MINI TAISYKLES KOMENTARAMS* Nekomentuojame/nekritikuojame darbų, nebent pati autorė pasiprašys patarimų * Jei neturime ką gero pasakyti, geriau nesakom nieko * Jei pamatome kažka gražaus, nepatingim pagirti, tai mus paskatins darbuotis ir tobulėti1 - Tema 2 - Tema 3 - Tema 4 - Tema 5 - Tema 6 - Tema 7 - Tema 8 - Tema 9-Tema 10-Tema11 - Tema 12 - Tema 13 - Tema 14 - Tema 15 - Tema 16 - Tema 17 - Tema 18 - Tema19- Tema20-TemaAPIE SB PRIEMONES AIŠKINAMĖS ČIAKas yra Scrapbooking? Sunku kategoriškai apibūdinti... Tai nuotraukų dekoravimo metodas norint papuošti nuotrauką, aprašyt ir įamžint savo šeimos istoriją palikuoniams, sukurti dienoraštį su savo mintimis, eilėraščiais ir iliustracijomis, arba "menas meno labui", kur nenaudojami specialūs SB produktai su nuotraukom. TRUPUTIS SB ISTORIJOS3 skirtingos SB kategorijos: --Traditional/Tradicinis SB: naudojamas popierius, klijai, lipdukai ir t.t. Viskas sumontuota rankomis. --Digital/Kompiuteriu: viskas daroma kompiuteriu, po to puslapis atspausdinamas ant nuotraukų popieriaus pagal albumo kišenuko dydį. Internete labai daug yra "free digital kits for scrapbooking", tereikia padaryti Google paiešką. --Hybrid/ Maišytas Tradicinis ir Kompiuteriu: tai būdas, kai yra kompiuteriu atspausdinamas sukurtas puslapis, bet prie jo priklijuojamos kelios detalės: sagutės, gelytės ir pan. Kodėl svarbu naudoti spec. SB skirtas medžiagas? Popierius, klijai, parkerio rašalas turi nestabilių chemikalų, kurie greitai paruduoja ir sugadina nuotraukas. Jei turite nuotraukų magnetinuose albumuose su lipniu puslapiu ir plevele, patariama greit išimti ir išgelbeti savo nuotraukas. Perkant albumus ir SB priemones žiūrėkite, kad būtų užrašyta "Acid-free, ligning-free, photo safe, CK OK arba archival"... Visa tai reiškia, kad tas priemones saugu naudoti ir jos nesugadins jūsų nuotraukų. Kur pirkti SB priemones? Lietuvoje * Creativa http://www.creativa.lt/* Senas naujas http://www.senasnaujas.lt/* Hobi centras http://www.hobbycentras.lt/Medziagu%20kainos.htm * Artmanija http://www.artmanija.com/lt/products/106 * Dekovita http://www.dekovita.lt/ * Meno technika www.menotechnika.lt Skanuotų SB knygų ir žurnalų galerija SB Forumai ir darbeliu galerijos: (Juose darbeliai kasdien keičiasi ir labai daug narių juose. Tai pastovus įkvėpimo šaltinis. Verta žvilgterėti kasdien) * 2peasinabucket* sisTV* Creating Keepsakes* Basic Grey Galerija* scrapbook.comTechninės SB pagalbos nuorodos * ScrapManija.com (viskas apie scrap'ą lietuviškai)* Creating Keepsakes (technika/patarimai)* Scrapjazz forumas (SB pagrindai)* Two peas in a bucket (patarimai)* Paperclipping (video pamokėlės)* Big huge labs (automatinis spalvų priderinimas prie foto)* Mirkwood Designs šablonai (vokams, dėžutėms, iPod įdėklams, 3D atvirutėms ir pan.)* Šriftai* Šriftai (nemokamai)* Nuotraukų pakeitimas vintage stiliumi (liuksiškas japoniškas psl.) * Dar vienas foto pakeitimo puslapiukas(reikia registruotis)Žemėlapiai/diagramos, pagal kurias kuriami puslapiai , garantuoja estetinį dizainą. Pateikiami pavyzdžiai, kaip išdėstyti nuotraukas, popierių ir visus pagražinimus. Atidarius šią nuorodą, kairėj pusėje pasirinkite norimą šabloną pagal SB puslapio dydį ir nuotraukų kiekį: * Scrap Maps* Page Maps* Sketches Kaip užsisakyti iš scrapbookpictures? Reikiama informacija yra 4-os temos apačioje. 13 - labai svarbių, scrap ligos požymių, pasitikrinkit ar nesergat1. Tavo scrapo dirbtuvė - ne kampelis ar darbastalis, o visa Studija, kurią galėtum paversti parduotuve, jei tavo šeimą ištiktų finansinė krizė. 2. Žinai kad Fancy Pants Designs (Prašmatnių Kelnių Dizainas) yra raštuoto popieriaus firma, o ne džinsai. 3. Kad vyro neištiktų infarktas, pradedi slėpti itin nesaikingus pirkinėjimus - SB prekes į namus iš mašinos sunešioji per savaitę, kad neatkreiptum į save dėmesio ( filmo Pabėgimas iš Šoušenko metodas, kuriame kalinys, kasdamas tunelį pabėgimui, per ilgą laiką kelnėse išnešiojo visą iškastą žemę ir ją išbarstė po kiemą). 4. Prieš išmesdama kokią medžiagos skiautę ar kokią kitą šiukšlę suabejoji, gal ji pravers darant scrapo puslapį? 5. Restorane, kol visi aptarinėja vakarienės užsakymą, tu kamantinėji padavėją, ar jis nežino, kokiu šriftu atspausdintas valgiaraštis. 6. Pastebėjusi, kad tavo vaikas, radęs juodą flomasterį ant grindų, išsigleizojo veidą ir pririjo rašalo, tu pirmiausia griebi fotoaparatą vietoj to, kad gelbėtum vaiką. 7. Suvoki, kad miegas tau tampa įkyri būtinybė, atimanti tavo brangų kūrybos laiką. Pradedi eksperimentuoti nemiegodama ir tikėdamasi rasti tą miego valandų minimumą, kuris tau leistų vienu metu išstovėti ant kojų ir kalbėti su aplinkiniais. (Ištveri 3 paras iš eilės nusnūsdama tik po 2 valandas). 8. Šiandien eilinėj scrapbookingo parduotuvėj savininkė tau pasiūlė darbą, nes tu žinai jų prekių asortimentą ir paskirtį geriau negu parduotuvės darbuotojai. 9. Pamatai, kad susitikus dviem vyrams, kurių abiejų žmonos užsiima scrapu, pasisveikinimas visada būna: Užuojauta. 10. Prekybos centre pirkdama maisto produktų šeimai mintyse suskaičiuoji, ką už tą sumą galėtum parsisiųsti iš www.joann.com. 11. Vaikui gavus naują meškiuką su dailiu kaspinu ir paklausus kur jis dingo - apsimeti, kad klausimo neišgirdai, nes rankoje jau spaudi dailią detalę naujam scrap'o puslapiui. 12. Išardai vonios vamzdžius, tam, kad išgelbėtum pasiklydusį štampuką. 13. Perki vaikui marškinukus tik todėl, kad spalvos puikiausiai atitinka BG Marrakech popieriaus rinkinį ***Smagaus skrebinimo bei bendravimo!!!
Zmogiuke
2010 04 08, 21:35
Registruojuosi
Registruojuosi
Skrebuke Irma
2010 04 09, 07:58
Registruojuosi ir aš dar su karštu blynu   Pavadinimas: Tu ŠvytiSkrebukas darytas pagal užduotį skrebinti gyvenimo sunkius etapus ir išgyvenimus. Tokius puslapius kuriuos mes atidedam sekančiuj kartui, kadangi, niu, nemalonu prisimint ar vėl išgyvent. Skrebas pilnai aprašytas (lietuvių k.) mano dienoraščio komentaruose čia
Sveikos, padariau ir aš dar vieną, manau gal tiks ir konkursui. http://picasaweb.google.lt/108546466032838...feat=directlink Kaip manot?
ir as jau cia scrapuke bene pirma karta skaiciau aprasyma sito darbelio, sugraudino galiu pasakyt. As dar nededu tiek daug prasmes i savo LO, man tiesiog norisi iamzinti akimirka, nuotrauka, nuotaika, ilgiems ismastymams dar matyt neatejo laikas. O tavo darbai visada labai simboliniai, kartais nepaskaicius aprasymo sunku ir suprasti kam reikalingos vienos ar kitos detales. apie ta konkursa stampuku, galima placiau, kazkaip scrapmanijoj nerandu, iki kada darom, kaip darom, dedam komentaruose ir bloguose ar laikom paslapty.
Scrapuke, o gal galėtum plačiau paaiškinti apie paper-piecing techniką. Tiesiog aš supratau, kad tai daugiau susiję su popierių panaudojimu, kada jie lyg "perklojami". nžn kaip teisingai išsireikšti
Zmogiuke
2010 04 09, 15:32
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 09, 08:58) Registruojuosi ir aš dar su karštu blynu  Gimtadienio diena irgi naktineji prie skrebuku Bet labai grazu iskepei... nu toki uz sirdeles griebianti. As, kaip ir Ader sake, dar nedaaugau iki tokiu ypatingu skrebuku. O fono lapa as kazkur maciau Papildyta:QUOTE(ddia @ 2010 04 09, 12:26) Sveikos, padariau ir aš dar vieną, manau gal tiks ir konkursui. http://picasaweb.google.lt/108546466032838...feat=directlink Kaip manot? Koks mielas darbelis  tikrai nesuklysi, kad suneli turite O tu cia daug detaliu stampavai, ar ne? Tai galvociau, kad galima butu naudoti konkursui. Bet gal Skrapuke dar papasakos daugiau apie ta technika.
Koks mielas darbelis  tikrai nesuklysi, kad suneli turite O tu cia daug detaliu stampavai, ar ne? Tai galvociau, kad galima butu naudoti konkursui. Bet gal Skrapuke dar papasakos daugiau apie ta technika. [/quote] Dėkui  , na visas popierius štampuotas (nes buvo baltas kartonas), vienas žodis štampukais, meškiukas štampukas ir tie kampuose papuošimai irgi iš štampeliu, tai man kaip ir daug atrodo  . Bet lauksiu ką Skrapuke pasakys
Skrebuke Irma
2010 04 09, 16:55
Sveikos Dėl konkurso: nestatykite Everesto iš pakalnės  mintys yra naudoti štampukus bele kokius ir bent kaip...tai štampavimo konkursas, prie detaliu nesikabinėsiu, tad jei panaudosite bent vieną štampuką--tiks Išsamiau paaiškinau kaip kas ir Scrapmanijoj čiaddia: tiks konkursui QUOTE Gimtadienio diena irgi naktineji prie skrebuku Bet labai grazu iskepei... nu toki uz sirdeles griebianti. As, kaip ir Ader sake, dar nedaaugau iki tokiu ypatingu skrebuku. jep, prieš kelias dienas pradėjau, bet kadangi oras pas mus buvo toks fantastiškas kad nerasdavau laiko dabaigti. ( dar ir sportuot intensyviai pradėjau QUOTE scrapuke bene pirma karta skaiciau aprasyma sito darbelio, sugraudino galiu pasakyt. As dar nededu tiek daug prasmes i savo LO, man tiesiog norisi iamzinti akimirka, nuotrauka, nuotaika, ilgiems ismastymams dar matyt neatejo laikas. O tavo darbai visada labai simboliniai, kartais nepaskaicius aprasymo sunku ir suprasti kam reikalingos vienos ar kitos detales. ačiū  bet juk nevisi mano skrebukai tokie simboliniai ir dar su tokiais aprašymais  Priklauso nuo mano nuotaikos...kartais norisi su naujom priemonėm pažaisti, naują techniką išbandyti, kartais nuotrauka įamžina kokį eilinį "buitinį" momentą, tad neprirašysiu ilgiausius paragrafus teksto, kartais stresuoju ir norisi negalvoti, nesigilinti o tik ką dekoruoti  Kartais atvirkščiai, skrebinu "skreb-terapija" ir prirašau ilgiausią laišką...yra skrebukų kurių niekam nerodau  Bet...yra keletą gyvenimo įvykių kurie prašosi kad jų istoriją tinkamai papasakočiau žodžiais ir ilgais aprašymais...šis skrebukas būtent vienas iš tų kuris prašėsi nuoširdaus bei realaus papasakojimo. QUOTE scrap8- o tau nebuna, kai ziuri is praeities i atliktus darbelius, kad kyla noras juos pataisyti ziurint,sios dienos akimis ir turint sios dienos patirti ?Ar taisai ? Man vat jauciu kad labai kniedi pasidaryti koki albumiuka, bet mastau, ar ji vis perziurint, nekils noras vis ka nors jame pertaisyt Savo pirmųjų skrebukų neketinu taisyti  tai įrodymas kad tobulėju. Juos vartydama atrandu save, bei sau patvirtinu kas man svarbiausia--t.y. skrebinimo prioritetai, pasimokau iš klaidų. Labiausiai gailiu tų skrebukų kuriuose norėjau pademonstruoti kokią tendenciją ar produktą, ir visai neskyriau dėmesio aprašymui Bet to pačio skrebuko niekad neperdaryčiau. Jei man anksčiau skrebinta nuotrauka labai miela ar graži, tai bandau ją vėl panaudoti ir kaip nors ją įkomponuoti vėl, galbūt skirtinga tema. *Pavyz. šis mano "žalias" skrebukas: http://www.twopeasinabucket.com/gallery/me...our-beauty/?c=t kuriame prisipirkau naujų rub-on'ų, raidynų ir taip norėjosi viską panaudoti ir kokį įmantrų pavadinimą sugalvoti * Ta pati nuotrauka panaudota vėl, bet kita tema: http://www.flickr.com/photos/34386833@N07/4342846662/*Ir dar tikiuosi panaudoti tą pačią foto šalia kito sūnelio panašia tematika ir panašaus amžiaus...parodyti jų panašumus ir skirtumus pirmą savaitę. ....taigi darbelių neperdarau, tiktai tą pačią foto dažnai panaudoju Žmogiuke: einu dabar tavo skrebuką iš arčiau dar pasižiūrėti
Skrebuke Irma
2010 04 09, 17:41
Žmogiuke: Jau minėjau kad visumoj man šis darbelis  ypač koloritas toks lengvas ir gaivus lyg pasivaikščiojimas pajūry. Patiko tas gelbėjimo ratas ir virvė...pasiskolinsiu šią idėją Konstruktyvi kritika: *labai didelius tarpus palikai tarp nuotraukų. Raudonai pabrėžiau kur. Jie tarsi kaip loveliai į kuriuos akys įkrenta...tarp nuotraukų dideli tarpai nepageidautina  Tenai labai tiktų teksto juostelės: kelios firmos kaip 7gypsies ir Making Memories turi spec. atostogų/pajūry temom su žodžiais: relax, escape, seaside, oceanside, wind, sun, ir t.t....teksto juostelės užlipdytų tuos tarpus * Tavo akcento spalva ta koralinė raudona, bet jos kžkp per mažai. Tiktų jei tų sagučių dar pamėtytum po visą lapą...maždaug išdėsčiau kur. * Dabar įsivaizduok kad šį skrebą pakeistume į juodai baltą. Nuotraukose daug juodo, o pats fonas tokia lengva atmosfera lyg atsiskyrus nuo fono. Šio skrebuko fonas j/b foto būtų pilkas. Tiktų subalansuoti nuotraukose juodą spalvą ir ką nors juodo pridėti ant pagrindo. Bet tai turi būti kas lengvo, o ne solidus- juodai sodrus sendinimas netiktų. Pavyz. gal kokį tamsesnį žvejų tinklelį prikabinti nuo tos virvės, ar lapų kraštus štampuoti kokiu sieteliu...bet juodos spalvos panaudojimas turi būti eterinis lengvumas. *Man nesižiūri tie raštuoti aplamdyti popieriukai po foto...nž ar per mažai jų matosi, ar jų išdėstymas, ar aplamai jų nereikia, ar gal kitaip būtų dera juos panaudoti, bet būtent taip man nelabai Visumoj man  , bet prašei komentuoti detales
Ar gali buti geresne pamokele, negu komentaras-kritika prie cia pat duodamo pavyzdzio... cia pat ir detales, ir spalvos , ir paaiskinimai. Tik analizok ir dekis i galva! Aciu labai.
Zmogiuke
2010 04 09, 21:44
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 09, 18:41)  Labai aciu už pamokele (labai taikliai Leja pasake  ) As issisaugosiu kompe, prie skrebo  kad po kiek laiko paskaityt vel galeciau. Meginsiu "dalipdyti" ka nors. Tik va jau nuplest nepavyks Labai faina ideja su zveju tinklu! Jeigu sumeistrausiu/sumedziosiu, butinai meginsiu. Pati net ir nepamaciau, kad nuotraukose daug juodumo. Man jos tokios pilkos atrode, per daug pilkos. O tos teksto juosteles, tai cia medziagines? ar kokios?
Skrebuke Irma
2010 04 09, 22:26
Malonu padeti Zmogiuke: tos juosteles yra popierines- lipdukai, bet lengviausiai pati gali atsispausdinti ir prisiklyjuoti. 
Zmogiuke
2010 04 09, 22:36
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 09, 23:26) Malonu padeti Zmogiuke: tos juosteles yra popierines- lipdukai, bet lengviausiai pati gali atsispausdinti ir prisiklyjuoti.  dabar supratau
Scrapuke paveluoti sveikinimai su gimtadieniu Ziu nebus kaip prie vertimo prisideti  Jau viska isvertet
LINUTUKĖ
2010 04 10, 17:51
Skrebuke Irma
2010 04 10, 18:55
LINUTUKAI:  vel pradejai skrebinti po ilgos pertraukos.  skrebukai, ir shemyte nebologa standartinio dydzio nuotraukom...pasiskolinsiu kada nors ir as
scrapuke, klausimukas tau jeigu galima apie spalvas  jeigu yra sakykim tamsiai pilkas pagrindas, ant jo didele detale taskuota rudai, ir as noriu dar prideti kokiu detaliu ant to taskuoto popieriaus, tai kokios spalvos geriau, tamsiai rudos ar juodos-iplkos?
Skrebuke Irma
2010 04 11, 00:44
QUOTE(ader @ 2010 04 10, 12:22) scrapuke, klausimukas tau jeigu galima apie spalvas  jeigu yra sakykim tamsiai pilkas pagrindas, ant jo didele detale taskuota rudai, ir as noriu dar prideti kokiu detaliu ant to taskuoto popieriaus, tai kokios spalvos geriau, tamsiai rudos ar juodos-iplkos? jei didele detale taskuotai ruda tai juoda-pilka tiktu labiau kad atsiskirtu nuo to rudo taskuoto. O gal nei tamsiai ruda nei juodai-pilka netiktu  tiktai ruda, juoda, pilka...o kokia ryskesne akcento spalva? Geriau nufotografuok tuos popieriukus...man daug lengviau bus patarti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 10, 22:44) jei didele detale taskuotai ruda tai juoda-pilka tiktu labiau kad atsiskirtu nuo to rudo taskuoto. O gal nei tamsiai ruda nei juodai-pilka netiktu  tiktai ruda, juoda, pilka...o kokia ryskesne akcento spalva? Geriau nufotografuok tuos popieriukus...man daug lengviau bus patarti  negaliu gi fotkint, darau konkursini, bet turiu pasidarius du variantus ir niekaip neapsisprendziu kuri cia bus teisingesne. Bet dabar nusprendziau dar ivesti pora spalvu tai manau susitvarkysiu. aciu
siandienine
Skrebuke Irma
2010 04 11, 15:37
OJE:  koks pavasariskas
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 11, 16:37) OJE:  koks pavasariskas  Man taip norisi, atsikratyti to ka turiu.. bet ziuriu cia be galo
Skrebuke Irma
2010 04 11, 15:53
QUOTE(OJE @ 2010 04 11, 08:50) Man taip norisi, atsikratyti to ka turiu.. bet ziuriu cia be galo  tu cia apie sukauptus atvirukus kalbi? o kam ju atsikratyti??? As turiu atvirukam atskira dezute ir kada prireikia kokiai progai, pasiknisu dezutej ir surandu ka nors tinkamo...nereikia i parduotuvele lekti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 11, 16:53) tu cia apie sukauptus atvirukus kalbi? o kam ju atsikratyti??? As turiu atvirukam atskira dezute ir kada prireikia kokiai progai, pasiknisu dezutej ir surandu ka nors tinkamo...nereikia i parduotuvele lekti  as ir taip daryti pradejau.Bet as cia apie popierius.. bandau naudoti tuos kurie isigyti seniau, nes nauji kaupias ant virsaus ir labiau vilioja Kas del tavo konkurso, ar jis bus skialbamas vel viesai - t.y ar rodomi darbai is karto ? As tiesa pasakius nelabai suprantu ta paper- piecing- nes kiek ziurejau nete rodo, kad badomas paveiksliukas adatele
Zmogiuke
2010 04 11, 19:39
QUOTE(OJE @ 2010 04 11, 19:30) Kas del tavo konkurso, ar jis bus skialbamas vel viesai - t.y ar rodomi darbai is karto ? As tiesa pasakius nelabai suprantu ta paper- piecing- nes kiek ziurejau nete rodo, kad badomas paveiksliukas adatele  Labukas, o tu skaitei ScrapManijos puslapyje? Ten jau parase dar karteli Skrapuke, kokios konkurso salygos: Tema: Štampuotos detalės <...> *Taip pat galite štampuoti patį popieriaus pagrindą, ar net mus nustebinti dar kokia įdomia štampavimo technika
.nesvarbios smulkmenos, svarbu tik kad panaudotumėte savo štampus.
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 11, 20:39) Labukas, o tu skaitei ScrapManijos puslapyje? Ten jau parase dar karteli Skrapuke, kokios konkurso salygos: Tema: Štampuotos detalės <...> *Taip pat galite štampuoti patį popieriaus pagrindą, ar net mus nustebinti dar kokia įdomia štampavimo technika
.nesvarbios smulkmenos, svarbu tik kad panaudotumėte savo štampus. skaiciau lyg  bet galvoj kazkodel nugulus painiava
Skrebuke Irma
2010 04 12, 00:08
QUOTE(OJE @ 2010 04 11, 13:02) skaiciau lyg  bet galvoj kazkodel nugulus painiava  labai issamiai paaiskinau, bent mano nuomone  ...jei panaudosi nors viena stampuka, tai tiks konkursui O paper piecing nera su adata (tikriusiai matei paper piercing=popieriaus badyma su adata). Paper piecing, yra kada is atskiru detaliu (stampuotu ar karpytu) yra sudedamas paveiksliukas ar detale. Jau minejau ScrapManijoj kad pavyz. mano darbely tai stampuotas medis ant kurio uzklijuotas atskiras stampuotas inkilelis...tokia eiga sluoksniuoji, delioji ir tai skaitosi "paper piecing".
Skrebuke Irma
2010 04 12, 00:55
P.S. konkursinius galite iskarto rodyti, t.y. komentaruose talpinti nuoroda i sava konkursini: cia
Ok , labai sorrius uz painiava. O galvoj prasviesejo- uzteko zodzio "stampus kuriuos turim" Tai taip suprantu, kad dar nei vienas nieko nepasiskelbe Man tai labai dziugu, nes tikrai nesitikejau siame konkurse dalyvauti- nu, del makalynes galvoj  bet va, ka tik pribaigiau savo makalyne atviruko formoj  Liko i ji paziureti rytojaus akim ir rasti laiko ji paskelbti.
justess22
2010 04 12, 09:08
Skrebuke Irma
2010 04 12, 17:27
QUOTE(justess22 @ 2010 04 12, 02:08) Aciu uz sveikinimus tikiuosi dazniau tave matyti cia
LINUTUKĖ
2010 04 12, 19:03
Rodausi su pora mano padarytu albumu 
Linutuke, tu albumu spece, turesi kada pademonstruot kaip htaip kokybiskai juos pag  amint
Skrebuke Irma
2010 04 12, 20:07
QUOTE Rodausi su pora mano padarytu albumu labai prof. atrodo...pagalvociau kad SB parduotuvej pirkta  ir netgi pat lininis apdengimas-rastas man l.l
Miglota
2010 04 12, 20:29
Linutuk, puikus albumas
Zmogiuke
2010 04 12, 20:31
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 04 12, 20:03) Rodausi su pora mano padarytu albumu  O is ko cia padaryta? Tai yra, kuom apdengti tie albumai? Man labai grazu
LINUTUKĖ
2010 04 12, 20:51
ader negaliu  komercine paslaptis Scrap8 oi ir man labai patiko  , pamaciau parduotuveje ir visa metra griebiau Miglota Zmogiuke aptraukta lininiu audiniu
Žiurbutis
2010 04 12, 21:09
Oje, man labai simpatiska taviske atvirute, ir ypac smagus geles ziedelis Linutuko skrebo darbeliais jau dziaugiaus kitur  , bet va albumus taip profesionaliai "aprengtus" tik dabar uzmaciau
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 04 12, 21:51) ader negaliu  komercine paslaptis Scrap8 oi ir man labai patiko  , pamaciau parduotuveje ir visa metra griebiau Miglota Zmogiuke aptraukta lininiu audiniu  aha - liuks, as bandau nesigundyti ant albumu, bo tada reiks juos daryti Gyvenimas pagal mane ir gi sian albumiuka uzmaciau - itariu nebedaug liko uzsikabliuoti Ziurbuti- dekui, aha gelyte is neto mokinaus daryti, gi geliu neturejau, prisidariau ir po to nusipirkau tokiu kokiu norejau  , nors spalvu gama reiktu plesti  Uzburtas ratas ... bet nuo scrapo as kaifuoju
Linutuk, na ir grožis
paruosiau konkursini. Scrapuke , ten turbut tau bus nusiusta moderuoti, nse is karto man nerodo komentaro.
Sveikutes, keli pavasariniai darbeliai  OJE, gal tu netaupyk tu nauju popieriuku, bo ikvepimas ir malonumas bent jau man didziausias yra pasiemus nauja iranki ar popieriuka. Paskui gali nublankti entuziazmas vien nuo to kad tie popieriukai guli nenaudojai. Na moraliskai pasenti nuo ilgo gulejimo
Glide- oo super, labai patiko  As jau is proto einu del atviruku Sakai  , as matai tame, kad naudoju senesnius popierius- turiu kita uzslepta dalyka- tobulinu ranka, aki ir brandinu visokius triukus  Su viltim, kad kai desikasiu iki nauju- o daugiau , pasizadejau nepirkti  darbai bus, dvigubai geresni. ader- saunuole, nors dar nemaciau, bet ledus pralauzei. As sian darau dar viena, ir turesiu problema kai reiks issirinkti
Zmogiuke
2010 04 13, 11:08
QUOTE(Glidė @ 2010 04 13, 11:58) Sveikutes, keli pavasariniai darbeliai
Kokie dailuciai  Ypac man su boruzele patiko
tai jus netempkit gumos, o tai liksiu vienintele dalyve  o is tiesu tai taip sutapo ta skrebuka jau pora savaiciu gaminau, kazkaip sutapo ir tema konkurso.
QUOTE(ader @ 2010 04 13, 12:09) tai jus netempkit gumos, o tai liksiu vienintele dalyve  o is tiesu tai taip sutapo ta skrebuka jau pora savaiciu gaminau, kazkaip sutapo ir tema konkurso. sekais tau.... ar blata turi As tai galva lauzau... del to ir tempiasi ... Nebijok- viena, nebusi
cia si karta kazkaip sutapo, nes ilgai laukiau tu stampuku ir kai tik gausiu zadejau is kart panaudot, tai va ir panaudojau.
QUOTE(ader @ 2010 04 13, 12:46) cia si karta kazkaip sutapo, nes ilgai laukiau tu stampuku ir kai tik gausiu zadejau is kart panaudot, tai va ir panaudojau.  Ader, fantastinis tavo konkursinis, labai labai patiko AS ir prisidesiu, pazadu Kurpiu savo bloga, bet taip sunkiai sekasi  Anksciau susisnekedavau su technika, dabar kazkaip sunkiai sekasi
|
|