Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: HIPERIUKAS 6M
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
ABRA
Sūnui 6m.Šeip jis labai jautrus ir geras vaikas.Labai protingas.Bet tas jo nenusedėjimas vienoje vietoje......1min.bėgyje,išgirstu 10k.'MAMA'.jis niekur manęs nepaleidžia.esu išsiskyrusi,savo tėvo sūnus nepažysta.todėl visada būnam kartu.nebegaliu niekur išeiti...
jei reikia pasilikti pas močiutę,kyla didžiulė isterika...
namuose betvarkė,nes jei ką valgo,visi popieriukai ir t.t. guli ant žemės.pats tvarkytis nenori....kai gali žaisti su kompiuteriu,tai tada turiu pertraukėlę....bet pati suprantu,kad taip negerai...
jis labai bendraujanti ir neturi jokio baimės jausmo.gali išpasakoti visas "komercines "ir "privačias" paslaptis.kiekvienam sutiktam....
visi kaimynai jį pažysta,nes jis kiekvieno sutikto pasidomės kaip sekasi,kaip sveikata ir t.t.
darželyje yra iš tu vaikų,kurie negali susikoncentruoti...
yra nekantrus...visiškai manęs nebeklauso...
pradėjo atsikalbinėti ir netgi juokiasi iš manęs jei ką jam liepiu arba kaltina mane,kad esu negera mama...
serga pirkimo manija,nesvarbu ką pirkti,bet nusipirkti...jei ne,bus isterika..
vieną kartą dariau bandymą,visą dieną nuo 8h iki 21h buvom užsiėmę...ėjom visur,pradedant žaidimų aikštele,baigiant čiuožykla.visą dieną sunus buvo veiksme...jis nepavargo...ir vakare dar nenorėjo miego...iki 11h ar ilgiau dar su juo kariavom dėl miego...
nebeturiu jėgų,ir gėda nuo žmonių.....visi mano,kad tai ne vaikaw,o velniūkštis...
nebegaliu.pavargau ..
kaip elgtis?man greit pačiai psichologo pagalbos reikės..... g.gif

Alchemie
Abra, pirmiausia psichologo pagalbos reikia tau, kad nenuvaziuotu stogas ir neapimtu depresija, kuri yra beje, rimta liga.
Antra, tu nesi kalta ir neturi gedintis pries zmones, kad jie nesuvokia, jog patys mato tik minute veiksmo, o tu su situo gyveni.
As dabar kartais jau atzariai pasakau, kokiai bobulei, ar poniutei, kuri meta koki "komplimenta" apie neisaukleta vaika. pasakau, kad tegu savus aukleja, ir patarimu cia nedavineja, kai reiks paprasysiu.
Tokie atsakymai irgi savigyna.
Antra, tai faktas, kad augini viena ir tevo nepazista irgi labai svarbu. Manau, kad toks vaikas yra jautresnis ir tokiam amziuje jau aisku, kad jis neturi tecio, o kiti turi, kad jis kitoks...mano tevai issiskyre kai man buvo 5, bet seimos nepilnumas seka visa gyvenima, kaip nuoskauda. Gal jis tiesiog jauciasi nesaugiai..bijo taves netekti, nes esi vieninteleis saugaus gyvenimo garantas? 4u.gif
Siaip tai jei esi vilniete tikrai rekomenduoju nueiti i Vaiko psichologines pedagogines pagalbos centra, nes ten man psichologe labai padejo, gal ir jums abiems pades.
O siaip..stiprybes tau..esi gera mama, tiesiog tau skirti dideli isbandymai ir tai ne visi zmones zino, ir neprivalo zinoti, nes gal net nesuprastu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.