RAGAVO IR SAKYCIAU PATIKO
oi mano mergičkai tik duok
QUOTE(ARN Paukstes @ 2009 04 09, 18:38) Oi mano sunyciui tik duok kisieliaus
Manau, kad kisielius yra vienas is sveikiausiu gerimu - ypac jei savo virtas is uogu, ne parduotuvinis. Siaip visi labai megstam, ir dukryte ji skaniai geria -tik gaila, kad nelaba daznai issiverdam.
QUOTE(Kidman @ 2009 09 25, 22:29) Manau, kad kisielius yra vienas is sveikiausiu gerimu - ypac jei savo virtas is uogu, ne parduotuvinis. Siaip visi labai megstam, ir dukryte ji skaniai geria -tik gaila, kad nelaba daznai issiverdam. Pritariu Mes ir megstame is sode uzaugintu uogu. Niam niam, sako mazius, verdu ne toki tirsta.
nemoku virt kisieliaus
Duodam kai buna.As jo neverdu, gal tik koki karta viriau is uogyciu.Uztat per kaledas pas mociutes gauna, skaniai is spanguoliu isverda, niam niam
geria mielai
Dar neragavom, bet per Kūčias bent paragauti tai tikrai gaus, o toliau bus matyt ar norės
Šiandien nepatingėjau išvirti mažiukui kompoto iš aviečių šaldytų, tai oi kaip patiko...
Kažin, kaip dažnai galima duot?
verdu pati kisieliu,labai patinka
Dabr jau galiu pasakyti, kad mano vaikinukas kisielių gali gerti ir gerti
Specialiai neverdu, bet per šventes ragavo, patiko
QUOTE(m@muk@s @ 2010 01 03, 16:25) Dabr jau galiu pasakyti, kad mano vaikinukas kisielių gali gerti ir gerti Tai ir virkit!Manu kisielius-puikus gėrimas.Skanus,sveikas (tik jei iš naminių uogyčių darytas)
isviriau kai buvo atliuosuoti viduriukai,kad sukietintu,tai po pirmo sauksto nei per kur neisiuliau,o kita diena pamate mane valgant,paragavo,niam niam... visa para po to nekakino
verdu kartais,tai geria dukryte
Specialiai jo neverdu, per Kūčias ragavo, tai labai jam patiko
As niekad jo pati nevirdavau, bet siemet pas abi mociutes paragavo - tai lakste paskui puodeli triuksmaudamas ir rodydamas kad nori dar
kartais išverdu,dukrytė labai mėgsta
kartais isverdu - bet pati ir geriu
Maniskiui jau tuoj 3 metukai, bet kisieliaus niekada negeria
retai.
Duodu, dazniausiai kai nuvaziuojam pas mociute
Pirma karta daviau, kai viduriavo. Vandens nenorejo. Tai kisielius praverte.
Verdu kartą į savaitę
Tik aišku ne tuos iš pakelių, o iš pačios darytos uogienės, kartais vietoje jo verdu paprastą kompotą iš uoboliukų ir kriaušių QUOTE(aissttee @ 2010 02 04, 02:55) As niekad jo pati nevirdavau, bet siemet pas abi mociutes paragavo - tai lakste paskui puodeli triuksmaudamas ir rodydamas kad nori dar Na nemanau,kad krakmolas nesveika
duodu, bet nepatinka man oprincesei kisielius kazkodel
retai
Duodam, dazniausiai pas mociute.Pati verdu laaabai retai, nes is pakelio nesinori, o su tom uogom terlione...
As jei verdu, verdu savo ne is jokio pokelio....bet geriam tik mes patys
duodu... bet retai,nes retai kada verdu.. o verdu dazniausiai is raudonuju serbentu arba avieciu,naminiu sulciu...
mamos gal patarsite nemoku kisieliaus virt, ko reikia?nuo ko pradet?
QUOTE(Lara22 @ 2012 01 13, 21:48) Nuverdu uogos/vaisiai pagal pasirinkimą, nukošiu. Tada paimu stiklinę nuoviro ir atvėsinu. Tame atvėsintame nuovire ištirpinu krakmolą (dedu maždaug apie 10 g, nes labai tiršto nemėgstu Tik mano mažoji nelabai mėgsta kisielių, deja.
Pirmąkart mažoji ragavo per šias kūčias, jai patiko. Išgėrė gal du nedidukus puodelius. Bet aš jai neverdu, man kažkaip vanduo atsigert geriau, nei saldinti gėrimai.
Mano mažius tai mėgsta kisielių, bet kažkaip labai retai jį darau
Mano vaikuciams patinka
QUOTE(Cvetocek @ 2005 12 06, 23:30) Sveikos.Norėjau paklausti,ką jus manote apie kysėlį?Ar duodate jį savo vaikams atsigerti? Mano vaikiukui dabar 1 m.1mėn.Tai mano mama vieną kartą dave mažajam paragauti ir jam labai jau tas kysėlius patiko,tai jis dabar nuolat jo prašo.Mama verda spanguoliu kysėliu,sako,kad kai aš buvau maža,tai man taip pat jį duodavo duodu,svarbu isvirti is naturaliu produktu
Verdu tik per sventes spanguoliu kisieliu. Labai tirsto nedarau. Duodu ir dukrytei, jai patinka.
Verdame vyšnių kisielių - mažoji laaabai mėgsta
Verdu gan daznai spanguoliu kisieliu, bet su laaaabai mazai krakmolo (nes nuo jo kieteja viduriukai), vaikas megsta
|