Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar duodate gerti vaikiukams kisieliaus?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
marmelade
RAGAVO IR SAKYCIAU PATIKO smile.gif
grizete
oi mano mergičkai tik duok biggrin.gif mano močiutė proanūkei vis verda spanguolių kisieliaus, tai ypatingai mėgsta thumbup.gif
MisKaprizas
QUOTE(ARN Paukstes @ 2009 04 09, 18:38)
Oi mano sunyciui tik duok kisieliaus  doh.gif  mociute kai isverda, tai tik spejam pilt i jo gertuve. Labai patinka ir nieko cia blogo nematau jei paciu is spanguoliu ar kitu uogu virtas  smile.gif
*

drinks_cheers.gif Jei iš savo surinktų uogų, tai, manau, geriau nei bet kokios pirktinės sultys ar gėrimai 4u.gif
Kidman
Manau, kad kisielius yra vienas is sveikiausiu gerimu - ypac jei savo virtas is uogu, ne parduotuvinis. Siaip visi labai megstam, ir dukryte ji skaniai geria -tik gaila, kad nelaba daznai issiverdam.smile.gif
Migdole
QUOTE(Kidman @ 2009 09 25, 22:29)
Manau, kad kisielius yra vienas is sveikiausiu gerimu - ypac jei savo virtas is uogu, ne parduotuvinis. Siaip visi labai megstam, ir dukryte ji skaniai geria -tik gaila, kad nelaba daznai issiverdam.smile.gif
*

Pritariu 4u.gif

Mes ir megstame is sode uzaugintu uogu. Niam niam, sako mazius, verdu ne toki tirsta.
luli
nemoku virt kisieliaus blush2.gif ,todel jo ir negeriam.
elenuxus
Duodam kai buna.As jo neverdu, gal tik koki karta viriau is uogyciu.Uztat per kaledas pas mociutes gauna, skaniai is spanguoliu isverda, niam niam tongue.gif
eegle
geria mielai smile.gif
m@muk@s
Dar neragavom, bet per Kūčias bent paragauti tai tikrai gaus, o toliau bus matyt ar norės g.gif ax.gif
Magnifique
QUOTE(luli @ 2009 09 28, 13:58)
nemoku virt kisieliaus blush2.gif ,todel jo ir negeriam.
*

Nieko negali būti lengviau.Verdi uogytes vandeny kaip kompotuką,tada išmaišai krakmolą puodelyje su vandeniu šaltu ir įmaišai į tą kompotuką.Gauni kisielių mirksiukas.gif
m@muk@s
Šiandien nepatingėjau išvirti mažiukui kompoto iš aviečių šaldytų, tai oi kaip patiko... thumbup.gif kokius 400ml sugėrė per dieną g.gif

Kažin, kaip dažnai galima duot? g.gif
2jolitka
verdu pati kisieliu,labai patinka
m@muk@s
Dabr jau galiu pasakyti, kad mano vaikinukas kisielių gali gerti ir gerti biggrin.gif Tad kai išverdu, turiu net normuot, kad nepadaugintų doh.gif
Lantaja
Specialiai neverdu, bet per šventes ragavo, patiko smile.gif
Magnifique
QUOTE(m@muk@s @ 2010 01 03, 16:25)
Dabr jau galiu pasakyti, kad mano vaikinukas kisielių gali gerti ir gerti biggrin.gif Tad kai išverdu, turiu net normuot, kad nepadaugintų doh.gif
*

Tai ir virkit!Manu kisielius-puikus gėrimas.Skanus,sveikas (tik jei iš naminių uogyčių darytas) thumbup.gif Aš pati labai mėgstu į kisielių ryžių prisibert...Tik kažkaip nedaeina vis,kad vaikams reiktų pabandyt pasiūlyt,nes toks a la patiekaliukas labai tinka pavakariam ar priešpiečiams.
dolly`
isviriau kai buvo atliuosuoti viduriukai,kad sukietintu,tai po pirmo sauksto nei per kur neisiuliau,o kita diena pamate mane valgant,paragavo,niam niam... visa para po to nekakino biggrin.gif
blessedness
verdu kartais,tai geria dukryte tongue.gif
Dovilytej
Specialiai jo neverdu, per Kūčias ragavo, tai labai jam patiko thumbup.gif Turbūt gertų ir gertų biggrin.gif Dabar kartais išverdu.
aissttee
As niekad jo pati nevirdavau, bet siemet pas abi mociutes paragavo - tai lakste paskui puodeli triuksmaudamas ir rodydamas kad nori dar biggrin.gif tai pradejau ir as virti, galetu buti gyvas vien tik kisielium, bet bijau daug duoti, gal krakmolas nesveika vaikams?
Vygta
kartais išverdu,dukrytė labai mėgsta smile.gif
mimi1
kartais isverdu - bet pati ir geriu thumbup.gif
beni
Maniskiui jau tuoj 3 metukai, bet kisieliaus niekada negeria smile.gif Jam kazkodel nepatinka smile.gif
eegle
retai.
medlink
Duodu, dazniausiai kai nuvaziuojam pas mociute smile.gif Ten ir kisieliaus ir kompotu buna privirta thumbup.gif Labai skanu smile.gif
vikulia 84
Pirma karta daviau, kai viduriavo. Vandens nenorejo. Tai kisielius praverte.
Wildberry
Verdu kartą į savaitę thumbup.gif Geria noriai, mėgsta thumbup.gif
Tik aišku ne tuos iš pakelių, o iš pačios darytos uogienės, kartais vietoje jo verdu paprastą kompotą iš uoboliukų ir kriaušių mirksiukas.gif
LOOONDA
QUOTE(aissttee @ 2010 02 04, 02:55)
As niekad jo pati nevirdavau, bet siemet pas abi mociutes paragavo - tai lakste paskui puodeli triuksmaudamas ir rodydamas kad nori dar biggrin.gif tai pradejau ir as virti, galetu buti gyvas vien tik kisielium, bet bijau daug duoti, gal krakmolas nesveika vaikams?
*

Na nemanau,kad krakmolas nesveika g.gif Galvoju,jau geriau vaikuciui duoti kisieliu,nei granuliuotas mazyliu arbateles?(aisku cia tik mano nuomone)
mamakarolina
duodu, bet nepatinka man oprincesei kisielius kazkodel doh.gif
viavia
retai
elenuxus
Duodam, dazniausiai pas mociute.Pati verdu laaabai retai, nes is pakelio nesinori, o su tom uogom terlione... blush2.gif
Katleja*
As jei verdu, verdu savo ne is jokio pokelio....bet geriam tik mes patys lotuliukas.gif
zhulikele
duodu... bet retai,nes retai kada verdu.. o verdu dazniausiai is raudonuju serbentu arba avieciu,naminiu sulciu...
Lara22
mamos gal patarsite nemoku kisieliaus virt, ko reikia?nuo ko pradet? blush2.gif blush2.gif
Ik
QUOTE(Lara22 @ 2012 01 13, 21:48)
mamos gal patarsite nemoku kisieliaus virt, ko reikia?nuo ko pradet? blush2.gif  blush2.gif
*

Nuverdu uogos/vaisiai pagal pasirinkimą, nukošiu. Tada paimu stiklinę nuoviro ir atvėsinu. Tame atvėsintame nuovire ištirpinu krakmolą (dedu maždaug apie 10 g, nes labai tiršto nemėgstu ax.gif ) ir supilu jį į likusį nuovirą, pasaldinu. Dar truputį pakaitinu ir išjungiu smile.gif

Tik mano mažoji nelabai mėgsta kisielių, deja.
tigrin
Pirmąkart mažoji ragavo per šias kūčias, jai patiko. Išgėrė gal du nedidukus puodelius. Bet aš jai neverdu, man kažkaip vanduo atsigert geriau, nei saldinti gėrimai.
Edysia
Mano mažius tai mėgsta kisielių, bet kažkaip labai retai jį darau blush2.gif
skiny
Mano vaikuciams patinka smile.gif
slidi
QUOTE(Cvetocek @ 2005 12 06, 23:30)
Sveikos.Norėjau paklausti,ką jus manote apie kysėlį?Ar duodate jį savo vaikams atsigerti?
Mano vaikiukui dabar 1 m.1mėn.Tai mano mama vieną kartą dave mažajam paragauti ir jam labai jau tas kysėlius patiko,tai jis dabar nuolat jo prašo.Mama verda spanguoliu kysėliu,sako,kad kai aš buvau maža,tai man taip pat jį duodavo smile.gif.Jos manymu,tai yra labai geras gėrimas vaikams,o ką jus manote?
*

duodu,svarbu isvirti is naturaliu produktu smile.gif
fuzzyy
Verdu tik per sventes spanguoliu kisieliu. Labai tirsto nedarau. Duodu ir dukrytei, jai patinka. smile.gif
~Beauty~
Verdame vyšnių kisielių - mažoji laaabai mėgsta bigsmile.gif
Megi Simpson
Verdu gan daznai spanguoliu kisieliu, bet su laaaabai mazai krakmolo (nes nuo jo kieteja viduriukai), vaikas megsta mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.