Jau važiavau pirkti, bet pamačiusi niekaip negaliu apsispręsti.
Taigi, maniškės užsimanė minėto šuniuko.
Jau važiavau pirkti, bet pamačiusi niekaip negaliu apsispręsti.
Padovanojom mes ji krikšto dukrai, pirmąją dieną per patį gimtadienį visiems jis patiko
Nepirkčiau, nes kaina neatitinka realybės..........už jį galėčiau mokėti maksimum 50 litų........na sumokėčiau daugiau, jei jis būtų valdomas radijo bangomis, o dabar.........
O furbio kaina, tai iš viso pasityčiojimas...............parduotuvėje akcentuoja, netgi, kad vaikas "tipo" išmoks anglų kalbą
Tėvelis nupirko Kalėdinių dovanų Pipi Max'ą. Tai dar nežinau kaip patiks mažąjai. Nors dabar kliedi net, kaip jo nori. Kai reklamą mato, tai akių atitraukti negali ir sako "mano pipimaxas". Jei ne dovanų kuponas+suteikta nuolaida, tai ko gero nebūtų pirktas. Bet žinokit, kai parduotuvėje bandėme šį žaisliuką, tai visi ten buvę vaikiukai tiesiog apipuolę žiūrėjo ir tampė tėvų skvernus šaukdami "ir aš noriu". Movėm lauk su dovana, kol tėvai priekaištingais žvilgsniais nepribaigė.
Va, šito aš ir norėjau, kad kas nors jį turėtų ir pasidalintų patyrimu. O ne pirkčiau ar nepirkčiau, nevertas kainos ir t.t.
Būtinai parašyk po švenčių įspūdžius, nes pirktume jį vėliau (Kalėdų senis jau pasirūpino dovanom seniai
Aš nepirkčiau vien dėl to, kad paskui balas teks šluostyti
Parduotuvėje kur jis vaikščiojo pilna balų buvo
O vis dėlto kiek tas stebuklas kainuoja?
Maniškė irgi svaigsta dėl to pipi max'o
gintinis įprato namie nemyžiot, o dabar kažkoks pipius balas palikinės Nu jau ne
Mes padovanojom brolio dukrai ta pipi..Kazkodel guli dabar kampe, brolis vis uzsimena kad jam gaila musu pinigu..Dabar galvoju, kad tikrai nevertejo, na bet negali zinoti vienam vaikui gali labai patikti, kitam ne..
padovanojom dukrytei per gimtadieni, nezinau gal ir nevertas tu pinigu, bet smagus zaisliukas.
mes irgi pirkom sita zaisliuka,tai galiu pasakyti,kad ner ka su juo veikti.na taip jis grazus ir mielas,bet lb kietas ir is tikruju nervina. kodel nervina? na prisiminkit koks jausmas,kai nuolatos ijungiamas zaisliukas,kuris groja ta pacia melodija.paskui net bloga buna nuo to garso,o jis cia visa laika loja ta pati. tikrai neverta.jau geriau koki panasu minksta suniuka nupirkti.pipi max net neapsikabinsi,nepamyluosi
QUOTE(rutulyte @ 2006 01 22, 16:16) Aš irgi apsigalvojau pirkti, kai nuejusi i Akropoli is bandžiau šuniuko "navarotus" nieko įpatingo, bet kas domites tai sake N. Vilnioje yra žaislų bazė - netoli psichatrines ligonines tai tas šuniukas ten kainuoja apie 70 lt.
O mes nupirkom per kaledas ta pipi max ir kolkas dar neatsibodo merginom mano ,dar vis zaidzia ,man visai fainutis tas suniukas
Maniškė su juo žaidė kokį mėnesį, ne ilgiau, dabar paslėpiau, sakau, gal po kurio laiko išėmus vėl sudomins
Mano mažius irgi svaigo nuo PIPIMax, bet kai nuvažiavom pirkty PIPIMax'ą, tai vaikis pamatė Furby. Ir buvo viskas. Nereikia PIPIMax'o, reikia Furby'io. Nu kaina dar tada buvo 270, o sunio 150. Nu kainos labai kandžiojasi, bet nupirkom furby ir nepasigailėjom.
O Pipimax'ą turi mūsų draugai, tai sakė kad nmieko gero, o plius dar ant laido.
na man tokie pseudogyvunai ne prie sirdies
Va, va, pritariu SuperDuper nuomonei dėl tų pseudo gyvūnų. Kiek pirkom, nei vienas nepasiteisino. tai buvo ir kačiukas reaguojantis į judesius ir Bratz serijos šuo verksnys, ir galiausiai rūžavas dainuojantis ponis. Visi jie drybso nutrenkti pakampėse, o žaidžiama tik su gyvu augintiniu ar su žaislais kurie nieko patys nedaro.
Kaip sis zaisliukas atrodo? ir nuo keliu metu?
As ieskau dovanos krikstasuniui metuku proga...
as ir tokio niekada neprikciau, nevertas jis tokiu pinigu
Kur pirkti si suniuka?
Kazkaip kaune jo niekur nerandam, o dukra jau seniai svajoja... |