sveikos mamytes, meapsisprendziu, kas geriau- tako jumper ar moon?
gal kas turite moon vezima, galit pasakyt pliusus ir minusus?
koks svoris?
man kazkaip lengvi ir manevringi atrodo...
sveikos mamytes, meapsisprendziu, kas geriau- tako jumper ar moon?
gal kas turite moon vezima, galit pasakyt pliusus ir minusus? koks svoris? man kazkaip lengvi ir manevringi atrodo...
Mes turim moon.Man jis patinka.lopsys didelis.Pietu miega lauke dar miegam lopsyje.Isvazinejom visa ziema.Nu aisku per pusnis nebrydom.Nesunkus.Sake kiek sveria,bet nepamenu.Sedima dalis siektiek keistoka,bet paziurejau,kad visi dabar tokie vezimeliai eina.Nezianu minusu.klauskit pasakysiu.lengvai susilanksto vaziuokle,va tas patiko.Rankena reguliuojasi.
Siaip geras tvirtas lopsys patiko ziema ypac buvo patogu ir gerai per pusnis su dideliais ratais vazineti.vaziuokle lebgvai susidaro patiko.toks stabilus.
Sedimos dalies dar neisbandem, nes dar nesedi ponaitis. O minusas,kad SUNKUS gyvenu penktam aukste.tai patikekit kiek privargstu. keikiu nesdama. bet vaziuodama dziaugiuosi.jei gyvenat nuosavam name,arb kur yra liftas puiku.jei ne tai tampyt sunku.
o geriau 3 ar 4 ratai?
ir ar yra gariunuose, kokia kaina mazdaug ?
Tik jau ne 3 ratai.Pas mus 4 ratai.Girdejau,kad 3 ratai nepatogu.Vezimas nestabilus.Penktadieni buvau vaikutyje,pirkau apsauga nuo lietaus,tai tie vezimai pakeite pavadinima,vadinasi Moving,kazkas panasaus.Kaina ju kiek uzmeciau aki buvo apie 800-900lt.Gal nuo komplektacijos priklauso.Kelios kainos buvo.Dar manau galima nusidereti,nes jos toje parduotuveje linkusios deretis.Nu musu mieste.
zinau kad moon'ams nera lygios gulscios padeties sportinuke tad teiraujuosi ar labai tos gulamos padeties daznai prisireikia?
Pas teta mano Moon vežimukas buvo, bet kai sau ieškojau tokio pat tai ji sakė,kad žiemai jis nėra patogus. Kiek pamenu buvo ir su ratais problemų ir lopšys nedidukas, bet šiaip man jis labai gražus.
Sveikos mamytes, turimir mes moon vežimą,kurį visai neseniai pradėjome naudoti,tik vat iškilo tokia problema,kad nemoku jo sulankstyti
|