mes perkame Jadvygos rinktas vaistazoliu arbatele vadinama PUMPURELIAMS skirta nuo kudykystes praturtina mineralais ir vitaminais augancio vaiko organizma . Naturali arbata. MANISKEI LABAI PATINKA. tIESA JI YRA PLIKOMA .
Iki 2 metuku gere hipp sultys,labai retai arbatos(ir tai ne visos)
Dabar geria arbata Vaikams arba Piemenaite su vit"C",labai retai paprasta Dilmah arbata su vaisiais ir citrina. Vandens
Mamyte Gulia kur yra pirkti tos arbatytės piemenaitė su vit c. aš tundra tai jos neužfiksavau, šiaip tai mes geriame arbatytę Mažylis
O arbata duodu paprasta,tokia silpna uzplykau jam (ir tai nakciai jei atsikelia
Mes tai labai mėgstam naturalų lietuvišką sirupą, ten jokios chemijos tik uogos ir cukrus. Ir skonių įvairių :spanguolių, bruknių, vyšnių, braškių, aviečių. Apie 6 Lt buteliukas kainuoja. Labai skanios naturalios arbatėlės gaunasi. O yra didžiuosiuose prekybos centruose.
QUOTE(vaniusha1 @ 2006 11 29, 17:12) Kaune tai butu sveiko maisto parduoruveje esancioje priesais Hyper maxima kitoje gatves puseje , nors maciau jau kaip kurios vaistines prekiauti pradejo. Parasyk mieste kokiam tu , as paieskosiu bukletuko ten adresu buvo surasyta daug.
mazylis nuo metu gali gerti visokias arbatas, bet labai mazo koncentrato, geriausia, aisku jei geria, vanduo, ar su uogytem kaip daug kas rase, tik labai mazai dekit saldumo, paskui bus vargo.as nuo metu jau ir karves piena daviau, labai saikingai.o tos parduotuvines sintetikos kur paruosta vaikams granulemis nepirkau ir nepirksiu, nei sau, nei vaikams.visa gyvenima visos tautos vartojo zoles, tad butu nei vieno jau nelike, nebijokit kai sako nera istirta, tai nepelninga, todel taip sako.ar vaistai visi istirti?nieks nezino, o sakyt daug ten gali ir reklamuot.cia mano mintys.jei kam nepatinka,sorry
beje, sultys irgi ta pati sintetika, jau geriau dziovintus vaisius pamirkyti saltame vandeni(pernakt), is pradziu nuplikius nuo bakteriju, ir net atskiedus gausit labai saldu ir maistinga "kompota", nezus tiek medziagu kaip verdant
Aš dukrai duodavau HIPP granuliuotos arbatos, tai dantukams labai pakenkė. Sūnui tokių nebuodu... Kol gėrė mano pieną, tik vandenuko kartais pagerdavo. Dabar geria sultis Milupos arba naminio spaudimo. Kartais vandenėlį su uogiene maišau, o arbatėlių kitokių nelaibai pripažįsta.
Geriame kompotus [pati vasara priruosiau],kmynu arbatele arba ramuneliu
Tetis tai duotu vaikui tik vandens, nes tik vanduo needa dantu, o as tai pamazu supazindinau su vaistazoliu arbatomis, kurias uztaisau visada su pienu(ne tokia karsta) ir sauksteliu medaus. Mazasis labai megsta melisos arbata, taip pat ciobreliu. Kmynu arbatos dabar neverdu, nes laukiuosi ir mano viduriai kmynu arbatos tikrai nesipraso, o kadangi girdejau, kad vyrams kmynu arbata mazina vaisinguma ir pan., tai as vien del savo mazo berniuko ir neverdu. Kartais duodu pienelio su medumi, kita syki kefyro, kitasyk kakavos, uztaisytos piene. O siandien pameginom apelsinu sulciu, kurios labai patiko. Visko po truputi, pamazu. Arbatas as ir pati geriu su pienu, man taip ir skanu, ir sumazina karsti, nereik laukti, kol atves. O be to, girdejau, kad arbata, papildyta pienu, nebeturi tonizuojancio poveikio. Mano vaikuciui dabar 1m ir 7, 5men.
Perku maziukei is sveiko maisto parduotuves Jadvygos rinkta zoleliu arbatele vadinama " Pumpureliams" Silpna uzplikinu ir vien tik ja ir geria maniske, po ilgo laiko pabandziau duoti vakar kompotuko vysniu atskiesto tai nenori , tik arbata ta. Ji naudinga , turi daug vitaminu ir naturaliu mineraliniu medziagu
Mano mazyle labai megsta arbateles, bet tik naturalias, jokiu tirpiu HIPP nepripazista. Geria kmynu, ramuneliu, kartais padarau labai silpnos juodos arbatos. Dar geria virinta vandenuka, o sulciu ar kompotu galima net nesiulyti, negeria
Jeeetau, mamos, na neduokit vaikuciams tu HIPP tirpiu arbatu, o ir kitos analogiskos , manau, ne ka geresnes. Kai paskaiciau vaistinej jos sudeti, tai man akys issprogo
Labai megstam sultys,bet dabar ir arbata geriam,nes sultys duoda papildoma svori
Labai patinka Piemenaite arbata
Ir mes geriam "piemenaite"
Geriam visokias, prekybos centruose yra vaikiskos, pakeliuose. Net pavadinimu visu nepasakysiu. Va dabar geriam "piemenaite", tai zinau! Dazniausiai tos arbatos "raudonos", tai turi rugstumelio, mano maziui labai patinka!
maniskis tai geria bele ka
iki metuku laiko duodavau hipp arbateles, mielai jas gerdavo ypac vaisine, o dabar duodu savos gamybos. idedu sauksteli braskiu ar svarainiu (aisku nerugscios) uogienes ir ipilu vandens. jam labai patinka
geriam ivairias arbatas, bet dazniausiai vaistazoliu, zalias, arba raudonas....
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 07, 22:06) Nes man rodos ten nebloga chemija, vieną hippo arbatą iškart mečiau lauk (su erškėtrogem rodos). Pasibaisėjau O kas butent negerai su hippo arbatelem??savo mazyliui duodu tai viena tai kita hipp arbatele, dabar kaip tik nusipirkau ersketroziu, nors gal ersketroziu gal ne hippo, o mazas..kodel ju nereiktu duoti??
Mes tai geriam natūralias įvairių žolelių arbatės
Mes tai geriam visokia ,o dažniausiai tai kur sau pliokomės tik silpnesnę.
QUOTE(Raimonda20 @ 2006 11 20, 17:22) Žinokite geriausiai tai vandenukas Atsiprasau gal ne i tema , bet tavo zuikis jau didelis , manau jau nebevirink vandens , duok filtruota, nes isvirinus jame nic nieko nelieka , kaip sakant negyvas vanduo. Cia jau gydytoju nuomone
saviškei duodu Hipp "Gera savijauta"arbatėlę
Mes geriam įvairias Hipp, taip pat trintų uogų arbatėles
ramuneliu, ciobreliu, kmynu, liepzieziu, juoda, vaisine, zalia...
gal kazkokios ir nepaminejau. bet jinai arbateliu nedaug geria, dazniau vandenuka. dar kartais duodu silpnos juodos arbatos su pienu.
O mes negeriam visai jokiu arbateliu, nes visiskai ju atsisako. Geriam vandenuka, sultis ir dziovintu slyvu kompotuka
žolelių arbata "Šiluma" iš Gurman's pati skaniausia
QUOTE(undinėle @ 2005 12 07, 18:44) kokias arbateles geriau duoti nuo metu? as visad duodavau tokias tais grudeliais mazylis ar kaip ten vadinas Mano dukryte nuo gimimo nemego arbateliu,Dieve kaip dziaugiuosi ,kai matau kaip draugiu vaikuciai noriai gurksnoja arbatele
mes tai geriam is vaikisku arbateliu hipp mazas ir tt.
visą laiką daviau tik Hipp arbatas, o dabar atėjo metas išbandyti įvairias žolelių. bet niekada nemaniau, kad Hipp arbatos chemija. močiučių (ypač svetimų) žolelės gali būti didesnė chemija. neaišku ant ko ir kaip džiovintos ...
O musu maze arbatu ir sulciu praktiskai negeria,nebent kelis gurgsniukus paragauja ir viskas.Nezinau,gal todel,kad dar MP maitinu.
arbateles geriam ir daug labai, mums tai vaisines labai patinka.
Mūsų mažylis gerdavo Hipp, Mažas ir nematau aš ten tos chemijos, pagaminta spec vaikams, kontrolė vaikų maistelio pramonės labai didelė, o dabar radau euro vaistinėj Arbata vaikams labai patinka ir dičkiai plikosi ją
O mes arbatų ne
Maniškė mėgsta vaisinę "Piemenaitė" arbatą labai labai
Mūsų dukrytė geria Hipp arbatėles.Va,kažkodėl Mažas arbetėlių ji visai negeria.
QUOTE(Jersey @ 2007 03 09, 22:22) Pasakykit prasau kur ta Piemenaite rast, jau baigiu visas vaistines ir parduotuves islakstyt niekur nematau. O gal ne ten ieskau aš tą arbatą perku paprastose maisto parduotuvėse, tarkim Maximoj, arbatų skyriuj Dar duodu Vaikystės pasaka, o dabar vėl kažkokią vaikišką nupirkau, net pavadinimo neįsidemėjau
Mes geriame tik namuose gamintas arbateles..
o maniske negeria paprastu arbateliu, tik Hipp arba sultys. kiek bandziau pripratint prie paprastu niekaip...
Duodu gerti vaistažolių arbatų, silpnos žalios ar juodos arbatos, skiestų obuolių sulčių ar kitokių sulčių. Dažniausiai duodu vandens. O skaniausia "arbata" tai - kokia nors naminė uogienė užpilta vandeniu
mes geriam įvairias Hip arbatėles ir sultis
vaikui pusantru tai geria-kisieliu,kompota,ivairias sultis,ivairias hipo arbatas,vaisine arbata,ciobreliu...
paprastu arbatu leliukams duoti negalima nes jose yra taninu tai tokia medziaga kuri blogina gelezies isisavinima. as savo dukrytei perku hipp arbatytes ji mielai jas gerai. beja negalima duoti vaistazoliu arbatu nes jos pvz ramuneles pasizymi dezinfekuojanciu poveikiu ir naikina zarnyno geraja mikroflora tad gali skaudeti pilvuka abba pusti
QUOTE(adrija @ 2006 10 26, 19:10) Aš EUROVAISTINĖS ARBATĄ VAIKAMS duodu.Labai mėgstam. Paskui dar kmynų išverdu.Niam niam Galima ir juodos be priedų duoti.Tik silpnos.Žalia ,raudona tai kažin ar gerai O su medum tai reikia irgi labai atsargiai,kad nesualergizuotų. o Kiap ta EURO VAISTINES arbata? skani patinka vaikui? reiks ir man nusipirk pamegint.
Aš darau visokių arbatžolių,pradedant nuo melisų,čiobrelių,aviečių lapų,ramunėlių.Labai silpnas padarau ir pasaldinu,nes kitaip negeria,o kai jau įpratom saldesnes arbatas gerti,tai vandenuko net neparagauja.
As mazei duodu ramuneles duodu ciobrelius,melisa,meta,vaisines arbatas zalia arbata juoda plikoma arbata visokias visokiuausias kokias tik parduoda vaistineseir parduotuvese tik neperku tu arnbatu kur pokeliuose pagal mane jos neseveikos as ir patiju negeriu ir vyrui neleidziu ir vyresniesiems vaikams
Aš vaistažolių arbatas vaikams duodu tik tada, kada jie sirguliuoja. Taigi, padarau ramunėlių, liepžiedžių, čiobrelių, melisos arbatytes. O šaltuoju metų laiku duodu ežiuolės arbatos
|