Gal kas nors zino, kur butu galima mokytis dainuoti Kaune, kai tau jau ne 15 metu, o 21
Ar siaip kur nors dainuoti? Koks nors ansambliukas ar choras?
Sveiki, apziurejau tema atidziai ir lyg nebuvo tokios temos, tad sukuriau.
Gal kas nors zino, kur butu galima mokytis dainuoti Kaune, kai tau jau ne 15 metu, o 21 Ar siaip kur nors dainuoti? Koks nors ansambliukas ar choras?
ir as noreciau dainuot...seip tai dainuoju...bet namie..plaudama indus
Na va, mes jau dviese tokios
o as noreciau Vilniuje....
Ir aš norėčiau Vilniuje
Negi nėra nieko Kaune
QUOTE(Sunlight @ 2005 12 05, 18:38) Sveiki, apziurejau tema atidziai ir lyg nebuvo tokios temos, tad sukuriau. Gal kas nors zino, kur butu galima mokytis dainuoti Kaune, kai tau jau ne 15 metu, o 21 Ar siaip kur nors dainuoti? Koks nors ansambliukas ar choras? na chorų tai Kaune tikrai gali rasti. Aš pati tai dainavau sakralinės muzikos mokyklos chore "Giesmė" . Ten yra maždaug nuo 14 iki 30 metų maždaug. Bet tikrai yra nemažai tų ansamblių ir chorų.
Tai gal kas žinot, kur Vilniuj tokius iki 30 dainuot priima?
cia biskiuka ne i tema, bet kol kas nesinori naujos temos skelbti tai destysiu pas jus
as noreciau ne dainuoti, bet ismokti skambinti pianinu viena kurini, noreciau kaip siupriza mylimam zmogui padaryti, bet niekados niekados neesu skambinusi ir nezinau ar tam turiu klausa kaip manot ar tas imanoma???
ir as noreciau dainuoti, tik panevezy. i koki tais ansambliuka kaip faina butu.
Mane irgi domintu koks nors vokalo mokytojas. Ant senatves ir as uzsimaniau ismokti dainuoti
Ir man labai idomi tema! Negi niekas nera lankes vokalo pamoku Kaune? Zinau, kad vienas is budu, tai eiti i Muzikos akademija ir klausti
Dėl vokalo pamnokų tai Kaune muzikos akademijo studentai užsiima tokiais dalykėliais. Tik reikia nueiti ir ten duoti skelbimą. Šiaip aš pati vaikus mokau dainuoti, kai kuriuos vokalo pagrindų, groti pianinu ir t.t. Žodžiu visko, kas susiję su muzika. Manau, kad su suaugusiais dar paprasčiau būtų. Pati esu muzikos mokytoja. Jei domina rašykit.
laba,niu va kol gyvenau lt tai puoselet savo aistra dainavimui (nors mokuklos chore bet vis sis tas 5m pralankiau)turejau galimybe,o dabar i nevilti pulti tik belieka,nezianu kaip uzsienyje susirasti kur dainuoti....
Sveikutes:) galiu parekomenduoti vokalo mokytoja Vilija, Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijos bakalaurantė, vokalistų konkurso diplomantė, įvairių tarptautinių festivalių dalyvė, Gospel choro vadovė. Jos tel. +37060386181 emailas Mazintaitevilija@yahoo.com
As asmeniškai mokau vaikučius groti pianinu. Esu Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijos Magistro 2-o kurso studentė. Tarptautinio N.Rubinsteino pianistų konkurso Paryžiuje laureatė, 2005-2006m. stažavausi G.Verdi konservatorijoje Milane. Tad jei kas susidomėsite, pamokos vyksta Vilniuje, Šiaurės miestelyje. kontaktuoti tel +37065129390 arba emailu ugnesabaityte@yahoo.com Iki malonaus
Man labai idomu, kiek kainuoja vokalo kursai?
ieskau dukrai (8m)vokalo mokytojos,siaip ji dainuojanti bet norisi daugiau,mes is kauno,jei atsirastu kas gali padeti parasykit,aciu
pagaliau radau tema kurios reikia.gal kas zinoy kainas vokalo pamoku,aisku noreciau pas koki meskela ar gabali mokytis,bet gal ka panasaus galima rasti kaune???padekit kas nors
Aš taip pat labai norėčiau lankyti vokalo pamokas Šiauliuose.
jei ką domina vilniuje, tai galėčiau pasiūlyti
o kituose miestuose.. hm...
As tai jau studijuoju Kaune ketvirtus metus, bet per tiek laiko neradau kokio nors idomaus ansambliuko kur butu galima pasireiksti - as dainuoju nuo gimimo
QUOTE(Inngridute @ 2007 11 29, 22:25) As tai jau studijuoju Kaune ketvirtus metus, bet per tiek laiko neradau kokio nors idomaus ansambliuko kur butu galima pasireiksti - as dainuoju nuo gimimo netikiu, kad Kaune nėra jokių ansambliukų. turi būti, reikia ieškot
siulau atidaryti nauja tema: "mokomes dainuoti"
kad galetu zmones pasiklausineti ar pasipasakoti kas kur dainuoja, noretu dainuot ir t.t.
tikriausiai yra tokiu, kurios zino, kad gal ir nelabai sugebetu, bet vis del to labai nori ismokt dainuot
Na gerai, tuomet gal turite slapta nora ismokti dainuoti?
o gal jau kazkur vaikstote i dainavimo pamokas?
O gal nuo Naujuju Metu pats laikas pradeti mokytis kazko naujo?
kaip sako: "Nauji metai - nauji ratai"
ech, niekas nepasisako
Nevykusia tema uzvedziau, galima ja ismest
Parekomenduokit vln daugiau vokalo mokytojų
QUOTE(telemache @ 2008 02 08, 21:01) oi, mokytoju tai labai daug galima surasti Novikas, Maceikaite, Civilyte, Juozapaitis, Maciute ir t.t. ir panasiai. be to moksleiviu rumuose ar muzikos mokyklose dirbantys mokytojai tuo uzsiima. taip kad pasirinkimas tikrai nemazas
Mua visai gera tema ,
o gal kazka galit parekomenduot nepatyrusiai dainininkei, norinciai dainuoti kokiame nors kolektyve?
nelabai svarbu choras ar ansamblis, svarbiausia kad galeciau dainuoti
Tai kur pasidejot dainininkes , dabar as kaip mua viena pati su savim snekesiu?
Sveikutes, dainoreles
As noriu mokytis dainuoti, bet neturiu jokiu pagringu. nezinau nei nuo ko pradeti, nei kur eit mokytis
As is Klaipedos , apie dainavimus Vilniuje nezinau., nors kolektyvu ten yra nemazai
Mua lankau chora "Klaipeda" (kazkada buves liaudies operos choras) repertuaras labai ivairus religines ,operos , operetes, estradines, klasika ir t.t. . ir dar baznycioje dainuoju kas taip pat labai patinka Kvake pradek nuo kokio nors choro , o paskui matysi kaip seksis , gal ir soliuoti pradesi. Jei gerai dainuosi tai ir pastebes kas, gal ir pasiulymu sulauksi QUOTE(ladana @ 2008 02 27, 14:50) Kvake pradek nuo kokio nors choro , o paskui matysi kaip seksis , gal ir soliuoti pradesi. Jei gerai dainuosi tai ir pastebes kas, gal ir pasiulymu sulauksi tai as butent ir noriu i koki nors kolektyva, chora ar ansambli tik neims niekas manes baubiancios, dainuot tai nemoku QUOTE(ladana @ 2008 02 27, 14:50) Kvake pradek nuo kokio nors choro , o paskui matysi kaip seksis , gal ir soliuoti pradesi. Jei gerai dainuosi tai ir pastebes kas, gal ir pasiulymu sulauksi is sito pasisakymo suprantu susidariusia nuomone, kad chore dainuoja blogi dainininkai, o solo - geri choras, kaip zemiausias dainininko karjeros laiptelis
sveikos, na aš labai megstu dainuoti ir mokyklos chore dainavau,
QUOTE(SquezeeHRD @ 2008 02 29, 23:04) sveikos, na aš labai megstu dainuoti ir mokyklos chore dainavau, kai rasi kur dainuot ir man pranesk o tu nori i kolektyva, ar viena?
Ar yra klaipediskiu dainuojanciu ar bent norinciu dainuoti , galeciau pakviesti i chora
|