QUOTE(gussste23 @ 2010 03 24, 18:31)
labas vakaras, prisiduodu su nauju ciklu, pagaliau sulaukiau normali7 mm po ilgos pertraukos, tik nesuprantu, kodel laikosi tokia auksta BT?
http://www.babyplan.ru/profile/64765 Ingutevi nereikia dar nuliusti, mm dar neatejo, BT laikosi pastovi, tai dar ne viskas prarasta. o is kitu merginukiu matau greitu laiku sulauksim geru naujienu Montanna, didziausi sveikinimai QUOTE(Džerimi @ 2010 03 24, 20:18) Na nieko kaip nors, tikiuosi kitas ciklas mums bus sekmingas Papildyta: QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 24, 20:21) vojei Papildyta: QUOTE(Belissima @ 2010 03 24, 20:23) labas vakaras, prisiduodu su nauju ciklu, pagaliau sulaukiau normali7 mm po ilgos pertraukos, tik nesuprantu, kodel laikosi tokia auksta BT? http://www.babyplan.ru/profile/64765 Ingutevi nereikia dar nuliusti, mm dar neatejo, BT laikosi pastovi, tai dar ne viskas prarasta. o is kitu merginukiu matau greitu laiku sulauksim geru naujienu Montanna, didziausi sveikinimai ar tu ir per mmm matuoji bt? ir tikrai taip is karto i virsu soktelejai QUOTE(ich @ 2010 03 24, 21:57) taip tik si. pries tai du men buvo su BT kur kas geriau, nes pries tai geriau KT. kaip visad po KT tik pora ciklu buna normalus, o paskui viskas issiderina tad ir si karta buvo tas pats. viskas paaiskejo pasidarius tyrima, per mazas progesterono kiekis
Kai isgirstu pasiulyma atsipalaiduoti ir tada pastosi tai daugiausiai tiesiog nusisypsau, o jei bloga nuotaika tai ir susinervinu
Kiek esu sioje temuteje, panasiai tiek pat nestukem patapo ir trizniuotojos, ir ramiakes. Jei sis patarimas butu teisingas, tai visos veteranes jau seniai butume i antra nestumo trimestra ikopusios, nes esame visu labiausiai atispalaidavusios Sis patarimas tinka psichines sveikatos palaikymui, neuroziu prevencijai, bet ne (tiesiogiai) nestumui Dzerimi, gusste- eikit sau, merginos, na ir prikankino jus sis menesiukas Ingutevi, eina kakoti tie neigiami NT. Nu kiek gi galima is tiesu! Kokia dar taktika siulo tavo gine? Beje, kol nepramuse mm, dar tikekimes geriausio QUOTE(Belissima @ 2010 03 24, 21:23) labas vakaras, prisiduodu su nauju ciklu, pagaliau sulaukiau normali7 mm po ilgos pertraukos, tik nesuprantu, kodel laikosi tokia auksta BT? http://www.babyplan.ru/profile/64765 teko skaityti, jei sulaukus mmm išlieka pakilus tempė, gali rodyti prasidėjusį uždegimą. man prieš pora metų panašiai buvo, nuėjau pas ginę, tai nustatė kiaušidės uždegimą. jokių kitų požymių nebuvo.
Labas rytas
Jau si ryta tai tikrai nuliudau QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 24, 19:49) Katineli, ir man panasiai - siaip buna O 13-14 CD, bet dabar gine sake gali buti tik 16-18..cia gal po to uzsilaikymo preita cikla viskas susimaise. Buk kantri, ateis O gal veliau, nereikia nieko bijoti O kaip su isskyrom pas tave? QUOTE(Belissima @ 2010 03 24, 20:23) labas vakaras, prisiduodu su nauju ciklu, pagaliau sulaukiau normali7 mm po ilgos pertraukos, tik nesuprantu, kodel laikosi tokia auksta BT? Man irgi taip buvo si cikla.. Gine nieko blogo nepamate QUOTE(virvė @ 2010 03 24, 23:38) teko skaityti, jei sulaukus mmm išlieka pakilus tempė, gali rodyti prasidėjusį uždegimą. man prieš pora metų panašiai buvo, nuėjau pas ginę, tai nustatė kiaušidės uždegimą. jokių kitų požymių nebuvo. Visko gali buti, reikia aisku pas gine pasitikrinti.
Sveikutes
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 25, 08:27) taigi tyrimai parode kad O pas mane si cikla nebuvo. iskilo toks klausimas, ar imanoma FF pazymeti jog daryti progesterono tyrimai ? tai taip, as zinau, kad parode. Bet galvoju, pas taave buvo 39... ten kazkiek.. O kodel sako, kad jeigu virs 20, tai O ivyko. Juk pas tave virs 20 Man atrodo, kad nera tokios funkcijos, nera prasmes. Yra tik, kad geri Prgesterona, gali zymeti.
Labas rytas
Ingutevi, labai labai gaila Tahoe, nenusimink, dar gali sulaukti O Zemaiciuke, tikekim, kad cia tik si cikla O nebuvo
Labas rytas mergaites
Papildyta: QUOTE(Selva @ 2010 03 24, 21:49) Kai isgirstu pasiulyma atsipalaiduoti ir tada pastosi tai daugiausiai tiesiog nusisypsau, o jei bloga nuotaika tai ir susinervinu Kiek esu sioje temuteje, panasiai tiek pat nestukem patapo ir trizniuotojos, ir ramiakes. Jei sis patarimas butu teisingas, tai visos veteranes jau seniai butume i antra nestumo trimestra ikopusios, nes esame visu labiausiai atispalaidavusios Sis patarimas tinka psichines sveikatos palaikymui, neuroziu prevencijai, bet ne (tiesiogiai) nestumui Dzerimi, gusste- eikit sau, merginos, na ir prikankino jus sis menesiukas Ingutevi, eina kakoti tie neigiami NT. Nu kiek gi galima is tiesu! Kokia dar taktika siulo tavo gine? Beje, kol nepramuse mm, dar tikekimes geriausio 100 procentu sutinku su tavim Papildyta: QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 24, 21:02) taip tik si. pries tai du men buvo su BT kur kas geriau, nes pries tai geriau KT. kaip visad po KT tik pora ciklu buna normalus, o paskui viskas issiderina tad ir si karta buvo tas pats. viskas paaiskejo pasidarius tyrima, per mazas progesterono kiekis Kokius tyrimus darysi 3-5cd?
Labas rytas
Kokios jus greitos jau temuke beveik prikalbeta Begu skaityt naujienu P.S. AR NAUJA TEM AKAS SUKURS? GALIU IR AS PABANDYT JEI SPESIU
Labas rytelis visoms,su gandru grizimo diena
http://www.babyplan.ru/profile/66945 QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 17:18) Labas rytas Jau si ryta tai tikrai nuliudau Na dar nenuleisk ranku Kaip reikia pavadinti tokias skaidrias, bet netasias isskyras, ten slapia, bet jos tokios skaidrios kaip vandenelis
Labas rytas
Tahoe, gal dar bus O, kantrybes QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 25, 10:40) Labas rytelis visoms,su gandru grizimo diena http://www.babyplan.ru/profile/66945 Kaip grazu aves, watery
Sveikutės
QUOTE(Belissima @ 2010 03 24, 21:23) prisiduodu su nauju ciklu, pagaliau sulaukiau normali7 mm po ilgos pertraukos, tik nesuprantu, kodel laikosi tokia auksta BT? Ingutevi nereikia dar nuliusti, mm dar neatejo, BT laikosi pastovi, tai dar ne viskas prarasta. Sveikinu pradėjus naują ciklą Jau nebesilaiko. Išliūdėjau vakar visą dieną, pats tikriausias PMS buvo su ašarom ir pykčiu. Šiandien žiūriu į viską su šypsena, grįžta šiandien gandrai ir atneš man naują sėkmingą ciklą QUOTE(Selva @ 2010 03 24, 22:49) Kai isgirstu pasiulyma atsipalaiduoti ir tada pastosi tai daugiausiai tiesiog nusisypsau, o jei bloga nuotaika tai ir susinervinu .... Ingutevi, eina kakoti tie neigiami NT. Nu kiek gi galima is tiesu! Kokia dar taktika siulo tavo gine? Beje, kol nepramuse mm, dar tikekimes geriausio Mano gydytos taktika tokia. 1. žingsnis buvo - sulaukti mm po laparoskopijos. Tai įvyks, jei ne šiandien tai ryt. 2. Naujo ciklo eigoje išsitirti PRG. 3. Atvažiuoti pas ją su PRG rezultatais ir arba pasveikins pastojus, arba pareis stimuliacijos. Žodžiu pirmą punktą įvykdžiau, dabar stebėsiu kada šoktels (jei šoktels) BT, eisiu daryti PRG tyrimo. Ir vėl lauksiu II QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 08:18) Jau si ryta tai tikrai nuliudau Labai realu, kad rytoj kilsi, o su egg baigimusi įvyko O. Ryt - poryt viskas pasirodys QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 09:19) Bet kodel sako, kad jeigu PRG virs 20, tai galima sakyti O buvo, ar as cia kazka painioju? taip. Virš 20 QUOTE(gussste23 @ 2010 03 25, 10:00) mano bt pakilo, kiba sakau ir as O ant ciklo galo sulauksiu Panašu, kad taip
Labas rytelis,
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 25, 10:40) Labas rytelis visoms,su gandru grizimo diena http://www.babyplan.ru/profile/66945 QUOTE(ich @ 2010 03 25, 11:05) tai kad nezinau,kada tiksliai tos mmm turi but,tai ir nezinau,kada NT http://www.babyplan.ru/profile/66945
Ingutevi-labai labai gaila
Tahoe, man praeita cikla pasibaigus eggwhite ir prasidejus creamy, FF pazymejo, kad O yvyko. O pas mane vel eggwhite nuo vakar vakaro
Sveikutes,prisiduodu jaciu jau pradesiu leistis zemyn po truputi
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 06:18) Labas rytas Jau si ryta tai tikrai nuliudau na dar nenurasyk sio ciklo man atroo kad O pas tave buvo ir uz poros dienu FF ja nubres QUOTE(irute1984 @ 2010 03 25, 06:38) QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 07:19) taip virs 20 QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 25, 08:39) Labas rytas Kokios jus greitos jau temuke beveik prikalbeta QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 25, 08:40) Labas rytelis visoms,su gandru grizimo diena http://www.babyplan.ru/profile/66945 QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 25, 09:07) Sveikutės Sveikinu pradėjus naują ciklą Jau nebesilaiko. Išliūdėjau vakar visą dieną, pats tikriausias PMS buvo su ašarom Na kitas ciklas bus vaisingas
As siandien pasidariau NT-
Sveikos, mergaiciukes
Geros dieneles visoms QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 08:18) Pas mane irgi idomiai, antradieni lyg E buvo, bet lb mazai, o visas kitas dienas arba tuscia, arba Cr. Na ziuresiu, turbut gine bus teisi, O nusikels keleta dienu...o kadandi mums kazkaip panasiai viskas, tai ir tau turetu but veliau QUOTE(irute1984 @ 2010 03 25, 08:38) Oi, cia tik pasvyravimas, tikrai nera del ko nuleisti nosyte Ingutevi, viskas bus QUOTE(Džerimi @ 2010 03 25, 10:58) Bet po FF bajeriuku, as labiau linkusi tiketi BP QUOTE(jolantida @ 2010 03 25, 11:15) Nesileisk, laikyyyyyykis Nem tikrai nebuvo dar, OT absoliuciai neigiami buvo, o ir BT nepakilo. Bet nuotaika optimistiskesne, nes pasidartiau siandien OT, ir jis man panasus i teigiama QUOTE(jolantida @ 2010 03 25, 12:15) prisiduodu jaciu jau pradesiu leistis zemyn po truputi dar su tavimi niekas neaišku... Būna ne vienai, kad skausmai kaip prieš mm, o pasirodo, kad tai žirniukas kuitėsi
As turbut kazkaip netaip savo isskyras supratau, FF jas piesia kaip vaisingas jei langelis zalias ar as kazka ne taip suprantu, dar iki O palyginus su praitu ciklus tai toloka ir grafikas kazkoks
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 11:34) Bet po FF bajeriuku, as labiau linkusi tiketi BP Nesileisk, laikyyyyyykis Nem tikrai nebuvo dar, OT absoliuciai neigiami buvo, o ir BT nepakilo. Bet nuotaika optimistiskesne, nes pasidartiau siandien OT, ir jis man panasus i teigiama bandau laikytis QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 25, 11:59) dar su tavimi niekas neaišku... Būna ne vienai, kad skausmai kaip prieš mm, o pasirodo, kad tai žirniukas kuitėsi na bus aisku sestadieni,nes zadu pagadinti NT QUOTE(aves @ 2010 03 25, 13:14) As turbut kazkaip netaip savo isskyras supratau, FF jas piesia kaip vaisingas jei langelis zalias ar as kazka ne taip suprantu, dar iki O palyginus su praitu ciklus tai toloka ir grafikas kazkoks Egg-white ir Watery, skaitosi kaip vaisingos, ir abi zymymos zaliuose langeliuose
turiu kvaila klausimeli
tahoe, nereikia taip dramatizuoti- neretai O vyksta vos pasikeitus isskyroms
Vojei, baigiam jau tema prisneketi, reiketu nauja jau kurti
Padesiu senaja pabaigti
Pagal kalendoriu ne pagal BT sian tureciau sulaukti mm bet kolkas ju dar nera nei zenklo tik biski desini sona panaudzia ir strenus skauda
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|