Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: nuo kiek laiko matosi pilvukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
kris_tyna
sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites nestuke.gif ir jau pilvukas po biskiuka dideja ar gali taip buti???
raketa
QUOTE(kris_tyna @ 2010 03 22, 00:51)
sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites nestuke.gif  ir jau pilvukas po biskiuka dideja ar gali taip buti???
*

Labukas, as laukiuosi jau 10 savaite bet man tiesiog daznai vakarais pucia pilva, tai jis issipucia ir as jau irgi sakau, kad pas mane labai didelis, bet siaip tai as dar realiai nematau schmoll.gif , nors jau labai laukiu ax.gif
kris_tyna
QUOTE(raketa @ 2010 03 22, 09:20)
Labukas, as laukiuosi jau 10 savaite bet man tiesiog daznai vakarais pucia pilva, tai jis issipucia ir as jau irgi sakau, kad pas mane labai didelis, bet siaip tai as dar realiai nematau schmoll.gif , nors jau labai laukiu ax.gif
*

taip pas mane ir vakarais pucia pilva,tai vis galvoju kad jis jau auga nestuke.gif smile.gif pirmas mano niestumas,tiesiok norisi greiciau isvyst tuos avalumus nestuke.gif mirksiukas.gif
Martusik
Sveikos, man 23 metai. nestuke.gif as 26 sav. Kadan gi esu gan liekna, virssvoirio nera ir pilvo nebuvo ne kada... tai nestumas pradejo matytis gal tik apie 3 men. Skaiciau, kad pas ka yra virssvoris, ar nescios jau 2 ar trecia karta, tai pilvukas pasirodo anksciau... O as visada galvojau, kad turi but atvirksciai.. Juk pas ka nera pilvo, tai kur ten vaikeliui tilpt smile.gif ... Matyt prie visko mazyliai prisiderina 4u.gif
donna bella
QUOTE(Martusik @ 2010 03 22, 20:39)
Sveikos, man 23 metai.  nestuke.gif  as 26 sav.  Kadan gi esu gan liekna, virssvoirio nera ir pilvo nebuvo ne kada... tai nestumas pradejo matytis gal tik apie 3 men. Skaiciau, kad pas ka yra virssvoris, ar nescios jau 2 ar trecia karta, tai pilvukas pasirodo anksciau... O as visada galvojau, kad turi but atvirksciai.. Juk pas ka nera pilvo, tai kur ten vaikeliui tilpt  smile.gif  ... Matyt prie visko mazyliai prisiderina  4u.gif
*

Man pradėjo pilvukas ryškėti tik kopiant į 5 mėn. va dabar, bet taip greitai. Nebuvo, nebuvo nieko ir labai greit susišoko. Aš taip pat labai, labai smulki (vieni kauleliai), bet man pradėjo matytis tik dabar, matomai ne tai turi įtakos pilvuko pasirodymui - išryškėjimui smile.gif
7linute
O man pirma nestuma pradejo pilvukas augti tik nuo 20 savaites kazkur ,o si nestuma jau nuo kokios 12 savaites pradejo matytis,dabar jau 17 savaiciu tai pilvas doh.gif atrodo kad buciau jau sesiu menesiu.o kaip i gala nestumo atrodysiu tai net baisu pagalvot schmoll.gif
donna bella
QUOTE(7linute @ 2010 03 22, 23:24)
O man pirma nestuma pradejo pilvukas augti tik nuo 20 savaites kazkur ,o si nestuma jau nuo kokios 12 savaites  pradejo matytis,dabar jau 17 savaiciu tai pilvas  doh.gif atrodo kad buciau jau sesiu menesiu.o kaip i gala nestumo atrodysiu tai net baisu pagalvot  schmoll.gif
*

Mano pažįstamai su antru ir labai anksti pasirodė pilvukas, jau antrą mėn.! Viskas bus gerai smile.gif
Martusik
lauki lauki kai pilvukas pasirodys 4u.gif , o jo vis nera ir nera ir praeina tie 5-6 nestumo menesiai, ir pagaliau sulaukiam..ir tada jau taip greitai mazius ten auga.. kad tik ir spek drabuzius sau keist biggrin.gif
Fiesta10
Man biskuti jau matosi, ir pradziu tik tai vakarais nuo 2 men. , bet dabar jau ir rytais toks issiputes smile.gif . Kai apsimaunu dzinsus, tai nesimato, o kai kokia suknute, ir dirza biski virsuj uzsegu, nes jau per viduri nepatogu, tai tada jau TIKRAI matosi maziukas pilvukas smile.gif
emely
Mano pilvukas islindo gerokai po 20 savaites. Nuo kokios 23 pradejo aplinkiniai po biskiuka pastebeti, o 25 jau buvo aiskiai matyti, kad ne siaip sociai pavalgiau nestuke.gif thumbup.gif
vanesa9
pirma nestuma tai tik nuo 20savaiteles pradeda pilvukas matytis. o 2men tai tik nuo pilvo putimo pilvukas padideja tikrai ne nuo leliuko dar smile.gif man paciai vakare jau bambuziukas matos, o ryte atsikeliu ir vel nieko nebera ax.gif
Anyte_uogyte
QUOTE(Martusik @ 2010 03 22, 12:39)
Sveikos, man 23 metai.  nestuke.gif  as 26 sav.  Kadan gi esu gan liekna, virssvoirio nera ir pilvo nebuvo ne kada... tai nestumas pradejo matytis gal tik apie 3 men. Skaiciau, kad pas ka yra virssvoris, ar nescios jau 2 ar trecia karta, tai pilvukas pasirodo anksciau... O as visada galvojau, kad turi but atvirksciai.. Juk pas ka nera pilvo, tai kur ten vaikeliui tilpt  smile.gif  ... Matyt prie visko mazyliai prisiderina  4u.gif
*

Na man pilvelis islindo 20 sav .Manau viskas priklauso nuo pilvo sienos raumenu tonuso 4u.gif
*Clivia*
man pilvukas tik 6men pradejo matytis tongue.gif ir visa nestuma ilindau i visus savo rubus, nu aisku tik i dzinsiukus ne smile.gif
Emuciukas
Man pradejo matytis 16 savaiciu toks nedidelis...nuo 5 men nebetilpau i savo kelnes, nes pries tai kudesne buvau ir svoris greit augo, tuo paciu ir pilvukas
Wiva
Su pirmu nestumu tai pilvukas gal koki 5men. pasimate. Ir visa nestuma buvo nedidelis, tai jau kai vaziavau gimdyti, visi sake, kad atrodau kaip 6men. nescia g.gif O tada norejosi didesnio ax.gif Siaip esu liekna. Dabar su antru nestumu tai pilvukas jau 15sav. islindo ir svoris daugiau auga doh.gif Dar itelpu i savo rubus, tik pilvukas toks apvalutis pupso issikises mirksiukas.gif
Jurgin@
Man staiga issipute sios savaites pradzioje t.y.14 sav,tikrai nesitikejau blush2.gif ,nes buvau skaicius kad mazdaug nuo20sav pasimato.Esu kuda sveriu 46kg.
Lyrica
Laukiu,laukiu to pilvuko. ax.gif
*Urtėja*
Pas mane antras neštumas tai pilvas atsirado nuo antro menesio.. ax.gif
Gutka
sveikos smile.gif man paciai pasimate 14 savaite, bet drauges net neitare nors ir aptemptus rubus nesioju smile.gif bet kai pranesiau naujiena tada jau pastebejo biggrin.gif
...little mary...
QUOTE(vanesa9 @ 2010 03 23, 16:45)
pirma nestuma tai tik nuo 20savaiteles pradeda pilvukas matytis. o 2men tai tik nuo pilvo putimo pilvukas padideja tikrai ne nuo leliuko dar  smile.gif  man  paciai vakare jau bambuziukas matos, o ryte atsikeliu ir vel nieko nebera  ax.gif
*

čia juk labai individualu tongue.gif
man pirmąjį nėštumą pilvukas išlindo jau 10 savaičių - tokiu laiku jau nebetilpau į savo kelnes, teko rūpintis nėštukinėmis. pilvūzas ohohoho, koks užaugo, o priaugau normos ribose - 14 kg. tiesog tokios formos pas mane buvo - anksti išlįsti ir visus gąsdinti, kad bus dvynukai, po to, kad bus didelis vaikiukas, kad reiks dietos laikytis ir panašiai.... o pasirodo, vaikiukas gimė trijų kg - daug vandenų tiesiog buvo biggrin.gif

ir dabar tas pats kartojasi - pustrečio mėnesio jau su nėštukinėm vaikščioti ėmiau, nes nebetilpau į kelnes. o šiuo metu pilvukas jau kaip pas kitas gerų septynių mėnesių biggrin.gif
Spindi*
Pirmas nestumas. Pilvelis lyst pradejo 15savaiciu, o dabar labai didziulis. Gimines speliojo, kad gal net dvynukai, nes labai greit isaugo nestuke.gif
Ingužėlė
Man taip pat pirmas nestumas, dabar 16 sav. ir jau pradejau nesioti kelnes nestukems, nes jau dzinsai verzia smile.gif bet manau, kad tai normalu, nes pati buvau ne apvaliu sudejimo formu.
+777+
Su pirmu vaikeliu pilvukas i6lindo tik 7 mėn, o su antru jau nuo 5 mėn.
~Beauty~
QUOTE(kris_tyna @ 2010 03 21, 23:51)
sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites nestuke.gif  ir jau pilvukas po biskiuka dideja ar gali taip buti???
*

Pas mane irgi jau nuo 1-2 mėn. pradėjo didėti pilvukas ax.gif Dabar 18-ta savaitė, tai jau darbe pradeda pastebėti visi bigsmile.gif
dovile.galdik
Su pirmu nestumu kai isejau i dekreta daug kas nesuprato, kad is viso laukiuosi lotuliukas.gif, pries pat gimdyma, kai susirgau, seimos gyd. paklause ar greit i dekreta eisiu biggrin.gif o va dabar su antru jau betelpu i vienas kelnes, ir tos jau siek tiek spaudzia, o mums dar tik ryt sueis 14 savaiteliu bigsmile.gif
maza saulyte
na dar 16 sav ir nesimato..kadangi pilvukas atskises vos budavo, tai po juo auga jau,tai vaikstant tikrai nesimato..atsigulus namie jau issikisimas yra smile.gif
dabre dar niekas nepastebi net
sestadiene ;)
man jau 13 savaitele i pabaiga,bet pilvelis dideja pilnu tempu,nuo antro menesio timpas nesiodavau,jokiu dzinsu...nezinau nuo ko cia priklauso,gal vandenys labai kaupiasi nes pilvas tikrai didelis,nors buvau lieknute smile.gif p.s as irgi toki klausima turejau,kai man buvo apie 10 savaiciu,nes galvojau kad tiesiog storeju labai nestuke.gif
daratele500
Labutis visoms mamytems 4u.gif
mums yra 11 savaiciu , tai yra pirmas nestumas nestuke.gif
dar kolkas galiu tik pati pastebeti kad keiciasi kuno linijos, kiti zinoma nepastebi,
nors ir visos labai laukiame kol pilvukas prades augti, manau kad reikia pasidziaugti kol esam ,, NESUNKIOS,, lotuliukas.gif
TINNAA28
sveikutes visos nestuke.gif ,na man ir pirmas ir antras ir dabar jau 3 nestumas tai pilvukas matosi jau nuo 6 savaiciu nebeilendu i kelnytes,ir negaliu sakyti kad man pucia pilvuka visai ne,nera jis papustas ir gydytoja stebejosi kad taip greit matosi,budama 11 svaiciu atrodziau kaip 6 menesiu 4u.gif ,na o dabar jau 5 menuo be keliu dieneliu tai atrodau kaip 8 blush2.gif ,bet tuom labai dziaugiuosi,tad jau net nebeisivaizduoju kaip as atrodysiu 9 menesy,nes as i menesy priaugu po 2,5 kg nuo pat pirmu savaiciu lotuliukas.gif ,na svarbiausia kad man gerai ir kad vaikeliui yra gerai,o tas svoris kaip atsirado taip ir dings,sekmes visoms nestuke.gif lengvo nesiojimo 4u.gif
vitab
Na, pilvas kaip toks, dar nesimato (už tai kolkas dar lengvai, be ypatingų pastangų, galiu "nuslėti" nėštumą nuo aplinkinių), bet kad atrodau jau "gerai pavalgiusi", tai - taip (bent jau sau pačiai tai - 100%) doh.gif lotuliukas.gif
dvynuke85
antras nestumas ir pilvukas matosi maziau nei pirma,sestadieni 17sav,o dar be jokiu problemu deduosi paprasciausias 8dydzio kelnes,vienas drabuzis kurio pilvukas jau nemegsta tai 6dydzio dzinsai su aukstoku liemeniu 4u.gif praeita nestuma nuo 13sav jau varinejau su nestukiniais drabuziais.
joRytė
as jau 13sav. laukiuosi ir pilvukas dar tik vos vos matosi smile.gif kiti dar nepastebi smile.gif nors is kelniu visu jau isauau smile.gif
chocolife
Mano pilvukas pradejo matytis nu 17 sav. bet ir dabar dar po rubais galiu paslepti ... biggrin.gif nes esu auksta ir niekad nebuvau lieknute .... blush2.gif
meravigliosa
8-9 sav. papilnejau bendrai, o 11-12 sav. nebesusisegiau kelniu, gelbejo sijonukai, ir niekas nemate. aplinkiniams sukele rimtesniu abejoniu tik 16-17 savaites 4u.gif ir tai, tinkamai apsirengus nebutu labai aisku ar tokia mano kuno sudetis ar laukiuos mirksiukas.gif nestuma spirmas, pati esu is lieknesniu ir mazesniu 4u.gif
sandrijja1980
antrame nestume pradejo matytis greiciau,jau nuo 12 savaites toks nedidukas bet apvalutis,dabar 18 savaiciu jau tikras arbuzas
labanaktukas
mes jau nuo 6 savaitės buvom kiek paaugę, bent jau pati pastebėjau žiūrėdama į save. blush2.gif mano tėtis nežinodamas, 9savaitę kai buvau, pasiūlė pasportuoti, susirūpino mat forma mano doh.gif o dabar mums jau beveik 12 savaitėlių turėtų būti, tai atrodau kaip tikrai gerai pavalgius, ką aišku aš ir darau nuolatos rolleyes.gif nors aplinkiniai dar nieko nepastebi, mes sau ramūs augam
melyne
Su pirmu nestumu kai i dekreta ejau, tai dar nevisi ir itare, kad laukiuosi. ir iki ų men i kelnes pazemintu liemeniu tilpau. Si kart irgi ilgai nesimate, nebent aptemtas palaidines paismaudavau. zinoma, kai liko menuo iki gimdymo tai jau pilvukas akivaizdu biggrin.gif
simatere
Man jau beveik 4 menesiukai,bet pilvelio kaip ir nesimato labai,,vakarais kai isipucia tada atrodo didelis,o paskuj ir vel neber g.gif telpu y visus drabuzius smile.gif greiciau jis pasirodytu,labai jau to laukiu smile.gif thumbup.gif
da'reda
nuo 7 menesiu isdygo kaip ant mieliu biggrin.gif o jau pradeda rysketi apie penkta men, bent man taip buvo smile.gif
*only*
manau, cia labai individualiai... Vienoms iki paskutiniu menesiu beveik nesimato, o kitoms - jau nuo trecio menesio "balionelis" pupso smile.gif Dar sako, kad su pirmu nestumu veliau atsiranda, nei su antru ir velesniais.
meravigliosa
aš liekna, tai man 16-17 savaitę aiškiai pasimatė, akd neįtariantys net žmonės suprato. gydytoja apžiūrinėdama 12 savaitę jau sakė, kad ryšjkėja pilvukas, ir aiškino, kad maždaug apie 12 savaitę gimda išeina iš už dubens srities ar kaip ten tiksliai, tai augant vis labiau matysis. nors čia nuo kiekvienos figūros ir kitų ypatumų priklauso.
triusiene
mano pilvelis jau 12 savaiciu buvo atsikises smile.gif kazkaip laaabaiii greitai jis pas mn pradejo lysti..
mini_ni
o man pasidare labai idomu.. ar nestumo metu, galima itraukti pilva? smile.gif
meravigliosa
QUOTE(mini_ni @ 2010 04 19, 00:06)
o man pasidare labai idomu.. ar nestumo metu, galima itraukti pilva? smile.gif
*

na pralinksminai thumbup.gif pabandziau - isitraukia tik virsutine pilvo dalis (matyt kur gimda nesiekia) nestuke.gif biggrin.gif o zemiau - nemalonus pojutis ir menkas rezultatas, na gal 1-2 cm ir sumazeja apimtis nestuke.gif thumbup.gif taigi man nelabai pavyko smile.gif
ATARI
Na mums jau 9 savaite nestuke.gif Bet pilvukas pasimato tik kai gerai pavalgau, o ryte ir vel plokscias, o jau taip noriu to pupsancio pilvuko blush2.gif
lituka
mano pilvukui jau 12 savaiciu, bet matau ji tik as smile.gif
lindi
Na mums jau 21 savaite, tai jau su aptemptais drabuzeliais tikrai matosi nestuke.gif Bet jei bunu su bliuzonu sportiniu, tai neisryskeja taip biggrin.gif Nors esu labai liekna nestumo ilgai nesimate. Gal tik pries 3 savaites isryskejo labiau.
Solen
QUOTE(lituka @ 2010 04 19, 12:32)
mano pilvukui jau 12 savaiciu, bet matau ji tik as  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
*Ditta*
Iki kokio 4men nieko nesimate visiskai, o po to, atrode, kad eme ir issipute tiesiog pernakt.. Ir nuo tada vis didejo didejo... ir ne tik pilvukas, bet ir visa kita.. Pagimdziau pries 5sav ir kasdien vis labiau jauciu 'viso kito' augimo pasekmes - 15 papildomu kg doh.gif
mergina26
man pilvelis pradejo matytis 4 men. pabaigoje smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.