Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Evelor (rasveratrolis)
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Vaistai
raimuxe
Paskutiniu metu gydytojai labai rekomenduoja papildą Evelor. Šiandien ir aš jo nusipirkau. Labai norėęiau, kad temutėje pasisakytų mamytės kurios vartoja šį papildą ilgesnį laiką. Ir aplamai, rašykite visis savo atsiliepimus apie šį produktą bigsmile.gif
apolonas
Taigi, čia tik pėdsakai resveratrolio (50mg vienoje tabletėje). Vidutinė dozė 500-1500mg per dieną.
Pats naudoju kasdien jau kelis metus. Sunku ką nors teigiamo iš asmeninės patirties pasakyti, kai rimtų bėdų nėra... na nebent, kad paskutiniu metu gripu nebesusergu.
Auks'iukė
tai APOLONAS turite omenyje kad reikia evelor reikia i diena gerti maziausiai po 10 tableciu, kad jaustusi poveikis? smile.gif nes kad sakot ''Taigi, čia tik pėdsakai resveratrolio (50mg vienoje tabletėje). Vidutinė dozė 500-1500mg per dieną.'' ar blogai supratau? g.gif
Sadmoon
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 26, 13:23)
Paskutiniu metu gydytojai labai rekomenduoja papildą Evelor. Šiandien ir aš jo nusipirkau. Labai norėęiau, kad temutėje pasisakytų mamytės kurios vartoja šį papildą ilgesnį laiką. Ir aplamai, rašykite visis savo atsiliepimus apie šį produktą bigsmile.gif
*

gerai, kad uzvedet sia tema, nes perskaiciau pavadinima ir oi kaip i tema, man siandien kaip tik israse varototi si papilda g.gif
taigi ir as laukiu kas vartojo atsiliepimu? O siaip kokia jo sudetis? man israse kaip antioksidacini poveiki turinti g.gif
apolonas
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 05 02, 18:20)
tai APOLONAS turite omenyje kad reikia evelor reikia i diena gerti maziausiai po 10 tableciu, kad jaustusi poveikis?  smile.gif  nes kad sakot ''Taigi, čia tik pėdsakai resveratrolio (50mg vienoje tabletėje). Vidutinė dozė 500-1500mg per dieną.'' ar blogai supratau?  g.gif
*

Veiks ir 50mg, tačiau norint maksimaliai sumažinti laisvųjų radikalų organizmui daromą žalą resveratrolio vartoti reiktų ženkliai daugiau.
Auks'iukė
QUOTE(apolonas @ 2010 05 06, 12:27)
Veiks ir 50mg, tačiau norint maksimaliai sumažinti laisvųjų radikalų organizmui daromą žalą resveratrolio vartoti reiktų ženkliai daugiau.
*

o kiek laiko rekomenduojama jo vartoti? menesi, tris menesius ar daugiau? smile.gif
apolonas
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 05 09, 17:48)
o kiek laiko rekomenduojama jo vartoti? menesi, tris menesius ar daugiau?  smile.gif
*

Nors ir visą gyvenimą... mirksiukas.gif Šiaip laisvu laiku siūlyčiau pasiskaityti Lietuvos ryto straipsnį arba šią publikaciją. Informacijos daug yra, ypač anglų kalba, tik visur reikia mokėt atsirink kur reikalo esmė, o kur tik išvedžiojimai.
raimuxe
QUOTE(apolonas @ 2010 04 28, 13:13)
Taigi, čia tik pėdsakai resveratrolio (50mg vienoje tabletėje). Vidutinė dozė 500-1500mg per dieną.
Pats naudoju kasdien jau kelis metus. Sunku ką nors teigiamo iš asmeninės patirties pasakyti, kai rimtų bėdų nėra... na nebent, kad paskutiniu metu gripu nebesusergu.
*

Gal viskas tuo ir pasakoma g.gif bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(PaŠarka @ 2010 05 04, 19:06)
gerai, kad uzvedet sia tema, nes perskaiciau pavadinima ir oi kaip i tema, man siandien kaip tik israse varototi si papilda  g.gif
taigi ir as laukiu kas vartojo atsiliepimu? O siaip kokia jo sudetis? man israse kaip antioksidacini poveiki turinti  g.gif
*

Man taip pat. drinks_cheers.gif Manau pradžiai suvartosiu porą pakuočių. Gausis pusė metų g.gif
demettra
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 05 09, 17:48)
o kiek laiko rekomenduojama jo vartoti? menesi, tris menesius ar daugiau?  smile.gif
*

rekomenduojama vartoti minimum 3 menesius, ne maziau. o veliau kaip gaunasi, jei leidzia financines galimybes, galima istisai be pertrauku.
Papildyta:
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 05 02, 18:20)
tai APOLONAS turite omenyje kad reikia evelor reikia i diena gerti maziausiai po 10 tableciu, kad jaustusi poveikis?  smile.gif  nes kad sakot ''Taigi, čia tik pėdsakai resveratrolio (50mg vienoje tabletėje). Vidutinė dozė 500-1500mg per dieną.'' ar blogai supratau?  g.gif
*

50 mg yra profilaktine doze, o terapine didesne.
apolonas
QUOTE(demettra @ 2010 05 20, 21:08)
rekomenduojama vartoti minimum 3 menesius, ne maziau. o veliau kaip gaunasi, jei leidzia financines galimybes, galima istisai be pertrauku.
Papildyta:

50 mg yra profilaktine doze, o terapine didesne.
*

Taip, terapijai naudojamos didesnės dozės. Ženkliai didesnės. Pavyzdžiui, gaubtinės žarnos vėžiui slopinti 200mg/kg per dieną (70kg žmogui per dieną tai sudarytų 14g), hepatomai 500-1500mg/kg per dieną
linan
sveiki,

o yra kazkokios ligos, kurioms esant nerekomenduojama sio papildo vartoti, pvz., diabetas. ax.gif Nors kita vertus, jis turetu buti naudingas visiems.
savaegle
Sveiki 4u.gif

Jei ne paslaptis, tamsta Apolonai, kokią dozę jūs geriate? Kaip suprantu jūs nusimanote srity kuri liečia papildus. Pvz. jei žmogus turi su oda problemų - gerybiniai augliukai, buvo kartą net ir piktybinis. Šiuo metu viskas gerai, bet kaip suprantu gerti resveratrolį nepamaišytų - kokia dozę? Gal kas galit patart iš nusimanančių 4u.gif
apolonas
Laba hi.gif , geriu po 250mg ryte ir vakare. Iš antioksidantų taip pat dar ir žaliosios arbatos ekstraktą 500mg, C vitaminą 1000mg, bet tai nėra taisyklė, kad vien tik juos. Kartais pastaruosius pakeičiu į granatų ar acai uogų papildus.
Vartoti ar resveratrolį, ar kokius kitus antioksidantus nepamaišytų nei turint padidėjusį kiekį atipinių ląstelių ar kitokių problemų, nei iš esmės neturint jokių negalivimų. Nenoriu per daug įkiriai jo piršt, sakykim, kad tai asmeninė, subjektyvi mano nuomonė.

QUOTE(linan @ 2010 05 22, 23:08)
sveiki,

o yra kazkokios ligos, kurioms esant nerekomenduojama sio papildo vartoti, pvz., diabetas.  ax.gif Nors kita vertus, jis turetu buti naudingas visiems.
*

Šiaip tai jis mažina gliukozę bei sustiprina insulino poveikį
savaegle
Sveiki,

iškilo toks klausimėlis, perskaičiau, kad reveratrolis skystina kraują. O jei tas kraujas ir taip skystas, na visada žemiau negu mažiausia norma, visada gydytoja klausia ar aspirino negeriu. Tai kaip tada su tuo resveratroliu - ar galima jį vartoti g.gif
juste10
Man taip pat israse EVELOR.Gersiu minimum 3 men.Bet gal kas zino papildu su didesniu jo kiekiu,gal pasidomet parduotuvese maistas sportui?O gal Apolonas galetu suteikti info?aciu
apolonas
QUOTE(savaegle @ 2010 11 11, 12:13)
Sveiki,

iškilo toks klausimėlis, perskaičiau, kad reveratrolis skystina kraują. O jei tas kraujas ir taip skystas, na visada žemiau negu mažiausia norma, visada gydytoja klausia ar aspirino negeriu. Tai kaip tada su tuo resveratroliu - ar galima jį vartoti  g.gif
*

Tam tikra prasme taip. Jis slopina trombocitų agregaciją. Tačiau nedaro įtakos pačių trombocitų skaičiui.
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2010 12 31, 12:13)
Man taip pat israse EVELOR.Gersiu minimum 3 men.Bet gal kas zino papildu su didesniu jo kiekiu,gal pasidomet parduotuvese maistas sportui?O gal Apolonas galetu suteikti info?aciu
*

Yra toks geras daiktas kaip google, ir ieškom pagal raktinius žodžius: resveratrolis polygonum cuspidatum ar pan.
plepuciuke
gal jau kas teigiamu pozymiu pastebejo? labai idomu butu isgirsti daugiau nuomoniu, nes noreciau pradet vartot, tik nezinau ar tai reklama, ar geras dalykas. ax.gif
jurave
Išgėriau visą buteliuką,bet kad pasakyčiau wau kažkas tokio pasikeitė tai ne.Gal kas ir įvyko organizme kokie pokyčiai,bet aš nepastebėjau smile.gif
plepuciuke
QUOTE(jurave @ 2011 01 22, 20:47)
Išgėriau visą buteliuką,bet kad pasakyčiau wau kažkas tokio pasikeitė tai ne.Gal kas ir įvyko organizme kokie pokyčiai,bet aš nepastebėjau smile.gif
*

nu matai, o siaip gripu sirgai, sako ten nebloga profilaktina nuo gripo? smile.gif
apolonas
QUOTE(jurave @ 2011 01 22, 20:47)
*

Labai teisingai plepuciuke pastebėjo, kaip organizmas reagavo į peršalimo virusus tuo laikotarpiu.
Tikėtis kokių nors stebuklų iš vieno, kad ir viso, buteliuko tikrai neverta. Nei kraujas pamėlynuos, nei senėjimo procesai sustos. Jei negalit į jį, o tuo pačiu ir į save investuoti tiek, kad galėtumėt naudoti kasdieną ir net ne metus ar ne du, o visą laiką, tai didesnė nauda būtų ne vieną buteliuką pabandymui nusipirkti, o tuos pinigus paaukoti UNICEF, ar kokiam kitam labdaros fondui.
sprinza
O kaip su pertrauka, juk sakoma, kad vartojant bet kokius preparatus, kad ir arbatas, būtina daryti pertraukas, kad organizmas nepriprastų ir "neaptingtų" dirbti pats.
Sadmoon
QUOTE(apolonas @ 2011 03 19, 00:32)

Jei negalit į jį, o tuo pačiu ir į save investuoti tiek, kad galėtumėt naudoti kasdieną ir net ne metus ar ne du, o visą laiką, tai didesnė nauda būtų ne vieną buteliuką pabandymui nusipirkti, o tuos pinigus paaukoti UNICEF, ar kokiam kitam labdaros fondui.
*

Oho. Jei prie biednesniu, tai paskutinius dar - atiduoti labdarai ir laukti mirties, taip suprantu? ir net nebandyti gydytis, stiprintis ir kapstytis?

O siaip maciau Jus rekomenduojat vienaip vartoti. Bet galima ir kelis kartus kaip kursa i metus, kaip profilaktika. Tarkim buvau pas profesoriu su onkologija susijusi Vilniuj, tai man tarp preparatu liepe butinai daryti pertraukas. Lygiai taip pat ir zoliu arbatas kai geri reikalingos pertraukos arba tik kursais is vis galima gerti, juk net zolytes turi salutinius poveikius.

O ka nors galit pasakyti apie sio preparato poveiki moteriskiems hormonamas, na tarkim jei kas gal nebuvo tvarkoj, bet jauciu, kad Eveloris kazkaip veikia ir bijau, kad geriant del "lasteliu", gali kitoj vietoj ne ta issaukti. Pakonkretinsiu - toks jausmas, kad cista pradejo augti, o krutinei tai tikrai skausminguma nuima sis preparatas, bet sakau itariu, kad itakoja gal ir kiausidziu veikla, spelioju pakolkas. Gal zinot ka?
mmazuliuke
Ir man mama atnese siandien sio preparato....isbandysiu..
mamassitaa
QUOTE(juste10 @ 2010 12 31, 11:13)
*

aš irgi ieškojau šio papildo didesnio kiekio, nes tas 50 g mažokai pasirodė. Man vaistininkas rekomendavo herbo revive kur yra 225 mg resveratrolio (zymiai daugiau nei evelor papilde)
merryy
sveikos meginos, nemazai skaiciau ir domejausi apie ta EVELORA papilda, tik kazkaip dar iki vaistines nenupedinu jo nusipirkti?
kiek teko skaityti, tai sis preparatas grynai zolinis?

beto, jei gerai supratau is pokalbiu, tai sito preparato yra keli stiprumai?
Vakarop
Kiek skaičiau apie Resveratrolio poveikį, niekur neradau dėl jo vartojimo didelėmis dozėmis, gal APOLONAS gali kokią nuorodą įdėti ?

Ačiū
maskatukas
QUOTE(apolonas @ 2011 03 19, 00:32)
Labai teisingai plepuciuke pastebėjo, kaip organizmas reagavo į peršalimo virusus tuo laikotarpiu.
Tikėtis kokių nors stebuklų iš vieno, kad ir viso, buteliuko tikrai neverta. Nei kraujas pamėlynuos, nei senėjimo procesai sustos. Jei negalit į jį, o tuo pačiu ir į save investuoti tiek, kad galėtumėt naudoti kasdieną ir net ne metus ar ne du, o visą laiką, tai didesnė nauda būtų ne vieną buteliuką pabandymui nusipirkti, o tuos pinigus paaukoti UNICEF, ar kokiam kitam labdaros fondui.
*

sveiki, gal galetumete pakomentuoti papilda-ALKYMER
dekui
merryy
sveiki, gal kas daugiau zinote apie rasveratrolio nuada prganizmui? aciukas
mamassitaa
QUOTE(merryy @ 2011 05 15, 12:45)
sveiki, gal kas daugiau zinote apie  rasveratrolio nuada prganizmui? aciukas
*

Siaip apie resveratroli gali pasigooglinti internete. As pati ieskojau preparatu su resveratroliu tik galiu pasakyti, jog reikia atidziai pasirinkti, nes skirtingose preparatose yra skirtingas kiekis resveratrolio pvz. Evelor 50 mg. Herbo revive 225mg. o kainos skiriasi taip, kad Evelor yra zymiai brengesnis, nors man labiau patiko Herbo revive, nes pajutau geresni efekta ir aisku kainos skirtumas. Nors pries tai gydytoja rekomendavo Evelor, taciau visi zinom kad gydytojai rekomenduoja tuos preparatus nuo kuriu gauna 'atkata'. ACIU vaistininkei, kuri man pasiule geresni varianta. O siaip nuo resveratrolio pagerejo odos bukle, sustiprejo nagai, plaukai. thumbup.gif
merryy
QUOTE(mamassitaa @ 2011 05 16, 10:02)
Siaip apie resveratroli gali pasigooglinti internete. As pati ieskojau preparatu su resveratroliu tik galiu pasakyti, jog reikia atidziai pasirinkti, nes skirtingose preparatose yra skirtingas kiekis resveratrolio pvz. Evelor 50 mg. Herbo revive 225mg. o kainos skiriasi taip, kad Evelor yra zymiai brengesnis, nors man labiau patiko Herbo revive, nes pajutau geresni efekta ir aisku kainos skirtumas. Nors pries tai gydytoja rekomendavo Evelor, taciau visi zinom kad gydytojai rekomenduoja tuos preparatus nuo kuriu gauna 'atkata'.  ACIU vaistininkei, kuri man pasiule geresni varianta. O siaip nuo resveratrolio pagerejo odos bukle, sustiprejo nagai, plaukai.  thumbup.gif
*

sveiki, aciu jums labai, akd atsakete:) kad patarete, zinosiu ir as kuri varianta man rinktis. dekui jums
jurgitale
Jo apie rezveratrolį ir aš daug domejausi. Geras antioksidantas. Mano šeima taip pat vartoja vitaminus kuriuose yra ši medžiaga. Na be jos dar yra ir alijošius, acai,goji,noni, chlorofilas,spirulinas,jonizuoti mineralai ir kt. Na čia jie yra kelių rušių. Na sudėtis gera ir poveikis tikrai jaučiasi, nes jie yra skysto pavidalo ir purškiami. Mano mama 2 grupės invalidė ir tai jau po mėnesio sako energijos padaugėjo. Chlorofilas irgi gera medžiaga. Su juo vienas rusų profesorius net vėžį gydo. Aš labai džiaugiuosi atradus šį produktą. thumbup.gif
apolonas
QUOTE(Sadmoon @ 2011 04 05, 15:18)
*

Nustojus vartoti organizme jau po kelių dienų jo nei padujų nebelieka. Aišku ir jokio tolimesnio poveikio nelieka.
Testosterono koncentracija gali padidėti, bet tik nuo didelių dozių: 20mg/kg/d (pvz., 60kg žmogui 1,2g per dieną) ir tai vartojant ilgiau nei keturias savaites.

QUOTE(Vakarop @ 2011 04 29, 15:04)
*

Paprasčiausia ieškoti google. Bet jei reikia publikuotos tyrimų medžiagos, tai reiktų specializuotos literatūros: Archives of Pharmacal Research, Cancer Letters, The Journal of Nutrition, Toxicological Sciences,... Dažnai patys straipsniai žurnaluose nėra laisvai prieinami, reikia už kiekvieną susimokėti. Tačiau universitetų bibliotekos paprastai daugumą tų bazių prenumeruoja, tad ten nuėjus susirasti norimos medžiagos problemų jokių nekils.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 30, 11:50)
*

Ryklių kepenų aliejus. Pagrindinės aktyviosios medžiagos skvalenas ir alkilglicerolis. Pirmasis, kaip antioksidantas odą saugo nuo saulės spindulių poveikio, o antrasis įeina į ląstelių membranų fosfolipidų sudėtį. Ryklių kepenų alijaus vartojama nuo 750mg iki 2250mg (3x750) per dieną.
Daivapach
QUOTE(mamassitaa @ 2011 05 16, 11:02)
Siaip apie resveratroli gali pasigooglinti internete. As pati ieskojau preparatu su resveratroliu tik galiu pasakyti, jog reikia atidziai pasirinkti, nes skirtingose preparatose yra skirtingas kiekis resveratrolio pvz. Evelor 50 mg. Herbo revive 225mg. o kainos skiriasi taip, kad Evelor yra zymiai brengesnis, nors man labiau patiko Herbo revive, nes pajutau geresni efekta ir aisku kainos skirtumas. Nors pries tai gydytoja rekomendavo Evelor, taciau visi zinom kad gydytojai rekomenduoja tuos preparatus nuo kuriu gauna 'atkata'.  ACIU vaistininkei, kuri man pasiule geresni varianta. O siaip nuo resveratrolio pagerejo odos bukle, sustiprejo nagai, plaukai.  thumbup.gif
*

Na del kainos tai Evalor 90 tableciu kainuoja apie 90Lt o Herbo revive - 30tab. apie 35lt tai nezinau ar cia pigiau rolleyes.gif bet jei sudetis taip skiriasi, tai turbut verta vien del to rinktis smile.gif
Chota
Sveiki 4u.gif

ar Evelor tinkamas vartoti maitinanciom ?
Pinavija Nuostabioji
gal radot, kur pigiau iš užsienio parsisiųst? ax.gif
enura
QUOTE(mamassitaa @ 2011 04 07, 07:22)
aš irgi ieškojau šio papildo didesnio kiekio, nes tas 50 g mažokai pasirodė. Man vaistininkas rekomendavo herbo revive kur yra 225 mg resveratrolio (zymiai daugiau nei evelor papilde)
*

Sveiki. Domejausi ir as kokie yra papildai su resveratroliu uzsienyje. Yra ir 100mg, ir 200mg ir 500mg ir dar visokiausiu. Taip pat kaip supratau pats resveratrolis gali buti isgaunamas is keliu augalu saknu , pvz. Japanese knotweed=Polygonum cuspidatum (japonu gincai) , Hu zhang=“tiger cane” ir netgi is raudonuju vynuogiu ??. Ar yra koks nors skirtumas? Resveratrolio kokybe ar panasiai?
Dar yra rasoma pvz sudetis: 500mg Trans-Resveratrol? Trans cia tas pats resveratrolis ar kazkoks kitoks?? g.gif

Gal kas is farmacininku ar mediku galetu pakomentuoti ax.gif Aciu 4u.gif
Summer-In-Paris
Plačiai populiarinami maisto papildai man visad kelia daug klausimų – kokį realų poveikį jis daro žmogaus organizmui, kokiomis dozėmis ir kaip dažnai jį galima vartoti. Palaikau nuomonę, jog jokio maisto papildo nederėtų vartoti nuolat ir didelėmis dozėmis (kad ir koks stiprus antioksidantas jis bebūtų). Viskam reikalingas saikas ir blaivus protas (daugiau nereiškia 'geriau').

Domėdamas apie revesratrolį (nieko bendra su medicininiu išsilavinimu neturiu) radau įdomų straipsnį (anglų k.): štai čia. Ypač įstrigo štai kas: the safety is even the more concern when resveratrol is used in large quantities (30-100 mg doses) as a single compound in human bodies. High doses of resveratrol could be harmful for a long term use. Resveratrol is a chelator of copper - a mineral used by our red blood cells and collagen. As reported by NUTRA INGREDIENTS, USA on May 6, 2010, “a phase 2 human trial investigating the effectiveness of resveratrol for treating multiple myeloma patients has been suspended after 20 percent of the trial’s subjects developed kidney damage.” There are un-clarified risks to take resveratrol in large quantities as dietary supplement

resveratrol taken alone in large doses could harm human bodies in the long run, regardless of its nutritional benefits. The Eastern philosophy of herbal medicine advice: try to avoid a single chemical such as resveratrol for general health maintenance unless it is necessary as the only choice for special medical conditions
sunday
Mano uošvė geria papildus, kuriuose yra 30 mg resveratrolio, bet juose taip pat yra ir kitų stiprių antioksidantų. Kadangi ji pati aukšto lygio medikė (kardiologė), sakė, kad geriausias efektas pasiekiamas, juos vartojant pusę metų. Bet ir tie papildai kainuoja virš 100 Lt / 30 kapsulių, taip kad kas perkate už 90 Lt - 90 kapsulių (čia aš apie Evelor), tai nemanau, kad rasite kažką labai pigiau smile.gif
Klaipedele
Man taip pat iškilo klausimas, ar galima EVELOR vartoti maitinančioms? Internete apie tai nerandu... O šiuo metu kaip tik akcija camelia e-parduotuvėje, 44proc. nuolaida g.gif
Klaipedele
Radau info, kad visgi maitinančioms vartoti nerekomenduojama.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.