Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vokalo pamokos
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3
Sunlight
Sveiki, apziurejau tema atidziai ir lyg nebuvo tokios temos, tad sukuriau. ax.gif
Gal kas nors zino, kur butu galima mokytis dainuoti Kaune, kai tau jau ne 15 metu, o 21 smile.gif ?
Ar siaip kur nors dainuoti? Koks nors ansambliukas ar choras?
Milupa
ir as noreciau dainuot...seip tai dainuoju...bet namie..plaudama indus smile.gif
Sunlight
Na va, mes jau dviese tokios drinks_cheers.gif biggrin.gif
Doroti
o as noreciau Vilniuje.... wink.gif
zeme
Ir aš norėčiau Vilniuje
-RebeLLiouS-
Negi nėra nieko Kaune unsure.gif Aš irgi noriu šiaip padainuoti vokalo pamokose ax.gif
Night
QUOTE(Sunlight @ 2005 12 05, 18:38)
Sveiki, apziurejau tema atidziai ir lyg nebuvo tokios temos, tad sukuriau.  ax.gif
Gal kas nors zino, kur butu galima mokytis dainuoti Kaune, kai tau jau ne 15 metu, o 21 smile.gif ?
Ar siaip kur nors dainuoti? Koks nors ansambliukas ar choras?
*

na chorų tai Kaune tikrai gali rasti. Aš pati tai dainavau sakralinės muzikos mokyklos chore "Giesmė" . Ten yra maždaug nuo 14 iki 30 metų maždaug. Bet tikrai yra nemažai tų ansamblių ir chorų.
Aii
Tai gal kas žinot, kur Vilniuj tokius iki 30 dainuot priima? smile.gif
laurynaa
cia biskiuka ne i tema, bet kol kas nesinori naujos temos skelbti tai destysiu pas jus blush2.gif
as noreciau ne dainuoti, bet ismokti skambinti pianinu viena kurini, noreciau kaip siupriza mylimam zmogui padaryti, bet niekados niekados neesu skambinusi ir nezinau ar tam turiu klausa blush2.gif
kaip manot ar tas imanoma???
femina
ir as noreciau dainuoti, tik panevezy. i koki tais ansambliuka kaip faina butu.
Meg
Mane irgi domintu koks nors vokalo mokytojas. Ant senatves ir as uzsimaniau ismokti dainuoti blush2.gif
Linxma
Ir man labai idomi tema! Negi niekas nera lankes vokalo pamoku Kaune? Zinau, kad vienas is budu, tai eiti i Muzikos akademija ir klausti smile.gif O choru tikrai yra, priklauso nuo to, kokio lygio daininikas esi smile.gif
raganiukshte
Dėl vokalo pamnokų tai Kaune muzikos akademijo studentai užsiima tokiais dalykėliais. Tik reikia nueiti ir ten duoti skelbimą. Šiaip aš pati vaikus mokau dainuoti, kai kuriuos vokalo pagrindų, groti pianinu ir t.t. Žodžiu visko, kas susiję su muzika. Manau, kad su suaugusiais dar paprasčiau būtų. Pati esu muzikos mokytoja. Jei domina rašykit.
jewel_girl
laba,niu va kol gyvenau lt tai puoselet savo aistra dainavimui (nors mokuklos chore bet vis sis tas 5m pralankiau)turejau galimybe,o dabar i nevilti pulti tik belieka,nezianu kaip uzsienyje susirasti kur dainuoti....sad.gif
emporio
Sveikutes:) galiu parekomenduoti vokalo mokytoja Vilija, Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijos bakalaurantė, vokalistų konkurso diplomantė, įvairių tarptautinių festivalių dalyvė, Gospel choro vadovė. Jos tel. +37060386181 emailas Mazintaitevilija@yahoo.com
4u.gif Pamokos Vilniuje;)

As asmeniškai mokau vaikučius groti pianinu. Esu Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijos Magistro 2-o kurso studentė. Tarptautinio N.Rubinsteino pianistų konkurso Paryžiuje laureatė, 2005-2006m. stažavausi G.Verdi konservatorijoje Milane. Tad jei kas susidomėsite, pamokos vyksta Vilniuje, Šiaurės miestelyje.

kontaktuoti tel +37065129390 arba emailu ugnesabaityte@yahoo.com

Iki malonaus
Hermana
Man labai idomu, kiek kainuoja vokalo kursai? g.gif
chrizantema
ieskau dukrai (8m)vokalo mokytojos,siaip ji dainuojanti bet norisi daugiau,mes is kauno,jei atsirastu kas gali padeti parasykit,aciu
tarijo
QUOTE(chrizantema @ 2007 11 07, 12:53)
ieskau dukrai (8m)vokalo mokytojos,siaip ji dainuojanti bet norisi daugiau,mes is kauno,jei atsirastu kas gali padeti parasykit,aciu
*

pabandykit tarp muzikos akademijos studentų paieškot, manau tikrai atsirastų.
Gabyyy
pagaliau radau tema kurios reikia.gal kas zinoy kainas vokalo pamoku,aisku noreciau pas koki meskela ar gabali mokytis,bet gal ka panasaus galima rasti kaune???padekit kas nors 4u.gif
tarijo
QUOTE(Gabyyy @ 2007 11 16, 21:47)
pagaliau radau tema kurios reikia.gal kas zinoy kainas vokalo pamoku,aisku noreciau pas koki meskela ar gabali mokytis,bet gal ka panasaus galima rasti kaune???padekit kas nors  4u.gif
*

kainos gali būti nuo...iki. priklauso nuo mokytojų ir nuo vietos kur jie moko.
Agniux`s
Aš taip pat labai norėčiau lankyti vokalo pamokas Šiauliuose.
tarijo
jei ką domina vilniuje, tai galėčiau pasiūlyti 4u.gif
o kituose miestuose.. hm...
Inngridute
As tai jau studijuoju Kaune ketvirtus metus, bet per tiek laiko neradau kokio nors idomaus ansambliuko kur butu galima pasireiksti - as dainuoju nuo gimimo bigsmile.gif bet kai atvaziavau studijuot - tai vat ir baigesi tas malonumas mano g.gif gaila, kad visi privatus vokalo uzsiemimai gana brangiai kainuoja ir tik karta per savaite unsure.gif gal tikrai kas nors zinot kur galima dainuoti? gal kokius kontaktus turit? doh.gif buciau labai dekinga, jei parasytumet thumbup.gif
tarijo
QUOTE(Inngridute @ 2007 11 29, 22:25)
As tai jau studijuoju Kaune ketvirtus metus, bet per tiek laiko neradau kokio nors idomaus ansambliuko kur butu galima pasireiksti - as dainuoju nuo gimimo  bigsmile.gif  bet kai atvaziavau studijuot - tai vat ir baigesi tas malonumas mano  g.gif  gaila, kad visi privatus vokalo uzsiemimai gana brangiai kainuoja ir tik karta per savaite  unsure.gif  gal tikrai kas nors zinot kur galima dainuoti? gal kokius kontaktus turit?  doh.gif  buciau labai dekinga, jei parasytumet  thumbup.gif
*

netikiu, kad Kaune nėra jokių ansambliukų. turi būti, reikia ieškot mirksiukas.gif
tarijo
siulau atidaryti nauja tema: "mokomes dainuoti"
kad galetu zmones pasiklausineti ar pasipasakoti kas kur dainuoja, noretu dainuot ir t.t. biggrin.gif
mua
QUOTE(tarijo @ 2007 12 23, 03:04)
siulau atidaryti nauja tema: "mokomes dainuoti"
kad galetu zmones pasiklausineti ar pasipasakoti kas kur dainuoja, noretu dainuot ir t.t.  biggrin.gif
*

sutinku thumbup.gif
atidarau tema ''mokomes dainuoti" bigsmile.gif
mua
tikriausiai yra tokiu, kurios zino, kad gal ir nelabai sugebetu, bet vis del to labai nori ismokt dainuot mirksiukas.gif ka jos daro? g.gif dainuoja duse?
mua
Na gerai, tuomet gal turite slapta nora ismokti dainuoti?
o gal jau kazkur vaikstote i dainavimo pamokas?
mua
O gal nuo Naujuju Metu pats laikas pradeti mokytis kazko naujo? mirksiukas.gif
kaip sako: "Nauji metai - nauji ratai" biggrin.gif
tarijo
QUOTE(Aii @ 2006 01 31, 15:47)
Tai gal kas žinot, kur Vilniuj tokius iki 30 dainuot priima? smile.gif
*

priima visur kur tik mokytoju yra biggrin.gif
Papildyta:
Oi, cia labai senas pasisakymas buvo blush2.gif
mua
ech, niekas nepasisako schmoll.gif
Nevykusia tema uzvedziau, galima ja ismest doh.gif
vakare555
QUOTE(mua @ 2008 01 10, 21:41)
ech, niekas nepasisako  schmoll.gif 
Nevykusia tema uzvedziau, galima ja ismest doh.gif
*

Tema tikrai puiki ir yra nemažai susidomėjusių, negi nematai wink.gif
mua
QUOTE(vakare555 @ 2008 01 12, 22:19)
Tema tikrai puiki ir yra nemažai susidomėjusių, negi nematai wink.gif
*

lotuliukas.gif tikrai jau. Tikriausiai visi taip dainavimu uzsieme, kad net pasisakyt neturi laiko blink.gif
telemache
Parekomenduokit vln daugiau vokalo mokytojų rolleyes.gif tik vieną per visą temą radau tongue.gif
tarijo
QUOTE(telemache @ 2008 02 08, 21:01)
Parekomenduokit vln daugiau vokalo mokytojų  rolleyes.gif  tik vieną per visą temą radau  tongue.gif
*

o kodel ta parekomenduota netinka? smile.gif
mua
QUOTE(telemache @ 2008 02 08, 21:01)
Parekomenduokit vln daugiau vokalo mokytojų  rolleyes.gif  tik vieną per visą temą radau  tongue.gif
*

oi, mokytoju tai labai daug galima surasti bigsmile.gif
Novikas, Maceikaite, Civilyte, Juozapaitis, Maciute ir t.t. ir panasiai. be to moksleiviu rumuose ar muzikos mokyklose dirbantys mokytojai tuo uzsiima. taip kad pasirinkimas tikrai nemazas 4u.gif
ladana
Mua visai gera tema , smile.gif siame forume beveik nera temu apie dainavima. taip , kad ir pasisneketi nera su kuom .As labai megstu dainuoti, i pamokas dainavimo nevaikstau bet chora lankau ir ne viena .
kvake
o gal kazka galit parekomenduot nepatyrusiai dainininkei, norinciai dainuoti kokiame nors kolektyve? ax.gif
nelabai svarbu choras ar ansamblis, svarbiausia kad galeciau dainuoti smile.gif
ladana
Tai kur pasidejot dainininkes , dabar as kaip mua viena pati su savim snekesiu? sad.gif
Knopas
Sveikutes, dainoreles smile.gif Pastaruoju metu vis galvoju, ka gi as labai labai noreciau veikti savo malonumui. Ir kazkaip netiketai vakar supratau, kad noriu dainuoti smile.gif Esu lankiusi muzikos mokykla, chorinio dainavimo specialybe, todel bent jau siokius tokius dainavimo pradmenis tikrai turiu. Bet su laiku, nesitobulinant, dainavimo igudziai laaaabai isbleso ax.gif Todel pagalvojau, kad butu labai smagu, jeigu rasciau profesionalu mokytoja, kuris sutiktu mane mokyti dainavimo. Gal kartais atsirastu zinanciu kur man reiketu kreiptis (gyvenu Kaune) ? Ir ar labai brangiai man kainuotu tokios pamokos ?
mua
QUOTE(ladana @ 2008 02 19, 12:57)
Mua visai gera  tema ,  smile.gif siame forume beveik nera temu apie dainavima. taip , kad ir pasisneketi nera su kuom .As labai megstu dainuoti,  i pamokas dainavimo nevaikstau bet chora lankau ir ne viena .
*

o kokius chorus lankai, jei ne paslaptis? ax.gif
kvake
As noriu mokytis dainuoti, bet neturiu jokiu pagringu. nezinau nei nuo ko pradeti, nei kur eit mokytis schmoll.gif
ladana
As is Klaipedos , apie dainavimus Vilniuje nezinau., nors kolektyvu ten yra nemazai smile.gif
Mua lankau chora "Klaipeda" (kazkada buves liaudies operos choras) repertuaras labai ivairus religines ,operos , operetes, estradines, klasika ir t.t. . ir dar baznycioje dainuoju kas taip pat labai patinka thumbup.gif , dainuoju apie 8 metus ir galiu pasakyti,kad balsui lavinti choras yra kaip tik. biggrin.gif
Kvake pradek nuo kokio nors choro , o paskui matysi kaip seksis , gal ir soliuoti pradesi. Jei gerai dainuosi tai ir pastebes kas, gal ir pasiulymu sulauksi smile.gif
kvake
QUOTE(ladana @ 2008 02 27, 14:50)

Kvake pradek nuo kokio nors choro , o paskui matysi kaip seksis , gal ir soliuoti pradesi. Jei gerai dainuosi tai ir pastebes kas, gal ir pasiulymu sulauksi smile.gif
*

tai as butent ir noriu i koki nors kolektyva, chora ar ansambli ax.gif. solo netraukia blush2.gif
tik neims niekas manes baubiancios, dainuot tai nemoku blush2.gif
tarijo
QUOTE(ladana @ 2008 02 27, 14:50)
*

is sito pasisakymo suprantu susidariusia nuomone, kad chore dainuoja blogi dainininkai, o solo - geri g.gif
choras, kaip zemiausias dainininko karjeros laiptelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SquezeeHRD
sveikos, na aš labai megstu dainuoti ir mokyklos chore dainavau, biggrin.gif ir konkursuose dalyvaydavom ir i užsieny vaziuodavom ir dainu sventese kepdavom/ mirkdavom.. wub.gif labai pasiilgau tu dienu, nesu superine dainininkė bet savo malonumui norėciau dainuoti, tiesiog del saves.. tai gal kas zinot kur konkreciai vilniuj galima patenkinti savo interesa? ax.gif blush2.gif
kvake
QUOTE(SquezeeHRD @ 2008 02 29, 23:04)
sveikos, na aš labai megstu dainuoti ir mokyklos chore dainavau, biggrin.gif  ir konkursuose dalyvaydavom ir i užsieny vaziuodavom ir dainu sventese kepdavom/ mirkdavom..  wub.gif labai pasiilgau tu dienu, nesu superine dainininkė bet savo malonumui norėciau dainuoti, tiesiog del saves.. tai gal kas zinot kur konkreciai vilniuj galima patenkinti savo interesa? ax.gif  blush2.gif
*

kai rasi kur dainuot ir man pranesk unsure.gif
o tu nori i kolektyva, ar viena? ax.gif
SquezeeHRD
QUOTE(kvake @ 2008 03 03, 12:22)
kai rasi kur dainuot ir man pranesk  unsure.gif
o tu nori i kolektyva, ar viena? ax.gif
*

norėčiau kolektyve, daugiabalsiame, tik va nezinau net kur ieskot suaugusiuju choru... doh.gif
ladana
Ar yra klaipediskiu dainuojanciu ar bent norinciu dainuoti , galeciau pakviesti i chora
kvake
QUOTE(SquezeeHRD @ 2008 03 03, 18:17)
norėčiau kolektyve, daugiabalsiame, tik va nezinau net kur ieskot suaugusiuju choru... doh.gif
*

suaugusiuju choru tai yra labai daug, tik manes ten net nepriimtu schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.