Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Povilliuko gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
-niekas-
[COLOR=green] 4u.gif Laba diena,mano vaikelio gimimas buvo rizikingas ir sunkus .Pati esu mazutė o pilvelis buvo super didelis. Gimdžiau Mazylio gimdymo namuos.Naktį prasidėjus sarėmams supratau ,kad jau laikas.Išsimaudžiau vonioje susisukau plaukus,kad būčiau graži.Bet gimdyti nesisekė ,vaiko galvutė neysistatė galėjau gulėti tik ant nugaros nes kitoj pozicijoj dingdavo vaiko tonai.O taip gulint man spauzdavo stuburą ,trūko oro .Nuleidus vandenis rizika padidėjo ,nes jie buvo žali.Nieko nelaukdami leido skatinamuosius ,bet buvo dar blogiau .prdėjau gimdyti o vaiko galvelė daužyti man pūslę.Išvežė į operacinę , epidūrinio kažkodėl nepavyko padaryti .Daktarų buvo mine nes kilo grėsmė mūsų abiejų gyvybei.Po narkozes atsibudau renimacijoj ir tada vyras pasakė jog turime sveiką 4500kg.sūnų.Kai jį pamačiau verkiau ir juokiausi , nes jo kakta buvo sutinusi net nebuvo matyti akių.
Veitė
tudla, dekui Dievui, viskas baigesi gerai, nors tau teko daug iskenteti, svarbiausia, kad susilauket sveiko vaikiuko ! Bukit laimingi smile.gif
kaunietuke
o dieve,sunkus gimdymas buvo doh.gif Svarbu,kad viskas gerai baigesi.Aukit diduciai ir sveikuciai. clap_1.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
Gerai, kad viskas gerai baigesi.
As pati mazute, vyras didelis, bijau, kad vaikas bus didelis ir man lieps paciai gimdyti ir kad neisgimdysiu. Kodel tokiais atvejais iskart nepasiulo cezario g.gif?

Aukit sveikuciai ir grazuciai.
kipshe
didziausi sveikinimai sunelio proga, svarbu, kad sveikas ir mylimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Birbiziukas
oi kos milžinukas gimė thumbup.gif wub.gif būkit laimingi user posted image
Gutia
Kaip gerai kad viskas baigesi gerai, sekmes jums 4u.gif
evilish
smile.gif
agotele1111
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.