Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Logopedė ir masažistė Mažeikiuose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
VIGILIUKAS
sveikutes
gal kuri zinot Mazeikiuose kokia masaziste vaikuciu? Ir kokia Logopede? 4u.gif
Buciau Labai dekinga uz bet kokia info 4u.gif Griztam i lt,tai noreciau susitart del konsultaciju ax.gif
Cukraus pudra
QUOTE(vigilijaB @ 2009 02 24, 12:32)
sveikutes
gal kuri zinot Mazeikiuose kokia masaziste vaikuciu? Ir kokia Logopede?  4u.gif
Buciau Labai dekinga uz bet kokia info 4u.gif Griztam i lt,tai noreciau susitart del konsultaciju ax.gif
*

aš manau, kad nueikit pas neurologę, o ji jum paskirs ir masažiuką ir logopedę jei reiks. žinoma jei ilgesniam laikui grįšit
Svajūnė
QUOTE(vigilijaB @ 2009 02 24, 12:32)
sveikutes
gal kuri zinot Mazeikiuose kokia masaziste vaikuciu? Ir kokia Logopede?  4u.gif
*

Nors ne į temą, ale man visai patiko logopedė, kuri dirba ligoninėje. gaila jos pavardės nepamenu, bet ji dirba antram aukšte ligoninės, berods 237 kab. Mes lankėmės su siuntimu, tai mokėt nereikėjo. Siuntimus išrašydavo pediatrė. Jei be siuntimo, tai reiktų mokėti.
VIGILIUKAS
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 02 27, 20:23)

aš manau, kad nueikit pas neurologę, o ji jum paskirs ir masažiuką ir logopedę jei reiks. žinoma jei ilgesniam laikui grįšit

*

ax.gif mes buvom pas Roviene vasara privacioj konsultacijoj,ir ji siule mums pasirodyt logopedei bei masazistui profilaktikai,bet tada laiko nebebuvo mums ir tiksliau Roviene mums nedave jokiu pavardziu ar telefonu blush2.gif (eiles juk visur nors ir privaciai noretum vest) O dabar kadangi zinau kada griztam,tai noriu is anksto susisiekt tiesiogiai ir susitart del priejimo pas logopede ir masaziste ax.gif maniau,gal cia mamytes kurios nors zino kokia logopede ar masaziste unsure.gif taip mes laiko 'sutaupytume',nereiktu laukti eiles grizus blush2.gif

QUOTE(Svajūnė @ 2009 02 27, 20:37)
Nors ne į temą, ale man visai patiko logopedė, kuri dirba ligoninėje. gaila jos pavardės nepamenu, bet ji dirba antram aukšte ligoninės, berods 237 kab. Mes lankėmės su siuntimu, tai mokėt nereikėjo. Siuntimus išrašydavo pediatrė. Jei be siuntimo, tai reiktų mokėti.
*

4u.gif aciukas uz info Tau.
*Zavinga1*
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 02 27, 22:23)

*

ji mums paskyre ir likom labai patenkinti tiek logopede tiek masaziste smile.gif
Glimer
QUOTE(*Zavinga1* @ 2009 03 02, 13:30)
ji mums paskyre ir likom labai patenkinti tiek logopede tiek masaziste smile.gif
*

sveiki, mums taip pat israse siuntima pas mazasite, bet jokiu duomenu nedave-pagal Roviene iseina, kad yra mazeikiuose tik viena masaziste? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.