Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nejaučiu judesiukų....
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
dkundelyte
sveikos mamytes, man 22 sav. ir nejauciu jokiu judesiuku.ar jums taip buvo?ka daryti?
-Alice-
ar ir ant šono atsigulusi, pilvą glostydama nieko nejauti?
*Clivia*
hmmm... gal pabandyk nueiti pas savo gydytoja? ji manau patikrins kas ir kaip. man judesiukai prasidejo nuo 16sav.bet gan ilga laika buvo neriaguliarus.
sexyMama
QUOTE(dkundelyte @ 2010 03 21, 12:40)
sveikos mamytes, man 22 sav. ir nejauciu jokiu judesiuku.ar jums taip buvo?ka daryti?
*

as irgi velai pajutau judesiuskus, 22-23 sav. 4u.gif bet jei nerimauji geriau pasirodyk gydytojai
Dizaster
As taip normaliai garantuotai pajutau tik 23 savaite. Iki tol nebuvau tikra ar tai judesiukai ar pilvo gurguliavimas. Dabar manau, kad vis tik pilvo gurguliavimas buvo smile.gif
Beje pilvelio glostymas ir kalbinimas man jokio efekto neduodavo - nuo to leliukas nepradedavo aktyviau judeti. Suaktyvinti judesius padedavo tik intenstyvus pilvuko masaziukas su aliejumi nuo striju - ir tai ji darydavau vakare, jau atsigulus i lova miegoti (daznai leliukai siuo metu aktyviausi buna).
js.
as irgi velai pajutau judesiukus.kartais dar padeda isgert stikline labai salto vandens
Jugita29
QUOTE(dkundelyte @ 2010 03 21, 15:40)
*

Nepanikuok, geriau nueik pasitikrinti. O tu visai nejauti, ar tiesiog jie dingo?
dkundelyte
o kokie buna pirmieji judesiukai? man lyg vis trumpam suskausta pilve keliom sekundem ir praeina,ar tai ydomu jo judesiukai?
Jugita29
QUOTE(dkundelyte @ 2010 03 21, 20:05)
o kokie buna pirmieji judesiukai? man lyg vis trumpam suskausta pilve keliom sekundem ir praeina,ar tai ydomu jo judesiukai?
*

man pirmieji judesiukai buvo virpejimai, plazdenimai, bet jokiu budu ne skausmingi, gal kitos kitaip ka gali paaiskint
pilkoji28
Pirmieji judesiukai neskausmingi visai buvo, gurgėt pradėjo nuo kokių 16 sav., o po to tokie silpni spyriai jautėsi kairiam šone. Geriau varyt pas ginę tokiu atveju pasiklausti, gal lelius labai mažas arba nusisukęs.
omsone
Kai as laukiausi pirmosios mergaites tai tu judesiuku aplamai nelabai jutau. Jausdavau tik paskutinius menesius jau pries gimdyma ir tai jie budavo labai silpni ir labai reti. Kai sako kad kitoms mamytems kai spiria tai suskausta, tai as jutau tai tik vos vos. Matomai labai mergaite rami buvo. Tad 22 sav. gali dar tu judesiuku ir nejausti. O gime mano mergyte tikrai labai sveika ir judri. Nezinau net kodel ji tame pilvukyje taip nesireiske smile.gif
Rrycka
sveikos mamytes, as laukiuosi dvynuku ir man jau 21 sav. nestuke.gif pirma judesiuka pajutau 18sav.(keistas jausmas) lotuliukas.gif labai laukiu kada sujudes vel biggrin.gif
-Alice-
QUOTE(omsone @ 2010 03 23, 11:12)
Kai as laukiausi pirmosios mergaites tai tu judesiuku aplamai nelabai jutau. Jausdavau tik paskutinius menesius jau pries gimdyma ir tai jie budavo labai silpni ir labai reti. Kai sako kad kitoms mamytems kai spiria tai suskausta, tai as jutau tai tik vos vos. Matomai labai mergaite rami buvo. Tad 22 sav. gali dar tu judesiuku ir nejausti. O gime mano mergyte tikrai labai sveika ir judri. Nezinau net kodel ji tame pilvukyje taip nesireiske  smile.gif
*

Mano mama 1983 m. laukdamasi brolio irgi taip pat jautėsi. Pilve jis labai silpnai judėdavo, tik kaip tu rašei - vos vos. Mama man sakė, kad, rodos, brolis tik su pirštukais jai pilvuką karts nuo karto pakutendavo. O būdavo, kad ir visą dieną nei ženklo, tai ne kartą mama yra bėgusi į ligoninę, kad kūdikio širdelės gydytojai paklausytų smile.gif Va taip kartais elgiasi leliukai 2.gif 2.gif
emely
As irgi velai pajutau, apie 20ta savaite, ir ilgai neisku buvo ar cia judesiai ar siaip pilvas dirba ax.gif Nejutau jokiu aprasytu plazdenimu ir jokiu drugeliu pilve, pasitaikydavo gana aiskus pavieniai "BUMBT" nestuke.gif
sandrijja1980
man tie plasdenimai buvo atsirade pries savaite,bet paskui dingo savaitikei,jau buvau issigandusi,vyrui sakau vakar vesk mane i ligonine,nebejauciu nieko,bet vyras sako pailsesi is po darbo savaites ir atsiras vel.ir tikra teisybe vakar vakare atsiguliau i lovyte,ir prasidejo jau ne tik plasdenimai,bet taip lyg kazkas is kiausinio belstu tuk tuk ,zemai apacioje,tikriausiai su kojytem spyre.be galo nuostabus jausmas.su pirmuoju tai is vis velai pajutau,gal 20 savaite,o sis biski ankstyvesnis.laukiu tos dienos kai spardys mane kas dien ir taip kad jausciau,tada tikrai rami busiu.pirmasis tai tikras nenuorama buvo.negailedavo manes nei nakti nei diena.bet tada zinojau kad viskas gerai.
omsone
Smagu kai vaikutis tikrai judrus ir jauciasi kad jis ten yra. Tai tikrai jautiesi, kad kazka nesioji savyje. Na mano pirmoji mergaite nesireiske visiskai, dabar tikiuosi antrasis bus judresnis nes labai noriu pajausti tuos stiprius judesiukus kaip visos raso, noriu ta pajausti. Dabar dar tik 15 savaite, tai nejauciu dar jokiu judesiuku,bet tikiuosi jau neuzilgo pajusti. smile.gif
sandrijja1980
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 14:10)
Smagu kai vaikutis tikrai judrus ir jauciasi kad jis ten yra. Tai tikrai jautiesi, kad kazka nesioji savyje. Na mano pirmoji mergaite nesireiske visiskai, dabar tikiuosi antrasis bus judresnis nes labai noriu pajausti tuos stiprius judesiukus kaip visos raso, noriu ta pajausti. Dabar dar tik 15 savaite, tai nejauciu dar jokiu judesiuku,bet tikiuosi jau neuzilgo pajusti.  smile.gif
*

tikrai pajusi ir greit.nieko nera nuostabiau uz ta krikzdenima. nestuke.gif beje kokia grazi jusu mergyte nuotraukyteje,tikra lelyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
omsone
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 11, 19:10)
tikrai pajusi ir greit.nieko nera nuostabiau uz ta krikzdenima. nestuke.gif beje kokia grazi jusu mergyte nuotraukyteje,tikra lelyte 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Aciu 4u.gif . Na tikiuosi labai kad sis maziukas bus judresnis, labai jau smagu tuos judesiukus jausti smile.gif
*Ingridska*
Labai baisu, kai nustoji judesiukus jausti nėštumo pabaigoje unsure.gif Mano kelioms draugėms taip buvo nutikę, ir pasekmės siaubingos. Tad manau nėštumo gale nustojus leliukui judėti reikia kuo greičiau lėkti į ligoninę
Wild Pearl
QUOTE(erika08 @ 2010 03 23, 14:46)
Mano mama 1983 m. laukdamasi brolio irgi taip pat jautėsi. Pilve jis labai silpnai judėdavo, tik kaip tu rašei - vos vos. Mama man sakė, kad, rodos, brolis tik su pirštukais jai pilvuką karts nuo karto pakutendavo. O būdavo, kad ir visą dieną nei ženklo, tai ne kartą mama yra bėgusi į ligoninę, kad kūdikio širdelės gydytojai paklausytų  smile.gif  Va taip kartais elgiasi leliukai  2.gif  2.gif
*

Na del judesiuku pradzios nereikia labai noreti stipriu spyriu ,ypac pacioje pradzioje.Vaikelis nera dar toks didelis kad pilvelis banguotu,bet jei kokie itarimai kyla geriausiu atveju butu aisku pasikonsultuoti su ginekologu,gal echoskopija padarytu,apramintu smile.gif siaip judesiukai nuo 20sav.turetu kasdien jaustis ,nesvarbu ar ramesni ar stipresni bet svarbiausia kad judetu ir jaustusi smile.gif jau nuo 30sav.rekomenduojama skaiciuoti judesiukus(kaip mano atveju teko skaiciuoti nes judesiukai budavo laaaaabai ramus,ir jAusdavau juos tik guledama ant nugaros tai stropiai kas ryta atsiguldavau ant nugaros,padedavau ranka ant pilvelio ir laukdavau wub.gif ir jei ta karta suskaiciuodavau 10 judesiuku per pusvalandi visa diena budavau rami rolleyes.gif )taip kad palaukite dar savaitele pastebekite pilveli ir ramiai pagulekite,dazniausiai kai susikaupi ir pajauti pirmuosius judesiukus smile.gif
vanesa9
man jau ipusejo 17 savaite, bet dar nejauciu judesiuku verysad.gif lb laukiu kada prades duotis tas mano mazylis ax.gif
Trixsė
jau ikopiam i 21sav,bet ir as dar nzn ar tai judesiukai,jauciu juos retai ir tik kokia savaitele,man tai desiniam sone,zemiau bambos lyg kas viduj sproginetu,bet manau kad tai jau maziukas bumsena g.gif
žemuogienė
QUOTE(vanesa9 @ 2010 05 11, 10:59)
man jau ipusejo 17 savaite, bet dar nejauciu judesiuku  verysad.gif  lb laukiu kada prades duotis tas mano mazylis  ax.gif
*

kantrybės smile.gif aš su pirmu nėštumu pajutau anksčiau negu su antru smile.gif nors būna atbulai. su antru pajutau tik 20 savaitę, taigi dar laiko yra smile.gif
vanesa9
QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 12, 13:54)
kantrybės smile.gif aš su pirmu nėštumu pajutau anksčiau negu su antru smile.gif nors būna atbulai. su antru pajutau tik 20 savaitę, taigi dar laiko yra smile.gif
*

tai ir laukiu laukiu, nieko jau nebelieka lotuliukas.gif bet manau jau daug nebereiks laukt blush2.gif
Ritula
QUOTE(dkundelyte @ 2010 03 21, 15:40)
*

As tai irgi velai, apie 21 savaite pajutau smile.gif
maskanyte
QUOTE(Ritula @ 2010 06 16, 14:26)
As tai irgi velai, apie 21 savaite pajutau smile.gif
*

Sveikute! nesijaudink pajusi 4u.gif as judesiukus pajutau 22sav.gale. Atrode kad pilvas gurguliuoja mirksiukas.gif
Vitalija01
Man irgi jau 22 sav. baigesi, bet visdar ne kartelio nespyre sad.gif gal del to, kad laukiuosi dvynuku, jie mazesni, tai daugiau laiko reikia kol prades spardyti smile.gif
sandrijja1980
QUOTE(Vitalija01 @ 2010 06 22, 20:49)
Man irgi jau 22 sav. baigesi, bet visdar ne kartelio nespyre sad.gif gal del to, kad laukiuosi dvynuku, jie mazesni, tai daugiau laiko reikia kol prades spardyti smile.gif
*

tikriausiai del sito.sveikinu del dvieju stebukleliu iskarto. 4u.gif beje kai prades spardyti,man su vienu jau sunku darosi,o tau su dviem teks spyriukus tverti. bigsmile.gif
mirrra
man dabar 20 sav. pradejua jausti kazka pries savaite.... smile.gif nebuvau tikra ar tai judesiukai, bet manau , kad taip, nes anksciau nieko tokio nejutau....judesiai tarsi koks plazdejimas , silpni dar ....bet labai smagu tai jausti....laukiu , kol jie sustipres smile.gif
PADRUZKE
Nu as judesiukus pradejau jausti irgi tik kokia 22 sav.Mums dabar jau 30 sav.bet judrumu pasigirti negaliu.Vis lakstau pas gydytojus,ir klausineju gal kas blogai bet nieko neranda,sakau gal tinginiuke.Kitoms padeda gulejimas ant sono,o man tik ant nugaros,atsigulus ant sono is vis nejudedavo,o jei dar ranka uzdesi, nutils kokiai valandai.Tad kiek suprantu,kiekvienai skirtingai. smile.gif
maskanyte
QUOTE(PADRUZKE @ 2010 09 10, 01:43)
Nu as judesiukus pradejau jausti irgi tik kokia 22 sav.Mums dabar jau 30 sav.bet judrumu pasigirti negaliu.Vis lakstau pas gydytojus,ir klausineju gal kas blogai bet nieko neranda,sakau gal tinginiuke.Kitoms padeda gulejimas ant sono,o man tik ant nugaros,atsigulus ant sono is vis nejudedavo,o jei dar ranka uzdesi, nutils kokiai valandai.Tad kiek suprantu,kiekvienai skirtingai. smile.gif
*

Gali buti kad tavo lelyte nejudruole. O tu pabandyk isgerti siltos arbateles ir suvalgyti ka saldaus,tada atsigult ant kairiojo sono,man tai padedavo thumbup.gif Nors mano zirniukas judedavo thumbup.gif
googa
Aš pirmuosius rimtus judesius pajutau 18 sav., po to jau jutau kasdien, o kai atrodydavo, kad mažoji per mažai juda, pažindavau blush2.gif
gizzmuke
sveikutes 4u.gif
judesiukus pajutau apie 16 savaite, dabar mums 27sav. ir judesiukai stipresni, bet buna kad keliata dienu be pertrauku vartosi o buna kad ir u diena po spyri tik duoda ax.gif matyt kiekvienai mamutei skirtingai 4u.gif
sannyte
man 20sav. ir as nieko nejauciu g.gif nuolat skauda kairy sona ir atrodo kad pilvelyje antra sirdele plaka,o gal man vaidenasi? keisti pojuciai... nestuke.gif
daukantiene123
Mielosios, kurios jau esat perzengusios 20 savaite ir nieko nejauciat-tik nesijaudinki! As irgi buvau prisiskaicius, kad jau visokie plazdenimai pasireiskia 18 savaite, tai as buvau isisgandusi siaubingai, kai nieko nejutau. Va dabar 25 savaite mums ipusejo ir pradejau jau ryskiai jausti vaika (net pilvas juda) tik praejusia savaite. Nekreipkit demesio i perskaityta literatura ir savaites- kiekviena pajaucia skirtinga savaite.
*zara*
Sveikos 4u.gif Man eina 18 savaite,ir manau kad truputeli jau pajutau toki burbuliavimas,na tikiuosi tai mano leliukas, o ne (zarnynas)zaidzia blush2.gif tai buna retai,bet jauciu,laukiu kada prades stipreti wub.gif
Auriuxe_
jei pirmas nestumas tai judesiukai prasideda kazkur 20 sav,na o jei nerimauji tai tiesiog pasirodyk gydytojai smile.gif
redzutia
Mums greit 26 savaites, judesius jutau tik 20aja savaite ... Ir dabar ju mazai jauciu, tik svelnius dunksenimus i pilva sad.gif Norisi pajusti stipresnius smugius wink.gif
Dramaqueen
Aš pirmus judesius pajutau apie 21 pirmą savaitę ir jie buvo visai kaip plazdėjimas. Nenorėkit, kad pradžioj,labai stirpiai duotųsi, nes juk sveria dar jie visai mažai, be to, juk maišiuke ir vandnens apsupti gyvena, tai dar nepajėgia stipriai. Užtai vėliau kai įsivažiuoja dunksėt, tai kartais norisi prie to plazdenimo sugrįžt biggrin.gif
Linušiukė
Su antru nėštumu tepajutau kažkur apie 21 savaitę,su pirmu anksčiau-17 savaičių smile.gif
dragostėja
pajutau apie 16 savaitę.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.