Labas.
O ką manot apie Baltik Vairo vežimukus PANTHER JUNIOR-Comfort?
Naujas pakankamai brangus, bet palyginus su kitais kokybę, man labai patiko. O ir 2 m. garantiją duoda.
Įdomu, kiek tokie padėvėti kainuoja šiai dienai?
Labas.
O ką manot apie Baltik Vairo vežimukus PANTHER JUNIOR-Comfort? Naujas pakankamai brangus, bet palyginus su kitais kokybę, man labai patiko. O ir 2 m. garantiją duoda. Įdomu, kiek tokie padėvėti kainuoja šiai dienai?
Labutis mamytes, sie vezimeliai yra naujas gaminys kazin ar rasite padeveta!!! Lietuviai labai graziai pasirode Kiolne tarptautineje vezimeliu gamintoju parodoje . Ju stendas buvo tikrai yspudingas- Dziungliu imitacija!!! Gal nevisai tiksliai yvardinu ,-lietuviai,nes siai kompanijai vadovauja vokietis ir marketinga daro taipogi vokieciu kompanija...
Labas vakarelis. Gal kas ka girdejote apie Panther Junior vezimelius, gaminamus Baltik vaire? Ar yra kas nors Lietuvoje jau isbandes situos vezimus?
Labas dar karta, mamytes! Negi tikrai niekas neturite Panther Junior vezimelio? Kiek maciau ju puslapyje - www.panther-junior.com, tai jie pardavinejami ir Klaipedoje, ir Siauliuose? Gal kas ka girdejote? Siauliuose pardavejai tai labai gyre tuos vezimus, man jie irgi atrodo labai kokybiski ir funcionalus. Bet nesinoretu pasikliauti vien pardaveju ir savo "zalios mamytes" nuomone
O kaina tu vezimeliu matei
Taip, Blond, maciau. Normali kaina uz tai, ka gauni. Na, bent jau kiek kol kas "zalia" mamyte susigaudo. O Tu kaip suprantu, esi Bebe Confort gerbeja
QUOTE(scottie @ 2006 01 05, 12:09) Taip, Blond, maciau. Normali kaina uz tai, ka gauni. Na, bent jau kiek kol kas "zalia" mamyte susigaudo. O Tu kaip suprantu, esi Bebe Confort gerbeja Na nezinau, tau rinktis. As turiu BC Trophy vaziuokle ir Preliude lopsi. Esu labai patenkinta. Ir kokybiskas, ir patogus, ir grazus. Pirkau tikrai ne del vardo, man tiesiog patiko sis vezimas. O del kompaktiskumo, tai nezinau, normalus lopsinis vezimas tikrai nebus jau labai mazas ir lengvas. Ir dar vienas pastebejimas, Bebe Confort panaudota bet kada parduosi ir beveik atsiimsi isleistus pinigus, o vat su Panther Junior gali ir "apsizenyt"
na o man tie vežimukai irgi labai patiko
o dėl bebe comfort, tai nzn bet šiek tiek manau išpūstas burbulas, va nusipirkau nešioklę, pinigai nerealūs o kažko ypatingo tikrai labai jau nėra. na kad gera tai taip, bet manau per brangu
gal zinot, kur Panther Junior vezimeliu gaut?
apžiūrėjau panther junior (triratį) vežimuką. jis man labai patiko. tik man nepatiko vienas dalykas: pasirodė kad jis nėra labai manevringas, kadngi visi trys ratai važiuoja tik tiesiai. gal kas gali išsklaidyti mano abejones del šio vežimuko manevringumo???? tai vienintelis jo trūkumas
gal kas nors turit toki, galit kazkokiu pliusu ar minusu papasakot?
QUOTE(Laura_k @ 2008 01 08, 14:12) Sveikos mamytės Šiuo vežimėliu naudojausi beveik 9 mėn, na, o dabar jau ieškausi mažėlesnio skėtuko. Vežimas - puikus, su mažyliu visur apvažiuodavome - ir parduotuves, ir gatves, ir miškus ir kalnus - RATAI pripučiami ir dideli gerai rieda; Labai faina, kad išėmus lopšį, na kai mažylis paauga, PASIDARO ERDVUS SĖDIMAS vežimaitis, dar pliusas - STABDŽIAI ne tik koja nuspaudžiami, bet ir rankiniai, kartais į pakalnę leidžiantis prireikia. Minusas gal vienas - reikia įprasti prie posūkių - mat triratis ir tiek...
Man irgi labai rūpi šitie vežimėliai. Mačiau Klaipėdoje parduotuvėje, kur už Megaplazos yra, tokia žaislų parduotuvė. Kiek supratau, tuos vežimėlius greitai ten išgraibo, todėl, labai keista, kad nėra jokių atsiliepimų apie juos.
Būtų šaunu, jei turinčios atsilieptų, pasidalintų patirtimi. Iš apžiūros man jie patiko. Labai didelis vaiko lopšys. Patiko, kad ir čiužinukas ir visas įklotėlis, kurį galima skalbti yra (medvilninis), na, o sportinė dalis pasirodė erdvi, plati. Tik sportinė dalis buvo prie rėmo nepritvirtinta, tad neapžiūrėjau ar pilnai guvima padėtis ir kaip ji reguliuojasi. Vežimėlis triratis, pakankamai lengvas, puikiai susilanksto. Na minusas vienas mano galva, kad Klaipėdoje kai dideli vėjai, tai būtų gerai permetama rankena. Nors abu savo pirmagimius su sportinuku su nepermetama rankena pravažinėjau...ir lyg išsiverčiau. Vis tik gal jau yra pirkusių tokį vežimėlį???
As si vezimeli naudoju jau beveik 5 men. Patiko man jis is pirmo zvilgsnio: pakeliamas, gerai susipakuoja (tame tarpe ir rankena susistumia), neispustas, kas labai patiko - turi atsvaitus. Bet turi siokiu tokiu trukumu: labai zemai yra krepsys pirkiniams, vaziuojant nelygiu keliu krepsys remiasi, jei sunkiai prikrauta; kaip jau buvo mineta, triratis yra nemanevringas. Jei vaikas butu stambesnis, nezinau ar i lopsi butu tilpes
as turejau sita vezimeli tikrai geras bet mums jau atliko tai dabar parduodam
Rankena tai nepermetama, bet patį vežimėlio viršų, tai yra sėdimąją dalį, galima dėti ir taip, kad vaikas būtų veiduku į tave, ir taip, kad žiūrėtų į priekį. Mes turim panterį, tai esam labai patenkinti. Mūsų triratis, labai manevringas, gera amortizacija - kas aktualu važiuojant per lietuviškus šaligatvius. Vežėmės net į Tenerifę. Ir nieko, atlaikė ne tik mažiukė, net ir vyresnioji dukra, šešiametė, kai pavargdavo, pasėdėdavo.
Parduodu panther junior vežimą. Jei ką sudomins http://www.skelbiu.lt/4920161.html
Puikus vezimelis. Mano keturratis, ypac patiko didelis tvirtas lopsys, nes vaikutis ne is mazuju, bet jau 6 su puse menesio ir puikiai telpa, net su kombenzonu. Toks patogu ir masinoj - ratus i bagazine, o vaikyti su visu lopsiu - i salona, tai nereikia vaiko kelt ir i kedute sodint. Del tu besisukiojanciu ratu - musu vezime priekiniai ratai sukiojasi, bet as juos uzfiksavus naudoju - nelabai patogu pasirode. Apie stabdzius, ratus, sportinio vezimelio dydi jau kalbeta. Beje, labai tvirtas ir stabilus remas - kai labai reikia, vyras su vyresneliu (3 metai ir 6 men ) dar vaziuoja. maniskio trukumas - nera pakojuko antram vaikui atsistoti.
Bet vezimukas tikrai vertas pinigu. Va
Taigi, susigundžiau ir aš nusipirkau Panther iuką. Važinėjam kasdien ir bet kokiu oru jau aštuntą mėnesį, o atrodo kaip naujas. Esu be galo patenkinta
Man labai smalsu būtų ir kitokius modelius pamatyt, pačiupinėt. Maniškis tai comfort. Bet supratau, kad yra ir su keturiais ratais ir net su besisukiojančiais. O kur tų vežimukų galima gauti kažin?
mes irgi panther junior comfort turim. fainas, nieko nepridursi
QUOTE(šneider @ 2009 04 21, 10:08) mes irgi panther junior comfort turim. fainas, nieko nepridursi o kur galima realiai juos apziuret ir kokia mazdauk jo kaina naujo? nes kiek ziuriu niekur nerandu kad parduotuvese prekiautu
nors dar leliukas negime, bet jau nusipirkau panther junior trirati vezimuka. patiko, kad didelis lopsys, ir vezimas kaip su tokiu lopsiu palyginti lengvas - 12 kg, labai lengvai nusiima lopsys nuo remo ir ji galima nestis namo, o remas lengvai susilanksto ir i bagazine, toks mazas pasidaro. labai faini pirpuciami guoliniai ratai
trukumas, kad nesilinguoja, kad sportinuke nera visikai gulimos padeties (tokia apie 30 laipsniu pakelta) ir kaip sportinukas yra sunkokas. as pirkau nenauja. bet naujus maciau limpopo pardeje klaipedoje. gal ju yra ir kituose miestuose. kainavo apie 1500, bet gal ten naujesni modeliukai nei mano, nezinau.
Turime triratį panther'į ir mes, ir labai juo džiaugiamės
Mes turime keturratį Panther Junior Dynamic vezimeli, jis Baltik vairo gamybos, tiksliau jie surinkinedavo, o visos dalys vokieciu gamybos. Mano brolis pats prie ju dirbo, tai visa tiesa zinojo. O tiesa ta, kad jie labai patvarus ir patogus, ypac vaikiukams- žieminukams. Dideli pripuciami ratai, todel lengva vaziuoti tiek per sniega, tiek nelygiu keliu. Kadangi Baltik vairas ju jau nebesurinkineja, tai ir parduotuvese ju mazai yra belike. Esu maciusi Limpopo parduotuveje, kaina triracio berods buvo apie 1100, tiksliai nepamenu, tad bijau sumeluoti. Pas mus jis dabar stovi nenaudojamas, gal sakom bus kitam leliukui, biski ne itema
Vienas didziausias minusas sitame vezimelyje, jog sportiniame variante neatsilenkia gulsciai nugaryte vaikui. Tai miegant labai sukniumba. O siaip tai sportine dalis man jega
mes irgi turime keturrati, ir jau norime parduoti nes isaugome, o atrodo kaip naujas, jei kas susidomes ,parasykite i az
gal kuri mamyte paaiskintu man vistai kaip susilanksto PANTHER JUNIOR COMFORT triratis vezimelis?
ieškau panther Junior comfort dalių - tiksliau dešinio rato amortizatoriaus, gal kas turi nenaudojama, neveikiantį vežimėlį? Pasirodo jų jau nebegamina (nuo 2007m iš tikrųjų) ir neturi jokių atsarginių detalių...
|