Sveikos mamytės
Mes rinkomės mokamą skiepą, tačiau taip sutapo, kad trečią kartą paskiepijus irgi temp. 37,5 ; kosėjo, gargiančiai kvėpavo,slogavo. Nors kojytės neskaudėjo. Kaip su gydytoja išsiaiškinome, mažius buvo jau pasigavęs virusą,bet ligos požymių dar nebuvo. Taigi, jau silptelėjusį imunitetą dar susilpnino skiepas
O jūs jau išsiaiškinote, kodėl taip buvo ? QUOTE(KRISTIDA @ 2005 12 15, 15:00) Mes rinkomės mokamą skiepą, tačiau taip sutapo, kad trečią kartą paskiepijus irgi temp. 37,5 ; kosėjo, gargiančiai kvėpavo,slogavo. Nors kojytės neskaudėjo. Kaip su gydytoja išsiaiškinome, mažius buvo jau pasigavęs virusą,bet ligos požymių dar nebuvo. Taigi, jau silptelėjusį imunitetą dar susilpnino skiepas O jūs jau išsiaiškinote, kodėl taip buvo ? Vat pas mus su tuo virusu ta pati situacija
Mes skiepijomes 1metų ir 4mėn kur priklauso. Po skiepo susirgom gerklės uždegimu. Tai be antibiotikų neišsivertem. Matyt, irgi nuėjom jau su užkibusiu virusu ir pasiskiepijom, užsierzino ir susirgom. Ką gali žinot, visaip pasitaiko.
QUOTE(neringagsl @ 2007 07 09, 20:51) Mes skiepijomes 1metų ir 4mėn kur priklauso. Po skiepo susirgom gerklės uždegimu. Tai be antibiotikų neišsivertem. Matyt, irgi nuėjom jau su užkibusiu virusu ir pasiskiepijom, užsierzino ir susirgom. Ką gali žinot, visaip pasitaiko. Vakar ir kaip tik pasiskiepijom šiuo skiepuku, ir kaip tyčia šiandien visą rytą čiaudo ir kosti
Na mes ir pasiskiepijome 1 metu skiepu, turejom slogyte pries tai jau, bet kaip gavom skiepu, net du, tai is kart "puole" ant gerkles, baisiausi kosuliai, nakti jokio miego, gerklej karkalai burzgia, rytais uzkymes baisiai, temperatura 38.2, zodziu manau skiepa vertetu daryti bunan vaikui visiskai sveikam. nes ir mum didziausi guzulai skiepo vietoj buvo, ant abieju slaunyciu, kelnytes maunant jau jis verkdavo kad skauda, na bet viskas praeity
Mus kaip paskiepijo tai irgi suslogavom is karto
sutapimai su skiepu... kiek daug ir kaip dažnai tų sutapimų būna
Mano sesuo susirgo kokliušu po pirmos vakcinacijos KDS vakcina(3mėn),atsirado priepuolinis kosulys su dusuliu,ypač naktimis,tačiau jos pediatrė paneigė,kad tai kokliušas ir sakė,kad tai paprastas bronchitas.Po to buvo kreiptasi į privačią gydymo įstaigą ir diagnozuotas kokliušas.Kosėjo ilgai,apie 2mėn.Kodėl taip atsitiko neaišku,gal organizmas silpnesnis
QUOTE(Salvina @ 2009 03 24, 10:25) Mano sesuo susirgo kokliušu po pirmos vakcinacijos KDS vakcina(3mėn),atsirado priepuolinis kosulys su dusuliu,ypač naktimis,tačiau jos pediatrė paneigė,kad tai kokliušas ir sakė,kad tai paprastas bronchitas.Po to buvo kreiptasi į privačią gydymo įstaigą ir diagnozuotas kokliušas.Kosėjo ilgai,apie 2mėn.Kodėl taip atsitiko neaišku,gal organizmas silpnesnis Per kiek laiko nuo vakcinacijos atsirado kosulys? Kokiais laboratoriniais tyrimais patvirtintas kokliušas?
Man irgi buvo labai keista sia ziema mes kas 28 dienas gaudavom RSV (Synagis) skiepa kuris turetu saugoti nuo sio viruso bronchito. Po trecio skiepo dar ta pati vakara vaikas susirgo, panasus simptomai siaim bronchitui. Nukritus kraujo sotumui sekancia diena nuvaziavom i klinikas. Padare tyrimus ir RSV teigiamas. Kai gydytojams pasakiau, kad galbut cia nuo skiepo, jie man tvirtino turiu dziaugtis praeina svelniau
QUOTE(dange @ 2009 03 24, 11:42) Per kiek laiko nuo vakcinacijos atsirado kosulys? Kokiais laboratoriniais tyrimais patvirtintas kokliušas? Aš tiksliai nežinau,nes tai buvo jau lb seniai(gi parašiau,kad prieš 17metų),net ir mama tiksliai jau nepamena,bet diagnozė buvo patvirtinta kitos gydytojos kitoje gydymo įstaigoje,darė kraujo tyrimus,dėl pasėlio tiksliai nežinau.Tada tai man nerūpėjo,tik iš mamos pasakojimo,o ji ne medikė.Bet simptomai absoliučiai visi buvo kokliušo.O susirgo kažkur savaitės bėgyje po skiepo
Post-Vaccination Syndrome
http://www.post-vaccination-syndrome.com/3909/hib.aspx ( Difterija, Kokliušas, Stabligė, poliomielitas, HIB, kiaulytė, Tymai, raudonukė, Hepatitas B, Meningitas ) |