Norėčiau pasiteirauti mamyčių, kokį šampūną renkatės savo vaikučiams? Mano mažylio plaukučiai plonyčiai, dažnai riebaluojasi... Pastebėjau, kad anksčiau juos trinkti reikėdavo rečiau... Gal šampūnas kaltas? Iki dabar naudojomės Johnson's baby, bet kuo toliau, tuo labiau jis man nepatinka... Prastai išplauna, sunkiai skalaujasi... Pasidalykite savąja patirtimi
paulapaula
2009 02 16, 02:44
man johnsons produkcija isvis nepatinka,jau nuo senai,dukra nuo ju aliejuko taip buvo isbere  ,todel dabar jau nuo gimimo sunaus naudoju avent sampuna-prausikli,man labai skaniai kvepia,gerai isplauna,ir tikrai visai negrauzia akyciu,man jis labai patinka
Sin City
2009 02 16, 08:35
Esu naudojusi dauguma vaikisku sampunu, didelio skirtumo tarp ju nejauciau  Dabar dazniausiai plaunu galvyte su savo L'occitane sampunu, plaukuciai blizga, svelnus ir glotnus buna, nuo vaikisku sampunu tai zymus skirtumas
neringagin
2009 02 16, 08:54
Mes naudojam Neutral arba Bubchen šampūniukus. Abu patinka. Neutral be jokio kvapo, o Bubchen kvepia.
Baby Sebamed, ir galvai ir kunui, neblogas  .
as taip pat naudoju sebamed vaikiska sampuna ir muila kunui. man labai patinka.
QUOTE(balock @ 2009 02 16, 10:26) Baby Sebamed, ir galvai ir kunui, neblogas  .  mes taip pat nuo gimimo naudojam, mums tinka
giedre g
2009 02 16, 18:30
olivija1981
2009 02 16, 19:28
mes tai naudojam johnsosns baby nu nieko geras
mes irgi Sebamed, bet va dabar uzsisakem per interneta chicco sampunu, tai paziuresim kaip mums jis patiks
Mes naudojam HIPP nuo pirmuju savaiciu, esam labai patenkinti
-->BLOOONDINKA<--
2009 02 16, 22:40
QUOTE(balock @ 2009 02 16, 11:26) Baby Sebamed, ir galvai ir kunui, neblogas  .  mes butentjuos naudojam, o Johnson's baby pats blogiausias variantas (bent mums, riebalindavosi plaukai, plius pleiskanos atsirasdavo nuo Johnson's baby)
mylimuke
2009 02 16, 23:48
QUOTE(Ilcia @ 2009 02 16, 01:53) Norėčiau pasiteirauti mamyčių, kokį šampūną renkatės savo vaikučiams? Mano mažylio plaukučiai plonyčiai, dažnai riebaluojasi... Pastebėjau, kad anksčiau juos trinkti reikėdavo rečiau... Gal šampūnas kaltas? Iki dabar naudojomės Johnson's baby, bet kuo toliau, tuo labiau jis man nepatinka... Prastai išplauna, sunkiai skalaujasi... Pasidalykite savąja patirtimi  Kuo vaikutis didesnis, tuo daugiau prakaituoja, riebaluojasi, susitepa. Tai natūralu. Rinkitės iš Sebamed, Eucerin produkcijos. Kad nesiveltų plaukučiai, po maudynių mes naudojam nenuplaunamą Rasos balzamą su šilko baltymais, užtenka kelių lašiukų.
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 17, 00:48) Kuo vaikutis didesnis, tuo daugiau prakaituoja, riebaluojasi, susitepa. Tai natūralu. Rinkitės iš Sebamed, Eucerin produkcijos. Kad nesiveltų plaukučiai, po maudynių mes naudojam nenuplaunamą Rasos balzamą su šilko baltymais, užtenka kelių lašiukų. Mylimuke,  . Kiek žinau, Sebamed ir Eucerin prekiaujama vaistinėse... Ten ir apsilankysiu. O mums po maudynių nėra kam veltis - mamytė trumpai nukirpo
QUOTE(neringagin @ 2009 02 16, 09:54) Mes naudojam Neutral arba Bubchen šampūniukus. Abu patinka. Neutral be jokio kvapo, o Bubchen kvepia. Bubchen naudojam  , jau baigiam, tai pirksim gal Avent
QUOTE(olivija1981 @ 2009 02 16, 21:28) mes tai naudojam johnsosns baby nu nieko geras Mes irgi sita naudojam - puikiai tinka
Mes nuo gimimo naudojam Chicco 0m+  . Labai svelnus kvapas  , gerai isplauna, plaukuciai buna svelnus, ilgai nesiriebaluoja. O naudojant si sampuna nuo gimimo neturejom jokiu pleiskaneliu, jokios kudikiu pleiskanu luobeles  . Pazistu net 5 mamas, kurios naudoja si sampuna savo maziukams ir yra labai patenkintos  . Kartais ir savo dickiui su juo isplaunu  .
olesyte
2009 02 17, 14:59
As irgi nezinau koki cia nupirkau sampuna, pasibaige musu, turejom toki neutralu nuo gimimo. O balzamo dar nenaudojam, jauciu ir nelabi iseitu, ir taip tragedija buna galva isplauti
Mes naudojam tokį šampūną
Mes naudojam lietuviska "TINDI' su kvieciais. Yra dar su ramunelem, bet sis skaniau kvepia. Kol kas dar nenusivylem
Dukrytei plaukučius plaunu su Loreal, Levandų šampūnu, o kūnelį, su kūdikiams skirta prausimosi želė, iš vaistinės pirkta.
smelita
2009 02 18, 12:21
naudojam johnson su levandom
Ingulyte
2009 02 22, 18:55
Nuo gimimo naudojam Seba med sampuna. Kol buteliukas nepasibaige kito neperkam. Kazkaip nei veliasi nei riebaluojasi tie plaukuciai.
Mes naudojam jonsons,veliasi plaukuciai,jauciu reik keisti
QUOTE(sima72 @ 2009 02 22, 22:14) Mes naudojam jonsons,veliasi plaukuciai,jauciu reik keisti  Ir mes naudojam jonsons, bet musu plaukuciai dar trumpi, tai nera kam veltis. O kolkas atrodo, kad jis mums tinka
Na va, pakeičiau Johnson's į Sebamed (Children's shampoo). Esu labai patenkinta...  Net trinkti plaukučius malonu: švelnus kvapas, silpnai putoja (vadinasi, chemijos mažiau pridėta), puikiai išsiskalauja. Po maudymosi plaukučiai žvilga, lengvai iššukuojami. Žodžiu, kol kas -
l1nuska
2009 02 26, 20:40
dukrytei plaukus dabar plaunu su dovanotu huggies sampunu, ten ir duso zele, bet jis man nelabai patinka. anksciau naudojom avent sampunas, tai juo buvau labai patenkinta, plaukuciai tokie svelnuciai budava. tai kai bagsim naudoti huggies, jauciu grisim prie avent.
Mes irgi naudojom Sebamed, dabar internetu uzsisakem pakeitimui chicco, ziuresim, ar mums cia tiks, patiks tas sampuniukas
o mes jonsons baby,tai negaliu skustis,man jis kolkas
doviliuke
2009 03 04, 15:58
Dabar naudojam jonson, neblogas esu girdejus kad nemazai chemijos jame  , naudojom sebamed irgi neblogas, ir kiek zinau tai jis is naturalesniu medziagu
Juodkrantė
2009 03 04, 16:24
Seniau naudojau visam kūnui skirtą Avent, o dabar naudojam irgi visam kūnui tinkantį muilą be muilo Uriage lyg tai
<"PuMa">
2009 03 04, 16:47
mes naudojom irgi sebamed,dabar naudojam jonsons ir vienas ir kitas patiko ir tiko
sonkatux
2009 03 04, 22:39
QUOTE(sima72 @ 2009 02 22, 22:14) Mes naudojam jonsons,veliasi plaukuciai,jauciu reik keisti  mums ir nuo jo veliasi  isplaunu plaukus ir 2 dienas vaiksto kaip ciucela
Naudojam AVENT sampuna...  Na kolkas jokiu nusiskundimu neturim
Beautiful Life
2009 03 05, 09:25
QUOTE(benyte @ 2009 02 17, 13:55) Mes nuo gimimo naudojam Chicco 0m+  . Labai svelnus kvapas  , gerai isplauna, plaukuciai buna svelnus, ilgai nesiriebaluoja. O naudojant si sampuna nuo gimimo neturejom jokiu pleiskaneliu, jokios kudikiu pleiskanu luobeles  . Pazistu net 5 mamas, kurios naudoja si sampuna savo maziukams ir yra labai patenkintos  . Kartais ir savo dickiui su juo isplaunu  . Mes irgi nuo gimimo Chicco naudojam, tikrai geras sampunas, bet luobelio vis tiek truputuka buvo.
<"PuMa">
2009 03 05, 14:16
kai buvo pleiskaneliu luobelis tai pries maudynes jonsons aliejuku istepiau ir palaikiau 5min. paskui issukava ir isploviau galvyte ir niekada paskui neturejom jokiu pleiskanyciu
smiltupe
2009 03 05, 15:48
Mes naudojam AVENT.Turiu nupirkus jonsons,kelis kart išploviau,nepatinko jis man
Jonsons nepatiko, visai nieko sebamed ir himalaya.
rloreta
2009 03 09, 16:39
Mums jau 1,3 m , ir mes nuo gimimo naidojam AVENT> jis tinka ir galvytei plauti ,ir kuneliui. Nu mums jis supperinis  , labai skaniai kvepia , negrauzia akyciu,plaukuciai svelnuciai lieka. Bent kol kas nezadam i nieka kita keisti  . Be to, jo ilgam uztenka ( prausiames 2 kart i savaite - nesam murziukai  )
deima15
2009 03 10, 00:18
Mes taip pat naudojam nuo gimimo tik sampuniuka Avent. Bandem ir Jonson sampuniuka, tiko tik tas, kuris buvo pirktas Anglijoje, kuri pirkomLietuvoje, teko ismest, nes atrode, kad visisaki kitas sampunas, nei naudojom pries tai(pirkta Anglijoje).
sjurgute
2009 03 10, 10:59
o mes nuo gimino naudojam lietuvišką Tindi muiliuką ir lietuvišką Tindi šampūną - mums jis tinka ir patinka. Kartais mes pačios, mamos, persistengiame su tais šampūnais ir prausikliais - aš laikausi nuomonės - kuo mažiau tuo sveikiau
Šypsenėlė24
2009 03 10, 13:27
Mes naudojam Chiko
*Ilgakojė*
2009 03 10, 13:52
Mes naudojam Jonsons ir jis mums geras  Nesuprantu kuo jis nepatiko kitoms mamoms?
alinata
2009 03 10, 14:20
aha man irgi idomu kodel kitoms mamoms nepatiko Johnsons baby sampunai? mums jis super tinka ir patinka  ir plaukuciai tokie svelnuciai, blizga, nesivelia
Rhealife
2009 03 10, 15:55
Mes Weleda ir tik Weleda  Ir sampuna ir dusho zele ir dantu pasta ir muiliukas nuo gimimo. Kadangi tai yra kol kas vienintele naturali priemone kuria radau vaikams. Kitose yra visokiu negeru medziagu kaip parabenai, konservantai ir pan. Cia kitos mamos idomiai sneka, svarbu plaukuciai butu purus. Man rods svarbiau sveikas vaikas, kad kuo maziau chemikalu i vaiko organizma papultu..
Eliuk@s
2009 03 10, 16:41
QUOTE(renateled @ 2009 03 10, 14:52) Mes naudojam Jonsons ir jis mums geras Mes irgi naudojam jinsons
Cukraus pudra
2009 03 10, 20:22
dabar plaukučius plaunam chicco šampūnu
Magonija
2009 03 14, 16:02
Mes naudojam Johnsons ir mums labai geras
naudojam Johnson's šampūną praktiškai nuo gimimo.Mums tinka,patinka ir kol kas keisti neplanuojam. Papasakokit,kuo gi nepatiko Johnson's ?
QUOTE(deima15 @ 2009 03 10, 00:18) Mes taip pat naudojam nuo gimimo tik sampuniuka Avent.
|
|