Sveiki,
Gal mane kas galetu pakonsultuoti. Ovuliacija buvo 28 diena, o l. santykius turejau 31 diena, ar yra kokia tikimybe pastoti po ovuliacijos?
Buciau dekinga uz atsakymus, nuomones.
Sveiki,
Gal mane kas galetu pakonsultuoti. Ovuliacija buvo 28 diena, o l. santykius turejau 31 diena, ar yra kokia tikimybe pastoti po ovuliacijos? Buciau dekinga uz atsakymus, nuomones. QUOTE(Jolancik @ 2010 04 13, 11:16) Gal mane kas galetu pakonsultuoti. Ovuliacija buvo 28 diena, o l. santykius turejau 31 diena, ar yra kokia tikimybe pastoti po ovuliacijos? Buciau dekinga uz atsakymus, nuomones. Jei tiksliai nustatyta O diena ir nebuvę santykių iš anksčiau, pastoti praėjus 3 dienoms po ovuliacijos - tikimybė praktiškai nulinė. Tačiau: 1. O diena gali būti nustatyta netiksliai. 2. Gali būti likę gyvų spermiukų iš anksčiau buvusių Tokiais atvejais galima tikėtis QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 13, 11:47) Jei tiksliai nustatyta O diena ir nebuvÄ santykių iÅ” anksÄiau, pastoti praÄjus 3 dienoms po ovuliacijos - tikimybÄ praktiÅ”kai nulinÄ. TaÄiau: 1. O diena gali bÅ«ti nustatyta netiksliai. 2. Gali bÅ«ti likÄ gyvų spermiukų iÅ” anksÄiau buvusių Tokiais atvejais galima tikÄtis Bet pagal svetaines LoveCalendar kalendoriu, butent 3 dienos po ovuliacijos, geros dienos berniuko pradejimui, o 3 pries ovuliacija, mergytes... Gal apie tai ka esate girdejusi? Kaip ten yra istikruju? QUOTE(Jolancik @ 2010 04 13, 12:41) Bet pagal svetaines LoveCalendar kalendoriu, butent 3 dienos po ovuliacijos, geros dienos berniuko pradejimui, o 3 pries ovuliacija, mergytes... Gal apie tai ka esate girdejusi? Kaip ten yra istikruju? Per ovuliaciją išsilaisvina kiaušialastė - moters "kaiušinėlis" - o jis gyvybingas iki paros laiko, tai koks dar gali būti berniukas kai jau nebegyva kaiušialastė? QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 13, 12:47) Jei tiksliai nustatyta O diena ir nebuvę santykių iš anksčiau, pastoti praėjus 3 dienoms po ovuliacijos - tikimybė praktiškai nulinė. Tačiau: 1. O diena gali būti nustatyta netiksliai. 2. Gali būti likę gyvų spermiukų iš anksčiau buvusių Tokiais atvejais galima tikėtis Visiskai pritariu sitai nuomonei
Asmenine patirtis rodo, kad praejus vos 2-3 dienom po ovuliacijos, net ir stipriai besidarbuojant rezultatas -didelis 0
sutinku su Ingutevi nuomone |