nomedap
2005 12 02, 17:56
Niekada nesuprasdavau tualeto šepecio prasmes  Kazkoks netobulas daiktas... Įsikėlėm į naują butą, kur neturim daug daiktų, tarp jų ir tokio šepečio... Kaip tokį šepetį naudoti: kaip jį valyti, po kiekvieno naudojimo nuplauti, ar skystis kažkoks dezinfekuojantis yra? Man tas šepetys kažkoks nešvarus daiktas, gal unitazą galima popieriumi valyti? Man žiauriai gėda klausti, bet visada gyvenau nuosavame name su lauko tuoletu ir tokio daikto nebūdavo ...
Antosia
2005 12 02, 18:09
nu tai pagyvensi be sepecio ir suprasi kam jis reikalingas  nesinervink prieziuros reikia kaip ir bet kuriam daiktui aktyviai dalyvaujanciam buityje o ka tu ten su popierium pavalysi? jei "kai kas" prilipes bus po vandeniu... as paprastai po panaudojimo po ta pacia unitazo srove "apiprausiu", ir pora kartu per savaite rimciau su vandeniu ir muilu (aisku uzsidedu pirstines) sekmes isisavinant netobula daikta
nelabai supratau būtent ko klausi. Bet tualeto šepečio paskirtis tokia. Nuplauna prie tuliko sienų prilipusį kakutį. O plaunant tuliką,taip pat praverčia. Pripyli unitazo ploviklio(kaip reklamoj,tik kiekį mažesnį) ir su šepečiu visur pašveiti,patryni tuliko centrą,na ten kur vandens srovelė palieka geltoną juostą(jei geras naujas tulikas-tos juostos nebūna).Tada nuleidinėjant vandenį ir šepetį nuskalauji ir tuliką. O kai kada tą šepetį gerai būtų praplaut individualiai, vonioj ar kraiuklėj,kaip rašė Antosia. Jei kas neaišku-klausk.
nomedap
2005 12 04, 21:56
Aciu, mergickos... Ka tik siandien is Ermitazo isigijau su 30 proc. nuolaida (uz Ermitazo pinigelius) si daikta... Ziuresiu kaip seksis naudotis... O i ta dezute, kur sepetys laikomas ar reikia kokio skyscio pilti, kokio nors domestos ar kazko
Antosia
2005 12 05, 13:28
as nepilu, kuo sausesnis jis stovi tuo, mano nuomone, geriau. gal kiti daro kitaip, nezinau
Ne, nereikia ten nieko pilt. Kaip tik kai susirenka vanduo(nuteka kažkiek nuo šepečio) išpilk jį į tuliką. Ir kai plausi šepetį,nuplauk ir tą bliudelį. Jokios sudėtingos priežiūros šis buities daiktais nereikalauja,tiesiog laikyk jį švarų,ne kokiaias kakais aplipusį
QUOTE(nomedap @ 2005 12 04, 22:56) Aciu, mergickos... Ka tik siandien is Ermitazo isigijau su 30 proc. nuolaida (uz Ermitazo pinigelius) si daikta... Ziuresiu kaip seksis naudotis... O i ta dezute, kur sepetys laikomas ar reikia kokio skyscio pilti, kokio nors domestos ar kazko  As tai pilu tik vandens
QUOTE(Dalia-lialia @ 2005 12 13, 15:16) As tai pilu tik vandens  Panaudotą visada nuplaunu po tekančio vandens srove WC ir laikau sausą kad bakterijoms per gerai nebūtų jei kokia ir liko. Bet kaip galima palaikyti švarą be tokio daiktelio tai tikrai nesuprantu, vanduo juk su kalkėmis ir rūdimis, anksčiau ar vėliau tenka nuosėdas nuplauti.
Bretane
2006 01 03, 13:21
Laikau švarų, nieko nepilu
kaunasada
2006 11 21, 03:35
Butinai ipilu. Lengvesne unitazo prieziura. Isivaizduojate, kiekvienas seimos narys priverstas (nori - nenori) sveisti klozeta su muilais. O siaip argi prisiprasytum vyru plauti TW?
vazonas
2006 11 21, 09:17
Pats slyksciausias daiktas, negaliu aš pakęst, keisčiau kiekvienakart kai juo pasinaudoja  Nesuprantu kodel guminiu nedaro, o cia prilimpa prie tu seriu fe
Galetu buti toki daiktai vienkartiniai
QUOTE(JURRGA @ 2006 11 21, 08:19) Galetu buti toki daiktai vienkartiniai  Buna ir vienkartiniu (tik nesu tikra, ar jau ir Lietuvoj). Ant to koto kiekviena karta prisispaudzia toks kaip popierinis sepetukas, kuri gali paskui nuleisti kartu su vandeniu i tualeta.
ARasytee
2007 02 15, 21:07
man jis ir fe daigtas, bet tikrai reikalinkas.Baisiausia kad pupai dabar lbai smalsu ziuret kas tai.Tik nusisuk ir jau tulike tampo jo kota As t.p sausai laikau
primavera
2007 02 22, 17:07
slykstus daiktas namuose ir dar kai yra smalsiu vaiku. as jo atsisakiau ir jau metai nenaudoju. tiesiog yra tokiu klozetu kur viskas graziai nusileidzia i apacia nenutepant sieneliu. tualeta praplaunu profilaktiskai ir tiek
Daringa
2007 02 23, 16:56
Pas mus jo irgi nėra ir ma nereikia. Kažkaip ant sienelių daryti nesugebu, viskas žemyn į vandenuką eina  . Gal senų modelių tulikams šepetys ir reikalingas  . O valau periodiškai, kaip ir kriaukles, užsimovusi pirštinę, su šveičiamąja šluoste.
Kenguryte
2007 02 28, 13:41
Nu tema nereali, nuotaiką, sakyčiau, pakelianti  QUOTE(nomedap @ 2005 12 02, 18:56) gal unitazą galima popieriumi valyti? Niu tai galima pabandyti, gal tau pvz.: patiks kakelę popieriumi gramdyti  QUOTE(kaunasada @ 2006 11 21, 04:35) O siaip argi prisiprasytum vyru plauti TW? Galima priprašyti, tikrai galima, ir vyrai labai gerai, kruopščiai viską išvalo, matyt, todėl, kad retai valo QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 21, 10:17) Pats slyksciausias daiktas, negaliu aš pakęst prilimpa prie tu seriu fe Tas tiesa, man irgis fui... Šiaip, aš nelaikau sauso, nes kai laikai sausą ir dar reikia kakelę prilipusią nuvalyti, tada ne kas gaunasi, tiksliau, labai apsivelia tas neidealus daiktas - šveistis. Tą šveistį naudoju tik kakelei nuvalyti nuo klozeto sienų, o patį klozetą valau su senu dantų šepetuku ir WC dezinfekcijos priemonėm  Nes su tuo šepečiu negalima visur patekti, o su dantų šepetuku labai patogu. Aš dar naudoju tokias WC tabletes, kurios dedasi į vandens bakelį, jos dezinfekuoja, šalina apnašas, ir gaivumą palaiko tulike, vandenį nudažo mėlynai  ir gan ilgai užtenka. Naudojau tuos visokius pakabinamus pačiam klozete, bet nei vienas nepatiko, vis tiek apsineša.
samaria
2007 03 05, 09:44
o kur pirkti tokiu atbleciu kurios detusi i bakeli?
Kenguryte
2007 03 05, 11:48
QUOTE(samaria @ 2007 03 05, 10:44) o kur pirkti tokiu atbleciu kurios detusi i bakeli? Manau, kad bet kuriame prekybos centre rasi ( pakuotėje du vienetai, bet užtenka ilgam). Galėčiau pasakyti, kur aš tas tabletes pirkau, bet nenoriu to prekybos centro reklamuot, nes turbūt tik tabletes tualetui ten tik ir pirkti, nes visa kita produkcija
pas mus jo nera
O pas mus yra,,ir visuose namuose kiek gyvenau buvo - jei nebuvo - begdavau pirkti....Rankomis klozetu senai nebevalau  Pamenu pas tevus namie didelis toks buvo - isistato i spec kibiriuka ir jo net nesimato...tiesa sakant, atrodo padoriai (nei dabartiniai atviri sepeciai) tik va pirkti tokiu nelabai maciau
QUOTE(Kenguryte @ 2007 03 05, 11:48) Manau, kad bet kuriame prekybos centre rasi ( pakuotėje du vienetai, bet užtenka ilgam). Galėčiau pasakyti, kur aš tas tabletes pirkau, bet nenoriu to prekybos centro reklamuot, nes turbūt tik tabletes tualetui ten tik ir pirkti, nes visa kita produkcija  Filipse ir tiktai geras dalykas ir dezinfekcija ir vamzdžiai prasivalo tik kainuoja apie 9 litus
QUOTE(Karosė @ 2007 03 07, 17:37) Filipse ir tiktai geras dalykas ir dezinfekcija ir vamzdžiai prasivalo tik kainuoja apie 9 litus Kaip vadinasi?
vazonas
2007 03 08, 21:10
Pas mus jo irgi neb8ūtų, bet kad maniškis kai patratina tai mirk griūk ir tik valyk gerai, kad pats ir valosi, va nusipirko toki nebloga i naujus namus, bent tu šerių nematysiu
as tai pirkau TREND WC rinkini.ten yra sepetys ir maiselis su skysciu kuris ir dezinfekuoja ir valo,apsaugo nuo slapimo akmenu susidarymo.Ju produkcija gaminama is naturaliu medziagu nenaudojama jokia chemija.
sarafea
2007 03 13, 16:52
Nu zinok juoktis nesijuoksiu,bet be sito daikto man neina gyvent,kai jau labai nebesvarus metu lauk nauja perku,bet daznai jis buna ir kaip sveitimo sepetys klozetui ir tik klozetui,tai su tom priemonem nusidezinfekuoja
Fenomenali
2007 03 13, 22:10
Jooo...  Geras dalykas ir dezinfekuojamas ir prausiamas, bet vis tiek man labai nehigieniškai atrodo, kai pagalvoju apie jo kasdieninę paskirtį
Azazella
2007 04 05, 13:13
QUOTE(Skeveldra @ 2007 03 13, 23:10) Jooo...  Geras dalykas ir dezinfekuojamas ir prausiamas, bet vis tiek man labai nehigieniškai atrodo, kai pagalvoju apie jo kasdieninę paskirtį  vat vat, butent todel as jo ir nelaikau sauso, o nuolat balikliu apipilu, tai jis ir prasidezinfekuoja, ir spalva zmoniskesne buna
Del tabletes, dedamos i bakeli, tai... mano nuomone kitokia. As irgi ja isbandziau - dieve, viskas melyna buvo - ir bakelio vidus (kai atejo santechnikas taisyti, tai net nesmagiai pasijutau), ir pats vanduo kaip rasalas begdavo, o nuleidziamas vanduo dar kartais apsitasko ant klozeto dangcio.. Vienu zo, gailejausi, kad jo neimanoma istraukti:( Siuo metu pas mene ant klozeto krasto yra rozinis ambi piur, kuris, kiekviena karta nuleidziant vandeni, ne tik kvepia, bet ir dezinfekuoja bei praplauna visa klozeta. O salia klozeto yra sepetys rimtesniam reikalui. Tik vat as irgi vis galvoju, gal i ji kokio dezinfekuojancio skyscio ipilti  Ir nelabai suprantu, kaip ji sausa islaikyti - juk juo valant nubegantis vanduo ji suslapina, o imestas i savo indeli ji neisdziuva...
na ir linksma tema  ,ka cia ir bepridursi.na as tai atviro sepecio nemegstu,mes pirkom ermitaze metaliniame stove,kai uzdaras-tai netaip"akis bado",o ir vaikui"neuzkliuna".
Piranij@
2007 05 22, 11:57
Niu jo - egzistencinis klausimas Siaip as manau tas daikciukas turi ne tik tiesiogine funkcija, bet ir auklejamaja - t.y. vaikas, uzauges namuose, kur toks daikciukas yra ir juo naudojamasi, turi mazai sansu ne namu teritorijoje pasirodyti visisku nevala (net jeigu ir jo namie unitezas ne rusiskas ir ten niekas neprilimpa, sveciuose gali pasirodyti kitaip)  Beje jei seimininkai moka meniskai neaptaskyti krastu - reiketu visgi toki daikciuka tureti, nes ka daryti vargsam sveciui, jei jau taip jam nutiktu? Tada tikrai, kaip cia rasete, reiketu popieriumi valyt Del pripylimu, neprilpylimu skystuku i ta bliudeli - vienzo kai pripilta, tai kai istrauki toki sepetaiti, tei visos tuliko grindys nusitasko (bo gi nezinai, kad ten pripilta - nepasiruoses taip skant). Del tableciu - cia tik pletkas (pati nesu nukentejus), bet girdejau, kad ilga laika jas naudojant - greiciau pasensta, susidevi, sutrukineja bakelyje esncios detales (ypac gumines). Niu va kokia puiki tema - visa filosofini traktata galima parasyti
As tai ipilu visada kokio toletinio skyscio. Nes po vyro naudiojimo...Belenkaip pabruzina ir vsio . o tu zmonele paskui grandyk...
Morepink
2007 07 11, 17:35
Aš irgi įpilu kokios dezinfekuojančios priemonės - man kažkaip atrodo geriau nei visai sausas šepetukas
Mes taip pat isigijome nauja sepeti ir galvojam, ar ji sausa geriau laikyti, ar dezinfekcinio skyscio pilti....  Galetu gamintojai naudojimo instrukcija prie jo prideti.
mamuke68
2009 11 26, 22:42
Emulsija
2009 11 26, 23:57
nu nzn,gal is naturaliu seriu buvo sepetys? siaip as ipiku lb nedaug valymo skyscio kur su varlyte citrininis,nu ir pasidezinfekuoja ir kvepia.O sepetys su plaukais kol kas  jei prapliiks,nedaug kainuoja
As ta sepetuka jo indelyje laikau sausai . o i bakely idejau jau temeleje mineta kubika tai jo tikrai ilgam uztenka
S.N.A.S
2009 12 06, 01:36
QUOTE(mumute @ 2009 12 05, 12:06) kubika tai jo tikrai ilgam uztenka kam kaip..  mum kažkaip atrodo,kad neilgam..
sharkavagile
2009 12 06, 18:10
As ir imetus i tuoleto bakeli ta melyna kubika , tai jis man pralaike apie gera men
Vonios Fane
2009 12 09, 11:28
Bedos ir mano namie su tuo sepeciu, vyriska puse pamakaluoja ir palieka su visom "razinkom"  Tai stovelyje kur guli sepetys ipylu wc dezinf. valiklio, o pati sepeti ikisu i unitazo ta skyle  , ir dar uzpilu ant jo to skyscio, tipo valosi, poto pabruzinu, issivalo tpsakant. Vienzo visa schema valymo. O buna pamirstu, kad palieku toj skylej, ir eina kas nors atlikt visu reikalu, sast atsiseda skubiai prispyrus, ir vos ne pagalys siknoj
Borzika
2009 12 09, 17:40
QUOTE(mamuke68 @ 2009 11 26, 22:42) palaikiau šepetį tame dezinf. skystyje - visus šerius jis nuėdė - liko plikas, kaip Černobylio ežiukas Užuojauta "ežiukui"  Ne vienerius metus pilu Ajax'ą  - nė vienas "ežiukas" nenupliko.
*caffe macchiato*
2010 01 06, 09:42
O i tastoveli kur sepetys stovi visada ipylu dezenfekuojancio skyscio per pus su vandeniu  o sepeti reiktu keisti, nes jis juk ne visam gyvenimui perkamas, kad ir kokiam skysty jis mirktu, vis tiek nebus svarus
wai2te_m
2010 02 07, 01:35
QUOTE(Vonios Fane @ 2009 12 09, 12:28) Bedos ir mano namie su tuo sepeciu, vyriska puse pamakaluoja ir palieka su visom "razinkom"  Tai stovelyje kur guli sepetys ipylu wc dezinf. valiklio, o pati sepeti ikisu i unitazo ta skyle  , ir dar uzpilu ant jo to skyscio, tipo valosi, poto pabruzinu, issivalo tpsakant. Vienzo visa schema valymo. O buna pamirstu, kad palieku toj skylej, ir eina kas nors atlikt visu reikalu, sast atsiseda skubiai prispyrus, ir vos ne pagalys siknoj  Tas geras  o mes ant klozeto uzdeje "kvapa", bet nelabai man jis. O del sepecio, tai ir as palieku uzmerkta, kai valau
September_Lady
2010 02 25, 13:08
irgi laikom vos ne amzinai pamerkta tarp valikliu-balikliu visokiu, nors atrodo nedaug ir kainuoja jis ale vistiek kazkaip nera jau taip daznai keiciamas daiktas kaip noretusi
mazute_eglute
2010 09 08, 12:37
QUOTE(Bretane @ 2006 01 03, 14:21) Laikau švarų, nieko nepilu  As taip pat nepilu , nuleidziant vandeni pkisi po juo ir nusiplauna
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 25, 15:08) O nuo Harpic ar Ace nera nemalonaus kvapo visoje patalpoje? Nes as Ace kvapo negaliu pakest, Harpic man ir smirda
Jolirta
2010 10 13, 07:21
Anekdotu skyrelis  Man ir atrodo,kad palikus ace ir pan. Smirdetu namai. As tai praplaunu po tekanciu wc vandeniu. Ir indeli kartais su soda praplaunu.
Azazella
2010 10 19, 17:14
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 13, 08:21) Anekdotu skyrelis  Man ir atrodo,kad palikus ace ir pan. Smirdetu namai. As tai praplaunu po tekanciu wc vandeniu. Ir indeli kartais su soda praplaunu. Pas mus uzdaram kibirelyje tas sepetys gyvena, as pilu baliklio arba siap kokio valiklio tipo harpic, tikrai nesmirda vonioje chemija.
O pas mus tokio daikto iš vis nėra.
|
|