Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai prieš lopšelį

Kokius tyrimus reik atlikti vaikui, prieš einant į lopšelį? Gavau visą pluoštą siuntimų, bet kadangi mūsų gydytoja nuolat linkus persistengti ten kur nereikia, tai abėjoju kai kurių tikslingumu...ar reikia 15 mėn vaikui plėsti akių vyzdžius, kad patikrint regėjimą, nors nėra jokių regėjimo problemų?
Atsakyti
MUMS REIKEJO TIK DEL KIRMELIU PASITIKRINTI,O PASKUI GYDYDYTOJA PARASE,KAD SVEIKA IR VISKAS smile.gif
Atsakyti
O mums nieko papildomo nereikejo,tik apziurejo ir patikrino kad butu visi privalomi skiepai. biggrin.gif
Atsakyti
Nu nesuprantu kodėl visiškai sveiką vaiką, per savo gyvenimą tik porą kartų sirgusį sloga, verčia pasidaryt visą krūvą tyrimų:
pilną kraujo
kakutį,
sisiuką
pas nervų gydytoją,
pas LOR,
Kažkoks tepinėlis,
akių tyrimas, kur reik vyzdžius plėsti blink.gif Va šitas man iš vis berazumnas atrodo. Juk jokių problemų su regėjimu neturim...
Blogiausia, kad ne visi specialistai yra mūsų poliklinikoj ir su vaiku turiu tasytis po visą Vilnių. Vakar nusitrenkėm į Antakalnį, bet akių tirt negalėjo, nes vakar ir skiepyta buvo. Iš kur man žinot, kad tiriant akis, reik vyzdžius plėsti? gal galima šito betikslio tyrimo išvengti. Pykstu ant savo gydytojos, nes net ir siuntimo nesugebėjo normaliai užpildyt- paskui kitoj poliklinikoj buvau apšaukta...
Atsakyti
Prieš einant į lopšelį, reikia atlėkti išmatų tyrimą dėl kirminų.
Jei gydytojai specialistai (okulistas,ortopedas) iki 1 metų vaiką konsultavo ir jokios patologijos nerado , šiuo metu jų konsultacija nereikalinga.Jei kraujo ir šlapimo tyrimas iki 1 metų nebuvo atliktos, tai juos patarčiau atlikti.
heart.gif
Atsakyti