub.gif
auxxe
Selva tau 4u.gif neuzfiksavau, kad nauja cikla pradejai verysad.gif
OOrchideja
Sveikutes mergaites smile.gif
Visom sulaukusio mm 4u.gif 4u.gif
O kitom linkiu nesuulaukti wub.gif
Belissima
labas vakaras visoms smile.gif
Chanelle aciu uz naujus namucius ir visoms linkiu is ju iseiti nestuke.gif
prisiduosu su savo grafikeliu o rytoj ryte vel darysius NT ir eisiu pas gine ziuresiu ka pasakys.
http://www.babyplan.ru/profile/64765
norejau siandiena nulekti pasidaryti HGC bet jau buvau pavalgiusi. gydytoja kazkodel patare geriau daryti nevalgius.
Tahoe
QUOTE(Belissima @ 2010 03 18, 21:59)
Chanelle aciu uz naujus namucius ir visoms linkiu is ju iseiti  nestuke.gif
prisiduosu su savo grafikeliu o rytoj ryte vel darysius NT ir eisiu pas gine ziuresiu ka pasakys.
norejau siandiena nulekti pasidaryti HGC bet jau buvau pavalgiusi. gydytoja kazkodel patare geriau daryti nevalgius.
*

Grazu ziureti i grafikeli bigsmile.gif Lauksim rytoj geru ziniu 4u.gif
Pirma karta girdziu, kad geriau nevalgyti pries hcg. As esu dariusis, tai dar paklausiau, ar yra kokie reikalavimai, tai sake tikrai nea schmoll.gif
Belissima
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 23:02)
Grazu ziureti i grafikeli  bigsmile.gif  Lauksim rytoj geru ziniu  4u.gif
Pirma karta girdziu, kad geriau nevalgyti pries hcg. As esu dariusis, tai dar paklausiau, ar yra kokie reikalavimai, tai sake tikrai nea  schmoll.gif
*

blush2.gif tikiuosi, kad bus viskas gerai. daugiau lyg ir nera priezasciu del ko turetu tokia auksta temperatura laikytis. juk pirma karta nuo lapkricio menesio pradejus matuoti taip ilgai laikosi virs 37.
vadinasi mane apgavo del nevalgymo sad.gif labai jau ten su jauna kalbejau, tai gal jai patirties truko. zinojo panelyte praktikante, kad pries kazkoki kraujo tyrima negalima valgyti, o pries koki tiksliai nezinojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bijojo suklysti, tai ir pasake, kad geriau rytoj ateiciau smile.gif
*DJD*
QUOTE(Belissima @ 2010 03 18, 20:59)
Chanelle aciu uz naujus namucius ir visoms linkiu is ju iseiti  nestuke.gif
*

grazu thumbup.gif tai ryt lauksim ziniu ir tik geru bigsmile.gif
Bitute1977
Labas ryteliukas,as si karta anksciausiai pakilus turbut smile.gif ,mano maze pavasari jau jaucia,tik prasvinta ir "padjom" visi is lovu doh.gif,lauksiu is jusu ziniu apie BT pasikeitimus mirksiukas.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
ksise
laba ryteli,na ka siandien gryzau vel prie 36.9,o nt lyg ir vaiduokliauja,bet gal man akyse vaiduokliauja. http://www.babyplan.ru/profile/65639
Zemaiciuke
labas rytas, man FF nubreze linijas thumbup.gif
R. Denisenko
QUOTE(ksise @ 2010 03 19, 09:14)
laba ryteli,na ka siandien gryzau vel prie 36.9,o nt lyg ir vaiduokliauja,bet gal man akyse vaiduokliauja. http://www.babyplan.ru/profile/65639
*

Labas rytas,imesk NT,paziuresim,gal ir mums vaiduokliuos
Bitute1977
QUOTE(ksise @ 2010 03 19, 09:14)
*

smile.gif saunu,juk,kaip suprantu,siandien mmm diena g.gif
ksise
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 19, 09:29)
Labas rytas,imesk NT,paziuresim,gal ir mums vaiduokliuos
*

As gi tel pagalba su jum bendrauju,niekaip negaliu imest,bet pagal mane jokio vaiduoklio nera tik mano akys nori ji matyt
R. Denisenko
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 19, 09:16)
labas rytas, man FF nubreze linijas  thumbup.gif
*

Sveikinu thumbup.gif As irgi sian pakilau 1,5 laipsniu,nezinau kaip cia,ar O ar dar ne.Matavau apie 6:30. tai buvo 36,52,uzsnudau ir po valandikes buvo jau 36,65.Vakar 6 val. buvo tik 36,28.Tai manau vis delto pakilau g.gif
ksise
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 19, 09:35)
smile.gif saunu,juk,kaip suprantu,siandien mmm diena g.gif
*

nu jo,ale kas is to jei nt nieko nerodo
R. Denisenko
QUOTE(ksise @ 2010 03 19, 09:37)
As gi tel pagalba su jum bendrauju,niekaip negaliu imest,bet pagal mane jokio vaiduoklio nera tik mano akys nori ji matyt
*

Tikiuosi,kad vis delto jis ten ryskeja,tempa tai laikosi,su kuo ir sveikinu.Tarp kitko man dar nei karto nesivaideno vaiduoklio,nors ir kaip as ji ten bandydavau iziuret ax.gif
Zemaiciuke
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 19, 09:38)
Sveikinu  thumbup.gif As irgi sian pakilau 1,5 laipsniu,nezinau kaip cia,ar O ar dar ne.Matavau apie 6:30. tai buvo 36,52,uzsnudau ir po valandikes buvo jau 36,65.Vakar 6 val. buvo tik 36,28.Tai manau vis delto pakilau  g.gif
*

visko gali buti, gal ir O. tikekimes kad tai ji atkeliauja mirksiukas.gif
ksise
As aplamai galvoju kad bp man blogai nustate mmm,man jos pagrinde buna 27cd o cia nustatyta 24.
ich
Labas rytas smile.gif
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 19, 09:38)
Sveikinu  thumbup.gif As irgi sian pakilau 1,5 laipsniu,nezinau kaip cia,ar O ar dar ne.Matavau apie 6:30. tai buvo 36,52,uzsnudau ir po valandikes buvo jau 36,65.Vakar 6 val. buvo tik 36,28.Tai manau vis delto pakilau  g.gif
*

Tai tu ne tuo paciu laiku kasdien matuoji? g.gif

QUOTE(ksise @ 2010 03 19, 09:40)
nu jo,ale kas is to jei nt nieko nerodo
*

Parodys dar, laukiam II wub.gif Kantrybes tau 4u.gif
Tahoe
Labas rytas hi.gif

Nagi, nagi, ar yra pas mus nestukiu?? Ar yra pas ka po O BT pakilusi laikosi 37.5?? Jeigu nepakyla iki tiek, nors NT teigiamas, nors mm veluoja - jus dar nenescia, kol to nepatvirtino jusu gydytojas biggrin.gif Mano gines, pas kuria siandien buvau, zodziai biggrin.gif

Isdejo mane i suns dienas, kad BT matuoju, kad tai nesamone, kad prisigalvoju, ir jokiio persileidimo man nebuvo doh.gif Kad visos siais laikais labai protingos biggrin.gif Bet echo padare, gimda mazute, svarute, grazute smile.gif

Bent issireikalavau PRG tyrimo ir chlamidiju. Tai vel pradejo pries 30 metu destytu dalykus pasakoti, kad PRG reik daryti 20-25CD. o jeigu, as sakau, mano ciklas 25-26CD. Tai nieko, sako, jei susirgsi, tai kitam menesiui atidesim, ir paskyre man tyrima 25CD (nes pas mus poliklinikoj tik 2deniais daro, o 18CD jai pasirode per anksti...). Nenorejau su ja gincytis, tai nueisiu 20CD ir vln Geromedoj pasidarysiu, vistiek kaina ta pati smile.gif

Taigi, liepe man nemartuoti jokiu BT ir negadinti sau nervu. Vienintelis jos patarimas dar siek tiek vertas demesio smile.gif
Gelyte13
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 19, 10:41)
Labas rytas hi.gif

Nagi, nagi, ar yra pas mus nestukiu?? Ar yra pas ka po O BT pakilusi laikosi 37.5?? Jeigu nepakyla iki tiek, nors NT teigiamas, nors mm veluoja - jus dar nenescia, kol to nepatvirtino jusu gydytojas  biggrin.gif Mano gines, pas kuria siandien buvau, zodziai  biggrin.gif

Isdejo mane i suns dienas, kad BT matuoju, kad tai nesamone, kad prisigalvoju, ir jokiio persileidimo man nebuvo  doh.gif Kad visos siais laikais labai protingos  biggrin.gif Bet echo padare, gimda mazute, svarute, grazute smile.gif

Bent issireikalavau PRG tyrimo ir chlamidiju. Tai vel pradejo pries 30 metu destytu dalykus pasakoti, kad PRG reik daryti 20-25CD. o jeigu, as sakau, mano ciklas 25-26CD. Tai nieko, sako, jei susirgsi, tai kitam menesiui atidesim, ir paskyre man tyrima 25CD (nes pas mus poliklinikoj tik 2deniais daro, o 18CD jai pasirode per anksti...). Nenorejau su ja gincytis, tai nueisiu 20CD ir vln Geromedoj pasidarysiu, vistiek kaina ta pati smile.gif

Taigi, liepe man nemartuoti jokiu BT ir negadinti sau nervu. Vienintelis jos patarimas dar siek tiek vertas demesio smile.gif
*

labas rytas!

Nu zinok Tahoe, biski pralinksminai. biggrin.gif.. nors tau gal ir nelinksma po tokio apsilankymo..
As atsimenu kai buvau tiek pas dabartini gydytoja, tiek kazkada VK, tai manes pirmu numeriu paklause kokio ilgio ciklas ir tik tada isdeliojo tyrimu datas wink.gif O kai buvau del veluojanciu mmm- paklause ar NT teigiamas sakiau, buvo pries kelias dienas, o dabar ne- tai uzfiksavo kaip persileidima ir pasake- kad teigiami NT siaip sau nebuna.
auxxe
Zemaiciuke ale ziuriu mes salom salom kartu, o dabar dar ir koja kojon zengiam wink.gif nugi ziuresim gal dar ir rezultatai bus vienodi ir aisku tikiuos II blush2.gif
o man BT kaip tikejaus nepakilo, o liko vietoje stoveti g.gif
ksise
QUOTE(ich @ 2010 03 19, 10:21)
Labas rytas smile.gif

Tai tu ne tuo paciu laiku kasdien matuoji? g.gif
Parodys dar, laukiam II wub.gif Kantrybes tau 4u.gif
*

Tai kad gal neparodys,nes kazkaip manau kad tuoj pramus
Tahoe
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 19, 09:50)
labas rytas!

Nu zinok Tahoe, biski pralinksminai. biggrin.gif.. nors tau gal ir nelinksma po tokio apsilankymo..
As atsimenu kai buvau tiek pas dabartini gydytoja, tiek kazkada VK, tai manes pirmu numeriu paklause kokio ilgio ciklas ir tik tada isdeliojo tyrimu datas wink.gif O kai buvau del veluojanciu mmm- paklause ar NT teigiamas sakiau, buvo pries kelias dienas, o dabar ne- tai uzfiksavo kaip persileidima ir pasake- kad teigiami NT siaip sau nebuna.
*

Ne, mano nuotaika gera, svarbu jokiu cistu nerado ir nereikejo maldauti tyrimu, paskyre be problemu smile.gif Tik, kad poziuris pasenes, galetu labiau dometis ginekologai siuolaikinio mokslo pasiektais tyrimais smile.gif
Papildyta:
gal cia ne visai i BT tema poster_offtopic.gif blush2.gif Bet kiek jus geriate folio rugsties? As geriau 400, dabar nusipirkau 800, nes vaistininke pasake, kad folio nebuna per daug, o man gine pasake siandien, kai paklausiau, kad "gal ir per daug" unsure.gif Kas cia per pasakymas "gal ir per daug"? Sako: "gerk po puse" unsure.gif
Gelyte13
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 19, 11:06)
Ne, mano nuotaika gera, svarbu jokiu cistu nerado ir nereikejo maldauti tyrimu, paskyre be problemu smile.gif Tik, kad poziuris pasenes, galetu labiau dometis ginekologai siuolaikinio mokslo pasiektais tyrimais smile.gif
*

Tai gerai, kad nuotaika gera 4u.gif

ir gaila, kad daugumos toks poziuris... siais laikais zmogus pats turi but medikas..
Papildyta:
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 19, 11:13)
Papildyta:
gal cia ne visai i BT tema  poster_offtopic.gif  blush2.gif  Bet kiek jus geriate folio rugsties? As geriau 400, dabar nusipirkau 800, nes vaistininke pasake, kad folio nebuna per daug, o man gine pasake siandien, kai paklausiau, kad "gal ir per daug"  unsure.gif  Kas cia per pasakymas "gal ir per daug"? Sako: "gerk po puse"  unsure.gif
*

Nu siaip as ir ieskojau info apie ta folio rugsti- daugumoj raso, kad reikia gerti 400. Bet va yra vitaminu- bandanciom pastoti ar jau nesciom kur ieina ir 400, ir 800 ir net 1000.
Paskui kazkur radau fraze- kad 400 yra maziausia rekomenduojama doze.. o vat kokia normali ir reikalinga- tai neaisku. Tai pati ir vyras geriam dabar vis dar po 400.

Va keliuose med centruose, kai zvalgausi- maciau kad daro folio rugsties tyrima- tai vistik matyt yra svarbi koncentracija organizme ir turbut realiai tinkamiausia doze galima paskirti tik konkreciam zmogui. O tie 400 matyt yra naudinga ir nepavojinga kiekvienam... nu nzn as cia tik samprotauju wink.gif
Zemaiciuke
QUOTE(auxxe @ 2010 03 19, 10:50)
Zemaiciuke ale ziuriu mes salom salom kartu, o dabar dar ir koja kojon zengiam wink.gif nugi ziuresim gal dar ir rezultatai bus vienodi ir aisku tikiuos II blush2.gif
o man BT kaip tikejaus nepakilo, o liko vietoje stoveti g.gif
*

aga, koja kojon einam mirksiukas.gif as taip pat tikejausi pakilimo bet stoviu vietoj. na tikekimes kad pasiseks pamatyti tuos II wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.