Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip atpratinti vaiką nuo naktinio valgymo?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2
liusindaa
SVEIKOS MAMYTĖS , GAL GALIT KAS PADĖTI KAIP ATPRATINTI NUO NAKTINIO BESAIKIO KRŲTIES ŽINDIMO .
ritute311
4u.gif Labutis, as irgi galvoju,kaip ta savo mazulyte atpratinti nuo naktinio valgymo.Bandiau duoti arbatytes,vandenuko nepadejo g.gif .Tai dabar nusprendziau,kad turbut reikia palaukti kol paciai ateis laikas ir nustos pati 2.gif
liusindaa
Labutis , iki metų maitinau ir džiaugiausi o veliau pradėjau nerimauti kaip reikės nutraukti . Iš pat pradžių nepripažino tiūtės , miegojom kartu ir labai jautriai . Pirmus mėnesius maniau dantys o vėliau pradėjau bandyt kas ka pasakė , tai arbatėlės , mišinuko . migdyt atskirai ir visai neduot kitaip sakant klykinti .Deja nepadejo .
vavika
maniskiui sūneliui 1,7 men. ir vis dar sekmingai kelias nakti misnuko atsigerti. bandeme duoti arbatytes, bet nesekmingai.... toki triuksma uzkelia nakti, kad siaubas. nebezinau ka reikia daryti kad nebesikeltu valgyti. atrodo ir pamaitinu gan sociai vakare, o va prasau vis dar reikia to silto pienuko. g.gif
Bonapartas
Mano mažyliui jau šį mėnesį bus du metukai, bet irgi naktį reikia krūtinės. Bandžiau neduoti, tai naktį klykimas, isterija. Verkė iki kukčiojimo, jau atrodo pavargs užmigs, bet nieko panašaus, iki paryčių gali rėkti. Nors čia gal harakteris toks, nes jei ko nors reiklauja, tai rėks iki kol išgaus. Dabar pripratinau masažuoti, ir nors ranka pavargsta, bet stengiuosi užmigdyti masažuodama. Bet čia kaip pavyksta, nes jei nori pieno, tai tokius cirkus iškrečia. Eina į lovą, man rodo gulti, pagalvę pataiso ir visaip kaip meiliai kalba. Nu taip užburia jo tas mielas čiulbėjimas, kaip neduosi. O dieną galiu ir neduoti, jokių problemų. Ir taip jau mes priprate, kad mes tik su krūtimi užmiegame, jei reiks į darželį tai nežinau ar auklės užmigdytu, arba užmasažuotų. Jau turbūt reikia, kad savarankiškas būtų.
murce
Sveikos, jau 4 dienas nebeduodu MP visai.... net Mp skaudėdavo, kiek traukdavo, o to pienelio visai ten nedaug jau ax.gif
nuo dieninio valgymo atpratinau apie 10 mėn, o dabar jau ir nuo naktinio ..
Atpratinėjau pamažu, vis po mažiau kartų naktį duodama, bet, aišku, jei šalia miega, tai lb sunku, suka galvytę, rėkia .... bet ir lovytėje labai rėkė, isterijos, pasikūkčiojimai...sunku tai ištverti...bet po kokios savaitės ar dviejų aprimo... kai taip rėkia- uždegu šviesą, nusiramina ir žaidiam, nes išsibudina.... bet dabar taip neberėkia jau ax.gif
Pirmiausia atpratinau nuo vakarinio maitinimo, vėliau nuo naktinių po truputį.....nors jei tik šalia pasiguldau- tai labai rėkia, galvytę suka, žiojasi, ieško MP .... o man širdį skauda, kad neduodu...bet jei jau pasiryžau, tai viskas 4u.gif
naktį nieko negeria, neima buteliuko, soskiuko nečiulpiam..... bet dabar irgi pabunda naktį, pasupu lovytėje ir toliau miegam ax.gif
Kyvis
QUOTE(liusindaa @ 2010 03 18, 19:04)
SVEIKOS  MAMYTĖS , GAL GALIT KAS PADĖTI KAIP ATPRATINTI  NUO NAKTINIO  BESAIKIO KRŲTIES ŽINDIMO  .
*

Labai bijojau sito atpratinimo, bet kai suejo metai ir kelios dienos, nusprendziau panabdyti: atejo laikas miegoti, pasiguldziau salia (bet atsiguliau su rubais, kad nejaustu kvapo ir nesierzintu), mergina niurzgejo, lyg kazko ieskodama, bet savo didziai nuostabai glosciau glosciau ir uzglosciau biggrin.gif Pati negalejau tuom patiketi, kad viskas taip paprastai gavosi. Kita vakara viskas dar paprasciau, o po keleto dienu isvis nieko nebeisekojo pas mane, tai pradejau iskart kelt i kovyte miegeliui.
bonza
QUOTE(Kyvis @ 2010 04 05, 21:43)
Labai bijojau sito atpratinimo, bet kai suejo metai ir kelios dienos, nusprendziau panabdyti: atejo laikas miegoti, pasiguldziau salia (bet atsiguliau su rubais, kad nejaustu kvapo ir nesierzintu), mergina niurzgejo, lyg kazko ieskodama, bet savo didziai nuostabai glosciau glosciau ir uzglosciau  biggrin.gif Pati negalejau tuom patiketi, kad viskas taip paprastai gavosi. Kita vakara viskas dar paprasciau, o po keleto dienu isvis nieko nebeisekojo pas mane, tai pradejau iskart kelt i kovyte miegeliui.
*

metu??? as nuo pirmu dienu iskart lovytej migdau, ner jokiu problemu su atpratinimu... ir sistema iskart vaikas isikirto,kad maudynes-valgom-miegam. Ir valgyt keliasi 1 kart nakti, kaip laikrodis - trecia nakties 4u.gif
Nulika
QUOTE(bonza @ 2010 04 06, 13:02)
metu??? as nuo pirmu dienu iskart lovytej migdau, ner jokiu problemu su atpratinimu... ir sistema iskart vaikas isikirto,kad maudynes-valgom-miegam. Ir valgyt keliasi 1 kart nakti, kaip laikrodis - trecia nakties 4u.gif
*

pala pala, kiek jusu vaikuciui ? 3 men? ir ka sau galvojate sakyda,a "ner jokiu problemu?? blink.gif
naujagimiai pradeda prastai miegoti nuo 3 men. nuo 4.5.6 ir t.t.
jus dar sio periodo nematet, tai kokius patarimus galite duoti, net juokinga.. lotuliukas.gif
Kyvis
QUOTE(bonza @ 2010 04 06, 12:02)
*

Matyt neaiskiai issireiskiau rolleyes.gif Lovytej miega ir maniske nuo pirmu dienu, kitaip niekada ir nebuvo. Tik iki metu maitinau MP, tai naktiniam miegeliui uzmigdavo tik prie kruties, po to keldavau i lovyte. Del to ir sakau, kad bijojau, jog kitaip neuzmigs, reikalaus to ka visada gaudavo. Kai nusprendziau nebemaitint, nedrisau iskart kelt i lovyte uzmigimui, nes pamaniau, kad bus vaikui per didelis stresas uzmigt be mp ir dar isart lovytej. Taigi pirmiausia ismokom uzmigti be mp, o tada jau pradejom migdytis lovytej. Ir visas puikiai sekesi.
Papildyta:
Beje, kai pradejau nebemaitinti pries nakties miegeli, nustojo keltis ir mantimis.
murce
QUOTE(Kyvis @ 2010 04 06, 14:16)
Matyt neaiskiai issireiskiau  rolleyes.gif  Lovytej miega ir maniske nuo pirmu dienu, kitaip niekada ir nebuvo. Tik iki metu maitinau MP, tai naktiniam miegeliui uzmigdavo tik prie kruties, po to keldavau i lovyte. Del to ir sakau, kad bijojau, jog kitaip neuzmigs, reikalaus to ka visada gaudavo. Kai nusprendziau nebemaitint, nedrisau iskart kelt i lovyte uzmigimui, nes pamaniau, kad bus vaikui per didelis stresas uzmigt be mp ir dar isart lovytej. Taigi pirmiausia ismokom uzmigti be mp, o tada jau pradejom migdytis lovytej. Ir visas puikiai sekesi.
Papildyta:
Beje, kai pradejau nebemaitinti pries nakties miegeli, nustojo keltis ir mantimis.
*

Mes irgi buvom įpratę užmigti tik su MP, tai kai pradėjau atpratinti nuo Mp po kokį maitinimą, kai išpuldavao miegas, tai niekaip ir neužmigdavao...supom ant rankų, kol per sunku pasidarė, tada uždėjom linges ant lovytės ir žaidžiant įpratinau užmigti lovytėje be Mp burnytėj ax.gif
jurda
mums irgi problema su naktiniu valgymu. Valgo kas valandą, dvi val. Iš buteliuko negeria, net nemoka, sulčių nemėgsta..Kaip reiks atpratint? Dabar bus 11mėn. Kada išmiegos visą naktį? Jau pradeda vargint tas naktinėjimas tongue.gif
Aniox
mamytes patrkit,ka daryt jei ne tik nakti privalgo mp,bet ir anksti ryte po kelis kart atsikelia,tas labai vargina,rodos tik uzmiegu o ji vel iesko kruties.gal jau pienas nesotus,ar ka,nesuprantu verysad.gif keliasi 9val,bet iki to laiko,pradejus nuo kokios 6val kokius 3kart dar neprisisotina pakankamai doh.gif
Luttuke
QUOTE(jurda @ 2010 04 20, 12:05)
mums irgi problema su naktiniu valgymu. Valgo kas valandą, dvi val. Iš buteliuko negeria, net nemoka, sulčių nemėgsta..Kaip reiks atpratint? Dabar bus 11mėn. Kada išmiegos visą naktį? Jau pradeda vargint tas naktinėjimas tongue.gif
*

Pas mus situacija identiska. BAndant duoti vandens klykti ima, kad net stogas kilnojasi, arbata irgi netinka siaip tinka tik mp. Pora savaiciu bandeme atpratinti, bet neatprato, tai matyt dar anksti...
Natuke
QUOTE(Aniox @ 2010 04 22, 18:23)
mamytes patrkit,ka daryt jei ne tik nakti  privalgo mp,bet ir anksti ryte po kelis kart atsikelia,tas labai vargina,rodos tik uzmiegu o ji vel iesko kruties.gal jau pienas nesotus,ar ka,nesuprantu verysad.gif keliasi 9val,bet iki to laiko,pradejus nuo kokios 6val kokius 3kart dar neprisisotina pakankamai doh.gif
*

gal iš ryto jau nori valgyt tikro maisto?
Aniox
QUOTE(Natuke @ 2010 04 22, 20:17)
gal iš ryto jau nori valgyt tikro maisto?
*

na gal..bet ji pas mane megale,miega iki 9-10val,aisku kelis kart pavalgant papuko.bet jei kokia 7pazadinciau kosytes,jauciu zliumbimo butu,neissimegojus doh.gif
justmoon
QUOTE(Luttuke @ 2010 04 22, 20:00)
Pas mus situacija identiska. BAndant duoti vandens klykti ima, kad net stogas kilnojasi, arbata irgi netinka siaip tinka tik mp. Pora savaiciu bandeme atpratinti, bet neatprato, tai matyt dar anksti...
*

Ir pas mus tokia situacija buvo drinks_cheers.gif Bet mums kazkaip pavyko atpratinti ax.gif
Pas mus dukryte vakare pavalgo koses ir MP apie 21 val. ir po to keliasi nakti apie 4val., tai duodam arbateles atsigerti ir toliau miega, o jau MP duodu paryciais thumbup.gif Dabar truputeli sunkiau, nes dantukai ramybes neduoda doh.gif
Pas mus nustojo gerti nakti MP, kai pradejom is vakaro ka nors "stipresnio" duoti, kosyte su vaisiais tiko idealiai thumbup.gif
superEglius
ir as pasiskusiu.mano vaikui beveik pusantru metuku,pieno turiu labaaai daug,terorizuoja ir diena ir nakti,diena galeciau neduoti(tikiu) bet nakti jis ateina pas mane ir pakelia maike,kai pavalgo uzkloja biggrin.gif bet nemaitinti nakti neiseina kolkas.nors buvo si savaitgali su teciu pirma kart isvaziaves pas senelius i kita miesta,tai ir nereikejo to papo,miegojo kuo puikiausiai! o siandien gris ir jauciu vel bus viskas tas pats,naktiniai maitinimai.beje mano krutys tokios ispampusios dabar,skauda ir sunku,ir jei jis nepavalgys tai sprogsiu turbut.sako reikia neduoti ir perdegs tas pienas,bet kai sitoks svoris ir skausmas,tai ka daryti?patarkit prasau.. g.gif ax.gif
Wild Pearl
mano mergyte naktimis kelesi kol maitinau krutimi,kai tik nustojau maitinti pilnu tempu,baigesi ir naktiniai pabudimai thumbup.gif
luli
Mes taipat vis dar nakti valgom blush2.gif ,nezinau,kaip reiks atpratint,be MP niekaip neuzmiegam.
superEglius
QUOTE(0rchideja @ 2010 05 03, 16:57)
mano mergyte naktimis kelesi kol maitinau krutimi,kai tik nustojau maitinti pilnu tempu,baigesi ir naktiniai pabudimai  thumbup.gif
*

tai tame mano ir proplema ir klausimas-kaip atpratint nuo papo blink.gif nu niekaip nepaleidzia.ypac nakti doh.gif
Natuke
Manoji vyresne, bet taip pat nepaleidžia, bet man atrodo, ji dar per maža wub.gif
herbarija
xixixi lotuliukas.gif
paskaiciau ir juokas jama smile.gif
mamytes, vaikui nakti ne valgyt reik, o PAPO!!!!, manoji 2 metus ir 2 men naktim valge kaip zmogus, kas keisciausia- "kybojo ant to papo, nors ir pustuscio". istraukiu, nors jau miega- iskart niurzgia ir rekia:)
viskas baiges labai paprastai- pasigavau rotavirusa, ir gydytis iskeliavau savaitei i kita kambari. pareke 2 naktis, tevelio grieztumas viska sutvarke.
manau, vaikui paaiskint mama nelabai sugebes, cia reik vyriskos pagalbos smile.gif
dabar miega puikiai, jokiu valgymu, liko keltis tik sysiu nakti. tai jau 3.5 metus nebuvo nakties, kad ismiegociau nuo kokiu 22 iki 7- cia mano svajone smile.gif
lencia
As irgi susiduriau su ta problema.. Visur ieskau informacijos kaip atpratinti, bet nieko konkretaus nerandu. Taip ir neissimiegu visai naktimis. Taip jau noretusi ramybes, kad nebereikalautu pienuko po kelis kartus per nakti.. Nieko neiseina schmoll.gif verysad.gif
Clotilde
Maniskis irgi uzmiega dazniausiai po vakarinio pasigardziavimo MP, nakti keliasi kas 3-4 valandos. Bet nuo metu duodu jau ir arbatos, geria. Dabar jau ir salta geria. Bet va diena tai reikalauja tiesiog net viesose vietose doh.gif Tempia man viska is virsaus zemyn ir iesko biggrin.gif
Nezinau, mamos, kiek dar sitaip vargsime, bet paskui bus ka atsimint ax.gif
Tiesa, kazkur skaiciau, kad naktinis atsibudinejimas ir valgymas gali uztrukti iki 2.5-3 metu doh.gif
majke
O gal kas is tikruju zinote, kur galima butu rasti pasiskaityti informacijos apie naktinio zindymo uzraukima, negi ner kito kelio, kaip tik iki 3 metu temt, arba savaite klykint vaika iki pazaliavimo?
herbarija
QUOTE(majke @ 2010 06 02, 23:42)
O gal kas is tikruju zinote, kur galima butu rasti pasiskaityti informacijos apie naktinio zindymo uzraukima, negi ner kito kelio, kaip tik iki 3 metu temt, arba savaite klykint vaika iki pazaliavimo?
*

pasiskaitykit apie buteliuko kariesa, duodant nakti papa, ar gert, ir atsakymas ateis savaime doh.gif
manoji pareke 2 naktis, budama 2 metu. manes salia nebuvo smile.gif
jurda
Manau, kad naktinio valgymo galima atsisakyt tik mamai porą naktų išvykus kur nors ar mažylį išvežus
superEglius
toki varianta bandem.nepadejo.
bim-bam
maniskiui naktimis irgi dar reikia mp, ir uzmiegam tik su mp., bet kol aks dar neusku del to galvos, man jis toks maziukas dar atrodo wub.gif nakti keliasi 3-4 kartus, kai dantukai kankina daugiau. man klykdint vaika atpratinant nepriimtina, teks turbut laukt kol savaime ateis laikas, kada atpras... tik kazi kada tas laikas ateis hihihi.gif
egzotikaa
sveikos

dar visai nesenai mes irgi nakti papsindavomes ir papsindavomes karsta.gif bandziau ir vandenuka ir arbatele duoti ir nieko - neima schmoll.gif

as manau, ateina toks laikas, kai jie patys nenori ir reikia jo sulaukti, pastebeti ir tada atpranta. svarbu pataikyti ta akimirka biggrin.gif

ir mes buvome kelias jau pataike biggrin.gif ir vel atrade karsta.gif

dabar vel nakti nevalgome papulio. kartais arbatyte atsigeriame, bet daznai be jos apseiname. pastebiu, kad jei geria arbata tai tik is buteliuko avento su nr 1 biggrin.gif nes jei didedsne skylute netinka, nes bega, o jis nori matyt tik pasipapsinti. soskes neima schmoll.gif

dabar mp valgome tik pries mieguti ir ryte atsikele. dieninio atsisakeme be asaru wub.gif tikiuosi taip ir kitu atsisakysime, ateis savas laikas

svarbiausia mama turi buti rami. nes kai noredavau nutraukt dienini maitinima, tai labiau buvo aplinkiniu spaudiimas (tipo toks didelis ir pan.) bet nepavykdavo. tai nusiraminau ir tai atejo savaime, kaip rasiau. tai tik mamos ir vaiko reikalas, tik jie zino, kada pasiruose mp atsisakymui

herbarija

svarbiausia mama turi buti rami. nes kai noredavau nutraukt dienini maitinima, tai labiau buvo aplinkiniu spaudiimas (tipo toks didelis ir pan.) bet nepavykdavo. tai nusiraminau ir tai atejo savaime, kaip rasiau. tai tik mamos ir vaiko reikalas, tik jie zino, kada pasiruose mp atsisakymui
*

[/quote]

tikrai mamytes, kiekvienas vaikutis skirtingas. bet ziuriu, jus pergyvenat, jusu kleckiukam dar tik metukai mirksiukas.gif
kaip rasiau, as priejau liepto gala ir pradejau svarstyt, kaip cia atpratinus, kai manajai suejo 2 metukai tongue.gif
turit grazaus laiko thumbup.gif
egzotikaa
QUOTE(herbarija @ 2010 06 12, 16:33)

tikrai mamytes, kiekvienas vaikutis skirtingas. bet ziuriu, jus pergyvenat, jusu kleckiukam dar tik metukai  mirksiukas.gif
kaip rasiau, as priejau liepto gala ir pradejau svarstyt, kaip cia atpratinus, kai manajai suejo 2 metukai  tongue.gif
turit grazaus laiko  thumbup.gif
*

na as tikrai dar maitinciau..... bet pamastom apie antraji kleckiuka.... o mmm man dar nera schmoll.gif o be ju nebus ir nestuke.gif
herbarija
QUOTE(egzotikaa @ 2010 06 12, 23:30)
na as tikrai dar maitinciau..... bet pamastom apie antraji kleckiuka.... o mmm man dar nera  schmoll.gif o be ju nebus ir  nestuke.gif
*

oho, tai turit naturalia apsauga smile.gif
maitinkit ir nesisaugokit thumbup.gif
beje, apsauga dingsta ir galima pastot, neatsiradus mm, jei maitini didesne nei 4h pertrauka blush2.gif
jurda
Aš pati kaip ir pripratau prie to naktinio maitinimo, tik bijau, kad vaikeliui nebūtų vėliau vadinamasis ,,buteliuko kariesas". Nors ir ne iš buteliuko maitinamas, bet naktį nepatartina vyresniems vaikučiams valgyt ir iš krūties dėl dantukų
egzotikaa
QUOTE(majke @ 2010 06 02, 20:42)
*

doh.gif hihihi.gif

QUOTE(herbarija @ 2010 06 13, 10:18)
oho, tai turit naturalia apsauga smile.gif
maitinkit ir nesisaugokit  thumbup.gif
beje, apsauga dingsta ir galima pastot, neatsiradus mm, jei maitini didesne nei 4h pertrauka blush2.gif
*

biggrin.gif na be ovuliacijos manau nepastojama, o pastojama jei tau mmm nebuvo , maitini ir pastoji (na butu ivykus ovuliacija bet op wub.gif )ta as zinau

jau kaip rasiau maitinu tik vakare 22 val ir paryciais 5-6 val., bei ryte 8-9 vl. taip kad tarpai yra didesni nei 4 val. o ypac diena biggrin.gif o mmm visgi nera doh.gif bet jos ateis vistiek biggrin.gif

o vakarini maitinima noreciau dar pasilikti ilgeliau wub.gif wub.gif wub.gif
parytini i rytini reik nujamti. artimiausiu metu meginsime keltis ir virtsi kose, nes iki siol tingi mama blush2.gif lengviau mp atsigerti, po lova pasiridineti o tik tada eit koses virti blush2.gif

aisku, nuo musu pastovus dieninio ir naktinio papsinimosi dar menuo neprejo, taip kad ciklas tik tvarkosi manau ir tikiuosi netrukus sulauki atvaziuojant pusseseriu is Krasnojarsko biggrin.gif net paciai juokinga, kad as ju taip laukiu doh.gif doh.gif doh.gif kazkada tik dziaugiaus, kad ju nera ir nebus iga laika thumbup.gif
bim-bam
QUOTE(jurda @ 2010 06 13, 18:52)
Aš pati kaip ir pripratau prie to naktinio maitinimo, tik bijau, kad vaikeliui nebūtų vėliau vadinamasis ,,buteliuko kariesas". Nors ir ne iš buteliuko maitinamas, bet naktį nepatartina vyresniems vaikučiams valgyt ir iš krūties dėl dantukų
*

napamenu kur, bet skaiciau, jog tas vadinamasis buteliuko kariesas labiau tinka misineli geriantiems vaikams arba sultis ir pan. o MP savaime turi kazkokiuu medziagu, kurios neleidzia gest dantukams g.gif
Čeruti
QUOTE(jurda @ 2010 06 10, 12:35)
Manau, kad naktinio valgymo galima atsisakyt tik mamai porą naktų išvykus kur nors ar mažylį išvežus
*

Niekur nevažiavau ir vaiko niekam neatidaviau. Dukros naktimis nebemaitinau nuo 11 men. Nors ji man sunkiai augo, budavo labai nerami,ant papo po 2-3 val prakabedavo, naktimis irgi budavo kas valanda kilnodavosi. Bet apie 6 men. pradejo po truputi i normalu vaika virsti 4u.gif , o kai suejo 8 men. teko man i darba grižti. Sutariau kad iki metu vaiko nepilnai darbo dienai. Kai manes nebudavo ateidavo mama pabuti su mažyle,bet naktimis tai ant manes ir toliau kabodavo. Labai vargindavo tie naktiniai maitinimai,pradejau sočiau vakariene duoti,užmiegant dar MP gaudavo, o kai nakti prabusdavo kišdavau čiulptuka, ant ranku panešiodavau. O jei tas nepadedavo eidavom prie žaislu žaisti biggrin.gif fool.gif Mažoji barškina barškučius, o aš šalia ant grindu snaudžiu lotuliukas.gif Mama sake visai durna ant manes, bet dukryte kažkaip gan greit nustojo naktimis valgyt prašyti, nors prabudinejo ir ant autopiloto i musu lova dar iki 4 metu atšliauždavo doh.gif
Žiuresiu kaip su suneliu seksis 4u.gif
egzotikaa
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 14, 02:15)
napamenu kur, bet skaiciau, jog tas vadinamasis buteliuko kariesas labiau tinka misineli geriantiems vaikams arba sultis ir pan. o MP savaime turi kazkokiuu medziagu, kurios neleidzia gest dantukams  g.gif
*

as irgi tokios nuomones mirksiukas.gif blush2.gif 4u.gif
Raideles
Čia apie dantukus, žindymą ir priežiūrą verčiau ir ILCA žurnalo "The Journal of Human Lactation" http://www.zindymas.lt/node/16
egzotikaa
QUOTE(Raideles @ 2010 06 14, 11:23)
Čia apie dantukus, žindymą ir priežiūrą verčiau ir ILCA žurnalo "The Journal of Human Lactation" http://www.zindymas.lt/node/16
*

aciu uz info 4u.gif galiu sau ramiai maitinti pries miegeli wub.gif
alinute5
iūriu daug mamyčių turiu tokių pačių rūpestėlių ax.gif manasis vyrukas jau 1,7 m, bet ir cis dar kelias naktį papuko, ačiū dievui, jau tik 2-3 k g.gif nes sausio gale gulėjom ligoninėj, tai po jos naktim kildavo kas 1,5-2 val doh.gif Nu tikrai kiek vargindavo, bet vis galvoji, kad vaikui geriau, nu ir gal netruks tai visą gyvenimą bigsmile.gif na mano bėdelė dar ir ta, kad pienelio reikia prieš dienos miegelį, tai kaip čia bus daržely, net nežinau, reik kažkaip nutraukt dieninį maitinimą, bet ir - kaip kitoms mamytėms, nesinori klykint, nes įtariu, užtruktų rėkimas ilgam cool.gif tai vis bandau atsispirt kai kurių spaudimui kad tokį dičkį maitinu vis dar, ir laukiu, gal vyrukas pats nuspręs, kad jau laikas thumbup.gif
sėkmės ir stiprybės kitoms mamytėms, nesnieko nėra geriau už pienuką (ir už mamos papuką) thumbup.gif
bim-bam
QUOTE(alinute5 @ 2010 06 15, 19:26)
iūriu daug mamyčių turiu tokių pačių rūpestėlių  ax.gif manasis vyrukas jau 1,7 m, bet ir cis dar kelias naktį papuko, ačiū dievui, jau tik 2-3 k  g.gif nes sausio gale gulėjom ligoninėj, tai po jos naktim kildavo kas 1,5-2 val  doh.gif Nu tikrai kiek vargindavo, bet vis galvoji, kad vaikui geriau, nu ir gal netruks tai visą gyvenimą  bigsmile.gif na mano bėdelė dar ir ta, kad pienelio reikia prieš dienos miegelį, tai kaip čia bus daržely, net nežinau, reik kažkaip nutraukt dieninį maitinimą, bet ir - kaip kitoms mamytėms, nesinori klykint, nes įtariu, užtruktų rėkimas ilgam  cool.gif tai vis bandau atsispirt kai kurių spaudimui kad tokį dičkį maitinu vis dar, ir laukiu, gal vyrukas pats nuspręs, kad jau laikas  thumbup.gif
sėkmės ir stiprybės kitoms mamytėms, nesnieko nėra geriau už pienuką (ir už mamos papuką)  thumbup.gif
*

maniskis irgi uzmiega dienos miegeliui su MP.

egzotikaa
QUOTE(bim-bam @ 2010 06 15, 20:37)
maniskis irgi uzmiega dienos miegeliui su MP.
*

PAS MUS buvo situacija ta pati, tai visada mieguciui eidavome i lauka, ir jis uzmigdavo vezamas vezime thumbup.gif taip po savaiteles namie uzmiega be papuko, salia mamos, nepraso mp. O vakare praso biggrin.gif tiksriausiai kai noresiu atpratinti nuo vakarinio niamu niamu, teks eiti irgi i lauka lotuliukas.gif
alinute5
QUOTE(egzotikaa @ 2010 06 16, 14:59)
PAS MUS buvo situacija ta pati, tai visada mieguciui eidavome i lauka, ir jis uzmigdavo vezamas vezime thumbup.gif taip po savaiteles namie uzmiega be papuko, salia mamos, nepraso mp. O vakare praso  biggrin.gif tiksriausiai kai noresiu atpratinti nuo vakarinio niamu niamu, teks eiti irgi i lauka lotuliukas.gif
*

idėja gera thumbup.gif bet manasis jau lauke nebemiega - laukas jam jau tapo žaidimų ir pasivaikščiojimų vieta biggrin.gif na, nebent suveiktų vėžinimas automobiliu, tik gal jau tada pigiau pienelio pakišt, ,jei vaikui tiek iki laimės tereikia lotuliukas.gif manasis dar miegui ir žinduko reikalauja, tai dabar vis pamąstau, ką geriau pirma atimt - žinduką ar papuką, nes viską iš karto būtų per didelė trauma biggrin.gif nors vieną paguodą reiktų pailkt ax.gif
krisliuke
Mano saulytei 10 mėn, bet užsukau į šią temą pasiskaitinėti, kaip atpratinti nuo naktinio valgymo. Maniškė keliasi kas 1,5-3 h, ir taip nuo gimimo, tai jaučiu, kad aš jau pavargau... Jei bent dieną rami būtų, gal kitaip viskas atrodytų... Bet matau, kad mano dar maža, palyginus su kitais vaikučiais, kurie dažnai naktį keliasi wub.gif
eglieska
o ar galima butu 6 men kudiki atpratinti nuo naktinio zindimo? diena zindyciau toliau... ax.gif o gal dar per anksti ir jam priklauso keltis valgyti nakti? dabar keliasi 2-4 kartus...
Iriska
QUOTE(eglieska @ 2010 07 29, 14:24)
o ar galima butu 6 men kudiki atpratinti nuo naktinio zindimo? diena zindyciau toliau... ax.gif  o gal dar per anksti ir jam priklauso keltis valgyti nakti? dabar keliasi 2-4 kartus...
*

Aisku, kad priklauso. Ir nepamirskit, kad pienas reguliuojasi nakti, todel jeigu nebus naktinio maitinimo, gali ,kad ir diena dings pienas. Beje dar dantukai prasides, tai vaikas dazniau nakti gali keltis.

As gal nuo 8men nebeduodu vakare pries miega MP. Bet kurio atveju jis niekad neuzmigdavo prie kruties. Atvirksciai, vaikas nori miego- duodi kruti- miego nebenori, tik dukti. PASIKRAUNA biggrin.gif

O dabar kai dantukus jau beveik visus turim, tai ir miegam jau normaliai. MP apie 23val (kai pati einu miegoti) ir jau apie 7 ryto. Ir viskas rolleyes.gif
jurda
QUOTE(krisliuke @ 2010 07 25, 16:25)
Mano saulytei 10 mėn, bet užsukau į šią temą pasiskaitinėti, kaip atpratinti nuo naktinio valgymo. Maniškė keliasi kas 1,5-3 h, ir taip nuo gimimo, tai jaučiu, kad aš jau pavargau... Jei bent dieną rami būtų, gal kitaip viskas atrodytų... Bet matau, kad mano dar maža, palyginus su kitais vaikučiais, kurie dažnai naktį keliasi wub.gif
*

Maniškiui jau greit 14mėn, bet dar naktį valgo MP, o prieš rytą tai kas 1-1,5val. ax.gif
superEglius
laba diena mamytes.skundziausi as cia anksciau,o dabar atejau papasakoti kokia pas mus situacija.
Mano berniukui metai ir 8menesiai,tai jau kaip ir didelis smile.gif treciadieni atiduodam i lopseli net.tai sugalvojom su vyru akcija,kad nakvociau nenamie kelias naktis. tai maziukas atsibusdamas aisku ieskojo papo,ir net pas teti po maike blush2.gif ,na bet tetis pasupuojo ir ikalbejo miegot toliau.o as grizus po nakties nebeduodu jau pieneliu,sakau -nera,baigesi,ir nukreipiu demesi su kuo nors.o uzmiegam dabar taip.sakau -tu atsigulk,o as tau rankyte duosiu.taip po mazdaug 40min uzmiega bevartdamas savo lovyteje.mano vaikiukas jau aisku daugiau suvokia nei mazesni leliukai,tai eina ikalbet po kurio laiko.manau dar kokia savaite tokio gyvenimo ir bus tvarka.aisku dar ir darzelis turetu pataisyt viska.
o del bendros info nuo saves galiu pasakyti,kad ilgai maitint nera blogai,ir jei jums tai nelabai trukdo,tegul jusu vaikelis geria pienuka.sveikesnis bus,artimesnis bus.
sekmes mamytes!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.