Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip parduoti vežimėlį
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3
Tereska
g.gif Gal kas galit pasidalinti patirtim, kaip parduoti vežimėlį. Parduotuvėje pirkome Hauk Typhoon už 500 lt. Naudojomės juo tik 9 mėn, nes anksti persėdom ant skėtuko. Kelis kartus dėjau skelbimą, kad parduodu už 350 lt, po to 300 lt, ir niekam neįdomu. Ar dabar tam netinkamas laikas, ar tas vežimas nepaklausus, nesuprantu. Dykai atiduoti nesinori, bet ir namus užgriozdinti nenaudojamais daiktais irgi ne išeitis. Kaip kitos mamytės sprendžia tokias problemas, pasidalinkite prašau.
krika
aš susidariau įspūdį, kad jei jau parduodi forume tai turi parduoti už kapeikas verysad.gif buvo atėjus palei skelbimą viena šeima apžiūrėti tai moteriškė šviesiai tiesiai pasakė - panašų parduoda pigiau. taip kad mano vežimas neparduotas iškeliavo į rūsį smile.gif
p.s. aš vežimą pirkau už 400 lt norėjau parduoti už 250 lt. vaikas tetruko jame pasivažinėti lopšiniame variante, kai jis yra universalus
Paranormali
g.gif Nzn as be nuomones, todel kad musu vezimas liko LT... irgi Hauck typhoon. Galec kam perleist uz koki 100LT g.gif

Na Krika pasakysiu, palauk biski kiekvienam daiktui savas pirkejas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
renax
Pasakysiu is savos varpines pardavinet geriau per alio reklama arba vaikiskus zurnalus jei vezimelis devetas ir padoriai atrodantis labai greit nuperka , nezinau kazkodel taip yra as pati pabandziau cia skelbimus duot tai toks jausmas susidare kad nori uz 100 lt ir butinai bebe kart lotuliukas.gif .ar panasaus smile.gif Nors kartais esu subarus kad per pigiai parduoda ,kiekvienam savas pirkejas :)buna nepirkimo periodu buna pirkimo nereik nuvertint daikto ir tiek .
Tereska
Tikiu, kad už 100 lt atsirastų pirkėjas, bet man atrodo kad jis visgi vertas daugiau.
Tereska
QUOTE(renax @ 2005 12 05, 22:51)
Pasakysiu is savos varpines pardavinet geriau per alio reklama arba vaikiskus zurnalus jei vezimelis devetas ir padoriai atrodantis labai greit nuperka  , nezinau kazkodel taip yra as pati pabandziau cia skelbimus duot tai toks jausmas susidare kad nori uz 100 lt ir butinai bebe kart  lotuliukas.gif .ar panasaus smile.gif  Nors kartais esu subarus kad per pigiai parduoda ,kiekvienam savas pirkejas :)buna nepirkimo periodu buna pirkimo nereik nuvertint daikto ir tiek .
*

Nu va, o aš apie spaudą net ir nepagalvojau. Ačiū už gerą mintį, nes vežimas iš tiesų kaip naujas ir gaila kad rūsy pelytų. Renax, gal galėtun pasakyti, kokia reali yra tokio vežimo rinkos vertė? Jis yra tamsiai mėlynos spalvos.
Paranormali
QUOTE(Tereska @ 2005 12 05, 23:01)
Tikiu, kad už 100 lt atsirastų pirkėjas, bet man atrodo kad jis visgi vertas daugiau.
*

g.gif Gal tavo naujesnis Tphoonas mus jau senas modelis, tai nenoriu as jo pardavinet brangiai,mano man rods ar 5 doh.gif Na nzn bet kas noretu gali parasyt i asmenine perleistu mano nuominikai . Veiksmas vyksta Klaipedoje mirksiukas.gif
Tereska
QUOTE(Paranormali @ 2005 12 05, 23:15)
g.gif  Gal tavo naujesnis Tphoonas mus jau senas modelis, tai nenoriu as jo pardavinet brangiai,mano man rods ar 5 doh.gif  Na nzn bet kas noretu gali parasyt i asmenine perleistu mano nuominikai . Veiksmas vyksta Klaipedoje mirksiukas.gif
*

Tai Tu duok normalų skelbimą į skelbimų skiltį. O šiaip tai įdomu, ar apie tą patį vežimą kalbam, nes tada arba Tu nuvertini, arba aš perlenkiu lazdą. Pas mane instrukcijoj parašyta Hauck Typhoon (M-400).
renax
Matai typhoon m400 ,dabartiniai mephis eina ne vienus metus . Pirmieji buvo pilki su avytem ir melyni su meskuciais , poto rudi su oranziniu ,pilki su pieno spalva ir melyni su pieno spalva , poto jau buvo daug spalvu melyni ,bordo , pilki , dzinsiniai ir mini starai chromai ir melyni su dryziukais 2005 metu cia jau .
Neryte
O kiek as galeciau gauti uz Hauck MINI STAR trirati,pavasari pirkom is renax,galvoju pavasari pardavineti,kadangi naudojam mazai nes gyvenam name be lifto,tai vienai ir dar su vaiku sunkoka.Pavasari ji keisim i sketuka 4u.gif
Tereska
QUOTE(renax @ 2005 12 06, 09:06)
Matai typhoon m400 ,dabartiniai mephis eina ne vienus metus . Pirmieji buvo pilki su avytem ir melyni su meskuciais , poto rudi su oranziniu ,pilki su pieno spalva ir melyni su pieno spalva , poto jau buvo daug spalvu melyni ,bordo , pilki , dzinsiniai ir mini starai chromai ir melyni su dryziukais 2005 metu cia jau .
*

Nu jis toks kaip Mini Star, bet ant vežimėlio Hauck emblema. O pirkome 2004 birželio pradžioje. Dar pamenu šalia stovėjo džinsinis ir mes ilgai galvojom kokį rinktis ir paemėm šitą. Jis visas tamsiai mėlynas, toks kaip skelbime žemiau, tik be tų baltų dryžių.

http://skelbiu.lt/755444.html
renax
Yra dar kitas punktas per pigiai parduodamas ( tada yra galvojama kad vezimelis nudevetas )
Tereska
Nu jo, logikos tame yra. Jei kaina mažesnė nei daiktas vertas, tai jis atrodo įtartinas. Grąžinsiu jam pradinę kainą, o gal net šiek tiek daugiau (kad būtų ką nuleisti) ir varysiu per alio reklamą.
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
O as manau, kad vezimelis yra skirtas vienam vaikui. Naudotas 9 men, man atrodo ne TIK, o NET 9 men. Jei butu 3 men naudotas, tada galima butu rasyti TIK. Todel mano manymu jei uz vezima mokejai 500- po 9 men ji parduoti reiktu uz 100-150, jei mokejai 1000 lt- uz 300-400.
krika
prieštarauju, ypač kai vežimas yra universalas. 9 mėn vaikas tame vežime tik praguli. aišku dar tada galima paklausti kiek tas vežimas per 9 mėn buvo naudojamas? vienos mamos kiekvieną dieną po 10 km važinėja su juom, o kitos kitaip...
QUOTE(krika @ 2005 12 06, 14:24)
prieštarauju, ypač kai vežimas yra universalas. 9 mėn vaikas tame vežime tik praguli. aišku dar tada galima paklausti kiek tas vežimas per 9 mėn buvo naudojamas? vienos mamos kiekvieną dieną po 10 km važinėja su juom, o kitos kitaip...
*

bet ar vaikas guli, ar sedi, vaziuokle visvien devisi. Na, nezinau, kaip pati darysiu, bet jei galesiu vezima nauja isigyti uz 500 lt, tai 250 uz toki 9 men panaudota tikrai nemokesiu.
krika
mirksiukas.gif matosi kad pirmo leliuko lauki. aš irgi kai laukiausi tai jokiu būdu tik nedevėtą schmoll.gif o dabar jau ir mastymas pasikeitė smile.gif
Daisy
Įdomi aišku logika
PLM
bet galiu pasakyt, kad sunku parduoti vežimą forume
daug ką čia sunku parduoti
nes visi nori tik pigiau nei pigu
tai aš kai nepardaviau vežimo
tai nuvežiau ir atidaviau šeimai kuri negalėjo atsitebėti, kaip nepirko vežimo nieks, nes jis buvo tikrai idealios būklės
bet lenkiškas (tuom viskas pasakyta bent šiame forume)
Nežinau ar ką pardavinėsiu čia
Dėsiu paprastą skelbimą į Noriu
ir viskas
QUOTE(krika @ 2005 12 06, 15:09)
mirksiukas.gif matosi kad pirmo leliuko lauki. aš irgi kai laukiausi tai jokiu būdu tik nedevėtą  schmoll.gif o dabar jau ir mastymas pasikeitė  smile.gif
*

Ne taip supratai mane. Nesu tik uz nedeveta. Esu uz nauja, jei jis 500 kainuoja. Esu uz deveta, jei vezimas apie 1000 ir daugiau. Deja, laukiu ne pirmo, bet turesiu tik pirma.
krika
QUOTE(DAISY @ 2005 12 06, 15:13)
bet lenkiškas (tuom viskas pasakyta bent šiame forume)
*

pas mane irgi lenkiškas. čia net neužkibo niekas ant mano skelbimo, o per skelbiu.lt irgi tiesiai šviesiai pasakė kad vis viena per brangus (o buvau nuleidus per puse) blink.gif
Gulia
Pas mus irgi lenkiskas vezimelis 4u.gif noreciau parduoti,bet tas stebuklingas zodis LENKISKAS doh.gif- visi galvoja,kad jis prastas,bet daug leliuku vazinejasi su jais 2.gif

Rimantė
QUOTE(gulia2004 @ 2005 12 06, 16:46)
Pas mus irgi lenkiskas vezimelis 4u.gif noreciau parduoti,bet tas stebuklingas zodis LENKISKAS doh.gif- visi galvoja,kad jis prastas,bet daug leliuku vazinejasi su jais 2.gif
*

mes irgi turejom lenkiska. Tikrai geras vezimas buvo. Kaimynams perleidom.
Kai laukiesi pirmo, tai visko norisi tik naujo.. tongue.gif
Kai lauksim antro vaikiuko, tikrai pirksim padeveta. Juk jie tikrai mazai panaudoti buna....
merepopins
QUOTE(Rimantė @ 2005 12 08, 10:21)
Kai laukiesi pirmo, tai visko norisi tik naujo.. tongue.gif
Kai lauksim antro vaikiuko, tikrai pirksim padeveta. Juk jie tikrai mazai panaudoti buna....
*

O aš atvirkščiai, pirmajam pirkau nenaują, bet dabar antrajam pavasarį greičiausiai ieškosiu naujo arba beveik kaip naujo. ax.gif Tas nenaujas irgi atitarnavo ir dar sode ar kaime bus geras trinti, tačiau jaučiau diskomfortą, kad senstelėjęs modelis, dar į kairę traukė, nes rėmas, matyt, buvo pažeistas. Žodžiu, iš to nepatyrimo apsipirkau. doh.gif

O dėl to, kad lenkiškų daug kas purtosi nėra ko stebėtis. Nu neturi tos šalies produkcija dar pas mus gero vardo.... Aš pati kai žiūrėjau lenkiškus vežimėlius, tai jie man per sunkūs pasirodė, o draugei defektas išlindo, tai gerai dar, kad parduotuvėje pakeitė schmoll.gif

Man tai keista, kad supermamoj skelbimai neefektyvūs. Aš tai kaip tik tikiuosi čia vežimo ieškoti, jei aišku, pas Renax nevažiuosiu. ax.gif
Gulia
Cia ne apie vezimus,o apie lenkiska produkcija mirksiukas.gif Parduotuvej stovi vaikiski batai ir parasyta VOKIETIJA ir salia didele kaina doh.gif
Turguj tip-top tokie batai ir pardavejas sako-LENKIJA mirksiukas.gif ir mazesne kaina.

Nereikia sakyti,kad lenkiska produkcija yra prasta ir bloga.Kad mums tokia produkcija veza ir dar sako,kad is Vokietijos,Prancuzijos ir t..t.
godaiva
merginos, cia gal ne i tema, bet jei dar kas turite vezimeli pardavimui, tai prasau pasiulykite mums, mes ieskome vezimelio naujagimiui, nes griztame atostogu ir savojo nesinori tokius kelius gabentis. taip kad reikia nebrangaus.
bet siulykit ta ka turit, ir gerai butu su nuotraukytem arba tiksiu pavadinimu ir pageidautina Klaipedoje.
Tik tak
Aš pati abiejų savo dukrų vežimėlius (ABC Design ir Hauck Senator) pardaviau per vietinių laikraščių skelbimus, buvo gana daug skambučių smile.gif Pas mus nelabai daug kas tokius naujus perka, daugiausiai lenkiškus ir lietuviškus tongue.gif, o vieno vaikelio pavažinėti, matyt, buvo kaip tik...
Gulia
Dar svarbu kaip vezimelis buvo priziuretas mirksiukas.gif
Maxima
Man reikes naujo sketuko, tai as irgi nesugalvoju, koki pirkti: ar brangu geros firmos, ar paprastuti, kad nebutu gaila ismesti. Kiek ziuriu, geru firmu devetus labai greitai nuperka, gal labiau apsimoka toki pirkti?
itas
aš turiu peg perego pramette (universalas), esu žiauriai juo patenkinta ir manau, kad jį parduosiu arba kokiai draugei arba brangiau per skelbimus. O toms, kurios nuolat zyzia čia forumuose, kad brangu, siūlau pačioms pirkti naujus daiktus, o ne senus dėvėtus. O tada, kai pačiai teks parduoti vežimą, kuris kainavo 2000 litų, tada pažiūrėsiu kaip parduos už kokius 500-600 litu.
Čia ypač taikau, tokioms kaip pavasarinuko leliuko mamai
Nereali
Chem... ax.gif o sitaa ax.gif mes kazkaip jau kaip ir ziurimes vezimelio 4u.gif Na aisku gal dar truputi ankstoka, bet galvojau isejus i dekreta (kovo gale) jau realiai pradet kazka pirktis, nes kai pagalvoju KIEK reikes visko... o pinigu tai sumazes ziauriai sad.gif (nes pas mane puse atlyginimo eina ant autorines)...

Tai jei kas turite vezimeli, kuriuo dziaugetes kai naudojotes, gal galetumet pasiulyti man? nes as viiisishkai nieko nesuprantu apie juos blush2.gif

Laukciau zinutes i privata arba i e-maila : nereali@mail.ru

O gal ir siaip kokiu geru dalyku turit, kurie jau "isaugti" ar nebeidomus?

Riugliuke
QUOTE(itas @ 2006 01 24, 20:04)
O toms, kurios nuolat zyzia čia forumuose, kad brangu, siūlau pačioms pirkti naujus daiktus, o ne senus dėvėtus. O tada, kai pačiai teks parduoti vežimą, kuris kainavo  2000  litų, tada pažiūrėsiu kaip parduos už kokius  500-600 litu.
Čia ypač taikau, tokioms kaip pavasarinuko leliuko mamai
*

saunuole thumbup.gif mane irgi erzina gudrutes, kurios nori mazai deveto, geros firmos, faktiskai naujo, bet uz kaina, kuri butu mazesne uz kokio lenkisko "paprastuskos"
diva1
[quote=Gulia,2005 12 06, 16:46]
*

[/qu

Bet gi ju svoris, tai ojojoi verysad.gif, apie 20 kg, su tom visom kisenem, tasytem ir t.t, o kur dar vaikucio svoris, tai visi 25-30 gaunas. Kur gi ji toki pakelsi?! Gerai jei turi nuosava nama ir nereikia tampyt jo. O be to, kaip rodo testai, tai ir kokykbe, ju ne pati geriausia, nors gal vienam vaikui ir uzteks...
VeroniQ
Pakelsi, o kas belieka smile.gif. Siaip manojo svoris 17.5 buvo. Drauges haukas 13.5, tai tie 4 kg nelabai duag ka jaucias. Bet tai tvirtas, ratai dideli, visi pribumbasai. Nezinau is kur tos kalbos apie kokybe prasta. AR man toks geras pastaike. Nei demes ant jo neliko nei kas byrejo :/ Pusmeti kaip reikalas atitarnavo. Na bet griozdo jau nereikejo kai mazius sedet normaliai pradejo.
O parduot galima viska. Ka domina, atvaziuos paziures ir ivertins.
QUOTE(diva1 @ 2006 07 03, 15:26)

Bet gi ju svoris, tai ojojoi verysad.gif, apie 20 kg, su tom visom kisenem, tasytem ir t.t, o kur dar vaikucio svoris, tai visi 25-30 gaunas. Kur gi ji toki pakelsi?! Gerai jei turi nuosava nama ir nereikia tampyt jo. O be to, kaip rodo testai, tai ir kokykbe, ju ne pati geriausia, nors gal vienam vaikui ir uzteks...
*

lauricinaa
nezinau bet mums labai pasiseke geritai parduoti vezimuka,pakabinom skelbima ir aprasyma parduotuvese keliose ir po keliu dienu atsirado zmones kurie susidomejo.as dar dovaneliu pazadejau duoti leliukui ir sanderis buvo ivykdytas kuo puikiausiai thumbup.gif
svelni
As ir ruosiuosi parduoti vezimeli, lenkiska tongue.gif greiciausiai desiu skelbima i musu vietini skelbimu laikrasti. Dar yra toks dalykas kaip sekme. Mano drauge kiek turejo vezimu tai visus juos kuo puikiausiai pardave, kai kuriu ir bukle buvo nekokia schmoll.gif o vat kitos drauges naujas (vos kelis kartus vazinetas) ir niekaip neparduoda schmoll.gif svarbiausia, kad vezimelis butu tvarkingas, jei jau naudotas tai isplautas, isvalytas. As ir pirkau nauja, tai net nzn kiek dar prasysiu uz ji, o mokejau 460Lt. Drauge sako prasyk 300Lt, bet as manau, kad per daug uz naudota vezimeli g.gif
godaiva
QUOTE(svelni @ 2006 09 15, 18:00)
As ir ruosiuosi parduoti vezimeli, lenkiska tongue.gif greiciausiai desiu skelbima i musu vietini skelbimu laikrasti. Dar yra toks dalykas kaip sekme. Mano drauge kiek turejo vezimu tai visus juos kuo puikiausiai pardave, kai kuriu ir bukle buvo nekokia schmoll.gif o vat kitos drauges naujas (vos kelis kartus vazinetas) ir niekaip neparduoda schmoll.gif svarbiausia, kad vezimelis butu tvarkingas, jei jau naudotas tai isplautas, isvalytas. As ir pirkau nauja, tai net nzn kiek dar prasysiu uz ji, o mokejau 460Lt. Drauge sako prasyk 300Lt, bet as manau, kad per daug uz naudota vezimeli g.gif
*

sunku ka ir pasakyti kiek galima prasyti uz vezimuka, dazniausiai tai buna puse naujo vezimelio vertes.
mat jei naujas kainavo 460, tai uz naudota kazi ar kas nores 300lt. duoti,
tada jau biski dasides ir pirks nauja uz 460lt.
bet viskas priklauso nuo sekmes, pardavimo laiko, turiu omenyje sezona, nuo tuo metu esanciu naudotu vezimeliu pasiulos.
na aisku ir nuo to kaip atrodo vezimelis, kaip jis uzlaikytas.
sekmes parduodant.
Pitija
Visada norisi už brangiai pirktą ir gerai išlaikytą vežimėlį gauti normalią kainą, bet... Čia kaip su mašinomis - jei perki naują mašiną ir pvz. už savaitės ar mėnesio sugalvoji ją parduoti, tikrai negausi tos sumos, kurią sumokėjai, nors mašina ir būtų idealios būklės. O ką jau kalbėti apie metus ar daugiau...
Atsiranda naujų modelių, parduotuvės taiko nuolaidas ir t.t.
Be to, vežimėliai, manu, yra išskirtinė prekė. Juk juo naudosis kitas mažylis, kuris nusipelnė geriausio. Ir, manau, kartais tikrai verta nusispjauti į papildomą šimtinę. Tiesiog tegul sandėris būna ne tavo, o jo naudai...
nestuke.gif
espera
QUOTE(Riugliuke @ 2006 01 26, 23:52)
saunuole  thumbup.gif  mane irgi erzina gudrutes, kurios nori mazai deveto, geros firmos, faktiskai naujo, bet uz kaina, kuri butu mazesne uz kokio lenkisko "paprastuskos"
*

pritariu.. mane irgi stebina toks noras geros firmos, gerai islaikyto ar beveik nenaudoto daikto isigyti uz vos kelis simtus litu. taip ir pasakose nebuna. siaip priimu tai kaip provokacija ir tiek..
patys pirkom deveta vezima, labai geros bukles ir neverkem ne 300 ar 400 lt uz ji mokedami. sketuka pvz nusipirkom irgi deveta, 100 lt pigiau nei parduotuvej. ir naudojam patenkinti, ir neverkiam, kad tik 100 lt pigiau, nes ir tai yra pinigas. kaip mano vyras sako, pagalvok, kiek maximoj kasininke turi prasedeti uz tuos 100 lt, tada kitaip pradesi pinigus vertinti. ir tikrai.

suprantu, kad vaikui norisi visko, kas geriausia, bet vaikui tikrai gerai ir padevetam kito vaiko lopselyje, tuo jau isitikinom smile.gif
Pitija
Na, manau labai didelis skirtumas, kai pardavinėji savo vaiko padėvėtą vežimėlį ir jei vežimėlių pardavinėjimas yra tavo verslas, iš kurio maitini šeimą. Rašydama savo komentarą turėjau omeny pirmąjį variantą ir ne paslaptis, kad dažnai pardavinėjančios mamytės tikrai nėra vargšės ir tas šimtas ar 50 lt į vieną pusę ar į kitą jokios reikšmės jų šeimos biudžetui neturi...
O dėl antro varianto... Tema "vežimėliai skėtukai"... Be komentarų verysad.gif
godaiva
kazkaip man atrodo, kad tai kiekvienos asmeninis reikalas, turi daikta ir nori ji parduoti, tai cia tik pacio reikalas kokia kaina prasysi, ir jei kaina bus per didele, manau tada ir pirkeju neatsiras. bet kaltinti zmogaus, kad jis uz savo preke nori per daug, tikrai negalima.
paprasciausiai, jei pirkejams per brangu, jie gi neperka, o iesko prieinamo kito varianto.

perkant parduotuveje, taip jug ir darome, ieskome pagal savo kisene, ir niekas kainytes nekoreguoja labai stipriai,

o kitoms svarbu, daiktu atsikratyti, kad vietos nebeuzimtu, todel ir pardavineja kartais tikrai uz simboline kaina.

taip kad kiekvienas daro kaip sugalvoja, ir nieko blogo cia nematau.

bet jei ikisa sugadinta daikta ir apiejo trukumus nepranesa, va cia tai jau blogai...
ddile
atsiras pirkejas ir nupirks uz tokia kaina, jei vezimas geras.
Žana B
jei vezimas geras ir nenudroztas tai ir kaina tiks pirkejui manau
aisku kiekvienas nori pigu ir gera bet taip nebuna
sraigyte1
Na,mes pardavėm per pigiai,nes naudojom tik 5 mėnesius ir būklė buvo gera. Tikrai,kad neįvertina pirkėjos,kad ir taip už pusę kainos siūloma,o dar nori pusę per pusę doh.gif mirksiukas.gif
godaiva
taip jau yra, kad tas kas perka nori nupirkti kiek imanoma pigiau.
nes jei pardavejas prasys tarkim 200lt. pirkejas nores nusilygti ir tarkim nusipirkti bent jau uz 180lt., bet jei pardavejo kaina butu is kart buvusi 180lt. tai pirkejas vis vien butu lygesis ir tikejesis nusipirkti uz 150lt.
taip jau yra... smile.gif
djoka
man irgi sunku saviski parduot, nors ir tvarkingas ir vokiskas ir kaina nedidele...
Papildyta:
o vaikiskuose zurnaluose tikriausiai uz skelbima moket reikia?
patiko
Jei vezimas neblogas, gerai islaikytas, gal but ir atsiras pirkejas, nupirks nenauja vezima ir uz tokia kaina g.gif
GZA
Turime nebenaudojamą universalų vežimėlį Graco, atrodo beveik kaip naujas, o ir nepigiai buvome mokėję (1000 Lt), norėčiau parduoti, bet problema - nėra pirkėjų... Norėčiau nors kokius 400 gauti, uz 100 Lt gaila atiduoti. Gal kuri mamytė galėtų pasiūlyti koki efektyvų pardavimo būda? mirksiukas.gif
Semile
pabandykit per SM SKELBIMU LENTA,as savo tai taip pardaviau unsure.gif
GZA
Per SM nepavyksta, ko gero mamytes iesko pigesniu variantu arba perka naujus vezimelius doh.gif
Mille
QUOTE(GZA @ 2008 04 30, 15:49)
Per SM nepavyksta, ko gero mamytes iesko pigesniu variantu arba perka naujus vezimelius doh.gif
*

Galima patalpinti skelbiu.lt 4u.gif Ten daugiau skaitytojų wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.