Cinderella
2005 12 09, 13:07
Mamytes,labai jau grazias pasakas mokate pasekti  !!! O as siulau artejant kaledoms sukurti savo leliukui eilerastuka!  Maniskis dar visai maziukas,bet as graziai papuosiu,pridesiu dar sukurta konkursui atviruka ,isspausdinsiu ir idesiu i nuotrauku albuma!!!manau Tai busiu pirma,prasau nesijuokti  : Mes suzinojom,kad Tu busi - nelauktai, Bet apsidziaugem labai labai! Laukem mes Taves ilgai ir nekntriai... Kas menesi stebejom kaip Tu augi, Speliojom kas Tu busi-berniukas ar mergaite? Mamyte Tau dainavo daineles, Tevelis pasakas Tau sekdavo pries miega... Ir stai atejo Ta Diena-Geguzes 13-oji, Ilgai laukta ir visu issvajuota. Isvidom mes Tave-suneli savo numyleta! Tevelis paejeme Tave ant ranku,mazyti pupuliuka, Apsiverke,mamytei dave pabuciuot,priglaust... Ir mes nusprendem duot Tau tevo varda, Kaip sakoma senoves isminty, Kad augtum tu stiprus ir tvirtas vyras! Atrodo buvo tai tik vakar, Bet jau prabego puse metu... Ir stai dabar visi kartu mes laukiam Pirmu Kalediniu dziaugsmu! Artejancios graziauses sventes proga Noretume Tau palinket,sunau Sveikatos,laimes,meiles ir sekmes! Kad Tavo gyvenimo keliuka Rozes klotu be spigliuku! Mes mylime Tave labai...
laimakp
2006 09 28, 16:44
Labai nuosirdu
Gal ir ne į temą, bet mamytės, gal žinote kur intenete rasti eiliuotą pasaką "Eglė žalčių karalienė"... Tokia graži ji, norisi prisiminti...
liepuze
2006 11 09, 12:53
leliuga
2006 11 30, 20:52
grazu
Laba. Neturiu leliuko, bet vs dar atsimenu tą nuostabų laiką. Mano eilės kiek didesniam leliui Surašysiu laišką žiemai kuo ilgiausią, kur užsisvečiavo- būtinai paklausiu. Apeinu vis kiemą pakraščius visus, surasiu gal žiemą miegant po lapu. Paprašysiu vėją- laišką gal nuneš, gal suras jis žiemą ir pas mus parves. Stipriai pasiilgau sniego patalų. Kaip sulaukt žiemužės, kai aplink nelieka žinomų takų, kai žvėreliai miega balta ir ramu, vakare išėjus vėjas uždainuoja, šoka valsą snaigės, medžiai palinguoja, tyliai gurgžda sniegas po manu batu, o išdykęs speigas gnaibo skruostukus. Surašysiu laišką tik kas jį nuveš? Gal paklausti šalčio, to- šaldytuve?
Grazu
QUOTE(Enija @ 2006 12 01, 18:39) Laba. Neturiu leliuko, bet vs dar atsimenu tą nuostabų laiką. Mano eilės kiek didesniam leliui Surašysiu laišką žiemai kuo ilgiausią, kur užsisvečiavo- būtinai paklausiu. Apeinu vis kiemą pakraščius visus, surasiu gal žiemą miegant po lapu. Paprašysiu vėją- laišką gal nuneš, gal suras jis žiemą ir pas mus parves. Stipriai pasiilgau sniego patalų. Kaip sulaukt žiemužės, kai aplink nelieka žinomų takų, kai žvėreliai miega balta ir ramu, vakare išėjus vėjas uždainuoja, šoka valsą snaigės, medžiai palinguoja, tyliai gurgžda sniegas po manu batu, o išdykęs speigas gnaibo skruostukus. Surašysiu laišką tik kas jį nuveš? Gal paklausti šalčio, to- šaldytuve?  abu eilerasciai nuostabus
Kaip grazu ir jauku Grazus eilerastukai Ikvepta ju, net pati sukuriau viena, savo suneliui
QUOTE(muxxe @ 2006 12 05, 21:51) Ikvepta ju, net pati sukuriau viena, savo suneliui  tai parasyk i eteri
Šį eilėraštuka skiriu sūneliui Mingailiukui Toks lauktas ir svajotas, Dangaus padovanotas. Pilvuko tu nešiotas, Rankyčių užsupuotas. Toks džiaugsmas begalinis, Priglaudus prie krūtinės. Beribė meilė, šiluma Nes aš esu mama. Akytės mėlynos-tėvelio, Nosytė riecias-kaip mamos. Rankytės tiesias i pasaulį, Kojytės žingsnį dovanos. Ir būna juk, stebuklų tų pausaulį Kai angelas aplanko tėvelius. Ir atsitinka, kad po saule Užgimsta mylimas sūnus.
samiene
2007 01 08, 14:46
Labai mieli eilerastukai..
r.e.j.a.
2007 01 13, 15:44
Jurgulė
2007 01 26, 19:56
labai nuoširdu
sraigyte1
2007 01 31, 12:51
 KAIP GRAŽU
[COLOR=red][SIZE=7][COLOR=blue] QUOTE(Cinderella @ 2005 12 09, 15:07) Mamytes,labai jau grazias pasakas mokate pasekti  !!! O as siulau artejant kaledoms sukurti savo leliukui eilerastuka!  Maniskis dar visai maziukas,bet as graziai papuosiu,pridesiu dar sukurta konkursui atviruka ,isspausdinsiu ir idesiu i nuotrauku albuma!!!manau Tai busiu pirma,prasau nesijuokti  : Mes suzinojom,kad Tu busi - nelauktai, Bet apsidziaugem labai labai! Laukem mes Taves ilgai ir nekntriai... Kas menesi stebejom kaip Tu augi, Speliojom kas Tu busi-berniukas ar mergaite? Mamyte Tau dainavo daineles, Tevelis pasakas Tau sekdavo pries miega... Ir stai atejo Ta Diena-Geguzes 13-oji, Ilgai laukta ir visu issvajuota. Isvidom mes Tave-suneli savo numyleta! Tevelis paejeme Tave ant ranku,mazyti pupuliuka, Apsiverke,mamytei dave pabuciuot,priglaust... Ir mes nusprendem duot Tau tevo varda, Kaip sakoma senoves isminty, Kad augtum tu stiprus ir tvirtas vyras! Atrodo buvo tai tik vakar, Bet jau prabego puse metu... Ir stai dabar visi kartu mes laukiam Pirmu Kalediniu dziaugsmu! Artejancios graziauses sventes proga Noretume Tau palinket,sunau Sveikatos,laimes,meiles ir sekmes! Kad Tavo gyvenimo keliuka Rozes klotu be spigliuku! Mes mylime Tave labai...  LABAI LABAI GRAZU
RESPECT...
2007 02 20, 09:13
QUOTE(muxxe @ 2006 12 18, 20:44) Šį eilėraštuka skiriu sūneliui Mingailiukui Toks lauktas ir svajotas, Dangaus padovanotas. Pilvuko tu nešiotas, Rankyčių užsupuotas. Toks džiaugsmas begalinis, Priglaudus prie krūtinės. Beribė meilė, šiluma Nes aš esu mama. Akytės mėlynos-tėvelio, Nosytė riecias-kaip mamos. Rankytės tiesias i pasaulį, Kojytės žingsnį dovanos. Ir būna juk, stebuklų tų pausaulį Kai angelas aplanko tėvelius. Ir atsitinka, kad po saule Užgimsta mylimas sūnus.  Nu labai jau tu čia fainai sukūrei  Šaunuolė. Labai gražu
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 02 20, 11:13)  Nu labai jau tu čia fainai sukūrei  Šaunuolė. Labai gražu  ačiu
deivydukomama
2007 04 01, 15:51
vilaida
2007 04 24, 09:33
QUOTE(muxxe @ 2006 12 18, 19:44) Šį eilėraštuka skiriu sūneliui Mingailiukui Toks lauktas ir svajotas, Dangaus padovanotas. Pilvuko tu nešiotas, Rankyčių užsupuotas. Toks džiaugsmas begalinis, Priglaudus prie krūtinės. Beribė meilė, šiluma Nes aš esu mama. Akytės mėlynos-tėvelio, Nosytė riecias-kaip mamos. Rankytės tiesias i pasaulį, Kojytės žingsnį dovanos. Ir būna juk, stebuklų tų pausaulį Kai angelas aplanko tėvelius. Ir atsitinka, kad po saule Užgimsta mylimas sūnus. Labai grazu taip širdi sugraudino
LedineLedi
2007 06 02, 08:32
kaip gražu
voveraite1302
2007 06 21, 15:43
QUOTE(muxxe @ 2006 12 18, 19:44) Šį eilėraštuka skiriu sūneliui Mingailiukui Toks lauktas ir svajotas, Dangaus padovanotas. Pilvuko tu nešiotas, Rankyčių užsupuotas. Toks džiaugsmas begalinis, Priglaudus prie krūtinės. Beribė meilė, šiluma Nes aš esu mama. Akytės mėlynos-tėvelio, Nosytė riecias-kaip mamos. Rankytės tiesias i pasaulį, Kojytės žingsnį dovanos. Ir būna juk, stebuklų tų pausaulį Kai angelas aplanko tėvelius. Ir atsitinka, kad po saule Užgimsta mylimas sūnus. Labai mielas eilėraštukas, man ypač gražus paskutinis posmelis....
QUOTE(Cinderella @ 2005 12 09, 15:07) Mamytes,labai jau grazias pasakas mokate pasekti  !!! O as siulau artejant kaledoms sukurti savo leliukui eilerastuka!  Maniskis dar visai maziukas,bet as graziai papuosiu,pridesiu dar sukurta konkursui atviruka ,isspausdinsiu ir idesiu i nuotrauku albuma!!!manau Tai busiu pirma,prasau nesijuokti  : Mes suzinojom,kad Tu busi - nelauktai, Bet apsidziaugem labai labai! Laukem mes Taves ilgai ir nekntriai... Kas menesi stebejom kaip Tu augi, Speliojom kas Tu busi-berniukas ar mergaite? Mamyte Tau dainavo daineles, Tevelis pasakas Tau sekdavo pries miega... Ir stai atejo Ta Diena-Geguzes 13-oji, Ilgai laukta ir visu issvajuota. Isvidom mes Tave-suneli savo numyleta! Tevelis paejeme Tave ant ranku,mazyti pupuliuka, Apsiverke,mamytei dave pabuciuot,priglaust... Ir mes nusprendem duot Tau tevo varda, Kaip sakoma senoves isminty, Kad augtum tu stiprus ir tvirtas vyras! Atrodo buvo tai tik vakar, Bet jau prabego puse metu... Ir stai dabar visi kartu mes laukiam Pirmu Kalediniu dziaugsmu! Artejancios graziauses sventes proga Noretume Tau palinket,sunau Sveikatos,laimes,meiles ir sekmes! Kad Tavo gyvenimo keliuka Rozes klotu be spigliuku! Mes mylime Tave labai...  linkejimai ir buciukas tavo suneliui!  as su juo gimus ta pacia diena, todel man ji taip pat brangi kaip ir jums
astule122
2008 02 07, 13:43
paulapaula
2008 02 10, 00:28
gabvidas
2008 03 09, 23:20
šilti ir nuoširdūs
Labai grazu, man patiko
milarika
2008 05 08, 14:35
Einu per visus puslapius ir ieškiau eilėraštuko, kaip tėveliai kūrė savo vaikiukus: ten buvo kažkas, kaip akių spalvą jie skolinosi iš ežero, o mergytės plaukučius iš linų ir t.t. Aš jį esu girdėjusi, sakė , kad yra supermamose. Gal kuri prisiminsit?
Drezulka
2008 06 16, 11:03
žebenkštytė
2008 12 03, 17:55
 grazu
 kai paskaiciau savo sunui jusu eilerastukus jis paklause o man? taigi jusu ikvepta bandysiu ir as, kai apslifuosiu parasysiu... ikvepimo visoms, nes visos jauciame ta pati... tik zodziais isreiksti sunku.
Mazyle888
2009 05 25, 07:37
alinute115
2009 06 05, 14:03
labai grazu
mamkexx
2009 06 06, 07:03
Tikrai labai grazu
Virdzinijak
2009 08 07, 13:14
nu nerealu, tiek daug graziu pasaku
kudykis daro stebuklus  mes mamos imam kalbeti eilemis..taip paveikia tas siltas jausmas-meile vaikui
svajotojaa
2009 09 06, 14:19
nuostabu
Labai man patiko
Gitana1965
2011 08 24, 13:26
Labai puiku  Ačiū autorei už šį kūrinį
linkakalinka
2011 10 10, 19:16
mano dukrai labai patinka eiliuotos pasakos - turime apie ežiuko namus ilgą eiliuotą pasaką - ir man malonu skaityti ir ausiai malonu klausyti gražiai vaikiškai sueiliuotos pasakėlės. Dar turime apie skudurines lėles ir traukinuko pasakėlė linksma ir nuotaikinga - visada iki ašarų su dukra juokiamės pačios mėgstamiausios mums eiliuotos pasakėlės
 tikrai labai grazi pasaka...  liuks
|
|