Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai ir ne tik
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mikaela
Bendraujame toliau 4u.gif
Jeigu galima necituokite nuotraukų, nes kurios turi letesni interneta, joms krauna lėčiau 4u.gif Ir nuotraukas geriau dėti 640x460, nes tokios neištampo puslapio 4u.gif
Sena tema
user posted image
S.N.A.S
Nespėjau pamatyt Temidės virtuvės verysad.gif

Nu o kadangi mano virtuvė jau surinkta, tai pasisakysiu...
teigiamai liko įvertinti ilgi stalčiai thumbup.gif Iš pradžiu dvejojau, vos baldininkams pavyko mane įkalbint, o dabar atsidžiaugt kaip vaikas negaliu.
Patenkinta,kad visgi rinkausi įmontuojamą gartraukį thumbup.gif ir pakėliau orkaitę aukštyt thumbup.gif
Na kaip ir viskas.
Džiaugiuosi, kad firma nepavedė, padarė laiku ir taip kaip norėjau. blush2.gif
O juk prieš tai dėl virtuvės tarėmės su kita firma, kuri iki šiol dar nepadrė spintos, užsakytos dar prieš virtuvę doh.gif

Tik dabar suku galvą.... Virtuvėje, kuri jungiasi su svetaine, ties virtuviniu komplektu išvestos dvi lempos viena nuo kitos nutolusios per metrą.(virtuvinis komplektas eina kampu).. tad aš niekaip nesumąstau kokie 2šviestuvai čia tiktų, kaip jie turėtų atrodyt, kabantys viens šalia kito.. ir akip jie dar derės su būsimu svetainės šviestuvu... unsure.gif vyras šaltais nervais siūlo halogenus, aišku čia lengviausia išeitis, bet šviesos mažai būtų....
tad gal kas susidūrė su dviem gretimais kabančiais šviestuvais virtuvėje, kokie jie? blush2.gif
Temidė
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 04 16, 20:58)
Nespėjau pamatyt Temidės virtuvės verysad.gif
*

Tai lįsk į senosios temos 47 puslapį ir pamatysi 4u.gif
Įdėk ir savąją virtuvytę pasigrožėti, gal dėl šviestuvų ką nors patarti galėsim ax.gif
Temidė
Atsakau aistukui, nes senojoje temoje nebespėjau.
Spalva kapučino metalikas, tik nuotraukose to metaliko nesimato.
Virš salos, net nežinau kaip tą daiktą pavadinti biggrin.gif Na žodžiu kažkas, kas man nepatinka schmoll.gif Jei tiksliau - iš gipso suformuotas lubų pažeminimas ir "apsiūtas" tokia pačia kaip ir virtuviniai baldai plokšte.
Man jis nepatinka , nes labai užgriozdina erdvę, bet kitiems jis patinka. Sako kaip tik akcentas gražuz. Žodžiu dėl skonio nesiginčijama ax.gif
tasha
QUOTE(Temidė @ 2010 04 16, 21:28)
Tai lįsk į senosios temos 47 puslapį ir pamatysi  4u.gif
Įdėk ir savąją virtuvytę pasigrožėti, gal dėl šviestuvų ką nors patarti galėsim  ax.gif
*

As irgi nematau foto, senoje temoje 47pusl. ju neberodo schmoll.gif
jitute
QUOTE(tasha @ 2010 04 17, 00:15)
As irgi nematau foto, senoje temoje 47pusl. ju neberodo schmoll.gif
*

katik ziurejau rodo, tik luktelti reikia truputi thumbup.gif
Neeri
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 19:01)
Neeri, ačiū.
Ir dar ką dabar daryčiau kitaip - tai indaują daryčiau tokio pat gylio kaip ir spintelės, nes dabar vargiai didesnė lėkštė telpa.
*

Mano indauja 40cm gylio ir man per akis jos pločio ax.gif Telpa ir laaabai didelės lėkštės.

Kad ir virtuvė jau mano pagaminta, bet vis užsuku į šią temą, idomu paskaityti kaip sekasi kitiems ax.gif
Ramziukė
milaaa, kada žadi parodyt mums savo virtuvę? Manoji panašaus išplanavimo, tai labai smalsu blush2.gif
aistukas
QUOTE(Temidė @ 2010 04 16, 21:48)
Atsakau aistukui, nes senojoje temoje nebespėjau.
Spalva kapučino metalikas, tik nuotraukose to metaliko nesimato.
Virš salos, net nežinau kaip tą daiktą pavadinti biggrin.gif Na žodžiu kažkas, kas man nepatinka  schmoll.gif Jei tiksliau - iš gipso suformuotas lubų pažeminimas ir "apsiūtas" tokia pačia kaip ir virtuviniai baldai plokšte.
Man jis nepatinka , nes labai užgriozdina erdvę, bet kitiems jis patinka. Sako kaip tik akcentas gražuz. Žodžiu dėl skonio nesiginčijama ax.gif
*

Aha, supratau. 4u.gif
Ir dar jeigu galima paklausiu, jei jau naudojates virtuve, ar patogu ta sala? Galvojau daryti, bet paskui kazkaip persigalvojau ir liko pas mus tradicine pasieniu kampu isdeliota virtuvike, nors siaip dar butu galima sala isirengti. g.gif
milaaa
QUOTE(Ramziukė @ 2010 04 17, 09:17)
milaaa, kada žadi parodyt mums savo virtuvę? Manoji panašaus išplanavimo, tai labai smalsu blush2.gif
*

is kur zinai, kokio isplanavimo manoji? bigsmile.gif g.gif

neturiu nuotaikos nei jos aptvarkyt, kad nufotkint, nei ko kito daryt doh.gif del prakeiktu lektuvu, panasu, kad plaukia atostogos, tai visai ner nuotaikos
Temidė
QUOTE(aistukas @ 2010 04 17, 09:48)
Aha, supratau.  4u.gif
Ir dar jeigu galima paklausiu, jei jau naudojates virtuve, ar patogu ta sala? Galvojau daryti, bet paskui kazkaip persigalvojau ir liko pas mus  tradicine pasieniu kampu isdeliota virtuvike, nors siaip dar butu galima sala isirengti.  g.gif
*

Aistuk, kategoriškų išvadų negalėčiau daryti, nes per mažai dar naudojuos. Tik vėl gi, kai popieriuje buvo viskas nubraižyta, atrodė vienaip, o kaip pasidarė, visai kitaip.Man kaip ir visada labai gaila erdvės. Jei reiktų vėl nuspręsti, tai gerai pagalvočiau, ar reikalinga ta sala. Gal verčiau rinkčiausi didelį stalą su kėdėmis.
mikaela
QUOTE(Temidė @ 2010 04 17, 14:15)
Aistuk, kategoriškų išvadų negalėčiau daryti, nes per mažai dar naudojuos. Tik vėl gi, kai popieriuje buvo viskas nubraižyta, atrodė vienaip, o kaip pasidarė, visai kitaip.Man kaip ir visada labai gaila erdvės. Jei reiktų vėl nuspręsti, tai gerai pagalvočiau, ar reikalinga ta sala. Gal verčiau rinkčiausi didelį stalą su kėdėmis.
*

Jum tik ranka braize plana ar ir kompiuteriu? ax.gif Maniskiai baldininkai tik ranka braize ax.gif Gausis biski kitokia, del patogumo ir praktiskumo ax.gif
Temidė
QUOTE(mikaela @ 2010 04 17, 14:49)
Jum tik ranka braize plana ar ir kompiuteriu? ax.gif Maniskiai baldininkai tik ranka braize ax.gif Gausis biski kitokia, del patogumo ir praktiskumo ax.gif
*

Kompiuteriu. Ir vizualizaciją darė, kažkada seniai buvau į temą įdėjusi. Bet realybėje tie visi metrai kitaip atrodo.
vida777
QUOTE(Temidė @ 2010 04 17, 13:15)
*

ir as esu erdves maniake blush2.gif ,na nezinau kokio didumo turetu buti virtuve, kad daryti sala, ta sala - tikras balaganas (kalbu is patirties pas gimines ir artimuosius doh.gif ).

Temide, ar galiu klausimeli?
Kokios granito rusies jusu stalvirsis? Ar ne per tamsus?
Klausiu todel, kad granitas man labai grazu, ir pas jus lb grazu 4u.gif , bet as noriu is sviesesniu gelsvu/siltu atspalviu, nes musu virtuve siaureje.
Kol kas mano favoritas yra indiskas Kashmir Gold g.gif :
http://eurasian.com/india/granite/images/k...ir_gold_500.jpg
aistukas
QUOTE(Temidė @ 2010 04 17, 13:15)
*

Na va, ir as taip pat, vis uz ta erdve "kovoju", todel nedarem jokiu baru tik pasistatem apvalu stala, kuri, jei reikia galima isdidinti. Pagal musu poreikius, tai tikrai geriau nei baras, nes prie jo mes niekad neprisestume. Bet sala tai ir papildomas plotas darbui, spintutes, todel sakau gal ir verta g.gif Beto ji atskirtu virtuves zona nuo svetaines, man kazkaip pas mus lyg ir per atvira, bet cia jau erdves kaina smile.gif
Temidė
QUOTE(vida777 @ 2010 04 17, 14:58)
ir as esu erdves maniake  blush2.gif ,na nezinau kokio didumo turetu buti virtuve, kad daryti sala, ta sala - tikras balaganas  (kalbu is patirties pas gimines ir artimuosius  doh.gif ).

Temide, ar galiu klausimeli?
Kokios granito rusies jusu stalvirsis? Ar ne per tamsus?
Klausiu todel, kad granitas man labai grazu, ir pas jus lb grazu  4u.gif , bet as noriu is sviesesniu gelsvu/siltu atspalviu, nes musu virtuve siaureje.
Kol kas mano favoritas yra indiskas Kashmir Gold  g.gif :
http://eurasian.com/india/granite/images/k...ir_gold_500.jpg
*

Vida777, nu niekaip neprisimenu pavadinimo šito granito. Nors užmušk doh.gif Bandysiu pirkimo dokumentus surasti. Kadangi man reikėjo, kad būtų be sujungimų 3 metrai, tai pasirinkimas ribotas buvo. Rinkomės iš Jūsų paminėto Kashmir Gold, Colombo Juparana (abu šviesūs) ir iš to, kurį matote pas mane virtuvėje biggrin.gif Lemiamą balsą šį kartą turėjo vyras, nes šitas akmuo solidžiau atrodo ir yra akcentas. Kiti paminėti tiesiog būtų susilieję su virtuve. Kitaip sakant joje išnykę. Bet tai grynai pasirinkimo reikalas, nes ir vienas ir kitas variantai atrodo gražiai.
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2010 04 17, 15:26)
Bet sala tai ir papildomas plotas darbui, spintutes, todel sakau gal ir verta  g.gif Beto ji atskirtu virtuves zona nuo svetaines, man kazkaip pas mus lyg ir per atvira, bet cia jau erdves kaina  smile.gif
*

Visiškai pritariu. Zonas atskiria, bet erdvės sąskaita. Pasidėti telpa nemažai. Bent jau pas mane 4 didžiuliai stalčiai. Taip pat ir darbastalis geras, jei daugiau gaminimo, o mes, kadangi dar neturime stalo, tai ir valgome prie jo labai patogiai.
Manau kad vėl gi tai skonio reikalas. Aš kitą kartą greičiausiai salos nedaryčiau, nebent erdvė būtų ne mažesnė kaip 70m2.
Ramziukė
QUOTE(milaaa @ 2010 04 17, 13:21)
is kur zinai, kokio isplanavimo manoji? bigsmile.gif  g.gif

neturiu nuotaikos nei jos aptvarkyt, kad nufotkint, nei ko kito daryt doh.gif del prakeiktu lektuvu, panasu, kad plaukia atostogos, tai visai ner nuotaikos
*

Seniai šią temą seku mirksiukas.gif
NA jei jau nekyla rankos fotkint ir viešai rodytis, tai gal į AŽ galėtum (tvarkymas tam nebūtinas)
daivulle
Temide gal dar gali ideti savo virtuves foto senoj temoj nerodo buciau labai dekinga 4u.gif
mikaela
QUOTE(daivulle @ 2010 04 17, 19:40)
Temide gal dar gali ideti savo virtuves foto  senoj temoj nerodo buciau labai dekinga 4u.gif
*

Gal pameginkit palaukti truputi smile.gif
Cia turbut tinklapis i kuri ideta nenori rodyti foto 4u.gif
Kita karta geriau deti foto patariu per part.lt arba radikal.ru smile.gif
milaaa
Temide, patarimas buvo geras, klijai nusivale 4u.gif
musu virtuves kelios nuotraukeles 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Temidė
Milaaa, liuks virtuvytė thumbup.gif Bet tu ir šaunuolė, iš visų pusių prifotkinai, taip išsamiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(daivulle @ 2010 04 17, 18:40)
Temide gal dar gali ideti savo virtuves foto  senoj temoj nerodo buciau labai dekinga 4u.gif
*

Man rodo g.gif Atsiųsiu į a.ž, jei nepavyks pažiūrėti 4u.gif
milaaa
[quote=Temidė,2010 04 18, 15:56]
Milaaa, liuks virtuvytė thumbup.gif Bet tu ir šaunuolė, iš visų pusių prifotkinai, taip išsamiai thumbup.gif
Papildyta:

Aciu blush2.gif ne as, mb fotkino biggrin.gif kaip ir sakiau nediduke, nesinorejo uzgriozdint ne per didziausios bendros erdves 4u.gif ne nepalyginsi su tamstos ''palociais'' lotuliukas.gif
lioliuke
Milaaa virtuvyte super thumbup.gif
indalove po orkaie? o saldytuva kur paslepet?

Taip pat Temides. wub.gif wub.gif
Nu abi virtuvytes katalogines smile.gif

aistukas

Visiškai pritariu. Zonas atskiria, bet erdvės sąskaita. Pasidėti telpa nemažai. Bent jau pas mane 4 didžiuliai stalčiai. Taip pat ir darbastalis geras, jei daugiau gaminimo, o mes, kadangi dar neturime stalo, tai ir valgome prie jo labai patogiai.
Manau kad vėl gi tai skonio reikalas. Aš kitą kartą greičiausiai salos nedaryčiau, nebent erdvė būtų ne mažesnė kaip 70m2.
*

[/quote]

Taigi, jei tureciau tokia svetaine, tai ir as labiau prasiplesciau, bet dabar labai pasvarstau pries isileisdama koki balda i namus. smile.gif

Milaa, ir jusu labai grazi virtuvele - man sviesios ir blizgios plokstes apskritai laabai garzu 4u.gif Bet ir as svarstau, kur jus "paslepet" salytuva g.gif
milaaa
QUOTE(lioliuke @ 2010 04 18, 16:31)
Milaaa virtuvyte super  thumbup.gif
indalove po orkaie? o saldytuva kur paslepet?

Taip pat Temides.  wub.gif  wub.gif
Nu abi virtuvytes katalogines smile.gif
*

aciu 4u.gif
taip, indaplove yra po orkaite.
o su saldytuvu... tai jis pas mus didelis, dviduris( daug edam matyt blink.gif ) jam skirta vieta iskart uz virtuves nugaros, uz kampo, taip pat ant tos pacios sienos eina dar vienas stalciu- spinteliu blokas, susideti nelabai naudojamiems virtuviniams daiktams, ilgalaikems( lotuliukas.gif ) atsargoms ir kitkam. jo pademonstruoti negaliu, nes gamybos stadijoje 4u.gif
is esmes man taip patinka, jei yra galimybes, iskelti nelabai reikalingus daiktus, kad neuzkrauti erdves. virtuveje sudeti tik kasdien naudojami/reikalingi reikmenys 4u.gif
Temidė
QUOTE(milaaa @ 2010 04 18, 16:05)
aciu 4u.gif
o su saldytuvu... tai jis pas mus didelis, dviduris( daug edam matyt blink.gif )
*

Negaliu kaip prajuokinai biggrin.gif
daivulle
Milaa labai grazi virtuve thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2010 04 18, 15:56)
Milaaa, liuks virtuvytė thumbup.gif  Bet tu ir šaunuolė, iš visų pusių prifotkinai, taip išsamiai  thumbup.gif
Papildyta:

Man rodo  g.gif Atsiųsiu į a.ž, jei nepavyks pažiūrėti  4u.gif
*

ne man nerodo temides virtuves
schmoll.gif
elva
milaaa, labai aciu uz nuotraukeliu ikelima!!! bigsmile.gif Virtuve, kaip jau buvau susidariusi nuomone is tavo postu, tikrai labai grazi, skoninga, ir, atrodo, turetu buti patogi naudotis (tiesa, o juk tu minejai, kad kietiems gali atrodyt nepatogi biggrin.gif - man kaip tik labai logiskai isdestytos pagrindines zonos thumbup.gif ). Na ir apskritai, pats stilius man labai prie sirdies smile.gif
mikaela
milaa, labai grazi virtuvyte thumbup.gif wub.gif minimalistine tokia sakyciau smile.gif
Man irgi patogi atrodo thumbup.gif
Neeri
QUOTE(milaaa @ 2010 04 18, 15:47)

musu virtuves kelios nuotraukeles 4u.gif
*

thumbup.gif faina, neperkrauta ir skoninga virtuvė, tokia kataloginė. Tik niekaip nesuprantu kaip tokioj nedidelėj virtuvėj galima visus rakandus virtuvinius sutalpinti lotuliukas.gif
Lineta*
Milaaa, Jusu virtuve nuostabi 4u.gif wub.gif

sakykite o kaip atidarote stalciukus? ten ifrezuota kazkas?
Brėkšta
QUOTE(Neeri @ 2010 04 19, 08:09)
kaip tokioj nedidelėj virtuvėj galima visus rakandus virtuvinius sutalpinti  lotuliukas.gif
*

jūs turbūt nematėt mažos virtuvės, Milaaa virtuvė palygint su mano dabartine didelė bigsmile.gif

Milaaa, graži virtuvė bigsmile.gif
Neeri
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 19, 08:17)
jūs turbūt nematėt mažos virtuvės, Milaaa virtuvė palygint su mano dabartine didelė  bigsmile.gif

Milaaa, graži virtuvė  bigsmile.gif
*

ax.gif Mačiau mažą virtuvę, pati tokią turėjau, tai puodai , bliūdai ir dar visokiausi indai po visus namus buvo iškaišioti doh.gif O ir dabar, nors virtuvė ne tokia jau maža, bet didelė dalis virtuvinių rakandų sudėta į tokį ale tamsų kambariuką tongue.gif
Brėkšta
QUOTE(Neeri @ 2010 04 19, 09:14)
ax.gif Mačiau mažą virtuvę, pati tokią turėjau, tai puodai , bliūdai ir dar visokiausi indai po visus namus buvo iškaišioti  doh.gif O ir dabar, nors virtuvė ne tokia jau maža, bet didelė dalis virtuvinių rakandų sudėta į tokį ale tamsų kambariuką  tongue.gif
*

o mane maža virtuvė išmokė nekaupt nereikalingų rakandų nes ir tamsių kambariukų pas manį nėr yra tik vienas nuostabiai šviesus lotuliukas.gif problema tik su stiklainiais, kurių su uogienėm prikrauna giminės ir artimieji ir liepia atvežt tuščius, bet ir tuos išmėtau paprastai
Ramziukė
Milaaa, tikrai superiška virtuvė thumbup.gif Kur gaminotės? kiek kainavo?

QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 19, 10:07)
o mane maža virtuvė išmokė nekaupt nereikalingų rakandų nes ir tamsių kambariukų pas manį nėr yra tik vienas nuostabiai šviesus  lotuliukas.gif problema tik su stiklainiais, kurių su uogienėm prikrauna giminės ir artimieji ir liepia atvežt tuščius, bet ir tuos išmėtau paprastai
*

Čia tai tiesa drinks_cheers.gif
milaaa
aciu labai blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Neeri @ 2010 04 19, 08:09)
thumbup.gif faina, neperkrauta ir skoninga virtuvė, tokia kataloginė. Tik niekaip nesuprantu kaip tokioj nedidelėj virtuvėj galima visus rakandus virtuvinius sutalpinti  lotuliukas.gif
*

tai kaip minejau, netalpinu visko smile.gif salia indaploves virsutiniame stalciuje- irankiai ir indai, apatiniame- puodai, labai patogu iskrauti indaplove bigsmile.gif po virykle- ale makaronai, apatiniame- siaip bilekas. virsutinese - vienoje prieskoniai, arbatos, puodeliai, taures.
galutiniu vietu dar nera, nes dar gaminama prie saldytuvo busiancios spinteles stalciai. ten laikysiu visko ko kasdien nenaudoju. beto tai nera toli nuo pagrindines virtuves, kad butu labai nepatogu, bet tuo paciu neuzkrauna bendros erdves 4u.gif toks buvo musu pasirinkimas smile.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 04 19, 08:12)
Milaaa, Jusu virtuve nuostabi  4u.gif    wub.gif

sakykite o kaip atidarote stalciukus? ten ifrezuota kazkas?
*

ten toks kaip griovelis(senoje temoje buvo ideta kazkokia foto gelsvo stalciaus su ispjautu panasiu, tai beveik toks)
neturiu nuotraukos is arciau, idedu sita 4u.gif bet tai yra, butent tai, ka as isivaizduoju be rankeneliu. maniau, kad pas tave taippat turejo buti?
kaip beje jusu karai? nebeparasai...gal as uzsipuoliau per stipriai blush2.gif bet taip norisi, kad zmogus dziaugtusi savo virtuve, o ne liudetu 4u.gif

user posted image
Lineta*
QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 10:21)
ten toks kaip griovelis(senoje temoje buvo ideta kazkokia foto gelsvo stalciaus su ispjautu panasiu, tai beveik toks)
neturiu nuotraukos is arciau, idedu sita 4u.gif bet tai yra, butent tai, ka as isivaizduoju be rankeneliu. maniau, kad pas tave taippat turejo buti?
kaip beje jusu karai? nebeparasai...gal as uzsipuoliau per stipriai blush2.gif bet taip norisi, kad zmogus dziaugtusi savo virtuve, o ne liudetu 4u.gif
user posted image
*

nea, labai gaila, bet pas mane nera to griovelio, musu baldzius visiskai nepatyres ir nenusimanantis apie baldu gamyba, nes padare visiska nesamone, nenupasakosiu, ryt jei prisiruosiu idesiu foto, labai noreciau, kad pas mane virtuveje butu va taip kaip pas Tave ir taip atsidarinetu ir taip grazu butu. Pastebejeu, kad po paskutiniu savo darbu jie mums dar ir lubas sugadino ir istepliojo ir dar siena sugadino, jau tokie ... kad zodziu truksta, aisku kai spinta dejo ir parketa sugadino doh.gif zodziu su jais vieni nuostoliai, pasiulysiu apsimoketi ka pridare. Tai dabar laukiam, kol ponas gaus aliuminius ir pagamins per nauja apatines spintutes. Bet tokie s...rankiai, kad sakes, atejo dare dare, puse padare vel isejo nepabaige ten kur gartraukis imontuotas, kai atidarai spintele, tai jis matosi, neuzdenge jo, , nu man zodziu truksta apie juos.
milaaa
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 19, 10:34)
nea, labai gaila, bet pas mane nera to griovelio, musu baldzius visiskai nepatyres ir nenusimanantis apie baldu gamyba, nes padare visiska nesamone, nenupasakosiu, ryt jei prisiruosiu idesiu foto, labai noreciau, kad pas mane virtuveje butu va taip kaip pas Tave ir taip atsidarinetu ir taip grazu butu. Pastebejeu, kad po paskutiniu savo darbu jie mums dar ir lubas sugadino ir istepliojo ir dar siena sugadino, jau tokie ... kad zodziu truksta, aisku kai spinta dejo ir parketa sugadino  doh.gif  zodziu su jais vieni nuostoliai, pasiulysiu apsimoketi ka pridare. Tai dabar laukiam, kol ponas gaus aliuminius ir pagamins per nauja apatines spintutes. Bet tokie s...rankiai, kad sakes, atejo dare dare, puse padare vel isejo nepabaige ten kur gartraukis imontuotas, kai atidarai spintele, tai jis matosi, neuzdenge jo, , nu man zodziu truksta apie juos.
*

apmoketi, tikrai neapmokes, tai jus galite baksnoti i sugadintas vietas ir nesumoketi visos sumos 4u.gif
o jus is vilniaus? pabandyk pasidometi, kiek kainuotu padaryti tokias dureles, su tokiais ispjovimais. gal dar maziau, nei jus jiems skolingi g.gif juk be dureliu galima pagyventi, ju uzdejimas netarsus g.gif
Lineta*
QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 10:42)
apmoketi, tikrai neapmokes, tai jus galite baksnoti i sugadintas vietas ir nesumoketi visos sumos 4u.gif
o jus is vilniaus? pabandyk pasidometi, kiek kainuotu padaryti tokias dureles, su tokiais ispjovimais. gal dar maziau, nei jus jiems skolingi g.gif juk be dureliu galima pagyventi, ju uzdejimas netarsus g.gif
*

mes is Kauno, neina taip paprastai nemoketi tam ... pinigu, tada jis pagal sutarti padaro viska kaip priklauso, tada rasom rastus i visas instancijas, tada ateina tikrint, tada kazka nustato, tada vel jie raso rastus jam ir jis arba perdaro arba ne, cia jau taip buna su tais parazitais... neturiu laiko, vestuves ant nosies. tegu daro greiciau ir sutina i keturias puses.
milaaa
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 19, 11:11)
mes is Kauno, neina taip paprastai nemoketi tam ... pinigu, tada jis pagal sutarti padaro viska kaip priklauso, tada rasom rastus i visas instancijas, tada ateina tikrint, tada kazka nustato, tada vel jie raso rastus jam ir jis arba perdaro arba ne, cia jau taip buna su tais parazitais... neturiu laiko, vestuves ant nosies. tegu daro greiciau ir sutina i keturias puses.
*

eina. ar sutarty tie profiliai yra?
Lineta*
QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 11:24)
eina. ar sutarty tie profiliai yra?
*

nebuvo, dabar sitarties priede itraukta, eik tu, ten su juo mes norim kuo greiciau visus reikalus uzbaigti, slykstu man su juo net bendrauti, tokia virtuve ir mano vyras galejo pagaminti, tegu uzbaigia ir dingsta is musu gyvenimo. nenoriu is tikruju ten apie ji net kalbeti, nes erzinuosi pati, o dirbti reikia, ner kada nervuotis. man slyksciausia, kad dar ir pries gerus draugus gedos pridare, melagis nelaimingas, irgi jau pora menesiu gamina kazka...

Temidė
Aš priėjau išvados, kad baldų gamintojai, kažkokia išskirtinė "publika". Gal tiesiog man taip ''pasisekė", bet su terminais - kažkokia tragedija. Visa laimė, kad turime kur gyventi ir nereikia už nuomą mokėti. Virtuvę man nuo lapkričio mėnesio gamino, vežė, montavo, darė, perdarė, taisė.
Vienintelė paguoda, kad nepiktybiniai. Savo klaidas pripažindavo, taisė, dirbo kruopščiai, stengėsi. Tai kažkaip man ir pyktis taip neemė. Bet visumoje, tai jei nori kažko kitokio ar "mandresnio", reikia pasiruošti apsišarvuoti kantrybe, baksnoti pirštu ir primygtinai reikalauti būtent to , ko tu nori. doh.gif
egleja
sveikos ,jungiuos ir as,kaip tik esu virtuves ieskojimo stadijoj,greit pradesim namuko sienas kelti,tai jusu temele jau seniai skaitineju,
Milaaa,labai patiko virtuve,taip orkaite ir as svajoju daryti,kaznai kaip patogumas?
gaila,kad Temidesvirtuves man nerodo schmoll.gif
Temidė
QUOTE(egleja @ 2010 04 19, 12:34)
gaila,kad Temidesvirtuves man nerodo  schmoll.gif
*

Rodo, rodo cool.gif
Liusii
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 19, 12:31)
tokia virtuve ir mano vyras galejo pagaminti,
*

nu tai mano vyras va pagamino i vaiko kambari spinta stumdomom durim, rasoma stala tai sutaupem labai nemazai pinigu, tik virtuve matai sudetingas reikalas doh.gif
QUOTE(Temidė @ 2010 04 19, 13:18)
Aš priėjau išvados, kad baldų gamintojai, kažkokia išskirtinė "publika".
*

daugelis manau savamoksliai ir tiek blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 11:21)

user posted image
*

labai labai grazu, nu taip svaru wub.gif oi kaip pavydziu tokios virtuves blush2.gif
Bufeto vedėja
Milla, super virtuvyte, as ja vadinasi jau nuciokinus buvau is lauko lotuliukas.gif dar vyrui sakiau, kad va cia kazkas panasaus ko man reikia biggrin.gif
o tas atidarymo principas dureliu, tai mums tik po Dalios salono aplankymo atejo i galva, nes pradzioj norejom 45 laipsniu kampu daryti. Tai kai as pamaciau sita atidaryma, sakiau viskas, noriu tokio, o ir baldininkas skambina, sako "eee zinot, galim dar toki atidaryma padaryti isfrezuota", tai nuspresta greitai buvo, kad jamam butent toki biggrin.gif

pas jus stalvirsis lietas?..as su tais stalvirsiais pasiklydusi...siandien vel keiciau parodymus ir isssirinkau kitoki biskuti, kad su grindim butu panasiausias..nezinau kaip jis ten ziuresis.
Neeri
QUOTE(milaaa @ 2010 04 18, 17:05)
is esmes man taip patinka, jei yra galimybes, iskelti nelabai reikalingus daiktus, kad neuzkrauti erdves. virtuveje sudeti tik kasdien naudojami/reikalingi reikmenys 4u.gif
*

Pas mus taip pat iškelti retai naudojami daiktai iš virtuvės, nors ir mikrobangė, kurią kas diena naudojam iškelta tongue.gif Man daug patogiau, kai virtuvėje tik būtiniausi rakandai ir neužkrauta viskas.

QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 19, 10:07)
o mane maža virtuvė išmokė nekaupt nereikalingų rakandų nes ir tamsių kambariukų pas manį nėr yra tik vienas nuostabiai šviesus  lotuliukas.gif problema tik su stiklainiais, kurių su uogienėm prikrauna giminės ir artimieji ir liepia atvežt tuščius, bet ir tuos išmėtau paprastai
*

O man tai atrodo ir to ir ano ir trečio reik virtuvėje doh.gif Ir nusiperku, o paskui jau ieškau vietos kur dėti tuos rečiau naudojamus daiktus tongue.gif Na pas mane tas kambariukas ir pakankamai šviesus tongue.gif O ten ir skalbyklė, ir džiovyklė, ir mikrobangė, ir duonkepė, ir šaldiklis, ir cikloninė , ir dvi virtuvinės spintelės su mažiau reikalingais rakandais rado sau vietą thumbup.gif Džiaugiuosi, kad turim tokį kambariuką, nes kitaip būtų tekę atsisakyti daugelio daiktų, arba , kai buvo prieš tai, iškaišioti visose įmanomose namų vietose lotuliukas.gif
Kite
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 19, 11:11)
mes is Kauno...
*

Gal gali parasyti (kad ir i AZ), kas tie sudarankiai blush2.gif norim uzsisakineti virtuve, tai kad nepataikyti ant tu paciu unsure.gif Butu gerai zinoti ir firma ir pavarde blush2.gif jei jau rasei kur nors, tai nepaskaiciau blush2.gif
milaaa
QUOTE(egleja @ 2010 04 19, 13:34)
sveikos ,jungiuos ir as,kaip tik esu virtuves ieskojimo stadijoj,greit pradesim namuko sienas kelti,tai jusu temele jau seniai skaitineju,
Milaaa,labai patiko virtuve,taip orkaite ir as svajoju daryti,kaznai kaip patogumas?
gaila,kad Temidesvirtuves man nerodo  schmoll.gif
*

klausiate, ar patogu, kad atsidaro i sona? g.gif taip, man labai patogu, atidarai dureles, padekliukas isvaziuoja. tiesa nezinau, kaip butu, jei atsidarinetu iprastai g.gif mes bandem parduotuveje, musu pasirinktas variantas, pasirode gerokai patogesnis. cia gal kitos mergaites ka parasys, ar joms patogu kitoks atidarymas 4u.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 04 19, 17:15)
Milla, super virtuvyte, as ja vadinasi jau nuciokinus buvau is lauko  lotuliukas.gif  dar vyrui sakiau, kad va cia kazkas panasaus ko man reikia  biggrin.gif
o tas atidarymo principas dureliu, tai mums tik po Dalios salono aplankymo atejo i galva, nes pradzioj norejom 45 laipsniu kampu daryti. Tai kai as pamaciau sita atidaryma, sakiau viskas, noriu tokio, o ir baldininkas skambina, sako "eee zinot, galim dar toki atidaryma padaryti isfrezuota", tai nuspresta greitai buvo, kad jamam butent toki  biggrin.gif

pas jus stalvirsis lietas?..as su tais stalvirsiais pasiklydusi...siandien vel keiciau parodymus ir isssirinkau kitoki biskuti, kad su grindim butu panasiausias..nezinau kaip jis ten ziuresis.
*

taip, lietas 4u.gif man labai patinka, kad kriaukle yra is to paties, nera jokiu sudurimu. o spalva labai artima grindu spalvai, man grazu.tai gal gi ir pas jumi graziai ziuresis 4u.gif
bet kai pagalvoju, koki bardaka galejai matyti blush2.gif doh.gif

QUOTE(Neeri @ 2010 04 19, 17:41)
Pas mus taip pat iškelti retai naudojami daiktai iš virtuvės, nors ir mikrobangė, kurią kas diena naudojam iškelta  tongue.gif Man daug patogiau, kai virtuvėje tik būtiniausi rakandai ir neužkrauta viskas.
O man tai atrodo ir to ir ano ir trečio reik virtuvėje  doh.gif Ir nusiperku, o paskui jau ieškau vietos kur dėti tuos rečiau naudojamus daiktus  tongue.gif Na pas mane tas kambariukas ir pakankamai šviesus tongue.gif O ten ir skalbyklė, ir džiovyklė, ir mikrobangė,  ir duonkepė, ir šaldiklis, ir cikloninė , ir dvi virtuvinės spintelės su mažiau reikalingais rakandais rado sau vietą  thumbup.gif Džiaugiuosi, kad turim tokį kambariuką, nes kitaip būtų tekę atsisakyti daugelio daiktų, arba , kai buvo prieš tai, iškaišioti visose įmanomose namų vietose  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif 4u.gif
Bufeto vedėja
QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 18:35)
bet kai pagalvoju, koki bardaka galejai matyti blush2.gif  doh.gif
*

eik tu, as i virtuvini ziurejau biggrin.gif jei rimtai, tai ne taip gerai ir matosi is lauko viskas rolleyes.gif

o mes vel su stalvirsiu prasovem, pasirodo issirinkom parketini doh.gif zodziu vel bliudijam, nezinom koki rinktis, nes parketinio tai tikrai nenoriu schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.