Man iskilo toks klausimas, nes turiu didele dauguma pozymiu, jog esu nescia, bet NT yra neigiami, bet kazkur skaiciau, jog nestumo metu makstis suminksteja. O kai paskutini karta mylejausi su savo vyru, buvo labai keisti pojuciai, ne taip kaip visada. Labai viskas jautru ir kazkaip tikrai minksciau ten
pradzioje, tai tikrai nieko keisto nejutau, bet siaip ir nelabai patartina plesti meile, pirmam trimestre, nes gali sukelti persileidima, susitraukinejant gimdai. O dabar tai kur cia nejausi, pilvas nosi remia, nepatogu, tai ta ir meile gaunasi juokinga, kai lelius dar pradeda maltis
Sveikutes
o man jau antras nestumas, nuo tos dienos kai pastoju nebesinori jokio sekso ir artumo
uzeina noras tik tuomet kai turetu buti mmm
O vat mane labai traukia mano vyras, net iki nestumo taip nesinorejo kaip dabar, bet kazkaip tvardausi
Sveikos
Na as galiu pasakyti, kad kai mylejausi su draugu tada ir kilo tokia mintis, kad as nescia. Is tikruju nelabai tikejausi jog laukiuosi, todel tikrai neprisigalvojau nebutu pozymiu. Jauciau lyg ten viduje kazkas butu ar pajautreje, ar vietos maziau pasidare besimylint... Bet tas jausmas man ir sukele mintis, ar tik nebusiu
jokiu pokyciu nejauciau, viskas buvo kaip ir iki pastojimo, tik su laiku pilvas truputi koregavo reikalus
man pirmaji nestumo trimestra labai buvo padidejes noras dziaugtis meile,o po pirmojo trimestro viskas,noras dingo ir net geismo nebuvo
jei mamyte jauciasi gerai,tai galima dziaugtis meile
tik gal maziau ekspermentuoti reiketu |