Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikučio plaukų priežiūra
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
Ilcia
Norėčiau pasiteirauti mamyčių, kokį šampūną renkatės savo vaikučiams? 4u.gif
Mano mažylio plaukučiai plonyčiai, dažnai riebaluojasi... Pastebėjau, kad anksčiau juos trinkti reikėdavo rečiau... Gal šampūnas kaltas? Iki dabar naudojomės Johnson's baby, bet kuo toliau, tuo labiau jis man nepatinka... Prastai išplauna, sunkiai skalaujasi... Pasidalykite savąja patirtimi smile.gif
paulapaula
man johnsons produkcija isvis nepatinka,jau nuo senai,dukra nuo ju aliejuko taip buvo isbere doh.gif ,todel dabar jau nuo gimimo sunaus naudoju avent sampuna-prausikli,man labai skaniai kvepia,gerai isplauna,ir tikrai visai negrauzia akyciu,man jis labai patinka thumbup.gif
Sin City
Esu naudojusi dauguma vaikisku sampunu, didelio skirtumo tarp ju nejauciau schmoll.gif Dabar dazniausiai plaunu galvyte su savo L'occitane sampunu, plaukuciai blizga, svelnus ir glotnus buna, nuo vaikisku sampunu tai zymus skirtumas rolleyes.gif
neringagin
Mes naudojam Neutral arba Bubchen šampūniukus. Abu patinka. Neutral be jokio kvapo, o Bubchen kvepia.
balock
Baby Sebamed, ir galvai ir kunui, neblogas 4u.gif .
ramu
as taip pat naudoju sebamed vaikiska sampuna ir muila kunui. man labai patinka.
Gitka
QUOTE(balock @ 2009 02 16, 10:26)
*

drinks_cheers.gif mes taip pat nuo gimimo naudojam, mums tinka rolleyes.gif
giedre g
mes viska naudom is "oriflame"kosmetikos serijos vaikam. nuo pat gimimo i esam patenkinti thumbup.gif
user posted image
user posted image
olivija1981
mes tai naudojam johnsosns baby nu nieko geras
Spicyy
mes irgi Sebamed, bet va dabar uzsisakem per interneta chicco sampunu, tai paziuresim kaip mums jis patiks smile.gif
ciuke
Mes naudojam HIPP nuo pirmuju savaiciu, esam labai patenkinti smile.gif
-->BLOOONDINKA<--
QUOTE(balock @ 2009 02 16, 11:26)
*

drinks_cheers.gif mes butentjuos naudojam, o Johnson's baby pats blogiausias variantas (bent mums, riebalindavosi plaukai, plius pleiskanos atsirasdavo nuo Johnson's baby)
mylimuke
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 16, 01:53)
Norėčiau pasiteirauti mamyčių, kokį šampūną renkatės savo vaikučiams?  4u.gif
Mano mažylio plaukučiai plonyčiai, dažnai riebaluojasi... Pastebėjau, kad anksčiau juos trinkti reikėdavo rečiau... Gal šampūnas kaltas? Iki dabar naudojomės Johnson's baby, bet kuo toliau, tuo labiau jis man nepatinka... Prastai išplauna, sunkiai skalaujasi... Pasidalykite savąja patirtimi  smile.gif
*

Kuo vaikutis didesnis, tuo daugiau prakaituoja, riebaluojasi, susitepa. Tai natūralu. Rinkitės iš Sebamed, Eucerin produkcijos. Kad nesiveltų plaukučiai, po maudynių mes naudojam nenuplaunamą Rasos balzamą su šilko baltymais, užtenka kelių lašiukų.
Ilcia
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 17, 00:48)
Kuo vaikutis didesnis, tuo daugiau prakaituoja, riebaluojasi, susitepa. Tai natūralu. Rinkitės iš Sebamed, Eucerin produkcijos. Kad nesiveltų plaukučiai, po maudynių mes naudojam nenuplaunamą Rasos balzamą su šilko baltymais, užtenka kelių lašiukų.
*

Mylimuke, aciuks.gif.
Kiek žinau, Sebamed ir Eucerin prekiaujama vaistinėse... Ten ir apsilankysiu. O mums po maudynių nėra kam veltis - mamytė trumpai nukirpo biggrin.gif
Raile
QUOTE(neringagin @ 2009 02 16, 09:54)
Mes naudojam Neutral arba Bubchen šampūniukus. Abu patinka. Neutral be jokio kvapo, o Bubchen kvepia.
*

Bubchen naudojam mirksiukas.gif , jau baigiam, tai pirksim gal Avent g.gif
LinaJ.
QUOTE(olivija1981 @ 2009 02 16, 21:28)
mes tai naudojam johnsosns baby nu nieko geras
*

Mes irgi sita naudojam - puikiai tinka mirksiukas.gif
benyte
Mes nuo gimimo naudojam Chicco 0m+ thumbup.gif . Labai svelnus kvapas wub.gif , gerai isplauna, plaukuciai buna svelnus, ilgai nesiriebaluoja. O naudojant si sampuna nuo gimimo neturejom jokiu pleiskaneliu, jokios kudikiu pleiskanu luobeles bigsmile.gif . Pazistu net 5 mamas, kurios naudoja si sampuna savo maziukams ir yra labai patenkintos thumbup.gif . Kartais ir savo dickiui su juo isplaunu rolleyes.gif .
olesyte
As irgi nezinau koki cia nupirkau sampuna, pasibaige musu, turejom toki neutralu nuo gimimo. O balzamo dar nenaudojam, jauciu ir nelabi iseitu, ir taip tragedija buna galva isplauti verysad.gif
Daina
Mes naudojam tokį šampūną
user posted image
Lotta*
Mes naudojam lietuviska "TINDI' su kvieciais. Yra dar su ramunelem, bet sis skaniau kvepia. Kol kas dar nenusivylem mirksiukas.gif
gajane
Dukrytei plaukučius plaunu su Loreal, Levandų šampūnu, o kūnelį, su kūdikiams skirta prausimosi želė, iš vaistinės pirkta.
smelita
naudojam johnson su levandom
Ingulyte
Nuo gimimo naudojam Seba med sampuna. Kol buteliukas nepasibaige kito neperkam. Kazkaip nei veliasi nei riebaluojasi tie plaukuciai.
sima72
Mes naudojam jonsons,veliasi plaukuciai,jauciu reik keisti doh.gif
vijuna
QUOTE(sima72 @ 2009 02 22, 22:14)
*

Ir mes naudojam jonsons, bet musu plaukuciai dar trumpi, tai nera kam veltis. O kolkas atrodo, kad jis mums tinka ax.gif
Ilcia
Na va, pakeičiau Johnson's į Sebamed (Children's shampoo). Esu labai patenkinta... biggrin.gif Net trinkti plaukučius malonu: švelnus kvapas, silpnai putoja (vadinasi, chemijos mažiau pridėta), puikiai išsiskalauja. Po maudymosi plaukučiai žvilga, lengvai iššukuojami. Žodžiu, kol kas - thumbup.gif
l1nuska
dukrytei plaukus dabar plaunu su dovanotu huggies sampunu, ten ir duso zele, bet jis man nelabai patinka. anksciau naudojom avent sampunas, tai juo buvau labai patenkinta, plaukuciai tokie svelnuciai budava. tai kai bagsim naudoti huggies, jauciu grisim prie avent.
Zuji
Mes irgi naudojom Sebamed, dabar internetu uzsisakem pakeitimui chicco, ziuresim, ar mums cia tiks, patiks tas sampuniukas mirksiukas.gif
Rinoja
o mes jonsons baby,tai negaliu skustis,man jis kolkas thumbup.gif
doviliuke
Dabar naudojam jonson, neblogas esu girdejus kad nemazai chemijos jame g.gif , naudojom sebamed irgi neblogas, ir kiek zinau tai jis is naturalesniu medziagu ax.gif
Juodkrantė
Seniau naudojau visam kūnui skirtą Avent, o dabar naudojam irgi visam kūnui tinkantį muilą be muilo Uriage lyg tai smile.gif
<"PuMa">
mes naudojom irgi sebamed,dabar naudojam jonsons ir vienas ir kitas patiko ir tiko ax.gif
sonkatux
QUOTE(sima72 @ 2009 02 22, 22:14)
*

mums ir nuo jo veliasi verysad.gif isplaunu plaukus ir 2 dienas vaiksto kaip ciucela smile.gif
gievka
Naudojam AVENT sampuna... 4u.gif Na kolkas jokiu nusiskundimu neturim thumbup.gif
Beautiful Life
QUOTE(benyte @ 2009 02 17, 13:55)
Mes nuo gimimo naudojam Chicco 0m+ thumbup.gif . Labai svelnus kvapas wub.gif , gerai isplauna, plaukuciai buna svelnus, ilgai nesiriebaluoja. O naudojant si sampuna nuo gimimo neturejom jokiu pleiskaneliu, jokios kudikiu pleiskanu luobeles bigsmile.gif . Pazistu net 5 mamas, kurios naudoja si sampuna savo maziukams ir yra labai patenkintos thumbup.gif . Kartais ir savo dickiui su juo isplaunu rolleyes.gif .
*

Mes irgi nuo gimimo Chicco naudojam, tikrai geras sampunas, bet luobelio vis tiek truputuka buvo.
<"PuMa">
kai buvo pleiskaneliu luobelis tai pries maudynes jonsons aliejuku istepiau ir palaikiau 5min. paskui issukava ir isploviau galvyte ir niekada paskui neturejom jokiu pleiskanyciu ax.gif
smiltupe
Mes naudojam AVENT.Turiu nupirkus jonsons,kelis kart išploviau,nepatinko jis man schmoll.gif
ryyd
Jonsons nepatiko, visai nieko sebamed ir himalaya.
rloreta
Mums jau 1,3 m , ir mes nuo gimimo naidojam AVENT> jis tinka ir galvytei plauti ,ir kuneliui. Nu mums jis supperinis thumbup.gif thumbup.gif , labai skaniai kvepia , negrauzia akyciu,plaukuciai svelnuciai lieka. Bent kol kas nezadam i nieka kita keisti 4u.gif . Be to, jo ilgam uztenka ( prausiames 2 kart i savaite - nesam murziukai biggrin.gif ) mirksiukas.gif
deima15
Mes taip pat naudojam nuo gimimo tik sampuniuka Avent. thumbup.gif
Bandem ir Jonson sampuniuka, tiko tik tas, kuris buvo pirktas Anglijoje, kuri pirkomLietuvoje, teko ismest, nes atrode, kad visisaki kitas sampunas, nei naudojom pries tai(pirkta Anglijoje).
sjurgute
o mes nuo gimino naudojam lietuvišką Tindi muiliuką ir lietuvišką Tindi šampūną - mums jis tinka ir patinka. Kartais mes pačios, mamos, persistengiame su tais šampūnais ir prausikliais - aš laikausi nuomonės - kuo mažiau tuo sveikiau rolleyes.gif
Šypsenėlė24
Mes naudojam Chiko
*Ilgakojė*
Mes naudojam Jonsons ir jis mums geras 4u.gif Nesuprantu kuo jis nepatiko kitoms mamoms? g.gif
alinata
aha man irgi idomu kodel kitoms mamoms nepatiko Johnsons baby sampunai? mums jis super tinka ir patinka thumbup.gif ir plaukuciai tokie svelnuciai, blizga, nesivelia thumbup.gif
Rhealife
Mes Weleda ir tik Weleda thumbup.gif Ir sampuna ir dusho zele ir dantu pasta ir muiliukas nuo gimimo.

Kadangi tai yra kol kas vienintele naturali priemone kuria radau vaikams. Kitose yra visokiu negeru medziagu kaip parabenai, konservantai ir pan.
Cia kitos mamos idomiai sneka, svarbu plaukuciai butu purus. Man rods svarbiau sveikas vaikas, kad kuo maziau chemikalu i vaiko organizma papultu.. mirksiukas.gif
Eliuk@s
QUOTE(renateled @ 2009 03 10, 14:52)
Mes naudojam Jonsons ir jis mums geras 4u.gif
*

Mes irgi naudojam jinsons thumbup.gif
Cukraus pudra
dabar plaukučius plaunam chicco šampūnu
Magonija
Mes naudojam Johnsons ir mums labai geras thumbup.gif
alisa1
naudojam Johnson's šampūną praktiškai nuo gimimo.Mums tinka,patinka ir kol kas keisti neplanuojam. Papasakokit,kuo gi nepatiko Johnson's ?
Aneri
QUOTE(deima15 @ 2009 03 10, 00:18)
Mes taip pat naudojam nuo gimimo tik sampuniuka Avent. thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.