Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO KLUBAS, Spec.pedagogių ir logopedžių namučiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
klopedija
Renciau, dėkui už naujus namus aciuks.gif 4u.gif

Temą noriu pradėti žodžiais, nepamenu, kur ir kada girdėtais:
Jei negauni ko nori, įgauni patirties.
diasaja
QUOTE(klopedija @ 2010 04 02, 09:07)

Jei negauni ko nori, įgauni patirties.
*

Auksiniai žodžiai thumbup.gif
Tuk tuk naujuose namučiuose smile.gif Renciau, ačiū 4u.gif
ruzava
labas rytas 4u.gif

Renciau, ačiū už pavadavimą 4u.gif

Praeitos temos plepių TOP 10
4u.gif

kristute123 63
klopedija 62
pinciuke 58
ramunciukas 56
ruzava 52
diasaja 46
Vėta 39
rencius 39
TEATRĖ 38
light blue 32
diasaja
QUOTE(ruzava @ 2010 04 02, 09:35)

[i]kristute123 63

*

pirma mintis blink.gif thumbup.gif šitiek žinučių bigsmile.gif po sekundės protas suveikė blush2.gif
klopedija
Aš vis dar gromuliuoju vakarykščio seminaro įspūdžius. Kaip ir nieko naujo nesužinojau, bet daug ką pamačiau "kitoje šviesoje". thumbup.gif

Siūlyčiau visoms registruotis e mokykloje mirksiukas.gif .
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2010 04 02, 09:39)
Siūlyčiau visoms registruotis e mokykloje  mirksiukas.gif .
*

man trečiadienį seminare irgi apie jį užsiminė, sakė, kad yra labai didelė ašto dėžutė, kam reikia ax.gif
klopedija
Taip, yra.
Tik aš tos galimybės neturiu. Manęs nėra mokytojų duomenų bazėje, nes dirbu darže. verysad.gif Parašiau administratoriui, tikiuosi suteiks mokytojo statusą. g.gif

Ten yra el.paštas, duomenų saugykla, rodos, 25 GB, galimybė kurti dienoraščius ir asmeninį @ tinklapį bei kitokių gerų dalykų. mirksiukas.gif
pinciuke
laba visoms.
e-mokykloje buvau prisiregistrvusi, nes isuntė ir siuntė kvietimus registruotis. bet ten kažko man vis nepavykdavo prisijungti net ir patvirtinus savo registraciją, kadangi buvo kažkokios sistemos klaidos. tai db aš ant jų papykusi bigsmile.gif
tiesiog gaunu užsiprenumeruotas naujienas ir esu tuo patenkinta. viskas būna pateikta labai operatyviai, net iš kitų šaltinių naujienos ateina tikrai greitai.
kažko ima sloga ir kabina gerklę.
iš karto po švenčių - kelionė į Vilnių su TEATRE ir light blue.
nekantrauju labai thumbup.gif
klopedija
QUOTE(pinciuke @ 2010 04 02, 11:07)
laba visoms.
e-mokykloje buvau prisiregistrvusi, ... buvo kažkokios sistemos klaidos. tai db aš ant jų papykusi  bigsmile.gif
*
Ir aš buvau anksčiau aptikus tą portalą ir nelabai žavėjausi. Dabar labai patinka. Jau vien tai, kad gali virtualioj aplinkoj kurti projektus su kolegomis ir iš Lietuvos, ir iš viso pasaulio, jei tik turi ūpo, nuteikia optimistiškai hihihi.gif .
kristute123
QUOTE(ruzava @ 2010 04 02, 09:35)

Praeitos temos plepių TOP 10 
4u.gif

[i]kristute123 63
klopedija 62
pinciuke 58
*

šito tikrai nesitikėjau blink.gif gal tokia galimybė daugiau nepasikartos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2010 04 02, 10:16)
Ten yra el.paštas, duomenų saugykla, rodos, 25 GB, galimybė kurti dienoraščius ir asmeninį @ tinklapį bei kitokių gerų dalykų.  mirksiukas.gif
*

na, aš apie tai dar mažai težinau... verysad.gif o norėčiau pasigilinti mirksiukas.gif
klopedija
Kas neleidžia? mirksiukas.gif hihihi.gif
kristute123
QUOTE(klopedija @ 2010 04 02, 13:00)
Kas neleidžia?  mirksiukas.gif hihihi.gif
*

nežinau, nuo ko pradėti lotuliukas.gif
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2010 04 02, 10:16)
Taip, yra.
Tik aš tos galimybės neturiu. Manęs nėra mokytojų duomenų bazėje, nes dirbu darže.  verysad.gif  Parašiau administratoriui, tikiuosi suteiks mokytojo statusą.  g.gif

Ten yra el.paštas, duomenų saugykla, rodos, 25 GB, galimybė kurti dienoraščius ir asmeninį @ tinklapį bei kitokių gerų dalykų.  mirksiukas.gif
*

mums sakė, kad tenai daug kas registruojas savo giminaičių mokinių vardais mirksiukas.gif
klopedija
Ten gali registruotis tiek tėvai, tiek mokiniai, bet jiems nesuteikiama galimybė naudotis "asmenine erdve", kurioje yra pašto dėžutė ir kiti pribumbasai.

O aš jau gavau mokytojo statusą assa.gif
Vėta
Sveikos naujuose namuose 4u.gif .
Ačiū statytojai 4u.gif .
klopedija
QUOTE(kristute123 @ 2010 04 02, 15:47)
nežinau, nuo ko pradėti lotuliukas.gif
*
Tai turbūt nuo registracijos hihihi.gif
Vėta
Užsiregistravau. Šiaip jau esu nemažai naudos apturėjusi iš čia ir anksčiau, nors didžioji dalis informacijos skirta mokyklai. Šiaip, norėtųsi pastebėti visus rengiamus projektus, kurie atneštų apčiuopiamos naudos, nes savo kišenę jau teks pridaryti doh.gif .
Nežinau, kaip jums, o man vis mažiau norisi čia atvirauti. Lietuva maža štai rašau jums apie savo veiklą ir vis ištrinu. Iš pasisakymų greit būsiu išrišta, o gal jau. O paskui tik pasišnibždėjimai pakampiais - matai, kaip reiškiasi doh.gif . Pavydūs pas mus žmonės verysad.gif .
pinciuke
QUOTE(Vėta @ 2010 04 02, 18:36)
Iš pasisakymų greit būsiu išrišta, o gal jau. O paskui tik pasišnibždėjimai pakampiais - matai, kaip reiškiasi doh.gif .

tavo kolegė psichologė pas mus PPT dirba................. bigsmile.gif
Vėta
unsure.gif , galima į a.ž? Nesupratau, apie kokią kolegę blush2.gif , smalsu pasidarė g.gif .
light blue
Labas.
PINCIUKE, ko mums ten gali reikėti? Vilniuje? Šampano minėti nereikia, jo jamsiu biggrin.gif O ko dar be sutarčių g.gif
ruzava
vėta, gal žinai, kokią alternatyvą, kur atviriau galėtumėm kalbėt?

kiek suprantu, ir Light Blue tas būtų aktualu, gal dar kas nors tokias mintis audžia ax.gif
Vėta
Nebent el. paštu. Bet ten plataus diskusijų rato nelabai suorganizuosi, nors esu su TEATRE plepėjusi. Skype? Dar nesu naudojusis. Nežinau doh.gif . Nesupraskit neteisingai. Nesu prisidirbusi, kad reikėtų slėptis už krūmų, bet ... Net po šiandieninio renginio, kuris, atrodo, pavyko, kyla tokios mintys.
ruzava
QUOTE(Vėta @ 2010 04 02, 18:54)
Nebent el. paštu. Bet ten plataus diskusijų rato nelabai suorganizuosi, nors esu su TEATRE plepėjusi. Skype? Dar nesu naudojusis. Nežinau doh.gif . Nesupraskit neteisingai. Nesu prisidirbusi, kad reikėtų slėptis už krūmų, bet ... Net po šiandieninio renginio, kuris, atrodo, pavyko, kyla tokios mintys.
*

vėta, viskas gerai 4u.gif
manau, kad kartais tikrai kyla tokių minčių 4u.gif

deja, apart perėjimo į kitą erdvę kalbėt, daugiau nežinau, nes kaip jau ir pati minėjai, forumas yra patogiausia forma ax.gif
o mintis visada norisi išklausyt, todėl gaila, kad neišeina unsure.gif
pinciuke
QUOTE(light blue @ 2010 04 02, 18:50)
Labas.
PINCIUKE, ko mums ten gali reikėti? Vilniuje? Šampano minėti nereikia, jo jamsiu biggrin.gif O ko dar be sutarčių g.gif
*

kad chalatas ir šlepetės......
RANKŠLUOSČIAI BUS, VALGYTI DUOS IR GERTI.......
žinoma, popieriai, tik db jau darosi baisu, kad tik visur būtų reikiamai užpildyti. labai jau apmaudu būtų, jei negautume iš karto tų gražuolių kompiuterių biggrin.gif
o TEATRĖ mums dovanų žadėjo.......... aš įsimesiu irgi ką turiu (ne kokie mano lobiai).
aš turėsiu išorinį diskų skaitytyvą, nes kompuose tuose, kur gausime, jų nebus. naudosime visos trys....... nes info iš diskų perkėlimas gali būti probleminis, bent jau kitoms. reikia turėti USB raktą, taip sakė jau dalyvavusios I ir II sraute.
atgarsiai - buvo įdomu ir naudinga, bent jau pradinukėms.
aš dar imsiu fotiką....... pramogai.
ai- dar pasiimk kokių paveikslėlių lobius, nes bus užduotys, per kurias jų reikės.

Vėta - ar neapsirikau blush2.gif
Vėta
Pinciuke, kad žinočiau apie ką kalbi doh.gif biggrin.gif .
klopedija
QUOTE(ruzava @ 2010 04 02, 18:50)
vėta, gal žinai, kokią alternatyvą, kur atviriau galėtumėm kalbėt?
*
Skype būtų gera išeitis.

QUOTE(Vėta @ 2010 04 02, 18:54)
Net po šiandieninio renginio, kuris, atrodo, pavyko, ...
*
Kažką pražiopsojau?.. g.gif
Vėta
Klopedija, rašau ir ištrinu doh.gif . Buvo toks mažas renginukas pas mus, darželyje.
pinciuke
QUOTE(Vėta @ 2010 04 02, 19:03)
Pinciuke, kad žinočiau apie ką kalbi  doh.gif  biggrin.gif .
*

jau žinai drinks_cheers.gif
Vėta
Jau žinau biggrin.gif . Į albumą įdėjau savo "abrozdėlį" iš renginio.
klopedija
QUOTE(Vėta @ 2010 04 02, 19:31)
Klopedija, rašau ir ištrinu doh.gif . Buvo toks mažas renginukas pas mus, darželyje.
*
Aaaa... nepamačiau unsure.gif
Vėta
Klopedija, negalėjai pamatyti, nes parašiusi apie renginį, informaciją ištyryniau biggrin.gif .
klopedija
Vėta, gražūs botukai mirksiukas.gif . Mano - "škotiško margumo". hihihi.gif

O priemones mes pristatinėjam tik savo įstaigoje.
Tiesa, raidyną pristačiau miesto būrelio posėdy, ir tik dėl to, kad, kaip jau minėjau, parodoje kažkas nudžiovė kompaktą. Reikėjo savo autorystę kažkaip "įteisint".
pinciuke
QUOTE(Vėta @ 2010 04 02, 19:39)
Jau žinau  biggrin.gif . Į albumą įdėjau savo "abrozdėlį" iš renginio.
*

ten yra ir mūsų minimos lotuliukas.gif kolegės galvelė....
light blue
PINCIUKE, dėkui smile.gif labai prainformavai gerai biggrin.gif fotiko neimsiu, paveikslų į usb susimesiu, nors šiaip jo nemyliu, neperku ir nesinaudoju. nes visur kaišiojant prisineši to, ko reik ir nereik.

O kaip su laisvu laiku? Man reik draugę pamatyti doh.gif
Papildyta:
dar...sutartyse negali niekur datų būti. Šnd perrašinėjom tą panaudos ar kokią sutartį, kur vienas lapiukas, nes ten tekstas prasideda "vadovaujantis kovo...." sakė, kad ten turi tuščia būti, o pas mane nurašyta viskas buvo, tik viršuje be datų.
TEATRĖ
QUOTE(light blue @ 2010 04 02, 21:09)
PINCIUKE, dėkui smile.gif labai prainformavai gerai biggrin.gif fotiko neimsiu, paveikslų į usb susimesiu, nors šiaip jo nemyliu, neperku ir nesinaudoju. nes visur kaišiojant prisineši to, ko reik ir nereik.

O kaip su laisvu laiku? Man reik draugę pamatyti doh.gif
Papildyta:
dar...sutartyse negali niekur datų būti. Šnd perrašinėjom tą panaudos ar kokią sutartį, kur vienas lapiukas, nes ten tekstas prasideda "vadovaujantis kovo...." sakė, kad ten turi tuščia būti, o pas mane nurašyta viskas buvo, tik viršuje be datų.
*

Sveikos ankstų rytą,
Gerai čia Pinciukė informavo dėl visko; bus to laisvo laiko, reik tikėtis; bet girdėjau, kad išlaiko seminare nuo ... iki ... (bent jau taip pradinukams buvo).
Mane tai subiesino dėl tų sutarčių; viršuje ir mes datų nesurašėme, bet jų pateiktame tekste doh.gif o pataisyti jau galimybių penktadienį nebebuvo, tai nešiu, taip kaip padaryta, bus blogai-tai bus g.gif
pinciuke
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 04 03, 08:30)
Sveikos ankstų rytą,
Gerai čia Pinciukė informavo dėl visko; bus to laisvo laiko, reik tikėtis; bet girdėjau, kad išlaiko seminare nuo ...  iki ... (bent jau taip pradinukams buvo).
Mane tai subiesino dėl tų sutarčių; viršuje ir mes datų nesurašėme, bet jų pateiktame tekste  doh.gif  o pataisyti jau galimybių penktadienį nebebuvo, tai nešiu, taip kaip padaryta, bus blogai-tai bus  g.gif
*

seminras trunka iki 5 val.
toliau - laisvalaikis. dėl datų nesąmonė kažkokia
juk jų pačių datos buvo įrašytos, tai aš ten ir netaisiau... o naujų niekur neįrašinėjau - gal bus gerai.
TEATRĖ
Kadangi rytoj nebūsiu "ant ryšio", tai noriu visas pasveikint su bundandžiu pavasariu, prisikėlimu gamtoje ir širdyje smile.gif Kompozicija iš naminių objektų lotuliukas.gif

user posted image
MAMTE
Sveikos,

Renciau, ačiū už naujus namučius 4u.gif Labai graži ir viltingai nuteikianti pradžia smile.gif
Papildyta:
[quote=TEATRĖ,2010 04 03, 14:48]
Kadangi rytoj nebūsiu "ant ryšio", tai noriu visas pasveikint su bundandžiu pavasariu, prisikėlimu gamtoje ir širdyje smile.gif Kompozicija iš naminių objektų lotuliukas.gif

ačiū, o kompozicija graži 4u.gif Labai mėgstam su vaikais dažyti vašku kiaušinius. O jau tas vaško kvapas, kai pasklinda namuose ax.gif
Papildyta:
[quote=Vėta,2010 04 02, 18:36]Nežinau, kaip jums, o man vis mažiau norisi čia atvirauti.  Iš pasisakymų greit būsiu išrišta, o gal jau. O paskui tik pasišnibždėjimai pakampiais - matai, kaip reiškiasi doh.gif . Pavydūs pas mus žmonės verysad.gif .
*

[/quote]

Labai suprantu, ir aš dėl tos pačios priežasties nekalbu ir nebendrauju čia tiek, kiek norėčiau ar galėčiau blink.gif
Vėta
Mielos kolegės, sveikinu su ateinančiom šventėm:

Pamiršus žiemą baltą,
Iš naujo vėl atgimk,
Pražydusį pavasarį
Svajonėm apipink.
Nušluostys sūrią ašarą
Tau saulės spinduliai
Ir į laimingus tolius
Vėl atsivers keliai.

user posted image
klopedija
Žalsvo pumpuro plyšimo,
Mažo paukščio sugrįžimo,
Sidabrinio katinuko,
Debesėlio balto pūko,
Džiaugsmo, saulėtų Velykų
Ir kitų gražių dalykų!

Su Šv. Velykom!

user posted image
rencius
Su pavasariu, su atgimstančia gamta ir jausmais. Tegul rytmetiniai bažnyčios varpai dovanoja jums sielos ramybę, meilę, atleidimą. Įsileidžia į savo širdį užuojautą ir supratimą. Dovanokit meilę visur ir visada. Su Šv. Velykom!

user posted image
ruzava
Visas visas sveikinu su Šv.Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
pinciuke
QUOTE(ruzava @ 2010 04 04, 10:22)
Visas visas sveikinu su Šv.Velykom  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai fainas net ir nedažytas smile.gif
ačiū visoms už puikią rytinę nuotaiką
gražių ir stiprių Jūms margučių drinks_cheers.gif
ramunciukas
Ačiū už naujus namučius 4u.gif ir tuo pačiu

Mielosios ir brangiosios kolegės,
Sveikinu su Šv. Velykomis! Kantrybės jums smile.gif
user posted image
pinciuke
QUOTE(pinciuke @ 2010 04 04, 10:50)
labai fainas net ir nedažytas smile.gif
ačiū visoms už puikią rytinę nuotaiką
gražių ir stiprių Jums margučių drinks_cheers.gif
*

ištaisiau klaidas savo blush2.gif
light blue
SU VELYKOMIS, ŠILTO PAVASARIO smile.gif
user posted image
rencius
QUOTE(light blue @ 2010 04 04, 20:57)
SU VELYKOMIS, ŠILTO PAVASARIO :)
user posted image

*

koks grožis :ax: :super
TEATRĖ
QUOTE(Vėta @ 2010 04 05, 00:05)

Vėta, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif AČIŪ! AČIŪ! AČIŪ!
Dabar suprantu, ką veiki naktimis mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.