Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Džerimi
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 24, 18:31)
Sveika likimo drauge mirksiukas.gif  man tas pats 25cd o O nei kvapo nebuvo doh.gif  as taip pat laukiu naujo ciklo ax.gif
*

4u.gif aha, seku tavo bt nuo kokios 18 cd. nu ka padarysi-nera tai nera, tik aisku, liudna. 4u.gif gal kitas ciklas bus laimingas
Zemaiciuke
QUOTE(Džerimi @ 2010 03 24, 21:18)
4u.gif aha, seku tavo bt nuo kokios 18 cd. nu ka padarysi-nera tai nera, tik aisku, liudna. 4u.gif  gal kitas ciklas bus laimingas
*

jus tokios ne vienos, pasirodo ir as tame tarpe kuri O nesulauke doh.gif
Belissima
labas vakaras, prisiduodu su nauju ciklu, pagaliau sulaukiau normali7 mm po ilgos pertraukos, tik nesuprantu, kodel laikosi tokia auksta BT? g.gif g.gif g.gif

http://www.babyplan.ru/profile/64765

Ingutevi nereikia dar nuliusti, mm dar neatejo, BT laikosi pastovi, tai dar ne viskas prarasta.
o is kitu merginukiu matau greitu laiku sulauksim geru naujienu thumbup.gif
Montanna, didziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , uznesk po apsilankymo pas gydytoja mums virusiuku, dabar orai vesus, tai virusai greitai prisikabins smile.gif
gussste
QUOTE(Džerimi @ 2010 03 24, 20:18)
4u.gif aha, seku tavo bt nuo kokios 18 cd. nu ka padarysi-nera tai nera, tik aisku, liudna. 4u.gif  gal kitas ciklas bus laimingas
*

Na nieko kaip nors, tikiuosi kitas ciklas mums bus sekmingas 4u.gif pailsejom, padarem pertrauka ir kad driokstelsim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 24, 20:21)
jus tokios ne vienos, pasirodo ir as tame tarpe kuri O nesulauke  doh.gif
*

vojei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Belissima @ 2010 03 24, 20:23)
labas vakaras, prisiduodu su nauju ciklu, pagaliau sulaukiau normali7 mm po ilgos pertraukos, tik nesuprantu, kodel laikosi tokia auksta BT?  g.gif  g.gif  g.gif

Ingutevi nereikia dar nuliusti, mm dar neatejo, BT laikosi pastovi, tai dar ne viskas prarasta.
o is kitu merginukiu matau greitu laiku sulauksim geru naujienu thumbup.gif
Montanna, didziausi sveikinimai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , uznesk po apsilankymo pas gydytoja mums virusiuku, dabar orai vesus, tai virusai greitai prisikabins smile.gif
*

ar tu ir per mmm matuoji bt? ir tikrai taip is karto i virsu soktelejai g.gif
ich
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 24, 18:24)
tai vat turiu tyrimu rezultatus, ir jie visai nedziugina  doh.gif
*

Pas tave tik si menesi taip mazai pakilo BT? Reik ir man pasidaryti sita tyrima g.gif
Zemaiciuke
QUOTE(ich @ 2010 03 24, 21:57)
Pas tave tik si menesi taip mazai pakilo BT? Reik ir man pasidaryti sita tyrima g.gif
*

taip tik si. pries tai du men buvo su BT kur kas geriau, nes pries tai geriau KT. kaip visad po KT tik pora ciklu buna normalus, o paskui viskas issiderina tad ir si karta buvo tas pats. viskas paaiskejo pasidarius tyrima, per mazas progesterono kiekis doh.gif . ziuresiu ka rodys kiti tyrimai, kuriuos reiks daryt 3-5 CD
Belissima
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 24, 21:49)
Na nieko kaip nors, tikiuosi kitas ciklas mums bus sekmingas 4u.gif  pailsejom, padarem pertrauka ir kad driokstelsim thumbup.gif
Papildyta:

vojei 4u.gif
Papildyta:

ar tu ir per mmm matuoji bt? ir tikrai taip is karto i virsu soktelejai g.gif
*

man ji net nukritusi nebuvo
Selva
Kai isgirstu pasiulyma atsipalaiduoti ir tada pastosi tai daugiausiai tiesiog nusisypsau, o jei bloga nuotaika tai ir susinervinu blush2.gif Lyg tai butu pagrindine pastojimo salyga.

Kiek esu sioje temuteje, panasiai tiek pat nestukem patapo ir trizniuotojos, ir ramiakes. Jei sis patarimas butu teisingas, tai visos veteranes jau seniai butume i antra nestumo trimestra ikopusios, nes esame visu labiausiai atispalaidavusios doh.gif lotuliukas.gif Nereaguojam astriai nei i pakilimus, nei i pakritimus, neieskom simptomu, neaplstam po neigiamu NT, nemetam BT pamavimo is pykcio po nesekmingo ciklo, neduzom termometru ax.gif

Sis patarimas tinka psichines sveikatos palaikymui, neuroziu prevencijai, bet ne (tiesiogiai) nestumui 4u.gif

Dzerimi, gusste- eikit sau, merginos, na ir prikankino jus sis menesiukas doh.gif Nors visai neseniai viena mergina O sukaule 30CD ir dabar sekmingai sau nestauja- jau greitai 12sav wub.gif

Ingutevi, eina kakoti tie neigiami NT. Nu kiek gi galima is tiesu! Kokia dar taktika siulo tavo gine? Beje, kol nepramuse mm, dar tikekimes geriausio mirksiukas.gif
virvė
QUOTE(Belissima @ 2010 03 24, 21:23)
labas vakaras, prisiduodu su nauju ciklu, pagaliau sulaukiau normali7 mm po ilgos pertraukos, tik nesuprantu, kodel laikosi tokia auksta BT?  g.gif  g.gif  g.gif

*

teko skaityti, jei sulaukus mmm išlieka pakilus tempė, gali rodyti prasidėjusį uždegimą. man prieš pora metų panašiai buvo, nuėjau pas ginę, tai nustatė kiaušidės uždegimą. jokių kitų požymių nebuvo.
Tahoe
Labas rytas 4u.gif

Jau si ryta tai tikrai nuliudau verysad.gif Baigesi mano egg-white, prasodejo Creamy, taigi - O ne kvapo... BT nekyla. Jeigu siandien OT bus neigiamas - viskas aisku su manim si cikla...

QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 24, 19:49)
Katineli, ir man panasiai - siaip buna O 13-14 CD, bet dabar gine sake gali buti tik 16-18..cia gal po to uzsilaikymo preita cikla viskas susimaise. Buk kantri, ateis O gal veliau, nereikia nieko bijoti console.gif

*

O kaip su isskyrom pas tave?

QUOTE(Belissima @ 2010 03 24, 20:23)

*

Man irgi taip buvo si cikla.. Gine nieko blogo nepamate unsure.gif

QUOTE(virvė @ 2010 03 24, 23:38)
teko skaityti, jei sulaukus mmm išlieka pakilus tempė, gali rodyti prasidėjusį uždegimą. man prieš pora metų panašiai buvo, nuėjau pas ginę, tai nustatė kiaušidės uždegimą. jokių kitų požymių nebuvo.
*

Visko gali buti, reikia aisku pas gine pasitikrinti.
irute1984
Sveikutes

nestuke.gif pas mane nenusimato, nes sian jau pakrtitau reiskias reikia laukti mm greitu metu
Zemaiciuke
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 25, 08:38)
Sveikutes

nestuke.gif  pas mane nenusimato, nes sian jau pakrtitau reiskias reikia laukti mm greitu metu
*

cia dar ne pakritmas, greiciausiai tik svyravimas mirksiukas.gif

o FF visai isprotejo,vietoj to kad nuimtu, jis mano O diena perkele is 18 i 19 CD. lotuliukas.gif taigi jos nebuvo doh.gif
Tahoe
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 25, 08:16)
cia dar ne pakritmas, greiciausiai tik svyravimas  mirksiukas.gif

o  FF visai isprotejo,vietoj to kad nuimtu, jis  mano O diena perkele is 18 i 19 CD.  lotuliukas.gif taigi jos nebuvo  doh.gif
*

Bet kodel sako, kad jeigu PRG virs 20, tai galima sakyti O buvo, ar as cia kazka painioju? g.gif
Zemaiciuke
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 09:19)
Bet kodel sako, kad jeigu PRG virs 20, tai galima sakyti O buvo, ar as cia kazka painioju?  g.gif
*

taigi tyrimai parode kad O pas mane si cikla nebuvo. mirksiukas.gif

iskilo toks klausimas, ar imanoma FF pazymeti jog daryti progesterono tyrimai ? ax.gif
Tahoe
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 25, 08:27)
taigi tyrimai parode kad O pas mane si cikla nebuvo.  mirksiukas.gif

iskilo toks klausimas, ar imanoma FF pazymeti jog daryti progesterono tyrimai ? ax.gif
*

tai taip, as zinau, kad parode. Bet galvoju, pas taave buvo 39... ten kazkiek.. O kodel sako, kad jeigu virs 20, tai O ivyko. Juk pas tave virs 20 g.gif

Man atrodo, kad nera tokios funkcijos, nera prasmes. Yra tik, kad geri Prgesterona, gali zymeti.
Chenelle
Labas rytas 4u.gif

Ingutevi, labai labai gaila sad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tahoe, nenusimink, dar gali sulaukti O 4u.gif
Zemaiciuke, tikekim, kad cia tik si cikla O nebuvo 4u.gif
Zemaiciuke
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 09:30)
tai taip, as zinau, kad parode. Bet galvoju, pas taave buvo 39... ten kazkiek.. O kodel sako, kad jeigu virs 20, tai O ivyko. Juk pas tave virs 20  g.gif

*

tai kad nebuvo, pas mane 3,09 nmol/l o norma po O yra nuo 4,9 - 72 nmol/l 4u.gif
Tahoe
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 25, 08:40)
tai kad nebuvo, pas mane 3,09 nmol/l o norma po O yra nuo 4,9 - 72 nmol/l  4u.gif
*

Aaaaaa doh.gif Nuo zioplumo vaistu nera blush2.gif
gussste
Labas rytas mergaites 4u.gif visoms po balioneli, kad diena sviesesne ir nuotaika geresne butu 4u.gif mano bt pakilo, kiba sakau ir as O ant ciklo galo sulauksiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2010 03 24, 21:49)
Kai isgirstu pasiulyma atsipalaiduoti ir tada pastosi tai daugiausiai tiesiog nusisypsau, o jei bloga nuotaika tai ir susinervinu  blush2.gif Lyg tai butu pagrindine pastojimo salyga.

Kiek esu sioje temuteje, panasiai tiek pat nestukem patapo ir trizniuotojos, ir ramiakes. Jei sis patarimas butu teisingas, tai visos veteranes jau seniai butume i antra nestumo trimestra ikopusios, nes esame visu labiausiai atispalaidavusios  doh.gif  lotuliukas.gif  Nereaguojam astriai nei i pakilimus, nei i pakritimus, neieskom simptomu, neaplstam po neigiamu NT, nemetam BT pamavimo is pykcio po nesekmingo ciklo, neduzom termometru  ax.gif

Sis patarimas tinka psichines sveikatos palaikymui, neuroziu prevencijai, bet ne (tiesiogiai) nestumui  4u.gif

Dzerimi, gusste- eikit sau, merginos, na ir prikankino jus sis menesiukas  doh.gif Nors visai neseniai viena mergina O sukaule 30CD ir dabar sekmingai sau nestauja- jau greitai 12sav  wub.gif

Ingutevi, eina kakoti tie neigiami NT. Nu kiek gi galima is tiesu! Kokia dar taktika siulo tavo gine? Beje, kol nepramuse mm, dar tikekimes geriausio  mirksiukas.gif
*

100 procentu sutinku su tavim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 24, 21:02)
taip tik si. pries tai du men buvo su BT kur kas geriau, nes pries tai geriau KT. kaip visad po KT tik pora ciklu buna normalus, o paskui viskas issiderina tad ir si karta buvo tas pats. viskas paaiskejo pasidarius tyrima, per mazas progesterono kiekis  doh.gif . ziuresiu ka rodys kiti tyrimai, kuriuos reiks daryt 3-5 CD
*

Kokius tyrimus darysi 3-5cd?
Zemaiciuke
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 25, 10:00)

Kokius tyrimus darysi 3-5cd?
*

viska nuo lapuko nurasau: ESH, LH, E2, TTH, testosterona, SHBb. daug tik dar ne visus issiaiskinau ka kas reiskia ax.gif
gussste
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 25, 09:06)
viska nuo lapuko nurasau: ESH, LH, E2, TTH, testosterona, SHBb. daug tik dar ne visus issiaiskinau ka kas reiskia  ax.gif
*

aisku... kad niekas neaisku lotuliukas.gif cia tau gine paskyre? as irgi zadu sulaukti mmm ir po ju mauti pas gine ziuresiu ka ji man sakys 4u.gif
Eglute;)
Labas rytas wink.gif

Kokios jus greitos jau temuke beveik prikalbeta smile.gif na as kolkas laikausi kaip ir vietoj, tik siandien pamigau tai teko matuot veliau bet tas pats smile.gif

Begu skaityt naujienu wink.gif

P.S. AR NAUJA TEM AKAS SUKURS? GALIU IR AS PABANDYT JEI SPESIU smile.gif
Bitute1977
Labas rytelis visoms,su gandru grizimo diena 4u.gif ,gal su ju pagalba greiciau pamatysime II wub.gif Neliudekime,viskas anksciasu ar veliau bus thumbup.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
aves
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 17:18)
Labas rytas  4u.gif

Jau si ryta tai tikrai nuliudau  verysad.gif Baigesi mano egg-white, prasodejo Creamy, taigi - O ne kvapo... BT nekyla. Jeigu siandien OT bus neigiamas - viskas aisku su manim si cikla...
*

Na dar nenuleisk ranku verysad.gif , dar gal ateis ta O, pas mane kazkoks ir keistas grafikas si cikla.
Kaip reikia pavadinti tokias skaidrias, bet netasias isskyras, ten slapia, bet jos tokios skaidrios kaip vandenelis blush2.gif
ich
Labas rytas 4u.gif
Tahoe, gal dar bus O, kantrybes mirksiukas.gif

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 25, 10:40)
Labas rytelis visoms,su gandru grizimo diena 4u.gif ,gal su ju pagalba greiciau pamatysime II wub.gif Neliudekime,viskas anksciasu ar veliau bus thumbup.gif
*

Kaip grazu bigsmile.gif Kada NT?

aves, watery 4u.gif
auxxe
aves - watery tos isskyros..
na o as grizau i savo isimyleta 36.8 taska doh.gif lotuliukas.gif baigesi mano III faze lotuliukas.gif
9 DPO
Ingutevi
Sveikutės bye1.gif
QUOTE(Belissima @ 2010 03 24, 21:23)
prisiduodu su nauju ciklu, pagaliau sulaukiau normali7 mm po ilgos pertraukos, tik nesuprantu, kodel laikosi tokia auksta BT? 

Sveikinu pradėjus naują ciklą 4u.gif Linkiu, kad nebūtų toks ilgas ir kad atneštų 2.gif Užsiregistravaiu į KMUK?
Jau nebesilaiko. Išliūdėjau vakar visą dieną, pats tikriausias PMS buvo su ašarom ir pykčiu. Šiandien žiūriu į viską su šypsena, grįžta šiandien gandrai ir atneš man naują sėkmingą ciklą ax.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 24, 22:49)
Kai isgirstu pasiulyma atsipalaiduoti ir tada pastosi tai daugiausiai tiesiog nusisypsau, o jei bloga nuotaika tai ir susinervinu  blush2.gif Lyg tai butu pagrindine pastojimo salyga.
....
Ingutevi, eina kakoti tie neigiami NT. Nu kiek gi galima is tiesu! Kokia dar taktika siulo tavo gine? Beje, kol nepramuse mm, dar tikekimes geriausio

drinks_cheers.gif visiškai, jei su sveikata problemų nėra - super tada galima palaiduotis, bet kai išlenda sveikatos problemos prasideda vizitai VK, tyrimai, vaistai, procedūros, tada jau nori nenori prasideda gyvenimas planuojamas pagal laukiamą nėštumą, nes dažniausiai tuos pinigus, kuriuos skirtum pramogoms skiri užsimokėjėmui VK doh.gif
Mano gydytos taktika tokia. 1. žingsnis buvo - sulaukti mm po laparoskopijos. Tai įvyks, jei ne šiandien tai ryt. 2. Naujo ciklo eigoje išsitirti PRG. 3. Atvažiuoti pas ją su PRG rezultatais ir arba pasveikins pastojus, arba pareis stimuliacijos.
Žodžiu pirmą punktą įvykdžiau, dabar stebėsiu kada šoktels (jei šoktels) BT, eisiu daryti PRG tyrimo. Ir vėl lauksiu II

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 08:18)
Jau si ryta tai tikrai nuliudau  verysad.gif Baigesi mano egg-white, prasodejo Creamy, taigi - O ne kvapo... BT nekyla. Jeigu siandien OT bus neigiamas - viskas aisku su manim si cikla...

Labai realu, kad rytoj kilsi, o su egg baigimusi įvyko O. Ryt - poryt viskas pasirodys
mirksiukas.gif
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 09:19)
Bet kodel sako, kad jeigu PRG virs 20, tai galima sakyti O buvo, ar as cia kazka painioju? 

taip. Virš 20

QUOTE(gussste23 @ 2010 03 25, 10:00)
mano bt pakilo, kiba sakau ir as O ant ciklo galo sulauksiu

Panašu, kad taip mirksiukas.gif ciklas tada būtų ilgesnis nei įprastai
RenataJ.
Labas rytelis,

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 25, 10:40)
*

wub.gif
Bitute1977
QUOTE(ich @ 2010 03 25, 11:05)
Labas rytas 4u.gif
Tahoe, gal dar bus O, kantrybes mirksiukas.gif
Kaip grazu bigsmile.gif Kada NT?

aves, watery 4u.gif
*

tai kad nezinau,kada tiksliai tos mmm turi but,tai ir nezinau,kada NT g.gif ,gal kita savaite,jei draugiu nesulauksiu schmoll.gif
Džerimi
Ingutevi-labai labai gaila verysad.gif

Tahoe, man praeita cikla pasibaigus eggwhite ir prasidejus creamy, FF pazymejo, kad O yvyko.

O pas mane vel eggwhite nuo vakar vakaro verysad.gif viska skauda. kiek mane kankins sis ciklas. verysad.gif unsure.gif
*DJD*
Sveikutes,prisiduodu jaciu jau pradesiu leistis zemyn po truputi unsure.gif nes pilv apacia kaip skauda tai siaubas

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 06:18)
Labas rytas

*

na dar nenurasyk sio ciklo man atroo kad O pas tave buvo ir uz poros dienu FF ja nubres mirksiukas.gif

QUOTE(irute1984 @ 2010 03 25, 06:38)
Sveikutes

pas mane nenusimato, nes sian jau pakrtitau reiskias reikia laukti mm greitu metu
*

thumbup.gif
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 07:19)
Bet kodel sako, kad jeigu PRG virs 20, tai galima sakyti O buvo, ar as cia kazka painioju? 
*

taip virs 20

QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 25, 08:39)
Labas rytas wink.gif
Kokios jus greitos jau temuke beveik prikalbeta smile.gif na as kolkas laikausi kaip ir vietoj, tik siandien pamigau tai teko matuot veliau bet tas pats

*

thumbup.gif

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 25, 08:40)
Labas rytelis visoms,su gandru grizimo diena 4u.gif ,gal su ju pagalba greiciau pamatysime II  Neliudekime,viskas anksciasu ar veliau bus
*

thumbup.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 25, 09:07)
Sveikutės bye1.gif

Sveikinu pradėjus naują ciklą  4u.gif Linkiu, kad nebūtų toks ilgas ir kad atneštų 2.gif Užsiregistravaiu į KMUK?
Jau nebesilaiko. Išliūdėjau vakar visą dieną, pats tikriausias PMS buvo su ašarom
*

Na kitas ciklas bus vaisingas mirksiukas.gif visgi gandrai jau bus gryze... wub.gif
Cristale
As siandien pasidariau NT- schmoll.gif , mm nera, temperatura 4 diena 36,9. verysad.gif
Kristiandra
Sveikos, mergaiciukes smile.gif
Geros dieneles visoms smile.gif
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 08:18)
O kaip su isskyrom pas tave?
*

Pas mane irgi idomiai, antradieni lyg E buvo, bet lb mazai, o visas kitas dienas arba tuscia, arba Cr. Na ziuresiu, turbut gine bus teisi, O nusikels keleta dienu...o kadandi mums kazkaip panasiai viskas, tai ir tau turetu but veliau mirksiukas.gif
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 25, 08:38)
nestuke.gif  pas mane nenusimato, nes sian jau pakrtitau reiskias reikia laukti mm greitu metu
*

Oi, cia tik pasvyravimas, tikrai nera del ko nuleisti nosyte smile.gif
Ingutevi, viskas bus thumbup.gif
Tahoe
QUOTE(Džerimi @ 2010 03 25, 10:58)
Tahoe, man praeita cikla pasibaigus eggwhite ir prasidejus creamy, FF pazymejo, kad O yvyko.
*

bigsmile.gif
Bet po FF bajeriuku, as labiau linkusi tiketi BP smile.gif

QUOTE(jolantida @ 2010 03 25, 11:15)
na dar nenurasyk sio ciklo man atroo kad O pas tave buvo ir uz poros dienu FF ja
*

Nesileisk, laikyyyyyykis 4u.gif
Nem tikrai nebuvo dar, OT absoliuciai neigiami buvo, o ir BT nepakilo. Bet nuotaika optimistiskesne, nes pasidartiau siandien OT, ir jis man panasus i teigiama clap_1.gif Taaaaaip tikiuosi, kad ryt BT soktels.... Tik del isskyru keistai kazkaip.
Ingutevi
QUOTE(jolantida @ 2010 03 25, 12:15)
prisiduodu jaciu jau pradesiu leistis zemyn po truputi  unsure.gif nes pilv apacia kaip skauda tai siaubas

dar su tavimi niekas neaišku... Būna ne vienai, kad skausmai kaip prieš mm, o pasirodo, kad tai žirniukas kuitėsi
aves
As turbut kazkaip netaip savo isskyras supratau, FF jas piesia kaip vaisingas jei langelis zalias ar as kazka ne taip suprantu, dar iki O palyginus su praitu ciklus tai toloka ir grafikas kazkoks g.gif
Ingutevi
QUOTE(aves @ 2010 03 25, 14:14)
As turbut kazkaip netaip savo isskyras supratau, FF jas piesia kaip vaisingas jei langelis zalias ar as kazka ne taip suprantu, dar iki O palyginus su praitu ciklus tai toloka ir grafikas kazkoks  g.gif
*

taip rodo vaisingas. Gal šį ciklą anksčiau bus O? g.gif
*DJD*
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 11:34)
bigsmile.gif
Bet po FF bajeriuku, as labiau linkusi tiketi BP smile.gif
Nesileisk, laikyyyyyykis  4u.gif
Nem tikrai nebuvo dar, OT absoliuciai neigiami buvo, o ir BT nepakilo. Bet nuotaika optimistiskesne, nes pasidartiau siandien OT, ir jis man panasus i teigiama clap_1.gif  Taaaaaip tikiuosi, kad ryt BT soktels.... Tik del isskyru keistai kazkaip.
*

bandau laikytis mirksiukas.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 25, 11:59)
dar su tavimi niekas neaišku... Būna ne vienai, kad skausmai kaip prieš mm, o pasirodo, kad tai žirniukas kuitėsi
*

na bus aisku sestadieni,nes zadu pagadinti NT
Tahoe
QUOTE(aves @ 2010 03 25, 13:14)
As turbut kazkaip netaip savo isskyras supratau, FF jas piesia kaip vaisingas jei langelis zalias ar as kazka ne taip suprantu, dar iki O palyginus su praitu ciklus tai toloka ir grafikas kazkoks  g.gif
*

Egg-white ir Watery, skaitosi kaip vaisingos, ir abi zymymos zaliuose langeliuose wink.gif
deilija
turiu kvaila klausimeli blush2.gif gal kuri atkreipe demesi ar pastojus ta cikla atsiranda berimas (aisku klausiu tu, kurias pries mm aplankydavo keletas spuogeliu) g.gif
Selva
tahoe, nereikia taip dramatizuoti- neretai O vyksta vos pasikeitus isskyroms 4u.gif
gussste
Vojei, baigiam jau tema prisneketi, reiketu nauja jau kurti 4u.gif
Tahoe
QUOTE(Selva @ 2010 03 25, 14:37)
tahoe, nereikia taip dramatizuoti- neretai O vyksta vos pasikeitus isskyroms  4u.gif
*

Tu teisi biggrin.gif Pirma karta toki dalyka pastebejau, tai ir sudramatizavau laugh.gif
gussste
QUOTE(deilija @ 2010 03 25, 13:49)
turiu kvaila klausimeli  blush2.gif  gal kuri atkreipe demesi ar pastojus ta cikla atsiranda berimas (aisku klausiu tu, kurias pries mm aplankydavo keletas spuogeliu)  g.gif
*

Gal lengviau butu NT pasidaryti, negu spresti apie nestuma is berimo g.gif
RenataJ.
Padesiu senaja pabaigti smile.gif

gussste
QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 25, 14:47)
Padesiu senaja pabaigti  smile.gif
*

Ok prisidedu ir as 4u.gif Kas nors sukurkite nauja o tai nebeturesim kur pliurpt biggrin.gif
deilija
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 25, 12:47)
Gal lengviau butu NT pasidaryti, negu spresti apie nestuma is berimo g.gif
*

na NT daryti dar tikrai anksti, nes tik 6 DPO,bet va kaip tik turetu tie nenaudeliai pasirodyt, tai galvoju ar tuo klausimu kas keiciasi ax.gif
irute1984
Pagal kalendoriu ne pagal BT sian tureciau sulaukti mm bet kolkas ju dar nera nei zenklo tik biski desini sona panaudzia ir strenus skauda ax.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.