SVEIKOS SUPERMAMOS GAL KAS GALITE PASIŪLYTI, KĄ GALIMA PASIGAMINTI IŠ KAILIO GABALIUKŲ - TURIU VISĄ KRŪVĄ
Galima liemenes krastus apsiuti ir bus liemene su kailiukais, dabar labai madinga tokios liemenes.
As pati taip noreciau pasidaryti, bet neturiu pakankamai to kailiuko Arba gal imanoma taip susisiuti, kad iseitu salikas grazus
Aš mačiau šalio galus papuoštus kailiukais, labai gražu
O GAL KUR MATĖTE VAIKIŠKŲ RŪBELIŲ - PUOŠTŲ KAILIUKAIS???
AR MEGZTUKŲ
Mano kaimyne kailiu siuveja is gabaliuku yra susiuvusi pagalveliu(visokiais rastais,visokiom spalvom suderinus:ir zebriukas ir eglute ir dar kazkokiu gyvunu atvaizdai).Viskas susiuta.I vidu prikista sitipono ar medziagos..Tiesiog padarytos meniskos pagalveles.Viena tokia ir as esu pirkus dovanu.Mokejau 25Lt.Tik ten daugiausia pagalveliu buvo is mutono.
Turint plonesnio kailiuko galima papuost saliko visus krastus(tiesiog salis sventinis padarytas).Megztiniu buna rankogaliai ir apatine dalis kailiuku.Gali pasidaryt ivairiaspalviu,ornamentuotu uzdedamu saliku ant megztiniu.Ypac siemet madinga.Kas neturi naturaliu-naudoja dirbtinus.Susisiuvi pagal rasta,spalvas.Apatine dali imi pamusaline ,graziai prisiuvi ir uzsidejus,prisisegus sage nesioji ant megztinio.Tokius turiu kelis,tik jie dirbtinio kailio.Jei noresi galesiu ir matmenis pasakyt. Na,gal ideju uzteks...
GAL KOKIĄ INTERNETINĘ SVETAINĘ ŽINOTE?
šalikėlis
ČIA GALIMA PASIŽIŪRTI KAILINIŲ RANKINIŲ
http://hutro.com.ua/hutro/production/women...05/accessories/ http://www.delo.tver.ru/meha/aks.htm
Antros nuorodos rankinukai- tiesiog puikūs ir kainos, mano manymu, ne tokios jau didelės. ailona, gal kuri kažką panašaus?
Jei domina, gali mano albume pažiūrėti šaliką iš kailio "riestainiukų".
Čia paveikslėlių dar negaliu įdėti http://www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=108302
Tai čia pirmiausia reikia nunert tinklą, o paskui apnarstyt tais kailiniais žiedeliais?
RADAU TOKĮ PUSLAPĖLĮ - TEN GALIMA DAUG ŽAISLŲ IŠ KAILIO PASISIŪTI - TA PRASME PASIŽIŪRĖTI, KĄ GALIMA PASISIŪTI IŠ KAILIO GABALIUKŲ
http://www.rutoys.ru/catalog/acat/news
Šiandien nesusilaikiau- prisiskaičiusi idėjų su kailiukais turguje nusipirkau keletą šiaurės lapučių uodegėlių. Na, dabar tai jau "bursiu"
žuviez ėdra, gal gali šiek tiek pakomentuot, kaip daryt/susiūt tuos kailiukų gabalėlius?
sveikos. Mano vyras medziotojas, taigi kalio visokio ilgio pas mus netruksta
Smile, jei minkstutis kailis tai gal koki kilimeli miegamajame ar ant fotelio patiesaliuka? :] ir pagalweles visai smagiai butu ;]]
Sveikos, jūsų darbeliai iš kailio nuostabūs. Norėčiau ir pati ką nors pasidaryti, tik nežinau, kur Vilniuje galėčiau gauti kailio, ne to iš kurio siūna žaislus, bet dirbtinio, neatrodančio kaip tarybiniai dirbtinio kailio gabalai. Gal kas žino, kur tokio kailio galima rasti?
aciu Aivija uz atsiliepima, uz geras mintis
Sveikos, iš audinės kailio atraižos pasidariau sagę
Papildyta:
O gal žinote ką galima pasidaryti iš senų kailinių?
Kailis geras, bet iš mažų gabaliukų ir turbūt prastai išdirbtas, dėl to labai plyšta ir jų neįmanoma nešioti, išmesti kažkaip gaila. Galvoju ką čia iš jų padarius, nes jei naudoti kažkokiai puošybai, tai bent jau aš tai turbūt per visą gyvenimą nesunaudosiu.
na o as labai svajoju nusiaust paveiksla is pailgu kailio gabaliuku.
o gal kuri zinote kur nusipirkti kailio atraizu arba nedideliu gabalu?
man reiketu apie 40x15cm atraizeles
QUOTE(Odora @ 2008 10 08, 07:54) o gal kuri zinote kur nusipirkti kailio atraizu arba nedideliu gabalu? man reiketu apie 40x15cm atraizeles mane irgi domintu kailiu atraizeles..... kad ir nedideles, kad butu naturalus, ir spalva nelabai svarbi, super butu jei dar dazytas... na zinot, buna siuvva zmones didesnius daiktus, o smulkmenos lieka, tai perpirkciau...gal kas turit ar zinot kur gaut?..... QUOTE o gal kuri zinote kur nusipirkti kailio atraizu arba nedideliu gabalu? QUOTE gal kas turit ar zinot kur gaut?..... Pabandykite pasieškot "skudurynuose". Kažkaip prisiminiau, kai vienu metu turgaus skuduryne (bet ne Vilniuj) gulėjo kalnai suplešytų ar šiaip gerai nudėvėtų kailinių... Moteriškės pirkdavo panašius ir iš kelių susikomponuodavo vienus
Irmulia nesupyk, bet forume tas tekstas raudonom raidėm, besikartojantis, vos kam kažką truputį pakomentavus ne taip kaip numatyta, tai jau irgi į spamą panašu.... Šiandiena ieškau gražių smulkmenėlių, kažką mielo pasigaminti, ir tą raudoną tavo tekstą praktiškai kas antroje temoje randu... nežinau ar čia tu labai sąžininga ar nelabai tolerantiška...
Kai kuriose temose yra išvis išimtos nuotraukos, įtariu jos buvo didelės.... tačiau temutės yra labai trumpos, praktiškai retai kurios ten lankosi... O kai apsilanko net nebelieka į ką pažiūrėti, tas labai mane nuvylė...... Tik rimtai nesupyk... Kažkaip šiandien labai į viską reaguoju...
super, labai grazi sagyte..
Labai ieškau trumpo plauko kailio, gali būti nebenešiojama, suplyšusi striukė, nesvarbu, labai lauksiu pasiulymų į az
![]() sage su kailiuku
Laba diena,
Jei daar aktualu kailiukas, tai jo turiu. Ir odos turiu įvairios. Kaina sutartinė
Sveiko noriu paklausti gal zinote kur galeciau isigyti kailine uodegele rankines papuosimui?
|