norėčiau pasiteirauti. Pirmadienį (t.y. jau prieš penkias dienas) man ištraukė danties šaknį (nes tik ji bebuvo likusi), protezavimo tikslu. Problema ta, kad man be galo skauda
Sveiki,
norėčiau pasiteirauti. Pirmadienį (t.y. jau prieš penkias dienas) man ištraukė danties šaknį (nes tik ji bebuvo likusi), protezavimo tikslu. Problema ta, kad man be galo skauda
Jeigu gyvenate Vilniuje patarciau kuo skubiau kreiptis i Zalgirio ligonine.Jeigu tai neimanoma ieskoti kitokios skubios stomotologo pagalbos jums gali prasideti uzdegimas.man paciai pries metus laiko tuo paciu tikslu buvo istrauktos saknys tai dantu chirurgas zinodamas kad sunku bus kreiptis del skubios pagalbos apsidrausdamas israse antibiotikus.Paprastai istraukus danti skaudeti turi viana ar dvi paras.linkiu sekmes tikekimes kad cia tik nereiksmingas nesklandumas.
p.s. draugei po saknu traukimo skaudejo todel, kad maza dalis ju visdelto buvo likusi.
man tai skaudėjo gal dvi savaites, bet išgėrus Ketanovo, nieko nejausdavau, jei tau jis nepadeda, gal tikrai koks uždegimas prasidėjo
Uzjauciu, bet patariu kreiptis i gydytoja. Man irgi pirmadieni istrauke danti (kanale buvo palikta adata), bet jau penktadieni skausmo nejauciau.
|