Žadėtosios schemutės
Ačiū,Kasiopėja,bandysim gražintis
Sveikos,
Turiu labai mielą neveislinį šuniuką, kurį labai norėčiau šiek tiek pagražinti pavasariui Gal kas pasidalins patirtimi, kur galėčiau jį apkirpti Vilniuje ir kiek tai kainuos?
Na kadangi kaip suprantu esi Vilniete, tai sunku ka patarti. O gal pabandyk i LKD pasiskambint iir pasiteirauti prityrusios kirpejos
Noreciau suzinoti kur vedate kirpti savo sunis - domina Vilniaus miestas
Mum irgi aktuali tema, reikia labai apleistą erdelį kirpt
aš vedu prie vok.ambasados.Domina tel.?? rašykit į a/z
ZuveleDi ir Markoni,
ACiu uz pasidalinta info
Karta grazinau savo snauceriuka "Justiniskiu veterinarijos klinikoje", Rygos 1.
geriausia vesti savo shuni kirptis i Virsuliskes. ten dirba moteriskes, bet kartais jos man atrodo per daug apsimestines, kai palieku ten savo suni, tai nematau ka ten jos isdarineja.
Sveiki.Gal galėtumėt patarti,kur būtu galima išmokti šunų kirpimo meno.Ar yra kokie nors specialus kursai?
QUOTE(austulis @ 2006 08 30, 15:54) Sveiki.Gal galėtumėt patarti,kur būtu galima išmokti šunų kirpimo meno.Ar yra kokie nors specialus kursai? Kiek zinau, tai sunu kirpimo kursu LT jau seniai niekas nerengia. Mokytis pas patyrusi tos veisles kirpeja - meistra. Tai trunka ilgai,nes kaip pats sakai tai yra menas ir cia neuztenka vien aklai laikytis schemos, butina ismanyti suns anatomija, fiziologija, psichologija ir t.t.
Aš manau, kad turėtum susirasti meistrą, kuris kerpa visų veislių šunis ir tartis su juo, bet, kažkas konkrečiai tuo užsiimtų, tai tikrai nežinau
Aš buvau užėjus į vieną veterinarkę ir ten buvo skelbimas "Šunų kirpykla", tai paklausiau, ar galėtų mano šunį paruošti parodai, tai pasakė, kad NE, nes atsieit sudėtinga, tai taip ir nesupratau, kokia ten kirpėja. Linkiu susirasti gerą mokytoją
@aakutee nu jo idomi ta "kirpeja"... JEI ji kirpeja...
gal zinote kontaktus sunu kirpeju klaipedoje ,kurie galbut galetu mokyti sio meno?
nalabai kas ir mokys kirpti..
Ir dar svarbiausia turėti tokių šunų - bandomųjų triušių
QUOTE(Gėlyte @ 2006 02 28, 23:04) Sveikos, Turiu labai mielą neveislinį šuniuką, kurį labai norėčiau šiek tiek pagražinti pavasariui Gal kas pasidalins patirtimi, kur galėčiau jį apkirpti Vilniuje ir kiek tai kainuos? QUOTE(svelniai @ 2006 05 14, 13:50) Vilniuj - Pet Style, tik nžn ar kerpa didelius šunis, nors ant vizitkės parodytas ir didelis
Na bandomuju suniuku tai lyg ir turiu,tik kad va ta pati pradzia sunkoka
vistiek reiktu paziuret kaip kirpejos dirba,kokias priemone naudoja,o laiko ir noro ismokti tai daryti tikrai turiu.tai gal galetumet kontaktus kirpeju duot kad galeciau galbut susitarti.geriau butu klaipedoje
pasirodo, ne taip jau lengva rasti, kas pamokytu sio meno. as kol kas niekaip nerandu
Turiu foksterjera, bet jis labai jau apzele, kur man rasti sunu kirpeja siauliuose, niekur nerandu???
Gal galit parasyti telefono numeri kokios kirpejos? Buciau labai dekinga. QUOTE(jovile @ 2006 10 23, 11:16) Turiu foksterjera, bet jis labai jau apzele, kur man rasti sunu kirpeja siauliuose, niekur nerandu??? Gal galit parasyti telefono numeri kokios kirpejos? Buciau labai dekinga. O mes visis būtume dėkingi, jei naujokai pirmiausia pasiskaitytų forumo TAISYKLES ir susirastų ten punktą (patį pirmą, beje), kur parašyta, kad 1) Prieš pradėdami temą, pasidomėkite galbūt jau tokia tema egzistuoja. Tam galite naudotis f-ja paieška. http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=57266 - tema apie šunų kirpimą...
Oho, Kenya, darai tvarka ziuriu
QUOTE(Kenya @ 2006 10 23, 11:35) O mes visis būtume dėkingi, jei naujokai pirmiausia pasiskaitytų forumo TAISYKLES ir susirastų ten punktą (patį pirmą, beje), kur parašyta, kad 1) Prieš pradėdami temą, pasidomėkite galbūt jau tokia tema egzistuoja. Tam galite naudotis f-ja paieška. http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=57266 - tema apie šunų kirpimą... Skaiciau as tas taisykles
Gal kas zinote sunu kirpeja siauliuose, nes labai nesiseka paieska
Sveika, Aš apkerpu šunelius, nors dabar jau ne pavasaris, bet gal vis dar reikia apkirpti tavo šuniuką? Tai rašyk, aptarsim kas ir kaip ir kur vyksta. QUOTE(Gėlyte @ 2006 03 01, 00:04) Sveikos, Turiu labai mielą neveislinį šuniuką, kurį labai norėčiau šiek tiek pagražinti pavasariui Gal kas pasidalins patirtimi, kur galėčiau jį apkirpti Vilniuje ir kiek tai kainuos? Papildyta: Sveika, Dėl šuniukų kirpimo: aš savo pudeliuką visada pati kirpau.Dabar šuniuko nebeturiu QUOTE(svelniai @ 2006 05 14, 14:50)
Sveikos, man labai reikalinga sunu kirpeja, kuri noretu dirbti vilniuje, naujame suniuku salone. Jei zinote prasau praneskite. Gal net kuri is jusu noretu, labai didele patirtis nereikalinga, svarbiausia myleti gyvunus ir noras tobuleti.
Aciu QUOTE(ieva.ieva @ 2006 11 11, 09:13) Sveikos, man labai reikalinga sunu kirpeja, kuri noretu dirbti vilniuje, naujame suniuku salone. Jei zinote prasau praneskite. Gal net kuri is jusu noretu, labai didele patirtis nereikalinga, svarbiausia myleti gyvunus ir noras tobuleti. Aciu o kad butu Kaune, svajoniu darbas
Pastebėjau forume be galo daug įvairių ilgaplaukių šuniukų mylėtojų. Kas tvarko jūsų šuniukų šukuosenas : kirpėjai ar namiškiai. Šiaip pasidalinkite įspūdžius , kur rast gerų kirpėjų, kainos, mados, kosmetika ir t.t.
Aš savo Jorkytę kerpu Kaune, pas kirpėją Rimą. Moku 20-30Lt ir labai džiaugiuosi, kad radau šitą gerą žmogutį, kuris labai daug mane išmokė apie tai, kaip geriausiai maudyti, kuo maitint ir pan. Ankščiau tai kirpausi Gertrūdos gatvėj, buvusioj Kikos kirpykloj, tačiau paskutinis lašas buvo, kai vietoj "trumpai" nukirpo visiškai plikai. Po šio nesusikalbėjimo daugiau ten nebesilankau.
šiaip tai dar šitame pačiame puslapyje yra tema "Viskas apie šuns kirpimą". Kam reikia naujos?
Na va, matyt moderatorė kaip tik perkėlė QUOTE(ieva.ieva @ 2006 11 11, 09:13) Sveikos, man labai reikalinga sunu kirpeja, kuri noretu dirbti vilniuje, naujame suniuku salone. Jei zinote prasau praneskite. Gal net kuri is jusu noretu, labai didele patirtis nereikalinga, svarbiausia myleti gyvunus ir noras tobuleti. Aciu mane labai sudomino jusu skelbimas kaip galima butu su jumis susisiekti?
Skelbimas labai senas, turbūt jau rado žmogų per daugiau negu metus.
sveikutes,
Vilniuje atsidare naujas sunu grozio salonas Uzupyje,gal kas jau buvot ?Kokie atsiliepimai?
O as neradau, kas anglu koker spanieli paruostu parodai, todel prisikalbinau viena kirpeja, kuri emesi sio darbo ir tuo paciu man pravede kirpimo pagrindu pamoka, labai esu jai dekinga ir dabar pati savo kokeriuke ruosiu, kerpu, pesu ir t.t.Parodoje del kailio gavom ne vieno teisejo pastabas, kad labai gerai priziuretas ir puikus kailis. Tai nera taip sunku, tiesiog reikia bandyti, jeigu domina butent anglu kokerio kirpimas, galesiu imesti vieno seminaro fotkes.
Papildyta: O cia maniske paruosta parodai
Mes ir turim suniuka
QUOTE(Llauritta @ 2006 10 26, 14:13) Sveika, Aš apkerpu šunelius, nors dabar jau ne pavasaris, bet gal vis dar reikia apkirpti tavo šuniuką? Tai rašyk, aptarsim kas ir kaip ir kur vyksta. Papildyta: Sveika, Dėl šuniukų kirpimo: aš savo pudeliuką visada pati kirpau.Dabar šuniuko nebeturiu ... sveika, kokiam mieste pati gyveni??? aciu
Salli, geriau rašyk lauritai į a/ž, jos žinutė labai sena, kažin ar užklys artimiausiu metu į šią tema
Pastebejau naujas vilniuje atsidare sunu grozio salonas . www.topdog.lt
o kokiu gal zinoti kirpyklu klaipedoje kurioj graziai kerpa?
QUOTE(adrija12 @ 2008 06 12, 13:52) Kokios veilsės tavo šuo? Ši cu ir jorkus gerai, bet brangiai kerpa Perloje, Indros Udrienės kirpykla. Ten yra ir gražių daikčiukų šunims parduotuvė. Savo jorką vežu į Karklę pas Iriną, ji normalia kaina kerpa, drąsiai gali vežti prieš parodas. Dar turiu porą telefonų Baltijos prospekte ir Žvejybos uoste, namuose kirpėjos kerpa, bet ne parodoms. Tik nevesk į Jaunystės veterinarinę pas vetę Nijolę QUOTE(envyy @ 2008 05 23, 13:28) sveikutes, Vilniuje atsidare naujas sunu grozio salonas Uzupyje,gal kas jau buvot ?Kokie atsiliepimai? drauge buvo ten nuvedus jorkiuka taj sake kad jai labai patiko, o ir kainos nedideles. as ir pati dabar ieskau informacijos apie si salona. As pabandysiu ten gal uzsirasyt kitai savaitej.;D |