Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėra mėnesinių...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
*Maja*
Na ką, keliamės į naują puslapiuką blush2.gif thumbup.gif
hereja
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 11:43)
O gal gali įdėti pasižiūrėti?  mirksiukas.gif  blush2.gif

Merginos, keliamės į naują puslapiuką  4u.gif
*

Tai, kad nieko nesimato nufotkinus verysad.gif
*Maja*
ne as Bt matuoju tik tam kad matyciau ar vyksta O,o planuojam kalendoriaus metodu ir gleivemis  bet kai paziuriu i lentele BT tai matau kad mes ko gero ir nepataikom ant tu geruju dieneliu  ,tai si cikla tiesiog reikes bandyti kas 2-3 dieneles

Aš Mazikeo patariau pasidarbuoti dar prieš pakylant BT, nes kai jau pakyla ji, tai rodo, kad ovuliacija jau įvykus buvo. O kiaušinėlis gyvena apie parą. Taip kad kai kitos darbuojasi tada, kai BT pakyla (o po kiaušinėlio išėjimo būna praėjusios apie 2 dienas), kiaušinėlis jau būna iširęs... Manau todėl ir nepavyksta kitoms pastoti. Pati aš BT matuojuos, kai jau man vėluoja, o pagal ją niekad neplanuoju. Aš remiuosi savo gleivėmis ir šonų dilgčiojimu, nes jaučiu aš ovuliacija fiziškai... mirksiukas.gif
** Svaja**
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 12:47)
*

as jau cia bigsmile.gif hereja,manau kad tu turetum nusipirkti Rapi-preg testa ir ji pasidaryti geriausiai piestukini o be to jis rodo ir dienos slapimu thumbup.gif thumbup.gif taip nekankinsi saves ir musu blush2.gif
*Maja*
*

Nenusimink, jei jau pati įžiūri vaiduoklišką juostelę, manau viskas gerai. Pakartok testuką po poros dienelių, ji turėtų būti jau žymiai ryškesnė. Tik per anksti nepradėk panikuoti, kad nieko nesimato labai ryškiai. Svarbu, kad BT laikosi gerai thumbup.gif
** Svaja**
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 12:50)
Aš Mazikeo patariau pasidarbuoti dar prieš pakylant BT, nes kai jau pakyla ji, tai rodo, kad ovuliacija jau įvykus buvo. O kiaušinėlis gyvena apie parą. Taip kad kai kitos darbuojasi tada, kai BT pakyla (o po kiaušinėlio išėjimo būna praėjusios apie 2 dienas), kiaušinėlis jau būna iširęs... Manau todėl ir nepavyksta kitoms pastoti. Pati aš BT matuojuos, kai jau man vėluoja, o pagal ją niekad neplanuoju. Aš remiuosi savo gleivėmis ir šonų dilgčiojimu, nes jaučiu aš ovuliacija fiziškai...  mirksiukas.gif
*

as ir nes man tada pivo apacia oi kaip skauda thumbup.gif thumbup.gif
*Maja*
Svaja32, nesakyk, čia linksmiau bendrauti su planuojančiom negu mama.lt blush2.gif Bent jau man čia linksmiau 4u.gif
hereja
user posted image
** Svaja**
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 12:54)
Svaja32, nesakyk, čia linksmiau bendrauti su planuojančiom negu mama.lt  blush2.gif Bent jau man čia linksmiau  4u.gif
*

nera net kalbos!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Cia tai tikros Supermamos!! wub.gif wub.gif wub.gif
Cia gyvename kas diena ir ryta ir vakara ,zinome apie visas sekmes ir nesekmes,zodziu cia gyvenimas verda!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ups....raide pameciau blush2.gif jau radau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*Maja*
*

Herėja, aš matau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
hereja
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 11:52)
as jau cia bigsmile.gif  hereja,manau kad tu turetum nusipirkti Rapi-preg testa ir ji pasidaryti geriausiai piestukini o be to jis rodo ir dienos slapimu thumbup.gif  thumbup.gif taip nekankinsi saves ir musu blush2.gif
*

Tai as ir prasiau vaistinej rapipreg, tai padave man...nu ka...as kai meme esu, gyvenime nebuvau testu darius ir net rankose ciupinejus, tai ir nusipirkau...o paskui masinoj paziurejau, kad ten after10 padave man doh.gif
** Svaja**
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 12:55)
user posted image
*

As MATAU!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif liezuvis.gif liezuvis.gif
** Svaja**
MAN RODOS JEI TESTA PAKARTOSI,IR DAR RAPI-PREG ISIREIKALUAUSI TAI BUS GRAZIOS RIEBIOS II thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
hereja
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 11:57)
Herėja, aš matau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Taigi net ne vaiduokliska, ir net ne ruzava...permatomas patamsejimas...o negali buti, kad cia tik ta vieta, kur antra juostele turetu buti ir tiek doh.gif

Dar turiu pirmadienini testuka, bet ten net permatomu liniju nera schmoll.gif
user posted image
** Svaja**
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:01)
Taigi net ne vaiduokliska, ir net ne ruzava...permatomas patamsejimas...o negali buti, kad cia tik ta vieta, kur antra juostele turetu buti ir tiek doh.gif

user posted image
*

niu cia tai nieko verysad.gif bet antras tai ne seip sau ta linija ax.gif ax.gif
hereja
Nu ir gigantiskos nuotraukos doh.gif doh.gif doh.gif
*Maja*
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:01)

user posted image
*

Na šitam variante jau reikia gerai pasižiūrėti, bet bent jau aš įžiūrėjau ir čia. mirksiukas.gif Matai, praėjo kelios dienelės ir ji darosi vis ryškesnė. Pakartosi dar po 2 ar 3 dienelių - bus dar ryškesnė thumbup.gif

Manau tyliai tyliai tave galima sveikinti drinks_cheers.gif
** Svaja**
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:02)
Nu ir gigantiskos nuotraukos doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

bet uztat gerai matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*Maja*
Tavo antras testukas, kaip suprantu šiandieninis, rodo II Tik dėl mažo hormono kiekio, jis nėra labai ryškus. Kas dieną jis darysis vis ryškesnis mirksiukas.gif thumbup.gif

Na, Svaja32 , mes atsiliekam lotuliukas.gif
** Svaja**
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 13:07)
Tavo antras testukas, kaip suprantu šiandieninis, rodo II Tik dėl mažo hormono kiekio, jis nėra labai ryškus. Kas dieną jis darysis vis ryškesnis  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Na, Svaja32 , mes atsiliekam  lotuliukas.gif
*

niu kad bent jau man pavyti kazin ar iseis g.gif g.gif lotuliukas.gif
bet pasistengti turesim abi thumbup.gif thumbup.gif
** Svaja**
O kur HEREJA dingo g.gif g.gif
gal nuvare testo naujo pirkti g.gif tongue.gif tongue.gif
hereja
Bandysiu nusipirkt ta rapiprega ir tada pirmadieni ryte pasidarysiu...jei nepravarvesiu dar doh.gif
Nes durnai man gaunas - man reik pirmadieni 13val pas stomatologe vaziuot, 2 dantims rentgena daryt turi, nes vaistai uzdeti ir laukia jinai, kol zinosiu testo rezultatus...tai is kur man dabar zinot unsure.gif
*Maja*
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 13:08)
niu kad bent jau man pavyti kazin ar iseis g.gif  g.gif  lotuliukas.gif
bet pasistengti turesim abi thumbup.gif  thumbup.gif
*

O ko jau pavykti negali? Pavyks thumbup.gif mirksiukas.gif

O aš ir tyrimus darausi. Laukia dvi echoskopijos - kolposkopija ir transvaginalinė echoskopija, onkocitologinis tyrimas... Tik dabar nepamenu, ar reikia su pilna pūsle eiti echoskopuotis ar ne...
hereja
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 12:07)
Tavo antras testukas, kaip suprantu šiandieninis, rodo II Tik dėl mažo hormono kiekio, jis nėra labai ryškus. Kas dieną jis darysis vis ryškesnis  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Na, Svaja32 , mes atsiliekam  lotuliukas.gif
*

Nebeiziuriu testuke beveik nieko...isdziuvo gal? doh.gif
** Svaja**
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:10)
Bandysiu nusipirkt ta rapiprega ir tada pirmadieni ryte pasidarysiu...jei nepravarvesiu dar doh.gif
Nes durnai man gaunas - man reik pirmadieni 13val pas stomatologe vaziuot, 2 dantims rentgena daryt turi, nes vaistai uzdeti ir laukia jinai, kol zinosiu testo rezultatus...tai is kur man dabar zinot unsure.gif
*

rytoj testa daryk tada mirksiukas.gif mirksiukas.gif ,jei ir matysi neryskia visvien tai nestuke.gif .tada jau jokio rentgeno schmoll.gif schmoll.gif
** Svaja**
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 13:11)
O ko jau pavykti negali? Pavyks  thumbup.gif  mirksiukas.gif

O aš ir tyrimus darausi. Laukia dvi echoskopijos - kolposkopija ir transvaginalinė echoskopija, onkocitologinis tyrimas... Tik dabar nepamenu, ar reikia su pilna pūsle eiti echoskopuotis ar ne...
*

jei ziures per vidu tada neturi buti sisiuko schmoll.gif schmoll.gif .as palaukiau prie kabineto puse valandos ir tai jau liepe eit nusim... lotuliukas.gif
*Maja*
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:10)
*

Tai ryte anksti pasidaryk testuką, jau tikrai jis patvirtins tavo nestuke.gif , o stomotologei pasakysi, kad laukiesi ir ji žinos, ką toliau daryti. O dėl danties rentgeno ir turi pasakyti, turėtų uždėti papildomas apsaugas ant pilvo, kad maža kas kokie spinduliai nepasiektų mirksiukas.gif
Nepergyvenk, viskas bus čiki mirksiukas.gif thumbup.gif
*Maja*
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 13:12)
rytoj testa daryk tada mirksiukas.gif  mirksiukas.gif ,jei ir matysi neryskia visvien tai  nestuke.gif .tada jau jokio rentgeno schmoll.gif  schmoll.gif
*

Bet juk ne plaučius ar pilvą švies, o tik ant danties dės... Na, daktarai geriau žino, nes tuo labiau, kad jau danties gydymas jau prasidėjęs... palikti juk negali taip...
** Svaja**
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 13:15)
Bet juk ne plaučius ar pilvą švies, o tik ant danties dės... Na, daktarai geriau žino, nes tuo labiau, kad jau danties gydymas jau prasidėjęs... palikti juk negali taip...
*

nu jo ten pamirsau su tom apsaugom blush2.gif blush2.gif blush2.gif
hereja
Na, bus kaip bus...nenoriu tiketi dar niekuom, kad paskui nereiketu liudet labai unsure.gif
*Maja*
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 13:20)
Na, bus kaip bus...nenoriu tiketi dar niekuom, kad paskui nereiketu liudet labai unsure.gif
*

Na bent jau aš džiaugiuos dėl tavęs wub.gif blush2.gif Ir tyliai sveikinu, kad neišgasdinčiau angeliuko blush2.gif 4u.gif

O kaži, kaip Mazikeo? Dėl jos vos vakar vyno neatsidariau butelioko drinks_cheers.gif , taip jau apsidžaiugiau, kad pagaliau pasisekė jai tapti nestuke.gif
*Vilma*
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 11:55)
user posted image
*

lygiai toks pat testas, ir ta pati rodo, kaip man vakar thumbup.gif
manau, kad jau galime kazko tiketis drinks_cheers.gif
** Svaja**
QUOTE(vilmabus @ 2005 12 10, 13:32)
lygiai toks pat testas, ir ta pati rodo, kaip man vakar thumbup.gif
manau, kad jau galime kazko tiketis drinks_cheers.gif
*

gal cia tas pat testas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
niu ka jau 2 kandidates i nestuke.gif nestuke.gif thumbup.gif
*Vilma*
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 12:34)
gal cia tas pat testas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
niu ka jau 2 kandidates i  nestuke.gif  nestuke.gif  thumbup.gif
*

va ir man taip pasirode, bet deje as savaji, iki siol rankose laikau ir ziuriu ar akys neapgauna doh.gif
*Maja*
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 13:34)
gal cia tas pat testas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
niu ka jau 2 kandidates i  nestuke.gif  nestuke.gif  thumbup.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif Kokios linksmos Kalėdos bus kai kam thumbup.gif 4u.gif
** Svaja**
QUOTE(vilmabus @ 2005 12 10, 13:36)
va ir man taip pasirode, bet deje as savaji, iki siol rankose laikau ir ziuriu ar akys neapgauna doh.gif
*

ko gero kad neapgauna ax.gif ax.gif
kada tu kartosi testuka?? g.gif
*Maja*
QUOTE(vilmabus @ 2005 12 10, 13:36)
*

Na įdėk ir savąjį, mes pasakysim, ar tavo akys nemeluoja tongue.gif thumbup.gif
*Vilma*
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 12:36)
thumbup.gif  thumbup.gif  Kokios linksmos Kalėdos bus kai kam  thumbup.gif  4u.gif
*

as dar bijau dziaugtis, bet vilties jau turiu rolleyes.gif
** Svaja**
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 13:36)
thumbup.gif  thumbup.gif  Kokios linksmos Kalėdos bus kai kam  thumbup.gif  4u.gif
*

niu kam kaledos O mums gal valentino diena ,bus ypatinga wub.gif wub.gif wub.gif
** Svaja**
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 13:37)
Na įdėk ir savąjį, mes pasakysim, ar tavo akys nemeluoja  tongue.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*Maja*
QUOTE(vilmabus @ 2005 12 10, 13:38)
as dar bijau dziaugtis, bet vilties jau turiu rolleyes.gif
*

Na ir bailiukės lotuliukas.gif , kai tokius rezultatus mato thumbup.gif Aš tokio dar neturėjau, o siūlelio plonumo vos matoma buvo, tai džiaugsmui nebuvo ribų lotuliukas.gif
*Maja*
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 13:38)
niu kam kaledos O mums gal valentino diena ,bus ypatinga wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Gal lotuliukas.gif

Norėčiau pasikeisti savo avatarą, ar verta? blush2.gif
** Svaja**
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 13:41)
Gal  lotuliukas.gif

Norėčiau pasikeisti savo avatarą, ar verta?  blush2.gif
*

as tai keiciu pagal metu laikus blink.gif tongue.gif ,o tavo grazus wub.gif ,nebent sventiska nori isideti?? g.gif
*Maja*
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 13:44)
as tai keiciu pagal metu laikus blink.gif  tongue.gif ,o tavo grazus  wub.gif ,nebent sventiska nori isideti?? g.gif
*

Ne, šventiško neturiu, galvojau kokį iš interneto... bet manau paliksiu koks yra... Po to dar pamiršit kaip atrodau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
** Svaja**
na paliekus jus paplepeti wub.gif
As dingstu iki vakaro!!user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smilga saule
sveikos nu parasykit mum su drauge kaip ten yra jai daktare sake ,kad jei dar neatejo laikas menesinems ,bet pamatavus temp.ji 37 tai reiskia nestuke.gif 20c.D taip sake blink.gif kiek cia tos tiesos?
liince
QUOTE(hereja @ 2005 12 10, 11:55)
user posted image
*

Labas Hereja,gal ga;i man atsiustii pasta savo testuko foto,nes man nerodo per SM.
4u.gif liince@mail.ru
mazikeo
Sveikutes, as laikausi vis dar thumbup.gif tik labai bijau del uzeinanciu lyg lengvu spazmu pilvo apacioj arba sone.. g.gif

Jie nepastovus tik retkarciais....As del visko bijau, kad tik mano angeleliui viskas butu gerai...Kita savaite leksiu pas gydytoja, kad arba patvirtintu arba paneigtu....

nesimato ir man HEREJA tavo testuko
:)22
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 12 10, 11:58)
As MATAU!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  liezuvis.gif  liezuvis.gif
*

nematau as herejos testuko verysad.gif
QUOTE(*Maja* @ 2005 12 10, 12:41)
Gal  lotuliukas.gif

Norėčiau pasikeisti savo avatarą, ar verta?  blush2.gif
*

man labai grazus sis avataras wub.gif
*Maja*
Gal ji jau ištrynė tos nuotraukos nuorodą? Nes mes su SVAJA32 tikrai matėm jos 2 testukus.

Na nesikeisiu tada aš to avataro blush2.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.