Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Chenelle
Sveikos atvykusios į BT matavimo temą!

user posted image

BT grafikų pildymas anglų kalba
Gali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą

GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBA

Užsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas.

PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS,
REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ!
taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys

*Norint išsaugoti grafiką reikia:
1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai.
2. surink www.radikal.ru
3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai.
4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti".
tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit".
5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji.
6. nukopintą adresą įkelk čia.

*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip :
kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"
user posted image
user posted image
Kaip įkelti grafiką per nuorodą:
1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų.
2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.
user posted image
user posted image
BT - Bazinė temperatūra
NT - nėštumo testas
CD - ciklo diena
mm arba mmm - turim omeny mėnesines
DPO - kiek dienų po ovuliacijos
O - Ovuliacija
OT - ovuliacijos testas
TB - tavo brangusis arba vyras
ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai
HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.

Dar šis tas:

Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas:

GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH.
FSH (Follicle stimulating hormone)–folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės.
LH (Luteinizing hormone)– liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija.
Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją.
Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija.
Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus.
Androgenai (Androgenes) – gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją.
hCG (human chorion gonadotropin)– žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH.

user posted image
Papildoma naudinga informacija:
Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių.
2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo.
Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu.
Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.

Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:
user posted image
Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo.

*

user posted image
Naudinga informacija!!!
Pastojusių BT grafikeliai
SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II !
user posted image

*

Eglute;)
aciu uz namucius Chanelle 4u.gif jau begau kurt ir as smile.gif kita galesiu sukurti smile.gif
Gelyte13
Pasirodau ir as naujoj temukej smile.gif

Aciu uz labai grazius ir jaukius namucius, Chenelle- 4u.gif
ich
QUOTE(jolantida @ 2010 03 18, 12:42)
bet kaip idomiai siandien FF perkele mano O i 13CD  g.gif bet as tikrai nesutikciau  schmoll.gif . bet kai nuimu teigiama OT is 12CD vel perkelia i 11CD doh.gif .o BP paliko 11CD kaip ir buvo nieko nekeicia thumbup.gif .na dr galeciau sutikt kad O buvo 12CD bet ne 13CD nes jau okiu pojuciu nebuvo.
*

Pas mane O diena irgi nebuvo jokiu pojuciu, O maudenimus jauciau kelias dienas anksciau, bet BT buvo pastovi, nekilo. Siaip tai net nesupratau, kas ten per maudenimai man buvo doh.gif

Pamirsau palinketi vaisingos temeles bigsmile.gif Kad kuo daugiau nestuke.gif 4u.gif
Zemaiciuke
aciu uz jaukius namucius 4u.gif
sedejau ir galvojau kuri pirma suskubs sukurti ax.gif
Džerimi
Sveikutes. aciu uz temuke. 4u.gif
Ingutevi-labai sauniai laikais 4u.gif

O kaip manot, buvo mano O ar dar ne? g.gif
ksise
Aciu uz naujus namucius,tad jis buna visom sekmingas
R. Denisenko
Labas rytas,labai grazus namuciai!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa?
*DJD*
aciu Chanelle uz namucius 4u.gif
Džerimi
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 12:30)
Labas rytas,labai grazus namuciai!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu  Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa?
*

o tai ciklai visad tokie ilgi? jei taip, tai O dar teks ilgokai laukti unsure.gif
BdB
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 08:24)
Sveikos matuotojos  4u.gif

Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Kita cikla man neiseis planuoti, nes nebus ND, o be ju ir vilciu  biggrin.gif  tai planai atsideda dar kitam ciklui  doh.gif  verysad.gif  Kai mano cilklai iiiiilgiiiii tai dar kita O geguzes pabaigoj  mega_shok.gif
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif as tave puikiai suprantu, pas mane kaip matai ir ciklai kilometriniai doh.gif
Neiskentus pasidariau HCG tyrima - <5. Tad dabar vel laaaaaukimas O doh.gif

Beje aciu, uz naujus namucius bigsmile.gif
R. Denisenko
QUOTE(Džerimi @ 2010 03 18, 13:38)
o tai ciklai visad tokie ilgi? jei taip, tai O dar teks ilgokai laukti unsure.gif
*

Praeitus ciklus geriau vitamina E 1-oje fazeje,po to skaiciau,kad jis atitolina O,nes padeda ishsiskirti progestoronui,kuris ja slopina.delto ir ciklai kosminiai buvo doh.gif Praeita cikla O visai nelaukiau,nes vyras buvo ishvykes.si cikla geriu tik foline r.,vit E pradesiu tik po O.
RenataJ.
Grazuciai namuciai, wub.gif kad tik vaisingi butu
ich
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 13:30)
Labas rytas,labai grazus namuciai!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu  Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa?
*

Pas mane tas pats buvo praeita cikla. Tempa tokia pati buvo 7 dienas. O skausmus jauciau 12,13 ir 14 CD, bet BT pakilo tik 18 CD, todel visiskai nesuprantu kas man tas dienas buvo g.gif FF pazymejo O 17 CD smile.gif
R. Denisenko
QUOTE(ich @ 2010 03 18, 13:58)
Pas mane tas pats buvo praeita cikla. Tempa tokia pati buvo 7 dienas. O skausmus jauciau 12,13 ir 14 CD, bet BT pakilo tik 18 CD, todel visiskai nesuprantu kas man tas dienas buvo g.gif FF pazymejo O 17 CD smile.gif
*

Aha,tiksliai panasu,na pastebejau,kad tempa visada buna kelias dienas vienoda priesh O,o po to pakyla,na ka,lauksim toliau.Na o del tu skausmu,tai skaiciau,kad jie buna ir priesh O,jau kelias dienas jauciu tempimus ir maudimus,dar pastebejau,kad priesh O mane kankina nemiga jau kelis ciklus.Jau tris naktis l.prastai miegu,matyt arteja mano brangiausioji,a dar galva plyshta pusiau verysad.gif
egluzius
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 11:46)
Praeitus ciklus geriau vitamina E 1-oje fazeje,po to skaiciau,kad jis atitolina O,nes padeda ishsiskirti progestoronui,kuris ja slopina.delto ir ciklai kosminiai buvo doh.gif Praeita cikla O visai nelaukiau,nes vyras buvo ishvykes.si cikla geriu tik foline r.,vit E pradesiu tik po O.
*

as irgi geriu vitamina E visa cikla,bet man neatitolino O. ax.gif nezinojau,kad jis gali atitolinti g.gif
*DJD*
QUOTE(egluzius @ 2010 03 18, 12:15)
as irgi geriu vitamina E visa cikla,bet man neatitolino O.  ax.gif nezinojau,kad jis gali atitolinti  g.gif
*

kada NT bigsmile.gif
egluzius
QUOTE(jolantida @ 2010 03 18, 12:17)
kada NT  bigsmile.gif
*

kazkaip dar laukiu ax.gif nelabai tikiu,kad kas ivyks si men.... g.gif nu dar matysiu pora dienu lauksiu tikrai,matysiu,kaip ta temperatura laikysis ar kris smile.gif
Tahoe
Aciu uz namucius, Chenelle 4u.gif

QUOTE(Džerimi @ 2010 03 18, 12:24)
O kaip manot, buvo mano O ar dar ne? g.gif
*

gal ir galejo buti 17CD... nors 18CD BT nesoktelejo labai, gal pas tave ji kyla po truputi g.gif

QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 12:46)
*

Is kur zinai, kad E atitolina O? kaip tik uavakar pradejau gerti vitE, bet nezinojau, kad jis atitolina g.gif Kada ji tada geriau gerti, jau po O? Susinervinau unsure.gif
RenataJ.
QUOTE(egluzius @ 2010 03 18, 14:15)
as irgi geriu vitamina E visa cikla,bet man neatitolino O.  ax.gif nezinojau,kad jis gali atitolinti  g.gif
*

kvepia nestuke.gif ax.gif
egluzius
QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 18, 12:23)
kvepia  nestuke.gif  ax.gif
*

Butu gerai.... wub.gif
*DJD*
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 12:22)
Aciu uz namucius, Chenelle  4u.gif
gal ir galejo buti 17CD... nors 18CD BT nesoktelejo labai, gal pas tave ji kyla po truputi  g.gif
Is kur zinai, kad E atitolina O? kaip tik uavakar pradejau gerti vitE, bet nezinojau, kad jis atitolina  g.gif  Kada ji tada geriau gerti, jau po O? Susinervinau  unsure.gif
*

nezinau is tikro kaip ir kas bet vienoj temoj mergyte rase kad ji vit E gere iki O paskui jau nebegere ir ta menesi ji nestuke.gif ir ji sake kad vit E slopina O g.gif kaip tnis tikro tai ne nezinau schmoll.gif
pavyzdziui as buvau pradejus gerti tai man nuo jo pykino negera budavo tai meciau,nes raso jei nera trukumo vit E ir ji geri tai nera labai gerai g.gif
R. Denisenko
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 14:22)
Aciu uz namucius, Chenelle  4u.gif
gal ir galejo buti 17CD... nors 18CD BT nesoktelejo labai, gal pas tave ji kyla po truputi  g.gif
Is kur zinai, kad E atitolina O? kaip tik uavakar pradejau gerti vitE, bet nezinojau, kad jis atitolina  g.gif  Kada ji tada geriau gerti, jau po O? Susinervinau  unsure.gif
*

Na,pastebejau,kad kol negeriau 1-oje ciklo fazeje O budavo 17 cd,kai pradejau gerti buna ivairiai,tai 24 cd.buvo ir 36 cd,kaip kada,todel nusprendziau gerti ji tik po O.Skaiciau,kad jis slopina O,ji gali net neivykti verysad.gif,ziurint kiek jo gerti
*DJD*
Temperatures above Cover Line:5 gal galit kuri paaiskiti ka sitai reiskia cia blogai ar gerai mastau.gif (cia FF parasyta po mano grafiku)
ir dar sitas blush2.gif Early Pregnancy Signs: 8pts
Ingutevi
Chenelle ačiukas už gražius namučius 4u.gif
Labai noriu iš jų išeiti nestuke.gif blush2.gif
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 13:30)
bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu  Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa?

Termometras negalėjo užstrigti kaip nors? O jei diegliukai jaučiasi, tai gal ryt - poryt šoktels BT aukštyn thumbup.gif
Chenelle
QUOTE(jolantida @ 2010 03 18, 14:34)
Temperatures above Cover Line:5 gal galit kuri paaiskiti ka sitai reiskia cia blogai ar gerai mastau.gif (cia FF parasyta po mano grafiku)
*

kad 5 temperaturos virs linijos
R. Denisenko
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 14:36)
Chenelle ačiukas už gražius namučius  4u.gif
Labai noriu iš jų išeiti  nestuke.gif  blush2.gif

Termometras negalėjo užstrigti kaip nors? O jei diegliukai jaučiasi, tai gal ryt - poryt šoktels BT aukštyn  thumbup.gif
*

Na ne,matavau ir sau dienos metu tempa,ir dukrytei,ivairiai rodo,o ish ryto,kaip uzburtas 36.5,kadangi elektrinis,tai rodo tai 36,5,tai 36,49,tai 36.48,siandien 36,49.ir taip jau 6 dienos doh.gif
Tahoe
QUOTE(jolantida @ 2010 03 18, 13:34)
ir dar sitas  blush2.gif Early Pregnancy Signs:  8pts
*

Tu kartais ne UK gyveni g.gif biggrin.gif
Temperatures above Cover Line:5 - penkios BT uzfiksuotos virs raudonos linijos. tai nei gerai, nei blogai, tai tiesiog faktas biggrin.gif

Early Pregnancy Signs: 8pts - Ankstyvi nestumo pozymiai - 8taskai (is 100), ci lygina su pastojusiu merginu grafikeliais wink.gif
*DJD*
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 12:36)
Chenelle ačiukas už gražius namučius  4u.gif
Labai noriu iš jų išeiti  nestuke.gif  blush2.gif

Termometras negalėjo užstrigti kaip nors? O jei diegliukai jaučiasi, tai gal ryt - poryt šoktels BT aukštyn  thumbup.gif
*

manau tavo noras issipildys mirksiukas.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 12:37)
kad 5 temperaturos  virs  linijos
*

aciuks.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 12:42)
Tu kartais ne UK gyveni  g.gif  biggrin.gif
Temperatures above Cover Line:5 - penkios BT uzfiksuotos virs raudonos linijos. tai nei gerai, nei blogai, tai tiesiog faktas  biggrin.gif

Early Pregnancy Signs:  8pts - Ankstyvi nestumo pozymiai - 8taskai (is 100), ci lygina su pastojusiu merginu grafikeliais wink.gif
*

as ka reiskia tie sakniai tai suprantu ir pati rolleyes.gif mirksiukas.gif tik as klausiu apie skaicius ka jie reiskia
jei buciau parasius ven skaicius tai manau mergytes butu nesuprtusios ko as noriu mirksiukas.gif doh.gif
Tahoe
QUOTE(jolantida @ 2010 03 18, 13:47)
manau tavo noras issipildys mirksiukas.gif
aciuks.gif
as ka reiskia tie sakniai tai suprantu ir pati rolleyes.gif  mirksiukas.gif  tik as klausiu apie skaicius ka jie reiskia
jei buciau parasius ven skaicius tai manau mergytes butu nesuprtusios ko as noriu  mirksiukas.gif  doh.gif
*

Aaa, as ir galvoju, kad keista (tikiuosi neisizeidei, nepiktai as cia...) biggrin.gif Tai as skaiciukus ir paaiskinau. bent man tie ankstyvi pozymiia uzpraeita cikla buvo net iki 46 tasku uzlipe ir nieko... O praeita cikla, kai uzkibo, tai buvo 78 taskai, ne daugiau smile.gif
*DJD*
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 12:55)
Aaa, as ir galvoju, kad keista (tikiuosi neisizeidei, nepiktai as cia...)  biggrin.gif Tai as skaiciukus ir paaiskinau. bent man tie ankstyvi pozymiia uzpraeita cikla buvo net iki 46 tasku uzlipe ir nieko... O praeita cikla, kai uzkibo, tai buvo 78 taskai, ne daugiau smile.gif
*

irnesakyk.gif ko cia isizeist. as uzklausiau nes niekada nebudavo tai man idomu pasidare. matyt pradejo rasyt kai as ten visko prizymeju kas per pojuciai pas mane g.gif
aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
aves
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 23:55)
Aaa, as ir galvoju, kad keista (tikiuosi neisizeidei, nepiktai as cia...)  biggrin.gif Tai as skaiciukus ir paaiskinau. bent man tie ankstyvi pozymiia uzpraeita cikla buvo net iki 46 tasku uzlipe ir nieko... O praeita cikla, kai uzkibo, tai buvo 78 taskai, ne daugiau smile.gif
*

Man si menesi buvo iki 79 tasku unsure.gif
*DJD*
QUOTE(aves @ 2010 03 18, 13:03)
Man si menesi buvo iki 79 tasku  unsure.gif
*

tai gal todel ir velavo tavo mmm gal ir buvo as uzkibe mastau.gif g.gif
aves
Jei ne ta zema BT, tai susigundyciau dar NT pasidaryt, nes tos mano mm tai doh.gif
BdB
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 12:55)
*

Pas mane dabar 66, nors pazymeta B- lotuliukas.gif
Tahoe
QUOTE(aves @ 2010 03 18, 14:06)
Jei ne ta zema BT, tai susigundyciau dar NT pasidaryt, nes tos mano mm tai  doh.gif
*

Joo, man atrodo, kad tokia BT, kaip nestukei, butu per zema.... Zinau, kad buna, kai moterys pastojusios turi mm, bet neisivaizudoju, kaip tokiu atveju buna su ju BT g.gif
aves
QUOTE(jolantida @ 2010 03 19, 00:05)
tai gal todel ir velavo tavo mmm gal ir buvo as uzkibe mastau.gif  g.gif
*

Ti, kad jos pas mane nevelavo g.gif
Tahoe
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 18, 14:08)
Pas mane dabar 66, nors pazymeta B-  lotuliukas.gif
*

Klausyk - 15DPO!!! Ar ne laikas nesulaukti mmm butu???? bigsmile.gif

doh.gif doh.gif Tik dabar supratau, ka turejai omenyje, rasydama B- blush2.gif 4u.gif Nezinau, kur ta mano galva doh.gif
*DJD*
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 13:10)
Joo, man atrodo, kad tokia BT, kaip nestukei, butu per zema.... Zinau, kad buna, kai moterys pastojusios turi mm, bet neisivaizudoju, kaip tokiu atveju buna su ju BT  g.gif
*

tikrai idomu g.gif

QUOTE(aves @ 2010 03 18, 13:11)
Ti, kad jos pas mane nevelavo  g.gif
*

blush2.gif tai ja sumaisiau kazka

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 13:12)
Klausyk - 15DPO!!! Ar ne laikas nesulaukti mmm butu????  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif
aves
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 19, 00:12)
Klausyk - 15DPO!!! Ar ne laikas nesulaukti mmm butu????  bigsmile.gif

doh.gif  doh.gif  Tik dabar supratau, ka turejai omenyje, rasydama B-  blush2.gif  4u.gif Nezinau, kur ta mano galva  doh.gif
*

O kas tas B blush2.gif
ich
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 15:12)
doh.gif  doh.gif  Tik dabar supratau, ka turejai omenyje, rasydama B-  blush2.gif  4u.gif Nezinau, kur ta mano galva  doh.gif
*

O ka cia reiskia? blush2.gif
*DJD*
QUOTE(aves @ 2010 03 18, 13:15)
O kas tas B  blush2.gif
*

QUOTE(ich @ 2010 03 18, 13:15)
*

man rodos NT dare blush2.gif ir neigiamas
Tahoe
QUOTE(aves @ 2010 03 18, 14:15)
O kas tas B  blush2.gif
*

QUOTE(ich @ 2010 03 18, 14:15)
*

Kraujo tyrimas.
Kristiandra
Chanelle, aciu uz naujus namucius 4u.gif prisiregistruoju ir as smile.gif
*DJD*
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 13:18)
Kraujo tyrimas.
*

bet grafikiukas nerodo g.gif arba ji nezymejo g.gif
Vijora
sveikutes 4u.gif
jau ir nauja temuke thumbup.gif
auxxe
dekui uz nauja trobele 4u.gif islekiau pas drauge, tai ir pripliurpet kiek doh.gif nors ir gerai, gana man jau kurti, sulaukiau savo kurtoje temeleje O, o dabar jau nieko nei bepripusi, nei beispusi lotuliukas.gif o siaip linkiu kad sioje temeleje tikrai isvystume daug daug II wub.gif
Eglute;)
QUOTE(egluzius @ 2010 03 18, 14:15)
*

nestuke.gif nestuke.gif ??
Papildyta:
merginos o buna kad po O pilvuka dar jauti?
auxxe
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 18, 12:47)
nestuke.gif  nestuke.gif ??
Papildyta:
merginos o buna kad po O pilvuka dar jauti?
*

nu man tai pvz keistai maudeno aplink ir per 11 cd, bet pasirodo dar tada nebuvo O, ir va pvz vakar labiausiai jutau strenas ir pilvo apacia is visu dienu, o vakar tai BT pakilusi gi buvo jau kaip ir po O. ir labai pilva pute, net raize, nors nieko tokio nevalgiau g.gif tai va as pojuciais jau nebepasitikiu, nes ju nebesuprantu smile.gif
gussste
Sveikutes, as irgi registruojuosi naujuose namukuose 4u.gif tiek daug jau priplepejote ax.gif man siandien dar ne O doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.