Na ką, keliamės į naują puslapiuką
QUOTE ne as Bt matuoju tik tam kad matyciau ar vyksta O,o planuojam kalendoriaus metodu ir gleivemis bet kai paziuriu i lentele BT tai matau kad mes ko gero ir nepataikom ant tu geruju dieneliu ,tai si cikla tiesiog reikes bandyti kas 2-3 dieneles Aš Mazikeo patariau pasidarbuoti dar prieš pakylant BT, nes kai jau pakyla ji, tai rodo, kad ovuliacija jau įvykus buvo. O kiaušinėlis gyvena apie parą. Taip kad kai kitos darbuojasi tada, kai BT pakyla (o po kiaušinėlio išėjimo būna praėjusios apie 2 dienas), kiaušinėlis jau būna iširęs... Manau todėl ir nepavyksta kitoms pastoti. Pati aš BT matuojuos, kai jau man vėluoja, o pagal ją niekad neplanuoju. Aš remiuosi savo gleivėmis ir šonų dilgčiojimu, nes jaučiu aš ovuliacija fiziškai... QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 12:47) Nenusimink, jei jau pati įžiūri vaiduoklišką juostelę, manau viskas gerai. Pakartok testuką po poros dienelių, ji turėtų būti jau žymiai ryškesnė. Tik per anksti nepradėk panikuoti, kad nieko nesimato labai ryškiai. Svarbu, kad BT laikosi gerai QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 12:50) Aš Mazikeo patariau pasidarbuoti dar prieš pakylant BT, nes kai jau pakyla ji, tai rodo, kad ovuliacija jau įvykus buvo. O kiaušinėlis gyvena apie parą. Taip kad kai kitos darbuojasi tada, kai BT pakyla (o po kiaušinėlio išėjimo būna praėjusios apie 2 dienas), kiaušinėlis jau būna iširęs... Manau todėl ir nepavyksta kitoms pastoti. Pati aš BT matuojuos, kai jau man vėluoja, o pagal ją niekad neplanuoju. Aš remiuosi savo gleivėmis ir šonų dilgčiojimu, nes jaučiu aš ovuliacija fiziškai... as ir nes man tada pivo apacia oi kaip skauda
Svaja32, nesakyk, čia linksmiau bendrauti su planuojančiom negu mama.lt
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 12:54) nera net kalbos!!!! Cia gyvename kas diena ir ryta ir vakara ,zinome apie visas sekmes ir nesekmes,zodziu cia gyvenimas verda!! ups....raide pameciau QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 11:52) as jau cia Tai as ir prasiau vaistinej rapipreg, tai padave man...nu ka...as kai meme esu, gyvenime nebuvau testu darius ir net rankose ciupinejus, tai ir nusipirkau...o paskui masinoj paziurejau, kad ten after10 padave man
MAN RODOS JEI TESTA PAKARTOSI,IR DAR RAPI-PREG ISIREIKALUAUSI TAI BUS GRAZIOS RIEBIOS II
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:01) Taigi net ne vaiduokliska, ir net ne ruzava...permatomas patamsejimas...o negali buti, kad cia tik ta vieta, kur antra juostele turetu buti ir tiek Dar turiu pirmadienini testuka, bet ten net permatomu liniju nera ![]() niu cia tai nieko
Nu ir gigantiskos nuotraukos
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:01) Taigi net ne vaiduokliska, ir net ne ruzava...permatomas patamsejimas...o negali buti, kad cia tik ta vieta, kur antra juostele turetu buti ir tiek Dar turiu pirmadienini testuka, bet ten net permatomu liniju nera ![]() Na šitam variante jau reikia gerai pasižiūrėti, bet bent jau aš įžiūrėjau ir čia. Manau tyliai tyliai tave galima sveikinti
Tavo antras testukas, kaip suprantu šiandieninis, rodo II Tik dėl mažo hormono kiekio, jis nėra labai ryškus. Kas dieną jis darysis vis ryškesnis
Na, Svaja32 , mes atsiliekam
O kur HEREJA dingo
gal nuvare testo naujo pirkti
Bandysiu nusipirkt ta rapiprega ir tada pirmadieni ryte pasidarysiu...jei nepravarvesiu dar
Nes durnai man gaunas - man reik pirmadieni 13val pas stomatologe vaziuot, 2 dantims rentgena daryt turi, nes vaistai uzdeti ir laukia jinai, kol zinosiu testo rezultatus...tai is kur man dabar zinot QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 13:08) O ko jau pavykti negali? Pavyks O aš ir tyrimus darausi. Laukia dvi echoskopijos - kolposkopija ir transvaginalinė echoskopija, onkocitologinis tyrimas... Tik dabar nepamenu, ar reikia su pilna pūsle eiti echoskopuotis ar ne... QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:10) Bandysiu nusipirkt ta rapiprega ir tada pirmadieni ryte pasidarysiu...jei nepravarvesiu dar Nes durnai man gaunas - man reik pirmadieni 13val pas stomatologe vaziuot, 2 dantims rentgena daryt turi, nes vaistai uzdeti ir laukia jinai, kol zinosiu testo rezultatus...tai is kur man dabar zinot rytoj testa daryk tada QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 13:11) O ko jau pavykti negali? Pavyks O aš ir tyrimus darausi. Laukia dvi echoskopijos - kolposkopija ir transvaginalinė echoskopija, onkocitologinis tyrimas... Tik dabar nepamenu, ar reikia su pilna pūsle eiti echoskopuotis ar ne... jei ziures per vidu tada neturi buti sisiuko QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:10) Bandysiu nusipirkt ta rapiprega ir tada pirmadieni ryte pasidarysiu...jei nepravarvesiu dar Nes durnai man gaunas - man reik pirmadieni 13val pas stomatologe vaziuot, 2 dantims rentgena daryt turi, nes vaistai uzdeti ir laukia jinai, kol zinosiu testo rezultatus...tai is kur man dabar zinot Tai ryte anksti pasidaryk testuką, jau tikrai jis patvirtins tavo Nepergyvenk, viskas bus čiki
Na, bus kaip bus...nenoriu tiketi dar niekuom, kad paskui nereiketu liudet labai
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:20) Na bent jau aš džiaugiuos dėl tavęs O kaži, kaip Mazikeo? Dėl jos vos vakar vyno neatsidariau butelioko
na paliekus jus paplepeti
As dingstu iki vakaro!!
sveikos nu parasykit mum su drauge kaip ten yra jai daktare sake ,kad jei dar neatejo laikas menesinems ,bet pamatavus temp.ji 37 tai reiskia
Sveikutes, as laikausi vis dar
Jie nepastovus tik retkarciais....As del visko bijau, kad tik mano angeleliui viskas butu gerai...Kita savaite leksiu pas gydytoja, kad arba patvirtintu arba paneigtu.... nesimato ir man HEREJA tavo testuko
Gal ji jau ištrynė tos nuotraukos nuorodą? Nes mes su SVAJA32 tikrai matėm jos 2 testukus.
Na nesikeisiu tada aš to avataro |