Maniskiiiui tuoj 3m.o naktiniai zindymai nepasikeite iki siol.reik n kartu.
QUOTE(-zuvedra- @ 2011 01 05, 15:39) Jeigu tau tai netrukdo ir netruksta miegelio, tai tada viskas gerai, bet jei jautiesi pavargusi ir noretum naktimis ramiai issimiegoti, tai reikia imtis priemoniu ir keleta naktu pavargti atsisakant duoti papuka. Mano mazoji buvo pusantru metuku, kai nusprendziau nebemaitinti nakti, tai pirma nakti labai klyke negavusi papuko, antra irgi dar prase, bet paverke trumpai ir uzmigo susitaikiusi su padetimi, po to dar pora naktu prabusadavo, bet uztekdavo pasakyt "apsikabinam ir miegam", tai ji taip ir padarydavo, o po kokios savaites jau ismiegodavo iki ryto
Ir as pasidalinsiu savo patirtim sia tema. Dabar maziukui 13 men, ir jau savaite, kaip nakti kartu nemiegam ir pienuko negauna. Jis labai prisirises, per dienas valgydavo po 5 ir daugiau kartu, naktimis istisai prakabodavo. Tai pradejom nuo to, kad pries miega maziukui pradejom ruosti kefyriuko su fruktoze i puoduka su snapeliu. Ir mygdydavo tik tetis. Po keliu savaiciu nutarem, kad laikas ir nakti pradet miegot. As jau dirbau, jau pavargus buvau nuo nesibaigiancio naktinio zindymo, o ir maziuko kazkaip gaila pasidare. Ir jam reikia pailseti ir jo skrandukui. Tai pora naktu pamiegojo su mociute, toliau jau tetis stojo "i tarnyba"
Žindžiau labai ilgai, tačiau pagrinde dienomis, naktinis žindymas baigėsi maždaug 8 mėn., pažindydavau prieš miegą ir vėliau tik ryte atsibudus. Kaip tai pavyko, o gi labai paprastai, nes maniškė miegaliukė
skaitau ir situaciju yra panasiu...mano panelei 1.2 men ji valgo mp pagal poreiki(daznai).nakti isikimba i papa ir gali sakyti taip miega, nes jei paleidzia tai gal val gal ilgiau...na bet vel nubunda ir vel papas...darosi sunku, erzina nuolatinis kybojimas...aisku jei neduociau kruties, galbut uzmigdyciau supdama ant raku, tik klausimas ar ilgam...ji nemoka uzmigti pati, turiu arba supti arba duoti kruti. norisi kad butu kuo geriau, o gaunasi kaip visada. mastau jau nutraukti maitinima, bet kai ji tokia papinuke tai neissivaizduoju. soskes niema nuo gimimo, buteliuko
[quote=mamyte renata,2012 02 02, 21:34]
skaitau ir situaciju yra panasiu...mano panelei 1.2 men ji valgo mp pagal poreiki(daznai).nakti isikimba i papa ir gali sakyti taip miega, nes jei paleidzia tai gal val gal ilgiau...na bet vel nubunda ir vel papas...darosi sunku, erzina nuolatinis kybojimas...aisku jei neduociau kruties, galbut uzmigdyciau supdama ant raku, tik klausimas ar ilgam...ji nemoka uzmigti pati, turiu arba supti arba duoti kruti. norisi kad butu kuo geriau, o gaunasi kaip visada. mastau jau nutraukti maitinima, bet kai ji tokia papinuke tai neissivaizduoju. soskes niema nuo gimimo, buteliuko taip pat. kokiu budu ja uzmigdyti nakti be kruties? nes man regis ji ne tik valgyt nori, kiek nemoka uzmigti nubudusi? QUOTE(chi @ 2011 01 20, 21:14) Ir as pasidalinsiu savo patirtim sia tema. Dabar maziukui 13 men, ir jau savaite, kaip nakti kartu nemiegam ir pienuko negauna. Jis labai prisirises, per dienas valgydavo po 5 ir daugiau kartu, naktimis istisai prakabodavo. Tai pradejom nuo to, kad pries miega maziukui pradejom ruosti kefyriuko su fruktoze i puoduka su snapeliu. Ir mygdydavo tik tetis. Po keliu savaiciu nutarem, kad laikas ir nakti pradet miegot. As jau dirbau, jau pavargus buvau nuo nesibaigiancio naktinio zindymo, o ir maziuko kazkaip gaila pasidare. Ir jam reikia pailseti ir jo skrandukui. Tai pora naktu pamiegojo su mociute, toliau jau tetis stojo "i tarnyba"
O as nemaitinu MP bet is buteliuko misineliu, maniskiui 1,5men ir valgo du kartus per nakti...jei neduodu pieno rekia baisiausiai...arbatos netinka, vandens irgi negeria...kazkoks kosmaras, kada baigsis tie naktiniai valgymai???
QUOTE(Samsunge @ 2012 02 26, 14:15) O as nemaitinu MP bet is buteliuko misineliu, maniskiui 1,5men ir valgo du kartus per nakti...jei neduodu pieno rekia baisiausiai...arbatos netinka, vandens irgi negeria...kazkoks kosmaras, kada baigsis tie naktiniai valgymai??? Na, jei vaikuciui tik 1,5 men, tai naktiniai valgymai baigsis dar labai negreit. Kantrybes, mamyte
Na ir as pasidalinsiu savo patirtimi. Maniske nuo pat gimimo naktimis valgydavo kas 1,5-2 val. Jei kokia nakti pasitaikydavo 3-4 val. intervalas tai prilygdavo stebuklui. Dabar jai 13 men, tai nutariau po truputi nutraukti naktinius valgymus. Viso to proceso labai bijojau, nes jei nakti prabudus mazoji negaudavo papulio tai budavo didziausios isterijos ir mano maikuciu draskymai, kol pati susirasdavo kur pavalgyti. Taigi sugalvojau nakti miegoti su golfu
P.S. Visas tas naktis as miegodavau su golfu QUOTE(medlina @ 2012 03 12, 15:49) Na ir as pasidalinsiu savo patirtimi. Maniske nuo pat gimimo naktimis valgydavo kas 1,5-2 val. Jei kokia nakti pasitaikydavo 3-4 val. intervalas tai prilygdavo stebuklui. Dabar jai 13 men, tai nutariau po truputi nutraukti naktinius valgymus. Viso to proceso labai bijojau, nes jei nakti prabudus mazoji negaudavo papulio tai budavo didziausios isterijos ir mano maikuciu draskymai, kol pati susirasdavo kur pavalgyti. Taigi sugalvojau nakti miegoti su golfu P.S. Visas tas naktis as miegodavau su golfu O kaip šauniai jums
Maniškis nuo pat gimimo keliasi naktimis kas 1,5-2 val. Šiandien jam 1,6 m. Jau dvi savaites naktį neduodu MP, reakcijos įvairios: nemiega nuo 0,5 iki 4 val., tuo metu būna verkimai, isterijos, tada žiūrim filmukus, skaitom, seku pasakas, skaičiuoju. Dabar tendencija tokia, kad po vakarinio užmigimo prabunda po 1-1,5 val. - tai būna sunkiausias prabudimas, kai nesiduoda nei ignorui, nei užkalbėjimams. Po ilgo maišto ir draskymosi pagaliau nulūžta iki ryto 6-7 valandos. Tada jau duodu MP.
Šiuo nujunkymo nuo naktinio MP laikotarpiu padažnėjo dieniniai MP reikalavimai. Dabar galvoju, kad man jau gerokai anksčiau reikėjo nujunkyti, nes pvz., nebejaučiu jokio malonumo nei vakare maitindama, nei ryte, nei apskritai dieną, nes vaikas labai aktyviai reikalauja MP, o gal man taip atrodo, nes jaučiuosi tikrai labai išsekusi, nebenoriu dalintis savo kūnu. Dar dvi savaites stebėsiu situaciją, jei naktiniai maištai nesiliaus, nebemaitinsiu išvis.
Pasipasokosiu ir aš
Mano sūnelis naktimis nebežinda... Sąmoningai stengiausi jį atpratinti, nes tuo metu laukiausi. Buvau jau trečiam nėštumo trimestre ir maitinimas krūtimi tapo laaaabai nemalonus ir skausmingas. Naktį, žindant, pilnai išsibudindavau, paskui sunkiai užmigdavau... Dieną iškęsti buvo kur kas lengviau. Taigi, dar tik prasidėjus trečiam trimestrui ėmiau tiesiog trumpint maitinimo laiką. Per dvi savaites vaikas naktį ėmė žįsti po porą min. Tuomet ėmiau mažinti maitinimų skaičių. Pabudusiam vaikui siūliau vandenuko iš puoduko, apkabindavau, glostydavau, supdavau. Per kokį mėnesį su trupučiu, su tokiais pasižaidimais, vaikas atprato valgyt naktimis. Be isterijų, ašarų, kategoriškų NE, žodžiu - draugiškai Visas procesas truko apie du mėnesius. Bet atjunkymas nuo naktinio maitinimo vyko švelniai. Dabar sūnelis puikiai išmiega visą naktį. Šiuo metu dygstant dantukams jis vis jaučia poreikį miegodamas prisiglausti prie manęs arba palaikyti mane už rankos
Sveikos mamytės, jungiuosi ir aš
Mano mažiukui tuoj 1m.ir 3mėn....valgo MP ir naktį...dabar džiaugiuosi,kad savaime liko kokie 2-3 kartai,nes dar prieš gerą mėnesį tų kartų buvo laaaabai daug...jam irgi vėlai dantukai pradėjo dygti,tai dar jų daug pakeliui...gal dėl to tos naktys mūsų tokios neramios...bet viskas turi susitvarkyti!
QUOTE(swarcas @ 2012 03 25, 10:43) Mano mažiukui tuoj 1m.ir 3mėn....valgo MP ir naktį...dabar džiaugiuosi,kad savaime liko kokie 2-3 kartai,nes dar prieš gerą mėnesį tų kartų buvo laaaabai daug...jam irgi vėlai dantukai pradėjo dygti,tai dar jų daug pakeliui...gal dėl to tos naktys mūsų tokios neramios...bet viskas turi susitvarkyti! Tik klausimas kada QUOTE(saulespukis123 @ 2012 03 24, 22:17) Sveikos mamytės, jungiuosi ir aš Galiu "nuraminti" - valgys naktimis dar ilgai. Maniskiui 1.6 m., tai dar valgytu ir valgytu diena ir nakti, bet neseniai nutraukiau naktini maitinima, o jau savaite - ir dienini. Pastebimai tapo irzlesnis, buna daugiau isteriju, bet nusprendziau nebemaitinti, nes pati jau ant issekimo ribos. Dantys ne pati didziausia priezastis, juk jie dygsta ilgai, po to jie kris, dygs kiti, po to bus kitu problemu Maziukas dar jusu vaikiukas, as dar bent pratempciau iki pirmo gimtadienio, bet jus geriau zinote savo situacija, ir spresti jums. Jus dar ir miegate atskirai, o maniskis uzemes vyro vieta
na as daug ka bandziau, bet nuo valgymo nakti mano panele (1, 7 men.) taip ir neatprato. aisku drastisku priemoniu nesiemiau, nes jai tik ilgiau neduodu mp, ji tiesiog uzsiklykia ir tada isibudinam visi trys. bet isbandziau ir vandenelio davima ir guldyma prie vyro ir glostyma ....
o valgo labai ivairiai, buna, kad tik viena kart, o buna, kad ir 6 kartus. zodziu, jei miega ramiai, tai ir mp nelabai reikia, o jei kazka skauda ar siaip buna dirglesne tai be mp niekaip... as jau susitaikiau, manau, kad kitaip nebus kol nebaigs valgyt mp. QUOTE(Patricia Mode @ 2012 03 26, 11:18) Galiu "nuraminti" - valgys naktimis dar ilgai.Maziukas dar jusu vaikiukas, as dar bent pratempciau iki pirmo gimtadienio, bet jus geriau zinote savo situacija, ir spresti jums. Jus dar ir miegate atskirai, o maniskis uzemes vyro vieta o gal ir nea... As irgi esu uz maitinima MP bent iki metuku, jei tik yra pienelio ir turi galimybe |