Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Supermamų Kalėdinis susitikimas!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2
Aurėja
[attachmentid=41771]

Supermamų Kalėdos!!!

Kas? - Linksmiausias, įdomiausias, saldžiausias metų vakarėlis – Supermamų Kalėdos 2005!

Kur? – laisvalaikio centre šeimai – “7 mūzos“ (Vilniuje, Laisvės pr.82) Žemėlapį rasite va čia !

Kada? – 2005 gruodžio 23 d., penktadienį, 16 val.!

Iš anksto atsiprašome visų tų, kuriems ši data ar laikas nepatogus!

Ką veiksim? – Lauksim Kalėdų Senelio (tikrų tikriausio!), o kol sulauksim, gal paruošim jam staigmeną?.. mirksiukas.gif Tėčiai, jūs irgi turėsit ką veikti! bigsmile.gif Vaikai džiaugsis Kalėdų Senelio dovanėlėmis, dainuos, deklamuos ir šoks. Visi bičiuliausimės, vaišinsimės ir linksminsimės!

Ar galiu ir aš ateiti? -Kviečiame visus supermama.lt forumo dalyvius!

Kaip pasipuošti? Jei tik turite noro, laiko ir fantazijos – puoškitės ir vaikus dabinkite kaukėmis, karnavalo kostiumais, tačiau tai nėra būtina!

Kuo vaišinsimės? – Atsineškime vaišių ir gėrimų tiek, kiek mums kiekvienam užtenka ir norisi. Taip pat patys pasirūpiname patogiomis vaišių pakuotėmis, indais.

Kaip padėsime Kalėdų Seneliui apdovanoti mūsų vaikučius? – Kiekviena šeima pasirūpina dovanėle savo vaikučiui/-iams. Iškart sutariame, kad nebūtų skriaudos vaikams, tikrai nereikalingo per šventes pykčio, pavydo ir ašarų, visi perkame vaikams nebrangias nedideles knygutes + saldumyną. Tokia dovanėlė galėtų kainuoti iki 15-20 litų. Išskirtines, brangesnes, išsvajotas dovanas Kalėdų Senelis dar atneš jūsų vaikams per pačias Kalėdas į namus, ar ne? O Supermamų Kalėdų susitikime visi vaikučiai gaus po knygutę ir saldumyną (dar nevalgantys saldumynų kūdikiai – tik knygutes). Atėję į vakarėlį, atiduosite dovanėlę Kalėdų Senelio pagalbininkėms, kurios saugiai padės jas į dovanų maišą. Nepamirškite ant supakuotos dovanėlės užrašyti vaikučio vardą, pavardę ir amžių!

Kiek supermamų atvyks į vakarėlį? – Tuoj sužinosime! Registruokitės šioje temoje, kai jau tvirtai nuspręsite, jog dalyvaujate. Pažymėkite ne tik savo nick‘ą, bet ir kartu atvyksiančius šeimos narius, vaikučio amžių pvz.: 1. Aurėja + vyras + dukra (3 metai).

Tęsiam vis smagiau ilgėjantį dalyvių sąrašiuką.
Supermamų Kalėdinio vakarėlio, vyksiančio 2005 12 23 d., penktadienį, 16 val.! „7 mūzose“, Vilniuje, dalyvių sąrašas:

1. Supermama + 3 m. Kleo
2. Aurėja + 3 m. dukra
3. ------------------------
4. ------------------------
5. Auges+vyras+dukra (3 metai)
6.SuperBaba+ sunus (1,5m)
7. doma_ + sūnus ( 2 m.)
8. ma + dukrytė (1,3 m.) + tata
9. Murena + sunus (2 m)
10. Erdve+vyras+sunus(1,4m)
11. Otava+sūnus (4,5 m.)+dukra (1,3 m.)+ vyras (unsure.gif)
12. -------------------------------
13. (serga) ----------------------
14. Žvaigždutė + dukra (2 m.)
15. Buzuka+Buzukiukas (1,10m)
16. Mazule + 2,5 m. dukra
17. Solve+Nojus (7 men.) (del vyro ir vyresnelio nezinau)
18. --------------------------------
19. Avys+vyras+dukra (6,10m)+sūnus (4,9m)
20. eri+Migle (2.5m)
21. Fantalux + dukra (2.4 men.)
22. Amira
23. ursule +vaikas+vyras
24. Gabrieliukas+Lukutis (7 men) + mociute
25. Zaiza + vyras + Milda (1metai)
26. Astamax + dukryte (1 metukai)
27. Pupa + vyrukas 4 m + didelis vyras
28. makedonija + dukra (5 m.)
29. INGADESU + dukryte (4,2m.)+ dukra (1,5 m) + tetis
30. MAFIJOSMOTINA + Simas( 5 m.), Guste (2 m.) + tėtis
31. Olgyte + 2 suneliai + vyras
32. Divaa+Nojus(1,1 m)
33. Vasara + Rytis (3 m.) + Tadas (5 mėn.)
34. bombočka+dukryte (10men)
35. eka+Simona (3 m.)
36. *mamyte*+dukra (5m.)+sunus(2m.)+vyras
37. Oksancik+vyras+vaikas (2.5m)
38. Atra su pilvūzu + Lukas (8,5m)
39. kacius
40. mamoolka+sūnus (1,9 m.)+tetuks
41. Alicija+ sunus Remigijus(1,8m.)
42. Chicony+Guste(2 metai)+vyras
43. emiru+dukryte(7m.)+dukryte(4m.)+tevelis
44. Rutele24 + dukriukas (8 mėn)
45. Lineba+Evelina(1.11metuku)+Evelinos krikstamote
46. Sofia + dukryte (1,2m.) + tetis
47. Rassas +Rokas(1.3men)+Lukas(6metai)
48. Linandra+Deimante 11 men.+Dovile 6 metai
49. Lapuciukas nestuke.gif +Mykolas (1,2 m.)+ tetukas
50. Žibaliux + Gabrielė (3 m) +Gustas (7 mėn.) + tėtė
51. Elė, vyras ir dukra (2,5 m)
52. Laluna+dukrytė (1,11 mėn.)+tėtis
53. OPTIMISTĖ AB + Rusnė 9mėn.
54. lauma + Tomas 8m
55. alinacka
56. virgulia + sūnus 1,4 m. + sūnus 8 m. + tėtis
57. Dzimute+ dukryte (1 m. 2 men)
58. Lapelis + Simonas (9,5 mėn)
59. Patri+Patricia(2m.3men)
60. Agu+Augustas(2m.)
61. Žuvelė + sūnelis Nojus (beveik 2 mėn) + tėvelis.
62. jurga24+vyras+ sunelis Domantas ( 1m 8men )
63. Scarlet (Margarita)+ Tetis + Tija (2.5m)
64. Linutemamyte+ dukryte(8 men.)
65. tula+vyras+dukra (7m.)+dukra(4m.)
66. madlen+Jonukas (1m.3men.)
67. Migliux + dukrytė Luka (3 m.)
68. RIO vyras su dukra (1,5 m.) ir močiutė
69. Renata + dukra 2,5m.
70. spaNguoliuke + dukra 4,5 m.
BITUTIS
thumbup.gif sveikintina idėja! smile.gif
Aišku laikas ne pats tinkamiausias, bet bandysim iškelti "šeimos taryboje" klausimo savarstymą.

O kaip dėl vėlavimo į renginį? Aišku, suprantu, kad negražu, bet mes dažniausiai miegame iki 16 val., o pažadinus mažaja, manau gali būti nešventinė nuotaika g.gif Nors aišku pavėlavus turbut galima pražiopsoti įdomių dalykų verysad.gif
laukinuke
nu fantastiška idėja!tik norėjau paklausti,iki kada bus sąrašas registruojamas,nes aš l.noriu tik dabar dar negaliu uzsirašyti.gal po kelių dienų bus aišku ar galėsiu.
Aidairi
bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip smagu ir šaunu. Hmmm... g.gif Jei jau vieną kart šiais metais sugebėjom į Vilnių nuvažiuot, tai gal ir antrą kart pabandom? Bandyt bendrakeleivių reiktų paieškot... 4u.gif Linksmesnis važiavimas būtų. tongue.gif
laukinuke
QUOTE(Aidairi @ 2005 12 06, 18:12)
bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kaip smagu ir šaunu. Hmmm... g.gif  Jei jau vieną kart šiais metais sugebėjom į Vilnių nuvažiuot, tai gal ir antrą kart pabandom? Bandyt bendrakeleivių reiktų paieškot...  4u.gif Linksmesnis važiavimas būtų.  tongue.gif
*

labas,aš irgi l.noriu važiuoti tik va dar mano brangusis serga,tai neaišku kaip ar spės pasveikt,o ir pupa šiandien su sloga parėjo iš daržo tai kad tik šeima pasveiktu.matai aš vairuot tai vairuoju galėtume važiuot,bet vilniaus nepažystu.gėda žmogui pasakyt.ta prasme man ten sudėtingai kažkaip atrodo gatvių eismas.o kaip tu ar žinai kur ten nusigaut?
Aurėja
QUOTE(laukinuke @ 2005 12 06, 16:57)
iki kada bus sąrašas registruojamas,nes aš l.noriu tik dabar dar negaliu uzsirašyti.gal po kelių dienų bus aišku ar galėsiu.

iki pat renginio dienos registruosime, žinoma, geriau neskubėti rašytis, dar yra laiko, o kai tiksliai žinosite, praneškit bigsmile.gif
laukinuke
tai gerai,kad iki paskutinės dienos, nes mano brangusis serga,o va vakar dar prisijungė ir pupytė,tai va aš ją visais galais kaitinu ,tepu ir myluoju,kad tik neįsisirgtų.o dar ir tiek švenčių artėja nesmagu būtų vaikkiukui gulėt lovytėj,kai seniai šlačiai vaikštinėja biggrin.gif
bet aš jau čia tiek matau prisiregistravusiu,tai įtariu ojojoi kiek prisirinks bus smagumėlis...
babouziuke
Na jau aš įtariu, kad tikrai dalyvausime, jeigu tik aišku pasveiksime iki to laiko. O beje ir vakarėlio adresas man labai geras: beveik po langais thumbup.gif . Dar labai intensyviai nesiregistruoju, geriau truputį palauksiu, nes dar nemažai laiko liko
O dar norėjau paklausti: iki kelintos valandos vyks šventė?
Raimele
QUOTE(babouziuke @ 2005 12 07, 23:39)
Na jau aš įtariu, kad tikrai dalyvausime, jeigu tik aišku pasveiksime iki to laiko. O beje ir vakarėlio adresas man labai geras: beveik po langais  thumbup.gif . Dar labai intensyviai nesiregistruoju, geriau truputį palauksiu, nes dar nemažai laiko liko
O dar norėjau paklausti: iki kelintos valandos vyks šventė?
*

aha, mumis irgi domintų, gal organizatoriai numatę apytikslią šventės trukmę g.gif
Atra
kaip faina wub.gif pernai SM gimtadienį negalėjom sudalyvaut verysad.gif tai gal šiais metais pavyks su pilvuku ateit 4u.gif bet registruosiuos vėliau.... kai žinosiu tiksliau 4u.gif
mergyca
eina sau, kaip jums smagu bus thumbup.gif O mes is kauno niekaip negalime atvykti schmoll.gif verysad.gif Gero jums vakarelio wink.gif
Solve
QUOTE(POLLY @ 2005 12 09, 08:34)
eina sau, kaip jums smagu bus thumbup.gif O mes is kauno niekaip negalime atvykti schmoll.gif verysad.gif Gero jums vakarelio wink.gif
*

o kodel jau Kaunas negales atvykti?
Jei transporto beda, galim uzsisakyti mikriuka, kaina i viena puse 13-14 lt vienai sedynei.
Kooperuokites 9-12 zmoniu ir varom, gi smagu bus...

Su tais "dusmaniniais"taksiukais susitarti nesunku ax.gif
Amira
O jei neturiu vaiko, tai negaliu ateiti? g.gif
Taip norėtusi susipažinti su supermamomis drinks_cheers.gif
Renatulis
QUOTE(Amira @ 2005 12 09, 12:24)
O jei neturiu vaiko, tai negaliu ateiti?  g.gif
Taip norėtusi susipažinti su supermamomis  drinks_cheers.gif
*

Taigi rašė,kad VISI supermama dalyviai.Reiškia gali.Mano vaikas irgi tuo matu dar bus pilve,bet šiaip labai įdomu būtų sudalyvauti.Bet kolkas nesiregistruoju,nes nei su vyru nei su pilvu nepasitariau(o tam pilvui tada jau bus paskutinės savaičikės,tai dar gali prikrėsti man pokštų Kalėdinių) mirksiukas.gif
Kusiuka
Sveiki, tai nieko neatsaket del velavimo, as noreciau dalyvauti su vyru ir dar pakolkas pilvuziuku, bet vyrui darbas baigiasi 4h, o dar kamsciai..ar galima veluot?ar daug prarasim veluodami?pakol kas neregistruokit smile.gif aciu
Aurėja
QUOTE(Kusiuka @ 2005 12 09, 22:31)
..ar galima veluot?ar daug prarasim veluodami?pakol kas neregistruokit smile.gif

Jei norėsit dalyvauti pasirengime sutikti Kalėdų Senelį ir paruošti jam nuo supermamų staigmeną, tuomet kai ką praleisit mirksiukas.gif topsecret.gif daugiau nieko neišduosiu, nes nebebus staigmenos. Bet jei kitaip neišeina, tuomet prisijungsit, kada galėsit. Lauksim.
Aurėja
QUOTE(kacius @ 2005 12 13, 10:53)
O naujojai irgi gali dalyvauti? Nes mes labai noretume ateiti thumbup.gif  thumbup.gif
*

Žinoma, kvietėme VISUS VISUS supermama.lt dalyvius group.gif
SuperMama
Dėl vietos tai nemanau, kad bus problemų. Bus kelios salės, foje, dar kambariukas, kur galima bus vaikeliui pampersiuką pakeisti arba pamaitinti. Visas vakarėlis manau užtruks maximum iki 18.30. Tikiuosi per tas 2 val. mūsų mažyliai nepavargs. bigsmile.gif
Regina _35
Sveiki, esu čia naujoke, todel norečiau sužinoti kiek kainuoja bilietai į šį vakarelį, ir kokių vaišių reikia atsinešti?
SuperMama
įėjimas nemokamas ax.gif , pagal registracijos sąrašiuką.

Vaišių reikia tik tiek ir tai kiek pati su vaikučiais suvalgysite, labai daug nešti nereikia, nes po kiekvieno didesnio susibėgimo (kad ir pavasarį per Gimtadienį) lieka tiek maisto, kad po to visada būna problema ką su juo daryti. mirksiukas.gif
Zaiza
o gal galima apsitarti kas saldumynų kas vaisiu kas kokį torčiuką susidėję na gal kas sumuštinukų pateptų na net nežinau kaip manot g.gif
SuperBaba
Oi kaip laukiam Kaledinio vakarelio, jau ir knyga nupirkau dovanai thumbup.gif
saules uola
sveiki, labai faina kad bus toks vakarelis sventinis visai seimynai,bet liudna kad mes jau gruodzio 21 isvykstam i Klaipeda svenciu pasitikti pas senelius, todel niekaip negalesim atvykti i kaledu svente vilniuje,bet linkim visiems dalyvausiantiems geros nuotaikos, bukit visi ismiegoje ir niekas neissigaskit kaledu senio,nes pamenu kad pati vaikysteje jo bijojau per darzelio kaledu sventes.Dauk sypsenu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Aurėja
Gauname ne vieną prašymą paskelbti apie tai, kad renginyje susirinks daugybė mažų ir didelių žmogučių, kurie nusiteikę linksmintis santa2.gif ir būti sveiki per visas ateinančias šventes, todėl visai nenori užsikrėsti jokiomis peršalimo ir pan. ligomis fear.gif Norime paprašyti ateiti į renginį tik gerai pasveikusius po ligų ir sveikus kaip ridikus tongue.gif žmogeliukus AČIŪ!!!
Scarlet
Sveikos SUPERMAMOS,

Taip ilgai ruosiausi prie Jusu prisijungti, kad pagaliau paaugus mano bambolinai leidau sau topkia prabanga. Mano seimynai butu be galo malonu ir naudinga su Jumis susipazinti Kalediniame vakarelyje. Taip truksta bendravimo!

Aciu Jums uz galimybe biggrin.gif
Aurėja
Kad nebūtų taip ilgu laukti Kalėdų Senelio ir mūsų Kalėdinio renginio, sėskit kartu su savo mažyliais prie kompiuterio, įsiveskit šį adresą:

http://www.supermama.lt/kaledos/

Ir parašykit laiškutį Kalėdų Seneliui (beje, laiškus rašo visi - ir maži ir dideli mirksiukas.gif ), patys patys patys mažiausi, sėdėdami rašantiems mamai ar tėtukui ant kelių, gali pažiūrėti smagų filmuką - kaip tėvelių parašytas laiškelis keliauja iki Kalėdų Senelio bigsmile.gif

Smagiai praleiskit laiką ir laukit skubaus Kalėdų Senelio atsakymo 000054.gif 000059.gif
Aurėja
Tęsiam vis smagiau ilgėjantį dalyvių sąrašiuką:

"Supermamų Kalėdos 2005!" dalyvių sąrašas:

1. Supermama + 3 m. Kleo
2. Aurėja + 3 m. dukra
3. ------------------------
4. ------------------------
5. Auges+vyras+dukra (3 metai)
6.SuperBaba+ sunus (1,5m)
7. doma_ + sūnus ( 2 m.)
8. ma + dukrytė (1,3 m.) + tata
9. Murena + sunus (2 m)
10. Erdve+vyras+sunus(1,4m)
11. Otava+sūnus (4,5 m.)+dukra (1,3 m.)+ vyras (unsure.gif)
12. ----------------------------
13. ----------------------------
14. Žvaigždutė + dukra (2 m.)
15. Buzuka+Buzukiukas (1,10m)
16. Mazule + 2,5 m. dukra
17. ------------------------------------------------
18. ------------------------------------------------
19. Avys+vyras+dukra (6,10m)+sūnus (4,9m)
20. eri+Migle (2.5m)
21. Fantalux + dukra (2.4 men.)
22. Amira
23. ursule +vaikas+vyras
24. Gabrieliukas+Lukutis (7 men) + mociute
25. Zaiza + vyras + Milda (1metai)
26. Astamax + dukryte (1 metukai)
27. Pupa + vyrukas 4 m + didelis vyras
28. makedonija + dukra (5 m.)
29. INGADESU + dukryte (4,2m.)+ dukra (1,5 m) + tetis
30. MAFIJOSMOTINA + Simas( 5 m.), Guste (2 m.) + tėtis
31. Olgyte + 2 suneliai + vyras
32. Divaa+Nojus(1,1 m)
33. Vasara + Rytis (3 m.) + Tadas (5 mėn.)
34. bombočka+dukryte (10men)
35. eka+Simona (3 m.)
36. *mamyte*+dukra (5m.)+sunus(2m.)+vyras
37. Oksancik+vyras+vaikas (2.5m)
38. Atra nestuke.gif + Lukas (8,5m)
39. kacius
40. mamoolka+sūnus (1,9 m.)+tetuks
41. Alicija+ sunus Remigijus(1,8m.)
42. Chicony+Guste(2 metai)+vyras
43. emiru+dukryte(7m.)+dukryte(4m.)+tevelis
44. Rutele24 + dukriukas (8 mėn)
45. Lineba+Evelina(1.11metuku)+Evelinos krikstamote
46. Sofia + dukryte (1,2m.) + tetis
47. Rassas +Rokas(1.3men)+Lukas(6metai)
48. Linandra+Deimante 11 men.+Dovile 6 metai
49. Lapuciukas nestuke.gif +Mykolas (1,2 m.)+ tetukas
50. Žibaliux + Gabrielė (3 m) +Gustas (7 mėn.) + tėtė
51. ---------------------------------------
52. Laluna+dukrytė (1,11 mėn.)+tėtis
53. OPTIMISTĖ AB + Rusnė 9mėn.
54. lauma + Tomas 8m
55. alinacka
56. virgulia + sūnus 1,4 m. + sūnus 8 m. + tėtis
57. Dzimute+ dukryte (1 m. 2 men)
58. Lapelis + Simonas (9,5 mėn)
59. Patri+Patricia(2m.3men)
60. Agu+Augustas(2m.)
61. Žuvelė + sūnelis Nojus (beveik 2 mėn) + tėvelis.
62. jurga24+vyras+ sunelis Domantas (1m 8men )
63. Scarlet (Margarita)+ Tetis + Tija (2.5m)
64. Linutemamyte+ dukryte(8 men.)
65. tula+vyras+dukra (7m.)+dukra(4m.)
66. madlen+Jonukas (1m.3men.)
67. Migliux + dukrytė Luka (3 m.) sūnus 6 m.
68. RIO vyras su dukra (1,5 m.) ir močiutė
69. Renata + dukra 2,5m.
70. spaNguoliuke + dukra 4,5 m.
71. happymother+ Nojus 2m.3mėn.
72. Gusia + vyras + maziukas pilvelyje nestuke.gif
Aurėja
Gal kam įdomu, šiek tiek statistikos smile.gif kiek bendraamžių kompanijoj turėsit:
Nuo 0 iki 6 mėn. kūdikėlių: 4

Nuo 6 mėn. iki 1 metų: 11

Nuo 1 m. iki 2 metų vaikai: 27

2 - 3 m. vaikai: 13

4-5 metų vaikai: 10

6-10 metų vaikai: 10

11m. ir vyresni: 1

Na, o vyrų planuoja dalyvauti ~ 26 bigsmile.gif
SuperBaba
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 22, 12:07)
Na, o vyrų planuoja dalyvauti ~ 26  bigsmile.gif
*

Vien del svetimu vyru vertetu ateiti lotuliukas.gif
Aurėja
Kaip visada, didesniuose susibūrimuose patogiau, kai prisisegame korteles/priklijuojamje lapuką kokį su savo nick'u - taip lengviau bendrauti ir atpažinti virtualias drauges. Galite ir vaikui priklijuoti lapuką su vardu ir amžiumi.

Iki susitikimo! bigsmile.gif
Aidairi
Gero pasilinksminimo supermamytėm, vaikučiams ir tėtukams... Mes, deja, irgi nepasirodysim.. Smarkiai nesergam, bet toks kosuliukas lyg ir yra, dar ir slogytė kartais pasirodo, tad nerizikuosim.

Lauksim reportažo ax.gif
mafijosmotina
Ot,velnias.Super baba zada eiti del svetimu vyru.Na mane cia sunervino,ot neisiu is principo lotuliukas.gif
O po teisybei tai labai prastai mums su sveikatytemis.Kaip tycia susirgo abu-vyliausi,kad iki vakarelio issikapanosime,bet...Vyresneliui paumejo astma,o maze isvis -snargleta akys uztinusios.Tai su vaikais sutarem kitiems vaikams bacilu nedovanoti ir savo komplekto gal nepasipildysim rolleyes.gif
Tai visiems linksmo vakarelio,geru svenciu biggrin.gif
Žmona
doh.gif doh.gif doh.gif tik dabar pamačiau cry.gif cry.gif per tokia mama vaikas su Kalėdų diedu nesusitiks verysad.gif
*Varlė*
Didelis ačiū Supermamos kolektyvui už nuostabią šventę. Labai šauniai pasirodo tėveliai ir mamytės. Šventė buvo nereali. Ačiū už kalėdinę nuotaiką.
OPTIMISTĖ AB
Mes su Rusnyte taip pat tariame didelį AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif SM Kalėdinio vakarėlio organizatoriams. Tikrai buvo šauni thumbup.gif šventė.

P.s. turime keketą nuotraukų, kurias būtų įdomu pažiūrėti ir kitiems. Tik nežinau į kurią temą dėti. O gal galima į šią?
Ko gero įdėsiu nuorodą į paraša...
Atra
Labai ačiū už renginį :wub: kokios jūs šaunuolės mergytės 4u.gif
Scarlet
[B]Labas mamos,

Kaip supratau svente buvo lux. Dziaugiuosi del Jusu. O man pakiso kiaule. Susirgo ne vaikas, o pati! Cia tai abydniausia.

Na bus dar tu svenciu tikiuosi.

IKI mergickos

Geru Naujuju.

Idekit nuotraukyciu is party, kad galeciau pavarvinti seile rolleyes.gif

Erdve
labai labai aciu visoms supermamos uz vakareli!
labai aciu uz dovanele!
ir seniui labai aciu smile.gif
aplamai, jus tikros saunuoles, kad tokia saunia svente suorganizavot. net mano nedrasusis sunelis plojo ir soko smile.gif
dar norejau pagirt geltonu kostiumu aprengta mergyte - bitute (jei gerai supratau). nu tokia energinga mergicka, kad tik pasiziuri i ja ir paciai begt norisi smile.gif
aplamai visos panelytes labai grazios buvo smile.gif
patri
saunus vakarelis thumbup.gif
labai gaila,kad mums paskutinemis valandomis viskas pasikeite ir nesugebejom atvykti:oh turejom ir dovanas,ir net apredus vakar savo grazuolei nupirkau verysad.gif
SuperBaba
QUOTE(mafijosmotina @ 2005 12 23, 14:42)
Ot,velnias.Super baba zada eiti del svetimu vyru.Na mane cia sunervino,ot neisiu is principo lotuliukas.gif

Tai visiems linksmo vakarelio,geru svenciu  biggrin.gif
*

Superbaba nedalyvavo lotuliukas.gif be reikalo nejai hah.gif
Derra
SuperBaba irgi nedalyvavo be reikalo. Praleido tokį nuostabų tėvelių meškučių šokį thumbup.gif biggrin.gif
SuperBaba
QUOTE(Žvaigždutė @ 2005 12 25, 11:40)
SuperBaba irgi nedalyvavo be reikalo. Praleido tokį nuostabų tėvelių meškučių šokį  thumbup.gif  biggrin.gif
*

As tai su mielu noru buciau sudalyvavus, bet nenorejau vaiku apkrest, nes mazajam sloga prasidejo rolleyes.gif

O del meskuciu sokio, tai jooo, as matyt cia daug praleidau lotuliukas.gif o meskuciai bent jau nuoga koja ar parode? lotuliukas.gif
Chicony
Aciu Supermamai uz grazia svente biggrin.gif Nors ir smarkiai velavome, bet suspejome sudalyvauti ir kartu su kitais vaikais Kaledu seneli pasitikti. Tik musu Guste to senio issigando lotuliukas.gif doh.gif
ursule
ACIU SUPERMAMAI UZ SIA SVENTE,,DALYVAVO NE TIK MANOJI PANELE, BET IR MANO VYRELIS, SOKO,,,,O IR MAMA NEATSILIKO...TIKRAI BUVO BUVO SMAGU, TIK GAILA , KAD MAMU MAZOKA

4u.gif 4u.gif
ma
QUOTE(ursule @ 2005 12 26, 17:09)
TIK GAILA , KAD MAMU MAZOKA 4u.gif  4u.gif
*

svarbu saunios thumbup.gif

sirdingai dekui organizatorems wub.gif
Zaiza
QUOTE(Erdve @ 2005 12 24, 01:03)
dar norejau pagirt geltonu kostiumu aprengta mergyte - bitute (jei gerai supratau). nu tokia energinga mergicka, kad tik pasiziuri i ja ir paciai begt norisi smile.gif
aplamai visos panelytes labai grazios buvo smile.gif
*

Labai ačiū už gerus žodelius mano bitutei 4u.gif
Ir dėkoju organizatorėms už šaunų vakarėlį thumbup.gif bigsmile.gif
Aurėja
Laukiam nuotraukų mirksiukas.gif pasidalinkit, kas ką turit assa.gif hihihi.gif rūpi iš šono pamatyt, kaip ten mes šokančios atrodėm ir t.t. biggrin.gif
Board
Aurėja, šiandien vakare pabandysiu sukelt visas foto kiek turiu, o turiu nemažai lotuliukas.gif sokiai.gif
Yoli
na zinoma.. traukinys (tokiu ir anokiu) nelaukia doh.gif
Fantalux
Svente buvo thumbup.gif . Tik gaila buvo tos raganaites balso, tokia minia rekautoju doh.gif .
Pabandysiu siandien vakare kelias nuotraukas ikelt su meskiukais lotuliukas.gif ir sokejelem thumbup.gif .

Ir dar idomu butu suzinot, o kiek is tikruju dalyvavo ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.