Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar kontraceptikai mažina aistrą?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Kukūška
SENA TEMA CIA

tesiam toliau .... 4u.gif
paulauske
O aš ieškau info ar aistrą mažina Mirena, nes KT tai tikrai mažina (pajutau savo kailiu) - taip spėju kad ir Mirena tą patį daro.
Genardita
Geriau apie 3 metus, noro meilei nebuvo, nustojau gerus- viskas normalizavos.
angeliukas0902
manau, kad tau tinkamai parinkta priemonė neturėtų mažinti
S@lsa
Mazina verysad.gif
abiga
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 04 26, 11:54)
manau, kad tau tinkamai parinkta priemonė neturėtų mažinti
*

Gal galima placiau? Pagal ka, kaip parinkti, kad nemazintu?
Alsė
Tikrai labai mažina doh.gif
Patrika
QUOTE(barbarisa @ 2010 04 29, 14:06)
Tikrai labai mažina doh.gif
*

Mergaites,o nepagalvojat,kad ne KT ir ne Mirena gali but kaltos? ta aistra ir noras priklauso (bent jau moteriai) ir nuo santykiu, bendravimo ir nuo pervargimo,pagaliau nuo bendros sveikatos bukles.... g.gif biggrin.gif o ir vyras atsibosta... mirksiukas.gif ir seksas igauna rutina.... bigsmile.gif

na nebent taip buna,kad nustoji gert KT ir staiga vel "suliepsnoji".... rolleyes.gif
Sisi
Nuo bendros savijautos (psichologinės ir fizinės) tikrai daug kas priklauso bigsmile.gif Man KT mažino norą, Mirena- ne 4u.gif
Patrika
QUOTE(Sisi @ 2010 04 30, 13:37)
Nuo bendros savijautos (psichologinės ir fizinės) tikrai daug kas priklauso bigsmile.gif Man KT mažino norą, Mirena- ne 4u.gif
*

na,del KT negaliu pasakyt,nes nevartojus praktiskai,bet Mirena turiu 1 metus ir nezinau...gal ir dingo noras. Bet net minties nebuvo,kad del jos....kazkaip atrodo kitos priezastys itakoja,kaip kad pervargimas,amzinas neisimiegojimas ir pan... doh.gif Tik cia pirma karta ir perkaiciau,kad gali but kalti KT ar Mirena. Nu tai super,dabar turesiu,ka kaltint biggrin.gif
egliosha
QUOTE(zivvilte @ 2010 04 30, 10:18)
Mergaites,o nepagalvojat,kad ne KT ir ne Mirena gali but kaltos? ta aistra ir noras priklauso (bent jau moteriai) ir nuo santykiu, bendravimo ir nuo pervargimo,pagaliau nuo bendros sveikatos bukles....  g.gif  biggrin.gif  o  ir vyras  atsibosta...  mirksiukas.gif ir seksas igauna rutina....  bigsmile.gif
na nebent taip buna,kad nustoji gert KT  ir staiga vel "suliepsnoji".... rolleyes.gif
*

zinoma pervargimas, rutina savo daro, bet kai net susijaudinus sausa kaip sacharoj tai tikrai nekas...
Utiuitiutė
Mergaites,o nepagalvojat
*

Pagalvojom. Bet kadangi aistra ir noras niekur nedingę, santykiai puikūs, žmogus neatsibodęs, o nustojus gert KT iš tikrųjų "suliepsnoji", išvada - tik viena mirksiukas.gif
Patrika
QUOTE(egliosha @ 2010 04 30, 23:30)
................ bet kai net susijaudinus sausa kaip sacharoj tai tikrai nekas...
*

Ai jeigu net taip,vadinas,man irgi tas netinka bigsmile.gif "sacharos" nebuna biggrin.gif mirksiukas.gif
egliosha
QUOTE(zivvilte @ 2010 05 01, 12:13)
Ai jeigu net taip,vadinas,man irgi tas netinka  bigsmile.gif  "sacharos" nebuna  biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

na man ta "sachara" ne is karto pasireiske, o gal po 4-5 metu kt vartojimo g.gif
Patrika
QUOTE(egliosha @ 2010 05 01, 16:05)
na man ta "sachara" ne is karto pasireiske, o gal po 4-5 metu kt vartojimo g.gif
*

Pripazystu,kad tai labai daug doh.gif As,kaip "naujoke" tada ne ka galiu pasakyt (Mirena-1 m). Bet ,man idomu,ka cia moterys vadina "nenoru" ir po kiek laiko tas pasireiskia ? nes as pvz kaip ir " neliepsnoju",bet dar karta pasikartosiu,kad ir pastoviai labai pavargus esu,ant to ir naturaliai verciu beda,o kas tada yra tas tikrasis "nenoras"? kai buna "sachara"? doh.gif
egliosha
QUOTE(zivvilte @ 2010 05 01, 21:04)
Pripazystu,kad tai labai daug  doh.gif  As,kaip "naujoke" tada ne ka galiu pasakyt (Mirena-1 m). Bet ,man idomu,ka cia moterys vadina "nenoru" ir po kiek laiko tas pasireiskia ? nes as pvz kaip ir "neliepsnoju",bet dar karta pasikartosiu,kad ir pastoviai labai pavargus esu,ant to ir naturaliai verciu beda,o kas tada yra tas tikrasis "nenoras"? kai buna "sachara"?  doh.gif
*

nenoras yra apskritai nenorejimas jokiu lytiniu santykiu schmoll.gif pvz vyras gali ant keliu atsiklaupes prasyt, o tu tiesiog prisiversti turi(karta i savaite buna daug blink.gif ). sachara tai sausumas maksties, be lubrikantu nei per kur neapsieini, nors ir susijaudini schmoll.gif tas net nepajutau kada atsitiko...
minute_
QUOTE(egliosha @ 2010 05 01, 23:08)
nenoras yra apskritai nenorejimas jokiu lytiniu santykiu schmoll.gif pvz vyras gali ant keliu atsiklaupes prasyt, o tu tiesiog prisiversti turi(karta i savaite buna daug blink.gif ). sachara tai sausumas maksties, be lubrikantu nei per kur neapsieini, nors ir susijaudini schmoll.gif tas net nepajutau kada atsitiko...
*

del sios priezesties ir laukiu, kol galesiu juos mesti blink.gif visiskas nenoras uzpuoles, susijaudint reikia daug laiko ir t.t. metus KT siu problemu nelieka...
alinoolis
Mergaites,o nepagalvojat,kad ne KT ir ne Mirena gali but kaltos? ta aistra ir noras priklauso (bent jau moteriai) ir nuo santykiu, bendravimo ir nuo pervargimo,pagaliau nuo bendros sveikatos bukles....  g.gif  biggrin.gif  o  ir vyras  atsibosta...  mirksiukas.gif ir seksas igauna rutina....  bigsmile.gif

na nebent taip buna,kad nustoji gert KT  ir staiga vel "suliepsnoji".... rolleyes.gif

*

QUOTE(egliosha @ 2010 04 30, 22:30)
zinoma pervargimas, rutina savo daro, bet kai net susijaudinus sausa kaip sacharoj tai tikrai nekas...
*

QUOTE(zivvilte @ 2010 05 01, 21:04)
Pripazystu,kad tai labai daug  doh.gif  As,kaip "naujoke" tada ne ka galiu pasakyt (Mirena-1 m). Bet ,man idomu,ka cia moterys vadina "nenoru" ir po kiek laiko tas pasireiskia ? nes as pvz kaip ir " neliepsnoju",bet dar karta pasikartosiu,kad ir pastoviai labai pavargus esu,ant to ir naturaliai verciu beda,o kas tada yra tas tikrasis "nenoras"? kai buna "sachara"?  doh.gif
*

Sveikos, esu naujokė (tiek forume, tiek kontraceptikų vartojime), ir kažkaip pasiskaitinėjau šiek tiek. KŽ NuvaRing naudoju jau beveik metus, tačiau lytinio potraukio sumažėjimo nejaučiu. Kadangi, kai pradėjau vartoti žiedą, buvau ant didelės antidepresantų dozės, tai problemas dėl sekso verčiau būtent jiems ir savo ligai (antidepresantai mažina lytinį potraukį, ir sukelia daugybę problemų dėl orgazmo - vyrams problemos su ejakuliacija, moterims su "baigimu", apskritai, kiek skaičiau apie jų poveikį internete, orgazmas su antidepresantais yra reta palaima). Kadangi palaipsniui mažinu antidepresantus, lytinis potraukis tik didėja ir KŽ tam netrukdo nė kiek. "Saharos sindromo" dar nepastebėjau. Bet kažkaip baisu pasidarė, jei sakot, kad jis pasireiškia po 4-5 metų vartojimo. Ar taip būna visoms be išimties? Nepriklausomai nuo hormoninės kontracepcijos rūšies? Esu studentė, studijų dar nusimato ilgam, taigi vaikelio kol kas tikrai neplanuoju :/ - kontraceptikus vartosiu dar ilgai unsure.gif . Ir šiaip, kažkurioje temoje skaičiau, kad kas 4-5 metus reikia daryti pertrauką nuo bet kokių kontraceptikų? Gal tada ir "sahara" nepasireikštų?
Be to, kaip minėjote, ar negalėtų būti taip, kad ne vaistai (kontraceptikai), o kiti aplinkos veiksniai įtakoja lytinio potraukio mažėjimą? Gi natūralu, kad kai daug problemų ir streso, susijaudinti ir atsipalaiduoti sunkiau.
tuatra
Mazina, dar ir kaip biggrin.gif Gydytoja rekomendavo Tribestana pradet vartot, na, lyg ir padidejo vyro poreikis ax.gif bet labai jau brangiai iseina, o dar neaisku, kokiu ten hormonu prideta.
lylu
Laba diena....as jau pagalvojau, kad man kaskas tai ne taip...sumazejo noras, net vyras pastebejo. Pasakysiu jam, kad del tableciu-sunkiai patikes:) bet kito paaiskinimo nesurandu. mes tik metai kaip kartu, tai del santykiu negalejo pablogeti. vartojau tri-regona. si menesi pakeiciau i graciali, gal gris noras, nes baisoka! g.gif
gaziundra
Mergaites, nustebau, kad ne as viena su tuo susiduriu blush2.gif kai emiau gerti kontraceptines tabletes, po kurio laiko emiau nuolat vengti santykiu su savo draugu. Visuomet maniau kad tai galbut daugiau kazkokiu barniu pasekmes, vis kaltinau save, kad nemoku atleisti, o pasirodo... doh.gif tik as naudoju kontraceptini zieda, ar nuo jo irgi taip pat mazeja potraukis? unsure.gif
Drąsi mergaitė
o po kurio laiko nuo KT vartojimo pradžios jūs pastebite tą potraukio sumažėjimą?
blondhead
Isiterpsiu ir as, kai geriau Yasminelle labai stipru nenora pajutau po puses menesio ir jis tesesi visa laika, kol geriau sias KT. Tiesa sakant, gana greitai (po 3 men) ju ir atsisakiau, nes konfliktu daug kildavo del sio reikalo ax.gif tada gal metus isvis jokiu KT nevartojau, nes 'ispudziai' buvo ne kokie biggrin.gif O vat dabar jau antras menuo geriu kitas KT ir kol kas viskas puiku smile.gif Aisku, dregmes gal kiek maziau, bet bent noras islikes toks pat smile.gif
Drąsi mergaitė
QUOTE(blondhead @ 2010 05 11, 20:54)
O vat dabar jau antras menuo geriu kitas KT ir kol kas viskas puiku  smile.gif  Aisku, dregmes gal kiek maziau, bet bent noras islikes toks pat  smile.gif
*

kokias dabar geri, jei ne paslaptis?
gaziundra
As sumazejima pastebejau ne is karto. Nuo vartojimo pradzios buvo praeje gal pusmetis...
lylu
As tai po kokiu 2 menesiu pastebejau nenora. o si menesi jau vartoju graciali...tai jausmas, kad noras po biski grizta...kad taip ir butu smile.gif
camillyte
man tik kyla klausimas, kad jei jau dedates spirale, tai galima juk detis paprasta varine, be jokiu hormonu, gal menesines bus gausesnes, bet bent jau tikrai taip nekenksit organizmui ir noras nedings... g.gif
visgi manau, kad bet koks pasalinis hormoninis isbalansavimas organizmo prie nieko gero nepriveda.. anksciauar veliau bus ivairiausiu komplikaciju. galbut ne jums, bet jusu vaikams ar anukams..
Papildyta:
QUOTE(blondhead @ 2010 05 11, 19:54)
Isiterpsiu ir as, kai geriau Yasminelle labai stipru nenora pajutau po puses menesio ir jis tesesi visa laika, kol geriau sias KT. Tiesa sakant, gana greitai (po 3 men) ju ir atsisakiau, nes konfliktu daug kildavo del sio reikalo  ax.gif  tada gal metus isvis jokiu KT nevartojau, nes 'ispudziai' buvo ne kokie  biggrin.gif  O vat dabar jau antras menuo geriu kitas KT ir kol kas viskas puiku  smile.gif  Aisku, dregmes gal kiek maziau, bet bent noras islikes toks pat  smile.gif
*

man noras yra kaip ir visada, bet ta sausra kartais baisiai erzina, aisku tada reikia papildomai sudrekinti is pradziu ir tada jau organizmas ir naturaliai pradeda gamintis
lauruzyte
O man po metu kazkur nenoras atsirado doh.gif
Rutuzia
Labutis visos smile.gif ir as jungiuosi prie tu,kuriok KT mazina nora verysad.gif po gimdymo pradejau gert azalia tabletes ir noras isvis dingo dry.gif dabar eisiu pas gine ir nezinau ka daryt ir kokiu KT prasyt,kad sugrystu noras g.gif prezervatyvu naudot negalim,nes as jiems alergiska doh.gif o spirales detis nenoreciau....
vanillasky_
kontraceptikai - aistros zudikai. Daugiau nebenaudosiu jokiu
Cashmere
Sutinku, kad aistros žudikas doh.gif Ale kol kas kita apsauga manęs netenkina
Milledi*
QUOTE(Cashmere @ 2010 05 21, 14:43)
Sutinku, kad aistros žudikas  doh.gif Ale kol kas kita apsauga manęs netenkina
*

sutinku. pradėjus KT vartoti aistra ėmė mažėti doh.gif tačiau kitokios apsaugos manes visai netraukia..
zzanna
sveikos.ir as pasidalinsiu savo patirtimi. KT vartojau metus gal pusantru, dingo ir noras ir sachara apturejau. jau kuris laikas as ju nebevartoju ir vel viskas grizo i savo vezias 4u.gif
zara**
tai reiskia teisybe,kad nuoKT mazeja aistra,pas mane jos isvis nera,jauciuos kaip nesveika verysad.gif su vyru pykstames del to,bet ka man daryt,as per prievarta patenkinta nebusiu,bet reikes aukotis,mest KT bandyt kazka kita,su prezervatyvais nepatinka schmoll.gif nejauciu tikrumo ax.gif zvakutes,tepliojasi labai doh.gif spirales nenoriu schmoll.gif turejau implanta,bet tas ir netiko nes mmmmm buvo ziauriai nereguliarios doh.gif
etminga
Sveikos merginos,
gurksnoju kavyte skaitinedama sia temele... Ir zinote, tikriausiai busiu vienintele su tokiu savo pasisakymu...
Vartoju drauges rekomenduota KT jau nemaza laiko tarpa ir tik pradejus butent sias, atsirado begalinis seksualumas, pasitikejimas savimi ir noras myletis ir myletis. O pries gimdyma vartotos KT tikrai buvo netik nora sumazinusios, bet ir teko po ju dar ilgai bandyti kol vaikelio susilaukem...
Va tokia mano patirtis ax.gif
zara**
QUOTE(etminga @ 2010 05 26, 16:28)
Sveikos merginos,
gurksnoju kavyte skaitinedama sia temele... Ir zinote, tikriausiai busiu vienintele su tokiu savo pasisakymu...
Vartoju drauges rekomenduota KT jau nemaza laiko tarpa ir tik pradejus butent sias, atsirado begalinis seksualumas, pasitikejimas savimi ir noras myletis ir myletis. O pries gimdyma vartotos KT tikrai buvo netik nora sumazinusios, bet ir teko po ju dar ilgai bandyti kol vaikelio susilaukem...
Va tokia mano patirtis  ax.gif
*

o kokias KT geri dabar ax.gif
etminga
QUOTE(river* @ 2010 05 26, 17:07)
o kokias KT geri dabar ax.gif
*

Belara... mirksiukas.gif
zara**
QUOTE(etminga @ 2010 05 26, 17:18)
Belara...  mirksiukas.gif
*

4u.gif as jauciu man netik aistra mazina,bet didina apetita doh.gif
mylimuke
Esu naudojus Evra pleistrą ir gėriau Lindynette 30, noras tikrai buvo dingęs ar bent jau labai sumažėjęs g.gif
Kristute97
KT geriau 5 metus (1metus Jasmine, 4 metus Yarina). Anksciau et nenumaniau, kad KT man sukelia nenora myletis. Kartais tas nenoras budavo toks stiprus, kad net buciavimas man keldavo pasislykstejima, nors savo vyra labai myliu. Rutinai to suversti nenoriu, nes kai jis anksciau i uzsieni vazinedavo, kartu budavome po dvi savaites kas 1,5 menesio. Tai myletis nenoredavau jau po dvieju -triju dienu.
Taip pat pastebejau, kad kai mm man eina i pabaiga (nors mm negausios, tepliojimas baigiasi 1-2 dienos iki naujos tabletes gerimo), myletis traukia net labai.
Ketvirtadieni jau meciau KT, tai ziuresiu, kaip reaguos organizmas.
Cashmere
Aš nusprendžiau nebegerti KT, nežinau, pastot nenoriu, bet bent jau mylėtis norėsiu, nes dabar dėl manęs sekso beveik ir nereikia unsure.gif

Kaip manot grįš tas noras, gal man čia ne nuo KT
Kristute97
Jau daugiau kaip menuo, kai meciau KT. Ka galiu pasakyti. Prie vyro lendu pati net rytais blush2.gif
Jurgintukas
Nezinau nuo KT ar nuo dar velniai zino ko bet noras visai dinges buvo. Na myletis ok, bet kazkaip tos aistros nebuvo. Tai dabar nebegeriu, atrodo lyg ir geriau, kad uzeina noras tai uuuu blush2.gif Bet su prezervatyvais nu man visai nepatinka, o jei vel tableciu imtis nezinia kaip su tuo noru bus doh.gif
Cashmere
Aš ir dabar sankryžoj tokioj, nes pirmadienį turėčiau naują pakuotę gert, bet nu nekyla rankos, manau bent kokį mėnesį pailsėsiu, pažiūrėsiu kaip jausiesiu ir jei ką visada spėsiu grįžt prie jų
spilgiukee
QUOTE(Kristute97 @ 2010 08 31, 18:51)
Jau daugiau kaip menuo, kai meciau KT. Ka galiu pasakyti. Prie vyro lendu pati net rytais  blush2.gif
*

hm, meciau KT pries puse metu, negaliu pasakyti, kad padidejo ar sumazejo ta aistra. viskas kaip buve thumbup.gif wub.gif
labo
sveikos,
kitą savaitę eisiu pas ginekologę. o kokių prašyt, kad vyro nestumčiau į šoną? g.gif esu gėrusi prieš belekiek metų Diane35... irgi lyg nekas tada su tais reikalais buvo... g.gif
Cashmere
AŠ pakeičiau Yasminelle į Belarą, matysim kaip man jos veiks, nes anos visai mane frigidiška padarė schmoll.gif
Kristute97
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 06, 17:33)
hm, meciau KT pries puse metu, negaliu pasakyti, kad padidejo ar sumazejo ta aistra. viskas kaip buve thumbup.gif  wub.gif
*

Na matai, kadangi naudojant KT man absoliuciai jokio noro myletis nebuvo, net glamones budavo nemalonios, tai dabar pasti savim stebiuosi. Ir pati rodau iniciatyva ir kaifuoju nuo mylejimosi thumbup.gif
Wild Pearl
Pasiskaicius mamyciu pasisakymus persasi isvada kad visos iki vieno KT mazina nora meilei ? g.gif O gal visdelto yra KT kurios nemazina geismo?
Kristute97
QUOTE(0rchideja @ 2010 09 09, 12:17)
Pasiskaicius mamyciu pasisakymus persasi isvada kad visos iki vieno KT mazina nora meilei ?  g.gif O gal visdelto yra KT kurios nemazina geismo?
*

Turbūt visų KT informaciniuose lapeliuose lytinio potraukio sumažėjimas laikomas šalutiniu poveikiu, pasireiškiančiu tai dažniau, tai rečiau. Kaip mano ginė sakė, čia juk chemija. Kiekvieno organizmas reaguoja skirtingai, todėl kas tinka vienam, nebūtinai tinka kitam. Juk yra žmonių, kurie aistros sumažėjimo nejuto.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.