Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pipi max šuniukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Paja
Taigi, maniškės užsimanė minėto šuniuko. blink.gif Sakau, gal kas turit, tai pasidalinkit patirtim: ar verta, ar įdomu? Bijau, kad tai nebūtų dar vienas "baby born". biggrin.gif
Jau važiavau pirkti, bet pamačiusi niekaip negaliu apsispręsti. doh.gif
elve
Padovanojom mes ji krikšto dukrai, pirmąją dieną per patį gimtadienį visiems jis patiko smile.gif loja, geria labai juokingai ir sisioja, o ar patiks vaikams, man atrodo labai priklauso nuo pačių vaikų, mano mažiui bet koks žaislas įdomus 2dienas yahoo.gif
Voverė
Nepirkčiau, nes kaina neatitinka realybės..........už jį galėčiau mokėti maksimum 50 litų........na sumokėčiau daugiau, jei jis būtų valdomas radijo bangomis, o dabar......... schmoll.gif
O furbio kaina, tai iš viso pasityčiojimas...............parduotuvėje akcentuoja, netgi, kad vaikas "tipo" išmoks anglų kalbą doh.gif hihihi.gif .....už jį galėčiau duoti maximum 100 litų.
perlas
Tėvelis nupirko Kalėdinių dovanų Pipi Max'ą. Tai dar nežinau kaip patiks mažąjai. Nors dabar kliedi net, kaip jo nori. Kai reklamą mato, tai akių atitraukti negali ir sako "mano pipimaxas". Jei ne dovanų kuponas+suteikta nuolaida, tai ko gero nebūtų pirktas. Bet žinokit, kai parduotuvėje bandėme šį žaisliuką, tai visi ten buvę vaikiukai tiesiog apipuolę žiūrėjo ir tampė tėvų skvernus šaukdami "ir aš noriu". Movėm lauk su dovana, kol tėvai priekaištingais žvilgsniais nepribaigė. smile.gif
Paja
Va, šito aš ir norėjau, kad kas nors jį turėtų ir pasidalintų patyrimu. O ne pirkčiau ar nepirkčiau, nevertas kainos ir t.t. mirksiukas.gif
Būtinai parašyk po švenčių įspūdžius, nes pirktume jį vėliau (Kalėdų senis jau pasirūpino dovanom seniai ax.gif ). Čia tokia merginukių užgaidėlė, nors dabar jau norėtų dar ir Furby. blink.gif
migliux
Aš nepirkčiau vien dėl to, kad paskui balas teks šluostyti doh.gif
Parduotuvėje kur jis vaikščiojo pilna balų buvo blink.gif O dar tas garsas kai laka vandenį schmoll.gif
Mojo
O vis dėlto kiek tas stebuklas kainuoja?
Martyna
QUOTE(Mojo @ 2005 12 22, 15:14)
O vis dėlto kiek tas stebuklas kainuoja?
*

149 Lt. blink.gif
Anka
Maniškė irgi svaigsta dėl to pipi max'o verysad.gif Nevertas jis tos kainos mano akimis žiūrint...na bet vaikui kitaip atrodo. Aš bandau ją įtikint, kad gi turi tu gyvą šuniuką, kam tau tas zombis...bet ne, reik ir viskas, aišku nepirksiu aš jo, ką tik au
gintinis įprato namie nemyžiot, o dabar kažkoks pipius balas palikinės ph34r.gif
Nu jau ne schmoll.gif
Osva
Mes padovanojom brolio dukrai ta pipi..Kazkodel guli dabar kampe, brolis vis uzsimena kad jam gaila musu pinigu..Dabar galvoju, kad tikrai nevertejo, na bet negali zinoti vienam vaikui gali labai patikti, kitam ne..
tause
padovanojom dukrytei per gimtadieni, nezinau gal ir nevertas tu pinigu, bet smagus zaisliukas. 4u.gif zaidzia ne istisai, bet zaidzia, rupinasi. smile.gif
TerrorisTe69
mes irgi pirkom sita zaisliuka,tai galiu pasakyti,kad ner ka su juo veikti.na taip jis grazus ir mielas,bet lb kietas ir is tikruju nervina. kodel nervina? na prisiminkit koks jausmas,kai nuolatos ijungiamas zaisliukas,kuris groja ta pacia melodija.paskui net bloga buna nuo to garso,o jis cia visa laika loja ta pati. tikrai neverta.jau geriau koki panasu minksta suniuka nupirkti.pipi max net neapsikabinsi,nepamyluosi
jausma
QUOTE(rutulyte @ 2006 01 22, 16:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na tikrai manau nevertas tas sunelis 150lt blink.gif
*

Aš irgi apsigalvojau pirkti, kai nuejusi i Akropoli is bandžiau šuniuko "navarotus" nieko įpatingo, bet kas domites tai sake N. Vilnioje yra žaislų bazė - netoli psichatrines ligonines tai tas šuniukas ten kainuoja apie 70 lt.
SANTA
O mes nupirkom per kaledas ta pipi max ir kolkas dar neatsibodo merginom mano ,dar vis zaidzia ,man visai fainutis tas suniukas thumbup.gif .Mazoji labai moka juo rupintis ....vis laksto su skudureliu is paskos ir bara ji kad sisioja biggrin.gif .Nu va neturim gyvo suniuko ,lai rupinasi situo biggrin.gif
anaid79
Maniškė su juo žaidė kokį mėnesį, ne ilgiau, dabar paslėpiau, sakau, gal po kurio laiko išėmus vėl sudomins smile.gif
LedineLedi
Mano mažius irgi svaigo nuo PIPIMax, bet kai nuvažiavom pirkty PIPIMax'ą, tai vaikis pamatė Furby. Ir buvo viskas. Nereikia PIPIMax'o, reikia Furby'io. Nu kaina dar tada buvo 270, o sunio 150. Nu kainos labai kandžiojasi, bet nupirkom furby ir nepasigailėjom.
O Pipimax'ą turi mūsų draugai, tai sakė kad nmieko gero, o plius dar ant laido.
Kotre
na man tokie pseudogyvunai ne prie sirdies unsure.gif geriau jau gyvas suniukas wub.gif
Anka
Va, va, pritariu SuperDuper nuomonei dėl tų pseudo gyvūnų. Kiek pirkom, nei vienas nepasiteisino. tai buvo ir kačiukas reaguojantis į judesius ir Bratz serijos šuo verksnys, ir galiausiai rūžavas dainuojantis ponis. Visi jie drybso nutrenkti pakampėse, o žaidžiama tik su gyvu augintiniu ar su žaislais kurie nieko patys nedaro.
alkaponė
Kaip sis zaisliukas atrodo? ir nuo keliu metu? g.gif
As ieskau dovanos krikstasuniui metuku proga...
Reginiukas
as ir tokio niekada neprikciau, nevertas jis tokiu pinigu schmoll.gif
Felisė
Kur pirkti si suniuka?
Kazkaip kaune jo niekur nerandam, o dukra jau seniai svajoja...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.