Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mėnesinės ir nėštumas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
Viotinola
QUOTE(Viotinola @ 2005 12 02, 15:19)
Laba diena,
šį mėnesiuką mano mėnesinės visai pablūdo. Visada sirgdavau 5 dienas, kelias naktis net "plaukdavau", o po to patepliodavau kokias 2. Šį mėnesį sirgau tik 3 dienas ir negausiai, šiandien ryte dar truputuką patepliojau ir viskas  blink.gif  Va pilvo skausmai neduoda ramybės. Tokie skausmai man primena ovuliacinius, be to pilvas išpūstas,kietas ir skauda kairėje pusėje ties ta vieta kur yra apendicitas dešinėje. Krūtinė padidėjusi 4 cm, kadangi turiu prolaktinomą, tai manau , kad nuo to.  Tokie pojūčiai pirmą kartą. Atsakykite prašau... Dėkoju.
*

QUOTE(Rita Matulionytė @ 2005 12 02, 15:37)
Be apžiūros tikrai nieko konkretaus atsakyti negaliu. Ovuliacija  negalėjo įvykti. Jei nekarščiuojate, skaumai nėra labai stiprūs, palaukite keletą dienų, tačiau būklei blogėjant, kreipkitės į gydytoją.
*

Laba diena,
Taigi naujo ciklo 7 d pasidariau testą - rezultatas teigiamas. Praeitą ciklą ovuliacija buvo spalio 19-20 dienomis. Deja vakar gydytoja nenudžiugino, gimda tuščia. Tačiau sakė, kad reikia laukti dar 10 dienų. Liepė gerti Vit. E, folinę rūgštį, Medetkų arbatą ir Spascupreel. Prie viso to geriu bromokriptiną. Kadangi gimdoje nieko nematyti, liepė elgtis kaip su gręsiančiu persileidimu. Tai kodėl tada nepaskyrė duphastono.... g.gif Prašau , pakomentuokite, mano situaciją. Dėkoju.
Rita Matulionytė
Pačioje nęštumo pradžioje tiriant UG nėštumo galima dar ir nematyti.
Visi šie Jūsų paminėti nemalonūs pojūčiai gali būti dėl hormoninės būklės pakitimo, nes" gręsiančiu persileidimu" paprastai vertinama būklė, kai pasirodo kraujingų išskyrų. Taip kad manau, jog " Duphaston"as Jums kol kas nereikalingas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.