Mano dukra netikėtai užsinorėjo sesutės arba broliuko. Ir netikėtai užsivedė diskusija kurios lyties mažylį pigiau išlaikyti?
P.S nepykit jei ne ką nors neteisingai padariau esu naujokė.
Sveikos mamytės!
Mano dukra netikėtai užsinorėjo sesutės arba broliuko. Ir netikėtai užsivedė diskusija kurios lyties mažylį pigiau išlaikyti? P.S nepykit jei ne ką nors neteisingai padariau esu naujokė.
Manau,kad kol vaikas visai kudikelis- jokio skirtumo kokios jis lyties , nuo to gi nepriklauso kokius kremus pirksi ar pan
nezinau ,mano nuomone butu pigiau berniukas nes ,mergaitems oi kiek daug reike ipac kaip pauga pradedant nuo rubu ,kosmetikos ,ir tt.. berniukui tiek nereike
O man vis delto atrodo mergytes brangesnes
O čia neitema tai berniukam lengviau parinkti žaisliukus bet kokia mašinelę nupirksi ar tai traktoriu ar sportine patenkintas liks ir gali pagal kaina rinktis o mergaite aikštingesne o tokia barbe o ne tokia princene ne princese bratz kainos nežmoniškos o ju tai visos nori QUOTE(super.mamukas @ 2010 04 05, 14:43) gal sakysit kad neteisi aš bet man atrodo ,kad pvz berniukui mašinėlę nupirksi už maždaug 15 lt o mergaitei lelytės kokybiškos nelabai už tokią kainą rasi Matosi, kad berniukų neturit, kai taip kalbat Bakuganai, ben10, spidermanų mašinos, lego - kainos kosminės
na del zaislu pirkimo galima gyncytis ne visiems berniukams bet koki zaisla nupirksi pati augynu berniuka tai bet koki zaisla nenupyrkdavau jis rynkdavos o kai siek tiek paugo zaidymai visokie prasydejo ir ne bet kokie ,aisku mergaites daug brangiau islaikyt
Pati auginu ir mergaitę, ir berniuką ir galiu pasakyt, kad jokio skirtumo lytis, išlaidos panašios. Vaiko auginimas gi ne tik žaislai
kol dar leliukai kainuoja vienodai, o veliau gal mergaitems reiks daugiau
bet koks skirtumas kas, svarbu, kas sveikas vaikas gimtu, tai svarbiausia
man is vis kvailai skamba klausimas del pygumo...
galiu drasiai pasakyti kad nera skirtumo, nes pati kaskada gavojau kad berniukas pigiau iseina... ji aprenksi ir jam tiks... zaislai ir paprastesni, bet stipriai klydau... jis dabar penkiu metuku, bet jau keli metai jo neaprenksi tai ko jis nenores... kainos tos pacios rubu kaip ir mergaiciu ir plius pasirinkimas ju rubu yra mazesnis nei mergaitems... zaislai ir yra brangus... ir ju reikia tiek kiek ir mergaitems
QUOTE(Mazgea @ 2010 04 06, 13:17) galiu drasiai pasakyti kad nera skirtumo, nes pati kaskada gavojau kad berniukas pigiau iseina... ji aprenksi ir jam tiks... Pritariu O žaislai panašiai kainuoja, tiek, kad rūšys skirtingos, vienų rausvos barbės, kitų juodi transformeriai
kol mazas manau vienodai.o kai paauga,tai jo,merginos daugiau nori pasipuosti,pasidazyti ir t.t. bet manau iki paauglystes tai vienodai ka auginti,islaidos tos pacios
Keistas klausimas
O koks skirtumas, kurios lyties vaikelis pigiau, juk svarbiausia, kad butu sveikas
jokio skirtumo
man atrodo tas pats rupestis ir tos pacios isliaidos
Mano mergytems jau reikia pasipuost - kaspineliai, sijonukai, sukneles,lupdaziai ir t.t. - o kas bus toliau?
Manau berniukas norės mergytę ledais pavaišinti
Pigiausia turėti kieminį šuniuką - kiemsargį. Nereikės jam ypatingo pašaro, nereikės skiepų, ės tai kas nuo šeimininko stalo atlieka...
Čia būtų pigumėlis Sorry jei ką - mamos viena užveda kažkokią tupą temą, kai jau nusprendžia, kad abu vaikai reikalauja vienodų išlaidų, vėl atnaujina Mergaitė kaspiniukų nori - o berniukas tai turbūt maišą apmovei ir eina???
nematau jokio skirtumo
Auginau 2 panas, o dabar turiu 3 berniuka.
Gal as kazkaip kitaip jas rengiau, bet islaidos berniukui man maziau kainuoja, nei kainavo mergaitems. Zaislai, sutinku, tiek geros leles, tiek geros masinos, kainuoja. bet apranga...Berniukui dzinsai ir kedai...Panelei prie vieno sijono vieni bateliai, prie dzinsu kedai, kita suknele vel kiti bateliai, plaukuose gumytes, segtukai ir t.t O kai mergaites paauga.... Man berniukas pigiau kainuoja
Ne i tema man apskritai sitas klausimas skamba "nestumo planavimo" skyrelyje...
Ar cia kriterijus, pagal kuri po to bus bandoma susilaukti vienos ar kitos lyties vaikelio
Jei nera pinigu, tai isvis tada geriau netureti mazyliu
QUOTE(super.mamukas @ 2010 04 05, 14:43) O man vis delto atrodo mergytes brangesnes O čia neitema tai berniukam lengviau parinkti žaisliukus bet kokia mašinelę nupirksi ar tai traktoriu ar sportine patenkintas liks ir gali pagal kaina rinktis o mergaite aikštingesne o tokia barbe o ne tokia princene ne princese bratz kainos nežmoniškos o ju tai visos nori aš irgi nesutinku, kad berniukų žaislai pigesni... maža kokybiška maišinėlė kainuoja 50 lt, tai tikrai nėra pigu, lelių "fufliakių" galima irgi rast už 10 lt QUOTE(millka @ 2010 10 24, 13:32) Labai "protingas" poziuris I tema - "protingas" klausimas, tokiu ir atsakymu sulauket, kad pigiausiai suni turet 1) naujagimio poreikiai vienodi - pampersai, rubeliai, maistelis... 2) Darzelinuko/mokyklinuko - abiem reikia duot kisenpinigiu, ir berniukas ir mergaite prasys madingu zaislu (ar Lego, ar Barbiu, ar dar kazko), abu reikes aprengti (rubai panasiai kainuoja), maistas tas pats tinka... 3) Paaugliu poreikiai taip pat panasus - abu nores madingu rubu, kvepalu, telefonu, aisku merginai daugiau kosmetikos reikes, papuosalu, bet vaikinukui reikes pinigu ta mergina ledais pavaisint
manau, kad berniukas (pigiau), nes kur nueitum - mergyciu rubu, daiktu asortimentas platesnis... savo sunaus rubu nebesutalpinu i komoda, tikiu,kad mergytei butu tokiu dvieju jau neuzteke
Labai gerai tema
Apskritai vaikas - yra labai brangus dalykas, juk mažyliui norisi suteikti viską, kas geriausia ir t.t.t. Atskirai kažkurios lyties neišskirčiau |