Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilniaus gimnazijos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kamileh
Gal kas is vyresniu vaiku mamyciu galetu papasakot apie vaiku lankomas gimnazijas, arba kokias pacios lankete? Kitais metais turiu eiti i gimnazija ir neapsisprendziu i kokia ir siaip idomu pasiskaityti. Is anksto dekoju! smartass.gif
Augė
taip ir as noreciau suzinoti apie sias mokyklas ,bet gaila niekas nieko neraso.Mamytes o ir tetukai gal papasakokit kaip ten ...?
Springlet
Monie, man patinka Zirmunu gimnazija, vyrui - Uzupio rolleyes.gif Buvo geras paruosimas jose, tikiuosi ir dabar toks liko.
Atra
Man patinka Gabijos gimnazija, geras paruošimas.... pati esu ja baigusi, ir brolis joje mokosi smile.gif
aktore
...hm... manau yra labai daug gerai moksleivius paruosianciu gimnaziju...as baigiau zveryno gmnz,dabar joje mokosi mano jaunele sesute thumbup.gif

o jus domintes vilniaus gimnazijomis?

manau gabijos gmnz taip pat yra geras paruosimas thumbup.gif
Mirtishe
labai siulau pastudijuoti Lietuvos gimnaziju ir visuriniu mokyklu reitingu lentele (2004/06/24, "Veidas")
auraa
man asmeniskai labaj patiko s.dariaus ir s.gireno gimnazija.labaj saunus kvalifikuoti mokytojai, puikus paruosimas.kiek kalusinejausi tai labaj gera ispudi paliko, kaimynu dukrele ten mokosi, labaj sauni mokykla! thumbup.gif
is tiesu ten labaj maloni aplinka ir t.t.yra kazkur statistika kad daugiau nei 90% mokiniu istojo is sitos mokyklos i aukstaji ir surinko labaj gerus rezultatus.atrodytu svajoniu mokykla!ir vieta gera(prie ramybes parko) ir salia populiarus baseinas(kartu su vadinamaja "sporto mokykla".viskas viename pastate)...kitaip sakant- nera lygiu!!! thumbup.gif cool.gif
ir nej kiek neperdedu, sakau is patikrties;)
vicky
Labai nepatarčiau eiti i Žirmūnų gimnaziją. Nebent norite meet a challenge.
kamileh
Dabar mokausi Mykolo Birziskos gimnazijoje, kitais metais tapsiancioje licejumi. Mokykla tikrai labai sauni, mokytojai, mokiniai taip pat. Spejau pamilti sita mokykla, kasdiena norisi i ja eiti. Tai vat. Labai labai gera mokykla thumbup.gif
Mojo
Gal kas galėtumėt pasidalinti įspūdžiais apie Vilniaus Jėzuitų gimnaziją? Ar ji iš tiesų gera, ar tik mados ir prestižo reikalas? Mano sūnus iš kažkur prisirankiojo visokios neigiamos informacijos (atseit, "nestatutiniai santykiai" ir pan.), niekaip negaliu įkalbinti jo ten stoti. Ir ar turi būti kiauras dešimtukininkas, kad ten įstotum?
pavasare
QUOTE(monie @ 2005 02 26, 08:47)
Dabar mokausi Mykolo Birziskos gimnazijoje, kitais metais tapsiancioje licejumi. Mokykla tikrai labai sauni, mokytojai, mokiniai taip pat. Spejau pamilti sita mokykla, kasdiena norisi i ja eiti. Tai vat. Labai labai gera mokykla thumbup.gif
*

O tai kodel joje nepasilieki? g.gif Kuom licejus yra prasciau uz gimnazija? ar ten sunku pakliuti? rolleyes.gif
vicky
QUOTE(Mojo @ 2005 03 12, 12:26)
Gal kas galėtumėt pasidalinti įspūdžiais apie Vilniaus Jėzuitų gimnaziją? Ar ji iš tiesų gera, ar tik mados ir prestižo reikalas? Mano sūnus iš kažkur prisirankiojo visokios neigiamos informacijos (atseit, "nestatutiniai santykiai" ir pan.), niekaip negaliu įkalbinti jo ten stoti. Ir ar turi būti kiauras dešimtukininkas, kad ten įstotum?
*

Vilniaus Jėzuitų gimnazijoje, kiek girdėjau, spaudžia visais atžvilgiais:materialiniais ir nematerialiniais. Jeigu Jūsų sūnus rado neigiamos informacijos, tai nemanykit kad ji neteisi. Man irgi teko girdėti ne kokius įspūdžius iš šios mokyklos. Nepasitikėkite gražiu interjeru ir mokytojų šypsena. Tik baigiusieji tą mokyklą gali pasakyti visą tiesą.
šviesa
Mojo, gali nueit i ju puslapi, paskaityt apie jezuitu mokymo ir auklejimo principus. Jei atitiks tavo paziuras tikrai gera vieta vaikui. Ka turi omeny rasydama ''nestatutiniai santykiai'' neisivaizduoju. Materialiai (turint omeny, kad tai privati, nedotuojama valstybes mokykla) visai nera is brangiu -100lt. Daugiau niekada nieks nereikalavo jokiom mandagiom ar kitom formom. Vaikai motyvuoti, nori gerai mokytis, nes pasiraso sutartis, kad su vidutiniu vidurkiu, ar blogu elgesiu iseis. Kai kuriems nepatinka gal tai, kad reik uniformas nesiot, bet tai issprendzia kitas problemas. Mokykloj pastoviai vyksta parodos, ivairus renginiai. Vaikai daro projektinius darbus savo pasirinkta tema, juos pristato ''gina''. Del pacio mokymo man patinka tai, kad jie visi praktiskai turi vienoda pazymiu skaiciu - pastoviai raso testus, atsiskaito is visu praeitu temu.
Mokytojai (daugelis ju) labai stengiasi, desto gerokai placiau, nei programa. Mano dukra visada nori eiti i mokykla, daug apie ja pasakoja. O del istojimo - tai taip, testai sunkus, jie atsirenka gabiausius.
Ramunita
galiu pasakyti tik tiek,kad Jezuitu gimnazija nera tokia jau ypatinga...renginius rengia ir veda projektus kaip ir daugelis kitu Vilniaus ir Lietuvos gimnaziju...bloga jos nepavadinciau,bet kad ji butu isskirtine irgi neteikciau.pazistu ne viena zmogu,baigusi sia gimnazija ir negaleciau teigti,kad jie visi sustojo i prestizines specialybes, yra valstybes finasuojamose vietose ir pan. o del uzklasines veiklos,tai...pvz mano gimnazija (Karoliniskiu) irgi rengia ivairiausius renginius, siulo daugybe projektu(jei tik nori-gali dalyvaut) kai as baigiau mokykla atsirado netgi apsikeitimo programa...
vienu zodziu,gimnaziju yra tikrai daug ir issirinkti geriausia sunku...nes jei jau mokykla tapo gimnazija,vadinasi ji jau yra sio to verta mirksiukas.gif
Mojo
Ačiū visoms, pasidalijusioms informacija apie Jėzuitų gimnaziją. Nors ir prieštaringos nuomonės, bet kuo jų daugiau išgirsti, tuo geriau. Buvau aš ir jų interneto puslapyje ir pažįstamų klausinėjau, bet labiausiai bijau, kad apskritai neįstosim, nes anglų kalbos paruošimas mūsų mokykloje (beje, visų čia išgirtoje Šeškinės pradinėje) yra tragiškas, o privačiai ruošti per vėlai susigriebėm.
šviesa
QUOTE(Mojo @ 2005 03 14, 12:05)
Ačiū visoms, pasidalijusioms informacija apie Jėzuitų gimnaziją. Nors ir prieštaringos nuomonės, bet kuo jų daugiau išgirsti, tuo geriau. Buvau aš ir jų interneto puslapyje ir pažįstamų klausinėjau, bet labiausiai bijau, kad apskritai neįstosim, nes anglų kalbos paruošimas mūsų mokykloje (beje, visų čia išgirtoje Šeškinės pradinėje) yra tragiškas, o privačiai ruošti per vėlai susigriebėm.
*

Jau du metai kaip uzsienio klb. egzaminas panaikintas. Yra vienas stojamasis testas sudarytas is matematikos, lietuviu, ir tikybos klausimu. Reikalavimai stojimui nurodomi ju tinklapyje. Kalba laiko tik jau priimti busimi mokiniai tam, kad pgl kalbos mokejimo lygi butu suskirstyti i klases.
kamileh
QUOTE(pavasare @ 2005 03 13, 14:35)
O tai kodel joje nepasilieki? g.gif Kuom licejus yra prasciau uz gimnazija? ar ten sunku pakliuti? rolleyes.gif
*

Mane netaip supratot smile.gif . As pasilieku ten pat, tiesiog Mykolo Birziskos gimnazija kitais metais gauna licejaus statusa. Licejus tai kaip ir didesnes kvalifikacijos uz gimnazija.
vicky
QUOTE(monie @ 2005 03 15, 15:22)
. Licejus tai kaip ir didesnes kvalifikacijos uz gimnazija.
*

Licėjus yra gimnazija ir apie jokią aukštesnę kvalifikaciją nėra ir kalbos. Pasidomėk teisminiais aktais.Turi būti aiškūs kriterijai, kuriuos turi tenkinti licėjus, o tokių nėra kol kas. Linkiu visom nepasitikėti gražiu pavadinimu "licėjus" ir pasikliauti objektyviu mokyklos įvertinimu.
kamileh
QUOTE(vicky @ 2005 03 15, 21:45)
Licėjus yra gimnazija ir apie jokią aukštesnę kvalifikaciją nėra ir kalbos. Pasidomėk teisminiais aktais.Turi būti aiškūs kriterijai, kuriuos turi tenkinti licėjus, o tokių nėra kol kas. Linkiu visom nepasitikėti gražiu pavadinimu "licėjus" ir pasikliauti objektyviu mokyklos įvertinimu.
*

Parasiau taip, kaip man aiskino, o be to tuose "teisminiuse aktuose" daznai buna kitaip, negu gyvenime. Aisku, ka as zinau. Bet tai ko tada visi taip lekia i ta liceju?
vicky
QUOTE(monie @ 2005 03 19, 19:47)
Parasiau taip, kaip man aiskino, o be to tuose "teisminiuse aktuose" daznai buna kitaip, negu gyvenime. Aisku, ka as zinau. Bet tai ko tada visi taip lekia i ta liceju?
*

Į licėjų lekia todėl, kad prestižiška. Daugelis galvoja, kad įstojus į licėjų įstos į norimą specialybę. Licėjus gerai reklamuoja save. Ypač tas lankstinukas, kurį įteikia kiekvienam stojančiajam. O praktitka rodo ką kita. Užtenka į egzaminų rezultatus pasižiūrėti. Žmonės baigę licėjų irgi ne geriausių atsiliepimų, o ir univere jie dažnai yra tarp vidutinių. Aukščiausias pozicijas užima iž gimnazijų. Iš savo patirties galiu pasakyt.
Boltius
Licėjus neatitinka savo vardo? Nenorėčiau su tuo sutikt, tokia nuomuonė dažniausiai susidaro todėl, kad ją skleidžia neįstoję arba mokytojai, kurie nenori, kad jų mokiniai išeitų. Vien tai, kad stojant į licėjų norinčių yra 5-6 kartus daugiau nei gali įstot, jau daug ką pasako. Nesvarbu kad motyvavo juos stoti, prestižas ar noras mokytis, įstoja tik geriausi. O dėl rezultatų tai tikrai patarčiau juos pažiūrėt ir įsitikint, kad licėjus užima aukščiausias pozicijas, respublikinių, tarptautinių olimpiadų prizininkai yra būtent iš licėjaus ir žiūrint į jų skaičių teigti, kad gimnazijų mokiniai paruošiami geriau nėra labai tikslu. Bet tik nesusidarykit nuomuonės, kad ten visi tik mokosi ir mokosi, mokosi tie kas nori, vyksta beveik visų dalykų fakultatyvai ir jei jau nori kažką užimt, eik į juos. Nieks to neverčia daryt, todėl jei nori tiesiog mokykis kaip kitose gimnazijose, dalvauk renginiuose, kurių čia tikrai abstu. Tad aš siūlyčiau bent pabandyt įstot, o paskui per vasarą apsispręst, tokie sprendimai yra svarbus todėl reikia laiko surinkt visą galima informacija ir viska įvertint.
bitemajagsm
QUOTE(šviesa @ 2005 03 14, 15:12)
Jau du metai kaip uzsienio klb. egzaminas panaikintas. Yra vienas stojamasis testas sudarytas is matematikos, lietuviu, ir tikybos klausimu. Reikalavimai stojimui nurodomi ju tinklapyje. Kalba laiko tik jau priimti busimi mokiniai tam, kad pgl kalbos mokejimo lygi butu suskirstyti i klases.
*

Tai kodėl tuomet tinklapyje 2004 m. bendrujų gebėjimų teste yra anglų kalbos klausimai? Beje testas stojant į penktą klasę.
Mojo
QUOTE(Violetukas @ 2005 04 06, 17:49)
Tai kodėl tuomet tinklapyje 2004 m. bendrujų gebėjimų teste yra anglų kalbos klausimai? Beje testas stojant į penktą klasę.
*

Aš išsiaiškinau, kad anglų k. žinios tikrinamos tiek stojant (testas), tiek įstojus.
Paiste
sveiki, norėjau paklausti, ką jūs manote apie Žemynos gimnaziją ?
Dinna
Sveikos mamytes, kokios nuomones esate apie Zirmunu gimnazija?
vicky
QUOTE(Dinna @ 2005 06 18, 12:00)
Sveikos mamytes, kokios nuomones esate apie Zirmunu gimnazija?
*

Į Žirmūnų gimnaziją tikrai nepatarčiau eiti, jeigu Jums rūpi savo vaiko ne tik fizinė, bet ir psichinė sveikata. Kasmet yra moksleivių išvažiuojančių iš jos tiesiai į beprotnamį (rimtai). Jeigu kas vaikui atsitiks ar pradės skaudėti galvą pamokų metu, tai jokia med. pagalba nebus suteikta. Bus duota tik viena tabletė anglies. Apie žinių lygį, tai yra labai didelė diferenciacija tarp mokytojų. Ten nėra vidutiniškų, t.y. arba labai geri arba visai beviltiški. Jeigu domina plačiau, tai rašykite į AŽ. Tikrai galiu nemažai parašyti apie septintu fortu pravardžiuojamą Žirmūnų gimnaziją.
mergina
QUOTE(vicky @ 2005 06 21, 09:30)
Į Žirmūnų gimnaziją tikrai nepatarčiau eiti, jeigu Jums rūpi savo vaiko ne tik fizinė, bet ir psichinė sveikata. Kasmet yra moksleivių išvažiuojančių iš jos tiesiai į beprotnamį (rimtai). Jeigu kas vaikui atsitiks ar pradės skaudėti galvą pamokų metu, tai jokia med. pagalba nebus suteikta. Bus duota tik viena tabletė anglies. Apie žinių lygį, tai yra labai didelė diferenciacija tarp mokytojų. Ten nėra vidutiniškų, t.y. arba labai geri arba visai beviltiški. Jeigu domina plačiau, tai rašykite į AŽ.  Tikrai galiu nemažai parašyti apie septintu fortu pravardžiuojamą Žirmūnų gimnaziją.
*

blink.gif blink.gif O aš girdėjau neblogus atsiliepimus, kad licėjaus vardo siekia ir t.t.
vicky
QUOTE(mergina @ 2005 06 21, 21:55)
blink.gif  blink.gif O aš girdėjau neblogus atsiliepimus, kad licėjaus vardo siekia ir t.t.
*

Aš parašiau kaip yra iš tiesų iš asmeninės patirties, o kad jie siekia licėjaus statuso negaliu paneigti. Kaip Jūs galvojate, kodėl išvažiuoja į beprotnamį kasmet? Todėl kad ten stengsis išspausti viską visais būdais. Apie psichologinį spaudimą aš jau nekalbu. Kas žino, tai nemažai iš Žirmūnų gimanzijos bėga į Žvėryno, bet tokia informacija yra slepiama.
Dinna
Miela Vicky, noreciau paklausti tiesiai sviesiai,gal paprasciausiai Jums toje gimnazijoje buvo per sunku mokytis?
Kadangi sia gimnazija teko daugiau pasidometi, is mokiniu reikalaujama isties nemazai. Siais metais praejusiu atranka vaiku i realines klases pazymiu vidurkis- 8,6. Sakyciau tikrai nemazas,tad silpnesniam mokiniui tikrai nelengva butu mokytis..
vicky
QUOTE(Dinna @ 2005 06 28, 21:10)
Miela Vicky, noreciau paklausti tiesiai sviesiai,gal paprasciausiai Jums toje gimnazijoje buvo per sunku mokytis?  
  Kadangi sia gimnazija teko daugiau pasidometi, is mokiniu reikalaujama isties nemazai. Siais metais praejusiu atranka vaiku i realines klases pazymiu vidurkis- 8,6. Sakyciau tikrai nemazas,tad silpnesniam mokiniui tikrai nelengva butu mokytis..
*

Dina, taip man mokytis buvo nelengva tiek moraliai, tiek fiziškai. Tačiau aš esu gana stipri asmenybė ir į beprotnamį nepatekau, nors iš mano laidos tokių buvo. Paskui pasirodė, kad tokių yra kasmet ir nieko čia baisaus nėra. Dėl silpnumo, tai negaliu girtis forume savo pasiekimais, nes tada mane būtų labai lengva identifikuoti. Tokių žmonių mieste yra vienetai. Galiu dar parašyti, kad mokytojai pažymiais "nesibarstys". Ir galiausiai žmogus gavęs vien šimtukus iš valstybinių egzaminų vis tiek neįstoja kur nori, nes žemi metiniai pažymiai. Sėkmės.

Ir dar. Taip daug reikalaujama. Reikalaujama ne tik daryti namų darbus visus, lankyti papildomas pamokas (papildomas, bet vis tiek privalomas), bet ir pasamdyti korepetitorius, pradėti lankyti privačią mokyklą centre. Gal Jums dar parašyti?smile.gif) Jūs, aišku, nepatikėsit, bet taip yra.
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
QUOTE(vicky @ 2005 06 21, 10:30)
Į Žirmūnų gimnaziją tikrai nepatarčiau eiti, jeigu Jums rūpi savo vaiko ne tik fizinė, bet ir psichinė sveikata. Kasmet yra moksleivių išvažiuojančių iš jos tiesiai į beprotnamį (rimtai). Jeigu kas vaikui atsitiks ar pradės skaudėti galvą pamokų metu, tai jokia med. pagalba nebus suteikta. Bus duota tik viena tabletė anglies. Apie žinių lygį, tai yra labai didelė diferenciacija tarp mokytojų. Ten nėra vidutiniškų, t.y. arba labai geri arba visai beviltiški. Jeigu domina plačiau, tai rašykite į AŽ.  Tikrai galiu nemažai parašyti apie septintu fortu pravardžiuojamą Žirmūnų gimnaziją.
*

Biski nesutikciau su tavo pasakymais.
Ten yra taip, kurie "velkasi", nepajegia mokytis, tiems yra labai sunku, nes ju miekas ten negaili ir jie negali sau tyliai ramiai vilktis.
Bet kaip su gyvuliuku irgi nesielgia, jei blogai jautiesi niek taves nelaiko pririses - eini namo, issikvieti poliklinikos gydytoja ir sergi sau, o jei nori pasimuliuioti ir ne retai- tai jau tavo sazines reikalas, ne tik nuo angliuko nepagysi, bet ir nuo kitu vaistu, kurie skirti tavo simptomams gydyti.
Reila
As tai siulyciau busimiem 9okam pabandyt stot i liceju nebutinai tam, kad istot, o tam kad suzinot savo lygi ir pasitempt per likusius metelius iki egzaminu. Anksciau licejus tikrai turejo gera varda, bet kuo toliau, tuo daugiau priima mokinius uz pinigus ir rezultatai truputeli suprastejo. O kad licejus uzima pirmas vietas olimpiados, tai tikrai ne del to, kad rengiamos papildomos pamokos, o del to, kad jie jau susirenka gabesnius ir geriau besimokancius vaikus. Licejus ne viskas, yra aplink pilna geru mokyklu... Licejuj juk paruosia man rodos 4 klases (laida), o universitetuose vietu tikrai kur kas daugiau nei 100, tad ner cia ko verstis per galva ax.gif . Dar teko girdet, kad Birziska daugiau humanitariniu mokslu gimnazija... gal kad dabar jau pasikeite. Zinau, kad Jezuitu gimnazijoj kisama religija, man tai pvz nera labai priimtina blush2.gif . Zemynoj labai stipri anglu kalba (bent jau buvo pries pora metu). Mano tetis anksciau dirbo su mokyklom, tai sake, kad pagal isvaizda, atmosfera ir mokymosi lygi Gabijos gimnazija geresne, nei Zemynos g.gif . Sekmes 4u.gif
stewie
as kitais metais busiu 9-oke, ir nezinau kur stoti: i Zemynos gimnazija ar i Gabijos. kiek girdejau, gabijos gimnazijoje silpnai mokomos kalbos, ir vyksta a la"karai".pabandysiu ir i liceju stoti, bet nemanau, kad pavyks...
padekit apsispresti: Zemyna ar Gabija.
p.s. gal dar kokiu geru gimnaziju yra seskineje ir aplink ja?
rosa
QUOTE(reveka @ 2005 09 30, 19:15)
padekit apsispresti: Zemyna ar Gabija.
p.s. gal dar kokiu geru gimnaziju yra seskineje ir aplink ja?
*

Neseniai kažkur skaičiau baigiamųjų egzaminų rezultatus. Rodos, kad tarp geriausių buvo paminėta Gabijos gimnazija. Aišku, dar Licėjus, Jėzuitai, J. Basanavičiaus m-kla. Pasieškok internete, tikrai rasi.
stewie
QUOTE(rosa @ 2005 10 01, 17:50)
Neseniai kažkur skaičiau baigiamųjų egzaminų rezultatus. Rodos, kad tarp geriausių buvo paminėta Gabijos gimnazija. Aišku, dar Licėjus, Jėzuitai, J. Basanavičiaus m-kla. Pasieškok internete, tikrai rasi.
*

bet ir Zemynos gimnazija buvo mineta. kad j.basanaviciaus mokykla zinau, kad gera, nes mano pussesere ir geriausia drauge ten mokosi, bet...1.toli vaziuoti, 2.ten pagrindine kalba prancuzu, ir nera rusu kalbos...
rosa
QUOTE(reveka @ 2005 10 01, 21:54)
bet ir Zemynos gimnazija buvo mineta.
*

Rodos, Gabijos geresni rezultatai, nei Žemynos. Bet gi čia dar ir nuo mokinių priklauso.
bangele1
sveikos!!! noreciau paklaust ka Jus manote apie Vilniuje esancia Radvilu gimnazija??? rolleyes.gif Gal jusu vaikai ten mokosi??? Is anksto dekoju... mirksiukas.gif
julys
Pakeitėme gyvenamąją vietą.Eisime į 5 klasę.Labai būtų patogu Žemynos pagrindinė ar Gabijos gimnaziją.Nuomonių yra įvairių.Tėvų susirinkime ,tėvai gan neigiamai kalbėjo apie Gabijos gimnaziją.Nemažai buvo užsiminta apie narkotikus.Apie 10 klasės mokinių planuoja eiti į Žemynos pagr.Patarkite kurią geriau rinktis.
Fikuselis
Na mano dukra eina dar tik į antrą klasę Žemynos pagrindinėje.Prieš pirmą irgi sprendėme šitą dilemą-ar Žemyna,ar Gabija.Daugelis sakė,kad Gabijos gimnazija tarsi parodomoji,ten pastoviai visokios naujovės,mokymai,mokytojų kaita,be to,2 pamainos.Kol kas nesigailim,kad pasirinkome čia.
daininga
Gal kas girdėjo ką nors apie Vytauto Didžiojo gimnaziją Vilniuje? Ji kiek žinau yra nauja, bet gal kas mokosi ten ir ką nors gali papasakoti? bučiau tikrai dėkinga mirksiukas.gif
elipsė
QUOTE(rosa @ 2005 10 01, 22:30)
Rodos, Gabijos geresni rezultatai, nei Žemynos. Bet gi čia dar ir nuo mokinių priklauso.
*

Tai jus man paaiškinkit yra Žemynos gimnazija ir Žemynos pagrindinė m-kla ar kaip?
Maša
QUOTE(elipsė @ 2006 02 22, 13:20)
Tai jus man paaiškinkit yra Žemynos gimnazija ir Žemynos pagrindinė m-kla ar kaip?
*

Aha smile.gif Žemynos pagrindinė yra Pašilaičiuose prie troleibusų žiedo, o Žemynos gimnazija - kažkur Šeškinėj. Anksčiau buvo viskas Pašilaičiuose, bet prieš keletą metų kažkodėl atsiskyrė. Gal nebetelpa vienose patalpose? g.gif
stewie
žemynos gimnazija dabar yra šalia Čiobiškio stotelės
elipsė
QUOTE(reveka @ 2006 02 22, 18:10)
žemynos gimnazija dabar yra šalia Čiobiškio stotelės
*

Tai tada kaip suprasti kad pagrindine o ne vidurine.Ka baigtu vaikas pagrindineje? g.gif
Mojo
QUOTE(bangele1 @ 2006 01 30, 16:02)
sveikos!!! noreciau paklaust ka Jus manote apie Vilniuje esancia Radvilu gimnazija???  rolleyes.gif Gal jusu vaikai ten mokosi??? Is anksto dekoju...  mirksiukas.gif
*

Žinau apie ją tik tiek, kad ją matau pro savo langą ir kasdien su mažąja sukam apie ją ratus biggrin.gif
Bet savo vaiko į ją tikrai neleisiu - jau vien dėl to, kad suskambus skambučiui, iš jos išvirsta tuntai gimnazistų, dar mokyklos patalpose įsikandusių ar jau prisidegusių cigaretes ir visai nesivarginančių paėjėt nuo durų nors pora žingsnių. Šalia vaikšto mokytojai, kurie to "nepastebi". Ar tai jau tapo norma ir kitose gimnazijose?
Nieko negaliu spręst apie turinį, bet išorė šitos gimnazijos mane šokiruoja.
vicky
QUOTE(Maša @ 2006 02 22, 15:58)
Aha smile.gif Žemynos pagrindinė yra Pašilaičiuose prie troleibusų žiedo, o Žemynos gimnazija - kažkur Šeškinėj. Anksčiau buvo viskas Pašilaičiuose, bet prieš keletą metų kažkodėl atsiskyrė. Gal nebetelpa vienose patalpose? g.gif
*

Ne, ne todėl kad nesutelpa. Tiesiog toks yra naujos gimnazijos modelis: atskirti gimnaziją nuo pagrindinės. Pavyzdžiui, Žirmūnų viena iš pirmųjų, kuri taip persitvarkė.
Papildyta:
QUOTE(Mojo @ 2006 02 23, 16:35)
Žinau apie ją tik tiek, kad ją matau pro savo langą ir kasdien su mažąja sukam apie ją ratus biggrin.gif
Bet savo vaiko į ją tikrai neleisiu - jau vien dėl to, kad suskambus skambučiui, iš jos išvirsta tuntai gimnazistų, dar mokyklos patalpose įsikandusių ar jau prisidegusių cigaretes ir visai nesivarginančių paėjėt nuo durų nors pora žingsnių. Šalia vaikšto mokytojai, kurie to "nepastebi". Ar tai jau tapo norma ir kitose gimnazijose?
Nieko negaliu spręst apie turinį, bet išorė šitos gimnazijos mane šokiruoja.
*

Daug kas gimnazijose rūko. Džiaukitės, kad prie durų rūko, o ne laiptinėje. Jei mokytojai pradės gaudyti, tai bus kaip vienoj Vilniaus gimnazijoje t.y. rūko pačiose namų laiptinėse. Gyventojai rašo skundus, direktorius skundžiasi, kad teks susimokėti mokyklai baudą ir tiek.
Dėl žinių lygio...hmm..bent jau prieš porą metų nepasižymėjo Radvilų gimnazija. Gana vidutiniai rezultatai, žemiau net negu vidutiniai.
Mojo

Daug kas gimnazijose rūko. Džiaukitės, kad prie durų rūko, o ne laiptinėje.

Rūko ir laiptinėse, ir prie durų. Atrodo, kad nerūkančių gimnazistų nebėra šiais laikais. Na, bet čia ne ta tema biggrin.gif
elipsė
QUOTE(vicky @ 2006 02 23, 18:17)
Ne, ne todėl kad nesutelpa. Tiesiog toks yra naujos gimnazijos modelis: atskirti gimnaziją nuo pagrindinės. Pavyzdžiui, Žirmūnų viena iš pirmųjų, kuri taip persitvarkė.
Papildyta:

Daug kas gimnazijose rūko. Džiaukitės, kad prie durų rūko, o ne laiptinėje. Jei mokytojai pradės gaudyti, tai bus kaip vienoj Vilniaus gimnazijoje t.y. rūko pačiose namų laiptinėse. Gyventojai rašo skundus, direktorius skundžiasi, kad teks susimokėti mokyklai baudą ir tiek.
Dėl žinių lygio...hmm..bent jau prieš porą metų nepasižymėjo Radvilų gimnazija. Gana vidutiniai rezultatai, žemiau net negu vidutiniai.
*

Tai pasakykit man ka vaikas baigtu Žemynos pagrindineje m-kloje.Ar viresnese klasėse vyksta skaidimas kur rinktis?Kaip ten yra?
vicky
QUOTE(elipsė @ 2006 02 24, 15:47)
Tai pasakykit man ka vaikas baigtu Žemynos pagrindineje m-kloje.Ar viresnese klasėse vyksta skaidimas kur rinktis?Kaip ten yra?
*

Ne, tai vis tiek turės eiti pirmiau į pagrindinę. O po aštuonių klasių apsispręs, ar į gimnaziją ar likti ten pat dešimt klasių baigti. Geriau, mano manymu, eiti po 8 klasių į gimnaziją.
O kas geriau, ar Gabijos, ar Žemynos. Tai Žemynoje anglų labiau sustiprinta, negu Gabijoje. Gabija labiau prie tiksliųjų. O dar labiau prie tiksliųjų mokslų Žirmūnų. Tik va, ar verta gadinti vaiko sveikatą ir išeiti su prastu atestatu?
May66
Sveiki. 4u.gif Gal kieno nors vaikas mokosi Užupio gimnazijoje ? Turime aštuntokę. Mokosi vidurinėje, norėtųsi tęsti gimnazijoje. smartass.gif ax.gif Užupio mums kaip ir arčiausiai būtų. Būčiau dėkinga už bet kokią info. aciuks.gif aciuks.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.