Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 2metai (svoris)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
romadra
Mano duktei jau 2 metai ir svere 11kg,o ugis 80cm.as klausiau savo gydytoja,ar viskas gerai ,o ji atsake gerai.po menesiu aplankeme pas mano tevus,o jie labai issigando blink.gif ir pasake mums.koks siaubas mano mazyte liesa ir maza,gal kazka turi liga,as jiems pasakiau,kad mazyte nera jokiu ligu,normalus valgyti.kaip as pasielgsiu su mazyte? g.gif
DRAŽENA
mano mergina taip pat 2jų metukų,tesveria 10kg.o ūgis80. Bet vaikas sveikas viskas gerai,tokia jau struktūra vaiko,nėra ko pergyvent,jei jina normaliai valgo ir neserga.Beje yra temų jau sukurta apie vaikų svorį,ūgį 4u.gif
agute07
berniukas 2m 13 kg 90 cm g.gif
Devintam danguj
QUOTE(romadra @ 2010 04 10, 09:58)
Mano duktei jau 2 metai ir svere 11kg,o ugis 80cm.as klausiau savo gydytoja,ar viskas gerai ,o ji atsake gerai.po menesiu aplankeme pas mano tevus,o jie labai issigando blink.gif  ir pasake mums.koks siaubas mano mazyte liesa ir maza,gal kazka turi liga,as jiems pasakiau,kad mazyte nera jokiu ligu,normalus valgyti.kaip as pasielgsiu su mazyte? g.gif
*

Gydytoja buvo visiškai teisi, Jūsų mergaitės svoris yra normalus (atitinkantis vaiko ūgį). Vaikai buna aukšti ir žemaūgiai. Jūsų dukrytė priskiriama prie žemaūgių (gal tiesiog ir patys tėvai nera labai aukšti? mirksiukas.gif ). Tai tikrai ne liga, su svoriu pas ją viskas OK. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DRAŽENA @ 2010 04 10, 10:32)
mano mergina taip pat 2jų metukų,tesveria 10kg.o ūgis80.  Bet vaikas sveikas viskas gerai,tokia jau struktūra vaiko,nėra ko pergyvent,jei jina normaliai valgo ir neserga.Beje yra temų jau sukurta apie vaikų svorį,ūgį 4u.gif
*

Jūsų panelės svoris šiuo metu irgi aitinka ūgį rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 05 07, 17:28)
berniukas 2m 13 kg 90 cm  g.gif
*

Na o Jūsų sunelio ūgis ir svoris yra IDEALUS (auksinis vidurkis) didis.gif
jurda
QUOTE(romadra @ 2010 04 10, 08:58)
Mano duktei jau 2 metai ir svere 11kg,o ugis 80cm.as klausiau savo gydytoja,ar viskas gerai ,o ji atsake gerai.po menesiu aplankeme pas mano tevus,o jie labai issigando blink.gif  ir pasake mums.koks siaubas mano mazyte liesa ir maza,gal kazka turi liga,as jiems pasakiau,kad mazyte nera jokiu ligu,normalus valgyti.kaip as pasielgsiu su mazyte? g.gif
*

Tos svorio ir ūgio lentelės pgal dabartinius žmones praktiškai netenka prasmės. Manau, kad ir ūgis ir svoris per maži g.gif
sriukis
mano bernuzeliui yra 1ir 4men.sveria 9,9kg,o ugis 78cm.valgo gerai ir beveik viska,ka paduodi,zvalus,guvus,linksmas.per diena 3 ar 2kartus kaku daro .ar reiktu kazkuom susirupinti? g.gif
Whatever
Mano sūneliui 2m ir 1mėn, šiandien pasvėriau - 12,7 kg. Ūgis - 90 cm.

Pristariu, kad reikia žiūrėti, kaip pats vaikiukas jaučiasi. Jei dieną guvus, žaidžia, niekuom nesiskundžia, tai ir pergyventi manau nereikia.
Devintam danguj
QUOTE(sriukis @ 2010 05 11, 15:50)
mano bernuzeliui yra 1ir 4men.sveria 9,9kg,o ugis 78cm.valgo gerai ir beveik viska,ka paduodi,zvalus,guvus,linksmas.per diena 3 ar 2kartus kaku daro .ar reiktu kazkuom susirupinti? g.gif
*

Jus pati rašot, kad Jūsų vaikelis žvalus ir linksmas...Tai svarbiausia....ir pagal augimo diagramą viskas yra normoje (žemiau vidurkio, bet į normą ieina) rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(jurda @ 2010 05 11, 13:55)
Tos svorio ir ūgio lentelės pgal dabartinius žmones praktiškai netenka prasmės. Manau, kad ir ūgis ir svoris per maži g.gif
*

Tokios Augimo diagramos (lentelės) yra naudojamos visose Lietuvos poliklinikose. Kiek žinau, diagramos buvo sudarytos Vilniuje 1994 metais ir pritaikytos būtent Lietuvos žmonėms.
gyvatėlė
2m. ir 3mėn. sveriam beveik 16kg thumbup.gif
elingami
2 metai ir beveik 3 men tai sveriam 15,400g mirksiukas.gif
gudre79
mum 2 metai,sveriam 13.5kg. o ugis 86cm. thumbup.gif
Wild Pearl
QUOTE(DRAŽENA @ 2010 04 10, 10:32)
mano mergina taip pat 2jų metukų,tesveria 10kg.o ūgis80.  Bet vaikas sveikas viskas gerai,tokia jau struktūra vaiko,nėra ko pergyvent,jei jina normaliai valgo ir neserga.Beje yra temų jau sukurta apie vaikų svorį,ūgį 4u.gif
*

Mano dukrytei 1m.8men,.irgi sveria 10kg.tai vasaros metu kai isrengiau vaikuti man tokia kudute pasirode unsure.gif (pirmoji tokio pat amziaus jau svere 15kg. tai neiparsta tokia smulkute turti g.gif )Bet manau geriau jau to svorelio maziau nei per daug.geriau balerina nei meskiukas lotuliukas.gif biggrin.gif bus lengviau gyventi,nepergyvenkite mamytes ax.gif kiekviena vaikas individualus mirksiukas.gif
grizete
maniškei už mėnesio bus 2 metukai. sveria 10kg, o ūgis 85cm. atrodo smulkutė, ilgakojė smile.gif šiaip ji nuo pat pirmųjų mėnesių svorio priauginėjo mažiau negu visi vaikai., o kai jau paaugo, per pusmetį vos po kelis šimtus gramų priauga. bet nesuku per daug sau galvos. mergužėlė guvi, daug bėgioja, vietoj nenustygsta, tai ir išbėgioja greitai viską hihihi.gif
puuupi
Mum dar visas menuo iki 2m,bet sveriam visus 15kg smile.gif na bet pas mane vyras auga,taip kad su mergaitem nesilyginam rolleyes.gif ugio nezinau,ne snieka smum jo nematuoja...
InSpero
13.850 kg
Wika&
2m3men. 92cm ir 12.5kg bet labai jau judrus tai nuo maziuko buvo toks ilgas ir kudas ax.gif
pelite
sveikos 4u.gif

mano suneliui uz savaites 2 metukai,sveria 12,700 ,ugis 87 cm. bet kaip pastebejau jau nuo pusantru metuku gal tik 700gr priaugo g.gif . bet valgo tai kaip reikalas ax.gif
Wika&
QUOTE(pelite @ 2010 05 17, 19:22)
mano suneliui uz savaites 2 metukai,sveria 12,700 ,ugis 87 cm. bet kaip pastebejau jau nuo pusantru metuku gal tik 700gr priaugo g.gif . bet valgo tai kaip reikalas ax.gif
*

mano irgi valgo daug bet kai judurs tai viska isbegioja ax.gif
dafniele
musu suneliui 2m3men svoris 13kg o ugis 92cm
pelite
QUOTE(Wika& @ 2010 05 18, 10:04)
mano irgi valgo daug bet kai judurs tai viska isbegioja ax.gif
*

4u.gif
tai va butent,kad vetoj nepasedi mirksiukas.gif
Elentari
QUOTE(pelite @ 2010 05 18, 12:55)
4u.gif
tai va butent,kad vetoj nepasedi mirksiukas.gif
*

Mano 2 m. ir beveik 2 mėn. sūnus sveria 17 kg jau kuris laikas, 1 kg nukritęs. Ūgis 98,2 cm. Jau apie metus labai mažai valgo, nu laaabai mažai, o judrus labai, ir niekada tas svoris nekrito... g.gif Jau ir tyrimus visokius darė, nieko doro nepasakė. Viskas šiaip gerai, tik neramu dėl to baisaus nevalgumo... verysad.gif
pelite
QUOTE(Elentari @ 2010 05 18, 16:15)
Mano 2 m. ir beveik 2 mėn. sūnus sveria 17 kg jau kuris laikas, 1 kg nukritęs. Ūgis 98,2 cm. Jau apie metus labai mažai valgo, nu laaabai mažai, o judrus labai, ir niekada tas svoris nekrito...  g.gif Jau ir tyrimus visokius darė, nieko doro nepasakė. Viskas šiaip gerai, tik neramu dėl to baisaus nevalgumo...  verysad.gif
*

mano manimu,kad kiek suvolgo,tiek jam uztenka,svoris pagal ugi normalus liktai,jis gi aukstas ax.gif
nu pavizdziui,ka jis per diena suvalgo? ax.gif
Maniskio ugis tik 88 cm rolleyes.gif .
Elentari
QUOTE(pelite @ 2010 05 18, 16:59)
mano manimu,kad kiek suvolgo,tiek jam uztenka,svoris pagal ugi normalus liktai,jis gi aukstas ax.gif
nu pavizdziui,ka jis per diena suvalgo? ax.gif
Maniskio ugis tik 88 cm rolleyes.gif .
*

Taip, pagal ūgį svoris normalus, ne dėl to aš nerimauju, o dėl to, iš ko jis taip auga, vandens ir oro smile.gif
Nežinau, kaip jums įvardinti, kiek suvalgo per dieną, nes būna visaip. Dažniausiai nei neparagauja siūlomo valgio, arba 2-3 kąsnelius, retą dieną suvalgo per vieną valgymą 100 g. Ir tikrai neperdedu, nes ilgą laiką tiesiog skaičiavau gramus, kąsnius, kiek suvalgo, kad būtų tikrai aišku. Būna, kad net iki 19-20 val. visiškai nieko nevalgęs būna, tik vandenį geria, o ir tada vos kelis kąsnelius. Bet jau baigiu susitaikyti, kad nieko aš čia nepakeisiu. Judrus, guvus, bet piktas, nervingas, o kaip nebus, jei nepavalgęs... plius labai dažnai griūna tiesiog lygioj vietoj, nei bėgdamas, nei ką, kas kelia nerimą. Norėjosi galvoti, kad trūksta jėgų dėl nevalgymo, bet kaip ten yra, gal neurologė pasakys.
Gal pagerės apetitas, kai atsiras šviežių vaisių/daržovių...
Kettim
mano dukryte 2 metuku svere 10.900kg, ugis 86cm. wub.gif
labai judri mergaite. rolleyes.gif
hugencija2
is ligonines kur buvom rota pasigave grizom tik su9kg bet dabar jau sveriam turbut virs 10
Renule
Maniškei 2.2 m., sveria apie 13 kg, ūgis - apie 88 cm...
justuogyte
Maniske 2,1men. truputi virs 10kg. Labai smulkyte smile.gif
mama-zmona 2in1
dukryte 2.5m,sveria 15kg ugis metras 5cm
zaklina2008
Labai pergyvenau, kad maniske vakar pasverus sveria 15 kg, ugis 91 cm, pasirodo ne vienos mes tokios wink.gif Bet, kad neatrodo ant jos kad svertu 15 kg is kur toks sunkumas doh.gif
joRytė
maniskis 1metu ir 9 men, o sveria 13.5kg smile.gif manau kaip vyrukui, tai pats tas biggrin.gif
aureku
2 metuku svere 13.5 kg, ugio nesileidzia pamatuoti doh.gif
Valabi
Dar neturim 2-iejų, bet svori jau žinom 15.100 ir 90 cm nu nemenki esam ax.gif
*jolantab*
Dukrytei 1 m. 11 mėn. sveria 12,5 kg. Esam prie "smulkesnių" ax.gif
Kidman
2,2 met. svoris 10,5 kg. Ugis apie 88 cm.
menininke
1.8men. apie 12kg ir 83cm 4u.gif
julijajak
Dukryte 1m 7men. sveria 13kg ir 89cm thumbup.gif
Masiuke
mano pipirui 2m 5men sveria 11 kg,o ugis 91 smile.gif
vasara0603
Mano sunytis 2m svere 12,7 kg, o ugis 88cm smile.gif
NiceGabyte
2 metų svėrėm 12 kg
dabar 2 ir 9 mėn. 13 kg
agute07
12kg 4u.gif
Sypsaliukas
Mum iki 2ojo gimtadienio truksta poros men. svoris 14,5kg, ugis 82
Titute
2m,2 men. 13 kg smile.gif Labai pergyvenau kad mazai sveria,bet ziuriu,kad visai geras svoris thumbup.gif .Labai nevalgo,bet turbut vaikai valgo tiek kiek jie nori,o ne tiek kiek nori mamos cool.gif
daika84
QUOTE(Devintam danguj @ 2010 05 11, 10:50)
Gydytoja buvo visiškai teisi, Jūsų mergaitės svoris yra normalus (atitinkantis vaiko ūgį). Vaikai buna aukšti ir žemaūgiai. Jūsų dukrytė priskiriama prie žemaūgių (gal tiesiog ir patys tėvai nera labai aukšti? mirksiukas.gif ). Tai tikrai ne liga, su svoriu pas ją viskas OK. smile.gif
Papildyta:

Jūsų panelės svoris šiuo metu irgi aitinka ūgį rolleyes.gif
Papildyta:

Na o Jūsų sunelio ūgis ir svoris yra IDEALUS (auksinis vidurkis) didis.gif
*

tikrai nera ko pergyventi visai normalus ir ugis ir svoris,manoji tai 2 metuku sveria 14.3kg o ugis 92 nors patys esame neauksti taip kad kiekvienas vaikas skirtingu svorio ir ugio svarbu kad butu sveika
Soterija
QUOTE(agute07 @ 2010 05 07, 16:28)
berniukas 2m 13 kg 90 cm  g.gif
*

mano sūnus 2m svėrė 15,5kg ir buvo 94cm ūgio wink.gif cool.gif Bet man jis atrodo normalus berniukas, nei storas nei ką wink.gif

bet žiūriu pagal šitas lenteles, mano vaikas būtų normalaus sudėjimo trimetis blink.gif lotuliukas.gif

Ūgio ir svorio lentelės smile.gif
Deimike
Maniskis 2 metu svere apie 15kg plius minus gramai, bet kai susirgom pametem pora kilogramu, bet ziuriu ir dabar jis dar kaip trimetnukas vidutinis, ugis 94cm. O kaimyninej palatoj buvo menesiu vyresnis berniukas, tai buvo 83cm ir apie 14kg svere. Na atrode gal kiek burbuliukas. Maniskis ir tada normalus tvirtas atrode ir dabar dar pusetinai... na, bet kur ten atrodysi gerai tik piena, kiausinukus ir sokolada bevalgydamas sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Titute @ 2010 06 03, 15:14)
2m,2 men. 13 kg  smile.gif Labai pergyvenau kad mazai sveria,bet ziuriu,kad visai geras svoris  thumbup.gif .Labai nevalgo,bet turbut vaikai valgo tiek kiek jie nori,o ne tiek kiek nori mamos  cool.gif
*

tai jau tikrai. Kai valgydavo sveikas maniskis atrode mazai labai valgo, o dabar per pus tiek valgo ir jau dziaugiuosi, kad daug suvalge smile.gif
Aniox
mano mazylei metai ir 5.svoris 14kg ugis 83. tokia putlute,bet greiciausiai nuo to kad dar gauna mamytes pienuko..
m@muk@s
1m 11mėn - 14 kg ir 92 cm ax.gif
o94mama
Mums 2 metukai sueis tik lapkričio mėnesį. Dabar sveriam 16.400.o ūgis-88cm. ax.gif
jurda
1m. vaikinas sveria 11,3kg ir 80cm ūgio 4u.gif
spongebob
mano panele 2met 15kg 85cm thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.