Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Raudonas šviesoforas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Nete
Labai idomu pasidare, ka mamytes ir tik busimos mamytes veikia prie shviesoforu ar kamshciuose? Vienos dazhosi, kitos tvarkosi shukuosenas, trecios maigo sms, o ka darot jus?

Ir dar toks klausimelis, dainos ir keiksmazhodzhiai uzh vairo. Tai pasitaiko dazhnai?
Noa
Va protinga tema - nuo SM pradžios dar tokios nei panašios nėra buvę ir kitur niekur nemačiau smile.gif Gaila, ne aš sugalvojau smile.gif

Jei šviesoforo "nepažįstu", tai nieko nedarau, nebent apžiūriu gretimas mašinas smile.gif Ką aš žinau, gal jau dabar žalia užsidegs, o aš stovėsiu kaip debilė... Pažiūriu, kaip pėstieji eina, kaip kitur važiuoja smile.gif A, dar galiu apsipurkšt priekinį stiklą ir pamosikuot valytuvais... smile.gif

Bet "pažįstamose" sankryžose, kur maždaug žinai, kad dabar va važiuos iš dešinės, dabar iš kairės, tada iš priekio ir tik tada mes, tai darau: išvynioju mažiui ledinuką, prasivalau langą skysčiu, kad nerasotų, panelę, pasitaisau rankinuką...

Bet čia tai skaitosi, kad nieko nedarau. Va mūsų šefas, sustojęs prie tokios sankryžos, gali ramiai sau išlipt iš mašinos, nusivilkt striukę - jam mat karšta, atsidaryt užpakalines duris, tą striukę gražiai pasidėt, uždaryt duris, atsisėst atgal, prisisegt diržą ir kuo puikiausiai sulig žalia nuvažiuot, nei sekundės nepavėlavęs laugh.gif

O dainuot ir keiktis - būna. Daugiau keikiuosi blush2.gif
Aiva.
dazniausiai perjungiu kompakta arba susirandu, kam paskambinti. daugiau nieko ypatingo nedarau, nes nemegtsu, kai zmones is paskos pypsina, o as miegu prie sviesoforo.
dainuot nedainuoju, bet keiksmazodziu daznai buna blush2.gif
grange
as tai neisivaizduoju, kiap moterys sugeba dar ir pasidazyti kol dega raudonas ir dar velnias zino ka...na, nors jei n metu jau vairuoja tai gal ir imanoma, kai as asmeniskai dar tik mokinuosi, ir tai dar uz vairto tik 1 kaeta tesedejau, tai man tai atrodo NSO bigsmile.gif
laguna
Prie sviesaforo apziurineju kitu masinas, pesciuosius, pakalbinu vaika.
O jei kas nors pasimaiso man tai isvadinu GRYBU, SAPNU (tokie mano keikmazodziai).
Nete
4u.gif O as turiu yproti kalbetis su aplinkiniu mashinu vairuotojais, aishku jie nieko negirdi, o as tada kalbu, kalbu, kalbu, aptarineju garsu ju mashinas, vairavimo stiliu, shukuosenas, ir visa kita biggrin.gif
Paja
Jei važiuoju viena, nedarau nieko, nebent pakliūnu į kamštį, tada skambinu visiems iš eilės. O jei su vaikais, tai tik spėk kažką paduot, pakelt ir t.t.
O keiksmažodžių būna, oi, kiek būna. blush2.gif
jurga_m
Kaip ir Noa sakė, jei nepažįstama sankryža, tai pavyzdingai laukiu, kol užsidegs žalia. Na, o jei jau pažįstama - tai dažniausiai ieškau geresnės muzikos, kartais sms paskaitinėju ar parašau, labai įdomu būna aplinkines mašinas pastebėti (pastebėjau,kad jau vis mažiau pasitaiko bekrapštančių nosį tongue.gif ), kartais ir padainuoju. O keiksmų pasitaiko laaabai dažnai, ypač kai pati laukiu ilgiausioj eilėj,o kas nors iš kitos juostos atvažiuoja ir užkiša prieš pat nosį ir pravažiuoja net nepastovėjęs blink.gif
Nete
as su naglais vairuotojais kariauju visais imanomais budais, jau ko ko, bet naglo niekada gyvenime neuzhleisiu. Shiaip kelyje esu draugishka, visad praleidzhiu, padekoju ir etc nu bet jau su naglais, ypac pacukais, tai kovoju. Ne vienas negrazhus pirshtu derinys yra parodytas jiems blush2.gif apie keiksmus patyliu ir visad milimetrovke vazhiuoju kamshty, kad tik pacuko neileist biggrin.gif
zigzag
Ką čia bepridursi - viską parašė Noa. Va, tik keiktis tai beveik nesikeikiu, nes vistiek tie, kam būtų skirti keiksmai, dažniausiai neišgirsta, o juos išklausyt turi šalia manęs sėdintys.
Tonga
dabar prisedau ir galvoju, ka gi as vekiu kada laukiu zalio sviesoforo?! Tai kad nieko tikriausiai, sedziu ir laukiu... na jei man prispiria cd pakeist ar zinute parasyt tai padarau dazniausiai vaziuodama nelaukiu sankryzu... niekada uz vairo nesidazau netaisau plauku ir t.t. tai paliku namie pasidaryt smile.gif

o keiksmu tai buna, ne tiek keiksmai kiek komentarai jau padruskes sociai prisiklausiusios,kokia vepla boba vaziuoja ar koks ozys nepraleido lotuliukas.gif
Indijaa
aš pokolkas nieko neveikiu, laukiu kol užsidegs žalia..
pokolkas nesikeikiu ir nedainuoju...
Paja
QUOTE(Nete @ 2005 12 11, 09:32)
ir visad milimetrovke vazhiuoju kamshty, kad tik pacuko neileist biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif Niekas taip nenervina, kaip tokie, atsiprašant, šikniai. Negaliu aš jų pakęsti. mad.gif
Kenga
Vairuodama dainuoju. Balsu, kuo garsiau, stengiuosi aukštas natas "ištraukti". Protarpiais keikiuosi ir komentuoju kitų vairuotojų prastą ir labai prastą vairavimą (nes geriausiai vairuoju aš, net už Noa geriau. Be abejo, ir už visus vyrus. bigsmile.gif ). Skambinėju į Radiocentrą. Prie šviesoforų dainuoti nustoju, kadangi smarkiai padidėja auditorija, o man jos visai nereikia. cool.gif Tada, belaukdama žalios spalvos lempos, stebiu mašinų bei pesčiųjų srautus. O kai pajudu - vėl dainuoju bigsmile.gif
Tonga
QUOTE(Kenga @ 2005 12 11, 20:29)
Vairuodama dainuoju. Balsu, kuo garsiau, stengiuosi aukštas natas "ištraukti". Protarpiais keikiuosi ir komentuoju kitų vairuotojų prastą ir labai prastą vairavimą (nes geriausiai vairuoju aš, net už Noa geriau. Be abejo, ir už visus vyrus.  bigsmile.gif ). Skambinėju į Radiocentrą. Prie šviesoforų dainuoti nustoju, kadangi smarkiai padidėja auditorija, o man jos visai nereikia.  cool.gif Tada, belaukdama žalios spalvos lempos, stebiu mašinų bei pesčiųjų srautus. O kai pajudu - vėl dainuoju  bigsmile.gif
*

maladec,nes mes geriausios vairuotojos drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kenga
Va, dar vieną "šviesoforinę" istoriją turiu rolleyes.gif
Atsitiko toks dalykas, kad mano diedas vieną penktadienį po darbo sugalvojo pabaliavoti ir paliko mašiniuką prie darbo. Namo parsitrenkė taksi.
Pirmadienį iš ryto į darbą važiuojame mano mašina - aš vairuoju, diedas šalia nutūpęs. kai tik sustojom prie šviesoforo kamštyje, mano ponas išsitraukė barzdaskutę ir "nusišienavo". Ramiai taip cool.gif Sako "aš kas rytą taip darau, pats vairuodamas. Visada prie šito šviesoforo."
O jei aš ryte, kamštyje prie Kuro aparatūros, išsitraukčiau skutimosi peiliuką ir pažastyse nusišienaučiau, kas per savaitgalį ūgtelėjo? bigsmile.gif
Noa
QUOTE(Kenga @ 2005 12 11, 19:29)
(nes geriausiai vairuoju aš, net už Noa geriau. Be abejo, ir už visus vyrus.  bigsmile.gif ).
*

Ai Noa tai labai gerai nevairuoja smile.gif Kas matyti iš priekinio buferio abiejų šonų blush2.gif Nuvažiuoja, kur reikia, ir tiek smile.gif

Užtat Noa labai gerai keikiasi, ypač kai mašinoj nėra nepilnamečių rolleyes.gif Prisimenu viską, ką mano tėvas kada nors gyvenime yra pasakęs per visas krepšinio varžybas, ir dar nuo savęs pridedu bigsmile.gif

QUOTE(Kenga @ 2005 12 12, 11:38)
O jei aš ryte, kamštyje prie Kuro aparatūros, išsitraukčiau skutimosi peiliuką ir pažastyse nusišienaučiau, kas per savaitgalį ūgtelėjo?  bigsmile.gif
*

bigsmile.gif Arba kojas laugh.gif

Šiaip dar ir dantis galima išsivalyt. Vandenuką praspjauni pro langelį laugh.gif
Nete
4u.gif O man baisiai pavydas ima, kai sedi kur kamshty ryte, mirksi kokiam dedei, kuris prie taves stovi, o teta, sedinti shalia jo dazhosi. Man visad reikia pasidazhyt namie, nes uzh vairo niekaip nespeciau g.gif

Nu su barzdaskute tai liux istorija smile.gif
Manishke viena tokia nelabai kulturinga istorija: stoviu prie Mindaugo tilto prie shviesaforo ir laukiu kol isijungs man zhalia i kaire, i Zhygimantu gatve. Prieshais mane sedi mergyte Mersedes markes automobily, ilgaplauke blondine bigsmile.gif , tikriausiai ir grazhi smile.gif O as lauki uir pliurpiu telefonu su radijo stoties "Kelyje" vedeju Liudu. Labai jau pavyzdinga vairuotoja esu, praneshu apie visas "bedas" esancias kelyje. Shnekuciuojames apie shy bei ta, kantriai laukiu zhalios. Zhalia uzhsidege, o Mersas stovi. As jai ilgosioms mirkt mirkt(sugedusi mano pypyne), o mersas stovi. As jai vel mirkt mirkt, o ji ne ish vietos, na tada ir pratrukau, kaip tik mokejau, blondine, vishta, shiokia anokia, kamshciai per tokias tik ir atsiranda ir pyliau pyliau pyliau visai pamirshdama, kad kalbu telefonu. Tai dzhiaugiausi, kad ne tiesioginiam etery tada buvau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Noa
QUOTE(Nete @ 2005 12 12, 20:12)
na tada ir pratrukau, kaip tik mokejau, blondine, vishta, shiokia anokia, kamshciai per tokias tik ir atsiranda ir pyliau pyliau pyliau visai pamirshdama, kad kalbu telefonu. Tai dzhiaugiausi, kad ne tiesioginiam etery tada buvau 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tu gailėkis, kad ne etery, būtų gal ji per savo radiją išgirdus ir pasitraukus laugh.gif

Arba reikėjo apie ją pranešt kaip apie kliūtį kelyje - kas žino, kiek ana ten stovės laugh.gif
Indijaa
Kenga, tavo diedas greitas koks thumbup.gif
Nete
O kaip, mamytes, prie tu paciu raudonu shviesoforu bendraujat su shalia stovinciu automobiliuku??? Dazhnai man uzheina startuot "dugnu" ir parodyt savo paspirtuko ishmetimo vamzdi kokiem pacukam. Aishku jie paskui mane "padaro", bo ka as jau su savo 1.4 litro padaryt galiu, tik paerzint ax.gif
Arba dar megstu kol dega raudonas gazinti savo paspirtuka, tipo erzinu shalia esanti pacuka, tas aishku jau visas nervuojas, jau ruoshiasi ne tik "dugnu" startuot, bet ir pakilt nuo shviesoforo, uzhsizhiebia geltonas, o as specialiai tik vos vos, par par par pajudu.....nu tipo paerzinau ir uzhteks...... 4u.gif
DjeVu
QUOTE(Nete @ 2005 12 10, 17:19)
4u.gif O as turiu yproti kalbetis su aplinkiniu mashinu vairuotojais, aishku jie nieko negirdi, o as tada kalbu, kalbu, kalbu, aptarineju garsu ju mashinas, vairavimo stiliu, shukuosenas, ir visa kita biggrin.gif
*

Čia tai geras užsiėmimas thumbup.gif pagalvojau, kaži, kaip elgčiausi, jei šalia sustotų mašina ir jos vairuotoja mane apkalbinėtų g.gif bet jaučiu pačiai daryti tai labai linksma thumbup.gif
Nete
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 13, 16:53)
Čia tai geras užsiėmimas thumbup.gif pagalvojau, kaži, kaip elgčiausi, jei šalia sustotų mašina ir jos vairuotoja mane apkalbinėtų g.gif  bet jaučiu pačiai daryti tai labai linksma thumbup.gif
*

Tu pabandyk kada, tikrai labai linksma, ypac, kai kas nors shalia sedi lotuliukas.gif
ir zhiuri i tave blink.gif bo nieko nesupranta biggrin.gif 4u.gif
Kenga
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 13, 16:53)
Čia tai geras užsiėmimas thumbup.gif pagalvojau, kaži, kaip elgčiausi, jei šalia sustotų mašina ir jos vairuotoja mane apkalbinėtų g.gif  bet jaučiu pačiai daryti tai labai linksma thumbup.gif
*

O kaip suprastum, kad kalba apie tave? Ar, perskaičiusi forumietės postą, dabar jau visus prie šviesoforo stovinčius ir kažinką veblenančius įtarsi? biggrin.gif
Noa
QUOTE(Kenga @ 2005 12 13, 17:58)
O kaip suprastum, kad kalba apie tave? Ar, perskaičiusi forumietės postą, dabar jau visus prie šviesoforo stovinčius ir kažinką veblenančius įtarsi?  biggrin.gif
*

O jie gali ir visai ką kitą pezėt laugh.gif Aš, pavyzdžiui, kai gera nuotaika, mėgstu ne juos apkalbinėt, bet įgarsint - ne tik prie šviesoforo smile.gif Nu pvz. lenda naglai koks senis, o aš garsinu : AŠ HA HA HA DABAR LYSIU HEEEEE AŠ PATS KRŪČIAUSIAS HEEEEE AŠ ERELIS, JO JO VISUS SKAITYK APDĖJAU IR TAVE SENI HEEEEEEE HEEEEE
lotuliukas.gif
Nete
QUOTE(Noa @ 2005 12 13, 18:36)
O jie gali ir visai ką kitą pezėt laugh.gif Aš, pavyzdžiui, kai gera nuotaika, mėgstu ne juos apkalbinėt, bet įgarsint - ne tik prie šviesoforo smile.gif Nu pvz. lenda naglai koks senis, o aš garsinu : AŠ HA HA HA DABAR LYSIU HEEEEE AŠ PATS KRŪČIAUSIAS HEEEEE AŠ ERELIS, JO JO VISUS SKAITYK APDĖJAU IR TAVE SENI HEEEEEEE HEEEEE
lotuliukas.gif
*

nerealiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai vadinas as visai normali su savo ishsidirbinejimais uzh vairo, ne as viena tokia "nuciuozhus"

rosa
Jei būnu geros nuotaikos, tai dainuoju ir vairą naudoju kaip būgną.
Noa
QUOTE(rosa @ 2005 12 17, 19:38)
Jei būnu geros nuotaikos, tai dainuoju ir vairą naudoju kaip būgną.
*

Ajjjk tu sau, o jei airbagas iššaus? biggrin.gif
SuperBaba
QUOTE(grange @ 2005 12 10, 17:07)
as tai neisivaizduoju, kiap moterys sugeba dar ir pasidazyti kol dega raudonas ir dar velnias zino ka...na, nors jei n metu jau vairuoja tai gal ir imanoma, kai as asmeniskai dar tik mokinuosi, ir tai dar uz vairto tik 1 kaeta tesedejau, tai man tai atrodo NSO  bigsmile.gif
*

Nu as pasidazau kartais vaziuojant lupas biggrin.gif

O siaip kol dega raudona, tai dairausi i salis, jei su vaiku-vaika pakalbinu.
rosa
QUOTE(Noa @ 2005 12 18, 13:00)
Ajjjk tu sau, o jei airbagas iššaus?  biggrin.gif
*

Taigi, nesitrankau baisiai. Taip švelniai grojinėju, nes su tikrais būgnais dar niekad neteko.
Nete
QUOTE(Noa @ 2005 12 18, 13:00)
Ajjjk tu sau, o jei airbagas iššaus?  biggrin.gif
*

mano paspirtukas ne nezhino, kas tas airbagas yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai trinktelejau viena karta, tai net pypynes spyruokles ishokinejo biggrin.gif
TetaAgne
O as tai daugiau dainuoju, nei keikiuosi. Tik po to kartasi uzsimirtsu ir ziu jau kazkas snairuoja pro langa:)
*sraige*
Prisiminiau juokinga dalyka, kuris man kelis kartus pasikartojo, veziodavau vaika i antakalnio poliklinika ir kelias dienas is eiles pasikartojo toks dalykas, kad kai tik sustoju prie raudono, tai zvilgteliu i veidrodi ir uzpakaly sedi masinoj koks diedas ir taip ' skaniai ' krapsto nosi.... tai galvoju kad daug kas net nejaucia ka daro masinoj , vaziuodamas vienas... fe...
aistra
QUOTE(Nete @ 2005 12 10, 00:29)
Labai idomu pasidare, ka mamytes ir tik busimos mamytes veikia prie shviesoforu ar kamshciuose? Vienos dazhosi, kitos tvarkosi shukuosenas, trecios maigo sms, o ka darot jus?

Ir dar toks klausimelis, dainos ir keiksmazhodzhiai uzh vairo. Tai pasitaiko dazhnai?
*

Svarbiausia nesikeiti ir nesinervuoti.
Greiciau nuo to - nebus...
O tik be reikalo susinervinsit ir paskui pridarysit avariniu situaciju
Osva
Kartais vistiek issprusta koks ne visai padorus zodelis, nes kai kurie super vyrai vairuotojai taip uzknisa!! gun_rifle: o prie iki kaulu aiskiu sankryzu tai as dazniausiai mikliai perverciu nauja laikrasti, kuri kiekviena diena turiu...Aisku neperskaitau visu straipsniu, bet taip apzvalgom suspeju permest.. :
ausrytuke
as tai nieko nesugebu nuveikti degant raudonam sviesaforui, tiesiog sedziu, dairausi i aplinkines masinas ir laukiu kol zalia uzsidegs blush2.gif
Aziza
o as maigau magnetafono mygtukus tongue.gif nors as juos maigau visuomet ir vaziuojant ir stovint blush2.gif tai jau taip ipratau, kad nereikia ziureti ka jungi visus mygtukus zinau atmintinai ax.gif
Astrėja
O as ziuriu kas per gatve eina, kaip apsirenge gal ka pazystamo uzmatau ax.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
As irgi ieskau geresnes muzikeles, jei vaziuoju benzo uzsipilti, taii is tases issitraukiu korteles, kartais susitvarkau tase.
O siaip tai jei muzika faina ir vezanti, tai spaudau ir atleidineju stabdi i ritma smile.gif arbar po biski judu i prieki, daug kas mano, kad lenktyniaut susiruosiau, tai labai juokinga kai is gretimos juostos ant prasuku sauna i prieki vos uzsidegus zaliai sviesai smile.gif
patrakusi
Šviesoforas tai šviesoforas, bet kai pas mus geležinkelio pervaža doh.gif Va čia tai tenka pastovėti ir nuo 10min iki 45min.. doh.gif doh.gif doh.gif O dar kaip dažnai būna kad ir skubi, tai išvis nusišauti galima..Tai aš tuo laiku ir saloną išsivalau, ir , jei reikia, pasidažau, ir vaiką pamaitinu, žodžiu turiu laiko viskam.. O prie šviesoforo tai arba muzika pakaitalioju (nors ir važiuodama tai darau) biggrin.gif , arba apžiūrinėju pėsčiuosius.. 4u.gif
Anecka
O aš mėgstu pažiurėti kas sėdi kitoj mašinos, dažnai ieškau ko nors savo rankinei, tai patikrinu ar yra raktai, ar piniginę paėmiau.
Noa
Vakar važiavau, galvoju, aš ką, ryža, reik pasidažyt prie šviesoforo, lūpos džiūsta smile.gif Nu prie raudonos ranką į rankinuką ir graibaus kosmetinės. Sugraibiau - žalia smile.gif Stoviu prie sekančio, atsisegu kosmetinę smile.gif dar prie sekančio susigraibau ir atsuku lūpdažį smile.gif Prie kwetvirto pasidažau ir viską sumetu atgal. Nė penkios reguliuojamos sankryžos nepraėjo, ir aš jau gražuolė nail.gif

Tik bais burnai tai daryt, kai akys į šviesoforą, oi durnai biggrin.gif
Kofee
Jei stoviu sankryzoje ir dar pirma, pasigarsinu muzona, musu i takta su kojytem ir su pirstukais ant vairo, visa judesy....mirksi sonine zalia....ijungiu pavara....geltona, laikau sankaba, bet jau po truputi spaudziu gaza....zalia, raunu is vietos, permetu antra pavara, trecia ir as skrendu thumbup.gif
O pasidazyti galiu ir vaziuodama ax.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
QUOTE(Noa @ 2006 01 10, 08:43)
Tik bais burnai tai daryt, kai akys į šviesoforą, oi durnai biggrin.gif
*

Tai kam tada tavo manymu uz taves stovintiems vairuotojams garso signalas automobily imontuotas? ax.gif
Nete
QUOTE(Kofee @ 2006 01 10, 22:26)
Jei stoviu sankryzoje ir dar pirma, pasigarsinu muzona, musu i takta su kojytem ir su pirstukais ant vairo, visa judesy....mirksi sonine zalia....ijungiu pavara....geltona, laikau sankaba, bet jau po truputi spaudziu gaza....zalia, raunu is vietos, permetu antra pavara, trecia ir as skrendu thumbup.gif
O pasidazyti galiu ir vaziuodama ax.gif
*

O as jau prie geltono raunu ish vietos....aishku, jei pirma stoviu. Tikriausiai ka nors ne taip darau. Kita kart zhalio palauksiu biggrin.gif
Kofee
QUOTE(Nete @ 2006 01 11, 18:02)
O as jau prie geltono raunu ish vietos....aishku, jei pirma stoviu. Tikriausiai ka nors ne taip darau. Kita kart zhalio palauksiu biggrin.gif
*

Jei i kaire suku, tai tada raunu per geltona thumbup.gif
Milagra
Jei viena važiuoju, tai apžiūriu praeivius, šalia stovinčius vairuotojus, pastatus, susirandu rankinėje ko man reikia arba radiją pamaigau. Jei ne viena, tai papliurpiam.
Čia, jei niekur neskubu smile.gif O jei skubu, tai bambu visaip, tipo, kiek čia gali degt tas raudonas, ir visaip maluosi prie vairo, atseit nuo to greičiau žalias užsidegs doh.gif
indruzele
QUOTE(Nete @ 2005 12 10, 01:29)

*

Kai as laukiausi, akusere patare nepamirsti tarpvietes raumenu gimnastikos, atseit, ir susikoncentruoti padeda... Laukiant prie sviesoforo arba lifto- idealu!
Agotukas
QUOTE(indruzele @ 2006 01 12, 23:00)
Kai as laukiausi, akusere patare nepamirsti tarpvietes raumenu gimnastikos, atseit, ir susikoncentruoti padeda... Laukiant  prie sviesoforo arba lifto- idealu!
*

Oi, cia taip iki orgazmo gali daeit hihihi.gif
As tai dazniausiai nosi krapstau... Tsakant, nesvarumus pasalinu blush2.gif Lupas kartais paryskinu, muzona pakeiciu, o jau po to ir i fkitus paziuriu smoke.gif
FaTaFeE
man tai beda sviesoforo raudona sviesa scare.gif turiu taip pradet issidirbinet , kad net paciai juokinga, bo sunui stovet vietoj nu niekaip nepatinka tease.gif yahoo.gif yess.gif yu.gif victory.gif sokiai.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif ir kas sugalvojo RAUDONA sviesa fool.gif karsta.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.