sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites
QUOTE(kris_tyna @ 2010 03 22, 00:51) sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites Labukas, as laukiuosi jau 10 savaite bet man tiesiog daznai vakarais pucia pilva, tai jis issipucia ir as jau irgi sakau, kad pas mane labai didelis, bet siaip tai as dar realiai nematau QUOTE(raketa @ 2010 03 22, 09:20) Labukas, as laukiuosi jau 10 savaite bet man tiesiog daznai vakarais pucia pilva, tai jis issipucia ir as jau irgi sakau, kad pas mane labai didelis, bet siaip tai as dar realiai nematau taip pas mane ir vakarais pucia pilva,tai vis galvoju kad jis jau auga
Sveikos, man 23 metai.
QUOTE(Martusik @ 2010 03 22, 20:39) Sveikos, man 23 metai. Man pradėjo pilvukas ryškėti tik kopiant į 5 mėn. va dabar, bet taip greitai. Nebuvo, nebuvo nieko ir labai greit susišoko. Aš taip pat labai, labai smulki (vieni kauleliai), bet man pradėjo matytis tik dabar, matomai ne tai turi įtakos pilvuko pasirodymui - išryškėjimui
O man pirma nestuma pradejo pilvukas augti tik nuo 20 savaites kazkur ,o si nestuma jau nuo kokios 12 savaites pradejo matytis,dabar jau 17 savaiciu tai pilvas
QUOTE(7linute @ 2010 03 22, 23:24) O man pirma nestuma pradejo pilvukas augti tik nuo 20 savaites kazkur ,o si nestuma jau nuo kokios 12 savaites pradejo matytis,dabar jau 17 savaiciu tai pilvas Mano pažįstamai su antru ir labai anksti pasirodė pilvukas, jau antrą mėn.! Viskas bus gerai
lauki lauki kai pilvukas pasirodys
Man biskuti jau matosi, ir pradziu tik tai vakarais nuo 2 men. , bet dabar jau ir rytais toks issiputes
Mano pilvukas islindo gerokai po 20 savaites. Nuo kokios 23 pradejo aplinkiniai po biskiuka pastebeti, o 25 jau buvo aiskiai matyti, kad ne siaip sociai pavalgiau
pirma nestuma tai tik nuo 20savaiteles pradeda pilvukas matytis. o 2men tai tik nuo pilvo putimo pilvukas padideja tikrai ne nuo leliuko dar
QUOTE(Martusik @ 2010 03 22, 12:39) Sveikos, man 23 metai. Na man pilvelis islindo 20 sav .Manau viskas priklauso nuo pilvo sienos raumenu tonuso
man pilvukas tik 6men pradejo matytis
Man pradejo matytis 16 savaiciu toks nedidelis...nuo 5 men nebetilpau i savo kelnes, nes pries tai kudesne buvau ir svoris greit augo, tuo paciu ir pilvukas
Su pirmu nestumu tai pilvukas gal koki 5men. pasimate. Ir visa nestuma buvo nedidelis, tai jau kai vaziavau gimdyti, visi sake, kad atrodau kaip 6men. nescia
Man staiga issipute sios savaites pradzioje t.y.14 sav,tikrai nesitikejau
Laukiu,laukiu to pilvuko.
Pas mane antras neštumas tai pilvas atsirado nuo antro menesio..
sveikos
QUOTE(vanesa9 @ 2010 03 23, 16:45) pirma nestuma tai tik nuo 20savaiteles pradeda pilvukas matytis. o 2men tai tik nuo pilvo putimo pilvukas padideja tikrai ne nuo leliuko dar čia juk labai individualu man pirmąjį nėštumą pilvukas išlindo jau 10 savaičių - tokiu laiku jau nebetilpau į savo kelnes, teko rūpintis nėštukinėmis. pilvūzas ohohoho, koks užaugo, o priaugau normos ribose - 14 kg. tiesog tokios formos pas mane buvo - anksti išlįsti ir visus gąsdinti, kad bus dvynukai, po to, kad bus didelis vaikiukas, kad reiks dietos laikytis ir panašiai.... o pasirodo, vaikiukas gimė trijų kg - daug vandenų tiesiog buvo ir dabar tas pats kartojasi - pustrečio mėnesio jau su nėštukinėm vaikščioti ėmiau, nes nebetilpau į kelnes. o šiuo metu pilvukas jau kaip pas kitas gerų septynių mėnesių
Pirmas nestumas. Pilvelis lyst pradejo 15savaiciu, o dabar labai didziulis. Gimines speliojo, kad gal net dvynukai, nes labai greit isaugo
Man taip pat pirmas nestumas, dabar 16 sav. ir jau pradejau nesioti kelnes nestukems, nes jau dzinsai verzia
Su pirmu vaikeliu pilvukas i6lindo tik 7 mėn, o su antru jau nuo 5 mėn.
Su pirmu nestumu kai isejau i dekreta daug kas nesuprato, kad is viso laukiuosi
na dar 16 sav ir nesimato..kadangi pilvukas atskises vos budavo, tai po juo auga jau,tai vaikstant tikrai nesimato..atsigulus namie jau issikisimas yra
dabre dar niekas nepastebi net
man jau 13 savaitele i pabaiga,bet pilvelis dideja pilnu tempu,nuo antro menesio timpas nesiodavau,jokiu dzinsu...nezinau nuo ko cia priklauso,gal vandenys labai kaupiasi nes pilvas tikrai didelis,nors buvau lieknute
Labutis visoms mamytems
mums yra 11 savaiciu , tai yra pirmas nestumas dar kolkas galiu tik pati pastebeti kad keiciasi kuno linijos, kiti zinoma nepastebi, nors ir visos labai laukiame kol pilvukas prades augti, manau kad reikia pasidziaugti kol esam ,, NESUNKIOS,,
sveikutes visos
Na, pilvas kaip toks, dar nesimato (už tai kolkas dar lengvai, be ypatingų pastangų, galiu "nuslėti" nėštumą nuo aplinkinių), bet kad atrodau jau "gerai pavalgiusi", tai - taip (bent jau sau pačiai tai - 100%)
antras nestumas ir pilvukas matosi maziau nei pirma,sestadieni 17sav,o dar be jokiu problemu deduosi paprasciausias 8dydzio kelnes,vienas drabuzis kurio pilvukas jau nemegsta tai 6dydzio dzinsai su aukstoku liemeniu
as jau 13sav. laukiuosi ir pilvukas dar tik vos vos matosi
Mano pilvukas pradejo matytis nu 17 sav. bet ir dabar dar po rubais galiu paslepti ...
8-9 sav. papilnejau bendrai, o 11-12 sav. nebesusisegiau kelniu, gelbejo sijonukai, ir niekas nemate. aplinkiniams sukele rimtesniu abejoniu tik 16-17 savaites
antrame nestume pradejo matytis greiciau,jau nuo 12 savaites toks nedidukas bet apvalutis,dabar 18 savaiciu jau tikras arbuzas
mes jau nuo 6 savaitės buvom kiek paaugę, bent jau pati pastebėjau žiūrėdama į save.
Su pirmu nestumu kai i dekreta ejau, tai dar nevisi ir itare, kad laukiuosi. ir iki ų men i kelnes pazemintu liemeniu tilpau. Si kart irgi ilgai nesimate, nebent aptemtas palaidines paismaudavau. zinoma, kai liko menuo iki gimdymo tai jau pilvukas akivaizdu
Man jau beveik 4 menesiukai,bet pilvelio kaip ir nesimato labai,,vakarais kai isipucia tada atrodo didelis,o paskuj ir vel neber
nuo 7 menesiu isdygo kaip ant mieliu
manau, cia labai individualiai... Vienoms iki paskutiniu menesiu beveik nesimato, o kitoms - jau nuo trecio menesio "balionelis" pupso
aš liekna, tai man 16-17 savaitę aiškiai pasimatė, akd neįtariantys net žmonės suprato. gydytoja apžiūrinėdama 12 savaitę jau sakė, kad ryšjkėja pilvukas, ir aiškino, kad maždaug apie 12 savaitę gimda išeina iš už dubens srities ar kaip ten tiksliai, tai augant vis labiau matysis. nors čia nuo kiekvienos figūros ir kitų ypatumų priklauso.
mano pilvelis jau 12 savaiciu buvo atsikises
o man pasidare labai idomu.. ar nestumo metu, galima itraukti pilva?
QUOTE(mini_ni @ 2010 04 19, 00:06) na pralinksminai
Na mums jau 9 savaite
mano pilvukui jau 12 savaiciu, bet matau ji tik as
Na mums jau 21 savaite, tai jau su aptemptais drabuzeliais tikrai matosi
Iki kokio 4men nieko nesimate visiskai, o po to, atrode, kad eme ir issipute tiesiog pernakt.. Ir nuo tada vis didejo didejo... ir ne tik pilvukas, bet ir visa kita.. Pagimdziau pries 5sav ir kasdien vis labiau jauciu 'viso kito' augimo pasekmes - 15 papildomu kg
man pilvelis pradejo matytis 4 men. pabaigoje
|