Jeigu galima necituokite nuotraukų, nes kurios turi letesni interneta, joms krauna lėčiau
Sena tema
Bendraujame toliau
Jeigu galima necituokite nuotraukų, nes kurios turi letesni interneta, joms krauna lėčiau Sena tema
Nespėjau pamatyt Temidės virtuvės
Nu o kadangi mano virtuvė jau surinkta, tai pasisakysiu... teigiamai liko įvertinti ilgi stalčiai Patenkinta,kad visgi rinkausi įmontuojamą gartraukį Na kaip ir viskas. Džiaugiuosi, kad firma nepavedė, padarė laiku ir taip kaip norėjau. O juk prieš tai dėl virtuvės tarėmės su kita firma, kuri iki šiol dar nepadrė spintos, užsakytos dar prieš virtuvę Tik dabar suku galvą.... Virtuvėje, kuri jungiasi su svetaine, ties virtuviniu komplektu išvestos dvi lempos viena nuo kitos nutolusios per metrą.(virtuvinis komplektas eina kampu).. tad aš niekaip nesumąstau kokie 2šviestuvai čia tiktų, kaip jie turėtų atrodyt, kabantys viens šalia kito.. ir akip jie dar derės su būsimu svetainės šviestuvu... tad gal kas susidūrė su dviem gretimais kabančiais šviestuvais virtuvėje, kokie jie?
Atsakau aistukui, nes senojoje temoje nebespėjau.
Spalva kapučino metalikas, tik nuotraukose to metaliko nesimato. Virš salos, net nežinau kaip tą daiktą pavadinti Man jis nepatinka , nes labai užgriozdina erdvę, bet kitiems jis patinka. Sako kaip tik akcentas gražuz. Žodžiu dėl skonio nesiginčijama QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 19:01) Neeri, ačiū. Ir dar ką dabar daryčiau kitaip - tai indaują daryčiau tokio pat gylio kaip ir spintelės, nes dabar vargiai didesnė lėkštė telpa. Mano indauja 40cm gylio ir man per akis jos pločio Kad ir virtuvė jau mano pagaminta, bet vis užsuku į šią temą, idomu paskaityti kaip sekasi kitiems
milaaa, kada žadi parodyt mums savo virtuvę? Manoji panašaus išplanavimo, tai labai smalsu
QUOTE(Temidė @ 2010 04 16, 21:48) Atsakau aistukui, nes senojoje temoje nebespėjau. Spalva kapučino metalikas, tik nuotraukose to metaliko nesimato. Virš salos, net nežinau kaip tą daiktą pavadinti Man jis nepatinka , nes labai užgriozdina erdvę, bet kitiems jis patinka. Sako kaip tik akcentas gražuz. Žodžiu dėl skonio nesiginčijama Aha, supratau. Ir dar jeigu galima paklausiu, jei jau naudojates virtuve, ar patogu ta sala? Galvojau daryti, bet paskui kazkaip persigalvojau ir liko pas mus tradicine pasieniu kampu isdeliota virtuvike, nors siaip dar butu galima sala isirengti. QUOTE(Ramziukė @ 2010 04 17, 09:17) is kur zinai, kokio isplanavimo manoji? neturiu nuotaikos nei jos aptvarkyt, kad nufotkint, nei ko kito daryt QUOTE(aistukas @ 2010 04 17, 09:48) Aha, supratau. Ir dar jeigu galima paklausiu, jei jau naudojates virtuve, ar patogu ta sala? Galvojau daryti, bet paskui kazkaip persigalvojau ir liko pas mus tradicine pasieniu kampu isdeliota virtuvike, nors siaip dar butu galima sala isirengti. Aistuk, kategoriškų išvadų negalėčiau daryti, nes per mažai dar naudojuos. Tik vėl gi, kai popieriuje buvo viskas nubraižyta, atrodė vienaip, o kaip pasidarė, visai kitaip.Man kaip ir visada labai gaila erdvės. Jei reiktų vėl nuspręsti, tai gerai pagalvočiau, ar reikalinga ta sala. Gal verčiau rinkčiausi didelį stalą su kėdėmis. QUOTE(Temidė @ 2010 04 17, 14:15) Aistuk, kategoriškų išvadų negalėčiau daryti, nes per mažai dar naudojuos. Tik vėl gi, kai popieriuje buvo viskas nubraižyta, atrodė vienaip, o kaip pasidarė, visai kitaip.Man kaip ir visada labai gaila erdvės. Jei reiktų vėl nuspręsti, tai gerai pagalvočiau, ar reikalinga ta sala. Gal verčiau rinkčiausi didelį stalą su kėdėmis. Jum tik ranka braize plana ar ir kompiuteriu? QUOTE(Temidė @ 2010 04 17, 13:15) Aistuk, kategoriškų išvadų negalėčiau daryti, nes per mažai dar naudojuos. Tik vėl gi, kai popieriuje buvo viskas nubraižyta, atrodė vienaip, o kaip pasidarė, visai kitaip.Man kaip ir visada labai gaila erdvės. Jei reiktų vėl nuspręsti, tai gerai pagalvočiau, ar reikalinga ta sala. Gal verčiau rinkčiausi didelį stalą su kėdėmis. ir as esu erdves maniake Temide, ar galiu klausimeli? Kokios granito rusies jusu stalvirsis? Ar ne per tamsus? Klausiu todel, kad granitas man labai grazu, ir pas jus lb grazu Kol kas mano favoritas yra indiskas Kashmir Gold http://eurasian.com/india/granite/images/k...ir_gold_500.jpg QUOTE(Temidė @ 2010 04 17, 13:15) Aistuk, kategoriškų išvadų negalėčiau daryti, nes per mažai dar naudojuos. Tik vėl gi, kai popieriuje buvo viskas nubraižyta, atrodė vienaip, o kaip pasidarė, visai kitaip.Man kaip ir visada labai gaila erdvės. Jei reiktų vėl nuspręsti, tai gerai pagalvočiau, ar reikalinga ta sala. Gal verčiau rinkčiausi didelį stalą su kėdėmis. Na va, ir as taip pat, vis uz ta erdve "kovoju", todel nedarem jokiu baru tik pasistatem apvalu stala, kuri, jei reikia galima isdidinti. Pagal musu poreikius, tai tikrai geriau nei baras, nes prie jo mes niekad neprisestume. Bet sala tai ir papildomas plotas darbui, spintutes, todel sakau gal ir verta QUOTE(vida777 @ 2010 04 17, 14:58) ir as esu erdves maniake Temide, ar galiu klausimeli? Kokios granito rusies jusu stalvirsis? Ar ne per tamsus? Klausiu todel, kad granitas man labai grazu, ir pas jus lb grazu Kol kas mano favoritas yra indiskas Kashmir Gold http://eurasian.com/india/granite/images/k...ir_gold_500.jpg Vida777, nu niekaip neprisimenu pavadinimo šito granito. Nors užmušk Papildyta: QUOTE(aistukas @ 2010 04 17, 15:26) Bet sala tai ir papildomas plotas darbui, spintutes, todel sakau gal ir verta Visiškai pritariu. Zonas atskiria, bet erdvės sąskaita. Pasidėti telpa nemažai. Bent jau pas mane 4 didžiuliai stalčiai. Taip pat ir darbastalis geras, jei daugiau gaminimo, o mes, kadangi dar neturime stalo, tai ir valgome prie jo labai patogiai. Manau kad vėl gi tai skonio reikalas. Aš kitą kartą greičiausiai salos nedaryčiau, nebent erdvė būtų ne mažesnė kaip 70m2. QUOTE(milaaa @ 2010 04 17, 13:21) is kur zinai, kokio isplanavimo manoji? neturiu nuotaikos nei jos aptvarkyt, kad nufotkint, nei ko kito daryt Seniai šią temą seku NA jei jau nekyla rankos fotkint ir viešai rodytis, tai gal į AŽ galėtum (tvarkymas tam nebūtinas)
Temide gal dar gali ideti savo virtuves foto senoj temoj nerodo buciau labai dekinga
Temide, patarimas buvo geras, klijai nusivale
musu virtuves kelios nuotraukeles ![]() ![]() ![]() ![]()
[quote=Temidė,2010 04 18, 15:56]
Milaaa, liuks virtuvytė Papildyta: Aciu
Milaaa virtuvyte super
indalove po orkaie? o saldytuva kur paslepet? Taip pat Temides. Nu abi virtuvytes katalogines Visiškai pritariu. Zonas atskiria, bet erdvės sąskaita. Pasidėti telpa nemažai. Bent jau pas mane 4 didžiuliai stalčiai. Taip pat ir darbastalis geras, jei daugiau gaminimo, o mes, kadangi dar neturime stalo, tai ir valgome prie jo labai patogiai. Manau kad vėl gi tai skonio reikalas. Aš kitą kartą greičiausiai salos nedaryčiau, nebent erdvė būtų ne mažesnė kaip 70m2. [/quote] Taigi, jei tureciau tokia svetaine, tai ir as labiau prasiplesciau, bet dabar labai pasvarstau pries isileisdama koki balda i namus. Milaa, ir jusu labai grazi virtuvele - man sviesios ir blizgios plokstes apskritai laabai garzu QUOTE(lioliuke @ 2010 04 18, 16:31) Milaaa virtuvyte super indalove po orkaie? o saldytuva kur paslepet? Taip pat Temides. Nu abi virtuvytes katalogines aciu taip, indaplove yra po orkaite. o su saldytuvu... tai jis pas mus didelis, dviduris( daug edam matyt is esmes man taip patinka, jei yra galimybes, iskelti nelabai reikalingus daiktus, kad neuzkrauti erdves. virtuveje sudeti tik kasdien naudojami/reikalingi reikmenys
milaaa, labai aciu uz nuotraukeliu ikelima!!!
milaa, labai grazi virtuvyte
Man irgi patogi atrodo
Milaaa, Jusu virtuve nuostabi
sakykite o kaip atidarote stalciukus? ten ifrezuota kazkas? QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 19, 08:17) jūs turbūt nematėt mažos virtuvės, Milaaa virtuvė palygint su mano dabartine didelė Milaaa, graži virtuvė QUOTE(Neeri @ 2010 04 19, 09:14) o mane maža virtuvė išmokė nekaupt nereikalingų rakandų nes ir tamsių kambariukų pas manį nėr yra tik vienas nuostabiai šviesus
Milaaa, tikrai superiška virtuvė
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 19, 10:07) o mane maža virtuvė išmokė nekaupt nereikalingų rakandų nes ir tamsių kambariukų pas manį nėr yra tik vienas nuostabiai šviesus Čia tai tiesa
aciu labai
QUOTE(Neeri @ 2010 04 19, 08:09) tai kaip minejau, netalpinu visko galutiniu vietu dar nera, nes dar gaminama prie saldytuvo busiancios spinteles stalciai. ten laikysiu visko ko kasdien nenaudoju. beto tai nera toli nuo pagrindines virtuves, kad butu labai nepatogu, bet tuo paciu neuzkrauna bendros erdves QUOTE(Lineta* @ 2010 04 19, 08:12) ten toks kaip griovelis(senoje temoje buvo ideta kazkokia foto gelsvo stalciaus su ispjautu panasiu, tai beveik toks) neturiu nuotraukos is arciau, idedu sita kaip beje jusu karai? nebeparasai...gal as uzsipuoliau per stipriai
QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 10:21) ten toks kaip griovelis(senoje temoje buvo ideta kazkokia foto gelsvo stalciaus su ispjautu panasiu, tai beveik toks) neturiu nuotraukos is arciau, idedu sita kaip beje jusu karai? nebeparasai...gal as uzsipuoliau per stipriai ![]() nea, labai gaila, bet pas mane nera to griovelio, musu baldzius visiskai nepatyres ir nenusimanantis apie baldu gamyba, nes padare visiska nesamone, nenupasakosiu, ryt jei prisiruosiu idesiu foto, labai noreciau, kad pas mane virtuveje butu va taip kaip pas Tave ir taip atsidarinetu ir taip grazu butu. Pastebejeu, kad po paskutiniu savo darbu jie mums dar ir lubas sugadino ir istepliojo ir dar siena sugadino, jau tokie ... kad zodziu truksta, aisku kai spinta dejo ir parketa sugadino QUOTE(Lineta* @ 2010 04 19, 10:34) nea, labai gaila, bet pas mane nera to griovelio, musu baldzius visiskai nepatyres ir nenusimanantis apie baldu gamyba, nes padare visiska nesamone, nenupasakosiu, ryt jei prisiruosiu idesiu foto, labai noreciau, kad pas mane virtuveje butu va taip kaip pas Tave ir taip atsidarinetu ir taip grazu butu. Pastebejeu, kad po paskutiniu savo darbu jie mums dar ir lubas sugadino ir istepliojo ir dar siena sugadino, jau tokie ... kad zodziu truksta, aisku kai spinta dejo ir parketa sugadino apmoketi, tikrai neapmokes, tai jus galite baksnoti i sugadintas vietas ir nesumoketi visos sumos o jus is vilniaus? pabandyk pasidometi, kiek kainuotu padaryti tokias dureles, su tokiais ispjovimais. gal dar maziau, nei jus jiems skolingi QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 10:42) apmoketi, tikrai neapmokes, tai jus galite baksnoti i sugadintas vietas ir nesumoketi visos sumos o jus is vilniaus? pabandyk pasidometi, kiek kainuotu padaryti tokias dureles, su tokiais ispjovimais. gal dar maziau, nei jus jiems skolingi mes is Kauno, neina taip paprastai nemoketi tam ... pinigu, tada jis pagal sutarti padaro viska kaip priklauso, tada rasom rastus i visas instancijas, tada ateina tikrint, tada kazka nustato, tada vel jie raso rastus jam ir jis arba perdaro arba ne, cia jau taip buna su tais parazitais... neturiu laiko, vestuves ant nosies. tegu daro greiciau ir sutina i keturias puses. QUOTE(Lineta* @ 2010 04 19, 11:11) mes is Kauno, neina taip paprastai nemoketi tam ... pinigu, tada jis pagal sutarti padaro viska kaip priklauso, tada rasom rastus i visas instancijas, tada ateina tikrint, tada kazka nustato, tada vel jie raso rastus jam ir jis arba perdaro arba ne, cia jau taip buna su tais parazitais... neturiu laiko, vestuves ant nosies. tegu daro greiciau ir sutina i keturias puses. eina. ar sutarty tie profiliai yra? QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 11:24) nebuvo, dabar sitarties priede itraukta, eik tu, ten su juo mes norim kuo greiciau visus reikalus uzbaigti, slykstu man su juo net bendrauti, tokia virtuve ir mano vyras galejo pagaminti, tegu uzbaigia ir dingsta is musu gyvenimo. nenoriu is tikruju ten apie ji net kalbeti, nes erzinuosi pati, o dirbti reikia, ner kada nervuotis. man slyksciausia, kad dar ir pries gerus draugus gedos pridare, melagis nelaimingas, irgi jau pora menesiu gamina kazka...
Aš priėjau išvados, kad baldų gamintojai, kažkokia išskirtinė "publika". Gal tiesiog man taip ''pasisekė", bet su terminais - kažkokia tragedija. Visa laimė, kad turime kur gyventi ir nereikia už nuomą mokėti. Virtuvę man nuo lapkričio mėnesio gamino, vežė, montavo, darė, perdarė, taisė.
Vienintelė paguoda, kad nepiktybiniai. Savo klaidas pripažindavo, taisė, dirbo kruopščiai, stengėsi. Tai kažkaip man ir pyktis taip neemė. Bet visumoje, tai jei nori kažko kitokio ar "mandresnio", reikia pasiruošti apsišarvuoti kantrybe, baksnoti pirštu ir primygtinai reikalauti būtent to , ko tu nori.
sveikos ,jungiuos ir as,kaip tik esu virtuves ieskojimo stadijoj,greit pradesim namuko sienas kelti,tai jusu temele jau seniai skaitineju,
Milaaa,labai patiko virtuve,taip orkaite ir as svajoju daryti,kaznai kaip patogumas? gaila,kad Temidesvirtuves man nerodo QUOTE(Lineta* @ 2010 04 19, 12:31) nu tai mano vyras va pagamino i vaiko kambari spinta stumdomom durim, rasoma stala tai sutaupem labai nemazai pinigu, tik virtuve matai sudetingas reikalas QUOTE(Temidė @ 2010 04 19, 13:18) daugelis manau savamoksliai ir tiek Papildyta: QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 11:21) labai labai grazu, nu taip svaru
Milla, super virtuvyte, as ja vadinasi jau nuciokinus buvau is lauko
o tas atidarymo principas dureliu, tai mums tik po Dalios salono aplankymo atejo i galva, nes pradzioj norejom 45 laipsniu kampu daryti. Tai kai as pamaciau sita atidaryma, sakiau viskas, noriu tokio, o ir baldininkas skambina, sako "eee zinot, galim dar toki atidaryma padaryti isfrezuota", tai nuspresta greitai buvo, kad jamam butent toki pas jus stalvirsis lietas?..as su tais stalvirsiais pasiklydusi...siandien vel keiciau parodymus ir isssirinkau kitoki biskuti, kad su grindim butu panasiausias..nezinau kaip jis ten ziuresis. QUOTE(milaaa @ 2010 04 18, 17:05) is esmes man taip patinka, jei yra galimybes, iskelti nelabai reikalingus daiktus, kad neuzkrauti erdves. virtuveje sudeti tik kasdien naudojami/reikalingi reikmenys Pas mus taip pat iškelti retai naudojami daiktai iš virtuvės, nors ir mikrobangė, kurią kas diena naudojam iškelta QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 19, 10:07) o mane maža virtuvė išmokė nekaupt nereikalingų rakandų nes ir tamsių kambariukų pas manį nėr yra tik vienas nuostabiai šviesus O man tai atrodo ir to ir ano ir trečio reik virtuvėje QUOTE(egleja @ 2010 04 19, 13:34) sveikos ,jungiuos ir as,kaip tik esu virtuves ieskojimo stadijoj,greit pradesim namuko sienas kelti,tai jusu temele jau seniai skaitineju, Milaaa,labai patiko virtuve,taip orkaite ir as svajoju daryti,kaznai kaip patogumas? gaila,kad Temidesvirtuves man nerodo klausiate, ar patogu, kad atsidaro i sona? QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 04 19, 17:15) Milla, super virtuvyte, as ja vadinasi jau nuciokinus buvau is lauko o tas atidarymo principas dureliu, tai mums tik po Dalios salono aplankymo atejo i galva, nes pradzioj norejom 45 laipsniu kampu daryti. Tai kai as pamaciau sita atidaryma, sakiau viskas, noriu tokio, o ir baldininkas skambina, sako "eee zinot, galim dar toki atidaryma padaryti isfrezuota", tai nuspresta greitai buvo, kad jamam butent toki pas jus stalvirsis lietas?..as su tais stalvirsiais pasiklydusi...siandien vel keiciau parodymus ir isssirinkau kitoki biskuti, kad su grindim butu panasiausias..nezinau kaip jis ten ziuresis. taip, lietas bet kai pagalvoju, koki bardaka galejai matyti QUOTE(Neeri @ 2010 04 19, 17:41) Pas mus taip pat iškelti retai naudojami daiktai iš virtuvės, nors ir mikrobangė, kurią kas diena naudojam iškelta O man tai atrodo ir to ir ano ir trečio reik virtuvėje QUOTE(milaaa @ 2010 04 19, 18:35) eik tu, as i virtuvini ziurejau o mes vel su stalvirsiu prasovem, pasirodo issirinkom parketini |