Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tualeto šepetys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2
nomedap
Niekada nesuprasdavau tualeto šepecio prasmes blush-anim-cl.gif Kazkoks netobulas daiktas... Įsikėlėm į naują butą, kur neturim daug daiktų, tarp jų ir tokio šepečio...
Kaip tokį šepetį naudoti: kaip jį valyti, po kiekvieno naudojimo nuplauti, ar skystis kažkoks dezinfekuojantis yra? Man tas šepetys kažkoks nešvarus daiktas, gal unitazą galima popieriumi valyti? Man žiauriai gėda klausti, bet visada gyvenau nuosavame name su lauko tuoletu ir tokio daikto nebūdavo ... wacko.gif
Antosia
nu tai pagyvensi be sepecio ir suprasi kam jis reikalingas doh.gif nesinervink
prieziuros reikia kaip ir bet kuriam daiktui aktyviai dalyvaujanciam buityje
o ka tu ten su popierium pavalysi? jei "kai kas" prilipes bus po vandeniu...
as paprastai po panaudojimo po ta pacia unitazo srove "apiprausiu", ir pora kartu per savaite rimciau su vandeniu ir muilu (aisku uzsidedu pirstines)
sekmes isisavinant netobula daikta 4u.gif
Marzde
nelabai supratau būtent ko klausi. Bet tualeto šepečio paskirtis tokia. Nuplauna prie tuliko sienų prilipusį kakutį. O plaunant tuliką,taip pat praverčia. Pripyli unitazo ploviklio(kaip reklamoj,tik kiekį mažesnį) ir su šepečiu visur pašveiti,patryni tuliko centrą,na ten kur vandens srovelė palieka geltoną juostą(jei geras naujas tulikas-tos juostos nebūna).Tada nuleidinėjant vandenį ir šepetį nuskalauji ir tuliką. O kai kada tą šepetį gerai būtų praplaut individualiai, vonioj ar kraiuklėj,kaip rašė Antosia.
Jei kas neaišku-klausk.
nomedap
Aciu, mergickos... Ka tik siandien is Ermitazo isigijau su 30 proc. nuolaida (uz Ermitazo pinigelius) si daikta... Ziuresiu kaip seksis naudotis... O i ta dezute, kur sepetys laikomas ar reikia kokio skyscio pilti, kokio nors domestos ar kazko blush2.gif
Antosia
as nepilu, kuo sausesnis jis stovi tuo, mano nuomone, geriau. gal kiti daro kitaip, nezinau g.gif
Marzde
Ne, nereikia ten nieko pilt. Kaip tik kai susirenka vanduo(nuteka kažkiek nuo šepečio) išpilk jį į tuliką. Ir kai plausi šepetį,nuplauk ir tą bliudelį. Jokios sudėtingos priežiūros šis buities daiktais nereikalauja,tiesiog laikyk jį švarų,ne kokiaias kakais aplipusį rolleyes.gif
Akrila
QUOTE(nomedap @ 2005 12 04, 22:56)
Aciu, mergickos... Ka tik siandien is Ermitazo isigijau su 30 proc. nuolaida (uz Ermitazo pinigelius) si daikta... Ziuresiu kaip seksis naudotis... O i ta dezute, kur sepetys laikomas ar reikia kokio skyscio pilti, kokio nors domestos ar kazko  blush2.gif
*

As tai pilu tik vandens smile.gif
Enija
QUOTE(Dalia-lialia @ 2005 12 13, 15:16)
As tai pilu tik vandens  smile.gif
*

Panaudotą visada nuplaunu po tekančio vandens srove WC ir laikau sausą kad bakterijoms per gerai nebūtų jei kokia ir liko. Bet kaip galima palaikyti švarą be tokio daiktelio tai tikrai nesuprantu, vanduo juk su kalkėmis ir rūdimis, anksčiau ar vėliau tenka nuosėdas nuplauti. g.gif
Bretane
Laikau švarų, nieko nepilu smile.gif
kaunasada
Butinai ipilu. Lengvesne unitazo prieziura. Isivaizduojate, kiekvienas seimos narys priverstas (nori - nenori) sveisti klozeta su muilais. O siaip argi prisiprasytum vyru plauti TW?
vazonas
Pats slyksciausias daiktas, negaliu aš pakęst, keisčiau kiekvienakart kai juo pasinaudoja doh.gif biggrin.gif Nesuprantu kodel guminiu nedaro, o cia prilimpa prie tu seriu fe
JURRGA
Galetu buti toki daiktai vienkartiniai clap.gif
svete
QUOTE(JURRGA @ 2006 11 21, 08:19)
Galetu buti toki daiktai vienkartiniai clap.gif
*

Buna ir vienkartiniu (tik nesu tikra, ar jau ir Lietuvoj). Ant to koto kiekviena karta prisispaudzia toks kaip popierinis sepetukas, kuri gali paskui nuleisti kartu su vandeniu i tualeta.
ARasytee
man jis ir fe daigtas, bet tikrai reikalinkas.Baisiausia kad pupai dabar lbai smalsu ziuret kas tai.Tik nusisuk ir jau tulike tampo jo kota doh.gif doh.gif
As t.p sausai laikau
primavera
slykstus daiktas namuose ir dar kai yra smalsiu vaiku. as jo atsisakiau ir jau metai nenaudoju. tiesiog yra tokiu klozetu kur viskas graziai nusileidzia i apacia nenutepant sieneliu. tualeta praplaunu profilaktiskai ir tiek ax.gif
Daringa
Pas mus jo irgi nėra ir ma nereikia. Kažkaip ant sienelių daryti nesugebu, viskas žemyn į vandenuką eina biggrin.gif . Gal senų modelių tulikams šepetys ir reikalingas g.gif . O valau periodiškai, kaip ir kriaukles, užsimovusi pirštinę, su šveičiamąja šluoste.
Kenguryte
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu tema nereali, nuotaiką, sakyčiau, pakelianti thumbup.gif

QUOTE(nomedap @ 2005 12 02, 18:56)
gal unitazą galima popieriumi valyti?
*

Niu tai galima pabandyti, gal tau pvz.: patiks kakelę popieriumi gramdyti smile.gif

QUOTE(kaunasada @ 2006 11 21, 04:35)
O siaip argi prisiprasytum vyru plauti TW?
*

Galima priprašyti, tikrai galima, ir vyrai labai gerai, kruopščiai viską išvalo, matyt, todėl, kad retai valo lotuliukas.gif

QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 21, 10:17)
Pats slyksciausias daiktas, negaliu aš pakęst prilimpa prie tu seriu fe
*

Tas tiesa, man irgis fui...

Šiaip, aš nelaikau sauso, nes kai laikai sausą ir dar reikia kakelę prilipusią nuvalyti, tada ne kas gaunasi, tiksliau, labai apsivelia tas neidealus daiktas - šveistis.
Tą šveistį naudoju tik kakelei nuvalyti nuo klozeto sienų, o patį klozetą valau su senu dantų šepetuku ir WC dezinfekcijos priemonėm thumbup.gif Nes su tuo šepečiu negalima visur patekti, o su dantų šepetuku labai patogu. Aš dar naudoju tokias WC tabletes, kurios dedasi į vandens bakelį, jos dezinfekuoja, šalina apnašas, ir gaivumą palaiko tulike, vandenį nudažo mėlynai thumbup.gif ir gan ilgai užtenka.
Naudojau tuos visokius pakabinamus pačiam klozete, bet nei vienas nepatiko, vis tiek apsineša.

samaria
o kur pirkti tokiu atbleciu kurios detusi i bakeli?
Kenguryte
QUOTE(samaria @ 2007 03 05, 10:44)
o kur pirkti tokiu atbleciu kurios detusi i bakeli?
*

Manau, kad bet kuriame prekybos centre rasi ( pakuotėje du vienetai, bet užtenka ilgam). Galėčiau pasakyti, kur aš tas tabletes pirkau, bet nenoriu to prekybos centro reklamuot, nes turbūt tik tabletes tualetui ten tik ir pirkti, nes visa kita produkcija doh.gif
skaja
pas mus jo nera schmoll.gif
Hip
O pas mus yra,,ir visuose namuose kiek gyvenau buvo - jei nebuvo - begdavau pirkti....Rankomis klozetu senai nebevalau blush2.gif Pamenu pas tevus namie didelis toks buvo - isistato i spec kibiriuka ir jo net nesimato...tiesa sakant, atrodo padoriai (nei dabartiniai atviri sepeciai) tik va pirkti tokiu nelabai maciau ax.gif
Karosė
QUOTE(Kenguryte @ 2007 03 05, 11:48)
Manau, kad bet kuriame prekybos centre rasi ( pakuotėje du vienetai, bet užtenka ilgam). Galėčiau pasakyti, kur aš tas tabletes pirkau, bet nenoriu to prekybos centro reklamuot, nes turbūt tik tabletes tualetui ten tik ir pirkti, nes visa kita produkcija  doh.gif
*

Filipse ir tiktai geras dalykas ir dezinfekcija ir vamzdžiai prasivalo tik kainuoja apie 9 litus
Lupos
QUOTE(Karosė @ 2007 03 07, 17:37)
Filipse ir tiktai geras dalykas ir dezinfekcija ir vamzdžiai prasivalo tik kainuoja apie 9 litus
*

Kaip vadinasi?
vazonas
Pas mus jo irgi neb8ūtų, bet kad maniškis kai patratina tai mirk griūk ir tik valyk swoon.gif
gerai, kad pats ir valosi, va nusipirko toki nebloga i naujus namus, bent tu šerių nematysiu biggrin.gif
rrenoo
as tai pirkau TREND WC rinkini.ten yra sepetys ir maiselis su skysciu kuris ir dezinfekuoja ir valo,apsaugo nuo slapimo akmenu susidarymo.Ju produkcija gaminama is naturaliu medziagu nenaudojama jokia chemija.
sarafea
Nu zinok juoktis nesijuoksiu,bet be sito daikto man neina gyvent,kai jau labai nebesvarus metu lauk nauja perku,bet daznai jis buna ir kaip sveitimo sepetys klozetui ir tik klozetui,tai su tom priemonem nusidezinfekuoja mirksiukas.gif
Fenomenali
Jooo... doh.gif Geras dalykas ir dezinfekuojamas ir prausiamas, bet vis tiek man labai nehigieniškai atrodo, kai pagalvoju apie jo kasdieninę paskirtį hihihi.gif
Azazella
QUOTE(Skeveldra @ 2007 03 13, 23:10)
Jooo...  doh.gif Geras dalykas ir dezinfekuojamas ir prausiamas, bet vis tiek man labai nehigieniškai atrodo, kai pagalvoju apie jo kasdieninę paskirtį hihihi.gif
*

vat vat, butent todel as jo ir nelaikau sauso, o nuolat balikliu apipilu, tai jis ir prasidezinfekuoja, ir spalva zmoniskesne buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Shalna
Del tabletes, dedamos i bakeli, tai... mano nuomone kitokia. As irgi ja isbandziau - dieve, viskas melyna buvo - ir bakelio vidus (kai atejo santechnikas taisyti, tai net nesmagiai pasijutau), ir pats vanduo kaip rasalas begdavo, o nuleidziamas vanduo dar kartais apsitasko ant klozeto dangcio.. Vienu zo, gailejausi, kad jo neimanoma istraukti:(
Siuo metu pas mene ant klozeto krasto yra rozinis ambi piur, kuris, kiekviena karta nuleidziant vandeni, ne tik kvepia, bet ir dezinfekuoja bei praplauna visa klozeta. O salia klozeto yra sepetys rimtesniam reikalui. Tik vat as irgi vis galvoju, gal i ji kokio dezinfekuojancio skyscio ipilti g.gif Ir nelabai suprantu, kaip ji sausa islaikyti - juk juo valant nubegantis vanduo ji suslapina, o imestas i savo indeli ji neisdziuva...
noanoa
na ir linksma tema lotuliukas.gif ,ka cia ir bepridursi.na as tai atviro sepecio nemegstu,mes pirkom ermitaze metaliniame stove,kai uzdaras-tai netaip"akis bado",o ir vaikui"neuzkliuna".
Piranij@
Niu jo - egzistencinis klausimas biggrin.gif
Siaip as manau tas daikciukas turi ne tik tiesiogine funkcija, bet ir auklejamaja - t.y. vaikas, uzauges namuose, kur toks daikciukas yra ir juo naudojamasi, turi mazai sansu ne namu teritorijoje pasirodyti visisku nevala (net jeigu ir jo namie unitezas ne rusiskas ir ten niekas neprilimpa, sveciuose gali pasirodyti kitaip) biggrin.gif
Beje jei seimininkai moka meniskai neaptaskyti krastu - reiketu visgi toki daikciuka tureti, nes ka daryti vargsam sveciui, jei jau taip jam nutiktu? Tada tikrai, kaip cia rasete, reiketu popieriumi valyt ohmy.gif

Del pripylimu, neprilpylimu skystuku i ta bliudeli - vienzo kai pripilta, tai kai istrauki toki sepetaiti, tei visos tuliko grindys nusitasko (bo gi nezinai, kad ten pripilta - nepasiruoses taip skant).

Del tableciu - cia tik pletkas (pati nesu nukentejus), bet girdejau, kad ilga laika jas naudojant - greiciau pasensta, susidevi, sutrukineja bakelyje esncios detales (ypac gumines).

Niu va kokia puiki tema - visa filosofini traktata galima parasyti thumbup.gif
Maluna
As tai ipilu visada kokio toletinio skyscio. Nes po vyro naudiojimo...Belenkaip pabruzina ir vsio . o tu zmonele paskui grandyk... doh.gif
Morepink
Aš irgi įpilu kokios dezinfekuojančios priemonės - man kažkaip atrodo geriau nei visai sausas šepetukas 4u.gif
raksa
Mes taip pat isigijome nauja sepeti ir galvojam, ar ji sausa geriau laikyti, ar dezinfekcinio skyscio pilti.... g.gif Galetu gamintojai naudojimo instrukcija prie jo prideti. biggrin.gif
mamuke68
kai palaikiau šepetį tame dezinf. skystyje - visus šerius jis nuėdė - liko plikas, kaip Černobylio ežiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Teko pirkti kitą...vis per tą švarą lotuliukas.gif
Emulsija
nu nzn,gal is naturaliu seriu buvo sepetys? siaip as ipiku lb nedaug valymo skyscio kur su varlyte citrininis,nu ir pasidezinfekuoja ir kvepia.O sepetys su plaukais kol kas hihihi.gif jei prapliiks,nedaug kainuoja irnesakyk.gif
mumute
As ta sepetuka jo indelyje laikau sausai . o i bakely idejau jau temeleje mineta kubika tai jo tikrai ilgam uztenka
S.N.A.S
QUOTE(mumute @ 2009 12 05, 12:06)
kubika tai jo tikrai ilgam uztenka
*

kam kaip.. ax.gif mum kažkaip atrodo,kad neilgam..
sharkavagile
As ir imetus i tuoleto bakeli ta melyna kubika , tai jis man pralaike apie gera men
Vonios Fane
Bedos ir mano namie su tuo sepeciu, vyriska puse pamakaluoja ir palieka su visom "razinkom" blink.gif Tai stovelyje kur guli sepetys ipylu wc dezinf. valiklio, o pati sepeti ikisu i unitazo ta skyle biggrin.gif , ir dar uzpilu ant jo to skyscio, tipo valosi, poto pabruzinu, issivalo tpsakant. Vienzo visa schema valymo. O buna pamirstu, kad palieku toj skylej, ir eina kas nors atlikt visu reikalu, sast atsiseda skubiai prispyrus, ir vos ne pagalys siknoj biggrin.gif doh.gif
Borzika
QUOTE(mamuke68 @ 2009 11 26, 22:42)
palaikiau šepetį tame dezinf. skystyje - visus šerius jis nuėdė - liko plikas, kaip Černobylio ežiukas lotuliukas.gif

Užuojauta "ežiukui" rolleyes.gif
Ne vienerius metus pilu Ajax'ą user posted image - nė vienas "ežiukas" nenupliko.
*caffe macchiato*
O i tastoveli kur sepetys stovi visada ipylu dezenfekuojancio skyscio per pus su vandeniu mirksiukas.gif o sepeti reiktu keisti, nes jis juk ne visam gyvenimui perkamas, kad ir kokiam skysty jis mirktu, vis tiek nebus svarus rolleyes.gif
wai2te_m
QUOTE(Vonios Fane @ 2009 12 09, 12:28)
Bedos ir mano namie su tuo sepeciu, vyriska puse pamakaluoja ir palieka su visom "razinkom" blink.gif Tai stovelyje kur guli sepetys ipylu wc dezinf. valiklio, o pati sepeti ikisu i unitazo ta skyle biggrin.gif , ir dar uzpilu ant jo to skyscio, tipo valosi, poto pabruzinu, issivalo tpsakant. Vienzo visa schema valymo. O buna pamirstu, kad palieku toj skylej, ir eina kas nors atlikt visu reikalu, sast atsiseda skubiai prispyrus, ir vos ne pagalys  siknoj biggrin.gif  doh.gif
*

Tas geras biggrin.gif o mes ant klozeto uzdeje "kvapa", bet nelabai man jis. O del sepecio, tai ir as palieku uzmerkta, kai valau
September_Lady
Man tai butiniausias daiktas tulike blink.gif vyrai pas mane sikniai "kieti" blink.gif blink.gif blink.gif
O sepecio sauso nelaikau, ipilu to pacio skyscio, su kurio klozeta valau, pvz Harpic, o mama visada pila Ace baliklio smile.gif
DO&RU
irgi laikom vos ne amzinai pamerkta tarp valikliu-balikliu visokiu, nors atrodo nedaug ir kainuoja jis ale vistiek kazkaip nera jau taip daznai keiciamas daiktas kaip noretusi doh.gif
mazute_eglute
QUOTE(Bretane @ 2006 01 03, 14:21)
Laikau švarų, nieko nepilu smile.gif
*

As taip pat nepilu , nuleidziant vandeni pkisi po juo ir nusiplauna
Sankvl
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 25, 15:08)
Man tai butiniausias daiktas tulike  blink.gif vyrai pas mane sikniai "kieti"  blink.gif  blink.gif  blink.gif
O sepecio sauso nelaikau, ipilu to pacio skyscio, su kurio klozeta valau, pvz Harpic, o mama visada pila Ace baliklio  smile.gif
*

O nuo Harpic ar Ace nera nemalonaus kvapo visoje patalpoje? Nes as Ace kvapo negaliu pakest, Harpic man ir smirda
Jolirta
Anekdotu skyrelis smile.gif
Man ir atrodo,kad palikus ace ir pan. Smirdetu namai. As tai praplaunu po tekanciu wc vandeniu. Ir indeli kartais su soda praplaunu.
Azazella
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 13, 08:21)
Anekdotu skyrelis smile.gif
Man ir atrodo,kad palikus ace ir pan. Smirdetu namai. As tai praplaunu po tekanciu wc vandeniu. Ir indeli kartais su soda praplaunu.
*

Pas mus uzdaram kibirelyje tas sepetys gyvena, as pilu baliklio arba siap kokio valiklio tipo harpic, tikrai nesmirda vonioje chemija.
Šilta
O pas mus tokio daikto iš vis nėra.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.