Įkraunama...
Įkraunama...

Emigracija į Maskvą

Sveikos mamytes,

Vasara norime dviese su dukra emigruoti i Maskva. Gal yra mamyciu, kurios gyvena ten. Labai reikia patarimu del dokumentu tvarkimo, sunkumu (?) ir bendros informacijos gyvenanciu apie situacija mieste (mokyklos, pragyvenimas ir t.t. )
Didelis aciu toms mamytems, kurios pades. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Chilly: 25 kovo 2010 - 12:56
Ir ka ten norite rasti, toj maskvoj? nono.gif
Atsakyti
As jau radau..mylima zmogu. smile.gif
Dabar noriu tiesiog pabendrauti su mamytemis, kurios isvaziavo gyventi i Rusija (arba gal kazkas is aplinkiniu isvaziavo ir gali duoti informacija)
Atsakyti
svarbiausia sveikinu radus mylima zmogu 4u.gif

o siaip i rusija isvaziuoti gan sunku, bet jusu situacija yra kitokia, jus vaziuojat pas pazistama, tai jis tures prirasyti jus pas save, kad gaytumet "propiska", o tai svarbiausia, veliau jau gausit leidima gyventi ir viska sbus super smile.gif
Atsakyti
Uz miljona nenoreciau gyventi rusijojo, nors paс esu rusas is Ukrainos. Kas tik gali isvaziuja is ten...Pas mus irgi ne visiems pyragai, bet nors tokios policijos nera,kaip ten. Net bijau i Serpuchovo vaziuoti pas seseri. Atvaziuos pas mane. Kveskit ir Jus, arba nors pagyvenkitir pasiziurekitkokia aplinka. Bet kad Jus kiti nemegs- garantuoju.
Atsakyti
Vaziuokit ramiai, Maskva didelis miesta, ten daug puikiu zmoniu. Perspektyvos ten zymiai geresnes negu cia. Jeigu dirbsi tai uzsidirbsi. Patarymu manau cia nesulauksit, viska jums gali paaiskinti ambasados darbuotojai. Tegul jusu draugas rupinasi jusu dokumentais ir viska suzino jau Maskovoje URM (МИД)

Sekmes. 4u.gif 4u.gif (baltai pavydziu, kazkada labai svajojau ten gyventi, po to kai pagyvenau ten 3 men, bet deja tejo isavaziuoti)
Atsakyti
kaip faina, as visada norejau i sankt peterburga...turiu ten giminiu, man nuostabiausias miesta...
bet deja,mano antroji puse i rusija nei uz ka nevaziuotu
Atsakyti
Su sventem.Kiti sako kad pas mus blogai- paskaitykit. Del idomumo. http://ru.delfi.lt/a...t.d?id=30722925
Atsakyti
Ačiū už palaikymą ir patarymus ! smile.gif
Šiuo metu truputi depresuoju dėl pasikeitimų mano gyvenime t.y. gyv. vietos keitimo, bet ne globaliai.
Daugiau pergyvenu dėl vaiko, mokyklos, adaptacijos.
Atsakyti
Šiuo metu gyvenu Maskvoje. Jei kas domina, klausk.
Atsakyti
Prieš metus buvau Maskvoje....didelis,modernus miestas jokia Sovietų Sąjunga nekvepia ten mirksiukas.gif šiaip kiek man draugė maskvietė pasakojo,kad yra tokių kaip tarptautinių mokyklų,kur mokosi vaikai iš svetimų šalių ir kiek žinau visokiom kalbom mokoma anglų,prancūzų,ispanų ir ten būna gera atmosfera,nes vaikų situacija panaši dažniausia tėvai atvykę ir turi prisitaikyti prie naujo gyvenimo tai manau jūsų mergaitė puikių draugų ten susirastų smile.gif pamėginkit internete apie mokyklas info paieškotia arba paprašykit,kad draugas susižinotų kur geros mokymo įstaigos Maskvoj ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gustema @ 2010 04 09, 21:27)
Šiuo metu gyvenu Maskvoje. Jei kas domina, klausk.

Sveika, pasinaudosiu patarimu ir paklausiu. Mane domina maisto, paslaugų ir kt. kainos. Kiek maždaug vienam mėnesiui vienam, ne itin išrankiam žmogui gali reikėti pinigų pragyvenimui ? Gal ką gali pasakyti apie Maskvos rajoną - Šabolovką, ar saugus rajonas ir pan. Na ir šeip būtų įdomu sužinoti kažką daugiau apie gyvenimą Maskvoje iš asmeninės patirties. Būsiu labai dėkinga jei atsakysi. Ačiū. 4u.gif Sėkmės Tau
Atsakyti