Mano duktei jau 2 metai ir svere 11kg,o ugis 80cm.as klausiau savo gydytoja,ar viskas gerai ,o ji atsake gerai.po menesiu aplankeme pas mano tevus,o jie labai issigando
mano mergina taip pat 2jų metukų,tesveria 10kg.o ūgis80. Bet vaikas sveikas viskas gerai,tokia jau struktūra vaiko,nėra ko pergyvent,jei jina normaliai valgo ir neserga.Beje yra temų jau sukurta apie vaikų svorį,ūgį
berniukas 2m 13 kg 90 cm
QUOTE(romadra @ 2010 04 10, 09:58) Mano duktei jau 2 metai ir svere 11kg,o ugis 80cm.as klausiau savo gydytoja,ar viskas gerai ,o ji atsake gerai.po menesiu aplankeme pas mano tevus,o jie labai issigando Gydytoja buvo visiškai teisi, Jūsų mergaitės svoris yra normalus (atitinkantis vaiko ūgį). Vaikai buna aukšti ir žemaūgiai. Jūsų dukrytė priskiriama prie žemaūgių (gal tiesiog ir patys tėvai nera labai aukšti? Papildyta: QUOTE(DRAŽENA @ 2010 04 10, 10:32) mano mergina taip pat 2jų metukų,tesveria 10kg.o ūgis80. Bet vaikas sveikas viskas gerai,tokia jau struktūra vaiko,nėra ko pergyvent,jei jina normaliai valgo ir neserga.Beje yra temų jau sukurta apie vaikų svorį,ūgį Jūsų panelės svoris šiuo metu irgi aitinka ūgį Papildyta: QUOTE(agute07 @ 2010 05 07, 17:28) Na o Jūsų sunelio ūgis ir svoris yra IDEALUS (auksinis vidurkis) QUOTE(romadra @ 2010 04 10, 08:58) Mano duktei jau 2 metai ir svere 11kg,o ugis 80cm.as klausiau savo gydytoja,ar viskas gerai ,o ji atsake gerai.po menesiu aplankeme pas mano tevus,o jie labai issigando Tos svorio ir ūgio lentelės pgal dabartinius žmones praktiškai netenka prasmės. Manau, kad ir ūgis ir svoris per maži
mano bernuzeliui yra 1ir 4men.sveria 9,9kg,o ugis 78cm.valgo gerai ir beveik viska,ka paduodi,zvalus,guvus,linksmas.per diena 3 ar 2kartus kaku daro .ar reiktu kazkuom susirupinti?
Mano sūneliui 2m ir 1mėn, šiandien pasvėriau - 12,7 kg. Ūgis - 90 cm.
Pristariu, kad reikia žiūrėti, kaip pats vaikiukas jaučiasi. Jei dieną guvus, žaidžia, niekuom nesiskundžia, tai ir pergyventi manau nereikia. QUOTE(sriukis @ 2010 05 11, 15:50) mano bernuzeliui yra 1ir 4men.sveria 9,9kg,o ugis 78cm.valgo gerai ir beveik viska,ka paduodi,zvalus,guvus,linksmas.per diena 3 ar 2kartus kaku daro .ar reiktu kazkuom susirupinti? Jus pati rašot, kad Jūsų vaikelis žvalus ir linksmas...Tai svarbiausia....ir pagal augimo diagramą viskas yra normoje (žemiau vidurkio, bet į normą ieina) Papildyta: QUOTE(jurda @ 2010 05 11, 13:55) Tos svorio ir ūgio lentelės pgal dabartinius žmones praktiškai netenka prasmės. Manau, kad ir ūgis ir svoris per maži Tokios Augimo diagramos (lentelės) yra naudojamos visose Lietuvos poliklinikose. Kiek žinau, diagramos buvo sudarytos Vilniuje 1994 metais ir pritaikytos būtent Lietuvos žmonėms.
2m. ir 3mėn. sveriam beveik 16kg
2 metai ir beveik 3 men tai sveriam 15,400g
mum 2 metai,sveriam 13.5kg. o ugis 86cm.
QUOTE(DRAŽENA @ 2010 04 10, 10:32) mano mergina taip pat 2jų metukų,tesveria 10kg.o ūgis80. Bet vaikas sveikas viskas gerai,tokia jau struktūra vaiko,nėra ko pergyvent,jei jina normaliai valgo ir neserga.Beje yra temų jau sukurta apie vaikų svorį,ūgį Mano dukrytei 1m.8men,.irgi sveria 10kg.tai vasaros metu kai isrengiau vaikuti man tokia kudute pasirode
maniškei už mėnesio bus 2 metukai. sveria 10kg, o ūgis 85cm. atrodo smulkutė, ilgakojė
Mum dar visas menuo iki 2m,bet sveriam visus 15kg
13.850 kg
2m3men. 92cm ir 12.5kg bet labai jau judrus tai nuo maziuko buvo toks ilgas ir kudas
sveikos
mano suneliui uz savaites 2 metukai,sveria 12,700 ,ugis 87 cm. bet kaip pastebejau jau nuo pusantru metuku gal tik 700gr priaugo
musu suneliui 2m3men svoris 13kg o ugis 92cm
QUOTE(pelite @ 2010 05 18, 12:55) Mano 2 m. ir beveik 2 mėn. sūnus sveria 17 kg jau kuris laikas, 1 kg nukritęs. Ūgis 98,2 cm. Jau apie metus labai mažai valgo, nu laaabai mažai, o judrus labai, ir niekada tas svoris nekrito... QUOTE(Elentari @ 2010 05 18, 16:15) Mano 2 m. ir beveik 2 mėn. sūnus sveria 17 kg jau kuris laikas, 1 kg nukritęs. Ūgis 98,2 cm. Jau apie metus labai mažai valgo, nu laaabai mažai, o judrus labai, ir niekada tas svoris nekrito... mano manimu,kad kiek suvolgo,tiek jam uztenka,svoris pagal ugi normalus liktai,jis gi aukstas nu pavizdziui,ka jis per diena suvalgo? Maniskio ugis tik 88 cm QUOTE(pelite @ 2010 05 18, 16:59) mano manimu,kad kiek suvolgo,tiek jam uztenka,svoris pagal ugi normalus liktai,jis gi aukstas nu pavizdziui,ka jis per diena suvalgo? Maniskio ugis tik 88 cm Taip, pagal ūgį svoris normalus, ne dėl to aš nerimauju, o dėl to, iš ko jis taip auga, vandens ir oro Nežinau, kaip jums įvardinti, kiek suvalgo per dieną, nes būna visaip. Dažniausiai nei neparagauja siūlomo valgio, arba 2-3 kąsnelius, retą dieną suvalgo per vieną valgymą 100 g. Ir tikrai neperdedu, nes ilgą laiką tiesiog skaičiavau gramus, kąsnius, kiek suvalgo, kad būtų tikrai aišku. Būna, kad net iki 19-20 val. visiškai nieko nevalgęs būna, tik vandenį geria, o ir tada vos kelis kąsnelius. Bet jau baigiu susitaikyti, kad nieko aš čia nepakeisiu. Judrus, guvus, bet piktas, nervingas, o kaip nebus, jei nepavalgęs... plius labai dažnai griūna tiesiog lygioj vietoj, nei bėgdamas, nei ką, kas kelia nerimą. Norėjosi galvoti, kad trūksta jėgų dėl nevalgymo, bet kaip ten yra, gal neurologė pasakys. Gal pagerės apetitas, kai atsiras šviežių vaisių/daržovių...
mano dukryte 2 metuku svere 10.900kg, ugis 86cm.
labai judri mergaite.
is ligonines kur buvom rota pasigave grizom tik su9kg bet dabar jau sveriam turbut virs 10
Maniškei 2.2 m., sveria apie 13 kg, ūgis - apie 88 cm...
Maniske 2,1men. truputi virs 10kg. Labai smulkyte
dukryte 2.5m,sveria 15kg ugis metras 5cm
Labai pergyvenau, kad maniske vakar pasverus sveria 15 kg, ugis 91 cm, pasirodo ne vienos mes tokios
maniskis 1metu ir 9 men, o sveria 13.5kg
2 metuku svere 13.5 kg, ugio nesileidzia pamatuoti
Dar neturim 2-iejų, bet svori jau žinom 15.100 ir 90 cm nu nemenki esam
Dukrytei 1 m. 11 mėn. sveria 12,5 kg. Esam prie "smulkesnių"
2,2 met. svoris 10,5 kg. Ugis apie 88 cm.
1.8men. apie 12kg ir 83cm
Dukryte 1m 7men. sveria 13kg ir 89cm
mano pipirui 2m 5men sveria 11 kg,o ugis 91
Mano sunytis 2m svere 12,7 kg, o ugis 88cm
2 metų svėrėm 12 kg
dabar 2 ir 9 mėn. 13 kg
12kg
Mum iki 2ojo gimtadienio truksta poros men. svoris 14,5kg, ugis 82
2m,2 men. 13 kg
QUOTE(Devintam danguj @ 2010 05 11, 10:50) Gydytoja buvo visiškai teisi, Jūsų mergaitės svoris yra normalus (atitinkantis vaiko ūgį). Vaikai buna aukšti ir žemaūgiai. Jūsų dukrytė priskiriama prie žemaūgių (gal tiesiog ir patys tėvai nera labai aukšti? Papildyta: Jūsų panelės svoris šiuo metu irgi aitinka ūgį Papildyta: Na o Jūsų sunelio ūgis ir svoris yra IDEALUS (auksinis vidurkis) tikrai nera ko pergyventi visai normalus ir ugis ir svoris,manoji tai 2 metuku sveria 14.3kg o ugis 92 nors patys esame neauksti taip kad kiekvienas vaikas skirtingu svorio ir ugio svarbu kad butu sveika QUOTE(agute07 @ 2010 05 07, 16:28) mano sūnus 2m svėrė 15,5kg ir buvo 94cm ūgio bet žiūriu pagal šitas lenteles, mano vaikas būtų normalaus sudėjimo trimetis Ūgio ir svorio lentelės
Maniskis 2 metu svere apie 15kg plius minus gramai, bet kai susirgom pametem pora kilogramu, bet ziuriu ir dabar jis dar kaip trimetnukas vidutinis, ugis 94cm. O kaimyninej palatoj buvo menesiu vyresnis berniukas, tai buvo 83cm ir apie 14kg svere. Na atrode gal kiek burbuliukas. Maniskis ir tada normalus tvirtas atrode ir dabar dar pusetinai... na, bet kur ten atrodysi gerai tik piena, kiausinukus ir sokolada bevalgydamas
Papildyta: QUOTE(Titute @ 2010 06 03, 15:14) 2m,2 men. 13 kg tai jau tikrai. Kai valgydavo sveikas maniskis atrode mazai labai valgo, o dabar per pus tiek valgo ir jau dziaugiuosi, kad daug suvalge
mano mazylei metai ir 5.svoris 14kg ugis 83. tokia putlute,bet greiciausiai nuo to kad dar gauna mamytes pienuko..
1m 11mėn - 14 kg ir 92 cm
Mums 2 metukai sueis tik lapkričio mėnesį. Dabar sveriam 16.400.o ūgis-88cm.
1m. vaikinas sveria 11,3kg ir 80cm ūgio
mano panele 2met 15kg 85cm
|