Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dirbiniai iš kailio gabaliukų
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
ailona

SVEIKOS SUPERMAMOS

GAL KAS GALITE PASIŪLYTI, KĄ GALIMA PASIGAMINTI IŠ KAILIO GABALIUKŲ - TURIU VISĄ KRŪVĄ
karietaite
Galima liemenes krastus apsiuti ir bus liemene su kailiukais, dabar labai madinga tokios liemenes.
As pati taip noreciau pasidaryti, bet neturiu pakankamai to kailiuko sad.gif

Arba gal imanoma taip susisiuti, kad iseitu salikas grazus

4u.gif 4u.gif 4u.gif
sho ja
doh.gif jei gabaliukai nedideli, labai tiktu ikomponuoti i kokias sages su karoliukais, arba suvienodintais gabaliukais padaryti megztuko papuosima, na priklausomai nuo to kieno tas kailiukas g.gif
Aga
Aš mačiau šalio galus papuoštus kailiukais, labai gražu thumbup.gif
ailona
O GAL KUR MATĖTE VAIKIŠKŲ RŪBELIŲ - PUOŠTŲ KAILIUKAIS???

AR MEGZTUKŲ
Regila
Mano kaimyne kailiu siuveja is gabaliuku yra susiuvusi pagalveliu(visokiais rastais,visokiom spalvom suderinus:ir zebriukas ir eglute ir dar kazkokiu gyvunu atvaizdai).Viskas susiuta.I vidu prikista sitipono ar medziagos..Tiesiog padarytos meniskos pagalveles.Viena tokia ir as esu pirkus dovanu.Mokejau 25Lt.Tik ten daugiausia pagalveliu buvo is mutono.
Turint plonesnio kailiuko galima papuost saliko visus krastus(tiesiog salis sventinis padarytas).Megztiniu buna rankogaliai ir apatine dalis kailiuku.Gali pasidaryt ivairiaspalviu,ornamentuotu uzdedamu saliku ant megztiniu.Ypac siemet madinga.Kas neturi naturaliu-naudoja dirbtinus.Susisiuvi pagal rasta,spalvas.Apatine dali imi pamusaline ,graziai prisiuvi ir uzsidejus,prisisegus sage nesioji ant megztinio.Tokius turiu kelis,tik jie dirbtinio kailio.Jei noresi galesiu ir matmenis pasakyt.
Na,gal ideju uzteks...
ailona
GAL KOKIĄ INTERNETINĘ SVETAINĘ ŽINOTE?
Jūružė
šalikėlis
ailona
ČIA GALIMA PASIŽIŪRTI KAILINIŲ RANKINIŲ
http://hutro.com.ua/hutro/production/women...05/accessories/

http://www.delo.tver.ru/meha/aks.htm
Verba
Antros nuorodos rankinukai- tiesiog puikūs ir kainos, mano manymu, ne tokios jau didelės. ailona, gal kuri kažką panašaus?
ailona
QUOTE(Verba @ 2005 12 12, 16:29)
Antros nuorodos rankinukai- tiesiog puikūs ir kainos, mano manymu, ne tokios jau didelės. ailona, gal kuri kažką panašaus?
*

NA NEŽINAU DAR TIK BANDAU - REIKIA PIRMA PASIŽIŪRĖTI, NES KAILIUKŲ TAI KRŪVOS
zuvies edra
Jei domina, gali mano albume pažiūrėti šaliką iš kailio "riestainiukų".
Čia paveikslėlių dar negaliu įdėti smile.gif
http://www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=108302
Verba
Tai čia pirmiausia reikia nunert tinklą, o paskui apnarstyt tais kailiniais žiedeliais?
ailona
RADAU TOKĮ PUSLAPĖLĮ - TEN GALIMA DAUG ŽAISLŲ IŠ KAILIO PASISIŪTI - TA PRASME PASIŽIŪRĖTI, KĄ GALIMA PASISIŪTI IŠ KAILIO GABALIUKŲ

http://www.rutoys.ru/catalog/acat/news
Verba
Šiandien nesusilaikiau- prisiskaičiusi idėjų su kailiukais turguje nusipirkau keletą šiaurės lapučių uodegėlių. Na, dabar tai jau "bursiu" g.gif
ailona
ČIA MEŠKUČIAI IŠ KAILIO

http://www.backporchfriends.com/BearsBunnies.htm
grin
žuviez ėdra, gal gali šiek tiek pakomentuot, kaip daryt/susiūt tuos kailiukų gabalėlius?
smile smile
sveikos. Mano vyras medziotojas, taigi kalio visokio ilgio pas mus netruksta doh.gif tik neisivaizduoju kur ji ir kaip idomiai panaujojus g.gif ta prasme noreciau namams kazka tokio sumastyti, kazka grazaus g.gif gal ka padesite sumislyti ax.gif gal kokiu nuotrauku, gal kokiu puslapiu internete netycia aptikusios esate bigsmile.gif ech... kad sugebeciau kaip jus siuti, nerti... ka cia ir sugalvosi kai nieko nesugebi blink.gif
Aivija
Smile, jei minkstutis kailis tai gal koki kilimeli miegamajame ar ant fotelio patiesaliuka? :] ir pagalweles visai smagiai butu ;]] 4u.gif
vazaza
Sveikos, jūsų darbeliai iš kailio nuostabūs. Norėčiau ir pati ką nors pasidaryti, tik nežinau, kur Vilniuje galėčiau gauti kailio, ne to iš kurio siūna žaislus, bet dirbtinio, neatrodančio kaip tarybiniai dirbtinio kailio gabalai. Gal kas žino, kur tokio kailio galima rasti?
frederica
man labai patimka kailis+oda+nėrinys biggrin.gif ,keistokas derinys,bet man patinka unsure.gif ,o čia pora mano kūrybos rūbelių cool.gif Jei tik turėčiau lotuliukas.gif kailiukų,jų būtų kur kas daugiau :lotuliukas:Gal idėjų,SEKMĖSuser posted imageuser posted image
INGRIDŽIUKS
QUOTE(frederica @ 2007 02 14, 01:48)
man labai patimka kailis+oda+nėrinys biggrin.gif ,keistokas derinys,bet man patinka unsure.gif ,o čia pora mano kūrybos rūbelių cool.gif Jei tik turėčiau  lotuliukas.gif kailiukų,jų būtų kur kas daugiau :lotuliukas:Gal idėjų,SEKMĖSuser posted imageuser posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o ypač megztukas 4u.gif
smile smile
aciu Aivija uz atsiliepima, uz geras mintis mirksiukas.gif rimtai tu gerai sakai, kilimeliai miegamajame liuks butu rolleyes.gif kazka tokio ir pasidarysiu jauciu, dekui mirksiukas.gif
*Miurielė*
Sveikos, iš audinės kailio atraižos pasidariau sagę smile.gif
Papildyta:
user posted image
INGRIDŽIUKS
QUOTE(*Miurielė* @ 2007 02 17, 12:34)
Papildyta:
user posted image
*

Labai faina sagė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir jeigu nepaslaptis kaip darei? g.gif Labai norėčiau kažką panašaus pasidaryti.
*Miurielė*
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 02 17, 15:48)
Labai faina sagė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir jeigu nepaslaptis kaip darei? g.gif Labai norėčiau kažką panašaus pasidaryti.
*

INGRIDŽIUKS, parašiau į AŽ
Kozete
O gal žinote ką galima pasidaryti iš senų kailinių? ax.gif
Kailis geras, bet iš mažų gabaliukų ir turbūt prastai išdirbtas, dėl to labai plyšta ir jų neįmanoma nešioti, išmesti kažkaip gaila. Galvoju ką čia iš jų padarius, nes jei naudoti kažkokiai puošybai, tai bent jau aš tai turbūt per visą gyvenimą nesunaudosiu. doh.gif
aalm
na o as labai svajoju nusiaust paveiksla is pailgu kailio gabaliuku. g.gif Juos sujungt ir aust kaip su siulais. Nezinau, kas gausis, bet itariu pabandysiu. smile.gif
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Odora
o gal kuri zinote kur nusipirkti kailio atraizu arba nedideliu gabalu?
man reiketu apie 40x15cm atraizeles
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
bailutyte
QUOTE(Odora @ 2008 10 08, 07:54)
man reiketu apie 40x15cm atraizeles
*

mane irgi domintu kailiu atraizeles..... kad ir nedideles, kad butu naturalus, ir spalva nelabai svarbi, super butu jei dar dazytas... na zinot, buna siuvva zmones didesnius daiktus, o smulkmenos lieka, tai perpirkciau...gal kas turit ar zinot kur gaut?.....
katane

gal kas turit ar zinot kur gaut?.....

Pabandykite pasieškot "skudurynuose".
Kažkaip prisiminiau, kai vienu metu turgaus skuduryne (bet ne Vilniuj) gulėjo kalnai suplešytų ar šiaip gerai nudėvėtų kailinių... Moteriškės pirkdavo panašius ir iš kelių susikomponuodavo vienus smile.gif.
Askita
Irmulia nesupyk, bet forume tas tekstas raudonom raidėm, besikartojantis, vos kam kažką truputį pakomentavus ne taip kaip numatyta, tai jau irgi į spamą panašu.... Šiandiena ieškau gražių smulkmenėlių, kažką mielo pasigaminti, ir tą raudoną tavo tekstą praktiškai kas antroje temoje randu... nežinau ar čia tu labai sąžininga ar nelabai tolerantiška...
Kai kuriose temose yra išvis išimtos nuotraukos, įtariu jos buvo didelės.... tačiau temutės yra labai trumpos, praktiškai retai kurios ten lankosi... O kai apsilanko net nebelieka į ką pažiūrėti, tas labai mane nuvylė......

Tik rimtai nesupyk... Kažkaip šiandien labai į viską reaguoju... 4u.gif
tanni
QUOTE(*Miurielė* @ 2007 02 17, 13:34)
Papildyta:
user posted image
*

labai grazi sage mirksiukas.gif
Ditutea
super, labai grazi sagyte.. blush2.gif
kristinalm
Labai ieškau trumpo plauko kailio, gali būti nebenešiojama, suplyšusi striukė, nesvarbu, labai lauksiu pasiulymų į az 4u.gif
verute4
user posted image
sage su kailiuku
KatinasJur
Laba diena,

Jei daar aktualu kailiukas, tai jo turiu. Ir odos turiu įvairios. Kaina sutartinė
4u.gif
jjuurraa
pora kailinių sagių
user posted image

user posted image
SKAISTES mama
Sveiko noriu paklausti gal zinote kur galeciau isigyti kailine uodegele rankines papuosimui? doh.gif
Ducky
QUOTE(SKAISTES mama @ 2011 10 20, 17:57)
Sveiko noriu paklausti gal zinote kur galeciau isigyti kailine uodegele rankines papuosimui? doh.gif
*

va cia maciau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.