krizzzta
2005 12 04, 12:58
sveiki, manu, kad daug kam uzeina noras pasidalinti savo rupesciais, ypac tada, kai namuose nera kam pasiguost... su vyru jau beveik pusantru metu esame susituoke, bet... JIS NENORI MANES! sako negali persilauzt. kartais atrodo diena praeina tiesiog puikiai, bet kai ateina vakaras, jis palenda po savo kaldra ir nusisuka i siena...gal nenori antro vaiko? gal pavarges? gal as bloga? gal dar kas nors? atrodo, kad visas sitas priezastis pasalinu, bet vistiek nieko... kai klausiu kas jam yra, jis tiesiog atsako negaliu persilauzt!!! neismanau  ...
Mano draugei buvo panašiai. Dabar tas vyras gyvena su draugu  . Tik gimus vaikui, po vedybų praėjus keletui metų, jis suprato, kad moterys sexualiai jo nedomina  Oi, parašiau, tik paskui pagalvojau: kiek gi laiko jis tavęs nenori?  Porą dienų, ar mėnesių mėnesiais?
krizzzta
2005 12 04, 15:48
man net akys ant kaktos issprogo!!!  gal ne taip baisiai viskas... tik kokiu pora menesiu nebenori.....
taiptaip
2005 12 05, 14:27
Nesuprantu, visą laiką jis norėjo, o daba po vaiko gimimo taip atsitiko ar kaip?Ar tas noras pamažu dingo ar staiga, kaip dažnai jis prieš tai norėjo..... ir t.t Matai čia daug klausimų galima užduoti, o kai nežinai kaip viskas vyko, tai ir kažko pasakyt negali.Sakai nenori antro vaiko, bet ...norėti tai galima.
krizzzta
2005 12 05, 22:51
tas toks jo ryskus pasikeitimas ivyko po vestuviu kai apsigyvenom kartu...jei anksciau jis manes geide vos ne kiekviena akimirka kai matydavo, tai po santuokos prabegus mazdaug menesiui aistra (jei taip galima pavadint) isbleso iki to, kad prireike metu pertraukos, kad jis manes uzsinoretu:( dabar tai santykiu daznumas mazdaug kartgas gal du per menesi ir tai... tie vyrai ju nieks nesupaistys... p.s. o man tik 20:) as tai noriu!!!!
Šmigija
2005 12 06, 10:06
Dar viena priežastis kuri gali būti, tai paskutiniu metu pajaunėjęs vaikinukų turinčių bėdų su prostata amžius. Pripažinti jei tai bijo, o lytiniam gyvenimui oi kaip gali atsiliepti. Tai tik vienas iš variantų. Bet šiaip normalus ir sveikas vyras moters geidžia trikrai ne du kartus per mėnesį. Nuovargis aišku daro įtaką, bet jis tik atima jėgas mylėtis, bet ne geidulį
QUOTE(krizzzta @ 2005 12 04, 13:58) sveiki, manu, kad daug kam uzeina noras pasidalinti savo rupesciais, ypac tada, kai namuose nera kam pasiguost... su vyru jau beveik pusantru metu esame susituoke, bet... JIS NENORI MANES! sako negali persilauzt. kartais atrodo diena praeina tiesiog puikiai, bet kai ateina vakaras, jis palenda po savo kaldra ir nusisuka i siena...gal nenori antro vaiko? gal pavarges? gal as bloga? gal dar kas nors? atrodo, kad visas sitas priezastis pasalinu, bet vistiek nieko... kai klausiu kas jam yra, jis tiesiog atsako negaliu persilauzt!!! neismanau  ... O man kartais taip norėtusi to...  Maniškis tai vis nori ir nori  net jei būna nusikalęs, o aš kartais norėčiau bent savaitę paiilsėti
Na kartais paprasčiausiai vyrai matę gimdymą praranda potraukį, bet maniškis tai dasr labiau įsinorėjo
QUOTE(krizzzta @ 2005 12 05, 23:51) daznumas mazdaug kartgas gal du per menesi ir tai... tie vyrai ju nieks nesupaistys... p.s. o man tik 20:) as tai noriu!!!!  kad man taip
pas mane atvirkstinis variantas as visiskai nebenoriu savo vyro, pora kartu jis mane stipriai iskaudino, o ir pastoviai skaudina, o dar 2 vaikai neturiu jam jokio potraukio, darau is reikalo, o jis vis skundziasi, kad as nieko del jo nedarau, ir iniciatyvos nesiimu, negaliu persilausti
Aš ir galiu pasakyt tik nuo savęs, kodėl nebenoriu..(pakaktų 2x/mėn): nusikalusi, vyras prinervuoja, neturi Jis visai fantazijos(vis lovoj ir ant nugaros),užsimano pačiu laiku-kai būnu įmigusi ir sapnuoju jau devintą sapną..
QUOTE(mykolė @ 2005 12 26, 12:47) Aš ir galiu pasakyt tik nuo savęs, kodėl nebenoriu..(pakaktų 2x/mėn): nusikalusi, vyras prinervuoja, neturi Jis visai fantazijos(vis lovoj ir ant nugaros),užsimano pačiu laiku-kai būnu įmigusi ir sapnuoju jau devintą sapną.. teisybe tikra uzsimano, kai as jau 9 sapna sapnuoju, net nervas ima ziuriu ne man vienai
#Antradiene#
2005 12 30, 09:03
reikėtų tau jo paklausti.....kas jam trukdo persilaužti ir dėl ko šito reikia.....
anksčiau juk persilaužti nereikėjo, tai turbūt po tavo nėštumo ir gimdymo jam kažkas pasikeitė-gal požiūris į tave, gal sunkiai nešiojai, todėl jam pasamonėje yra likęs tas jausmas, kad ir jis prie to prisidėjęs ir dėl to dabar jaučiasi kaip ir kaltas...tu turi su juo pakalbėti, kur jam reikia persilaužti... pabandyk tu savo iniciatyva, gal jis užsimirš...
raseliukas
2006 01 15, 09:45
ir maniskis manes nebenori  gal turi meiluze? anksciau buvo lb. sexualus, reikejo kasdien, o jau pora men. kai atsigules atsuka nugara ir pakartoja firmine fraze 'davai miegam' geriausiu atveju paksteli i zanduka ir apsikabina ryte irgi arba nesileidzia zadinamas, arba skuba i darbus, toks vaizdas, kad bega nuo manes jai nebuciau nescia kiltu mintys susirast meiluzi nebeismanau kaip elgtis
QUOTE(raseliukas @ 2006 01 15, 09:45) ir maniskis manes nebenori  gal turi meiluze? anksciau buvo lb. sexualus, reikejo kasdien, o jau pora men. kai atsigules atsuka nugara ir pakartoja firmine fraze 'davai miegam' geriausiu atveju paksteli i zanduka ir apsikabina ryte irgi arba nesileidzia zadinamas, arba skuba i darbus, toks vaizdas, kad bega nuo manes jai nebuciau nescia kiltu mintys susirast meiluzi nebeismanau kaip elgtis  na, negalvok blogiausio. dažnai vyrai "bijo" nėščios žmonos, nesupranta, kas su ja vyksta, bijo užgaut. būna, kad vyrai galvoja, jog gali kūdikį sužalot. o šiaip siūlau paprasčiausiai pasikalbėt. nepult kaltint ar įkyriai lįst, bet po truputį, gal net juoko forma padėt jam atsivert. kartais jie tokių dalykų prisigalvoja, kad mums net įsivaizduot sunku
raseliukas
2006 01 17, 19:41
tai kad jau kalbejom ir ne karta, niekas kolkas nesikeicia tik pasake kad prisigalvoju nesamoniu, gal tikrai problemu pati prisikuriu?
Upsiukas
2006 01 18, 11:02
QUOTE(krizzzta @ 2005 12 04, 12:58) JIS NENORI MANES! sako negali persilauzt. Nesupratau, kaip tai negali persilaužt? kaip jis argumentuoja tą savo nepersilaužymą? Tu tiksliai žinai ką tai reiškia "Negaliu persilaužt", nes kažkoks baisiai miglotas pasiaiškinimas... Mane tai baisiai įskaudintų tokie vyro žodžiai, nejau jam taip šlykštu, kad net persilaužymo reikia, tarsi prisivertimo..nu. Pasisodinčiau ir nepaleisčiau, kol neišklotų visos tiesos.
harmonu issireguliavimas atitolina vyra nuo sekso.
tunbergija
2007 12 19, 23:17
|
|