gal kuri zinot Mazeikiuose kokia masaziste vaikuciu? Ir kokia Logopede?
Buciau Labai dekinga uz bet kokia info
sveikutes
gal kuri zinot Mazeikiuose kokia masaziste vaikuciu? Ir kokia Logopede? Buciau Labai dekinga uz bet kokia info QUOTE(vigilijaB @ 2009 02 24, 12:32) sveikutes gal kuri zinot Mazeikiuose kokia masaziste vaikuciu? Ir kokia Logopede? Buciau Labai dekinga uz bet kokia info aš manau, kad nueikit pas neurologę, o ji jum paskirs ir masažiuką ir logopedę jei reiks. žinoma jei ilgesniam laikui grįšit QUOTE(vigilijaB @ 2009 02 24, 12:32) sveikutes gal kuri zinot Mazeikiuose kokia masaziste vaikuciu? Ir kokia Logopede? Buciau Labai dekinga uz bet kokia info Nors ne į temą, ale man visai patiko logopedė, kuri dirba ligoninėje. gaila jos pavardės nepamenu, bet ji dirba antram aukšte ligoninės, berods 237 kab. Mes lankėmės su siuntimu, tai mokėt nereikėjo. Siuntimus išrašydavo pediatrė. Jei be siuntimo, tai reiktų mokėti. QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 02 27, 20:23) aš manau, kad nueikit pas neurologę, o ji jum paskirs ir masažiuką ir logopedę jei reiks. žinoma jei ilgesniam laikui grįšit QUOTE(Svajūnė @ 2009 02 27, 20:37) Nors ne į temą, ale man visai patiko logopedė, kuri dirba ligoninėje. gaila jos pavardės nepamenu, bet ji dirba antram aukšte ligoninės, berods 237 kab. Mes lankėmės su siuntimu, tai mokėt nereikėjo. Siuntimus išrašydavo pediatrė. Jei be siuntimo, tai reiktų mokėti. |