PS.
Smurtinių ir prievartinių nesiūlyti nes net protas neišneša kaip galima naudoti jėgą prieš moterį.
Radau nemažai patarimų ir pastebėjimų kai nuraminti įsisiautėjusį vyrą. O kaip nuraminti žmoną. Neseniai buvo toks atvejis, nors širdo ne ant menęs, bet vis tiek norėjosi apraminti, visgi
PS. Smurtinių ir prievartinių nesiūlyti nes net protas neišneša kaip galima naudoti jėgą prieš moterį.
Gal pamėgink paimti už rankos, o kai pažiūrės į Tave nutebusi - ko gi čia nori, tada apkabinti ir švelniai, ramiai pasakyti "na kas gi čia tau, nesinervink" ar pan. Siūlau tokį būdą, nes neseniai teko matyti kaip būtent taip vyras nuramino stipriai susinervinusią nėščią žmoną
Bet nežinau, kaip reikėtų elgtis, jei įsiunta moteriškė, kurios neaudrina hormonai ar pan. dalykai, o tiesiog ugningas charakteris
Kalbu iš savo "varpinės"
Pirmiausia, nekenčiu, kai mane bando nuraminti prieš man pabaigiant sakyti savo nuomonę. Mane nelengva išmušti iš pusiausvyros, nu bet jei jau reikalas pribrendo... tai geriau išklausyti ką turiu pasakyti (ypač jei kalbu kitam žmogui, o ne vyrui Dar: bent jau aš labai nemėgstu, kai bandoma už mane atsiprašyti ar kažkaip sušvelninti sitauciją, sakant, kad "ji dabar susinervinusi, nežino ką kalba" ar pan. Jei jau matau, kad nuėjau per toli, atslūgus aistroms ir turint noro, visada sugebu pati atsiprašyti ir pripažinti, kad buvau neteisi Nesu buvusi isterinėje būsenoje, bet tokiu ir tik tokiu atveju galima imtis ryžtingesnių priemonių (bandyti nuraminti, arba tiesiog nuvesti nuo susierzinimą keliančio šaltinio kuo toliau)
Aš iš esmės pritariu Ieviui
Tikiuosi, mano pasiūlymo nesupratai, kaip nuraminimo neleidžiant išsakyti savo nuomonės
O cia tai klausimelis...
Vienareiksmio atsakymo tikrai nesulauksi. Pvz manes nieks nenuramins, jokie apsikabinimai, nei klausinejimai "kas gi cia dabar..?" Dar labiau iaudrina Kol neisgaruoja viskas, tol geriau neklausinek... Aisku, gal tinkamai ir niekada nebuvo paklausta... Moters charakteris daug ka lemia. QUOTE(Liuse @ 2005 12 06, 15:42) O cia tai klausimelis... Vienareiksmio atsakymo tikrai nesulauksi. Pvz manes nieks nenuramins, jokie apsikabinimai, nei klausinejimai "kas gi cia dabar..?" Dar labiau iaudrina Kol neisgaruoja viskas, tol geriau neklausinek... Aisku, gal tinkamai ir niekada nebuvo paklausta... Moters charakteris daug ka lemia. tai jau tikrai QUOTE(Liuse @ 2005 12 06, 15:42) Vienareiksmio atsakymo tikrai nesulauksi. Pvz manes nieks nenuramins, jokie apsikabinimai, nei klausinejimai "kas gi cia dabar..?" Dar labiau iaudrina Kol neisgaruoja viskas, tol geriau neklausinek... Aisku, gal tinkamai ir niekada nebuvo paklausta... Aš asmeniškai linkusi pasiautėti... Esu iš tokių žmonių, kurie kaupia kaupia ir paskui pratrūksta... O kitas atvejis, tai kai pradedi karščiuotis, vien dėl to, kad tau liūdna, ar kažkaip nestabiliai jautiesi, tai silpnumo akimirkos, kai užtenka tiesiog apkabinimo... ir tada jautiesi saugiai...
Žiūrint dėl ko įsiuto.
Šis susierzinimo ir nerimo (netgi beprasmiško) malšinimo principas paremtas ilgomis psichologijos studijomis ir patikrintas praktiškai. Beje, tinka ne tik moterims, o bet kokiam žmogui. Pagrindiniai principai: NEGUOSK PER ANKSTI-PRIPAŽINK PROBLEMĄ-NEPATARINĖK SĖKMĖS
Igonoruok ir is viso nebekreipk demesio.
Greitai pati prades nebesuprasti kas darosi ir kodel tu nereaguoji... Tik aisku paskui reiketu ramiai ir graziai paaiskinti, kad tu pratylesi jos isiuti, kad neissaukti dar didesnio, nes jeigu neatsargiai pasityciosi ar nuskambesi su ironija, o ne duok dieve susijuoksi..... QUOTE(Grifas @ 2005 12 06, 12:49) Radau nemažai patarimų ir pastebėjimų kai nuraminti įsisiautėjusį vyrą. O kaip nuraminti žmoną. Neseniai buvo toks atvejis, nors širdo ne ant menęs, bet vis tiek norėjosi apraminti, visgi PS. Smurtinių ir prievartinių nesiūlyti nes net protas neišneša kaip galima naudoti jėgą prieš moterį. QUOTE(Ievius @ 2005 12 06, 14:06) Kalbu iš savo "varpinės" Pirmiausia, nekenčiu, kai mane bando nuraminti prieš man pabaigiant sakyti savo nuomonę. Mane nelengva išmušti iš pusiausvyros, nu bet jei jau reikalas pribrendo... tai geriau išklausyti ką turiu pasakyti (ypač jei kalbu kitam žmogui, o ne vyrui Ne kalba eina ne apie tada kai konfliktas vyksta, o po jo kai ji su savo priešininku jau nesimato. Palaukti kol praeis žinoma galima, bet jei ji
O maniskis tai "zaidzia" per vaikus, namie prasideda SUPERTEVELIO era!
Mano siautėjimus gali nuraminti tik vyro dėmesys
Grazu kai moteris siauteja P.S patikrinta praktikoje
Man 10 sekundžių užtektų, kad rėkiantį vyrą bulve užkiščiau
QUOTE(jurgga @ 2005 12 15, 18:55) Šis susierzinimo ir nerimo (netgi beprasmiško) malšinimo principas paremtas ilgomis psichologijos studijomis ir patikrintas praktiškai. Beje, tinka ne tik moterims, o bet kokiam žmogui. Pagrindiniai principai: NEGUOSK PER ANKSTI-PRIPAŽINK PROBLEMĄ-NEPATARINĖK SĖKMĖS Aš mėgstu paniršti, bet vyras mane išmokino valdyt situacija, ir nesirodyt žmonėms, kad esu rėksnė. Bet dabar pats atsiima už visus, nes juk kaupiasi kaupiasi, ir kai jau susikimbam. Tokiu atveju bent jau aš nurimstu greičiausiai jei jis tiesiog išeina. Nelieka su kuo bartis, o paskui jau už kurio laiko atvėstu. Gerai būtų, kad tai padėtų ir vyrą nuraminti...Jis tada man skambinėja ir dar virina šeimos pinigus...
O mano vyras stengiasi man po akim nesimaisyti, kai as siauteju...ir visiskai nesvarbu del ko
O siaip, issisiautejus daznai ir paciai juokas ima is situacijos, nu bet....nu bet, neimsi gi siaip sau ir nenusiraminsi, taip sakant, pradeta darba reikia uzbaigti Ir jokie glaustymaisi, jokie saukimai manes tuo metu nenuramins - situacija gali tik dar pablogeti. O vat praejus kulminaciniam momentui....siaip....kartais labai suveikia humoras (pasiseke man, kad mano vyrui jo netruksta!
kalbu iš savo patirties, kai laukiausi tai nervai buvo super jautrūs.Man labai patikdavo kai vyras su manim kalbėdavo , kad ir tą pačią temą keleta valandų.Su mano nuomone visada sutikdavo .Nors dabar suprantu , kad kartais būdavau neteisi , bet labai geras nuraminimas su viskuo sutikti.Pamėgink visada drąsink ir niekada neteisk
O aš nusiraminu, kai vyras švelniai priglaudžia ir pabučiuoja, jis taip puikiai bučiuojasi
Ir aplamai jis stengiasi manęs nenervuoti Protingas jis pas mane
Tamstos metodas tinka tik tada kai gyveni ne daugiabutyje
QUOTE(stellcis @ 2005 12 13, 12:31) Aš asmeniškai linkusi pasiautėti... Esu iš tokių žmonių, kurie kaupia kaupia ir paskui pratrūksta... O kitas atvejis, tai kai pradedi karščiuotis, vien dėl to, kad tau liūdna, ar kažkaip nestabiliai jautiesi, tai silpnumo akimirkos, kai užtenka tiesiog apkabinimo... ir tada jautiesi saugiai... Cia gerai pasakyta
man tai geriausia, kad leistu issirekti, nes kai issirekiu ir pasakau viska ka galvoju, tada man jau ramu.
Vienareiksmisko atsakymo nera. Daug zmoniu, daug budu ta situacija pergyventi. Maniske besibardama tiesiog svajoja, kad as taip pat rekciau. O as tiesiog tyliu ir ziuriu jai i akis.... kazkaip ji greitai nurimsta
Moteris stipriausia tada, kai apsiginkluoja savo silpnumu
Su isisiautejusia moterim elkites taip, kai paauglysteje elgdavotes su savo tevais
QUOTE(Lapas @ 2006 01 07, 16:56) Su isisiautejusia moterim elkites taip, kai paauglysteje elgdavotes su savo tevais o ne geriau nuraminti, isklausyti jos ir tada issakyti savo poziuri ar nuomone ir ieskot kompromiso nereikia mumis laikyti uz kvailes nieko nesuprantancias...linkcioti galva gali kiekvienas asilas,o su ta galva mastyti-cia jau isskirtiniai tik
na perskaičiau čia, kad maždaug nekreipk dėmesio... į mane tai ir atkreipia dėmesį kai rėkt pradedu
Na pati silpniausia ta per dovanas
Jei moteriškė siunta ant vyro, kad šis kuom tai neįtiko, vyriškiui derėtų už blogą elgesį nueiti kampan ir pastovėti ten 15 min. nusisukus į kampą; arba žmonos atsiklausti, kiek gi ten pastovėti. Jeigi siuto priežastis yra, tarkim, durna stora kaimynė, kuri nulenkė jūsų žmonos mašinos veidrodėlį ir neaišku, kaip jį gražinti į vietą - reikia kaimynę iškolioti, veidrodėlį per pusvalandį pačiam! sutaisyti. Nors gal ir ne taip, ką čia gali žinoti.
Aš jei galėčiau, tai bent kartą per savaitę norėčiau išrėkti savo pyktį visu balsu (darydavau tai vaikystėje toli nuo gyvenamųjų namų, prie upės ir tai tikrai padėdavo
Arba reiktų nusipirkti bokso kriaušę, nes supykus labai noriu ką nors mušti, trankyti (tik nepagalvokit, kad esu mušeika!Gink dieve, žmogaus niekad nenorėčiau mušti!) O kai pykstu ant vyro, tai geriausia, kai jis nieko nesako, leidžia man pabūt vienai ir viską išsakyti sau pačiai (kad vėliau nereiktų gailėtis vyrui pasakytų žodžių, nes esu karštakošė), bet kai aš aprimstu, tai man labai reikia, kad mane apkabintų, pabučiuotų, priglaustų... O šiaip, kai įsiplieskiu, nemėgstu sutikti su kitų nuomone (net jei žinau, kad jie teisūs. Gal čia savotiška mano gynyba?) ir mėgstu viską neigti... Va čia tai bjauri savybė...
O kazkaip neimanoma prevencinem priemonem? Lietuvoj labai pamegta gesinti gaisra o as siulau priesgaisrines priemones. Ziureti kai jau piktumas iki tam tikro lygio opakyla tada nugesinti.. O ne kai jau nebera kur detis....
Vyrai, duokit mums issirekt, neimkite per gyliai i sirdi zodziu istartu pykcio priepuolio metu... Jug kazkas turi buti atpirkimo oziu
Mes bunam ir geros QUOTE(aistra @ 2005 12 15, 18:38) Igonoruok ir is viso nebekreipk demesio. Greitai pati prades nebesuprasti kas darosi ir kodel tu nereaguoji... Tik aisku paskui reiketu ramiai ir graziai paaiskinti, kad tu pratylesi jos isiuti, kad neissaukti dar didesnio, nes jeigu neatsargiai pasityciosi ar nuskambesi su ironija, o ne duok dieve susijuoksi..... Nepatačiau taip elgtis Mano vyras elgiasi būtent taip... Jau geriau jis užrėktų ant manęs, pasiųstų mane ... kur nors, tada aš nutilsiu, užpyksiu "tyliai", pasedėsiu 5 min. nepatenkinta, bet per tas 5 tylos minutes turėsiu laiko suprasti kad mano pirminis pyktis buvo kažkoks neiškus, be priežasteis ir nurimsiu. Tada didelė galimybė, kad po to prieisiu ir dar atsiprašysiu. Tiesą pasakius tas ignoras ir yra mūsų pykčių dažniausia priežastis. Neignoruokit vyrai moterų...
Išmokink žmoną kontroliuoti situaciją ir spręsti ne tada kai trūksta kantrybė, o anksčiau. Gera pradžia pvz išgirdus rėkaujančią kaimynę tuo momentu akcentuok, kaip tau bjauru klausyti tokių moterų. Žodžiu profilaktika čia padėtų. Ūmiu periodu turbūt sunku ką bepakeisti.
bandžiau prisiminti dėl ko buvau įsiutus nėštumo metu
Aš labai siautėju dėl kompo, bo užmiršta per jį, kad šeimą turi. O jo švelnus apsikabinimas veikia kaip nuraminimas. Tik deja, trumpam, na kol vėl neprisėda prie pc.
O jūsų žmonikės įsisiautėja, pabandykit švelnumu jas pakerėt tik ne pažadais ar dovanom. Prie dovanų priprantama ir tikimasi, o pažadais pradedama nebetikėt.
Nu dėl tų silpnų vietų, tai čia klausimas kaip ir iš amžinųjų. Panašiai kaip " o kas ta meilė?".
Kaip kažkada pasakė mano kursiokas (dabar irgi tėtis) "moteriai reikia dovanų, pažinčių ir nuolat sakyti, kad ją myli". Velnias jį žino, iš kur jis tokia filosofija išraukė, bet šiaip jau tiesos tame daug. O va iš savos patirties tai galiu vakar dienos toki akibroskštą papasakot. Mano spirgeliui beliko gal viena, dvi savaitės iki gimdymo. Visa stena vaitoja (labai maža su dideliu pūzu). Labai reikalauja dėmesio. Klasikine frazė "Niekas manęs nemyyyyyli!" O aš negaliu be knygu gyvent. Žodžiu nuolatinė problema: tik įlendu į knygą kokiam pusvalandžiui ir tuoj kažkam "pritrūksta dėmesio". Taigi skaitau aš sau vakar. Mano pingvinas visa nepatenkinta ruošias miegot ir jau pradeda kažka bambėt plaukus besišukuodama. Parkrypuoja iki manęs. O aš tik šast, knyga nuleidžių ant kelių: - Oi zuikeli, kaip tu gražiai atrodai! (nuoširdžiai) ... Efektas buvo maždaug toks - Spirgelis be žodžių, visa švytėdama nukrypavo į lovą lyg ir pamiršusi, kad ir nugarą skauda ir pilva tempia ir dėmesio trūksta. Skaičiau dar kokią gerą valandą visiškoj tyloj. Kartais žmogus net pats nustebt gali kiek nedaug tereikia... QUOTE(Afroditte @ 2006 01 14, 13:57) nereikia mumis laikyti uz kvailes nieko nesuprantancias...linkcioti galva gali kiekvienas asilas,o su ta galva mastyti-cia jau isskirtiniai tik vat sito labiausiai as nekenciu QUOTE(Auges @ 2006 01 24, 07:56) Nepatačiau taip elgtis Mano vyras elgiasi būtent taip... Jau geriau jis užrėktų ant manęs, pasiųstų mane ... kur nors, tada aš nutilsiu, užpyksiu "tyliai", pasedėsiu 5 min. nepatenkinta, bet per tas 5 tylos minutes turėsiu laiko suprasti kad mano pirminis pyktis buvo kažkoks neiškus, be priežasteis ir nurimsiu. Tada didelė galimybė, kad po to prieisiu ir dar atsiprašysiu. Tiesą pasakius tas ignoras ir yra mūsų pykčių dažniausia priežastis. Neignoruokit vyrai moterų... tai va kelis kartus esu gavus biskiu atgal parako tai nurimau ir nereikejo rek.bet kad jis visad tyli kvailelis
perskaičiau tema ir nusprendžiau kad moterų silna vieta yra ta kad jos turi silpnų vietų
Nu nezinau..gal tiesiog nereiktu vyrams taip elgtis, kad moterys pasiustu. rekimas man nepadeda, zmogus nuo to nepasikeis, bet kai pagalba draugui suinstaliuoti koki kompa, nei vaiko gimtadienis, tai jau tada
Pakalbi, lyg ir supranta, o paskui tas pats..ir jei tokiu atveju man imtu aiskinti, tipo nurimk, tau hormonai, tai tada butu tiesiog tyla pora dienu, kad veikia daug geriau nei riksmai. Viena is nuraminimo priemoniu, jei seima taip hgali susitarti, kad jei vienas ima rekti, kitas tiesiog prisiimtu i burna vandens, tada nuo vaizdo ima juokas ir pykciai atlegsta, riksmu nelieka, o tada jau reiktu ramiai pasikalbeti.
Mane geriausiai nuramina,kai apkabina,
o jei dar atsipraso-aisku,jei yra uz atsiprasyt Bet jei tik linksi galva ir nieko nesako...tai dar labiau mane siutina O va kai verkiu,tai jau geriau nieko neklausineti...kodel ir kaip... NEs tada asaru nesustabdysi... Tuo atveju geriausiai apkabint ir nieko neklausinet. Kai jau nusiraminsiu,tada gali klaust i valias.
As norejau uzduoti klausima cia uzsukantiems vyrams i si skyreli "moteru silpnos vietos".
Norejau pklausti is vis ka manote apie lietuvos moteris,kuom jos patrauklesnes,geresnes o gal atvirksciai? Man asmeniskai imponuoja pietu azijos moterys,issikiria gal rusu moterys savo seksualumu,ir groziu.
O kuom azijos moterys? Usais ir plaukuotomis kojomis?
O ruses, kad snabes daug isgert gali? Cia siaip, tarp kitko. grazios musu moterys, ypac Vilniaus ir Klaipedos, nes daug kitatauciu, QUOTE(Viesulas @ 2006 02 09, 23:43) As norejau uzduoti klausima cia uzsukantiems vyrams i si skyreli "moteru silpnos vietos". Norejau pklausti is vis ka manote apie lietuvos moteris,kuom jos patrauklesnes,geresnes o gal atvirksciai? Man asmeniskai imponuoja pietu azijos moterys,issikiria gal rusu moterys savo seksualumu,ir groziu.
NEKREIP DEMESIO ,NEKREIP VISISKAI.
Pavlovas buvo didis rusu psichologas remiantis juo galima treigti kad elgesys yra ismokstamas.Jei ji gaus tavo demesi rekdama ar bujodama supras noriu silumos reik uzsipulti vyra tada padaryt ji kaltu ir stai rezultatas ant keliu pries mane ir rankas bucioja ir kojas buciuja. Bujoja valio tai jos pasirinkimas, rekia valio vadinasi jai to reik.Kai nekreipsi demesio ji supras norint is taves gauti ko nors reiks imtis kitokiu veiksmu pvz. gal tave pagirti ,gal gera vakariena gal? Bet yra kategorija reik pripazint kurias pakeis tik grabo lentele. QUOTE(URAGANASS @ 2006 03 15, 17:16) NEKREIP DEMESIO ,NEKREIP VISISKAI. Pavlovas buvo didis rusu psichologas remiantis juo galima treigti kad elgesys yra ismokstamas.Jei ji gaus tavo demesi rekdama ar bujodama supras noriu silumos reik uzsipulti vyra tada padaryt ji kaltu ir stai rezultatas ant keliu pries mane ir rankas bucioja ir kojas buciuja. Bujoja valio tai jos pasirinkimas, rekia valio vadinasi jai to reik.Kai nekreipsi demesio ji supras norint is taves gauti ko nors reiks imtis kitokiu veiksmu pvz. gal tave pagirti ,gal gera vakariena gal? Bet yra kategorija reik pripazint kurias pakeis tik grabo lentele. Butent klaidingas mastymas is pat saknu. Tas didysis Pavlovas yra priestaringai vertinamas trumparegis psichologas. Butent jis sprendimus daro spresdamas pasekmes, bet nepasalindamas priezasciu. Jeigu zmona rekia, vadinasi jau velu. Vadinasi pavepes vyras nepastebejo probleos dar tada kai ji nebuvo problema, o tik mazas nesusipratimas. Rekianti zmona, yra tiesiog kvailo tingaus egostinio vyro pasekme. Kas yra rekimas? Rekimas yra busena, kada moteris patiria stresa, jauciasi bejege situacijos valdyme ir tiesiog griebiasi siaudo. Analizuojam - jauciasi bejege situacijoje, vadinasi bet kokie problemu sprendimo budau jau isbandyti ir nedave vaisiu. - patiria stresa, vadinasi problemu tiek, kad jos ne tik moteri erzine arba nervuoja, bet tiek sudirgina nervine sistema, kad ji turimom raminimosi technologijom nesugeba nusiraminti ir paziureti i problemas saltu protu. - griebiasi siaudo, vadinasi tikrai griebiasi siaudo, tiesiog rekia, saukaisi pagalbos. Taigi visi dalykai kaip "nekreipk demesio", yra tik vyro visiskai nezinancio kas yra moteris, egositinis pasirinkimas, toliua nespresti jokiu problemu. Dekui uz demesi. QUOTE(aistra @ 2005 12 15, 11:38) Igonoruok ir is viso nebekreipk demesio. Greitai pati prades nebesuprasti kas darosi ir kodel tu nereaguoji... Tik aisku paskui reiketu ramiai ir graziai paaiskinti, kad tu pratylesi jos isiuti, kad neissaukti dar didesnio, nes jeigu neatsargiai pasityciosi ar nuskambesi su ironija, o ne duok dieve susijuoksi..... tas ignoravimas ir nekreipimas demesio kartais dar labiau siutina...
Visu pirma,nereikia zmona tiek isiutint, kad nezinotum kaip ja nuramint
As asmeniskai,savo aiskinamaji (garsu) tona peremiau is savo mamos.Man tai buvo normalu, naturalu.Taciau mano vyras manes ramiai paklausdavo: "Ko tu reki?Negi negalima sito ramiu tonu pasakyti?Ir viska ramiai issiaiskinti? " Man,tiesa sakant, labai geda pasidarydavo, nes is tikruju, as jokios teises neturiu rekti ant kito zmogaus, kad ir ka jis butu padares! O kad emocijos nesikauptu, kad veliau sproktu, reikia sneketis vienas su kitu.jeigu vyras nenori su manim sneketis, as jam visada paaiskinu, kas su mano vidum tuomet vyksta, o tai atsiliepia musu santykiams.Protingas vyras visuomet supras moteri Mudu vienas kitam negailim asikabinimu.Gera duoti GERA emocija QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 16, 17:33) tu dar pamiršai pridurti moterų kategoriją, kurios dėl kiekvieno šū** bliauna, rėkia, isterikuoja, lėkštes daužo ir t.t. Papildyta: QUOTE(gieruze @ 2006 03 18, 02:57) nes is tikruju, as jokios teises neturiu rekti ant kito zmogaus, kad ir ka jis butu padares! O kad emocijos nesikauptu, kad veliau sproktu, reikia sneketis vienas su kitu.jeigu vyras nenori su manim sneketis, as jam visada paaiskinu, kas su mano vidum tuomet vyksta, o tai atsiliepia musu santykiams.Protingas vyras visuomet supras moteri Mudu vienas kitam negailim asikabinimu.Gera duoti GERA emocija kartais turi ne tik protingas vyras, bet ir protinga moteris gali išklausyti ir suprasti, bet visų pirma reikia to norėti, o kai kiekvienas savo problemom užsiėmęs ir neturi jokio noro net artimo išklausyti, tai nieko gero ir neišeina, kiekvienas sau piktas ir stūgauja ant vienas kito. QUOTE(stellcis @ 2005 12 13, 13:31) Aš asmeniškai linkusi pasiautėti... Esu iš tokių žmonių, kurie kaupia kaupia ir paskui pratrūksta... O kitas atvejis, tai kai pradedi karščiuotis, vien dėl to, kad tau liūdna, ar kažkaip nestabiliai jautiesi, tai silpnumo akimirkos, kai užtenka tiesiog apkabinimo... ir tada jautiesi saugiai... As ir tokia
As tai raminu ramumu. Kai matau kadarteja audra
|