Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas geriau vairuoja: vyrai ar moterys?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
DjeVu
Žinau kad daugelis mane aprėksit, negražiai išvadinsit, bet esu įsitikinusi, kad moterys už vyrus prasčiau vairuoja (žinoma yra išimčių, yra ir vyrų kurie vairuoja kaip briuselio kopūstai). Pati vairuoju daugiau kaip 5 metus ir dažnai pastebiu, kad moterys su savo precizišku atsargumu tik eismą stabdo ir sukelia daugiau pavojaus kelyje nei lakstantys vyrai ax.gif

Na, pulkite mane.... tongue.gif
Noa
Pulti? Galiu. Pati tema yra nelabai protinga. Nes vairuojant daugiausia naudojamos kūnos dalys yra galva, kojos ir rankos, o tą turi ir vyrai, ir moterys... Ta prasme, dauguma smile.gif Ogi kiaušiniai, kaip bežiūrėsi, vairavimo proceso niekaip neįtakoja... smile.gif

Gal nebent visuomenės prayvenimo lygis gerėja, todėl vis daugiau nevairavusių moterų sėda už vairo - tada taip, jei lyginsim nevairavusią bobą ir vairavusį diedą, tada diedas geriau vairuoja. Bet jei imsim analogiškos patirties vairuotojus - bijau, kad skirtumo nerasim tongue.gif

O va šiandien man judėjimą normaliai pastabdė labai graži mašina, mano supratimu, nauja citroen xsara. Važiuoja ant 35 (Kaune, Savanorių prospekte), retsykiais paspaudžia ant 40 doh.gif Pralenkiu - o ten senas skrabalas sedi, tiksliau, vidutinio amžiaus, o jokia ne boba. Va tease.gif
ausrytuke
Pritariu Noa drinks_cheers.gif kad vairavimas priklauso nuo vairuotojo patyrimo, jai imsim su vienodu patyrimu tai abu vienodai ir vaziuos, bet dazniausiai moterys maziau vazineja su masinom nei vyrai, tai pas jas yra mazesnis pasitikejimas, labiau bijo pasukti, padaryti avarija ir pan. bet paemus avariju statistika moterys dazniau padaro smulkias avarijas, o jau vyrai tai pasistengia visiskai masina suniokoti, beto vyra dazniau isgere uz vairo seda tai ziurint siuo poziuriu moterys geresne vairuotojos thumbup.gif
Aiva.
nepriklauso nuo lyties visiskai, nes yra vienodai gerai vairuojanciu ir vyru, ir moteru. tik tiek, kad vyrai dazniausiai jau nuo mazens domisi masinomis, juos teveliai vairuoti mokina - taip ir patirties daugiau.
ginaja
QUOTE(Kameja_x @ 2005 12 08, 17:13)
nepriklauso nuo lyties visiskai, nes yra vienodai gerai vairuojanciu ir vyru, ir moteru. tik tiek, kad vyrai dazniausiai jau nuo mazens domisi masinomis, juos teveliai vairuoti mokina - taip ir patirties daugiau.
*

Kas iš to, kad nuomažens domisi? yra kaip vyrų taip ir moterų, kurių tiesiog reakcija bloga, tai jie niekada gerai nevairuos.
Doti
QUOTE(Kameja_x @ 2005 12 08, 17:13)
nepriklauso nuo lyties visiskai, nes yra vienodai gerai vairuojanciu ir vyru, ir moteru.

Pritariu. Tik vyrai blogai važiuojančius linkę apšaukti "bobomis", ir net nesirūpina pažiūrėti kas iš tiesų už to vairo sėdi - na bent mano vyras taip daro; tai va po kelių tokių pastabų pradėjau iš tiesų žiūrėti, kas gi vairuoja - na pralenkiam ir pasižiūriu iš smalsumo - nesiginčiju, būna ir moterų, bet gal net dažniau ir vyrų... Tai va tada vyras teisinasi, kad čia toks bendras belytis terminas ("boba") biggrin.gif Tiesa, sako, kad yra dar viena kategorija vairuotojų - dėdės su beretėmis, akiniais ir barzda (nepakaltinami) smile.gif
DjeVu
moterys labiau BIJO vairuoti ir yra atsargesnės, todėl sukelia avarines situacijas keliuose. Užmuškit mane, bet mano nuomonę įtakojo 6 metai keliuose... schmoll.gif

beje, nežinau kaip oficiali statistika, tačiau pažįstama policininkė sakė, kad avarijų daugiau padaro moterys. Reiks pasidomėti... g.gif
aistra
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 08, 16:10)
Žinau kad daugelis mane aprėksit, negražiai išvadinsit, bet esu įsitikinusi, kad moterys už vyrus prasčiau vairuoja (žinoma yra išimčių, yra ir vyrų kurie vairuoja kaip briuselio kopūstai). Pati vairuoju daugiau kaip 5 metus ir dažnai pastebiu, kad moterys su savo precizišku atsargumu tik eismą stabdo ir sukelia daugiau pavojaus kelyje nei lakstantys vyrai ax.gif

*

Jeigu neklystu, moterys procentaliai padaro daug maziau avariju....
Aiva.
QUOTE(ginaja @ 2005 12 08, 17:34)
Kas iš to, kad nuomažens domisi? yra kaip vyrų taip ir moterų, kurių tiesiog reakcija bloga, tai jie niekada gerai nevairuos.
*

tas is to, kad jie gerokai anskciau pradeda vazineti (juk nesakau, kad visi). tu turbut nesupratai mano zinutes esmes, as siaip rasiau, kad ir vyrai, ir moterys gali vienodai gerai arba blogai vairuoti
Ryžulia
Kam duota-tai duota ir nesvarbu-diedas tu, ar boba smile.gif
DjeVu
Ką čia visos tokios feministės? Na prisipažinkit, kad nors kartą yra subiesinusios ir sugadinusios nuotaiką keliuose moterėlės už vairo ax.gif

Nes jau visai nebeįdomu darosi.... mirksiukas.gif

P.S. arba raukiam temą... lotuliukas.gif
Aiva.
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 08, 18:51)
Ką čia visos tokios feministės? Na prisipažinkit, kad nors kartą yra subiesinusios ir sugadinusios nuotaiką keliuose moterėlės už vairo ax.gif 

Nes jau visai nebeįdomu darosi....  mirksiukas.gif

P.S. arba raukiam temą... lotuliukas.gif
*

nu gerai gerai, tikrai yra buve, kad vaziuoja kokia vista beveik ant paneles atsisedus, vairas jau beveik ne pries ja, o uz jos. ir blogiausia, kad kai bandai lenkt tokia, tai tikrai nepraleis ir dar bandys parodyt, kaip ji moka vairuoti biggrin.gif
DjeVu
QUOTE(Kameja_x @ 2005 12 08, 18:54)
nu gerai gerai, tikrai yra buve, kad vaziuoja kokia vista beveik ant paneles atsisedus, vairas jau beveik ne pries ja, o uz jos. ir blogiausia, kad kai bandai lenkt tokia, tai tikrai nepraleis ir dar bandys parodyt, kaip ji moka vairuoti biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif nu vat, bent viena bendraminte. Žinau, kad mes visos solidarios ir ginam moterišką pasaulį nuo žemės grebėjimų, bet pripažinkim, kad kai kada nesam tokios visiškai tobulos... nail.gif
Aiva.
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 08, 18:59)
drinks_cheers.gif nu vat, bent viena bendraminte. Žinau, kad mes visos solidarios ir ginam moterišką pasaulį nuo žemės grebėjimų, bet pripažinkim, kad kai kada nesam tokios visiškai tobulos... nail.gif
*

bet yra ir tokiu paciu vyru biggrin.gif ypac jav, tai turbut isvis kokia 80% "vairuotoju" teises atimciau mad.gif ju megstamiausias uzsiemimas yra stabdyti, kai dega zaliai ir prieky nera masinu!!! doh.gif
zigzag
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 08, 17:51)

*

Aišku, kad yra buvę, ir ne kartą. Bet ne vieną kartą ir vyrioką norėjosi pasiųsti kuo toliau. Manau, kad bet kuris, jei išsilaiko teises ir paskui į gatvę išvažiuoja tik per metines šventes, tai ir grybauja. Tokių ir moterų, ir vyrų reikia saugotis.
Aiva.
QUOTE(zigzag @ 2005 12 08, 19:20)
Aišku, kad yra buvę, ir ne kartą. Bet ne vieną kartą ir vyrioką norėjosi pasiųsti kuo toliau. Manau, kad bet kuris, jei išsilaiko teises ir paskui į gatvę išvažiuoja tik per metines šventes, tai ir grybauja. Tokių ir moterų, ir vyrų reikia saugotis.
*

dar blogai, jei zmogus bijo masinu ir gatviu. tokie gali ir kasdien vazineti, bet niekas jiems nepades. isikabina i baranka, uzlipa ant stiklo ir pirmyn ant kokiu 25km/h!!!
zigzag
QUOTE(Kameja_x @ 2005 12 08, 18:24)
dar blogai, jei zmogus bijo masinu ir gatviu. tokie gali ir kasdien vazineti, bet niekas jiems nepades. isikabina i baranka, uzlipa ant stiklo ir pirmyn ant kokiu 25km/h!!!
*

Na, jeigu kasdien važinėja, tai vis tiek ir šiokia tokia patirtis atsiranda, ir baimė sumažėja.
Noa
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 08, 16:10)
*

QUOTE(DjeVu @ 2005 12 08, 17:52)
Užmuškit mane
*

Hmm, aš gal ne į temą, bet gal tu eik ir pasikark, ar ką? Jei jau taip reikia bigsmile.gif Negi būtinai reikia, kad kas nors vargtų ir užmuštų g.gif
kotty
ne kiausiniuose cia reikalas tongue.gif
viskas yra tik nuo patirties ir ok pritariu kad bobos atsargesnes ir t.t.
pati pirmus menesius daug grybaudavau gatvese tai ir pypindavo, o dabar jau ilgai kai niekas nieko... ok ok kada naglai vazineju, aisku kad gaunu pylos blush2.gif ax.gif bet pelnytai .. cia ka tik diedam galima ardytis??? o zinoma jeigu apie situacija lietuvoje, tai anksciau turbut 98 % vyru vairavo, tai palaukit kol ir moterys ismoks bigsmile.gif man asmeniskai kiek buvo avariniu stuaciju - tai visos su vyrais ereliais, taigi??? g.gif
DjeVu
QUOTE(Noa @ 2005 12 08, 20:07)
Hmm, aš gal ne į temą, bet gal tu eik ir pasikark, ar ką? Jei jau taip reikia bigsmile.gif Negi būtinai reikia, kad kas nors vargtų ir užmuštų g.gif
*

pastebėjau, kad kai kurios čia labai didelės aršuolės užsuka ir baisiai puola akių drąskyt, kai į moterų daržą akmenukas įkrenta. Todėl ir tikėjausi tokių žinučių, kaip tavo bash.gif
DjeVu
QUOTE(Noa @ 2005 12 08, 20:07)
*

Bet iš tavo logo galima matyt kad tu čia man ne šiaip sau pasiūlei g.gif gal tau pačiau apie tai pagalvot reikėtų m?
Aiva.
ir ko cia pyktis? djevu kaip norejo, taip parase, o noa komentaras visiska nesamone
Indijaa
na mano nuomonė ir vyrai, ir moterys vairuoja gerai... jeigu žmogus pats nežoplas tai vairuoja gerai... mano tėvų vairavimo stažai po 19 metų ir nesiskiria jų vairavimas, abu vairuoja puikiai... apie save pokolkas patyliu dar 2 mėnesiai tik kai prie vairo prisėdau mokintis...na bet teises iš pirmos karto išsilaikiau...
Noa
QUOTE(Kameja_x @ 2005 12 08, 20:56)
ir ko cia pyktis? djevu kaip norejo, taip parase, o noa komentaras visiska nesamone
*

biggrin.gif Na jei pas žmogų kiekvienam poste - užmuškit mane, nušaukit, suėskit, pulkit, tai gal žmogus, sakau, gyvent nenori biggrin.gif Tai pasiūliau greitesnį ir racionalesnį sprendimą laugh.gif Netinka tik tuo atveju, jei žmogus gyvent nori, tik šiaip mazochistas, bet kam tada rašyt - užmuškit? g.gif

O šiaip tai totali nesąmonė moterų forume užvest temą, kokios moterys yra kvailos, ir stebėtis, kaip čia prieštarauja mirksiukas.gif Analogiškai siūlau nueit, pvz. į ford probe klubą ir užvest temą "Ford probe - karvašūdis ant ratų". Ir paskui pastebėt, kad jūs įsivaizduokit, yra tokių psichų, keli va, kurie su tuo nesutinka laugh.gif

Be to, nuomonė, kad moteris ir vyras - vienodų sugebėjimų, tai ne feminizmas... tai yra demokratija mirksiukas.gif Feminizmas tai būtų, jei kas nors rašytų, kad visi diedai asilai debilai važinėt nemoka, o jau bobos kokia jėga... Beje, mazochistams siūlau ir šitą temą užvest. Kokiam nors honda ar džipų klube, bus labai juokinga lotuliukas.gif
DjeVu
kartais praverstų būti kiek savikritiškesnei, Noa. Arba pažvelgti į daiktus su tam tikra ironija. O tai žiūrėk nepastebėsi ir kiaušiniai užaugs... lotuliukas.gif
Noa
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 08, 22:29)
kartais praverstų būti kiek savikritiškesnei, Noa. Arba pažvelgti į daiktus su tam tikra ironija. O tai žiūrėk nepastebėsi ir kiaušiniai užaugs... lotuliukas.gif
*

Tai tu man konkrečiau tada paaiškink, prie ko čia aš, ir ties kuria vieta man reiktų būt savikritiškesnei, ta prasme, kad aš boba ir todėl blogai vairuoju, ar kaip? g.gif O kiaušiniai... Irgi blogio nematau. Geram šokėjui kiaušiniai netrukdo tongue.gif
kaguelo
Noa, drįsiu tau paprieštarauti, kad ne tik kiaušiniais vyras nuo moters skiriasi ax.gif Nors ir pas vyrus ir pas moteris iš pažiūros lyg ir tokios pačios galvos, bet turinis jų vis tiek skiriasi (ne apimtim, bet sudėtim). Moterų mechanikių yra, bet visgi vyrų nepalyginamai daugiau. Kaip ir vyrų mezgėjų yra, bet niekada neprilygs jie moterų mezgėjų būriui (gausumu). Beje, apsilankyk tuose pačiuose hondų ar džipų puslapiuose ir pamatysi, kad didžiumą auditorijos vis gi ten sudaro vyrai... t.y. vairuotojai domisi savo transporto priemonėm. SM dalyvės dauguma- moterys, o pasikaičius skyrelių pavadinimus išaiškėja kuriose srityse jos profės...
Na apie ką mes čia... Apie vairavimą... Vyrai vairuoja geriau. Dauguma. Pažįstu kelias moteras, kurios pasistato mašiną didesnio miesto prieigose, o toliau keliauja visuomeniniu transportu. Vyro, taip bijančio vairuoti, dar neteko sutikti, nors tikiu, kad kažkur tokių yra. Išimtys tik patvirtina taisyklę.

DjeVu, nepyk tu taip labai ant Noa 4u.gif Pas ją jumoras juk toks specifinis. Pasiskaityk daugiau jos postų ir kitąsyk tik šyptelsi, perskaičius "pasikark" smile.gif
Noa
QUOTE(kaguelo @ 2005 12 09, 04:55)
Noa, drįsiu tau paprieštarauti, kad ne tik kiaušiniais vyras nuo moters skiriasi  ax.gif  Nors ir pas vyrus ir pas moteris iš pažiūros lyg ir tokios pačios galvos, bet turinis jų vis tiek skiriasi (ne apimtim, bet sudėtim).
*

Ne, iš tikro tai tu teisi, skiriasi tos galvos smile.gif Bet aš galvoju taip - kas yra geras vairavimas? Nusigavimas iš vietos į vietą naudojant automobilį ir nepadarant žalos bei nesukeliant grėsmės sau, keleiviams ir transporto priemonėms, ar taip? Tai vat ta prasme vairuoja vienodai. Gal vyrai mašinas taiso geriau, gal jie geriau supranta, kaip ana veikia, čia sutinku smile.gif Bet realiai vairuot - tai čia mechaniniai įgūdžiai reikalingi labai menki, gazas, stabdis ir kas ką daro, čia labai daug smegenų nereikia. O paskui - taisyklių laikymasis, regėjimas, reakcija - čia jau ir vyrų, ir moterų panašiai. O kad paėmus strandartinį statistiškai vidutinį vairuojantį vyrą ir analogišką moterį, jų vairavimo stiliai skirsis - tai čia gali būt. Bet gerumas tai tas pats...

Pati ką tik važiavau savo įprastu maršrutu, kuriuo kasdien važiuoju - tik vyras už vairo sėdėjo. Oi kaip rėkiau smile.gif Kur čia leki per kiemą, iš čia gali žmonės išeit, iš čia gali mašina išlyst doh.gif Nu nekenčiu lėkimo per kiemus, ir dar šalia mokyklos schmoll.gif Ar vaikas išbėgs, ar bobutė, bala kokia - aptėkši, ar... O jis sau važiavo ir nuvažiavo, nei paslydo, nei pervažiavo, nei nieko smile.gif Bet efektas - tas pats. Ir aš, ir jis nuvažiuojam ir parvažiuojam, ir laikas tas pats (labai čia mieste su šviesoforais pagreitinsi - daugiau leidžiamų 59 lėkt neapsimoka smile.gif ), ir eismo neužstabdom, ir aukų, tfu tfu tfu, nebūna...

Bet vat gerumas - čia kitas reikalas, man regis, gerumas vienodas, jei dar ir ne į moterų pusę... smile.gif

DjeVu, nepyk tu taip labai ant Noa  4u.gif  Pas ją jumoras juk toks specifinis. Pasiskaityk daugiau jos postų ir kitąsyk tik šyptelsi, perskaičius "pasikark"  smile.gif
Ana tokių nesupranta - mačiau, kažkur ir ant Smurkos putojo tongue.gif Bet, kaip sakoma, kad visi būtų vienodi, tai ką mes tada veiktume rolleyes.gif
Blobse
Vyrai keliuose vairuoja blogiau (dabar jau mane čia užmuš). Vien dėl to, kad moterys atsargesnės, jos ir vairuoja geriau. Čia ne lenktynės, kur reikalinga rizika, nes be jos greičiausiai nelaimėsi. Keliuose rizika visiškai nereikalinga. Greičiau gali nulėkti tik į kapines. Ir jeigu, koks susinervavęs beprotis, bandydamas aplenkti atsargiai vairuojantį, padaro avariją, tai pats ir kaltas. Vairuoju jau 15 metų, 13 iš jų Vilniuje, teko garbės vairuoti ir Airijoje (kur eismas kaire kelio puse), taip, kad patirties man lygtai netrūksta. Pačią dažnai sunervina koks besitysantis automobilis, bet suprantu, kad čia mano problema, nes aš tuo metu, kur nors skubu. Kai niekur neskubu, tai niekas ir nenervina smile.gif . Bet dar labiau nervuoja ereliai, besiblaškantys iš vienos eismo juostos į kitą, smarkiai gazuojantys, o po to dar staigiau stabdantys. Ir dažniausiai tie ereliai būna ne moterys.
Ir dar manau, kad vyrų misija yra naikinti žmones. Anksčiau jie tą darydavo karuose, dabar keliuose. Beje, aš ne feministė tongue.gif
Blobse
QUOTE(kaguelo @ 2005 12 09, 03:55)
Na apie ką mes čia... Apie vairavimą... Vyrai vairuoja geriau. Dauguma. Pažįstu kelias moteras, kurios pasistato mašiną didesnio miesto prieigose, o toliau keliauja visuomeniniu transportu. Vyro, taip bijančio vairuoti, dar neteko sutikti, nors tikiu, kad kažkur tokių yra. Išimtys tik patvirtina taisyklę.

DjeVu, nepyk tu taip labai ant Noa  4u.gif  Pas ją jumoras juk toks specifinis. Pasiskaityk daugiau jos postų ir kitąsyk tik šyptelsi, perskaičius "pasikark"  smile.gif
*

Vyrai apie tai paprasčiausiai nesigiria. Jie pasako, ai nevažiuosiu, tingiu, o iš tikrųjų bijo vairuoti mieste. Ir tokių tarp mažesnių miestų gyventojų gan nemažai.
kaguelo
Na pati save laikau ganėtinai gera vairuotoja, bet jei važiuočiau kiemais ir balomis, lenkčiau ir lėkčiau taip, kaip lenkia ir vairuoja vyrai, aukų būtų. Ir ne viena. Būtų tol, kol pati patapčiau auka. Aš vairuoju saugiai, jei eismo sąlygos leidžia- greitai, bet reakcijos tokios, kaip pas vyrus, pas mane nėra ir nebus.
Blobse
QUOTE(kaguelo @ 2005 12 09, 11:59)
Na pati save laikau ganėtinai gera vairuotoja, bet jei važiuočiau kiemais ir balomis, lenkčiau ir lėkčiau taip, kaip lenkia ir vairuoja vyrai, aukų būtų. Ir ne viena. Būtų tol, kol pati patapčiau auka. Aš vairuoju saugiai, jei eismo sąlygos leidžia- greitai, bet reakcijos tokios, kaip pas vyrus, pas mane nėra ir nebus.
*

Tai, kad yra vyrų su visokiomis reakcijomis ir moterų. Aš pvz., manau, kad tokios greitos reakcijos kaip aš, neturi dauguma vyrų. ax.gif Ir tau savęs nepatariu taip nuvertinti.
tutti
Čia kaip kas supranta tą gerą vairavimą. Jei geras vairavimas tai nardymas tarp mašinų dvigubai viršijant greitį, lendant į priešpriešinio eismo juostą, keiksnojant tuos kurie laikosi KET, tai tokių gerų vairuotojų daugiau tarp vyrų hi.gif . Na o jei geras - atsargus vairavimas, tai tokiu atveju geriau vairuoja moteros smile.gif
Tonga
Manau , kad cia vienareiksmiskai niekada nenurspresim, visada atsiras dar viena ziopla boba ir dar vienas zioplas diedas lotuliukas.gif
ChikuRaku
Manau, akd vairavimo kokybe priklauso ne nuo lyties, o nuo igudzhiu. mirksiukas.gif
milabra
Gerai vairuoja mano brolis ir aš. Daugiau gerai vairuojančių nesutikau bigsmile.gif nes kai aš pati vairuoju, man nei galvoj, nei uodegoj stebėti kitų vairavimo įpatumus. Tuo metu man svarbiausia, kaip važiuoju aš. O šalia pasisodinęs manęs niekas nevežioja, todėl neturiu galimybės to įvertinti. drinks_cheers.gif
Klaidų keliuose daro visi. Moterys gal žioplesnes, vyrai grubesnes. Vyrai vairuoja nagliau, pas juos įgimta pirmauti lyderiauti. Moterys jaučia didesnę atsakomybę važiuodamos - už save, tris vaikus gale, šunį ir pirkinius. Todėl manevrai švelnesni, ne tokie greiti kaip užpakalyje važiuojančiam norėtųsi.
O labiausiai keikiu tuos, kurie pradeda trukdyti eismui, vėžlioti, vinguriuoti, ir aplenkus išaiškėja, kad anas mobiliu šneka mad.gif
Kenga
QUOTE(milabra @ 2005 12 11, 22:53)
Gerai vairuoja mano brolis ir aš. Daugiau gerai vairuojančių nesutikau  bigsmile.gif
*

Ak, Milabra, kaip gaila, kad mes dar nebuvom susitikusios... Kai susitiksim - pavėžinsiu. Ir tadu tu suprasi, kad dar ir Kenga gerai vairuoja bigsmile.gif
filifjonka
QUOTE(Kenga @ 2005 12 12, 08:28)
Ak, Milabra, kaip gaila, kad mes dar nebuvom susitikusios... Kai susitiksim - pavėžinsiu. Ir tadu tu suprasi, kad dar ir Kenga gerai vairuoja  bigsmile.gif
*

o mane pavėžinsi rolleyes.gif ax.gif mėgstu, kai veža mirksiukas.gif

milabra sutinku dėl vyrų ir moterų važiavimo stiliaus skirtumų drinks_cheers.gif ir avarijos vyrų dažniausiai dėl perdėto pasitikėjimo kito manevringumu, o moterų dėl žioplumo ir lėtos reakcijos

ir dažniausiai mano praktikoj Vilniuj jei važiuoja kaip prisišikęs tai garantuotai boba arba beretė... tie labiausiai nervina doh.gif

šiaip yra moterų tikrai gerai vairuojančių. o kaip kurios net labai pavojingai unsure.gif mane vieną kartą tokia su džipu taip aplenkė, kad vos spėjau pasitrakt blink.gif
Noa
QUOTE(milabra @ 2005 12 11, 23:53)
O labiausiai keikiu tuos, kurie pradeda trukdyti eismui, vėžlioti, vinguriuoti, ir aplenkus išaiškėja, kad anas mobiliu šneka mad.gif
*

Arba kebabą ryja laugh.gif Jau cielus du tokius mačiau, abu diedai laugh.gif Taip ir nesupratau, ko jie jo sustoję suryt negali laugh.gif laiko tai nesusitaupo tikrai - bo važiuoja tai ant 35 doh.gif
milabra
QUOTE(Kenga @ 2005 12 12, 08:28)
Ak, Milabra, kaip gaila, kad mes dar nebuvom susitikusios... Kai susitiksim - pavėžinsiu. Ir tadu tu suprasi, kad dar ir Kenga gerai vairuoja  bigsmile.gif
*

Aš bjauri keleivė ax.gif Stebiu kelio ženklus, aiškinu į kokią juostą rikiuotis, liepiu lenkti biggrin.gif Per nagus daužau, stabžius "spaudžiu", kramtau lūpą, jei laiku bėgis neperjungiamas ir variklis drožiamas. Ir dar, man galva sukasi keleivio vietoj, nes neturiu į kur įsikabinti. Vienu žodžiu, nenorėkit tokio keleivio kaip aš, damušiu psichologiškai rolleyes.gif
Kenga
QUOTE(filifjonka @ 2005 12 12, 08:38)
o mane pavėžinsi  rolleyes.gif  ax.gif mėgstu, kai veža  mirksiukas.gif
*

Būtinai pavėžinsiu. Taip pavėžinsiu, kad "užveš" bigsmile.gif

QUOTE(milabra @ 2005 12 12, 09:36)
Aš bjauri keleivė  ax.gif Stebiu kelio ženklus, aiškinu į kokią juostą rikiuotis, liepiu lenkti biggrin.gif Per nagus daužau, stabžius "spaudžiu", kramtau lūpą, jei laiku bėgis neperjungiamas ir variklis drožiamas. Ir dar, man galva sukasi keleivio vietoj, nes neturiu į kur įsikabinti. Vienu žodžiu, nenorėkit tokio keleivio kaip aš, damušiu psichologiškai  rolleyes.gif
*

Tai ir mano diedas toks pat keleivis. Ir aš, kai sėdžiu keleivio vietoje (priekyje), visada "stabdau", reguliuoju, kada ir kokią pavarą perjungti (jei tik ne automatinė pavarų dėžė - tokiu atveju nepareguliuosi cool.gif ). Trumpiau - "nūlis kantrybės" ax.gif
Sapokliaka
QUOTE(Noa @ 2005 12 08, 22:25)
...
Analogiškai siūlau nueit, pvz. į ford probe klubą ir užvest temą "Ford probe - karvašūdis ant ratų". Ir paskui pastebėt, kad jūs įsivaizduokit, yra tokių psichų, keli va, kurie su tuo nesutinka laugh.gif

Be to, nuomonė, kad moteris ir vyras - vienodų sugebėjimų, tai ne feminizmas... tai yra demokratija  mirksiukas.gif Feminizmas tai būtų, jei kas nors rašytų, kad visi diedai asilai debilai važinėt nemoka, o jau bobos kokia jėga... Beje, mazochistams siūlau ir šitą temą užvest. Kokiam nors honda ar džipų klube, bus labai juokinga lotuliukas.gif
*

Moterys ir vyrai nera vienodu sugebejimu. Ir tai neturi nieko bendro su demokratija.
Tie lyciu skirtumai yra irodyti moksliskai, ir kad ir kaip mes noretumeme lygiuotis su vyrais arba jie su mumis, mes sutverti skirtingai ir SMEGENYS VEIKIA SKIRTINGAI....
Vyru loginis mastymas ir reakcija yra geresni... To niekas nepaneigs...

Pritariu tai nuomonei, kad vyrai visgi vairuoja geriau (nekalbu apie isimtis)...
Vyras, esant avarinei situacijai, niekada neuzsidengs rankomis veido ir neprades cypti biggrin.gif biggrin.gif

Galiu papasakoti "graudzia" 2 savaiciu senumo istorija, kurios liudininke buvau regitroje (kur registruoja automobilius). Tai va, sedi dvi motereles - vienai gerokai virs 45, kitai - apie kokius 35. Vyresnioji parduoda savo Honda civika jaunesniajai. IR kol tvarkomi dokumentai jos snekasi (kadangi zmoniu buvo daug, o jos kalbejo gan garsiai, negirdeti to pokalbio nebuvo imanoma). Vyresnioji taip isdiziai ir moteriskai, su tokiu pasididziavimu balse pareiske, kad "pagaliau, po 15 metu vairavimo, as supratau, kaipi tarpa pastatyti masina atbuliniu prie saligatvio... VIsa laika stebedavausi, kaip tos masinos prie pat bordo priparkuojamos... doh.gif doh.gif " Ir dabar ji neva mokosi tai padaryti... O jaunesnioji prisipazino, kad ji to nezino ir net nesvajoja kada nors ismokti....
Tai vat tokios vairuotojos, tikrai pavojus kely....
Bekasė
QUOTE(Sapokliaka @ 2005 12 13, 00:14)
Tai vat tokios vairuotojos,  tikrai pavojus kely....
*

na ir, man irgi tai dazniausiai sukelia nepatogumu, nes daznai to nedarau ( masinos gabaritus sunkiai jauciu ir man lengviau parkuotis priekiu).
Bet jeigu as taip nedarau, nes man truksta iguziu, tai as ir pavojaus jokio nesukeliu.
Pasitikiu savo vairavimu todel, kad zmones, kurie su manimi vaziavo viena karta, to neatsisako ir antra ir trecia karta.... manau, kad tai geriausias ivertinimas.
P.S ir pati greicausia/geriausia reakcija taves gali neisgelbeti, jei nepasversi rizikos.
Gyvenu tokioje vietoje, kur gan daznai tenka avarijas pamatyti - jei tik didesne avarija, tai ir ziurek - kaltininkas vyras.
Blobse
QUOTE(Sapokliaka @ 2005 12 12, 23:14)
Moterys ir vyrai nera vienodu sugebejimu. Ir tai neturi nieko bendro su demokratija.
Tie lyciu skirtumai yra irodyti moksliskai, ir kad ir kaip mes noretumeme lygiuotis su vyrais  arba jie su mumis, mes sutverti skirtingai ir SMEGENYS VEIKIA SKIRTINGAI....

Pritariu tai nuomonei, kad vyrai visgi vairuoja geriau (nekalbu apie isimtis)...
Vyras, esant avarinei situacijai, niekada neuzsidengs rankomis veido ir neprades cypti biggrin.gif biggrin.gif

Galiu papasakoti "graudzia"  2 savaiciu senumo istorija, kurios liudininke buvau regitroje (kur registruoja automobilius). Tai va, sedi dvi motereles - vienai gerokai virs 45, kitai - apie kokius 35. Vyresnioji parduoda savo Honda civika jaunesniajai. IR kol tvarkomi dokumentai jos snekasi (kadangi zmoniu buvo daug, o jos kalbejo gan garsiai, negirdeti to pokalbio nebuvo imanoma). Vyresnioji taip isdiziai ir moteriskai, su tokiu pasididziavimu balse pareiske, kad "pagaliau, po  15 metu vairavimo, as supratau, kaipi tarpa pastatyti masina atbuliniu prie saligatvio... VIsa laika stebedavausi, kaip tos masinos prie pat bordo priparkuojamos... doh.gif  doh.gif " Ir dabar ji neva mokosi tai padaryti...  O jaunesnioji prisipazino, kad ji to nezino ir net nesvajoja kada nors ismokti....Tai vat tokios vairuotojos,  tikrai pavojus kely....
*

Dar kartą pasikartosiu, tokių nemokančių vyrų nė kiek nemažiau. Tik jie niekada net sau neprisipažins, kad to nemoka. Ir net geriau avariją padarys vaidindami kaip moka. Moterims negėda prisipažinti, kad jos kažko nemoka.
Noa
QUOTE(Sapokliaka @ 2005 12 13, 00:14)

Loginis mąstymas - taip. Reakcija - tikrai ne... Iš kur ištraukei? smile.gif

Ir iš viso, tu daug matei bobų, kurios avarinėj situacijos paleidžia vairą ir cypia? Bo aš tai nemačiau nei vienos smile.gif Aš netgi neavarinėj situacijoj mačiau tik vieną cypiančią be priežasties bobą (ta, kurią mačiau, buvo vorą pamačius), o bobų taigi daug pažįstu smile.gif
milabra
QUOTE(Sapokliaka @ 2005 12 12, 23:14)
O jaunesnioji prisipazino, kad ji to nezino ir net nesvajoja kada nors ismokti....
Tai vat tokios vairuotojos,  tikrai pavojus kely....
*

Okaip susijęs nemokėjimas parkuotis su pavojais kelyje? Man tai netrukdo tvarkingai važiuojanti mano mama. Nu ir kas, kad jai parkuotis sunku? Bet už tai ji per 25 vairavimo metus nėra jokio autoįvykio padariusi didis.gif
Noa
QUOTE(milabra @ 2005 12 13, 12:42)
Okaip susijęs nemokėjimas parkuotis su pavojais kelyje?
*

Nu kaip tu nesupranti, čia yra mandagus pasigyrimas, netiesioginis pasakymas, kad va aš tai moku parkuotis, man tai neiškyla tokie klausimai laugh.gif

Nors va mano kolegą tai tikrai yra dukart apdaužę, ne kelyje, o stovintį - besiparkuojantys. Abu kažkodėl vyrai bigsmile.gif
milabra
QUOTE(Noa @ 2005 12 13, 13:16)
Nors va mano kolegą tai tikrai yra dukart apdaužę, ne kelyje, o  stovintį - besiparkuojantys. Abu kažkodėl vyrai bigsmile.gif
*

Taip ir matau vaizdą - daužo lotuliukas.gif į snukį į snukį - dar nemoki parkuotis, tai dar į snukį biggrin.gif biggrin.gif
Šiandien buvo slidu, tai buvau tikra boba kelyje. Nestojau nei prie pėsčiųjų perėjos, nei įleidau ką nors prieš save, mačiau tik vairą ir tiesiąja prieš vairą biggrin.gif Ne juokas kai padangos 4 sezoną varo biggrin.gif
New
Mano galva, tai paemus procentaliai vyru daugiau gerai vairuojanciu, nei moteriskiu ax.gif Mano stazas jau kokie 5 metai, kai laikiausi teises vyrui sakiau, kad jei nesugebesiu gerai vaziuoti, nevaziuosiu isvis. Vaziuoju... iki siol biggrin.gif Ne tik keliuose, bet ir varzybose (M.Salciaus ralis, Jutos greituminiai slalomai ir kt.), tiek laiko, kiek teises turiu. Beje, visas jus kvieciu sestadieni :
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/kluba...1.1-=(851854007
Puiki galimybe irodyti, kad moterys ne prastesnes vairuotojos nei vyrai drinks_cheers.gif
Sapokliaka
QUOTE(Noa @ 2005 12 13, 10:36)
1. Loginis mąstymas - taip. Reakcija - tikrai ne... Iš kur ištraukei?  smile.gif

2. Ir iš viso, tu daug matei bobų, kurios avarinėj situacijos paleidžia vairą ir cypia? Bo aš tai nemačiau nei vienos smile.gif Aš netgi neavarinėj situacijoj mačiau tik vieną cypiančią be priežasties bobą (ta, kurią mačiau, buvo vorą pamačius), o bobų taigi daug pažįstu smile.gif
*

QUOTE(Noa @ 2005 12 13, 14:16)
3. Nu kaip tu nesupranti, čia yra mandagus pasigyrimas, netiesioginis pasakymas, kad va aš tai moku parkuotis, man tai neiškyla tokie klausimai laugh.gif

Nors va mano kolegą tai tikrai yra dukart apdaužę, ne kelyje, o  stovintį - besiparkuojantys. Abu kažkodėl vyrai bigsmile.gif
*

1. Maciau laida per rusijos tv apie vyru ir moteru skirtumus.
2. Tu viska supranti pazodziui? NOrejau pasakyti, kad moterys (del to paties loginio mastymo stokos) avarinej situacijoj daznai pasimeta ir nieko nesuspeja padaryti arba tiesiog nedaro....

3. O kas tau sake, kad as is viso vairuoju????

P.S. As isreiskiau savo nuomone. JI kitokia, nei tavo, bet tai nesuteikia tau teises ironizuoti...

Beje, jei zmogus vairuoja 30 km km/h paskui troleibusa, tai didele tikimybe, kad jis nepadarys avarijos visus 50 metu. Taciau jis (" super atsargiai" vilkdamasis kely) : stabdo eisma ir trukdo kitiems.... Ar tai yra geras vairuotojas?????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.