Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas labai verkia, kai kas nors iseina
Supermamø klubas > Konsultacijø centras > Klausimas vaikø psichologui
ausra111
Susiduriau su nemenka problema. Pradzioje galvojau, kad praeis, bet kuo didesnis auga, tuo sunkiau darosi.
Mano sunus, kuriam dabar 1,9m, labai jautriai reaguoja, kai kas nors iseina is namu. Ta prasme, kai tik pamato, kad as, arba tetis, arba sveciai rengiasi ir ruosiasi iseiti pradeda labai verkti. Anksciau galvodavau, kad taip reauguoja tik i mano isejima, kai palieku ji su valandine aukle. Buvo visokiu minciu, kad aukle netinkama, tadnetgi kelis kartus palikome ijungta diktofona, kad paklausytume. Kai tik iseinu, per kokias 2-3 min jis nurimsta ir visa laika buna linksmas. Aukle turime tikrai nuostabia, jokiu jai priekaistu. Sunus verkia, kai as iseinu ir kai lieka su teciu ar seneliais. Kai po savaitgalio vyras iseina i darba-irgi asaros. Kitomis savaites dienomis pripranta ir nebeverkia. Bet taip arosi labai sunku, reikia slapta iseiti, jeigu bandau aiskinti, nereaguoja. Negaliu netgi susiruosti normaliai:tik pradedu rengtis is karto verkia.
Nebezinau ka daryti.Planavom nuo 2 metuku ji leisti i darzeli, nes vasara turi gimti broliukas, bet dabar jau nebezinau.Sirdis plysta,kai taip verkia.Bet kas keisciausia, kad tik man isejus, labai greitai nurimsta.Ka daryti, akip jam paaiskinti, kaip su juo sutarti, kad nereikia tokiu asaru.Prasau pagalbos, nes man jau net blogai buna, kai reikia iseiti, gimda pradeda spazmuoti....
ausra111
nelabai suprantu,ar cia veikia konsultaciju centras,ar ne?I viena problema, apie kuria rasiau pries gera pusmeti taip ir nesulaukiau psichologes patarimo.Galvojau,gal sustabdytos konsultacijos.Pasiziurejau, atrodo ne.Dabar vel jokiu ziniu.Kaip suprasti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.