QUOTE(alisa1 @ 2009 03 14, 20:39)
naudojam Johnson's šampūną praktiškai nuo gimimo.Mums tinka,patinka ir kol kas keisti neplanuojam. Papasakokit,kuo gi nepatiko Johnson's ?
Mes taip pat naudojam nuo gimimo si sampuna ir esam patenkinti
Mes nuo pat gimimo irgi naudojame tik Avent produkcija,nes nuo johnos irgi buvo mus isbere
Mes naudojam Johnson, bet is tikruju su asarom tas sampunas,turiu omeny,kad grauzia akytes-todel galvos plovimas pats nemaloniausias uzsiemimas
QUOTE(milkshake @ 2009 03 16, 16:50) Mes naudojam Johnson, bet is tikruju su asarom tas sampunas,turiu omeny,kad grauzia akytes-todel galvos plovimas pats nemaloniausias uzsiemimas Nuo gimimo naudoju Sebamed produkcija.. ir sampuna, ir aliejuka, ir duso zele, muila, serveteles, vazelina ir visus kremukus
Mes visi naudojam Neutral.Nei kvapu,nei dazu jokiu nera sudetyje
Tik gime naudojau lietuviska muiliuka skirta maziesiems. Paskui perejom prie Johnson's muiliuko. O dabar naudojame Johnson's sampuna ir duso zele viename, levandu kvapo
Galvytė plaunu su tuo pačiu muiliuku, kur ir kūnelį
Mes naudojam Shauma vaikiska
Mes johnsons sampuna, vonios putas, kremuka odelei patepti po maudyniu... nuo pat gimimo patiko tai ir nekeiciam
labai geros priemones yra WELEDA firmos, naturalios be konservantu, parabenu ir pan.
mes naudojame sampuna vaikams oriflaimo firmos nu jis negrauzia akyciu
katik isbandem margaritos braskyte vaiku plaukuciams, visai man patiko
Mes naudojam johnsons sampuna.
mes nuo gimimo naudojom avent prausiklį galvytei ir kūneliui, daug malonesnis man jis už sebamed, bet maloniausias neseniai atrastas weleda baby su medetkom atrodo. malonus, ir noriu tikėti, kad gal su mažiau sintetinių priedų.
Mes irgi bandem johnsons baby linija, bet visai nepatiko, nei sampunas, ne duso zele, nei aliejukas, niekas.. Dabar naudojam NEUTRAL duso zele ir sampuna. Esu patnekinta. Jis be jokiu priedu ir t.t., nealergizuoja.. Mums jis patinka
Naudojom AVENT 2in1 sampunas ir kuno prausiklis, labai geras! Dabar nusipirkom Hipp 2in1. Patenkinti
labas rytas,
naudojome MARGARITOS braskytes sampuna - patiko, dabar naudojame KOSMELITOS ramuneliu, negrauzia akyciu - sis labiau patinka. JOHNSONS - nepatiko, gerai plaujuciu neisplauna.
Baby Sebamed viena is geriausiu priemoniu
Mes iki siol naudojom FARMASI baby care,bet kazko man nebepatinka.Galvytes oda pasidare sausa.Galvoju koki pakeist
Mes nuo gimimo naudojame Leonor Greyl firmos putas. Jos ir kunui ir plaukiukams.
Mes kaip pradejome su Hipp taip ir naudojame iki siol
Mes naudojam HIPP šampūną ir WELEDA muiliuką.
mes sampunu dar nenaudojame, o tik vaikiskus muiliukus
Kuneli plaunu su vaikisku muiliuku,o plaukucius - su ,,Margaritos" sampunu vaikams.
mes Avent sampuna
mes babycoccole is naturaliu medziagu
Mamytes,ar skaitiet,kad jonsons sampune yra medziagu sukelianciu viezi?
Schauma kids mums tinka, ir plaukučiai švelnūs, ir nesusiriebaluoja, kvepia maloniai, o Margaritos lietuviškas braškė iš vis netiko, ir plaukučiai šiaudinai lieka, ir greit susiriebaluoja
Mes su Margarita plaunames, man apskritai si kosmetika patinka ir sau perkuosi
jonsans
Naudoju vaikiska lietuviska ir labai liuks.
Naudojam lietuviska ringuvos TINDI su ramunelemis vaiku sampuna.Labai naturaliai kvepia,plaukuciai blizga,tikrai nebogas.
Mes naudojam lietuviska produkcija ir visa seim esam labai patenkinti
maniskiui naudoju neutral sampuna, jis alergiskas yra tei sunku buvo atrinkti o sis tikrai geras
naudojam johnson
mes naudojam rusiska pradukcija ir irgi esam patenkinti
pirkom HiPP sampuna
![]() dabar naudojam little me organics produkcija ir patenkintos ![]() ![]()
naudojom visada jonhson bet kad pasiskaiciau kad atsiliepimai nekoki
Mes nors ir neesam alergiski bet naudojam Neutral sampuna ir labai patekinti, tik kad jis bekvapis, tai kartais norisi kazko kito
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 16, 01:53) Norėčiau pasiteirauti mamyčių, kokį šampūną renkatės savo vaikučiams? Mano mažylio plaukučiai plonyčiai, dažnai riebaluojasi... Pastebėjau, kad anksčiau juos trinkti reikėdavo rečiau... Gal šampūnas kaltas? Iki dabar naudojomės Johnson's baby, bet kuo toliau, tuo labiau jis man nepatinka... Prastai išplauna, sunkiai skalaujasi... Pasidalykite savąja patirtimi nuo gimimo naudojam sebamed priemones bent jau mums vaistinej sake, kad tie visi Johnson's baby ir pan labiau komerciniai, o sebamed -medicininis. tai kazkaip pastaraji ir naudojam
Mes siuo metu plaunam galvyte su lietuvisku sampunu tindi
Sebamed. Nors jau pabodo, ale toks skalsus, tad labai ilgai tarnauja
mes bubchen plaunam. mum
mes naudojame Johnson`s baby sampuna
mes naudojam Neutral nuo gimimo, tinka ir patinka, kolkas kitų ir nemėginom.
Neutral.
|