Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Persileidimai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
gegu
sveikos,
gal galite papasakoti kaip turi atrodyti puslele?
Man ikyso vaistus,per pora dienu neisivale, dabar isleido namo ir per savaite tikiuosi, kad issivalys savaime... Gal yra kokiu budu, kad issivalytu savaime, nereiktu abrazijos, ar kokiu arbatu ar judejimo..Pirmas planuotas nestumas, todel labai nenoriu tos abrazijos ir pati gydytoja kai gavo pinigu, sako bandom valytis taip...beje sake nesinervoti, o man asaros kaip pupos kasdien...
Nuk
QUOTE(gegu @ 2011 10 28, 10:10)
sveikos,
Man ikyso vaistus,per pora dienu neisivale, dabar isleido namo ir per savaite tikiuosi, kad issivalys savaime... Gal yra kokiu budu, kad issivalytu savaime, nereiktu abrazijos, ar kokiu arbatu ar judejimo..Pirmas planuotas nestumas, todel labai nenoriu tos abrazijos ir pati gydytoja kai gavo pinigu, sako bandom valytis taip...beje sake nesinervoti, o man asaros kaip pupos kasdien...
*

Priklauso kokio dydžio nėštumas buvo. jei labai mažas, tai tiesiog bus gausus kraujavimas, jei kokios 7-8 sav. iškris didelis kraujo krešulys.
Tai kad neįmanoma nesinervuoti 4u.gif turi laiko praeiti
Andromeda1
sveikos,

nelabai pavyksta rasti forumo konkreciai apie ABRAZIJA.
<...>
buvo 12 sav. nestumas, o pradejau kraujuoti, ligonineje nustate nesivystanti nestuma, (sustojo ties 6 sav..).
apie savijauta net nerasysiu. sunku.

po triju dienu abrazija.
po jos kraujavau apie 5 dienas.
po to kraujavimas visiskai dingo. po to vel pasirode siek tiek.

bet pakilo didziule temperatura. gulejau paslika. isgerdavau temperatura mazinancius vaistus, bet padedavo labai trumpam.. tikrai bjauriai jauciausi. bet manaiu, kad gripas koks uzpuole nusilpusi organizma.
neskaudejo pilvo. del to delsiau.

na galiausiai greitoji, kuri apziurejo ir isvaziavo.
tada siaip ne taip atsiduriau poliklinikoje. pirma pas terapeute, po to pas gine. apziurejo. gimdoje uzdegimas.
gavau siuntima ir tiesiu taikymu i Antakalnio priimamaji.

(!) viskas del to, kad po operacijos praejus 5-6 dienoms gimdos kaklelis uzspazmavo ir viduje eme kauptis kraujas.
o kaip zinia uzsistovejes kraujas - ideali terpe daugintis bakterijoms. taigi isejo uzdegimas gimdoje.

pagulde i ligonine. lasalines, antibiotikai nerealiais kiekiais. .
kosmariskas laikas. placiai nepasakosiu. niekam nelinkiu..

rasau visa tai toms, kurios atsidurs panasioje situacijoje.
as ne nenutuokiau, kad taip gali buti.

taigi, rupinkites savimi, mielosios.
dewdew
QUOTE(gegu @ 2011 10 28, 10:10)
sveikos,
*

Jei nustojo vystytis maždaug 6 savaitę ar vėliau, tai gali būti kaip man, kokių 8 cm ilgio ir apie 6 cm pločio pūslelė iškrito.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.