Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip jaučiatės sekso metu jau pastojus?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pure_Water
Man iskilo toks klausimas, nes turiu didele dauguma pozymiu, jog esu nescia, bet NT yra neigiami, bet kazkur skaiciau, jog nestumo metu makstis suminksteja. O kai paskutini karta mylejausi su savo vyru, buvo labai keisti pojuciai, ne taip kaip visada. Labai viskas jautru ir kazkaip tikrai minksciau ten smile.gif Gal as cia prisigalvoju, na bet tikrai taip jauciu smile.gif
harmonija...
bigsmile.gif
pradzioje, tai tikrai nieko keisto nejutau, bet siaip ir nelabai patartina plesti meile, pirmam trimestre, nes gali sukelti persileidima, susitraukinejant gimdai. O dabar tai kur cia nejausi, pilvas nosi remia, nepatogu, tai ta ir meile gaunasi juokinga, kai lelius dar pradeda maltis doh.gif
werte
Sveikutes 4u.gif Siuo metu as jau einu paskutines nestumo dieneles. Ir niekas pas mus lovos reikaluose nepasikeite isskyrus sumazejusias galimybes eksperimentuoti blush2.gif Mylejausi su vyru nuo nestumo pradzios ir nieko...mylimes iki siol. Kodel reiketu nutraukti seksualinius santykius, tai as nesuprantu...Del t, kad kazkas kazkur suminksteja? Ar jautriau? Taigi jei jautriau pasidaro tai tik dziaukites toliau viena skitu! Va jei kazkokios anomalijos yra, tai gdytoja ginekologe pati patars jums padaryti pertraukele. O siaip tai jei mamytei yra gerai sekso metu, tai visas tas gerumas persiduoda ir vaikeliui blush2.gif Jam irgi buna gerai. Tai, kad nebijok ir dziaukis savo vyru toliau, po gimdymo atsibusit celibate!
justaita
o man jau antras nestumas, nuo tos dienos kai pastoju nebesinori jokio sekso ir artumo doh.gif tai kai pastojau antra karta is kart supratau kad laukiuosi, nera jokios aistros ir jokio noro kazkuo uzsiimt schmoll.gif verysad.gif
uzeina noras tik tuomet kai turetu buti mmm schmoll.gif
Pure_Water
O vat mane labai traukia mano vyras, net iki nestumo taip nesinorejo kaip dabar, bet kazkaip tvardausi blush2.gif Tegul geriau isikuria mazylis, tada ziuresim smile.gif
Aisy
Sveikos smile.gif
Na as galiu pasakyti, kad kai mylejausi su draugu tada ir kilo tokia mintis, kad as nescia. Is tikruju nelabai tikejausi jog laukiuosi, todel tikrai neprisigalvojau nebutu pozymiu. Jauciau lyg ten viduje kazkas butu ar pajautreje, ar vietos maziau pasidare besimylint... Bet tas jausmas man ir sukele mintis, ar tik nebusiu nestuke.gif Gydytoja man sake,jog galiu gyventi normalu lytini gyvenima, tai ir gyvenom. Kol po vieno tokio vakaro emiau kraujuoti ir vaikiukas pabego (buvo 12 savaiciu). Taip kad si karta, kai jau busiu nestuke.gif geriau pirma trimestra,o gal ir ilgiau stengsiuosi susilaikyti smile.gif Del tos sventos ramybes... Kad nereiketu paskui saves kaltinti, o gal viskas butu buve gerai, jei nebuciau.. ax.gif
Kyvis
jokiu pokyciu nejauciau, viskas buvo kaip ir iki pastojimo, tik su laiku pilvas truputi koregavo reikalus smile.gif
Wild Pearl
man pirmaji nestumo trimestra labai buvo padidejes noras dziaugtis meile,o po pirmojo trimestro viskas,noras dingo ir net geismo nebuvo g.gif ta meile budavo labiau prievole nei atsipalaidavimas blink.gif rolleyes.gif
dreaminGirl
jei mamyte jauciasi gerai,tai galima dziaugtis meile smile.gif
tik gal maziau ekspermentuoti reiketu ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.