Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Deginimo jausmas makštyje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Dratiene
Sveikos,
Forume nerandu atsakymo į mane kamuojančią problemą.
Esu neščia jau 21 savaitė, ir jau kokias 6 savaites, negaliu tureti lytinių santykių su vyru. Jauciu didžiulį skausmą, o po visko dar gera valanda man degina viduje ir peršti. nepadeda jokie lubrikantai, visada atrodo sausa ir toks jausmas, kad nusitrynusi oda...\
gal jusm taip buvo, gal vartojote koki nereceptini vaistuka? buvau pas gydytoja, paeme tepineli... bet gal kam taip jau buvo? 4u.gif
Fiesta10
QUOTE(Dratiene @ 2010 04 06, 15:56)
Sveikos,
Forume nerandu atsakymo į mane kamuojančią problemą.
Esu neščia jau 21 savaitė, ir jau kokias 6 savaites, negaliu tureti lytinių santykių su vyru. Jauciu didžiulį skausmą, o po visko dar gera valanda man degina viduje ir peršti. nepadeda jokie lubrikantai, visada atrodo sausa ir toks jausmas, kad nusitrynusi oda...\
gal jusm taip buvo, gal vartojote koki nereceptini vaistuka? buvau pas gydytoja, paeme tepineli... bet gal kam taip jau buvo? 4u.gif
*

O ka tepinelis parode? Ar dar nera atsakymo? Kai iki nestumo man taip buvo, tai buvo uzdegimas, vartojau vaistus ir zvakutes unsure.gif
Dratiene
Dar nezinau tepinelio rezultatu. siandien arba ryt suzinosiu, tik labai norisi kuo daugiau panasios patirties verysad.gif
sunray
QUOTE(Dratiene @ 2010 04 07, 08:26)
Dar nezinau tepinelio rezultatu. siandien arba ryt suzinosiu, tik labai norisi kuo daugiau panasios patirties  verysad.gif
*

gal tiesiog koks grybelis prisikabines, manau, kad nieko baisaus 4u.gif palaukit tepinelio atsakymu ir bus ramiau smile.gif
čiaudanti bitė
Nepanikuok 4u.gif išrašys tepaliuko žvakučių ir viskas bus gerai smile.gif
VVaiva
Turetu but grybelis - nescias jis daznai puola mirksiukas.gif Nemanau, kad bus kazkas baisaus irnesakyk.gif
Dratiene
QUOTE(VVaiva @ 2010 04 16, 14:33)
Turetu but grybelis - nescias jis daznai puola  mirksiukas.gif Nemanau, kad bus kazkas baisaus  irnesakyk.gif
*

tai va, rezultatus turiu. tepinelis geras, jokiu pakitimu, jokio grybelio ir pan....
gydytoja sako, nestumo metu taip buna, ir israse vaistuku kurie sugrazina naturaliai dregme, panasiai buna po operaciju ir per menopauze (klimaksa). taip ir nestumo metu del hormonu... bet kad nebus imanoma myletis per nestuma, tai niekda nebubau pagalvojusi.... o sako per zindyma dar labiau sausa ten buna... blush2.gif
kristule666
oij tikrai ne sausa po gimdymo. Gal geruju bakteriju pabandyk smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.